Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ II - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-01, 20:43   #691
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
Ta tez boska!! fajna stronka! kurcze ja sie boje zakupow internetowych bo ciagle cos kupuje...a to uzaleznia..jak znajduje fajna stronke to potem nie moge przestac
No ta stronka jest po prostu swietna. Ja niestety juz jestem uzalezniona i potrafie tam wydac tyle kasy ze szok . No ostatnio juz mniej bo zrobilo sie chudziutko ale mimo wszystko .

Ziaa ci nasi panowie maja co chwila jakies muchy w nosie. Ja ani mysle zeby im nie deptac po odciskach. Jeszcze tego by brakowala zebysmy my chodzily wokol nich na paluszkach!!!
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 20:49   #692
ziaaa
Rozeznanie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Kasia no właśnie... :P
Mój TŻ jest typem prowokatora... i jest uczuciowy, ale ciężko mu to okazać, a jak coś jest nie tak to mówi o tym, ale np godzinę po...
A dziś zauważyłam, że lepiej na niego działąm (w sensie że jak się o coś dochodzimy i jestem nieugięta tyle że nie z miną cierpiętnika tylkko pewnej osoby, pewnej tego co mówie) jak jestem zdecydowana i pewna siebie Muszę powoli tego się uczyć, czasami mi się udaje...no ale nie zawsze:P

ps wpisałam się na listę staraczek
ziaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 21:18   #693
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
Dziękuje wam kochane za słowa otuchy to pomaga
to chyba tak wszystko sie zbiera...brak pracy, kłonie z mama, czasem z tz i do tego taki smutek ze nam nie wyszlo
mam nadzieje, ze mi sie polepszy!!
3mam za was wszystkie caly czas kciuki
Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Nie no sukienka Carol prześliczna... jak się ma figurę
Dzięki dziewczynki Mnie obydwie sie podobają, ale kto to wie czy w ogóle pojedziemy na ten ślub...Kurde mnie się coś wydaje,że zrobiliśmy wczoraj tego bejbika jak sobie wyliczłam termin , to wyszło na 11.07.2010 a wesele 25 .07. ehhh zobaczymy
a tak chciałam sie wystroić i pokazac moją figurkę o którą od roku dbam

Kasiu ta druga mnie sie osobiście bardziej podoba a ta stronka rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

Ziaa
czytam sobie właśnie "księżyc w nowiu"(nie wiem czy jeszcze któraś z Was jest fanka zmierzchu) i dowiedziałam się, ze Bella ma urodziny w tym samym dniu i miesiącu co ja

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

TA jest odealna na ciążę

http://www.asos.com/Asos/Asos-Petite...t=-1&clr=Black

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2009-11-01 o 21:14
Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 21:19   #694
hanjah
Zakorzenienie

Heloł

Powoli dochodzę do siebie po niefajnym popołudniu... mdłości jakoś bym przeżyła, ale dziś obiadu pozbyłam się może po 5 minutach nie wiem co mi zaszkodziło, czy to całokształt... teraz jem owoce i powoli mija mi to straszne uczucie w żołądku... ale dalej jest niefajnie
Teraz dwa dni wolnego Jutro umówię się na wizytę (szefowa dała mi wolną rękę-jak się umówię na inny dzień niż mam zaplanowane w grafiku to i tak dostanę dzień wolny).
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 21:24   #695
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Heloł

Powoli dochodzę do siebie po niefajnym popołudniu... mdłości jakoś bym przeżyła, ale dziś obiadu pozbyłam się może po 5 minutach nie wiem co mi zaszkodziło, czy to całokształt... teraz jem owoce i powoli mija mi to straszne uczucie w żołądku... ale dalej jest niefajnie
Teraz dwa dni wolnego Jutro umówię się na wizytę (szefowa dała mi wolną rękę-jak się umówię na inny dzień niż mam zaplanowane w grafiku to i tak dostanę dzień wolny).
Biedaczku to niestety Ciebie dopadly te wstrętne dolegliwości ciążowe ale przetrwasz fajnie, ze masz taką wyrozumiała szefowoą daj nam znac co Ci lekarz powiedział!

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-11-01, 21:28   #696
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczynki Mnie obydwie sie podobają, ale kto to wie czy w ogóle pojedziemy na ten ślub...Kurde mnie się coś wydaje,że zrobiliśmy wczoraj tego bejbika jak sobie wyliczłam termin , to wyszło na 11.07.2010 a wesele 25 .07. ehhh zobaczymy
a tak chciałam sie wystroić i pokazac moją figurkę o którą od roku dbam

Kasiu ta druga mnie sie osobiście bardziej podoba a ta stronka rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

Ziaa czytam sobie właśnie "księżyc w nowiu"(nie wiem czy jeszcze któraś z Was jest fanka zmierzchu) i dowiedziałam się, ze Bella ma urodziny w tym samym dniu i miesiącu co ja

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

TA jest odealna na ciążę

http://www.asos.com/Asos/Asos-Petite...t=-1&clr=Black
Carol piekna ta sukienka. Mnie sie wszystkie podobaja a zwlaszcza te co ty wczesniej wkleilas ale ja niestety musze szukac takich co beda pasowac w klatce piersiowej (czyli czasem nawet rozmir 12, a normalnie mam 8) ale nie straca fasonu ponizej biustu... Baaardzo ciezki orzech do zgryzienia . Poza tym odpada wszystko bez ramiaczek lub na cieniutkich ramiaczkach bo wtedy mi piersi skacza w gore i w dol jak szalone. Eh duzo by tu gadac, po prostu mam ogromne limity
Stary 2009-11-01, 21:33   #697
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Carol piekna ta sukienka. Mnie sie wszystkie podobaja a zwlaszcza te co ty wczesniej wkleilas ale ja niestety musze szukac takich co beda pasowac w klatce piersiowej (czyli czasem nawet rozmir 12, a normalnie mam 8) ale nie straca fasonu ponizej biustu... Baaardzo ciezki orzech do zgryzienia . Poza tym odpada wszystko bez ramiaczek lub na cieniutkich ramiaczkach bo wtedy mi piersi skacza w gore i w dol jak szalone. Eh duzo by tu gadac, po prostu mam ogromne limity
No tak... kurde jakbysmy wszystkie nie mogły miec idealnych proporcjija mam problem, że moje sa za małe ale we wszystko wchodze biodra tylko mam szersze i dupka coś ala Lopez ale na to nie narzekam, kurcze najlepiej jakby ktoś Ci uszył taka kiecke , ale pewnie w Irlandii nie tak łatwo o krawcową i kosztuje to sporo...

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-11-01, 21:41   #698
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
No tak... kurde jakbysmy wszystkie nie mogły miec idealnych proporcjija mam problem, że moje sa za małe ale we wszystko wchodze biodra tylko mam szersze i dupka coś ala Lopez ale na to nie narzekam, kurcze najlepiej jakby ktoś Ci uszył taka kiecke , ale pewnie w Irlandii nie tak łatwo o krawcową i kosztuje to sporo...
No na pewno sie to nie oplaca. Zwykle poprawki sa super drogie wiec nie wyobrazam sobie szycia . Jakos sobie radze, moze musialam sobie stworzyc troszke inny styl niz bym chciala ale jest wiele rzeczy ktore pasuja i sa baaardzo na czasie (zwlaszcza w tym sezonie jest mnostwo styli w ktore sie spokojnie mieszcze )
Stary 2009-11-01, 22:07   #699
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
No na pewno sie to nie oplaca. Zwykle poprawki sa super drogie wiec nie wyobrazam sobie szycia . Jakos sobie radze, moze musialam sobie stworzyc troszke inny styl niz bym chciala ale jest wiele rzeczy ktore pasuja i sa baaardzo na czasie (zwlaszcza w tym sezonie jest mnostwo styli w ktore sie spokojnie mieszcze )
U nas szycie nie jest takie drogie tymbardziej jak ma się znajomościAle na szczęscie teraz wszystko jest modne i style sprzed lat wracaja, więc łatwo jest znależć coś dla siebie. Ja powyciągałam z szafy ciuchy sprzed 10 lat i znowu sa na topie i to mi sie bardzo podoba. Pamiętam jak jako nastolatka chodziłam w rurkach, a teraz znowu jet szał na nie, chociaz teraz ich nie lubie, bo mnie za bardzo cisną

Mamuśki znalazłam fajną stronkę, wprawdzie po angielsku, ale polecam

http://realmomsguide.sheknows.com/video

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Zmykam kochane do wyrka spokojnej nockido jutra

Olusia
Filipek

Adaś

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2009-11-01 o 21:52
Stary 2009-11-02, 06:11   #700
Carol77
Zakorzenienie

Dzien doberek
Ja dzisiaj pierwsza miłego dnia dziewczynki!!!! Mnie się znowu bejbik snił, jaki byl śliczny i wiedziałam, że to chłopczyk

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-11-02, 06:45   #701
anula_81
Zakorzenienie

Witam was tez goraco w ten zimny deszczowy i niestety jeszcze ciemny...skandynawski poranek...

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 07:08   #702
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Witam was tez goraco w ten zimny deszczowy i niestety jeszcze ciemny...skandynawski poranek...
A u nas słoneczko wprawdzie w samochodzie pokazywało -3 i musiałam szyby skrobać, ale nie jest tak źle

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-11-02, 07:10   #703
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
A u nas słoneczko wprawdzie w samochodzie pokazywało -3 i musiałam szyby skrobać, ale nie jest tak źle
U nas ciagle ciemno...a juz 8 rano. Ehh i ten deszcz. Jakies przygnebienie mnie bierze, a do testowania czy jest fasolka w brzuchu jeszcze tydzien

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 07:22   #704
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
U nas ciagle ciemno...a juz 8 rano. Ehh i ten deszcz. Jakies przygnebienie mnie bierze, a do testowania czy jest fasolka w brzuchu jeszcze tydzien
Taka pogoda może troszke zniechęcać do wszystkiego, ale nie daj sie jesiennej chandrze!! Trzymam kciuki żeby teścik był pozytywny!!! Mój mężuś już mi mówi, że zygotkę mam w brzuszku a termin@ mam dopiero na około13-14 listopad

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-11-02, 07:35   #705
agnieszka1980
Raczkowanie

Cześć dziewczynkibrrr ale zimno i nic sie nie chce po weekandzie Widzę,że troszkę nas bedzie testowało w przyszłym tygodniumoze posypia się fasoleczkiMiłego dzioneczka.

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

[QUOTE=Carol77;15036393]Kurde mnie się coś wydaje,że zrobiliśmy wczoraj tego bejbika

Carol widzę,że Ty też masz tak jak ja. Mi się raz wydaje,ze jestem w ciazy,a za chwilę że nieza tydzień jak @ nie przyjdzie to zrobię test. Nie nastawiam się za bardzo,co ma być to będzie.
A ja sama zostałam,mąż na delegacji, a mały pojechał do moich rodziców na miesiąc,juz go nie widzę 2 tydzień.
agnieszka1980 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 07:44   #706
Carol77
Zakorzenienie

[QUOTE=agnieszka1980;15038 764]Cześć dziewczynkibrrr ale zimno i nic sie nie chce po weekandzie Widzę,że troszkę nas bedzie testowało w przyszłym tygodniumoze posypia się fasoleczkiMiłego dzioneczka.

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Cytat:
Kurde mnie się coś wydaje,że zrobiliśmy wczoraj tego bejbika

Carol widzę,że Ty też masz tak jak ja. Mi się raz wydaje,ze jestem w ciazy,a za chwilę że nieza tydzień jak @ nie przyjdzie to zrobię test. Nie nastawiam się za bardzo,co ma być to będzie.
A ja sama zostałam,mąż na delegacji, a mały pojechał do moich rodziców na miesiąc,juz go nie widzę 2 tydzień.
Ja tez tak do tego podchodzę, że co ma być to będzie i nie stresuje sie wcale
To masz teraz luz fajnie tak czasami sobie odpocząc i pobyc sam na sam ze sobą ale tesknisz na pewno bardzo, ja tez tak mam ,że jak mała jedzie do 2 babci to bardzo tęsknię ale też odpoczywam

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-11-02, 07:53   #707
Gosiaro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnieszka1980 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynkibrrr ale zimno i nic sie nie chce po weekandzie Widzę,że troszkę nas bedzie testowało w przyszłym tygodniumoze posypia się fasoleczkiMiłego dzioneczka

Faktycznie przyszły tydzień będzie obfity w testowanka. Mam nadzieję, że będzie dla nas szczęśliwy

Gosiaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 08:12   #708
latko0
Zadomowienie

Witajcie dziewczynki!
Ale miałam nadrabiania, nie było mnie pół soboty i całą niedzielę i z przerwami od 7.30 was nadrabiałam.
W sobotę imprezka suuuuper się udała, trochę winka wypiłam, stwierdziłam że nie świruje co ma być to będzie. A przebranie się udało niektórzy mnie nawet nie poznali. Kupiłam sobie biały lakier do włosków i jak je spsikałam to wyglądały na siwe, zdjęcie wkleje później albo jutro bo jeszcze nie zdążyłam ich zgrać. Wczoraj cały dzień na grobach objechaliśmy aż 5 i zmarzłam strasznie,.
Dziś niby słonko świeci ale zimno jak diabli. I tak ciężko było mi dziś wstać do pracy bo w ten weekend nic nie odpoczęłam.
Mnie piersi nadal bolą, nie mam pojęcia kiedy ta @ ma przyjść i wogóle nic nie wiem. Nawet jak bym była w ciąży to nawet nie wiem kiedy testować eee poczekam jeszcze z tydzień lub więcej nawet. Niby dziś wypada 29 dc ale za nic w świecie nie wiem jakiej długości może być ten.
Ach nio i oczywiście dołączam się i zapalam [*] za nasze aniołki kochane i żeby jak najszybciej do nas wróciły.
A jak tam u was dziwczynki co ciekawego? Sukienki piękne, Kasiu zwłaszcza ta pierwsza co wkleiłaś bardzo mi się podoba, a figurę z tego co piszesz mamy podobną więc dla mnie też by była dobra
hihi ale się rozpisałam
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 08:13   #709
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
u mnie w domu to tato robi takie rzeczy sałatki z zielonych pomidorów ogórki papryczka swoj przepis na sałatke szwedzka a ja zawsze robie sobie fasolke szparagowa w sosie pomidorowym i pieczone pieczarki w bułce tartej w zalewie octowej mniammmmmmmmmm az dzis jade do marketu wybrac mniejsze pieczareczki i za tydz bede mogła szamać

dziewczyny orientujecie sie czy ja moge jesc wedzona makrele bo juz tydz chodzi za mna a nie wiem czy mi można
my z tesciowa zrobilysmy pyszna salatke z cukini, ogorow i papryki-pychota!
Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
cześć wszystkim
własnie jestem po wiezycie u mojego lekarza i mam mieszne uczucia, powiedział że przez pół roku nie moge się starać bo istnieje ryzyko ponownego poronienia, dał mi ulotki dotyczące antykoncepcji żebym mogła poczytać i sobie coś wybrać, szczeże to nie mam ochoty na żadne tabletki a tym bardziej na spirale. dwa tygonie muszę czekac na wyniki badań ze szpitala i chyba do tego czasu zwariuje, a w dodatku i tak może nie być znany podód dlaczego tak się stało.
a tak pozatym to jestem cały czas z wami, podczytuje was , tylko jakos nie pisze.
aneczka super że wszystko ok i że badana wyszły dobrze

Cytat:
A push-down'ow jak nie bylo tak nie ma . Tak naprawde to po odkarmieniu dzieci planuje redukcje bo moje plecy niezle cierpia plus nie oszukujmy sie ale z wiekiem wszystko opada i to nic atrakcyjnego . Mam kolezanke ktora miala ta operacje nawet przed pierwszym porodem i jest bardzo zadowolona. Czasami sie smieje i mowie mojemu tz ze bedzie musial za to zaplacic a on na to ze jeszcze tak nisko nie upadl zeby placic kobiecie za pomniejszenie piersi . Mowi ze to by go skompromitowalo wsrod jego kolegow. Pozyjemy zobaczymy...
ja moge zabrac od Ciebie troche tego balastu
Cytat:
Napisane przez aneczka555 Pokaż wiadomość
a ja dzis nie mam dobrych wiesci
poklocilam sie wczoraj z tz ale tak mocno ze wzial swoje rzeczy i pojechal do rodzicow(do tej pory pomieszkiwal u mnie)
czuje ze to koniec,a na dodatek zostawil mnie sama z dzieckiem-ja sobie nie poradze wczoraj tak zaczelam plakac ze tak mnie brzuch bolal ze myslalam ze juz poronilam dzis tez boli....
czemu mnie to spotkalo?
na pewno sie dogadacie, a Ty badz egoistka i mysla tylko o sobie i dzidzi, chocby nie wiem co!
Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
a propos piersi
Wieczorem na ławce w parku siedzi chłopak z dziewczyna.
Chłopak namiętnie obmacuje jej PLECY.
Wreszcie dziewczyna się pyta:
- Co robisz?
- Szukam piersi.
- Piersi są z przodu.
- Tam już szukałem...
dobre.........

ide zrobic sobie snaidanko i nadrabiam dalej jestem na 18 str! ale stronek natrzepalyscie
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 08:20   #710
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Witajcie!
Ja dziś zrobiłam sobie wolne od pracy!
Mam pytanie do znających przepisy. Jak to jest z nowym PKD, czy trzeba samemu zgłosić ( jeśli nie ma zmian i od lat jest ta sama dg) czy powinnam pędzić do urzędu po papierki zgłoszeniowe?
Muszę dziś posiedzieć w papierkach.
Zupę już ugotowałam tylko muszę pójść po śmietanę Jeszcze myślę co na drugie danie, ale chyba zrobię leczo lub kupię piersiątka kurze

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 08:30   #711
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
Witajcie!
Ja dziś zrobiłam sobie wolne od pracy!
Mam pytanie do znających przepisy. Jak to jest z nowym PKD, czy trzeba samemu zgłosić ( jeśli nie ma zmian i od lat jest ta sama dg) czy powinnam pędzić do urzędu po papierki zgłoszeniowe?
Muszę dziś posiedzieć w papierkach.
Zupę już ugotowałam tylko muszę pójść po śmietanę Jeszcze myślę co na drugie danie, ale chyba zrobię leczo lub kupię piersiątka kurze
Mnie mówili w GUSie żeby zmienić na głownej działalności jak rejestrowałam 3 działalność ale nie wspominali o karach czy tym podobne więc olałam sprawę i na głownej działalności mam niezmienione PKD i nikt sie nie czepia nie zmusza mnie do zmiany i latania po urzędach

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-11-02, 08:38   #712
agnieszka1980
Raczkowanie

[QUOTE=Carol77;15038966]
Cytat:
Napisane przez agnieszka1980 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynkibrrr ale zimno i nic sie nie chce po weekandzie Widzę,że troszkę nas bedzie testowało w przyszłym tygodniumoze posypia się fasoleczkiMiłego dzioneczka.

Ja tez tak do tego podchodzę, że co ma być to będzie i nie stresuje sie wcale
To masz teraz luz fajnie tak czasami sobie odpocząc i pobyc sam na sam ze sobą ale tesknisz na pewno bardzo, ja tez tak mam ,że jak mała jedzie do 2 babci to bardzo tęsknię ale też odpoczywam
no jasne,że tęsknię a ta mała klucha jak dzwonię do rodziców to nie ma czasu ze mną gadaćale korzystam z bycia samej
Stary 2009-11-02, 08:40   #713
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

A ja w tym cyklu nie będę fiksować, bo nie miałam w cyklu skoku temperatury! A w ogóle jakoś mi wszystko jedno. No i zawieszam staranka do lutego, bo u mnie teraz będzie nerwowy okres w pracy. Muszę podjąć pewne decyzje, a do tego rozliczenia - a ja jestem straszny nerwus i zawsze się zastanawiam czy zdążę na czas ze wszystkim.

Stary 2009-11-02, 08:41   #714
latko0
Zadomowienie

Udało mi się jedno zdjęcie od koleżanki ściągnąć to wam wkleje
Stary 2009-11-02, 08:44   #715
agnieszka1980
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Udało mi się jedno zdjęcie od koleżanki ściągnąć to wam wkleje
Super
Stary 2009-11-02, 08:44   #716
latko0
Zadomowienie

jeszcze jedno
Stary 2009-11-02, 08:45   #717
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

Cześć Laseczki

Carol - dzięki, ze mnie usunęłaś z listy... Teraz mnie wogóle nie ma !

Edytowane przez Stara Panna
Czas edycji: 2009-11-02 o 08:48
Stara Panna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 08:46   #718
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Mnie mówili w GUSie żeby zmienić na głownej działalności jak rejestrowałam 3 działalność ale nie wspominali o karach czy tym podobne więc olałam sprawę i na głownej działalności mam niezmienione PKD i nikt sie nie czepia nie zmusza mnie do zmiany i latania po urzędach
No właśnie a w urzędzie za zmiany trzeba płacić więc ja mam to głęboko gdzieś, bo ja nic nie zmieniam! A poza tym od czego jest GUS? Przecież to oni przypisują PKD, a ostatnio zwalają na nas.
Carol dzięki za odpowiedź, bo już mam mega stresa od miesiąca i nawet mąż się ze mnie śmieje.

Stary 2009-11-02, 08:48   #719
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Stara Panna Pokaż wiadomość
Cześć Laseczki
Cześć Panienko
Stary 2009-11-02, 08:52   #720
Carol77
Zakorzenienie

Pepus dlatego ja tez mam to serdecznie w dupci

Karolinko super zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wyglądałaś ślicznie, a włosy rewelacja!!!!!!!!!!Jak też chcę na taki bal!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Stara Panna Pokaż wiadomość
Cześć Laseczki

Carol - dzięki, ze mnie usunęłaś z listy... Teraz mnie wogóle nie ma !
Jestes kochanie

Olusia
Filipek

Adaś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości