Powiększanie piersi - cz. 2 - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-31, 22:30   #2851
agnes281
Wtajemniczenie

Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

a to jest moze tak ze prawy mi szybciej puszcza z góry? i teraz idzie na dól i jest ból?

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2009-10-31 o 22:31
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 23:20   #2852
smileofangel
Zakorzenienie

czesc dziewczyny a ja juz jestem ponad 7miesiecy po op u dr Skwiercz (16 marca 2009) i juz calkiem o op zapomnialam, do dzis jestem pod kontrola Pani doktor (wiec niech ktos mi powie ze ona olewa pacjentow heh...:/) ze wzgledu na to ze blizny nie chcialy mi przestac narastac, ale skierowala mnie do dermatologa i juz jestem po kuracji sterydami i wszystko jest na najlepszej drodze, sam ksztalt piersi polozenie idealne jak bylo tak jest... nosilam topik 17dni i od tego czasu nie nosze nic ;] no czasem wonderbra na imprezki dla uzyskania mega efektu i roweczka no i dla TŻ dla efektow bo tak to nie lubie... buziaczki
Stary 2009-11-01, 00:34   #2853
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Wiem Słoneczko, że gotuje się w Tobie jak o nich pomyślisz- bo Ty jesteś dobrym, wspaniałym i czującym człowiekem
Ja do nich jeszcze jadę po te odpisy medyczne-jeśli bedą chcieli mi je wydać-i wiem, że nie dam rady emocji na smyczy utrzymaći wykrzycze im całą tą moją złość i gorycz. Ich to kompletnie nie wzruszy-ja tylko się zdenerwuje. Wcale mi to teraz nie potrzebne-ale niestety muszę to załatwić. Żyje teraz z bólem non-stop, z żalem i niepokojem, ogromną pretensją do nich i bezsilnością-i coraz trudniej mi się do kupy zebrać po najmniejszym niepowodzeniu. A wizyta u nich nie będzie niczym przyjemnym, oj nie.
Najbardziej boli mnie to, że ci pseudolekarze zafundowali Ci kosztowną i ekstremalną 'atrakcję' (pomijając oczywiście 'estetykę' piersi) - czyli ból, ból i jeszcze raz ból I do tego brak jakichkolwiek ludzkich odruchów, zero chęci pomocy, obłuda - na samą myśl robi mi się niedobrze Totalny brak poszanowania pacjenta.... totalny brak poszanowania drugiego człowieka.... W głowie mi się nie mieści i nigdy tego nie zrozumiem

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

Cytat:
Napisane przez DagaGaga Pokaż wiadomość
Klinika "ELLE" ul . Szeroka Dr Martinek Janusz
O tak, słyszałam o tym lekarzu i jego pracach... Nie znałam jednak tych historii 'od kuchni'
Ale jestem zaskoczona, że ponoć już nie ma tej kliniki:confuse d:. W dalszym ciągu figuruje na portalach trójmiejskich - nawet tu (zwróć uwagę, że ostatnia opinia jest z sierpnia...):
http://www.trojmiasto.pl/Gabinet-Chi...38.html#wyniki

Więc chyba jednak tak klinika nadal oferuje swoje usługi

A tu opinie z beauty:
http://www.beautywpolsce.com/forum/v...hp?f=13&t=7992

---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ----------

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
hej
mam przed soba tabele rozm.firmy Hanna style
rozmiar L - obwód klatki piers.96 cm
obwód pod biiustem 75- czyli mój

rozmiar S- obwód klatki piersiowej -88 czyli tez mój
i prosze badz tu mądry i pisz wiersze ja musialabym, miec mix tych 2 rozmiarów
No ale taka L to wisiałaby u Ciebie na piersiach. Piersi muszą być dobrze przytrzymywane - czyli top powinien dobrze przylegać i w biuście i pod biustem

---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

Cytat:

i wogole laski cos mnie kłoje w prawej piersi, pod faldem piersiowym..jak siedze zgarbiona to cos tam mnie uwiera...
Też to przerabiałam - coś takiego odczuwałam (może nie typowe kłucie, ale uwieranie - nasilające się przy schylaniu, kaszlnięciu czy wzięciu głębszego wdechu) przy fałdzie piersiowym od strony przyśrodkowej (tzn. od mostka) - najprawdopodobniej to był jakiś malutki zrost, który później puścił - coś takiego odczuwałam gdzieś przez ok 1,5 m-ca

A co do twoich wymiarów - Agnes mi się wydaje, że to obwód pod biustem źle zmierzyłaś. Dziewczyny mają rację - wychodzi, że stanik powinnaś nosić 75a - a to przecież niemożliwe

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2009-11-02 o 01:30
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 03:04   #2854
MyaDiva
Zakorzenienie

pysia-miałam pecha że trafiłam pod zły adres. Szczęście w tym nieszczęściu to to, że nie okaleczyli mnie trwale-i wszystko da się poprawić. Dodatkowo może być potrzebna tylko korekta kształtu brodawki , która teraz wygląda dość dziwnie. Ale jak będzie taka potrzeba to pani dr powiedziała że i z tym sobie poradzi .Będę w dobrych rękach i wszystko skończy się dobrze.

---------- Dopisano o 02:39 ---------- Poprzedni post napisano o 02:12 ----------

Cytat:
Napisane przez smileofangel Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny a ja juz jestem ponad 7miesiecy po op u dr Skwiercz (16 marca 2009) i juz calkiem o op zapomnialam, do dzis jestem pod kontrola Pani doktor (wiec niech ktos mi powie ze ona olewa pacjentow heh...:/) ze wzgledu na to ze blizny nie chcialy mi przestac narastac, ale skierowala mnie do dermatologa i juz jestem po kuracji sterydami i wszystko jest na najlepszej drodze, sam ksztalt piersi polozenie idealne jak bylo tak jest... nosilam topik 17dni i od tego czasu nie nosze nic ;] no czasem wonderbra na imprezki dla uzyskania mega efektu i roweczka no i dla TŻ dla efektow bo tak to nie lubie... buziaczki
Cześć, jak długo do nas nie zaglądałaś. I cieszyć się tylko, że jesteś kolejną zadowoloną pacjentką dr Skwiercz . I słyszałam też od pewnej osoby która widziała Twoje piersiątka na żywo, że są naprawde bajkowe . Pozdrawiam

---------- Dopisano o 03:04 ---------- Poprzedni post napisano o 02:39 ----------

Cytat:
Napisane przez listopadowa80;15023433
[COLOR=silver
---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------[/COLOR]

O tak, słyszałam o tym lekarzu i jego pracach... Nie znałam jednak tych historii 'od kuchni'
Ale jestem zaskoczona, że ponoć już nie ma tej kliniki:confuse d:. W dalszym ciągu figuruje na portalach trójmiejskich - nawet tu (zwróć uwagę, że ostatnia opinia jest z sierpnia...):
http://www.trojmiasto.pl/Gabinet-Chi...38.html#wyniki

Więc chyba jednak tak klinika nadal oferuje swoje usługi

---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ----------
Nie ciekawe rzeczy tam piszą i rzeczywiście ktoś jeszcze w sierpniu tam trafił. Dobrze, że takie czarne listy się tworzą-i oby wszystkie osoby przed operacją tam trafiły. Ja niestety nie trafiłam-a pewna jestem, że po przeczytaniu opini o Sankowskim na znanylekarz.pl w życiu bym nie oddała się w ręce tej jego ekipy partaczy.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-11-01 o 02:43
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 09:03   #2855
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
ma 88cm mam pytanko a kiedy moje dziewczynki zaczna sie ruszac i zmiekną/ bo jak narazie stoją na bacznośc

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

i wogole laski cos mnie kłoje w prawej piersi, pod faldem piersiowym..jak siedze zgarbiona to cos tam mnie uwiera...
agnes,
a mi nadal nie gra z tym 88 chyba, ze masz znacznie mniej pod biustem niz 75
Cycusie miękną rożnie... to sprawa indywidualna, ale... niebawem zaczną a stać będą zawsze

Kochana, jeszcze przez jakiś czas mozesz odczuwać dolegliwości... kłucie, pobolewanie... to normalne po takim krotkim czasie od op, więc się na zapas nie zamartwiaj

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 11:13   #2856
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
agnes,
a mi nadal nie gra z tym 88 chyba, ze masz znacznie mniej pod biustem niz 75
Cycusie miękną rożnie... to sprawa indywidualna, ale... niebawem zaczną a stać będą zawsze

Kochana, jeszcze przez jakiś czas mozesz odczuwać dolegliwości... kłucie, pobolewanie... to normalne po takim krotkim czasie od op, więc się na zapas nie zamartwiaj
dzien dobry walcze z bolem pecherza, i a prawa piersia przez całą noc....juz mi troche lepiej, ale jest slaba nadal a dzis juz wracam do UKCIESZE SIE BO ZOBACZE MOJEGO FACETA, ZACZYNAM NOWE ZYCIE,NOWA PRACA
jeszcze dzis sie zmierze, i napisze wam,ale przygladajac sie w lustrze widze ze top sie uklada na biuscie, tylko ramiaczka sa luzne

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2009-11-01 o 11:14
Stary 2009-11-01, 11:20   #2857
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
dzien dobry walcze z bolem pecherza, i a prawa piersia przez całą noc....juz mi troche lepiej, ale jest slaba nadal a dzis juz wracam do UKCIESZE SIE BO ZOBACZE MOJEGO FACETA, ZACZYNAM NOWE ZYCIE,NOWA PRACA
jeszcze dzis sie zmierze, i napisze wam,ale przygladajac sie w lustrze widze ze top sie uklada na biuscie, tylko ramiaczka sa luzne
W takim razie powodzenia kochana
Odezwij się jak już dotrzesz na miejsce Buziole ogromne

Stary 2009-11-01, 12:15   #2858
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
W takim razie powodzenia kochana
Odezwij się jak już dotrzesz na miejsce Buziole ogromne
odezwe odezwe, puki co mam temperaturei leze w łózku..a za 4 h mam lot, niech to szlag

Stary 2009-11-01, 12:24   #2859
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
odezwe odezwe, puki co mam temperaturei leze w łózku..a za 4 h mam lot, niech to szlag
To po przylocie przymus wskoczenia do lóżka

A mi dzisiaj mija cale 2 miesiące po op I powoli zaczynam rozstawać się z pasem ... chociaż ciężko

Stary 2009-11-01, 14:04   #2860
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:

A mi dzisiaj mija cale 2 miesiące po op I powoli zaczynam rozstawać się z pasem ... chociaż ciężko
wowno ale jesli juz go nie musisz nosic, piersi sie uksztaltowaly, to go odżuc

Stary 2009-11-01, 14:15   #2861
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
wowno ale jesli juz go nie musisz nosic, piersi sie uksztaltowaly, to go odżuc
Juz od tygodnia nie muszę, ale... ale ciężko się odzwyczaić caly czas przytrzymywal piersi nieruchomo, a jak go zdjęlam i zostalam w samym topie, przebieglam się kawalek, to mi podskakiwaly ... dziwne uczucie
Teraz kwestia zamiany topu na odpowiedni stanik i będzie git

Stary 2009-11-01, 15:39   #2862
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Juz od tygodnia nie muszę, ale... ale ciężko się odzwyczaić caly czas przytrzymywal piersi nieruchomo, a jak go zdjęlam i zostalam w samym topie, przebieglam się kawalek, to mi podskakiwaly ... dziwne uczucie
polopiryna na droge i lece..czuje sie fatalnie dam znac jak dolece buzia dla wszystkich!!

Stary 2009-11-01, 17:56   #2863
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczna, odmieniona, szczęśliwa-nowe życie, nowa praca, i facet który mam nadzieje, że tęsknił-kochana wszystkiego dobrego.
Jak już dolecisz to odpocznij porządnie , i odzywaj się . Buziaki

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:

kiedy to zleciało? mi przez te moje zawirowania dwa miesiące gdzieś obok życia przeszły. Ostatnie moje normalne wspomnienia to pobyt w Gdyni a potem wieeeeelka przerwa-a to już dwa miesiące minęły.
Cieszę się , że Twoje piersiątka mają się dobrze i pieknie. Buziaki dla nich. A jak się już z pasem rozstaniesz - to czekamy na fotki w nowym staniczku.

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-11-01 o 17:41
Stary 2009-11-01, 18:04   #2864
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
spokojnej i szczesliwej podrozy jestem pewna, ze twoj facet bedzie zachwycony Twoim nowym wygladem i powodzenia w nowej pracy.

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Cytat:
Kochana wywalaj pas i ciesz sie swoimi cycuchami

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Cytat:
To ja mam jeszcze 45 dni-i dla mnie to juz tylko 45 dni
tak, to juz tylko 45 dni klask i: i znowu bedziesz mogla cieszyc sie wygladem swojego nowego, slicznego dekoldu, bo jestem pewna , ze Pani doktor wykona kawal dobrej roboty

Agnessa30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 18:24   #2865
MyaDiva
Zakorzenienie

czekoladowa_sowa-co z Tobą, jak się czujesz? kiedy teraz do pani dr jedziesz ? ja niestety foteczek nie widziałam-ale mam nadzieje, że będę jeszcze miała taką okazję

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Agnessa30 Pokaż wiadomość
spokojnej i szczesliwej podrozy jestem pewna, ze twoj facet bedzie zachwycony Twoim nowym wygladem i powodzenia w nowej pracy.

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

tak, to juz tylko 45 dni klask i: i znowu bedziesz mogla cieszyc sie wygladem swojego nowego, slicznego dekoldu, bo jestem pewna , ze Pani doktor wykona kawal dobrej roboty
tak ,jestem pewna że pani dr sobie poradzi. Mam dużo szczęścia, że trafiłam do do pani dr i że mam taką grupę wsparcia .

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

dziewczyny, nie mogę nic w podpisie dodać.

Stary 2009-11-01, 18:56   #2866
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
kiedy to zleciało? mi przez te moje zawirowania dwa miesiące gdzieś obok życia przeszły. Ostatnie moje normalne wspomnienia to pobyt w Gdyni a potem wieeeeelka przerwa-a to już dwa miesiące minęły.
Cieszę się , że Twoje piersiątka mają się dobrze i pieknie. Buziaki dla nich. A jak się już z pasem rozstaniesz - to czekamy na fotki w nowym staniczku.
oj, zlecialo blyskawicznie
Piersiątka pięknieją
Pasa postanowilam juz nie zakladać i teraz się uda, bo jutro go wyrzucę ... co za dużo to niezdrowo
A na fotki w staniczku pewnie poczekacie ... strasznie trudno dostać mój rozmiar z miękkich bez fiszbin, więc chyba muszę wstrzymać się jeszcze przez miesiąc z zakupami ... za to wtedy zaszaleję

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Agnessa30 Pokaż wiadomość

Agnessa,
jutro wyrzucam... postanowione dzisiejszą nic spędzi jeszcze przy mnie... na półeczce ale juz go nie zalożę

Nadal ściskam kciuki ... razem z Tobą czekam te 8 dni

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Cytat:

dziewczyny, nie mogę nic w podpisie dodać.
Mya,
probuj, probuj... moze "opatrzność" zablokowala żeby jednak przestrzegać kobietki przed S&Co

Stary 2009-11-01, 19:25   #2867
pysia222
Zakorzenienie

Hej dziewczyny mam pytanko : doktorek napisal mi , ze op. nie moze kolidowac z miesiaczka i tu zaczynaja sie schody dokladnie wczoraj skonczylo sie mi wszystko , a do mojej op. zostal dokladnie miesiac .
Powinnam zmienic termin ????
Czy moze tabletkami zmienic termin miesiaczki ???
czy jednak wszystko zostawic tak jak jest i isc na po dokladnie 1 dzien po okresie ?

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Jeszcze 30 dni

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Za miesiac o tej poze bede po. wszystkim

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:
polopiryna na droge i lece..czuje sie fatalnie dam znac jak dolece buzia dla wszystkich!!
Trzymaj sie

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2009-11-01 o 19:36
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 19:26   #2868
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny mam pytanko : doktorek napisal mi , ze op. nie moze kolidowac z miesiaczka i tu zaczynaja sie schody dokladnie wczoraj skonczylo sie mi wszystko , a do mojej op. zostal dokladnie miesiac .
Powinnam zmienic termin ????
Czy moze tabletkami zmienic termin miesiaczki ???
czy jednak wszystko zostawic tak jak jest i isc na po dokladnie 1 dzien po okresie ?

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Jeszcze 30 dni
pysia,
u mnie bylo to samo mialam op we wtorek, a okres skończylby mi sie w poniedzialek Jednak Pani polożna, ktora pracuje w klinice polecila, zebym przesunęła okres o miesiac, czyli po skończeniu 1 opakowania tabletek od razu zaczęla brać następne... i tak zrobilam

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2009-11-01 o 19:28
Stary 2009-11-01, 19:33   #2869
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
horo to do smieci z tym pasem i wyeksponuj swoje sliczne "przody"

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Cytat:
pysia,
u mnie bylo to samo mialam op we wtorek, a okres skończylby mi sie w poniedzialek Jednak Pani polożna, ktora pracuje w klinice polecila, zebym przesunęła okres o miesiac, czyli po skończeniu 1 opakowania tabletek od razu zaczęla brać następne... i tak zrobilam
Ooooo dzieki horo to mnie pocieszylas normalnie to bede juz dzien po , ale gdyby sie cos przedluzylo , albo co..... to lipa a nie chce ryzykowac bo ja do wroclawia mam jakies 800 km , jechac w stresie czy sie skonczy , czy nie to tez bez sensu
Dlatego pomyslalam , ze zrobie tak jak piszezs
Stary 2009-11-01, 20:15   #2870
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
horo to do smieci z tym pasem i wyeksponuj swoje sliczne "przody"
Oj, będę ... ale czekam na wiosnę wtedy juz się ulożą i będę kusić

Stary 2009-11-01, 21:08   #2871
malinowa83
Przyczajenie

Chyba jestem slaba w szukaniu, ale nie moge sie dowiedziec kto w warszawie robi zelki pod oba miesnie?

Blagam pomozcie, bo juz wychodze z siebie!!
malinowa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 21:39   #2872
pysia222
Zakorzenienie

http://store.nike.com/index.jsp?coun...80/pgid-219093

Mam pytanie kiedy bede mogla cos takiego nosic ?

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Taki sliczny topik niebieski tez jest super:slina :

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

http://store.nike.com/index.jsp?coun...05/pgid-225207

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

http://store.nike.com/index.jsp?coun...66/pgid-225768

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Cytat:
http://store.nike.com/index.jsp?coun...80/pgid-219093

Mam pytanie kiedy bede mogla cos takiego nosic ?

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Taki sliczny topik niebieski tez jest super:slina :

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

http://store.nike.com/index.jsp?coun...05/pgid-225207

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

http://store.nike.com/index.jsp?coun...66/pgid-225768
http://store.nike.com/index.jsp?coun...70/pgid-159172

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Dziewczyny ratunku normalnie mi odbija
Stary 2009-11-02, 01:06   #2873
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:

Mya,
probuj, probuj... moze "opatrzność" zablokowala żeby jednak przestrzegać kobietki przed S&Co

Bo trzeba trąbić głośno i wyraźnie i przestrzegać potencjalne pacjentki S&Co. Żeby żadna inna nie miała roku wyjętego z życiorysu

---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ----------

Cytat:
Napisane przez malinowa83 Pokaż wiadomość
Chyba jestem slaba w szukaniu, ale nie moge sie dowiedziec kto w warszawie robi zelki pod oba miesnie?

Blagam pomozcie, bo juz wychodze z siebie!!
W W-wie to chyba nikt.
W kraju na pewno dr Skwiercz i (chyba) dr Krajewski

---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ----------

Cytat:
Oj, będę ... ale czekam na wiosnę wtedy juz się ulożą i będę kusić
Ty mi tu głupot nie wypisuj

Horo, przecież twoje cycuchy już kuszą jak diabli

---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ----------

Pysia - to wszystko zależy od chirurga - jeden pokroi w trakcie miesiączki, inny nie.
Np. dr Skwiercz kroi tylko i wyłącznie od 5 do 10 dnia cyklu - ma to związek z lepszym gojeniem ran (estrogeny wywierają korzystny wpływ na proces gojenia się ran)
Ale jakby co to nie ma przeciwwskazań, abyś sobie hormonalnie 'dostosowała' okres

Nie powinno się natomiast przeprowadzać op. w pierwszych dniach miesiączki (gdy jest silne krwawienie; oprócz oczywiście op. ratujących życie - do których plastyka piersi nie należy) - z uwagi na zwiększone ryzyko krwotoku (strata znacznej objętości krwi)

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2009-11-02 o 01:33
Stary 2009-11-02, 01:10   #2874
listopadowa80
Zakorzenienie

Agnes - widzę, żeś doleciała cała i zdrowa i ....biuściasta.
Jak choróbsko - dajesz radę?.

Podziwiam Ciebie za odwagę, że przewróciłaś swoje życie do góry nogami - nowy adres, praca itp.. Trzymam kciuki za powodzenie. Ale i tak wiem, że będzie dobrze
Stary 2009-11-02, 08:33   #2875
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Agnes - widzę, żeś doleciała cała i zdrowa i ....biuściasta.
Jak choróbsko - dajesz radę?.

Podziwiam Ciebie za odwagę, że przewróciłaś swoje życie do góry nogami - nowy adres, praca itp.. Trzymam kciuki za powodzenie. Ale i tak wiem, że będzie dobrze
jestem jestem jestem to byla najgorsza podroz w moim zyciu, mialam taka temperature..a te lebiody stiuardesy nie mialy czegos na zbicie, teraz jest dobrze wzielam chyba z 3 aspiryny i chcialam spac ale moj facet no wiecie....jest bardzio bardzio zadowolony z piersi, mow ze bez stanika wygladaja na wieksze
dziekuje wszystkim za mile slowa hihi jaki fajnie tu zwami byc

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2009-11-02 o 08:34
Stary 2009-11-02, 12:15   #2876
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
W W-wie to chyba nikt.
W kraju na pewno dr Skwiercz i (chyba) dr Krajewski
dr Krajewski również ,... na specjalne życzenie lub jesli są ku temu wskazania

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
Ty mi tu głupot nie wypisuj

Horo, przecież twoje cycuchy już kuszą jak diabli
jeszcze nie bardzo kuszą... mało je "eksponuję"

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
jestem jestem jestem to byla najgorsza podroz w moim zyciu, mialam taka temperature..a te lebiody stiuardesy nie mialy czegos na zbicie, teraz jest dobrze wzielam chyba z 3 aspiryny i chcialam spac ale moj facet no wiecie....jest bardzio bardzio zadowolony z piersi, mow ze bez stanika wygladaja na wieksze
dziekuje wszystkim za mile slowa hihi jaki fajnie tu zwami byc
agnes,
a zauważyl jak sie zmieniają ?

Stary 2009-11-02, 12:29   #2877
agnes281
Wtajemniczenie

no hej horo
no zauwazyl, ale mowi ze nadal sa sterczace i twarde nie mogl ich zblizyc do siebie heheh

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

raczki go swedzialy ohh tak.. cieszyl sie, wiesz to sie da wyczuc, to widac

Stary 2009-11-02, 12:36   #2878
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
no hej horo
no zauwazyl, ale mowi ze nadal sa sterczace i twarde nie mogl ich zblizyc do siebie heheh

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

raczki go swedzialy ohh tak.. cieszyl sie, wiesz to sie da wyczuc, to widac
jeszcze mają czas na zblizanie sie do siebie
rączki beda go swędzialy jeszcze dluuuuugo

Stary 2009-11-02, 13:03   #2879
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
jeszcze mają czas na zblizanie sie do siebie
rączki beda go swędzialy jeszcze dluuuuugo
puki co piersi mnie bola wczoraj myslalam, ze mi sutki eksploduja

Stary 2009-11-02, 13:45   #2880
czekoladowa_sowa
Raczkowanie

Cytat:
No dobra ale powiedz mi jak ja sie będę bez zapięcia z tyłu w ten topik ubierać? jak ja teraz nie moge ręki do góry podnosić? Chyba w jeden to ja sobie wszyję jednak zapięcie w tyle-tak na wszelki wypadek
ja zakładam przez nogi od spodu znaczy, jak spodnice

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
W dniu wypisu z kliniki pani dr ściągnie bandaż i wtedy od razu zakładasz właśnie ten top

co do topów jeszcze to ja do kliniki zabrałam dwa jakie sobie kupilam hanna style i gatty. wygladające tak samo, na grubych ramiaczkach i p dr oba wymacala i wybrała gatty, powiedziala, ze jest z lepszego materialu i lepiej sie spisze
cena taka sama

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

MyaDiva daj mi swojego e-maila to wyśle ci fotki

strasznie spuchłam w węzłach chłonnych i ciezko mi cokolwiek robic (pisac i ruszać myszką tez ) stad mnie tak mało

dzis mogłam zmoczyc rane nareszcie przed jutrzejszym zdjeciem szwów wiec troche ozyłam szwy mam ok 7 cm. mysle, ze dr potrzebuje tyle"miejsca", zeby uporac sie z odpowiednim wycieciem kieszeni na implant. ale szew jest suchutki, czyściutki, wąziutki wiec mi ta dlugosc nie przeszkadza. jesli miałabym wybierac pomiedzy szwem 5 czy 7 (bo jednak przy anatomach 5 to norma) a usytuowaniem implantow pod 1 lub 2 miesnie to decyzje podjełabym drugi raz taka samą

pozdrawiam wszystkich

przed operacją 71 / 79
po operacji 71 / 91
waga 53 kg / wzrost 166
biodra 88 / talia 68
czekoladowa_sowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości