|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II
nosek, rewelacyjne wyniki
|
|
|
|
#4772 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Jeżeli chodzi o postanowienie na listopad, to chcę zużyć wszystkie pozycje z listy, a zakupy robić z głową. Mam nadzieję, że swój cel zrealizuję.
|
|
|
|
|
#4773 |
|
Zakorzenienie
|
A ja musze wykonczyc kilka probek fluidu i fluid mattitude astora oraz musowy Maybelline. Chyba pojdzie tez krem do biustu i po depilacji-oba faberlic. No i szampon do wlosow.
|
|
|
|
#4774 |
|
Wtajemniczenie
|
gratuluję Wam zużyć
![]() ja już też mam pierwsze zużycia a mianowicie dwie farby do włosów ( też mam zapas) i za chwilę wykończę szampon yung 50 ml i koncentrat antycellulitowy bo zaplanowałam sobie peeling kawowy
|
|
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak dlugo czeklayscie na dodanie producenta na kwc? ja dodalam 2 producentow ale nadal nie widze ich na liscie. Mam nadzieje ze za 3 dni tak jak obiecuja pojawia sie bo chcialabym dodac recenzje
|
|
|
|
#4776 | |
|
|
Cytat:
Dziś sama dodałam jeden produkt. |
|
|
|
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
ok ja dodalam jeden wczoraj i jeden dzisiaj to juz jutro sie powinien jeden pojawic
musze sprawdzic potem na liscie producentow czy jest? ![]() zaraz zmykam na obiadek a potem poczytam troche na uczelnie popijajac ciepla herbatke zeby goraczka nie wrocila. Czy wiecie czy wycofali tusz lash stylist maybelline= byl moim kwc ale nie moge go nigdzie znalesc
|
|
|
|
#4778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Będzie tego z ok 15 sztuk - ale wszystkiego, licząc szminki, błyszczyki, mazidła w słoiczku. Ciezko będzie ...
Cytat:
![]() Cytat:
Miałam też maskę uspokajającą ale bez jakich wielkich rewelacji, maska jak maska, trochę łagodziła stany ropne na skórze, lekkie pieczenie i zaczerwienienie. Miałam żel i tonik do cery tłustej - oba fajne ale to chyba identyczne kosmetyki jak te z drogeryjnej serii Tin Tin, nawet zapach ten sam, tyle że pojemnosć sporo większa i chyba bardziej się opłacają jeśli komuś naprawdę odpowiadają te kosmetyki, żel się mało pienił i to mi przeszkadzało a tonik zostawiał troszkę lepiącą wartewkę. Mam też maskę zwężającą pory- nie jestem z niej zadowolona, zostało mi poł opakowania i jesli jesteś chętna to mogę ci ją podarować. Mam też peeling i krem do stóp - powiem tak- latem potrzebuję mocnego zdzierania i mocnego kremowania, wtedy mi się ta seria nie sprawdza, teraz na codzienne używanie jest ok, peeling fajnie wygładza choć użycie tarki jest konieczne, krem jest taki średni, więcej go nie kupię bo wiele supermarketowych jest lepszych. Zdecydowanie bardziej mi odpowiadają kosmetyki do stóp a Avonu Foot works
|
|
#4779 | |
|
|
Cytat:
Widzę, że masz/miałaś wiekszość kosmetyków, które ja chcę zamówić - myślę o żelu i toniku, masce uspokajającej, masce zwężającej pory, masce z glinką, peelingu bardzo mocnym. Chyba będę musiała poważnie się zastanowić i na próbę kupię żel i tonik TinTin, jeżeli mi się spodobają, to zamówię duże opakowania, bo wyjdzie taniej. A na maskę zwężajacą pory byłabym chętna, tylko co chciałabyś w zamian?
|
|
|
|
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
Fuksjo ja Ci chętnie podaruję tą maskę, może Tobie się spodoba a ja będę mieć mniej na stanie
Naprawdę nie potrzebuję niczego w zamian, wiesz - lepiej minimalizować zbiory
|
#4781 |
|
|
|
|
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
Założyłam sobie wątek wymiankowy na wizażu
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=377996 Także zapraszam - może coś się wam spodoba, są tam nie tylko kosmetyki ale też biżuteria
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2009-11-01 o 14:11 |
|
|
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczelam myslec o swiatecznej liscie kosmetykow ktore bym chciala
niektore polskie zachwalane przez was dodalam sobie do torebki na kwc pogrzebalam tez w waszych kwc moze ktos jeszcze cos podsunie?co kupicie sobie na swieta w nagrode za odwyk? |
|
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
Na dobry początek listopadowego odwyku zrezygnowałam z drobnych zakupów na CC i organizuję zamówienie bez własnego udziału
W pielęgnacji zapasy mam stosunkowo niewielkie, to i zużycia niezbyt imponujące, pozostało popracować nad drugą szalą tej wagi - nieopanowanymi napływami mazideł do ust i oczu
|
|
|
|
#4785 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Ja mam ochotę na jakieś smarowidło do ciała, balsamy i masła zawsze najbardziej mnie kuszą
|
|
#4786 |
|
|
|
|
|
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() No cóż.....Ja zbieram na tatuaż. Mam już wzór, w którym zdążyłam się zakochać To będzie tattoo nr 3 ^^ (nr 2 pojawi się w styczniu/lutym )
|
|
#4788 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wlasnie koncze kremik kakaowy,uzywam go na noc do twarzy ![]() Tz mi zawsze mowi ze pachne na ciasteczka ![]() Cytat:
tutaj odwyk mi dobrze idzie bo nie ma polskich firm o smakowitych zapachach.Cytat:
ide pogrzebac z bizuterii mojej bede wieczorkiem
|
|||
|
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie strasznie kusi prasowany puderek Beige Lumineux
Pewnie mu ulegnę, ale przez listopad mam zamysł być twarda , byłby to taki świąteczny odpust |
|
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się marzy na święta seria piernikowa z YR. W listopadzie absolutnie NIC nie kupię, bo chcę iść na SPA i kupić książkę (już 5 dni za mną) ale jak skończy mi się asceza 30 dniowa to zakupię w YR piernikowe cudeńko i włożę sobie do buta na 6 grudnia
ale będzie radocha jak Mikołaj mi przyniesie do buta żelik piernikowy haha
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie sprawię Aliena Thierry Muglera, czyli u mnie będzie perfumowo.
Ale to będzie prezent urodzinowy raczej bo 22 grudnia mam urodziny
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Moja ciocia ma jeszcze gorzej - nie dość, ze urodziny tuż przed gwiazdką, to jeszcze Ewa |
|
|
|
|
#4793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihi!!! przejrzalam mazidla do ust i 4 szminki dalam do uzytku tesciowej bo jak zajrzalam do jej kosmetyczki to mnie w oczy porazilo!!!! Wszedzie kreski z czarnej kredki,nawet opakowanie z blyszczyka i fluidu i tuszu bylo cale czarne!!! Wiec dalam jej te szminki to malutkiej kosmetyczki a ta jej dzisiaj wezme i wypiore (gliss kurem hihi bo przetluszcza mi wlosy) i wymyje wszystkie jej kosmetyki bo ma 4 a w takim nieladzie ze glowa boli) hihi dzien dobroci dla tesciowej |
|
|
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chciałabym "dostać" od siebie perfumki DKNY fresh blossom
|
|
|
|
#4796 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Czy moge dołączyć? Tak was podczytuję od jakiegos czasu i nareszcie dobrnęłam do końca . Chciałabym zminimalizować moje zbiory, bo 1) nie mam gdzie ich trzymać 2) co chwilę muszę wyrzucić coś przeterminowanego 3) zorientowałam się, że a) zawsze brakuje mi kasy na porządne ubrania, bieliznę i bizuterię bo wszystko wydaję na kosmetyki b) chcialabym pojechać na jakies fajne wakacje a nie mam na nie kasy c) no i mam zamiar kontynuować naukę a tu oszczędności niet ![]() Zeby zobrazowac mój problem to przyznam, że we wrześniu i pażdzierniku wydałam na kosmetyki ok. 200 funtów ![]() |
|
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
Hej MissBiscuit. Witaj!!! Każda z nas przyszła tutaj z problemami kosmetycznymi i wspieramy się w tym zeby minimalizowac nasze zapasy a nie kupować. Miło Cię poznać w naszym gronie
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2009-11-01 o 19:28 |
|
|
|
#4798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj MissB.
![]() kobieto- po pierwsze nic na razie nie kupuj zatrzymaj się ogarnij zbiory policz ilość mazideł,w miarę możliwości wklej ![]() dalej..zaradzimy,bo jak orientujesz się,część zdecydowanie pomyślnie wychodzi z nałogu kupowania kosmetyków- w tym i ja Nie kupuje szamponu od miesiąca nie kupiłam ani jednego-a zrobiłam zapasy na 2 lata |
|
|
|
#4800 | ||
|
Zakorzenienie
|
Magdolena, Silver, Aaania piękne wyniki odwyku.
![]() Nosku, jesteś wielka. ![]() Koniku ale Ci przybyło. ![]() Ganimedea ale nakupiłaś tej kolorówki. ![]() Gajkin Tobie też nieźle przybyło. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dopuszczam tylko masło TBS jak będzie w wyprzedaży coś fajnego a ewentualne szaleństwa odkładam na wyjazd do Francji. ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Witaj.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.

Mam nadzieję, że swój cel zrealizuję. 

W pielęgnacji zapasy mam stosunkowo niewielkie, to i zużycia niezbyt imponujące, pozostało popracować nad drugą szalą tej wagi - nieopanowanymi napływami mazideł do ust i oczu
To będzie tattoo nr 3 ^^ (nr 2 pojawi się w styczniu/lutym
Pewnie mu ulegnę, ale przez listopad mam zamysł być twarda