|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 |
BAN stały
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Nie dziwie Ci się Kasiu,że masz dość,skoro Ty kombinujesz żeby Wam było dobrze,a Tadzik nie wykazuje żadnej inicjatywy bo chyba dobrze mu tak jak jest,to tak jakby te zaoczne studia były mu na ręke,bo nie trzeba/nie ma jak pracowac w tygodniu,no chyba że w weekendy. .A rodzice tż -ta źle robią,zreszta to sama wiesz.Ja rozumiem,że dziewczyna może nie pracować,bo się uczy ale facet.
![]() ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-11-01 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4652 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
No tak, rozumiem Cię. Tak jak Samoa mówi - też nie dogadałabym się z takim czlowiekiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4653 |
Zakorzenienie
|
on jest dobrym człowiekiem, jest dobry dla mnie aż za dobry czasem ma tez swoje fochy, ale nie dziwię się bo ja mam trudny charakter, kocham go, ale czasem mam go dość nie tak, że chcę odejść czy cos tylko po prostu, ale to bardziej chyba dlatego, że jestem bezsilna, a jak wiem, że nie mogę miec na cos wpływu czegoś poprawić to mam takiego doła, że po nocach nie śpię
![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-11-01 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no w cv nie mam nic związanego z bankowością, dobrze, że mam chociaż bezpośredni kontak z klientem(skarbówka) zawsze coś....
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-11-01 o 22:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-11-01 o 22:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4657 |
BAN stały
|
Samoa dobrze napisała,że tz jest nie tyle co nieodpowiedzialny/niedojrzały a jawi mi się jako lekkoduch,ktory mysli że jakoś to będzie.Tak jak wyżej pisałam,mam wrażenie że te studia zaoczne były mu na ręke,by się niewysilać z szukaniem pracy,bo po co skoro dziennie w tygodniu studiuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() racja trzeba najpierw studia zrobić a później zakładać familie ![]() ![]() ![]() -kupiłabym lapa, bo mam kasę "na suknię" ![]() ![]() -nie musiałabym się stresować tym wszystki , tym całym ślubem ![]() -może polecielibyśmy do jego sis i zobaczyłabym stany-zawsze marzyłam o tym ![]() ogólnie więszkość na + a później jak juz będzie po studiach pach pach zorganizujemy szybki ślub i koniec ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-11-01 o 22:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4660 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez mi sie wydawalo, ze mam za niskie, ale TZ powiedzial, ze glupotki opowiadam, bo ta laska na zdjeciu na pewno nie ma takiego duzego czola jak dlugosc grzywki (bo by jakas kosmitka byla ![]() ![]() w sumie zmierzylam swoje czolo i do miejsca pomiedzy brwiami mam 5,5cm ![]() ![]() no nic, tak czy siak najpierw skonsultuje sie z fryzjerka ![]() Cytat:
![]() ![]() teraz to widze, jak za chwile koncze studia dzienne ![]() ![]() ![]() co do formy przyszlego zycia to ja zdecydowanie jestem za mieszkaniem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no, ale nic... najpierw znajde stala prace zebysmy mogli splacac kredyt i jednoczesnie zyc na poziomie ![]() co do ogrzewania to mi sie marzy podlogowe w calym domu ![]() ![]() ![]() oo bylam przekonana, ze Twoj TZ studiowal dziennie ![]() u mnie wieczorowi tez tak maja - placa za te studia nie malo, a i tak wszyscy maja ich w du... i niektore zajecia maja w samo poludnie ![]() chyba zimno wywialo ludzi z cmentarzy, bo bylo dosc pustawo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ostatnio natknelam sie w necie na zdjecia Krk jak widac Tatry ![]() ![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-11-01 o 22:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4661 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze tylko 339 posty do końca wątku
Edytowane przez anesh_ Czas edycji: 2009-11-01 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a do plusow dodaj jeszcze spokój Twoich rodziców ![]()
![]() |
#4663 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4664 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() buuu będę tylko gościem tutaj na wątku ![]() ej! ale ja skisnę całkiem bo my już 5,5 roku jesteśmy razem ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-11-01 o 22:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4665 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tż studiował wieczorowo, na pewno nie jeden raz Wam pisałam, gdyby studiował dziennie to może na 5 roku mógłby iśc do pracy(a u niego to juz w ogole mega chamówe zrobili, bo mieli wszystkie zajęcia razem w dziennymi tylko oni płacili za studia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-11-01 o 22:56 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4667 |
Zakorzenienie
|
no ja jestem strasznie zmienna
![]() ![]() ![]()
#4668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dupa ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4670 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() czyli jak Ci bylo ok to mi chyba tez powinno, bo roznica 1cm to w sumie niewielka roznica, a przynajmniej nie powinna rzutowac na moj wyglad w grzywce ![]() no, ale to dopiero po slubie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() nie no - nie bede moze wydziwiac ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja bym chyba juz jednak wolala isc na zaoczne niz na wieczorowe, widzac jak te wieczorowe w rzeczywistosci wygladaja. aczkolwiek jakbym sie nie dostala na dzienne to chyba bym sie zastanowila czy dalej kontynuowac socjologie czy isc na cos innego zaocznego ![]() ![]() Cytat:
![]() ide spac, bo padam z nog po tych dzisiejszych cmentarnych spacerkach i rodzinnych posiadowach ![]() dobranoc ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-11-01 o 23:18 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4671 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zjadlam resztke nachosów ![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jakbym miała płacić to też bym powaznie rozważyła akademie ekonomiczną pod kątem bankowości. Ale miałam taka sytuację, że wiedziałam, ze sie dostane na dzienne i cięzko było mi z nich zrezygnowac na rzecz płatnych jak licencjat tez robiłam dziennie. Cytat:
![]() Ja tez padam, dziś bylo u mnie troje dzieci w tym dwoje wrzeszczących i piszczących do tego biegających a posrodku my z tz ![]() ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#4672 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
-Kobieta przed ślubem ma nadzieję, że on po ślubie się zmieni, a on się nie zmienia. -Mężczyzna przed ślubem na nadzieję, że pona po ślubie się nie zmieni, a ona się zmienia. Ja właśnie mam nadzieję, że w większości kwestii mój TŻ się nie zmieni, bo jest super facet, ale jest jedna rzecz, która mnie u niego drażni, zwłaszcza ostatnio i tę rzecz bym chciała zmienić, tylko że nie czekam aż będzie po ślubie, tylko tak sobie powolutku wpływam na niego już teraz. A chodzi o "Mam czas" w sprawie, która moim zdaniem powinna być zakończona czym prędzej, bo jak nie to uznam go za lenia, a Ja nie chcę żyć z leniuszkiem. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4674 |
Zadomowienie
|
Wczoraj poszłam spać o 3. Teraz czuję, że zaczynam się robić śpiąca, a nie ma jeszcze 1, więc muszę wykorzystać szansę i zamknąć powieki póki czują się ciężkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja Ciebie podziwiam-chodzisz tak późno spać,a rano praca ![]() ![]()
![]() |
#4676 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Już się zaprawiłam. W liceum zawsze wracałam do domu później niż wszyscy, bo miałam tysiąc zajęć pozalekcyjnych, a jak studiowałam wieczorowo, to też się trochę zaprawiłam, bo rano jeździłam do pracy, a na 16 biegłam na zajęcia na których siedziałam do 21 ![]() Dobra, teraz to już zmykam na bank. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4677 |
Zakorzenienie
|
ja też idę spać bo mnie strasznie głowa rozbolała
![]() ![]() RANEK: cześć i czołem, pytacie skąd się związłe ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-11-02 o 06:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4678 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() ![]() Anesh, Samoa bardzo ładne te domki macie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A wczoraj się dowiedziałam, że mój kuzyn sie oświadczył. Wszyscy w szoku są, bo on zawsze taki lekkoduch był ![]() ![]() ![]() No i wiecie jak się wczoraj poryczałam. Moja babcia ma 85 lat i strasznie się cieszy, ze jej wnuki chca brac ślub.ale zawsze powtarza, że nie wie czy dożyje(nienawidze jak tak mówi). . I wczoraj babcia do mnie mówi: chodź ze mna do pokoju. No i poszłam. I babcia mi dała pieniądze na przygotowania do ślubu. Stwierdziła, że da mi teraz bo nie wiadomo co później będzieNormalnie w szoku byłam i się poryczałam. Kochana babcia.
#4679 |
Zakorzenienie
|
moja babcia ma 86 lat
![]() ![]() ![]()
#4680 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() za nie długo nowa część myślę do wtorku-środy się wyrobimy ![]() ![]() dziś z rana pierwsze skrobanie szyby ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.