|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
Ale tez wspomaga mnie finansowo jak np. mu jęczę, że "takie fajne papierki do skrapków są i bym je chciała". Pyta tytlko ile, jak za dużo to mówi ile może mi dać no i wieczorkiem mam kaskę na swoim koncie i mogę skrapki zamawiać![]() ![]() Cytat:
|
|
#4742 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Poza tym innego życia niz z nim nie znasz
|
|
#4743 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja nie wiem Kasieńko,pomyśl sobie jakie były sytuacje gdy mu normalnie gadałaś o pracy-czy Wam coś nie przeszkadzało,czy może ton Twojego głosu nie wskazywał raczej na wyrzuty niż na spokojnie omówienie sytuacji? no i też widać,że rodzice na niego nieźle wpływają skoro jak oni mu powiedzą"studiuj dziennie a nie zaocznie" to on robi jak powiedzą lecę na zakupy papa
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-11-02 o 10:46 |
|
|
|
|
#4744 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nawet sama bede kontynuowac studia tylko, ze wlasnie - zaocznie ![]() Cytat:
![]() no i jest problem: za cholere nie potrafie zaufac fryzjerom dlatego taka fryzurke zrobie sobie po slubie nowe zycie - nowa fryzura![]() Cytat:
a sprawe chlodzenia wina juz mam z pania od sali omowiona z reszta kelnerzy beda dbac zeby bylo na biezaco schlodzone na wesele w lecie bedzie jak znalazl szczegolnie lekko musujacy riesling
|
|||
|
|
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem chora-słabo mi, mam katar, boli mnie głowa itd
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięks
![]() Jakieś takie mieszane uczucia mam w stosunku o tej pracy...bardziej w sumie zależy mi na tej środowej rozmowie No ale zobaczę...TŻ mnie męczy żebym pracę zmieniła bo on już ma porządną i z perspektywami a ja klops. Utknęłam tu i ani wte ani we wte... |
|
|
|
#4747 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Ja w ogóle podziwiam rodziców, ktorzy nad soba panują, jak np. oglądam supernianie otmi sie nóż w kieszeni otiwera, bo ja bym takie dzieci jak tam sa albo stlukla albo oddała Wiem straszne, ale w superniani sa potowry a nie dzieci. Mam nadzieję, że nie będe miała takiego malego psychopaty, bo po prostu nie wiem. Tylko na pewno ni ebęde stosowac przemocy, bo chyba od tego te bachory sie takie nieznośne robią.Cytat:
Mój mi kupuje jedzenie tylko Czasem mi daje kase jak nie mam drobnych w portfelu za to gruba kase ja mu zawsze pozyczam, bo ja zawsze mam A on jak juz potrzebuje pożyczki to kupuje z nowu jakis gadżet do sprzętu do paintballa to sporo kosztuje i się chłopak wszystkich oszczędności pozbywa A u mne ma zawsze długi okres spłaty
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- TŻcik kopie jeszcze fundamenty. Mój kochany, nie dość że pracuje to jeszcze mówi, że te rzeczy, które może sam zrobic to sam zrobi i teraz kopie.Cytat:
|
||
|
|
|
#4749 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli babka powie, ze nie ma problemu to też kupimy orzeźwiające białe, ale póki nie wiem nastawiam sie na czerwone, bo nie ma nic gorszego niż ciepłe białe wino![]() weź fervex ![]() Cytat:
A nawet pomaga, bo nabierzesz większej pewności siebie i wprawy na rozmowie o pracę, na ktorej na prawdę Ci zależy
|
|
#4751 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mój Tż studiuje zaocznie i szuka pracy, póki co bez efektów. Ale nie wyobrażam sobie odejść, czy choćby grozić mu odejściem z tego powodu, bo go kocham i chcę z nim być. Natomiast staram się go zmotywować i rozmawiam z nim o tym.
|
|
#4752 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A babcia chciała dobrze, przykro się słcuha takich rzeczy,a le taka jest kolej losu, niewiadomo, co nas spotka...Ja się modlę by do czasu naszego ślubu nie było żadnego pogrzebu ![]() Cytat:
Toska ale Ty nie wypisujesz o swoim, że jest nieudacznikiem, itd... jest różnica w wyrażaniu się Twoim, a Kasi. Poza tym Twój szuka "czynnie", a z Kaśki opisów wynika, ze te CV, co jej facet wysłał, czy zaniósł, to ona drukowała i ona prosiła by pozanosił Poniżej zrobione przeze mnie nasze zawieszki i winietki Na jednej z fotek próbowałam uchwycić "fakturę" papieru, tzn pokazać Wam jak sie ładnie mieni
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-11-02 o 11:02 |
|||
|
|
|
#4753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4754 | |
|
Zakorzenienie
|
grozisz mi?!
nie lubie tego fuj fuj ![]() ale mamuśka mi robi rosół-teraz jak mnie nie ma na codzień to jak wracam to się podluzuje Cytat:
Chilanes jesteś jakiś miesiąc w tył w info bo on sam sobie te cv wysyła boże jak ja nienawidzę jak ktoś nie czyta wszystkiego po czym wpada i robi kupę na jakieś wyrwane z kontekstu wypowiedzi
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-11-02 o 11:05 |
|
|
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
ja takiej symboliki nie mam zamiaru uprawiac
symbol wladzy fizycznej...mam nadzieje, ze na swoich dzieciach uda mi sie jednak zadzialac metodami super niani ![]() my tez mamy jeszcze niewymienione, ale poki co bardzo dobrze nam sie na letnich jezdzi teraz przynajmniej obejdzie sie bez kolejek, a ostatnio nawet jakies promocje widzialam na wymienianie opon, wiec bedzie taniej z reszta od czwartku znow ma sie ocieplic ![]() malo widac na tych zdjeciach
|
|
|
|
#4756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ładne Jedne z moich typow miały taka zielona wstążkę A powiedz mi jak wydrukujesz na winietkach nazwiska gości? Da sie jakos wlożyć do drukarki taka małą kartkę? papier ładny![]() no bo to prawda
|
|
#4757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn tak dedukuję chyba, że ma jakieś skarpetniki
|
|
#4758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem z lobby farmaceutycznego Ja nie lubie rosołu. Lubie tylko taki gorący kubek
|
|
#4759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rosołek jest mniamniusi
|
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
Chili bardzo fajne te winietki i zawieszki
Jakby ci się nudziło to ja chętnie się uśmiechnę o takie Toska mój był na początku 2008 jakieś 2 miesiące bez pracy i nawet tak krótki okres strasznie go zdołował... trzeba wysyłać wysyłać i jeszcze raz wysyłać cv... nie poddawac się i będzie dobrze
|
|
|
|
#4761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- ej mam newsa dziś 7 meisięcy i 17 dni, powinni o tym napisac na pudelku Ale fajnie
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
tez wole taki domowy rosolek z makaronem, marchewka i swieza pietruszka niz te proszkowe
tylko nie moze byc na tlustej wiejskiej kurze choc ostatnio jak mama zrobila na wiejskiej kurze to o dziwo nie byl bardzo tlusty - TZowi bardzo smakowal ![]() u mnie pol domu jest chora (ojciec i brat) i w sumie pija te wszystkie fervexy, febrisany, jedza tabciny itp. i nic im to nie daje... co ciekawe ojciec byl we wrzesniu szczepiony na grype ![]() mama sie smieje, ze chyba musimy zaczac chodzic w takich maseczkach na twarz zeby nas nie zarazili
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
powiem więcej - popatrzyłam na kalendarz a tam juz tylko jedna kartka do przerzucenia została
Jakos do mnie nie dociera, ze już koniec roku sie zbliża A my jeszcze nie mamy planów na sylwka
|
#4765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też nie mam planów na sylwestra, ale coś się wymyśli
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-11-02 o 11:19 |
|
|
|
|
#4766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja lubię wszystkie zupki i chyba pójdę TŻtowi jednen gorący kubek z torby wyciągnąć (bo jak wyjeżdża w delegacje to tego mase kupujemy). Poszłam wyciągnąć gulaszową, szkoda, że serowej z grzankami nie bylo:P. |
|
|
|
|
#4767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
NIe rpzedadam za rosołem, bo u mnie wiodmu jest w zasadzie co tydzień w niedzielę, ilez można A wszyscy u mnie w domu włącznie z tż uwielbiają rosół. JA uwielbiam zupkę z grzybków, pomidorową i jeszcze uweibiam taki warzywne zupki z mrożonek np. zupe wiosenną Dziś sobie kupię, bo juz cały zapas wykorzystałam Ubolewam, że Hotrex wycofał serię zup kremow Były boskie jak sie je dobrze doprawiło.
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie lubie zup
tzn je rosół, ogórkową i pomidorowaza to na samą myśl o kapuśniaku, grochowej albo krupniku
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-11-02 o 11:28 |
|
|
|
#4769 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupujemy też takie sklepowe i jest duża różnica, te wiejskie maja nawet ładniejszy kolor My pewni na jakąś domówke sie wybierzemy, ale spróbuje cos pokombinowac z wyjazdem, tylko jak tz pojedzie do domu na wigilię(czyli jak dostanie urlop) to bedzie musiał w sywlka pracowac a wtedy kupa z wyjazdem a on chyba będzie chciał jechac do domu A moi rodzice wczoraj powiedzieli, zeby tz był u nas na wigilii. Będe go błagać, żeby nie jechał do domu, bo byloby cudownie gdyby to była nasza pierwsza wspólna wigilia I wyjazdowy Sylwester to już w ogóle super![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
|
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.

), wiec juz szukac nie musze
a taie krotsze to moga wypadac czy cos 
ale to już jak chcesz