Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-01, 20:00   #481
Agape007
Zadomowienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Jejku robilam sobie wlasnie pazurki u stop....co ja sie nameczylam A tu jeszcze 3 m-ce...oj ja nie wiem jak ja to bede pozniej robic.Dla Was to tez taki problem ?
Do dnia dzisiejszego mężuś mi obcinał paznokcie, ale po sprzedanym przez Pysię sposobie, będe mogła robic już to sama

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
Trzeba klęknąć na podlodze na jedno kolanko
Potem tułów skręcić w przewiwnym kierunku niż kolano na górze
Tak by brzuszek był jakby bokiem....pochylić się do przodu...i wszystko przy stopie można zrobić...bez wysilku...ja mam naprawdę duży brzucholek....a ten sposób polecam... teraz go stosujęi w I ciąży też...
świetny sposób

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
Jutro sądny dzien-badanie obciązenia glukoza. Trzymajcie kciuki, aby wyszly dobrze i zebym nie miala cukrzycy.

58 57,5 57 56,5 56 55,5 55!!
Agape007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 20:02   #482
madzikUK
Rozeznanie

GG do madzikUK

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
ja jutro jadę na konsultację do gin. czuje, że zostawi mnie w szpitalu więc nie będę pisać, nie wiem ile. Dzisiaj znowu buchnęło mi ciśnienie 150/110, po 5 min miałam 113/71, a po 20 min znowu wysoki 140/112... Nie wiem co się ze mną dzieje. Najgorsze jest to, że w sobotę wieczorem dostałam takiego bicia serca, ze mało się nie przekręciłam, nie mogłam złapać powietrza i dobrze, ze moja mama była w pobliżu bo zaczęła mi wachlować jakimś zeszytem, po wszystkim się popłakałam. Najgorsze jest to, że chyba jestem sama sobie winna bo w sobotę przestałam brać leki bo się przestraszyłam, ze za bardzo zbijają mi ciśnienie, no i skutki były. Jutro dowiem się co i jak. Życzę wam miłego rozrastania się i wielu słodkich kopniaków, to tak na wypadek jakby mnie dłużej nie było.
trzymaj sie, dbaj o malenstwo i oby to nie bylo nic groznego. pewnie gin nie bedzie zadowolony szkoda, ze przestalas brak tabletki, niestety na skutki nie trzeba bylo dlugo czekac. mam nadzieje, ze nie beda trzymali dlugo w szpitalu i daj znac jak wrocisz.

Cytat:
Napisane przez kocurazab Pokaż wiadomość
Ja raczej myślę, że ta zgaga to od tego, a nie od owłosienia dziecka
a moze to w druga strone jest. owlosienie od zgagi
Stary 2009-11-01, 20:16   #483
aldii
Zakorzenienie

Rybcia trzymaj sie i napisz do kogos esa czasami, co z Wami
Stary 2009-11-01, 20:20   #484
kocurazab
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzikUK Pokaż wiadomość
do paznokci jeszcze dosiegam, tylko jakos leniwa jestem ostatnio, nie chce mi sie wcale ich malowac, tylko obcinam.

a co do kurtki to sie dawno temu poddalam, nie szukam. w najgorszym wypadku jakas meza wyciagne. heheh

Olivia, jak nie mozesz dosiegnac to nie obcinaj. zdejmij skarpety i o dywan szoruj, to sie same spiluja
Też jestem leniwa w tym względzie... Obciąć, obetnę, ale żeby pomalować... Nawet wczoraj patrzyłam jak mi nogi zarosły - ale nie mam natchnienia, na pozbycie się tego zbędnego owłosienia. W spodniach chodzę, to i tak nie widać, no a poza tym idzie zima, więc trochę cieplej w łydki Jakoś muszę sobie tłumaczyć moje lenistwo.

Ja też muszę sobie kupić kurtkę.. Chciałabym taką za tyłek, z kapturem. Ten płaszczyk skórzany, co kupiłam miesiąc temu, starczył mi akurat na miesiąc - tyle co chciałam Zapinam się już tylko na 2 górne guziki, ale na wiosnę będzie w sam raz na spacerki z Glutkiem Czyli tak, jak to sobie obmyśliłam

A to zdanie co zrobiłam na zielono powaliło mnie na łopatki Na koniec ciąży pewnie wszystkie tak będziemy robiły
kocurazab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 20:27   #485
oliviaoO
Rozeznanie

szorowanie o dywan to wcale nie jest zły pomysł, szczególnie jak w nogi zimno to szybko się rozgrzeją i paznokci nie będzie przy okazji

co do golenia.. tam gdzie nie widzę to golę się na wyczucie i chyba nie jest źle tak mi się wydaje może poproszę TŻ o opinię

Julia

walka z kg:
81- 78 - 76 - 74 - 72- 70 - 68 - 66 - 64

oliviaoO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 20:29   #486
gosbaj
Zadomowienie

Witam was, uff ledwo nadrobilam my niedawno wrocilismy od rodzinki. Polazilismy po grobach, odwiedzilismy rodzinke. No i powiedzialam im ze to chyba osttani raz przed urodzeniem synka tam przyjechalam potem oni beda musieli nas odwiedzic ale zimno jest na dworze ze szok!!!! tez musze jakas kurtke sobie zalatwic. Ale nei chce nic kupowac na chwile wiec pomyslalam ze moze od tesciowej cos pozycze bo ona z tych wiekszych a lubi chodzic w sportowych kurtkachmoze akurat cos mi podpasuje, juz nawet wymyslilam. Ona ma taka fajna narciarska kurtke.......
gosbaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 20:49   #487
kocurazab
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Pysiamn soróbuj- bardzo by się to przydało... I jeszcze jakby która miała dobre patenty na golenie pod prysznicem, bo wychodzę coraz bardziej pozacinana i fefka się leje
Sprubój golić się szpatułką. Ja kiedyś goliłam się się maszynkami, ale teraz wolę krem, albo piankę i to golić szpatułką - zero zacięć i gładkie nogi, ale narazie nie u mnie, bo pozbywałam się owłosienia ostatnio miesiąc temu Ale przez Was trochę się zawstydziłam sama przed sobą i chyba muszę zrzucić ten niepotrzebny balast z nóg...

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cytat:
Kocurazab Aspargin to jest magnez z potasem.Dziekuje za namiary Jak juz dostaniesz paczke, to napisz jaki jest w rzeczywistosci i czy warto kupowac
Hmm, ale chyba ten Aspargin jest ok, skoro lekarz powiedział, że mogę go zarzywać...
Stary 2009-11-01, 20:52   #488
madzikUK
Rozeznanie

GG do madzikUK

Cytat:
Sprubój golić się szpatułką. Ja kiedyś goliłam się się maszynkami, ale teraz wolę krem, albo piankę i to golić szpatułką - zero zacięć i gładkie nogi, ale narazie nie u mnie, bo pozbywałam się owłosienia ostatnio miesiąc temu Ale przez Was trochę się zawstydziłam sama przed sobą i chyba muszę zrzucić ten niepotrzebny balast z nóg...
to chyba ze 2 kg z naszej ciazowej wagi przydapa na nieogolone nogi i inne czesci ciala
Stary 2009-11-01, 21:03   #489
kocurazab
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzikUK Pokaż wiadomość
to chyba ze 2 kg z naszej ciazowej wagi przydapa na nieogolone nogi i inne czesci ciala
To chyba przed następną wizytą ogolę nogi, może wyjdzie trochę mniej kg na wadze.

A tak wogóle, to która z Was wie, kto napisał najwięcej postów w 2 części. W pierwszej Zebra wygrała, czyżby w 2 również
Stary 2009-11-01, 21:18   #490
madzikUK
Rozeznanie

GG do madzikUK

Cytat:

A tak wogóle, to która z Was wie, kto napisał najwięcej postów w 2 części. W pierwszej Zebra wygrała, czyżby w 2 również
pewnie, ze Zebra. kobiecina sie ostro nudzi w domku
dla Zeberki za wklad

ranking z II czesci
http://www.wizaz.pl/forum/misc.php?d...osted&t=367378
Stary 2009-11-01, 21:27   #491
Madziulka83
Zadomowienie

GG do Madziulka83

Pysiu dzieki a beda jeszcze bardziej udane, jak w koncu upoluje jakas kurtke albo plaszczyk zimowy I wieeeeeelkie dzieki za metode co do pazurkow

Madzik hehe chyba tak ale dobrze, ze Twoje mebelki doszly i ze u mnie z ta komoda sie wyjasni

Sensuel wiadomo, nie od zgagi to zalezy Ale jednak fajnie byloby jej nie miec.... Kiedys czytalam o przesadach dot. ciazy, przy niektorych to mozna

A my bylismy z mezem na dwoch cmentarzach teraz wieczorkiem. Chociaz tak moglismy zapalic swieczuszki dla swoich bliskich.....

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

No, no zeberka
Stary 2009-11-01, 21:29   #492
aldii
Zakorzenienie

Kocurazab jest ok, tylko trzeba uwazac zeby nie przedawkowac potasu
Stary 2009-11-01, 22:02   #493
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Witam mamuśki

Byliśmy z TŻem dzisiaj tylko u jednych pradziadków na grobie.
Potem wpadliśmy do rodziców taty i do cioci... Jak mnie posadzili na fotelu, to mnie TŻ musiał podnosić, bo się tak zapadłam...

U rodziców mamy w końcu nie byliśmy na urodzinowym obiedzie, jest przełożony na następny weekend, bo mój brat został przez rodziców objęty kwarantanną po powrocie z Ukrainy... Podobno tam naprawdę wiele osób choruje, ale na granicy nie spotkał żadnych lekarzy, który niby mają sprawdzać stan zdrowia... Więc nie wszystko co mówią to prawda... W każdym razie jak młody będzie zdrowy do jutra, to raczej nic mu nie jest... Zostaje puki co do środy, więc się jeszcze zobaczymy, a co dalej to rektor uczelni ma podjąć decyzję czy zajęcia są odwołane, czy przywrócone...

Po wszystkich wizytach pojechaliśmy sobie z TŻem na obiadek do knajpki, a co, jak niedziela to niedziela

Cytat:
Napisane przez Agape007 Pokaż wiadomość
Ja nie liczę, ale chyba powinnyśmy to robic, bo jak byłam w szpitalu, to codziennie położna przychodziła i pytała się czy były ruchy dziecka i ile w ciągu godziny - w czasie najwyższej aktywności.
Ja nie liczę, bo u mnie to zasadniczo się nie da... Paulinka potrafi przez trzy dni ledwo co popukać, albo przez trzy dni walić mnie na wszystkie strony... Ale jak się już rusza to chyba z 10 ruchów na 10 minut, a nie godzinę...

Cytat:
Mnie już lepiej w sumie, herbatak z cytrynką i rutinoscorbin od rana
Ale ja włochate dziecko urodzę jeśli ten przesąd sie sprawdzi ze zgagąaż mnie w nocy obudziła dwa razy!!! Masakra
Jak byłam na prenatalnym, to mi lekarz powiedział, że pewnie mam duże zgagi. Jak potwierdziłam, to stwierdził, że mała dupką na żołądek naciska i to przez to...

Cytat:
Jejku robilam sobie wlasnie pazurki u stop....co ja sie nameczylam A tu jeszcze 3 m-ce...oj ja nie wiem jak ja to bede pozniej robic.Dla Was to tez taki problem ?
Ja tylko obcinam na bardzo krótko i nie maluję...

Cytat:
Ja robiłam zakupy u kolesia, który ma nazwę DAWIDAR, a drugi r p77.
Ja też u Dawidara kupowałam.

Cytat:
ja jutro jadę na konsultację do gin. czuje, że zostawi mnie w szpitalu więc nie będę pisać, nie wiem ile. Dzisiaj znowu buchnęło mi ciśnienie 150/110, po 5 min miałam 113/71, a po 20 min znowu wysoki 140/112... Nie wiem co się ze mną dzieje. Najgorsze jest to, że w sobotę wieczorem dostałam takiego bicia serca, ze mało się nie przekręciłam, nie mogłam złapać powietrza i dobrze, ze moja mama była w pobliżu bo zaczęła mi wachlować jakimś zeszytem, po wszystkim się popłakałam. Najgorsze jest to, że chyba jestem sama sobie winna bo w sobotę przestałam brać leki bo się przestraszyłam, ze za bardzo zbijają mi ciśnienie, no i skutki były. Jutro dowiem się co i jak. Życzę wam miłego rozrastania się i wielu słodkich kopniaków, to tak na wypadek jakby mnie dłużej nie było.
Oj, to faktycznie nie za ciekawie, mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku.

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Wszystkie już śpią?
Stary 2009-11-01, 22:10   #494
madzikUK
Rozeznanie

GG do madzikUK

Cytat:
Napisane przez KarmazynowyKamyk Pokaż wiadomość

Wszystkie już śpią?
pewnie tak, ale od jutra rusza z postami pelna para

ja zmykam do pracy, milego wieczoru mamuski, dla Waszych malenstw od ciotki Madzi
Stary 2009-11-01, 22:13   #495
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

To ja też idę spać, szczególnie, że padły mi baterie w myszce, a nie lubię tak na na tej płytce śmigać...
Dobranoc
Stary 2009-11-01, 22:33   #496
youyou
Zakorzenienie

ja też chyba zmykam spać, jakoś nie mam dziś weny na pisanie, humor poprawia mi Filipek jak mnie pokopuje, chyba przypomina mamusi żeby się nie dołowała bo on tu jest
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 22:41   #497
filka2
Zadomowienie

rybcia oby było wsio ok,żebys nie musiała zostawać w szpitalu

my też dzis odwiedzilismy groby dziadkow tz ale na cmenatarzu tylko chwilka bo zimno,ale podróz ok 60km potem odwiedziny u dziadka ,nastepnie u babci,wszedzie dużo rodziny....mnie już mecza takie posiadówy,puchne jak nie wiem!!!wróciłam zmeczona i jeszcze sie na noc objadlam i teraz stękam

no z tą depilacja to już ciężej rzeczywiściemusz e kupic chyba krem bo tak jak zebra i mi sie zdarzy zaciąć a jutro wizyta u gina to trzeba sie doprowadzić,cieka we czy zrobi mi jutro usg bo miałam 2tyg temu w szpitalu.
w IIczesci spadłam z 7miejsca na 10chyba musze sie poprawić,bo jeszcze mnie skreślą dziewczyny
tż jutro ma wolne więć moze skoczymy gdzieś za butami dla mnie i rozejrzymy sie za wózkami itd...
filka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 23:01   #498
gosbaj
Zadomowienie

Kurcze widziałyscie ze jest juz watek mamus lipcowych ale ten czas leci , pamietam jakby to bylo wczoraj jak ja sie dowiedzialam ze jestem w ciazy i znalazlam was a tu juz 7 miesiac. Teraz to sobie mysle ze byle do swiat a potem to juz zleci szybciutko i bedziemy juz w trojke rodzinka w komplecie

Ide spac Dobranoc i do jutra
gosbaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 23:34   #499
gooha3
Zadomowienie

ula, addicted to wizaz, zebra666, mamaidy, pliwa, KarmazynowyKamyk
i wszystkim których nie wymieniłam, i gdzieś przeoczyłam dziękuje za miłe słowa i wsparcie . Tego mi trzeba było żeby odczuć że nie jestem sama.

Juz mi trochę lepiej, ale nie obyło się bez białej czekolady którą mężuś zafundował na poprawę mojego humoru.
Za tą czekoladę mu przebaczyłam
Z jednej strony wiem że się troszczy, bo np jeszcze ani razu nie pozwolił mi iść do lekarza samej, ale czasami sama obecność nie wystarcza, tylko trzeba to ciągle słyszeć że mu zależy. Chyba wiecie o co mi chodzi.

Jutro idę na badanie krwi więc pewnie znowu bede dopiero wieczorem i bede nadrabiać zaległości.

zatem
DOBRANOC mamusie

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
gooha3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 23:44   #500
youyou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosbaj Pokaż wiadomość
Kurcze widziałyscie ze jest juz watek mamus lipcowych ale ten czas leci , pamietam jakby to bylo wczoraj jak ja sie dowiedzialam ze jestem w ciazy i znalazlam was a tu juz 7 miesiac. Teraz to sobie mysle ze byle do swiat a potem to juz zleci szybciutko i bedziemy juz w trojke rodzinka w komplecie

Ide spac Dobranoc i do jutra
ojeja a no właśnie się zastanawiałam kiedy będzie założony wakacyjny wątek..
po tych nowych wątkach widać jak ten czas leci
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 23:51   #501
addicted to wizaz
Zadomowienie

pola - za glukozę
rybcia - za konsultację, może jednak się okaże, że nie będziesz musiała zostać w szpitalu
Cytat:
Napisane przez oliviaoO Pokaż wiadomość
szorowanie o dywan to wcale nie jest zły pomysł, szczególnie jak w nogi zimno to szybko się rozgrzeją i paznokci nie będzie przy okazji
To ja chyba będę musiała trzeć o wycieraczkę w przedpokoju, bo w domu ani kawałka dywanu
zeberce gratuluję wygrania rankingu
gooha - to mało bolesnego pobierania krwi życzę
I oczywiście rozumiem o co chodzi z tym, żeby usłyszeć że zależy. Chociaż akurat w moim przypadku, to ja częściej słyszę od tż że mnie kocha niż on ode mnie

miłej nocki, bo jutro znowu do pracy

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
ojeja a no właśnie się zastanawiałam kiedy będzie założony wakacyjny wątek..
po tych nowych wątkach widać jak ten czas leci

oj leci, leci - już tylko 10 tygodni i finał
addicted to wizaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 06:52   #502
bardotka_a
Wtajemniczenie

Dzień Dobry

Musiałam nadrobic co naskrobałyście od piątku a nie było to łatwe

Ja już na nogach bo głodna jestem, muszę jakieś śniadanko wciągnąć

Aldii super, ze doleciałyście całe i zdrowe

Kamyku zazdroszcze zakupu wózka, moje dziecko chyba nie będzie miało wózka, nie potrafię się zdecydować

Rybcia trzymaj się

W tym tygodniu muszę zrobić glukoze, ale pewnie poczekam do czwartku jakby się okazało, że muszę mieć diete to przynajmniej do czwartku sobie podogadzam
bardotka_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 07:25   #503
pysiamn
Zakorzenienie

hey z rana

Obudził mnie trzęsący się brzuszek Pysiolinka z rana dała czadu

Z tym piłowaniem pazurków o dywan to sie ubawiłam jesteście krejzole

bardotka_a będziesz miała wózeczek...zobaczysz niebawem cię oświeci

Zebcia po raz kolejny gratuluję I miejsca w postowaniu
Patka za II miejsce

Chyba idę po coś dobrego do picia...che mi się czekolade...albo cacao

*** -12,5kg***
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 07:56   #504
Kancia
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tez juz po cmentarzu.Specjalnie pojechalam rano, zeby sie nie cisnac i nie przepychac.Babcia i kuzyni byli u mnie na obiedzie.Oczywiscie babcia sie obrazila, ze nie chce jechac z nimi na cmentarz.Nie potrafi zrozumiec, ze bylam wczoraj i dzisiaj, i ze jestem zmeczona, boli mnie kregoslup, i chce odpoczac Echhh....ale kolo nosa mi to lata niech sie obraza...
Jutro czeka mnie glukoza i wyprawa do gina...
ja tam sobie poustawiałam rodzinę pod tymi względami generalnie nie uznaję kościoła itp i musze powiedzieć, ze nie było łatwo. Cała moja rodzina wierząca zwłaszcza babcia i dla niej niektore rzeczy są nie do przyjęcia jak np nieochrzczone dziecko
i pomimo tego, ze z Tz podjelismy juz ostateczną decyzję to za kazdym razem jak się spotkamy ( dobrze, ze nie czesto) zaczyna się indoktrynacja

Cytat:
Napisane przez patinka_ Pokaż wiadomość
a ja to raczej łyse, bo zgagi nie miałam ani razu (odpukać)..chociaż troszku dziwne, bo my obydwoje mamy czarne włosy i wydawało mi się, że dziecko takich rodziców raczej rodzi się z włosami:/ ale może to tylko mój stereotyp...
Cytat:
Moja kolezanka, która w 8 miesiącu molestowała meża by ocinał jej paznokcie powiedziała że to uwłaczające...jak jej pokazałam jak tego uniknać to mnie zcałowala...a potem przyszła do mnie w klapeczkach z pomalowanymi pazurkami (bo to było lato )
przeciez mąż to nabliższa osoba, która widzi nas w rożnych sytuacjach i w najbardziej intymnych dziwne mówić, ze takie sytuacje sa uwłaczające co innego gdyby musiała prosić sąsiada

mój małż to mi czopki w tyłek wsadzał jak nie mogłam się ruszyć

Cytat:
Ja robiłam zakupy u kolesia, który ma nazwę DAWIDAR, a drugi
r p77.
kupowałam u obydwu polecam, wszystko było szybko i sprawnie.
Stary 2009-11-02, 08:05   #505
pysiamn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
przeciez mąż to nabliższa osoba, która widzi nas w rożnych sytuacjach i w najbardziej intymnych dziwne mówić, ze takie sytuacje sa uwłaczające co innego gdyby musiała prosić sąsiada
Cytat:
mój małż to mi czopki w tyłek wsadzał jak nie mogłam się ruszyć
Ja mam podobne zdanie w tej sprawie...ale Kanciu związki są różne...wszystko zależy od związku i więzi przyjacielko partnerskich...

Ja swojego męża traktowałam i traktuję jak najlepszego przyjaciela- bratnią duszę ...rozmawiamy o wszystkim i niec nas nie jest dla nas krępujące...łącznie z wyciskaniem sobie krostek na tyłku

Ale z doswiadczenia wiem, że w związkach jest różnie pod tym względem

A jak tam Kanciu po weekendzie ?

i coś Celki nie widzać

Ja mam dziś popołudniu wizytę u neurologa...ciekawe co mi powie na te moje bóle głowy...

Edit: Jejku dziewczyny mamy listopadowo- grudniowe mają już 10 mamuś rozpakowanych a potem już MY

*** -12,5kg***

Edytowane przez pysiamn
Czas edycji: 2009-11-02 o 08:11
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 08:46   #506
zebra666
Zakorzenienie

Dziewczyny dziękuję za gratulacje To jedyny ranking w jakim w życiu wygrałam
Albo jestem taki leń, ze tylko wizaz albo nie wiemByłam pewna, że tym razem mniej pisałam hahahahaha.

Rybcia trzymammy kciuki, i nie odostawiaj już nigdy leków na własną rękę

Kamyk to mój musi mieć wielką dupcie i cąły czas siedzieć mi na żołądku Jak nie śpie z kocem pod poduszką żeby mieć głowe wyżej od razu mam zgagę... Budzi mnie nawet w nocy, jak dzisiiaj...
Wogóle obudziłam się mokra jak spod prysznica... Można mnie było wykręcać. W domku było ciepło ale nie aż tak- grzejniki już tylko lekko ciepłe były. No i to nie taki pot typowy, bo nie śmierdziałam, że tak fachowo to ujmę Mam w domu za zimno żeby się kapać więc tylko się umyłam a muszę do babci jechać Ale że zimno to czapkę ubiorę.

Pysiamn zaczynam się bać:F To już listopad

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2009-11-02 o 08:48
zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 08:50   #507
aldii
Zakorzenienie

za dzisiejsze badania i wizyty u lekarzy

Mialam isc zrobic glukoze, ale czeka mnie wielka wyprawa do gina, wiec sobie glukoze przelozylam na srode.Jutro rano szkola rodzenia, wiec wole nie byc po glukozie bo jeszcze gdzies tam padne
Stary 2009-11-02, 08:57   #508
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
oj co ja zawsze nakombinowałam się z pazurkami ... i zawsze krzywo mi wyszło
Cytat:
Napisane przez lila12 Pokaż wiadomość
Witajcie,
w szpitalu nie zostałam, skurcze uspokoiły się, nadal mam brać Fenoterol oraz więcej magnezu i odpoczynek
Jest mi zdecydowanie lepiej, więc odwiedziłam cmentarz.
to dobrze ze w domku jesteś , tylko odpoczywaj

Cytat:
Pysiamn soróbuj- bardzo by się to przydało... I jeszcze jakby która miała dobre patenty na golenie pod prysznicem, bo wychodzę coraz bardziej pozacinana i fefka się leje
jak brzuszek troszkę zawadzał to korzystałam z lusterka w ręku , ale teraz mąż mnie goli ... coraz lepiej mu to wychodzi jeszcze nigdy mnie nie zaciął
Cytat:
Dziewczyny nie wiem jak to opisaćććć ???

Mąż się śmieje bym zrobiła fotki krok po kroku

No dobra postaram się opisać jak nie będzie zrozumiale to piszcie...może coś wymyslę

Trzeba klęknąć na podlodze na jedno kolanko
Potem tułów skręcić w przewiwnym kierunku niż kolano na górze
Tak by brzuszek był jakby bokiem....pochylić się do przodu...i wszystko przy stopie można zrobić...bez wysilku...ja mam naprawdę duży brzucholek....a ten sposób polecam... teraz go stosujęi w I ciąży też...
zrozymiałam dzis wypróbuje
Cytat:
trzymam kciukasy zeby było lepiej

......................... ......................... ......................... ...........
wczoraj ugotowałam obiadek i pojechałam na groby , odwiedziłam 3 cmentarze ( ale każdy przed godzinami szczytu )
pozniej byłam u mamy a pózniej u teściowej ,bo rodzinka sie zjechała

chciałam zobaczyć film "lawina" ale o 21.oo poszłam już spać i nie dopatrzałąm do końca

co do ruchów dziecka to nie liczę bo Mała spokojnie robi 10 ruchów

miłego dnia

za chwileczke poleci w DDTVN jak lekarz nie chciał dać kobiecie znieczulenie w czasie porodu

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

dziewczyny robotnik ociepla nam dom i dzis jest na etapie wkręcania jakiś kołków do muru, problem w tym że musi powiercić ściane wierci już pół godziny a ja do głowy już dostaje i tak ma brusić cały dzień

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 09:03   #509
aldii
Zakorzenienie

Ula to najlepiej w taki dzien wybrac sie na sklepy Ide popatrzec na ten DDTVN
Brzoskwinko zerknelam teraz na watek mamus listopadowo-grudniowych i moze by u nas w nawiasie tez napisac ile jest mamus styczniowych, a ile lutowych.Fajnie to u nich wyglada
Stary 2009-11-02, 09:29   #510
oliviaoO
Rozeznanie

aldii przecież u nas od zawsze jest napisane w nawiasie ile jest mamuś styczniowych a ile lutowych

Julia

walka z kg:
81- 78 - 76 - 74 - 72- 70 - 68 - 66 - 64

oliviaoO jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości