|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
to i ja pokażę mojego dzisiejszego muminka
|
|
|
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
Thx baby za uznanie, ja i tak wciąż za miętka jestem, ale staram się ile mogę, bo wiem że później będę mieć przes_rane
![]() Jowiszku muminek piękny, fajniusią ma kurteczkę ![]() Czekajcie na foty ode mnie, będą po kąpieli Oli, oblookacie mój "wałos"
|
#4653 |
|
Zakorzenienie
|
hello, my po spacerku, tymek marudził cala droge
jak przyszlismy do domu to marudzenia ciag dalszy, dalam ibum, siedzi mi na kolanach od 15 minut i ogląda teletubisie, podejrzewam zeby bo ma luźne kasztany bo jakbyście nei wiedzialy to u nas nadal 6 zebow i następnych nie widacJowisz jak Ty pięknie wyglądasz |
|
|
|
#4654 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Olcia wykąpana więc przyszłam fociami włochaczy
nie śmiać się zbyt głośno
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4657 |
|
Zakorzenienie
|
hello
my juz po świetowaniu cmentarzowym ![]() Kasiulka mi sie kolorek bardzo podoba, tez lubię ciemne, błyszczące włosy ![]() Judi z rodzinką super uśmiechnięta ![]() Jowiszku ja zamawiam na all lub e-bay tylko staniki, bo codzienne majtasy to muszę mieć bawełniane, bo od koronek poliamidowych to mam uczulenie, mam wtedy bąbelki i jakieś grzybki mi sie wtedy lęgną, wiec wybieram polskie atlantic ,esotiq
|
|
|
|
#4658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taką ciepłą buzię masz teraz. Naprawdę luksik |
|
|
|
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu, Judi wielkie dzięki kochana, wiecie naprawdę dziś jak spoglądam w lustro czuję się super i nie zamierzam myślę dłuuuuuuuuuuuuugi czas o i ile w ogóle eksperymentować z blondami mam już serdecznie dość żółtych kłaczorów
|
#4660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
o kutwa...
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Babencje zmykam się kąpać potem pewnie pooglądam siakiś film z małżonem więc do jutra moje kochane śnijcie kolorowo i meldować się proszę już od rańca
|
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
Kaska, narawde swietnie! pieknie podkreslaja Ci oczy i w ogole nie dziwie si, ze Anisia sie zakochala
![]() U mnie super bylo, a po poludniu jak mlody sie obudzil, to znowu z rykiem i znowu sie slini..co jest grane jakie niby teraz zeby..madrosci???? Baby, zerknelam dzis na dluzej do lustra i sie przerazilam.. boszz jaki walek zamoiast brzucha! pasta cholercia m wychodzi. Wiec caly wieczor salate zre i tyle.. dieta kochane dietA! A dla tych co nie trzymaja diety w przeisach wrzucilam co nieco ![]() Anis Piotrula dzis dobrze? |
|
|
|
#4663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lece pod prysznic
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
ja się pobawiłam w picassie, bo chcę wywołać kilka kolaży na ścianę.
Cestia masz jakieś instrukcje/sprawdzone forum itp. dot. photoshopa? mam 30-dniową wersję. pobawiłabym się ale od czego zacząć tam pewnie taki kolaż można zrobić bardziej wypasiony.ktoś licytuje moją torebkę tralalala
|
|
|
|
#4665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4666 |
|
Zakorzenienie
|
Łaaa Kasiulka bosko i przepięknie; idealne zgranie z oczami i brwiami
![]() super, że Piterowi się poprawiło ![]() cały łikend miałam gości na szczęście do grobu dziadków mam ok. 10 km, więc nie musiałam daleko jechać ![]() w końcu górne 3ki przeszły na światło dzienne długo było opuchnięte zanim wyszły ![]() muszę dziś jechac do centrum nie ma to jak "mój" lasek ![]() edit: wkleiłam do albumu ulubione zajęcie zofiowe
Edytowane przez wersta Czas edycji: 2009-11-02 o 10:06 |
|
|
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4668 |
|
Zakorzenienie
|
heloł heloł,
Ja w pracy, mama zostala z Piterkiem u nas w domu.. taboret ani pufa nie wpadly na to, zeby z mlodym zostac..ale pierdziele, nie bede sie prosic. Piterkowi juz lepiej, choc jeszcze oczy podkrazone i gilusie leca z kicholka. Spal jednak 12h wiec smiem twierdzic, ze cos sie poprawilo.. ![]() Rano dopadla nas zemsta kasztana, w rezultacie Pietrek poszedl do zlewu bo trza bylo obmyc po pachy, a pajac standardowo do moczenia, bo kupa is everywhere.. ![]() ![]() U mnie jest zasada, ze pizamka codziennie swieza, mocze tez pajace uciaprane antybiotykiem bo dziad wypluwa jak poczuje, ze daje mu cos co mu nie smakuje. A smakuje mu tylko clementin syrop, ktory dostaje na noc, bo on hamuje kaszel by dziecko moglo spac spokojnie..
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzis wczesniej sie witam bo Majucha spi od pol godz
![]() u nas zimnica straszliwa-temp niska ale najgorszy ten wiatr bylam na dworze 40 minut bo mialam wrazenie, ze rece mi do wozka przymarzna-koszmar!!!Kasia - ja tez jestem zachwycona ja tak jak Jowiszek uwielbiam ciemne kolory Igusiowa jak superowo sie prezentuje jesienna pora nie wspomne o mamusi-plaszczyk swietnie lezy ![]() Anisia - taboretowa to chyba nie mysli co? przeciez to chyba jasne, ze chorego dziecka nigdzie nie bedziesz taszczyc...sama powinna na to wpasc ale masz racje-tez bym sie nie prosila. niech sie wypcha |
|
|
|
#4670 |
|
Zakorzenienie
|
haj. moja biega po domu z wózkiem od czasu do czasu poi puchatka niekapkiem
grzeje jej obiad i zamierzam się jej pozbyć po 13.30.Mała Iga łazi w zimowej kurtce nr1. po nowym roku przejdziemy na nr2 oliwkowo-różową a spodnie wczoraj miała z h&m, leciutko ocieplane. na razie nie oderwałam nawet metki od spodni mariquity teściowa ma mi podesłać cały bordowy komplet do tej jasnej kurtki spodnie + czapa/szalik/rękawiczki więc może tę mariquitę będę jeszcze wystawiać na all.a ja taka "elegancka" zawsze |
|
|
|
#4671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak co to ciś
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
byłam już dziś na spacerze,kupiłam dziecku 5nowych książeczek. jutro ma mi znajoma dowieźć jakąś z magnesami i okienkami.
w ogóle u mnie nie przechodzi tradycyjn e czytanie - jak tylko próbuję to Iga mi książkę wyrywa ja muszę jej pytać co gdzie jest,a ona pokazuje palcem. i tak milion razy |
|
|
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
moja tez mi ksiazki wyrywa, ale po to by je wsadzac do paszczy
![]() Ania - to lece na ogrod
|
|
|
|
#4674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobnie slimaczkiem z muzyczka zrobiłaś mu dopszz ![]() rozpoznaje juz postacie i dopasowuje dzwieki jak pytam gdzie jest piesek to pokazuje na pieska i mowi "ych ych ych" to po ichniemu hał hał hał potem pokazuje na krowke i wyje "uuuuuuuuuuuu" czyli muuuuuu potem wskazuje kotka i patrzy sie na mnei z usmiechem i czeka az powiem miaaał, wtedy ma powod by sie rechotac ![]() kiedys szlismy na spacer i szczekal pies gdzies na podworku, mlody nasluchiwal a po chwili go przedrzeznial i pies hał hał hał, a Piter ych ych ych buahahaha
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
Ania -
chcialabym to widziec, dzieciaki sa takie smieszne...moja to chyba z opoznieniem dziala bo zadnego zwierzaka nie potrafi nasladowac wasze dzieci to juz daleko zostawily ja w tyle-chodza, same jedza, duzo mowia.... |
|
|
|
#4676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
no nie chodzi mi o to, ze mowia pelnymi zdaniami
bez przesady ale o pojedyncze slowa mi chodzi bo nawet to mojej jakos z trudem wychodzi mama mowi tylko wtedy kiedy wyje i chce zebym ja wziela na rece....
|
|
|
|
#4678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piter sie do Sofijkowej z gadka nie umywa, ale robi co moze, ostatnio wyrywa mi grzebien jak go czeszę i probuje nasladowac.. wczoraj tez patyczki do uszu se probowal wsadzac, ale nie trafiał
|
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
No Sofijowa to wiadomo-nawet sie nie porownuje
![]() A Maja tez bebla po swojemu i to duzo-nawija tak jakby z kims rozmawiala a mowi sama do siebie tylko mysle, ze powinna juz mowic mama, tata, baba i inne, nasladowac odglosy, robic papa itp.
|
|
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
Iga też powtarza sporo domowych czynności. papuguje co się uda
no i wbrew pozorom zabawki kupowane czasem na wyrost też stymulują. takie krzesełko-uczydełko np. do siedzenia służy jej całkiem od niedawna ale dzięki niemu już w 9tym miesiącu naśladowała psa, znała słowo zegarek i reagowała na prośbę - żeby go uruchomiła i potańczyła do piosenki. to są takie bzdety ale cieszą Aniu ona się niedawno rozgadała chodzi po domu i pokrzykuje po swojemu. to chyba wynika z tego,że ma już potrzebę papugowania i mowy. wczoraj małż urósł bo powtórzyła po nim słowo ufo i nawet jej wyszło |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

jak przyszlismy do domu to marudzenia ciag dalszy, dalam ibum, siedzi mi na kolanach od 15 minut i ogląda teletubisie, podejrzewam zeby bo ma luźne kasztany

Taką ciepłą buzię masz teraz. Naprawdę luksik

tam pewnie taki kolaż można zrobić bardziej wypasiony.
nie ma to jak "mój" lasek 

ja tak jak Jowiszek uwielbiam ciemne kolory