|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Mówił że zbyt trudno mnie kochać.
Przytulił ją . Poczuła się bezpiecznie i to ją zabijało , bo wiedziała , że nie może mu zaufać , że nigdy nie będą razem . Uwielbiała dołeczki na jego twarzy kiedy się uśmiechał. Jego śmieszny ton mówienia, jego ciepły głos a zarazem pobudzający. Każde spotkanie, każda chwila, każde słowo było dla niej najważniejsze, najwspanialsze i jedyne. Kochała go mimo i wbrew. Za wszystko. Nawet za to, co było złe.
#3062 |
Raczkowanie
|
Tusilla, bez Ciebie też!
![]() mowa o śmierci i cisza przychodząca przez zmęczenie nie jest oznaką największych słabości, czasami to wszystko ukazuje najwyższą wytrwałość, choć ma kiepski kolor, nie ubiera się w poemat. ciężkie niezgodności, nagłe zmienności. śniło mi się własne samobójstwo. od dawna nie czytam liter. grzecznie siadam do stołu, tak opuszczonego między beżową a czerwoną ścianą, układam ręce na kolanach, wypijam kubek wody niegazowanej, nie wypuszczam słów. choć w pięściach noszę do dziś pragnienie bycia. nie słyszę ludzi, mało słyszę, nie czytam, kończę się, umieram, cierpię, myślę o maturze, o życiu, nie chcę go, mam głupie sny, i jestem nieszczęśliwa, ale żyję, pozdrawiam, PAMIĘTAM. wybacz, że przez moment byłam obrzydliwa i daleka.
![]() |
#3063 |
Zakorzenienie
|
Niedobrze mi się robi na samą myśl o Tobie, ale nie odchodź za daleko. Wciąż tak bardzo Cię pragnę.
Impuls silny, jak wiosenna burza połączył nas mocniej niż kiedykolwiek. Ale wiosna kiedyś się kończy, przychodzi jesień z delikatnym kapuśniaczkiem. Uczucie obumiera.
#3064 |
Zadomowienie
|
ja wśród mistrzyń ? ![]() ale cieszę się, że podobają Ci się moje opisy ; * _________________________ źle to Boże sobie zaplanowałeś..
![]() |
#3065 |
Raczkowanie
|
' Wiem, że czekasz gdzieś i że szukasz mnie... Poukładaj swoje sprawy, w swoim czasie przyjdź, bo ja... czuje jak...
Lubię czuć na sobie Twój wzrok, bo na mnie nikt nie patrzy tak jak Ty... ;* Znalazłam w Tobie swą drugą połowę..
#3066 |
Zadomowienie
|
Gdyby miłość była prostą sprawą, moglibyśmy iść teraz przytuleni do siebie, a słowa piosenki opowiadałyby historię naszej miłości.
Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz. Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie. a jednak nie odnajdziesz uczuć w dużych cyckach, bez serca.
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2009-11-01 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#3067 |
Wtajemniczenie
|
Issuee - i że ja się znalazłam w Twojej top 15?
kocham <3 CookieCrisp - kurczę, że ktoś mnie najwspanialszą nazwał ![]() to Ty sama zasługujesz na ten tytuł <3 96LadyPoziomka96 - naprawdę wyszło?? to ja się taak cieszę ![]() ![]() madziam90 - dołączyłaś złotko do moich naj <3 Tusilla - achh, szkoda ![]() ![]() okradłam ![]() Jak zawsze - BananowaBrazylijka i Ciiri - niewymienienie Was byłoby grzechem ![]() <3 ' -Skąd wiesz, że on wciąż żyje?
- Nie wiem tego, nie mam pewności, ale....wierze, że żyje. Widzisz, zanim pojawił się w naszym domu nigdy nie padał śnieg. A od tamtego momentu - co roku pada. Gdyby go tam na górze nie było, nie padałby teraz śnieg. Czasami jeszcze tańczę, gdy pada. ![]() ' - Wróciłeś. Nie skrzywdzili cię chyba, co? (Edward kiwa głową na nie). Bałeś się? Próbowałam nakłonić Jima do powrotu, ale on jest taki uparty. Musiałeś się czuć okropnie, jak ci powiedzieli, czyj to był dom. - Wiedziałem, że to był dom Jima - Wiedziałeś? - Tak - Więc dlaczego się zgodziłeś? - Bo mnie o to poprosiłaś. ( wzruszyło mnie to ![]() / cytaty z Edwarda Nożycorękiego ![]()
seguidors, Tots units fem força .' Messi ♥ Edytowane przez _Panna_Migotka_ Czas edycji: 2009-11-01 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3068 |
Zadomowienie
|
Bo miłość jest niepokojem..
Miłość to wariacja, lecz tylko idioci nie wariują Święta zwykłość dnia bo znalazłam Cię Więc spleć palce z moimi palcami, prowadź i daj się prowadzić |
![]() ![]() |
![]() |
#3069 |
xoxo
|
Wszystko, co możesz zrobić, to przygotować się na dobro.
Kiedy nadejdzie, zaprosisz je do środka, gdyż go potrzebujesz.
#3070 |
Raczkowanie
|
lubię, gdy tulisz do siebie wszystkie moje manie.
take me to the place I love. so keep breathing. znasz mnie i mimo to kochasz. jesteś niezwykły. ![]()
![]() |
#3071 |
Przyczajenie
|
a ja- nowa
![]() ![]() ![]() do rzeczy: wczoraj, dzisiaj i jutro. bez względu na to, co się z nami stanie. i nieważne już, kto popełnił błąd. wróć. biję rekordy w ilości połkniętych tabletek. kiedy pamiętasz o tym że, masz zapomnieć, to znaczy, że jeszcze wspominasz. dopiero gdy całkiem zapomnisz o zapominaniu, to zapomniałeś na prawdę. |
![]() ![]() |
![]() |
#3072 |
Zakorzenienie
|
On jest więcej niż mężczyzną a to jest więcej niż miłość Nie zamierzam udawać miłej I nigdy nie dam nikomu siebie w taki sposób jak dałam Tobie Powinnam iść na kuracje odwykową ponieważ kochanie jesteś moja chorobą Jestem dziewczyna na 7-centymetrowych obcasach Dobra dziewczyna staje się złą Zostajemy i ruszamy się dokoła niespokojnie. pytają nas gdzie poszliście, nie wiemy i nas to nie obchodzi |
![]() ![]() |
![]() |
#3073 |
Rozeznanie
|
Moja TOP 15 <3 96LadyPoziomka96 hocapic Kinderka13 meniusia4 ayeen Kinderka13 xxgroszek07xx JednaNaMilion MarcelinKaaa z innej bajki _Panna_Migotka_ Panna Bezczelna MutPet panna_miodowa My Own Performance kolejność przypadkowa ![]() i cała reszta dziewczyn od których zawsze coś ukradnę <3 ![]() _______________________
muszę jeszcze posprzątać w pokoju, umyć zęby i znaleźć w sobie dość chęci by żyć Odmawiam współpracy ze światem Ile razy można mówić, że będzie już lepiej, że będzie już dobrze.. dzisiaj robię to co zawsze, czyli nic jesteś tak leniwy, że przy Tobie leniwiec ma ADHD Jesteś tym pieprzonym ideałem. Z Fajką w ręku przeszłam odważnie obok niego. Wiedziałam że tak bardzo nienawidził kiedy paliłam . Tyle do napisania. Tyle do powiedzenia. Ale brak słów.. kochane < 3 prośba ![]() macie coś o monotonności ? że już Mnie ona dobija że mam już jej dość ? ![]() z góry dziękuje< 3
#3074 |
Przyczajenie
|
Guziki xD - jedyne, na co wpadłam :
Wczoraj było do dupy, dziś jest do dupy, jutro też pewnie będzie do dupy. Czyżby upragniona stabilizacja ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3075 |
Przyczajenie
|
- Miałeś zadzwonić, przecież wiesz jak mi zależy..
-Oszalałaś?! Po co miałem dzwonić, skoro mogłem przyjść i Cię zobaczyć? Właśnie dlatego tu jestem. -Dlaczego? -Z miłości Moja Mała, z miłości. czasami warto stanąć na głowie żeby zobaczyć rzeczy których na codzień nie widzimy.. Gdybym wiedziała, że są to ostatnie minuty, kiedy cię widzę, powiedziałabym kocham cię , a nie zakładałabym głupio, że przecież o tym wiesz. i wiesz, chciałabym żeby kiedyś on żałował, że mógł mnie mieć, a nie miał. żeby kiedyś zobaczył co stracił... czasami tak idealnie patrzysz. taki ze mnie dziwny przypadek, że jak komuś na mnie zależy to mam to gdzieś, a jak już się nie stara to nagle zaczynam się przejmować uzależniasz wiesz .? Jednak istnieją w życiu rzeczy, o które warto walczyć do samego końca, które na zawsze pozostają w nas, które nigdy nie przemijają. Osobie, która wymyśliła zdanie "i żyli długo i szczęśliwie", należałoby porządnie skopać tyłek. Idealny świat z brakiem wolnych miejsc najgorzej jest być nikim , dla kogoś kto jest dla Ciebie wszystkim pytać można , lecz nie zawsze Ci odpowiedzą . - Ja nie płaczę.. - Tylko co..? - Tylko nie mam już do tego wszystkiego siły. Dlaczego nie mogę o Tobie zapomnieć? Dlaczego nie mogę przestać myśleć o Tobie? Czy będę mogła jeszcze kiedyś dobrze wspomnieć? Tego że ciągle płaczę nie moge wybaczyć sobie. Nie wiem co się ze mną stało. Kiedyś tak bardzo Cie kochałam tak bardzo tęskniłam. Teraz kiedy zamknę oczy i widzę Twoją twarz Łzy płyną po policzkach niczym strumień po kamyszkach. Serduszko które kiedyś biło dla Ciebie tak mocno Teraz przepełnione jest żalem i goryczą. W głowie słyszę Twój śmiech lecz nie sprawia mi to już radości. Kiedy patrzę na nasze zdjęcia widzę w nich wiele czułości. Niestety teraz wiem że to wszystko to było złudzenie. Mimo że przeżyłam z Tobą wiele wspaniałości Myślę że to co się między nami wydarzyło Było tylko chwilką skazaną na zapomnienie... Dlaczego nie mogę o Tobie zapomnieć? Dlaczego nie mogę przestać myśleć o Tobie? Czy będę mogła jeszcze kiedyś dobrze wspomnieć? Tego że ciągle płaczę nie moge wybaczyć sobie. Nie wiem co się ze mną stało. już zapomniałam jak smakuje słowo Kocham kiedy On je wypowiadał ..
#3076 |
Raczkowanie
|
[ GuzikixD ] może tu coś znajdziesz;
` ta stała monotonność mnie zabija. ` to takie nudne, kiedy w życiu nie dzieje się nic. ` Zero uczuć, brak uśmiechu, szarość w życiu. Codzienność. ` stale to samo. Mój świat, to jedna wielka monotonia. ` Tak znam to, mam tak na codziennie. _________________________ _____________ ` i stale świat okłamuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#3077 |
BAN stały
|
O jaacieee..... Dziewczyny.! jestescie boskie! Każda z osobna.! Czy piszecie o milości spełnionej czy nie, czy o szczesciu czy o smutku.... Pospisywałam niektore sb na kartke ![]() Boskie. Naprawde. _________________________ _ cos ode mnie ![]() Kiedy myślę o Tobie to rysuje jedną gwiazdkę... I wiesz co? Mam już całe niebo... Ej.! Przez Ciebie znów rysuję te pierd.olone serduszka! Chciałabym Cię kiedyś nazywać swoim TŻ ![]() Z miłości Cię znienawidziłam! Dźwięk z Twych ust pamiętam jak dziś... Przez wiatr, deszcz i chmury.... Myślę o Tobie... Dzień i noc. A Ty? Mam takie małe, słabe serduszko... A pomieściło tyle miłości.... Tylko do Ciebie.... Jesteś takim idiotą, Ty kretynie! Przy mnie bądź... Potrzebuję Cię jak powietrza... Wyjdź z mojego życia i zatrzaśnij za sobą drzwi... Nie wracaj... Nigdy więcej bólu i cierpienia... Znam Cię na pamięć... I codziennie powtarzam, żebym nie zapomniała... Gdy patrzę w błękitne niebo... to widzę Twoją piękną twarz... To ukłucie w sercu, gdy Cię mijam na ulicy.... Ulecz mnie swą ciepłą dłonią... Połóż ją na mym sercu... Dołóż swoją dloń do mojej. Pasują idealnie? No właśnie... Koniec. Jak się nie spodoba to mnie wygońcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3078 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dziewczęta ! Wszystkie które zauważyły moją nieobecność , bardzo przepraszam za rzadkie pojawianie się na wizażu . Niestety , w szkole mam nie za ciekawie i musiałam zabrać się do nauki ; /// . Przepraszam Was dziewczątka ! <3 ; ( Przychodziła na osiedle wszystkim o nim opowiadała .. <3 . Słodka jak czekolada , nie potrafiłaby kłamać . Wybaczcie . Brak Weny . ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3079 |
Zakorzenienie
|
Chouchoute aaaa co to znaczy TŻ ;> -.-'. (wygonić? nie żartuj ;])
nawet nie wiem kiedy te motyle odleciały... bez Ciebie wszystko jest głupie. ja głupia. wstała dziś wcześniej, by trochę pomyśleć, potęsknić. Tusilla jeśli moje też podkradasz to dobrze się składa, bo coś z Twoich zabieram regularnie ; ). Edytowane przez me9so3horny Czas edycji: 2009-11-01 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3080 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuje ze mnie akceptujesz ![]() TZ- Często na wizazu stosowany skrót: Towarzysz Życia ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3081 |
Zakorzenienie
|
a przechodni zastanawiali się, czemu ona taka nie dzisiejsza dziś... Chouchoute
![]() no pewnie, że akceptuje :p. |
![]() ![]() |
![]() |
#3082 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=cherriies;15027799]Ja rozumiem maleńka że dopiero zaczynasz , ale nie masz prawa bezczelnie kopiować . To nie mój opis , ale jednej z Wizażanek , dlatego rzucił mi się w oczy . Myślałaś że nikt nie zauważy ?
przecież ja nie piszę, że to mój opis ![]() no i nie skopiowałam go bezczelnie z wizażu.. więc nie wiem po co ty wywołujesz kłótnie skoro mnóstwo identycznych opisów krąży po różnych blogach i stronach z opisami ![]()
#3083 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny które odp na moją prośbę - Bardzo wam dziękuje ;*
________________ Jako, że trening czyni mistrza, od czasu do czasu udaje mi się o Tobie nie myśleć. Trzeba jednak przyznać, że dzieje się to raczej rzadko i wymaga maksymalnego zainteresowania mózgu czymś innym. Z sercem nie ma tak łatwo. Bez obaw jednak, dusza pozostaje wolna. Szkoda, że umrze razem z płucami (pomyślała, odpalając kolejnego papierosa). Między chujnią a beznadzieją. To dopiero wybór. Zasada nr 256: Jeżeli nie możesz zdobyć miłości ukochanej osoby, prawie na pewno wciąż możesz ją zastrzelić. ![]() Tylko tekst ''Kiedy masz ten egzamin? Za tydzień?! To jeszcze 6 dni możesz pić! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3084 |
Zakorzenienie
|
czujesz? gotuje się od Twojego spojrzenia! echh.. znów jakieś spory ;>
|
![]() ![]() |
![]() |
#3085 |
Raczkowanie
|
paru słów, zaledwie kilku słów potrzebujesz by zdarzył mi się cud.
kiedyś tak przerażał mnie ten świat, dziś go schować chcę w ramiona swe. w świecie cen. czy czasem nie zgubiłam się? czego brak, skoro mam już prawie wszystko, skąd gorzki smak? dzisiaj znów twój list przypomniał naszą miłość. tak bardzo chcę usłyszeć że wciąż kochasz mnie, daj mi znak. kiedyś, gdzieś, kto wie? spotkamy się, być może ty i ja, szczęście zbudzi serca dwa.
![]() |
#3086 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
chodzi o to, zeby nei powtarzać. a ten był jeszcze w tej części....Dlatego - cherriies - popieram... * * * karuzela uczuć, huśtawka nastrojów, cały ten pieprzony plac zabaw.! niczym baletnica unoszę się i opadam... i proszę Cię, gdy powiem Ci, że Cię kocham, nie wyrzuć mnie za drzwi... * * * ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3087 | |
BAN stały
|
o jej dziewczyny nie kłoccie się...
![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3088 |
BAN stały
|
powiedź nie. poczuj, że już nie chcesz go !
myśl ostatnich dni.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3089 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dajcie na luz!! nie może być chociaż jednej części bez kłótni? ;/
___ Tracisz mnie z każdym dniem... spoko.. ja mam to bardzo głęboko!
#3090 |
BAN stały
|
Uświadom mnie prosze . Kim dla Ciebie jestem?
Bo dzieciństwo to najlepszy okres w życiu człowieka.! Zycie! Kocham Cię nad życie! ( gdzies kiedys przeczytałam ![]() Wybieram drogi bardziej uczęszczane... Przez Ciebie... Rzuć wszystko i chodz sie całowac.! -Zapomij o mnie! - Nie potrafie... Idę się umyć. Tak na mnie patrzyłeś, ze czuję sie brudna od Twojego wzroku... Klauduś i aż inne spojrzenie na świat ![]() Edytowane przez Chouchoute Czas edycji: 2009-11-01 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:41.