|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1321 |
Przyczajenie
|
![]()
powitać ;p
ja też już po wizycie na cmętzarzu i jak co roku zmarzłam bo wziełam za cięki płaszczyk (i mówią że człowiek uczy sie na błędach).. hmm dumam nad administracją albo nad filologią angielską(niezły byczek ten angielski ![]() heh 20-lecie międzywojene.. znowu durne opowiadania czytam ... bużki dla was ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1322 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
cześć ![]() razi oglądam mam talent drugi raz..i po prostu Katajew mnie rozwala bo mi się od razu przypomina ta z bułgarskiego idola od :"keeen leee libudabidałczju" ![]()
![]() |
#1323 |
Zakorzenienie
|
też właśnie oglądam "Mam talent" i wydaje mi się, że troszkę Kuba przesadziła z tą Katajew. Jasne nie zaśpiewała jakoś super, ale jednak za ostro ją ocenił.
![]() idę zrobić sobie kawę i muszę w końcu przeczytać to streszczenie, bo póki co się obijam.
#1324 |
Zakorzenienie
|
ja tam się na śpiewaniu nie znam,tzn. słyszałam (jak na moje ucho, co to je słoń przydeptał), że po prostu sobie nie poradziła ze skalą.. ale ogolnie mówię o samej piosence
![]()
#1325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też oglądam MT. Występ tego Dembka mnie rozbroił.. Ma niesamowity głos,wzruszyłam się. Serio. Edit: Nie lubię, jak Kuba czepia się czyjegoś wyglądu. Podobnie, jak z tą dziewczynką, która śpiewała Gdzie ci mężczyźni. Powiedział jej, że jest śpiewającym pulpetem czy jakoś tak. Przesada - uważam, że pokazuje w ten sposób swoje braki w kulturze. Ma oceniać umiejętności, a nie wygląd, bo nad image'em da się popracować.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-11-01 o 14:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz, link do ken lee ![]() charczącym pulpetem, tak jej powiedział. ja też sądzę, ze Wojewódzki przesadza w tym swoim czepianiu się czyjegoś wyglądu. ale moim zdaniem miał rację odnośnie Dembka. że bawi się tym patosem, a tego się w Polsce nie kwestionuje.. że każdego porywa patos. mi się niestety nie podobało. w ogóle uważam, że nie powinno być ludzi śpiewających w tym programie.. powinno się pokazywać coś innego.. dla ludzi z talentem muzycznym są programy takie jak szansa na sukces czy idol. ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- tzn. źle się określiłam. bo np. każdy kto śpiewa INACZEJ i ma jakiś NADZWYCZAJNY talent w tym śpiewie.. jakąś niespotykaną barwę. no to jaha. np. audiofeels. zabawa dźwiękiem, totalnie mnie rozłozyli w półfinale z piosenką RHCP.
![]() |
#1327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ken Lee.. ![]() Wiesz, może to dlatego tak żałuję tego chłopaka,bo ja jestem strasznie empatyczna dla ludzi, którzy 'nie są do końca tacy jak inni', np. dla właśnie takich grubszych, itp., dla takich, którzy mogą być wyśmiewani i odrzucani z jakichś powodów. To prawda z tym patosem, ale nie sądzę, by on to zrobił celowo. Nie wydaje mi się, żeby tak się znał na rzeczy. Po prostu to wyraża jego osobowość, bo widać, że jest dojrzały. Podobało mi się to, jak sensownie się wypowiadał. Jak się porówna jego z np. niektórymi piłkarzami polskiej reprezentacji, to widać przepaść. Nie znoszę jakichś yyy... no ten tego... podczas wypowiedzi w tv/radio. A Audiofeels byli genialni, zaje.biści w tym, co robili i też mi się bardzo podobało. ![]() Idę oglądać KNŚ, tylko na to czekałam. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-11-01 o 15:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1328 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
on tylko aby zjechać ludzi równo, a sam jest bogiem ;] zrobiłam sobie porządek w szafce z książkami ![]() ![]() ![]() i wreszcie zrobie sobie porządek w chustami i torbami xD (tak, tak.. żeby tylko się nie uczyć ![]()
![]() |
#1329 |
Zakorzenienie
|
A może być i z Biedronki, lepsze reklamy mają
![]() Dzień Dobry Wieczór. Objechaliśmy wszystko i jestem. Goście do nas niedługo przyjadą. Czyli papa ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#1330 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Martyna jest za to bardzo sympatyczna ![]() a co do tego chłopaka z Mam Talent... Mnie się jego występ bardziej podobał na castingu. Tutaj mi czegoś brakowało. Występ tej od Ich Troje też niezbyt był udany. Trzymalam kciuki za te dziewczyny z zespołu, którym dwa razy nie wyszło ![]() i za Kaczorexa ![]() Dobrze, że jesteś empatyczna, ale ten chlopak jest przecież zwykły. Zresztą jakby się uparł każdy jest inny i każdy może być wyśmiewany za coś innego ![]() Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2009-11-01 o 16:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1331 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
![]() ----------- Zrobiłam 20 zadań z Kiełbasy, za to nie wzięłam się jeszcze za biologię, angielski i historię. xD Wybywam na godzinę z chawiry. xD Nie wiem czy dziś tu wrócę, więc papa. ![]() Edit: Miałam dodać, że nie mogę się przyłączyć do dyskusji o 'Mam talent', bo nie posiadam TVN. ![]() ![]()
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-11-01 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1332 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój jest lepszy ![]() U mnie wszystkie będą pewnie miały długie i eleganckie ![]() Możliwe ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() klp ma za długie streszczenia, no nie? ![]() Cytat:
U mnie się wszystkie wytłukły ![]() Mania prześladowcza? ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja posiadam, ale nie oglądam... więc też nie wiem, o co chodzi ![]() -------- Wracam do Kiełbasy i angielskiego... Wiecie jakich ja się muszę słówek uczyć? Irydiolog, refleksjolog, po raz pierwszy je słyszę ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1333 | |
Zadomowienie
|
Reklamy Biedronki, mówiąc potocznie, miażdżą
![]() http://www.youtube.com/watch?v=38JNS7k8Bl8 tę uwielbiam ![]() Cytat:
No. A propo. Słuchałyście nowej płyty Hey? _______ Kiełbaska, ach Kiełbaska ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1334 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() jeszcze nie słuchałam ![]() ![]() w ogóle nie ruszyłam dzisiaj książek. znowu ;] ale co tam. nadrobię kiedyś ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1335 |
Raczkowanie
|
no to dzien minal.. a ja sie mialam uczyc na probna mature, a ksiazek oczywiscie nie ruszylam
![]() jak pojechalam na cmentarz ok 15 to dopiero wrocilam (na cmentarzu godzine bylam) Rodzice chcieli na wies jeszcze pojechac a tak sie zlozylo ze wujek ze Szwecji przyjechal no i zostalismy na dluzej. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mialam duzo rzeczy zacytowac ale zrobie to chyba jutro ![]() ![]()
#1336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=h6MgH...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=e5wFF_5mUzc&NR=1 http://www.youtube.com/watch?v=UmQnW...eature=related te lubię ![]() ostatnia :"berecik Ci się przekrzywił" ![]() jeszcze nie słuchałam, ale zaraz posłucham, tylko ściągnę z rapida ![]()
![]() |
#1337 |
Zakorzenienie
|
Ale tu dziś spokojnie
![]() wpadłam tylko powiedzieć, że zrobiłam na polski to o cyganerii - 2 strony ![]() ![]() oczywiście angla mi się już nie chce robić ![]() ![]() reklamy biedry jutro obejrzę ![]() Justyna, wracaj do zdrowia, masz jutro siedziec na du.pie w domu i sie kurować! na mature trza wyzdrowiec! ![]() dobrej nocy ![]() chce juz byc po maturze i skonczyc ta swoja okropna szkole, wiekszosci z tych nauczycieli nie chce juz ogladac ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- chcialam te reklamy jednak zobaczyc, to oczywiscie dźwięk przestał działać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1338 |
Zakorzenienie
|
idę spać.
Marta, a Ty się uczyłaś dzisiaj caly dzień, ze Cię tu nie było? ![]() dobranoc Wisienki ;**** płyta HEY mi się podoba ! ![]()
#1339 |
Raczkowanie
|
Cześć Wam
![]() ![]() Przemarzłam jak chol.... ;/ Niedawno byłam chora, a dziś mam wrażenie że już coś mnie bierze, katar, kaszle, 37st.;/ oby we wtorek było jakoś w miarę. Oczywiście nie uczyłam się cały weekend, a taaaaakie plany miałam ![]() NIe przeczytałam jeszcze tego co pisałyście, ale za chwilkę nadrobię ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1340 |
Raczkowanie
|
Matura to bzdura... <nuci sobie> Czemu ja dopiero teraz odnalazłam ten wątek? xD
Ciapa ze mnie ![]() Ostatnio to nie mam motywacji do nauki, a po dzisiejszym maratonie cmentarnym, mam ochotę jedynie na gorącą kąpiel z bąbelkami ![]() Tak sobie czytam, co tu piszecie i wychodzi na to, że tylko ja się obijam ![]() A rozszerzony polski, matma i angielski sam się nie zda -_-`` Chyba czas wziąć się za siebie... |
![]() ![]() |
![]() |
#1341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witaj ! ![]() ![]() Roksana masz pewnie na imię ![]() nie martw się, nie tylko Ty się obijasz. Ja w maju dostanę nagrodę lesera matury 2010 ![]() ![]() ![]() idę spać. dobranoc ;*
![]() |
#1342 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej ![]() Nie martw się naprawdę, nie jesteś sama ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dajcie spokoj, u mnie tez sie nic na przod nie ruszylo ![]() wsumie gdybym miala czas to bym sie z chęcia pouczyla ![]() ![]() taki zapiernicz mamy w szkole ktoras z Was tez musi brac udzial w tej olimpiadzie historycznej (6 stron czcionka 12 referatu plus przeczytanie 4-5 ksiazek historycznych na ten temat? ![]() i tak nie jest zle, bo juz co roku w niej biore udzial gorzej jak zada referat od siebie to wtedy 12 stron czcionka 12 ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1344 | ||
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15033386]
jeszcze nie słuchałam ![]() ![]() [/QUOTE] Inna taka, ale ogólnie fajna. Mnie najbardziej podoba się 'chiński urzędnik państwowy'. Taka nastrojowa ![]() Cytat:
![]() Haha, może nawet z tej samej strony mamy link ![]() Cytat:
![]() ... bo tu same kujony piszą ![]() A tak na serio, to u mnie z planów zazwyczaj 50 % wychodzi... ![]() _ _ _ _ _ _ _ Dobry Skowronki ![]() Mam na 9 i 4 lekcje, w tym 1 zastępstwo ![]() Dobry humor nawet mam. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() aleee Ci zazdroszczę. Ja mam na 9:00, ale 6 lekcji. I chyba żadnego zastępstwa, bynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. na sam początek dwie matmy, praca klasowa z prawdopodobieństwa i kombinatoryki., gegra, PP, angol i wf., więc w sumie 4 lekcje (bo wf i PP się nie liczą.) dzień dobry Bobry, które zawstydzają Turbodymomana ![]() miłego dnia ;***
![]() |
#1346 |
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję za miłe powitanie
![]() inc0rrect nie tylko tak u Ciebie jest ;/ Ja dla przykładu jutro na godzinę 6.50 (!) idę na konsultacje z chemii pisać sprawdzian, bo ta.... no tego, sonie tak zażyczyła -_-`` Ogólnie zapierdziel jest z innych przedmiotów, a na maturalnych skupić się nie mogę ![]() I reklamy biedronki wymiatają ^^ P.S. inc0rrect w jakiej jesteś szkole? ![]()
#1347 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I skupiam się na tym, co zrobić, żeby do jutra wyzdrowieć ![]() Spoko, tez tak mam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() sorry, jestem zła na ten angielski... Poza tym hej, witamy na wątku ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-11-02 o 10:28 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1348 |
Zakorzenienie
|
heloł lachony
![]() piękny dziś mamy dzień ![]() pogoda śliczna, aż chce się żyć :P jutro próbna matma ![]() fajny miałam dziś dzień w szkole xP na rel. zaspałam i poszłam na 8.55, chociaż wewnętrzny głos mi mówił "nie idź, nie ma sensu" ![]() no, ale poszłam xD na fiz. jak zwykle nic ciekawego, chemii nie było :P mieliśmy zast. z babką od WOKu ;] potem WOS (niby miał być spr., ale było jeszcze powtórzenie i spr. mamy 12ego dopiero:P a już ze 2 tyg. temu mieliśmy pisać ![]() no i po WOSie sobie przywędrowałam do domu ;P bo tak.. na WFie mieliśmy nosić ławki na jutro, a sorry ja nosiłam rok temu, dla maturzystów 2009, to niech teraz rocznik 92 dla mnie nosi ![]() trzeba wypocząć przed jutrem ![]() wczoraj porobiłam trochę zadań z Kiełbasy, z ciągów :P może dzisiaj coś jeszcze porobię, ale powiem Wam, że takiego luzu to ja nigdy nie czułam ![]() ![]() miłego dnia ![]()
#1349 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mi się coś zrobiło i nie mogę z rapida ściągać. Jak mi coś z siecią robili, teraz ciągle pisze, że albo ktoś pobiera albo niedawno pobierał. ![]() Cytat:
![]() ___ Dzień dobry ![]() Ale się nie wyspałam. Rodzinka się do nas zwaliła i z G. musiałam spać. A wiadomo, że całą noc będziemy gadać ![]() Na matmie mieliśmy robić zadania. Ale facetka taka rozgarnięta, że szok. Jak nie wie jak coś zrobić, to udaje, że się złości na to, że gadamy i każe nam robić. Super. Też macie się na galowo wystroić jutro ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1350 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć, Kangurki ;*
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Kaczorex będzie przystojny za jakieś 3 lata, ma dobrze zapowiadającą się urodę. ![]() Nie słuchałam, właśnie szukam w necie piosenek, bo zaciekawiłaś mnie, a ja lubię ten zespół. ![]() Cytat:
![]() Nie. ![]() Dziewczyny, normalnie skonałam. Mam od tego roku nowego chłopaka w klasie, nikt za nim nie przepada, bo się wywyższa. Poza tym to taka... ciota, jest kompletnie niemęski i mojego wzrostu (a ja mam 163 ![]() U nas to na historii normalne,że ma się ściągi i raczej nikt sam nie pisze - no, może oprócz Beaty,która historię zdaje na maturze. A jak ja pytałam kolegi, czy wydrukował ściągi z traktatu wersalskiego, a Świeżak przy tym był, to z takim oburzeniem zapytał: to na historię robicie ściągi?! przecież takie rzeczy to się z codziennego życia wie! ( ![]() Został oblookany od góry do dołu i z powrotem, i zamilknął. A dziś na ang. rozmawialiśmy o idealnym facecie/dziewczynie. A Świeżak się do nas odwraca i mówi: Idealna dziewczyna powinna mieć kwadratową głowę, żeby można jej było piwo postawić. ![]() A potem się dziwi, że żadna z klasy nie chce się z nim umówić. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-11-02 o 12:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.