|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II
No nakupowałam nakupowałam ale już postnowaiłam na forum że mam teraz miesiac ascezy i jesli przez 30 dni nic nie kupię (zostalo jeszcze 25) to ide na caly dzien na SPA i kupię sobie fajną książkę. Także mam nad czym pracować
|
#4802 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
Tak na prawdę to ja nie wiem z czym mam największe problemy, bo mi się to zmienia -tak przychodzi falami- raz to raz tamto. Aktualnie to najwięcej mam chyba szamponów, peelingów (a jeszcze rok temu nie używałam ), lakierów (a nie za często maluje paznokcie ), błyszczyków (ta sama sytuacja )-jutro wszystko przejrze i postaram się porobić zdjęciaTarnowskie Góry A ty?
|
|
|
|
#4803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dąbrowa Górnicza.
|
|
#4804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odmienia się: jedne PERFUMY (bądź też woda perfumowana, woda toaletowa); dwoje i więcej PERFUM. |
|
|
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
Kuszą mnie produkty Ziai Pro, gdy tylko wykończę zapasy, nie potrafię jednak zdecydować czy linia naczynkowa, czy do cery mieszanej. Napisałam do nich z prośbą o próbki
Jak sądzicie - coś przyślą? Czy Pro niekoniecznie, bo to niby kosmetyki dla salonów? Ktoś coś od nich może już "wydębił"?
|
|
|
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Pani Ciasteczko
witaj!!! a ja dla odmiany pochodze z Katowic
|
|
|
|
#4807 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
. Wstyd i hańba ![]() Studiowałam w Katowicach !
|
||
|
|
|
#4808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4809 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, ale poza tym jestem zazwyczaj wyrozumiała .
|
|
|
|
|
#4810 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny ale jestem szczesliwa
"Wypchnęłam" wreszcie na allegro zestaw kosmetyków, których i tak nie używałam i z którymi nie miałam co zrobić Poszedl srebrny spray i zel rozswietlajacy do ciala , zel z drobinkami, dwie paletki cieni, 4 pojedyncze cienie, 3 pomadki, blyszczyk do ust, 5 kredek do oczu i eyeliner! Ale jestem happy Na to konto od razu zamowilam sobie z Oriflamu cienie do powiek i tusz do rzes Wonder Bo moj collosal juz jest bardzo suchy i slabo maluje
|
|
|
|
#4811 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślę, że zasłużyłaś na drobne zakupy![]() No słyszałam, że Wonder jest bardzo dobrym tuszem. Sama zamówiłam śliwkowy i powinnam dostać go w tym miesiącu -no dobra to był zbędny zakup -mam 4 inne...no ale dopiero zaczynam odwyk
|
|
|
|
|
#4812 | |
|
Zakorzenienie
|
Madame Butterfly..super ze udalo ci sie pozbyc zbednych rzeczy na All.
![]() pamietam ze conieco pokazywalas ![]() Cytat:
![]() dobranoc dziewczyny ja juz lece bo jutro uczelnia |
|
|
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
Mam już 1 pełnowymairowe zużycie na listopad: mleczko z tonikiem do demakijażu Eva 18+
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
I ja tez
zel pod prysznic malinowy perlier 125 ml (mialam koncoweczke)
|
|
|
|
#4815 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
|
Pięknie dziewczyny
Jeszcze nie skończył się pierwszy, a już pojawiły się zużycia
|
|
|
|
#4817 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nigdy nie mialam wondera a tez slyszalam, ze jest swietny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4818 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ostatnio robię plan a i tak wszystkiego nie zużywam w tym miesiącu biorę się za siebie ![]() Cytat:
Cytat:
[QUOjTE=MissBiscuit;150335 81]Dzięki dziewczyny Tak na prawdę to ja nie wiem z czym mam największe problemy, bo mi się to zmienia -tak przychodzi falami- raz to raz tamto. Aktualnie to najwięcej mam chyba szamponów, peelingów (a jeszcze rok temu nie używałam ), lakierów (a nie za często maluje paznokcie ), błyszczyków (ta sama sytuacja )-jutro wszystko przejrze i postaram się porobić zdjęcialakiery i błyszczyki - mam to samo Cytat:
![]() gratuluję pierwszych listopadowych zużyć ![]() wklejam swoje podsumowanie październikowe: zużyte: 1. lakier golden rose beżowy 2. balsam ujędrniający ori 3. odżywka do rzęs ori 4. jogurtowy żel pod prysznic isana 5. maseczka oczyszczająca 6. szampon nivea brilliant blonde 7. tonik ziaja nuno kupione 12 za 89,57 1. szampon nivea intense repair 2. żel pod prysznic J&J 400 ml ![]() 3. lakier bordowy essence creamylicious 4. lakier fioletowy essence creamylicious 5. puder essence creamylicious 6. mleczko do ciała oriflame 7. żel pod prysznic oriflame 8. krem do rąk oriflame 9. medełko protex 10. skoncentrowany krem do rak oriflame 11. i 12. lakier do włosów taft poległam kompletnie bo: - kupiłam więcej niż zużyłam - wydałam więcej niż 50 zł listopad musi być lepszy...
|
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
jakbym za dużo kupiła to proszę o baty i to solidne
i nie mam prawa kupić żelu pod prysznic ani mazidła do ciała
|
#4821 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kompletnie tego nie rozumiem dla mnie poprawne jest użycie ta perfuma , sama tak mówię podam przykład : "ta perfuma nazywa się ..." a nie ten perfum nazywa się...
|
|
|
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
mi się wydaje że tak jest ogólnie przyjęte i tyle... perfumy to liczba mnoga przecież, te perfumy a nie ta perfuma... z niepoprawnym użyciem spotkałam się dopiero na wizażu, u mnie nikt tak nie mówi...
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
O tak baty polecą w tym miesiącu. Ja mam zamiar byc w listopadzie pogromcą wszytkich kupujących i baty będę dawać aż się bedzie kurzylo.
|
#4824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Perfumy to tzw. pluralia tantum- czyli mają tylko i wyłącznie liczbę mnogą - te perfumy (nawet jeśli mówimy o 1 sztuce). juz niedługo zużyję tonik- miniaturę Galenic(jutro) i żel pod prysznic Dove Go Fresh ![]() Już wyjęłam sobie z zapasów na chłody ziaję kokosową-mleczko pod prysznic i balsam kokosowy z Oriflame
|
|
#4826 |
|
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny....od ostatniego mojego posta minelo 2 dni...i mam juz 2 nowe kosmetyki na uginajacych sie polkach...zakupilam maseczke do twarzy i zel do mycia twarzy.Moj problem naduzyc dotyczy kosmetykow do twarzy i wlosow.Ciagle znajduje jakies kremy obiecujace cuda,,,i chce je miec...uwielbiam maseczki...peelingi.nigdy nie moge skonczyc kremu ,poniewaz ledwo zaczelam uzywac jakis,a juz znalazlam nowy-byc moze lepszy i przez pare dni lezy zapakowany ,bo zamierzam skonczyc tamte,ale nie moge wytrzymac i musze chociaz raz sprobowac.No i druga slabosc-wlosy.wszelkie maski ,mazidla,zele,nawilzacze do kreconych wlosow!!!!!!!!!!!!!nie znalazlam jeszce ulubionego kosmetyku,wiec skupuje z nadziejea,ze ten bedzie lepszy....a reszta zbiera kurz.Ale teraz postanowilam skonczyc rozpoczate wszystkie kosmetyki...i dopiero kupie cos nowego.Ciesze sie ,ze juz prawie szampon i odzywka sie koncza(ale oczywisci w szawce czekaja te do wpol zuzyte) poniewaz teraz czas na matrixa tylko jeszce nie wiem czy zielony czy niebieski...ahhhh ide jakas maseczke zarzucic....odrobina luksusu...Pozdrawiam
|
|
|
|
#4827 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Mam już pierwsze, pełnowymiarowe zużycie w listopadzie:
- balsam do ust z masłem pomarańczowym Ziaja. Zużyłam go wczoraj, TŻ mi trochę podkradł i nie ma. Tylko muszę się zaopatrzyć w coś nowego, bo niby zużywam balsam do ust z H&M, ale on nie nawilża rewelacyjnie i jest w słoiczku, a takiego używam tylko grubą warstwą przed snem. Chyba dzisiaj kupię sobie balsam czekoladowy. Drugim dzisiejszym zakupem będzie mleczko do demakijażu, ale nie mam już ani jednego, więc zakup konieczny. |
|
|
|
#4828 |
|
Raczkowanie
|
Narazie nic nie kupilam od dluzszego czasu
Konczy mi sie antyperspirant w sztyfcie Adidas Dostane dzisiaj moje zamowienie z avonu ![]() |
|
|
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nic nie zużyłam ale oddałam kuzynce i cioci 3 balsamy do ust mincera, które wygrałam niedawno w gazecie
one zadowolone i ja bo mazideł do ust mam sporo. W sumie miałam 4 te błyszczyki został mi jeszcze brzoskwiniowy ale moze też znajde mu właściciela
|
|
|
|
#4830 | |||
|
Zakorzenienie
|
Koniku, Cuciola, Fuksjaa gratuluję zużyć.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tak jakby jakiś śmierdziel miał nagkle zacząć lepiej pachnąć tylko dlatego że ktoś go nazwał "wyszukaną" formą. Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.

), lakierów (a nie za często maluje paznokcie
), błyszczyków (ta sama sytuacja
A ty?

. Wstyd i hańba 

, ale poza tym jestem zazwyczaj wyrozumiała
Myślę, że zasłużyłaś na drobne zakupy