Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji! - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-01, 15:42   #2641
Jagoda90
Zadomowienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Też tak mam. I nie wiem czemu, bo moim zdaniem tyłek mam wielki (ale pozytywnie wielki, taki proporcjonalny do reszty ciała) i mam zawsze pusto tak pod tyłkiem, w tym miejscu, gdzie pośladki się łączą z udami
a ja mam wielkie uda

Jagoda90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 15:48   #2642
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
może to wyda się szokujące, ale ja jem mnóstwo słodyczy, fast food to prawie moje drugie imię - tzn dość często jakaś pizza, kebab itd.. inni tyją od tego, a ja nie nie mówię, że mi źle samej ze sobą, ale kurde w moich ukochanych jeansach zaczęłam wyglądać jak ofiara losu, bo po prostu na mnie wiszą.. no.. a rurki chyba wisieć nie powinny co nie?

hehe, ja to rozumiem.. nie jesteś za prokreacją
To jest niesprawiedliwe Całe życie tak miałam, jadłam, a byłam blada i chuda, taka żywa śmierć, wyglądałam jak anemiczka, anorektyczka i żywicielka tasiemca. Teraz niby też już jestem trochę za chuda w stosunku do mojej wielkości, ale cóż, muszę się bardziej pilnować

Słuchaj, a badałaś tarczycę? Nie pamiętam, czy to od niedoczynności, czy od nadczynności w ogóle się nie tyje. No i mając pasożyty też nie (btw słyszałyście historię o studencie i tasiemcu?)

Nie jestem za prokreacją, więc ją wysterylizuję, jak będę mieć wolną kasę i niech sobie dziewczynka pohasa

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Jagoda90 Pokaż wiadomość
a ja mam wielkie uda
Ja chciałabym mieć większe, bo wtedy talia wygląda na węższą Np. Beyonce ma gigantyczne udziska, a figurę boską

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 15:55   #2643
otako
Zakorzenienie

Cytat:
A coś ciekawego jeszcze jest w Makro? Bo w sumie zupełnie mi tam nie po drodze i głupio tak po jedną maskę jechać
Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia. Nie mam karty w domu, bardzo rzadko bywam. Ostatni raz byłam przed wakacjami i nie bardzo pamiętam. Zerknęłam wtedy tylko czy jest Romantic, bo koleżanka chciała i nic więcej nie oglądałam. Może jutro się przejdę, bo akurat pożyczyłam kartę. Dam znać

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
Śliczna jesteś i nigdy wiecej nie rób się na blond

Dziewczyny 2 mistrzowskie teksty z alle(http://orly-sokoly.blogspot.com/) :
"bolerko czarne rękawki bówki oryginalne"
"Sliczna sukienka oryginal fashion.Wykonana do najwyszej kwality "
Widzę, że się blog spodobał
To łapcie jeszcze jeden: http://pobozni-chlopcy.blogspot.com/ Równie dobry a może i lepszy

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 16:09   #2644
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia. Nie mam karty w domu, bardzo rzadko bywam. Ostatni raz byłam przed wakacjami i nie bardzo pamiętam. Zerknęłam wtedy tylko czy jest Romantic, bo koleżanka chciała i nic więcej nie oglądałam. Może jutro się przejdę, bo akurat pożyczyłam kartę. Dam znać

To łapcie jeszcze jeden: http://pobozni-chlopcy.blogspot.com/ Równie dobry a może i lepszy
Jak się przejdziesz, to koniecznie daj znać Ja nie wiem, kiedy tam będę, muszę sobie wyrobić kartę, bo mamy tylko jedną w rodzinie.

Boski blog Syn mojego wychowawcy też takie zdjęcie miał na nk

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Widzę, że cisza zapanowała, to chyba pójdę opanować tajne arkana mrocznej sztuki zwanej lingua latina

Trzymajcie kciuki, żebym jutro chociaż 2 dostała Zaliczam o 8.55

Stary 2009-11-01, 16:10   #2645
Jagoda90
Zadomowienie

Cytat:

Ja chciałabym mieć większe, bo wtedy talia wygląda na węższą Np. Beyonce ma gigantyczne udziska, a figurę boską
nie podoba mi sie jej figura

Jagoda90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 16:32   #2646
19agusia91
Zakorzenienie

A mi się ostatnio figura zmienia z dnia na dzień, dojrzewam chyba
Wydaje mi się, ze mam węższą talię, bo chyba mi przytyły uda i pupa -szersze biodra, ale chyba jednak nie, bo we wrześniu kupiłam sobie spodnie (rozmiar 28, od 6 klasy nosiłam 29! ) i teraz są na mnie dużo za duże, nie mówiąc jak smętnie na tyłku wiszą. Także nie wiem co jest grane, mierzyłam spodnie , nie rozciągnęły się Zresztą, wszystkie ubrania tak na mnie wiszą.

Ostatnio nawet TŻ, objął mnie w pasie i siwterdził, że chyba faktycznie mnie ubyło

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Dodałam zdjęcie

Spójrzcie na to :
http://naszaklasapeel.pinger.pl/p/1
http://fotkapeel.pinger.pl/p/11
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 16:41   #2647
Magdzia94
Zakorzenienie

Uff cmentarze zaliczone.

Dzieki za wszystkie miłe słowa co do mojego pieska. Teraz jest z nią lepiej, ale nie wiadomo co w nocy. Wyszłam z nia na dwór załatwiła sie i sama doszła do domu nawet Jutro prześwietlenie ma.

Strasznie zmarzłam, kurde musze isc sie uczyc ale w ogóle nie mam do tego głowy !

dzisiaj jestem po lorysie i znowu włosy mam super

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

zapomniałam dodac mona śliczna z Ciebie kobieta

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 16:41   #2648
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość

Dzieki za wszystkie miłe słowa co do mojego pieska. Teraz jest z nią lepiej, ale nie wiadomo co w nocy. Wyszłam z nia na dwór załatwiła sie i sama doszła do domu nawet Jutro prześwietlenie ma.
super

ja zaraz wychodze z TZ na spacer po cmentarzu

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 16:52   #2649
Magdzia94
Zakorzenienie

Oby motylku oby bo naprawdę już nie wiemy co robic.

Stary 2009-11-01, 17:16   #2650
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Przyszłam się wyżalić jaka ta łacina jest zła i okrutna

Magdziu, na pewno z Twoim pieskiem będzie wszystko dobrze, skoro już jest poprawa, to teraz będzie tylko lepiej

Stary 2009-11-01, 17:24   #2651
piotrkowalolitka
Zadomowienie

hej
To moze ja i sie wypowiem o swiecie haloween. Dzieciaki ida na darmowe slodycze i ich to nie obchodzi, ze w Polsce nie obchodzi sie tego swieta;]]] Ba, nawet nikt nie pomysli, zeby specjalnie kupowac slodycze (u mnie nikt ich nie kupuje).
U nas do bramki dzwonili 3 razy. 2-ga to byla jakas mala dziewczynka, wydaje mi sie ze wyslana przez kogos zeby zbierala darmowe slodycze;] Mimo ze jej odmowilam to stala z 10 min przed brama nie rozumiejac co ja powiedzialam . Dzis wracajac z rana na mojej ulicy widze 1 samochod caly w papierze toaletowym i piance do golenia, a u sasiada na zywoplocie napis z papieru ch...e, do tego pieknie przyozdobione pianka;]

A co do cmentarza, jak zawsze mila atmosfera, same butki z kwiatami i zniczami. Organizacja tez super, bo z 5 nowych linii na jeden cmentarz jezdzace co 5 min.

życie jest piękne

8minute arms, buns, legs, abs
19/11
piotrkowalolitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 17:28   #2652
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez piotrkowalolitka Pokaż wiadomość
hej
To moze ja i sie wypowiem o swiecie haloween. Dzieciaki ida na darmowe slodycze i ich to nie obchodzi, ze w Polsce nie obchodzi sie tego swieta;]]] Ba, nawet nikt nie pomysli, zeby specjalnie kupowac slodycze (u mnie nikt ich nie kupuje).
U nas do bramki dzwonili 3 razy. 2-ga to byla jakas mala dziewczynka, wydaje mi sie ze wyslana przez kogos zeby zbierala darmowe slodycze;] Mimo ze jej odmowilam to stala z 10 min przed brama nie rozumiejac co ja powiedzialam . Dzis wracajac z rana na mojej ulicy widze 1 samochod caly w papierze toaletowym i piance do golenia, a u sasiada na zywoplocie napis z papieru ch...e, do tego pieknie przyozdobione pianka;]
Moim zdaniem dobrze jest tak, jak jest, czyli że ludzie chodzą na imprezy, przebierają się, ale "cukierek albo psikus" raczej nie ma tutaj racji bytu. Może kiedyś się przyjmie.

Muszę się pochwalić, że rozkminiłam wreszcie tą łacinę całkowicie Już rozumiem CPP na tyle, żeby dostać 2 Aż z radości przerwę naukę i pójdę włosy umyć.
A jutro na operację do fryzjera

Stary 2009-11-01, 17:44   #2653
piotrkowalolitka
Zadomowienie

Cytat:
Ja wg bra-fittera powinnam nosić 65E. I nie wiem, czy to prawda, bo nigdy w życiu nie widziała takiego rozmiaru na oczy Mają w jednym sklepie w Olsztynie jeden taki fason, ten rozmiar się pojawia z dwa razy do roku i kosztuje 150 zł

.
Jest 65 E tylko nie sadze ze znajdziesz je w sklepie. Wiekszosc sprzedawczyn, albo zalozycielek takich sklepow prawde mowiac nie ma nic wspolnego z prawidlowym dobieraniem rozmiarow. I tak wiekszosc ludzi nosi 75B, C. Ja z pol roku temu zamowilam swoj pierwszy 65 C. Ale jest troche za luzny wiec teraz przymierzam sie na 60E.
prosze masz no tu : http://www.misterna.pl/szukaj.html?q...=0&qs=&x=8&y=3

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Właśnie znalazłam u siebie włosa, który u nasady jest poskręcany, ale jak Wyrwałam go aż
u mnie tez pojedyncze takie rosly, przewaznie w 1 miejscu. Sa takie grube jak lonowe

życie jest piękne

19/11
Stary 2009-11-01, 17:44   #2654
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Jest 65 E tylko nie sadze ze znajdziesz je w sklepie. Wiekszosc sprzedawczyn, albo zalozycielek takich sklepow prawde mowiac nie ma nic wspolnego z prawidlowym dobieraniem rozmiarow. I tak wiekszosc ludzi nosi 75B, C. Ja z pol roku temu zamowilam swoj pierwszy 65 C. Ale jest troche za luzny wiec teraz przymierzam sie na 60E.
prosze masz no tu : http://www.misterna.pl/szukaj.html?q...=0&qs=&x=8&y=3
Oo super, dziękuję Szczerze mówiąc trochę boję się zamawiać z neta, ale zapewne można odesłać po zmierzeniu. Jak będę miała kasę, to pewnie zamówię, bardzo ładne są tu biustonosze

Stary 2009-11-01, 17:45   #2655
19agusia91
Zakorzenienie

Zamawiam Placentę, raz kozie śmierc !
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-01, 17:48   #2656
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
No w końcu zrobiłam porządek ze zdjęciami zaraz powysyłam na PW adres
Wow - ile zdjątek
fajny blondzik, ale w aktualnym kolorze najbardziej mi się podobasz daje Ci taki delikatny pazur

Cytat:
Matematyka...

Starałam sie czytelnie pisać

eee,czemu się nie obróciło.. chwila, juz poprawiam.
Najłatwiej przedłużyć odcinek AE i DC - przetną się w punkcie F, wtedy kEAB = kEFC, a suma dwóch pozostałych kątów trójkąta jest równa dopełnieniu trzeciego kąta do 180stopni

Zaliczyłam cmentarz - jak wróciłam to mnie usta bolały bo mam nawyk uśmiechania się do policjantów, na wszelki wypadek jakbym coś przeskrobała a policji spooooooooooro było

Ale bym sobie olej na włosy nałożyła...ale jutro rano muszę mamę zarejestrować do lekarza...a boję się, że stojąc w kolejce u lekarza w czapce się ugotuję
Stary 2009-11-01, 17:58   #2657
piotrkowalolitka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
ekhym.. ja myślę, że doznają

a ja wlasnie slyszalam ze nieliczne zwierzeta maja z tego przyjemnosci. Malpy( i tu chyba tez nie wszystkie, bardziej te co do czlowieka podobne), orki albo delfiny, no i glosno bylo ze dziki maja dluga przyjemnosc.
Mysle ze w wiekszosci zwierzat to jest tylko instynkt
Ale z drugieg strony przeciez sa przypadki ze pies wyladowuje sie na maskotce, czy tam jakos inaczej;p
wiec nic nie wiadomo... ;D

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Cytat:
Oo super, dziękuję Szczerze mówiąc trochę boję się zamawiać z neta, ale zapewne można odesłać po zmierzeniu. Jak będę miała kasę, to pewnie zamówię, bardzo ładne są tu biustonosze

Tych stronek jest naprawde duzo. Wystarczy wpisac tylko swoj rozmiar w google sa naprawde ladne i na zywo moj wygladal identycznie. a nie ma to jak dobrze sie czuc w staniku. nic nie wypada, nic nie sciska, i nic sie nie podsuwa jak sie podniesie wyzej rece

Blondyna a ile wazysz??

życie jest piękne

19/11

Edytowane przez piotrkowalolitka
Czas edycji: 2009-11-01 o 17:52
Stary 2009-11-01, 18:05   #2658
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
Magdziu, na pewno z Twoim pieskiem będzie wszystko dobrze, skoro już jest poprawa, to teraz będzie tylko lepiej
Byłam z nią znowu na dworze i tez sama doszła Ale bardzo ciężko oddycha.

Stary 2009-11-01, 18:09   #2659
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzielna psinka pewnie szybko się męczy, ale teraz szybko nabierze sił

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-01, 18:09   #2660
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Zamawiam Placentę, raz kozie śmierc !
Też będę musiała podjąć taką męską decyzję, bo wiele rzeczy chcę zamówić od dłuugiego czasu

Cytat:
a ja wlasnie slyszalam ze nieliczne zwierzeta maja z tego przyjemnosci. Malpy( i tu chyba tez nie wszystkie, bardziej te co do czlowieka podobne), orki albo delfiny, no i glosno bylo ze dziki maja dluga przyjemnosc.
Mysle ze w wiekszosci zwierzat to jest tylko instynkt
Ale z drugieg strony przeciez sa przypadki ze pies wyladowuje sie na maskotce, czy tam jakos inaczej;p
wiec nic nie wiadomo... ;D

Tych stronek jest naprawde duzo. Wystarczy wpisac tylko swoj rozmiar w google sa naprawde ladne i na zywo moj wygladal identycznie. a nie ma to jak dobrze sie czuc w staniku. nic nie wypada, nic nie sciska, i nic sie nie podsuwa jak sie podniesie wyzej rece
Suczki też się wyładowują Ale w sumie u ludzi też to jest przede wszystkim instynkt, wystarczy się poobserwować, zawsze największą chęć ma się w dni płodne

Podsuwanie się do góry i fiszbiny na środku piersi, skąd ja to znam
Chociaż mam teraz jeden stanik 70D i jest całkiem dobrze, ale to jeszcze nie to.

Cytat:
Więc powinna dużo odpoczywać Ale jak widać poprawę to nic, tylko się cieszyć

Stary 2009-11-01, 18:12   #2661
astra85
Zakorzenienie

prawie wszyscy byli na cmenatrzu a ja chora i w domu siedziałam,jutro pojde do lekarza po zwolnienie,teraz nie mam goraczki tylko osłabienie no i brzuch ciagle mnie boli i rano niedobrze
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 18:18   #2662
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Dzielna psinka pewnie szybko się męczy, ale teraz szybko nabierze sił
Cytat:
Też będę musiała podjąć taką męską decyzję, bo wiele rzeczy chcę zamówić od dłuugiego czasu
Więc powinna dużo odpoczywać Ale jak widać poprawę to nic, tylko się cieszyć
Moze po nocy sobie odpocznie i rano bedzie lepiej. Będzie dobrze będzie dobrze. W kółko tak dzisiaj powtarzam

Kolejna odzywka wykończona
Garnier Nutri-Gładki.
Działanie super, wydajnośc nie za bardzo

Stary 2009-11-01, 18:25   #2663
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Moze po nocy sobie odpocznie i rano bedzie lepiej. Będzie dobrze będzie dobrze. W kółko tak dzisiaj powtarzam
Na pewno będzie

Cytat:
Garnier Nutri-Gładki.
Wczoraj ją kupiłam
w sumie dobrze że niezbyt wydajna szybciej będę mogła coś nowego przetestować

A moja babcia zachwycona sprayem gliskura jeszcze jeden chce (na zapas) seboradinów jeszcze nie używała
Stary 2009-11-01, 18:28   #2664
otako
Zakorzenienie

Wy się cieszycie, że zużywanie kosmetyki, a ja mam wręcz odwrotnie - mi zawsze jakoś szkoda
Jak już widzę, że coś mi się kończy to porzucam i stosuję coś innego, i tak np. mam końcówkę odżywki Mrs. Potters, której wystarczy na góra 2 użycia, a stoi nietknięta na półce już z miesiąc maska Romantic też, góra 3 razy, a nie pamiętam kiedy ją nakładałam.... Wax to samo... Z ciężkim sercem muszę się w końcu z nimi rozstać

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 18:33   #2665
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Dziewczyny używa któraś minerałów EVERYDAY MINERALS? Bo właśnie zamówiłam sobie puder z serii najbardziej kryjącej- intensive i duży pędzel kabuki. Nie wiem czy ten puder nałożony tylko na krem nawilżający faktycznie da taki naturalny ale i kryjący efekt. Myślę jeszcze o jakimś korektorze. Też mineralnym...
Stary 2009-11-01, 18:33   #2666
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Wy się cieszycie, że zużywanie kosmetyki, a ja mam wręcz odwrotnie - mi zawsze jakoś szkoda
Jak już widzę, że coś mi się kończy to porzucam i stosuję coś innego, i tak np. mam końcówkę odżywki Mrs. Potters, której wystarczy na góra 2 użycia, a stoi nietknięta na półce już z miesiąc maska Romantic też, góra 3 razy, a nie pamiętam kiedy ją nakładałam.... Wax to samo... Z ciężkim sercem muszę się w końcu z nimi rozstać
Otako ja też tak mam - że jak zostanie na jedno użycie to szkoda jeszcze odżywek ogólnodostępnych tak nie szkoda, ale jak zobaczę dno pudełka Vatiki HOT to zamknę na kłódkę
Stary 2009-11-01, 18:34   #2667
astra85
Zakorzenienie

mam kosmetykow mnostwo,i nic mi sie niekonczy i dlatego nigdy nie wiem,ktorego uzyc ,jakbym miala jeden szampon, 1 maske ,1 odzywke i 1 psikacz to bym nie miala takiego problemu
Stary 2009-11-01, 18:45   #2668
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
To jest niesprawiedliwe Całe życie tak miałam, jadłam, a byłam blada i chuda, taka żywa śmierć, wyglądałam jak anemiczka, anorektyczka i żywicielka tasiemca. Teraz niby też już jestem trochę za chuda w stosunku do mojej wielkości, ale cóż, muszę się bardziej pilnować

Słuchaj, a badałaś tarczycę? Nie pamiętam, czy to od niedoczynności, czy od nadczynności w ogóle się nie tyje. No i mając pasożyty też nie (btw słyszałyście historię o studencie i tasiemcu?)
ja całe życie byłam chuda, ale teraz to przesada.. w sensie fajnie to wygląda, ale latem.. jesienią i zimą większość ciuchów jest na mnie za duża. myślę, że to uwarunkowania genetyczne -w rodzinie wszyscy są tacy susi a historii o studencie i tasiemcu nie słyszałam chyba...

Cytat:
najlepszy
Cytat:
wiesz co... najgorsze jest to, że ja takie laski znam!
Cytat:
u mnie tez pojedyncze takie rosly, przewaznie w 1 miejscu. Sa takie grube jak lonowe

Cytat:
Ale bym sobie olej na włosy nałożyła...ale jutro rano muszę mamę zarejestrować do lekarza...a boję się, że stojąc w kolejce u lekarza w czapce się ugotuję
a ja właśnie siedzę z olejem, ale zaraz zmywam.. taka krótka, szybka regeneracja, bo rano do pracy, a wolę nie ryzykować już mycia rano, ze względu na mróz
Cytat:
Blondyna a ile wazysz??
no dawno się nie ważyłam, ale tak myślę, że 41-42

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
prawie wszyscy byli na cmenatrzu a ja chora i w domu siedziałam,jutro pojde do lekarza po zwolnienie,teraz nie mam goraczki tylko osłabienie no i brzuch ciagle mnie boli i rano niedobrze
ja nie byłam, wolałam nie ryzykować... ostatnio przeleżałam 2 tygle prawie, więc wolę dmuchać na zimne...
Cytat:
A moja babcia zachwycona sprayem gliskura jeszcze jeden chce (na zapas) seboradinów jeszcze nie używała
fajnie mieć taką nowoczesną babcię moja tyra swoje włosy trwałą zresztą całe życie ma króciutkie.. ekhym no poza tym moja babcia, to inna bajka, nie mniej jednak - zazdraszczam Ci takiej babci

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
mam kosmetykow mnostwo,i nic mi sie niekonczy i dlatego nigdy nie wiem,ktorego uzyc ,jakbym miala jeden szampon, 1 maske ,1 odzywke i 1 psikacz to bym nie miala takiego problemu
ja dążę do takiej opcji - góra 2 maski, odżywka, szampon i mnóstwo olejów ale.... no cienki ze mnie zawodnik i zawsze kupuję
Stary 2009-11-01, 18:47   #2669
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Wow - ile zdjątek
fajny blondzik, ale w aktualnym kolorze najbardziej mi się podobasz daje Ci taki delikatny pazur
ja wiem że blond to był niewypał widzisz, tyle zdjęć to możesz się poczuć jakbyś mnie znała lajf

Cytat:

Garnier Nutri-Gładki.
Będzie dobrze Madziu jak jej się polepszyło to dobry znak. Siedź z nią, tul, głaskaj, mów do niej. Na dwór to może nie za często bo zimno tak, nie wiem czy to nie zaszkodzi ale ja się nie znam na psach, kociara jestem
Też dzisiaj skończyłam kolejną odżywkę!!! Koniec odwyku coraz bliżej xD

Cytat:
Kiedyś tak miałam i dlatego miałam ogromne zapasy, a teraz jestem na odwyku i muszę pokończyć wszystko zanim kupię coś nowego

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 18:50   #2670
astra85
Zakorzenienie

mona w blondzie tez było Ci ładnie,ale jak sie lepiej czujesz w ciemnych to takie miej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości