|
|||||||
| Notka |
|
| Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach część V
Cytat:
Kamilo cena nie bedzie wyznacznikiem tego,czy zapach jest piekny czy nie.Naprawde.Testowalam wiele niszowcow,ktore po opisie wydawalaby sie rewelacja,nie wspominajac o cenie a w kontakcie ze skora czy samym korkiem czar pryskal ![]() Masz racje,sa przystepne cenowo i przez to osiaglane dla wiekszosci ale mozna mozna w nich znalezc cos dla siebie.Mnie akurat interesuja konkretne kompozycje,nuty i za tym podazam przy wyborze ale wiadomo,ze perfumy kazdy odbiera bardzo indywidualnie![]() Lubie eksperymentowac i mieszac niektore zapachy Kocham perfumy i uwielbiam otaczac sie subtelna mgielka,ktora ciagnie sie za mna-to jakby czesc garderoby
|
|
#1922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie moge pomóc![]() Ekspertem to jestem w zapachach T.Muglera ![]() Musze Wam opowiedziec jaki pech dzis. Po obiedzie juz zbieralismy sie na cmentarz, a tu jakis dziwny odgłos z drogi..małolaty wpadły na pomysł wyscigów na quadach i wyobraźcie sobie , ze jeden wyladował w naszych ogrodzeniu wrrrrrrrr.Płot połamany.Musiałam wzywac Policje, potem na nich czekac bo im nie było spieszno.Spisywac mase papierów.Dawno nie byłam tak wsciekła....padam na nosek..Niech mnie ktos przytuli... Edytowane przez nefernefer35 Czas edycji: 2009-11-01 o 15:51 |
|
|
|
|
#1923 |
|
po prostu Łinli
|
Nef
![]() robic co nie mieli, Ci młodzi oni ![]() kurcze ale że płot poszedł to faktycznie niciekwaie jak mozna wpasc w płot? stracił kierowca panowanie czy jak? a może ślepy był?
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-11-01 o 15:53 |
|
|
|
#1924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przepraszam, ale... ![]() ani jeden jego zapach mi się nie podoba... No ale widzisz - ja się tu zachwycam Hypnose a Winly wyjeżdża że to naftalina jest ![]() Cytat:
u nas też wariują na quadach po ulicy... dobrze, że na uboczu mieszkam. |
||
|
|
|
#1926 | |
|
po prostu Łinli
|
Cytat:
![]() nie chce mi się gadac o zapachach, bo sie wypowiedziałam już całkiem niedawno ten temat był. Spać ide, impreze odespać have a nice day
|
|
#1927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prowadziła dziewczyna, odwiezli ja do szpitala ,ale nic złego sie nie stało. Bezmyslność , przeraza mnie .. Violl ja własnie nie moge Hypnose Miałam flaszeczke i odsprzedałam Za to Angel, Alien i Innocent kocham Chociaz ostatnio mam tylko Flowerbomb, Soir d Lune i Angel![]() Z zapachami to tak, ze co nos to inne upodobania
Edytowane przez nefernefer35 Czas edycji: 2009-11-01 o 16:11 |
|
|
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
Angel, widzę, że jesteś, jak z tym nail tekiem?
|
|
|
|
#1929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktycznie pechowe zdarzenie ![]() ![]() Polecam Chociaz swoja droga ja przestalam zwracac uwage czy to sie komus podoba czy nie Patrzac na Twoje upodobania stawiam,ze moga sie spodobac Cytat:
Aaaa wrzucam zdjecia,akurat zostalam sama ![]() Na fotach sa tylko flakony bo nie ogarniam miniaturek,odlewek i probek
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2009-11-01 o 16:25 |
||
|
|
|
#1930 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja go w takim razie też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() urodziny w kwietniu razem z Casanovą dziele ![]() Cytat:
![]() Hex a ty masz ten perfum YR Ode L'amour - czy się czaisz na niego? |
||||
|
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
Lemirko tyle co zuzylam flakon ale bardzo je lubie i teraz kupie je chyba ponownie a czemu sie pytasz?
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1934 |
|
po prostu Łinli
|
nie poszlam jeszcze, bo mnie promocja na MAD ciagle kusi
miala byc do wczoraj, a tu ciagle trwa... no to mnie kusi, bo bym wziela jeszcze pare rzeczy Hexx jak patrze na Twoje fotki to jedyna mysl jaka mi przychodzi do mózgu, to ile to pieniedzy wchłonęło
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Perfumy z Sephory - następne nawet ja słodkolubna nie mogę przetrzymać tego zapachu To samo jak chodzi o wspominanego tu Angela od Muglera - jest ok dopiero po jakichś 2 godzinach, jak dla mnie ![]() Tiramisu już leżakuje w lodówce, chyba się nie doczekam |
|
|
|
|
#1936 | |
|
Zakorzenienie
|
Prosze KLIK!
Cytat:
ale mam te satysfakcje,ze te pasje finansuje sama![]() Mowisz,ze promocja trwa?bo dobralabym kilka rzeczy
|
|
#1937 |
|
Zadomowienie
|
nic przed Wami się nie da ukryć
właśnie miałam Ci PW napisać, że mama kupiła sobie jakąś odżywkę, więc na razie dziękuję... przepraszam za zamieszanie Edytowane przez angel of sadness Czas edycji: 2009-11-01 o 16:44 |
|
|
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież ja miałam ten zapach! Dopiero po flakonie widzę laaata temu to było, zapomniałam o nim... muszę go więc ponownie niuchnąć tym bardziej
|
|
|
|
|
#1939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Z YR kiedyś bardzo lubiłam ming shu, ale nawet nie wiem, czy ten zapach jeszcze jest w sprzedaży. |
|
|
|
|
#1940 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() z tej kolekcji to mam tylko Extraordinary Avonu, wiekszosci nawet nie znam
|
|
|
|
|
#1941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest calkiem zapomnialam o nim-takze milo wspominam
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo zaluje,ze zostaly wycofane Zdazylam zrobic zapas ale za jakis czas sie skonczy...Cytat:
i sama ocenisz czy nadal je lubisz.Gdybys kiedys chciala sie z nimi rozstac to pukaj do mnie A jak nosilo Ci sie Trouble?
|
|
#1944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit: I jeszcze zapytać miałam: rozumiem, że mam brać nail tek II w zestawie? Edytowane przez kamilawu Czas edycji: 2009-11-01 o 17:24 |
|
|
|
|
#1945 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
patrzylas tu? |
|
|
|
|
#1946 |
|
Organizatorka
|
Hex - widzę, że mamy dość zbliżone preferencje zapachowe...
A powiedz Ty mi, skąd masz Night Musk? Przecież on od dawna już niedostępny ani w katalogach ani na Allegro.. Dawno temu przy przeprowadzce wcięło mi flakon i naszukałam się go swego czasu po wszystkich możliwych miejscach..Yria Nu White Musk Chanel no5 Premiere )( a testowałaś Elixir z Ori? On mi sie z Yrią kojarzy Nef Przyznaję się bez bicia, ze pierwszy raz, odkąd zaglądam tu raz na jakis czas - NIE BYŁAM W STANIE przeczytać wszystkiego, co naskrobałyście.. ![]() Powiem tylko - Winly - bardzo fajnie wyglądasz w tych włoskach i mnie osobiście bardziej się w nich podobasz niż w blondzie
|
|
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak w opisie zegarka ma podane wymiary
wymiary: 42 mm x 37 mm x 7,9 mm (H x W x D). To o co chodzi bo nie kumam. Podaję przykładowy zegarek |
|
|
|
#1948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1949 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
NT najlepiej brac w zestawie zeby dzialac kompleksowo. Cytat:
Niedobra zagladam tam co jakis czas ale trzymam sie z dala,nawet konta nie mam na ebayu.... Cytat:
Night Musk w zeszlym roku upolowal mi przyjaciel w UK,mialam dwa flakony i bardzooo milo odswiezylam wspomnienie ![]() Elixir Ori?nie kojarze ale glownie dlatego,ze odkad stracilam kontakt z konsultantka nie jestem na biezaco,napisz cos wiecej ![]() Testowalas nowosc YR So Elixir?bo stawiam na to,ze beda w Twoim typie ![]() Cytat:
Popieram Twoje zdanie-Winly duzo bardziej twarzowo jest w tym kolorze niz w blondzie.
|
|
#1950 | ||
|
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() Dla mnie Ebay to okienko na swiat, bo na mojej wyspie tylko kilka sklepow jest ... Cytat:
jak bede w miescie to moge zjarzec i poszukac czegos ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Tego szukacie ? http://cgi.ebay.co.uk/AVON-NIGHT-MUS...item587ea382fb
Świdrokrętnie na zegwniku wężały, Peliczaple stały smutcholijne I zbłąkinie rykoświstąkały. Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2009-11-01 o 18:06 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.

ale mozna mozna w nich znalezc cos dla siebie.Mnie akurat interesuja konkretne kompozycje,nuty i za tym podazam przy wyborze ale wiadomo,ze perfumy kazdy odbiera bardzo indywidualnie
Kocham perfumy i uwielbiam otaczac sie subtelna mgielka,ktora ciagnie sie za mna-to jakby czesc garderoby 

jak mozna wpasc w płot? stracił kierowca panowanie czy jak? a może ślepy był?

ani jeden jego zapach mi się nie podoba... No ale widzisz - ja się tu zachwycam Hypnose a Winly wyjeżdża że to naftalina jest
klik!

też uwielbiam! A nikt mi zrobić nie chce
a ja nie umiem... chrzestnego zagonię, dobrą robi.

miala byc do wczoraj, a tu ciagle trwa... no to mnie kusi, bo bym wziela jeszcze pare rzeczy
nawet ja słodkolubna nie mogę przetrzymać tego zapachu
ale mam te satysfakcje,ze te pasje finansuje sama
przecież ja miałam ten zapach! Dopiero po flakonie widzę