Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-02, 09:41   #4741
obca7
Wtajemniczenie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
o ja lubie jeździć z bratem na zakupy, bo zawsze kupuje mi coś do jedzenia Poza tym strasznie śmieszny jest moj brat i sie wydurniamy
Mój brat nienawidzi zakupów tak samo jak ja Ale tez wspomaga mnie finansowo jak np. mu jęczę, że "takie fajne papierki do skrapków są i bym je chciała". Pyta tytlko ile, jak za dużo to mówi ile może mi dać no i wieczorkiem mam kaskę na swoim koncie i mogę skrapki zamawiać
Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Ja się nie znam, ale mój TŻ mówi, że bedziemy mieli podłogowe tylko w łazience i w holu wejściowym, bo generalnie ogrzewanie podłogowe nie jest zbyt zdrowe, bo unosi tysiące drobinek kurzu, który w ogóle nie osiada, tylko cały czas krąży w powietrzu - np. w salonie to nie zda egzaminu. Chociaż to każdego indywidualna sprawa i tż mówi tak (ja oczywiście się z nim zgadzam), ale ktoś inny może sądzić inaczej.
W łazience podłogowe by się przydało. My nie mamy i rodzice żałują, że nie założyli.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 09:44   #4742
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja juz mam swoje typy (jestem amatorem winka), wiec juz szukac nie musze
biale to alzacki riesling, czerwone to taki jeden burgund z biala etykietka mam nadzieje, ze uda sie kupic
ja tez mam swoje ulubione wina, ale na wesele chcę poszukac jakichs nowych smaków, poza tym chce wino które będzie pasowało do potraw, które będą. Poza tym chce tylko czerwone, które można podawac w temperaturze pokojowej, bialego nie chcę, bo nie chce podawac ludziom ciepłego albo za bardzo schłodzonego, zwlaszcza, że nie wiem czy będzi emiejsce w lodówce.

Cytat:
wlasnie martwie sie czy przez 9 miesiecy ta grzywka na tyle odrosnie zeby nie bylo potem problemu ze slubnym upieciem, do ktorego trzeba dluugie wlosy a taie krotsze to moga wypadac czy cos
w grudniu robiłam wgrzwyke a we wakacje juz miałam taka długośc, że normalnie robiłam kucyka bez wypadających pasemek grzywki, wiec spokojnie Ci odrośnie.

Cytat:
no nie wiem czy zobacze roznice moj ojciec w wieku 40 kilku lat robil studia zaoczne co nie przeszkodzilo mu w byciu doroslym niezaleznym facetem a jakby na to nie patrzec byl pracujacym studentem dla mojego TZa studia to tylko dodatek, ktory musi odbebnic na razie brak mgr nie blokuje mu zadnych stanowisk, na ktore mialby ewentualna ochote
jak dla mnie Twoja kolezanka wydziwia
no to nie zobaczysz. Nie ma o czym mówić, bo masz tż równieśnika do tego zaocznego i będziesz tego bronićPoza tym innego życia niz z nim nie znasz
Stary 2009-11-02, 09:44   #4743
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
mam @ teraz

ja mu gadam i wrednie i miło i nic nie daje mam go zbutować czy co
chodziło mi o to,że on sobie tak może tłumaczyć Twoje gadanie mu o pracy-myśli sobie"pewnie jest przed okresem i znowu jej się marudzić chce,wyżywa się na mnie"
ja nie wiem Kasieńko,pomyśl sobie jakie były sytuacje gdy mu normalnie gadałaś o pracy-czy Wam coś nie przeszkadzało,czy może ton Twojego głosu nie wskazywał raczej na wyrzuty niż na spokojnie omówienie sytuacji? no i też widać,że rodzice na niego nieźle wpływają skoro jak oni mu powiedzą"studiuj dziennie a nie zaocznie" to on robi jak powiedzą

lecę na zakupy papa

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-11-02 o 09:46
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 09:49   #4744
lain
Zakorzenienie

Cytat:
no i dlatego żadna z nas nie bierze ślubu jak ma tz studenta, do tego sama jest studentką a żeby było pikantniej to dzienną
ja bede miala TZa studenta i nawet sama bede kontynuowac studia tylko, ze wlasnie - zaocznie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
to zależy jak szybko Ci włosy rosną,np ja miałam grzywkę a po pół roku już mogłam ją normalnie wpinać w kucyk,bez wypadania,poza tym fryzjerka zna sztuczki żeby włosy trzymały się-lakier i te sprawy
a może jednak Ci się spodoba grzyweczka i zostawisz sobie ją i będziesz miała ślubnego koka i grzywkę ale to już jak chcesz
rosna mi szybko tylko nie wiem czy wyrosna takie zeby nie bylo problemow z ich upieciem
no i jest problem: za cholere nie potrafie zaufac fryzjerom
dlatego taka fryzurke zrobie sobie po slubie nowe zycie - nowa fryzura

Cytat:
ja tez mam swoje ulubione wina, ale na wesele chcę poszukac jakichs nowych smaków, poza tym chce wino które będzie pasowało do potraw, które będą. Poza tym chce tylko czerwone, które można podawac w temperaturze pokojowej, bialego nie chcę, bo nie chce podawac ludziom ciepłego albo za bardzo schłodzonego, zwlaszcza, że nie wiem czy będzi emiejsce w lodówce.
a ja wlasnie chce te wyprobowane smaki a sprawe chlodzenia wina juz mam z pania od sali omowiona z reszta kelnerzy beda dbac zeby bylo na biezaco schlodzone na wesele w lecie bedzie jak znalazl szczegolnie lekko musujacy riesling
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 09:51   #4745
kaska87
Zakorzenienie

a ja jestem chora-słabo mi, mam katar, boli mnie głowa itd

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 09:52   #4746
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
3mam
Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
trzymam kciuki Na pewno będzie dobrze
Cytat:
trzymam kciuki bo też suzkam i czekam na jakikolwiek tel.
Cytat:
powodzenia
Dzięks
Jakieś takie mieszane uczucia mam w stosunku o tej pracy...bardziej w sumie zależy mi na tej środowej rozmowie No ale zobaczę...

TŻ mnie męczy żebym pracę zmieniła bo on już ma porządną i z perspektywami a ja klops. Utknęłam tu i ani wte ani we wte...
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 09:52   #4747
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
oj jest spora róznica

Cytat:
tylko że ja nie dostawałam pojedynczego klapsa (bo to nie bicie) tylko dostawałam takie porządne ( jak mama nie miała nic pod reką to był i laczek i jakiś kabel), wyrosłam na ludzi ale coś tam w psychice zostało i może dlatego nie mam świetnych relacji z mamą.
oj no to faktycznie nerwowa mama. No to będziesz musiała sie pilnowac, zeby Ci kiedyś nerwy nie puściły, bo mozesz taką akcję zrobić.
Ja w ogóle podziwiam rodziców, ktorzy nad soba panują, jak np. oglądam supernianie otmi sie nóż w kieszeni otiwera, bo ja bym takie dzieci jak tam sa albo stlukla albo oddałaWiem straszne, ale w superniani sa potowry a nie dzieci. Mam nadzieję, że nie będe miała takiego malego psychopaty, bo po prostu nie wiem. Tylko na pewno ni ebęde stosowac przemocy, bo chyba od tego te bachory sie takie nieznośne robią.

Cytat:
Mój brat nienawidzi zakupów tak samo jak ja Ale tez wspomaga mnie finansowo jak np. mu jęczę, że "takie fajne papierki do skrapków są i bym je chciała". Pyta tytlko ile, jak za dużo to mówi ile może mi dać no i wieczorkiem mam kaskę na swoim koncie i mogę skrapki zamawiać

W łazience podłogowe by się przydało. My nie mamy i rodzice żałują, że nie założyli.
ale masz fajnego brataMój mi kupuje jedzenie tylko Czasem mi daje kase jak nie mam drobnych w portfeluza to gruba kase ja mu zawsze pozyczam, bo ja zawsze mamA on jak juz potrzebuje pożyczki to kupuje z nowu jakis gadżet do sprzętu do paintballa to sporo kosztuje i się chłopak wszystkich oszczędności pozbywaA u mne ma zawsze długi okres spłaty
Stary 2009-11-02, 09:54   #4748
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:

Anesh, Samoa bardzo ładne te domki macieDobrze pomieszczenia rozmieszczone wg moich upodobań. Tżtowi podobają się ostatnioo domki parterowe. No mi w sumie też, ale jak oglądam projekty to pomieszczenia takie małę się wydają. Chociaż ja się nie oreientuje za bardzo taki pokój 12 m2 to duzo czy mało?? Tż mówi, że dużo, ale nie wiem czy się zna:P no i ja tez chcę pralnię, spiżarnię garderobę i taki mały pokoik na moje hobby i żeby można tam komputer wcisnąć I obawiam się, że jak zacznę "wymyślać" pomieszczenia to taki parterowy domek zabierze nam dużo działki. No i nie podoba mi się garaz przy domu, chyba, ze jest jakoś ukryty w sensie, że wjazd od tyłu domu. Ale zanim się zaczniemy budować to trochę czasu minie. I pewnie jeszcze 20 razy zdanie zmienię.
Ja jeszcze nie mam - TŻcik kopie jeszcze fundamenty. Mój kochany, nie dość że pracuje to jeszcze mówi, że te rzeczy, które może sam zrobic to sam zrobi i teraz kopie.

Cytat:
No i wiecie jak się wczoraj poryczałam. Moja babcia ma 85 lat i strasznie się cieszy, ze jej wnuki chca brac ślub.ale zawsze powtarza, że nie wie czy dożyje(nienawidze jak tak mówi). . I wczoraj babcia do mnie mówi: chodź ze mna do pokoju. No i poszłam. I babcia mi dała pieniądze na przygotowania do ślubu. Stwierdziła, że da mi teraz bo nie wiadomo co później będzieNormalnie w szoku byłam i się poryczałam. Kochana babcia.
Zazdroszczę Ci (wiem że to głupio brzmi) babci, ale ja nie mam żadnej, ani dzaidka żadnego i bardzo za nimi tęsknię. Szczególnie za babciami, bo dziadkowie zmarli jak byłam mała.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 09:55   #4749
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:

bo to trzeba psychologicznie, a nie silowo mam nadzieje, ze nam sie uda zaopatrze sie w poradniki i moze damy rade
u mnie skonczyly sie klapsy po dwoch razach, bo rodzice mieli wlasnie jakas taka psychologiczna wladze aczkolwiek widze, ze wiele osob sobie nie radzi... np. wczoraj na spotkanku rodzinnym byli dwaj moi kuzyni (7 i 8 lat). ewidentnie widac, ze probuja ciotce wejsc na glowe i nawet tam klaspy nie pomagaja...
Jak już wcześniej Samoa napisała- nie chodzi o siłę tylko o symbol

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Heloł dziołchy
Mam dziś pierwszą rozmowę o pracę....muszę się jakoś cichaczem wyrwać koło 15 stąd i pojechać na drugi koniec miasta
Już czuję ścisk w żołądku...
Trzymamy kciukasy
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 09:56   #4750
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a ja wlasnie chce te wyprobowane smaki a sprawe chlodzenia wina juz mam z pania od sali omowiona z reszta kelnerzy beda dbac zeby bylo na biezaco schlodzone na wesele w lecie bedzie jak znalazl szczegolnie lekko musujacy riesling
ja się zapytam jak wreszcie ruszymy dupsko, żeby zarezerwować pokoje w hoteluJesli babka powie, ze nie ma problemu to też kupimy orzeźwiające białe, ale póki nie wiem nastawiam sie na czerwone, bo nie ma nic gorszego niż ciepłe białe wino

Cytat:
a ja jestem chora-słabo mi, mam katar, boli mnie głowa itd
weź fervex

Cytat:
Dzięks
Jakieś takie mieszane uczucia mam w stosunku o tej pracy...bardziej w sumie zależy mi na tej środowej rozmowie No ale zobaczę...

TŻ mnie męczy żebym pracę zmieniła bo on już ma porządną i z perspektywami a ja klops. Utknęłam tu i ani wte ani we wte...
ale pójście na rozmowe nie boliA nawet pomaga, bo nabierzesz większej pewności siebie i wprawy na rozmowie o pracę, na ktorej na prawdę Ci zależy
Stary 2009-11-02, 09:57   #4751
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
ato Tobie zapał, ale mam 5 chętnych na całego tzKasia, na pewno zauważyłaś, ze jak wszystkie tu planujemy ślub tylko Ty masz taki problem z tż. do do tego, że wysyła, może wysyła cv ale na zbyt ambitne stanowiska, na które nie ma doswiadczenia.
Nie tylko Kasia ma problem w tym względzie

Mój Tż studiuje zaocznie i szuka pracy, póki co bez efektów.
Ale nie wyobrażam sobie odejść, czy choćby grozić mu odejściem z tego powodu, bo go kocham i chcę z nim być.
Natomiast staram się go zmotywować i rozmawiam z nim o tym.
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 09:59   #4752
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Tak Was podczytuję i jakoś nie mogę się "wgryźć"...

Mam dwie rozmowy o pracę w przyszłym tygodniu..jedną w poniedziałek, drugą w środę...i jakoś do obu nie jestem przekonana... zobaczę co będzie bo teraz to się kiszę jak sardynka...

Cytat:
[......]A wczoraj się dowiedziałam, że mój kuzyn sie oświadczył. Wszyscy w szoku są, bo on zawsze taki lekkoduch był Ale przy swojej dziewczynie się zmienił Są ze sobą 3 lata, oboje mają po 27 lat i stwierdzili, że już czas(powiedziane żartobliwie) No i ślub planuja na 2011, dzisiaj jadą szukać sali

No i wiecie jak się wczoraj poryczałam. Moja babcia ma 85 lat i strasznie się cieszy, ze jej wnuki chca brac ślub.ale zawsze powtarza, że nie wie czy dożyje(nienawidze jak tak mówi). . I wczoraj babcia do mnie mówi: chodź ze mna do pokoju. No i poszłam. I babcia mi dała pieniądze na przygotowania do ślubu. Stwierdziła, że da mi teraz bo nie wiadomo co później będzieNormalnie w szoku byłam i się poryczałam. Kochana babcia.
to fajnie, że się zdecydowali i że tak go zmieniła miłość
A babcia chciała dobrze, przykro się słcuha takich rzeczy,a le taka jest kolej losu, niewiadomo, co nas spotka...Ja się modlę by do czasu naszego ślubu nie było żadnego pogrzebu
Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
witam

za nie długo nowa część myślę do wtorku-środy się wyrobimy

dziś z rana pierwsze skrobanie szyby o nieeeeeee nie cierpię tego
ja skrobanie zaliczyłam wczoraj ;/ a opony dalej niewymienione

Toska ale Ty nie wypisujesz o swoim, że jest nieudacznikiem, itd... jest różnica w wyrażaniu się Twoim, a Kasi. Poza tym Twój szuka "czynnie", a z Kaśki opisów wynika, ze te CV, co jej facet wysłał, czy zaniósł, to ona drukowała i ona prosiła by pozanosił

Poniżej zrobione przeze mnie nasze zawieszki i winietki Na jednej z fotek próbowałam uchwycić "fakturę" papieru, tzn pokazać Wam jak sie ładnie mieni

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-11-02 o 10:02
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 09:59   #4753
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
ale pójście na rozmowe nie boliA nawet pomaga, bo nabierzesz większej pewności siebie i wprawy na rozmowie o pracę, na ktorej na prawdę Ci zależy
jakbym tżta słyszała...
Stary 2009-11-02, 10:03   #4754
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
weź fervex
grozisz mi?! nie lubie tego fuj fuj
ale mamuśka mi robi rosół-teraz jak mnie nie ma na codzień to jak wracam to się podluzuje
Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Ale nie wyobrażam sobie odejść, czy choćby grozić mu odejściem z tego powodu, bo go kocham i chcę z nim być.
ehhh to, że tak zpytam z czego Wy żyjecie tak jak my na utrzymaniu rodziców? ile macie lat? tak z ciekawości babskiej pytam

Chilanes jesteś jakiś miesiąc w tył w info bo on sam sobie te cv wysyła

boże jak ja nienawidzę jak ktoś nie czyta wszystkiego po czym wpada i robi kupę na jakieś wyrwane z kontekstu wypowiedzi

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-11-02 o 10:05
Stary 2009-11-02, 10:04   #4755
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Jak już wcześniej Samoa napisała- nie chodzi o siłę tylko o symbol
ja takiej symboliki nie mam zamiaru uprawiac jak dla mnie to symbol podniesionej reki przygotowanej do uderzenia symbol wladzy fizycznej...
mam nadzieje, ze na swoich dzieciach uda mi sie jednak zadzialac metodami super niani wladza psychologiczna (respekt) i kary

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
a opony dalej niewymienione
my tez mamy jeszcze niewymienione, ale poki co bardzo dobrze nam sie na letnich jezdzi teraz przynajmniej obejdzie sie bez kolejek, a ostatnio nawet jakies promocje widzialam na wymienianie opon, wiec bedzie taniej z reszta od czwartku znow ma sie ocieplic

malo widac na tych zdjeciach

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 10:06   #4756
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość

studiuje zaocznie, także przynajmniej ma potencjalna mozliwośc na prace no i szuka a to jest więcej niz subtelna różnica między nim a Tadzikiem

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
ja skrobanie zaliczyłam wczoraj ;/ a opony dalej niewymienione

Poniżej zrobione przeze mnie nasze zawieszki i winietki Na jednej z fotek próbowałam uchwycić "fakturę" papieru, tzn pokazać Wam jak sie ładnie mieni
wymień bo już mroźno się robi
ŁadneJedne z moich typow miały taka zielona wstążkę A powiedz mi jak wydrukujesz na winietkach nazwiska gości? Da sie jakos wlożyć do drukarki taka małą kartkę? papier ładny
Cytat:
jakbym tżta słyszała...
no bo to prawda
Stary 2009-11-02, 10:07   #4757
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
studiuje zaocznie, także przynajmniej ma potencjalna mozliwośc na prace no i szuka a to jest więcej niz subtelna różnica między nim a Tadzikiem
ale musi te 500zł płacić a skoro nie pracuje to nie ma kasy tzn tak dedukuję chyba, że ma jakieś skarpetniki

Stary 2009-11-02, 10:09   #4758
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
grozisz mi?! nie lubie tego fuj fuj
ale mamuśka mi robi rosół-teraz jak mnie nie ma na codzień to jak wracam to się podluzuje

ehhh to, że tak zpytam z czego Wy żyjecie tak jak my na utrzymaniu rodziców? ile macie lat? tak z ciekawości babskiej pytam
ja juz raz o to pytałam...
Jestem z lobby farmaceutycznegoP hi, rosół, przestarzały sposób Ja nie lubie rosołu. Lubie tylko taki gorący kubek
Stary 2009-11-02, 10:10   #4759
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Phi, rosół, przestarzały sposób Ja nie lubie rosołu. Lubie tylko taki gorący kubek
fuu ja takiego nie lubię
rosołek jest mniamniusi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 10:10   #4760
Aaś
Zakorzenienie

Chili bardzo fajne te winietki i zawieszki Jakby ci się nudziło to ja chętnie się uśmiechnę o takie a na serio: wstążeczka taka zwykła z pasmanterii? i jak drukowałaś te kartki? normalnie na dużej kartce i później gilotynką?

Toska mój był na początku 2008 jakieś 2 miesiące bez pracy i nawet tak krótki okres strasznie go zdołował... trzeba wysyłać wysyłać i jeszcze raz wysyłać cv... nie poddawac się i będzie dobrze
Stary 2009-11-02, 10:12   #4761
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ale musi te 500zł płacić a skoro nie pracuje to nie ma kasy tzn tak dedukuję chyba, że ma jakieś skarpetniki
skerpetnikino i jeśc tez musi

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

ej mam newsa dziś 7 meisięcy i 17 dni, powinni o tym napisac na pudelkuInnymi slowy 229 dniAle fajnie
Stary 2009-11-02, 10:15   #4762
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:

ej mam newsa dziś 7 meisięcy i 17 dni, powinni o tym napisac na pudelkuInnymi slowy 229 dniAle fajnie

Ja też się cieszę, że Wam tylko tyle zostało
Stary 2009-11-02, 10:15   #4763
lain
Zakorzenienie

Cytat:
fuu ja takiego nie lubię
rosołek jest mniamniusi
tez wole taki domowy rosolek z makaronem, marchewka i swieza pietruszka niz te proszkowe tylko nie moze byc na tlustej wiejskiej kurze wole na takich mniej tlustych hodowlanych choc ostatnio jak mama zrobila na wiejskiej kurze to o dziwo nie byl bardzo tlusty - TZowi bardzo smakowal

u mnie pol domu jest chora (ojciec i brat) i w sumie pija te wszystkie fervexy, febrisany, jedza tabciny itp. i nic im to nie daje... co ciekawe ojciec byl we wrzesniu szczepiony na grype
mama sie smieje, ze chyba musimy zaczac chodzic w takich maseczkach na twarz zeby nas nie zarazili

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 10:17   #4764
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Ja też się cieszę, że Wam tylko tyle zostało
powiem więcej - popatrzyłam na kalendarz a tam juz tylko jedna kartka do przerzucenia została Jakos do mnie nie dociera, ze już koniec roku sie zbliżaA my jeszcze nie mamy planów na sylwka
Stary 2009-11-02, 10:18   #4765
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
tez wole taki domowy rosolek z makaronem, marchewka i swieza pietruszka niz te proszkowe tylko nie moze byc na tlustej wiejskiej kurze wole na takich mniej tlustych hodowlanych choc ostatnio jak mama zrobila na wiejskiej kurze to o dziwo nie byl bardzo tlusty - TZowi bardzo smakowal
blech ja nie jem nic wiejskiego ani jajiek ani kury

ja też nie mam planów na sylwestra, ale coś się wymyśli

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-11-02 o 10:19
Stary 2009-11-02, 10:20   #4766
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
ja juz raz o to pytałam...
Jestem z lobby farmaceutycznegoP hi, rosół, przestarzały sposób Ja nie lubie rosołu. Lubie tylko taki gorący kubek

A ja lubię wszystkie zupki i chyba pójdę TŻtowi jednen gorący kubek z torby wyciągnąć (bo jak wyjeżdża w delegacje to tego mase kupujemy).

Poszłam wyciągnąć gulaszową, szkoda, że serowej z grzankami nie bylo:P.
Stary 2009-11-02, 10:20   #4767
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja lubię taki z prawdziwej kuryNIe rpzedadam za rosołem, bo u mnie wiodmu jest w zasadzie co tydzień w niedzielę, ilez możnaA wszyscy u mnie w domu włącznie z tż uwielbiają rosół. JA uwielbiam zupkę z grzybków, pomidorową i jeszcze uweibiam taki warzywne zupki z mrożonek np. zupe wiosennąDziś sobie kupię, bo juz cały zapas wykorzystałamUbolewam, że Hotrex wycofał serię zup kremowByły boskie jak sie je dobrze doprawiło.

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 10:23   #4768
kaska87
Zakorzenienie

a ja nie lubie zup tzn je rosół, ogórkową i pomidorowa
za to na samą myśl o kapuśniaku, grochowej albo krupniku

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-11-02 o 10:28
Stary 2009-11-02, 10:25   #4769
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
blech ja nie jem nic wiejskiego ani jajiek ani kury

ja też nie mam planów na sylwestra, ale coś się wymyśli
a ja wlaśnie mam jajka od prawdziwej wiejskiej kury, bo nam sąsiadka sprzedaje Kupujemy też takie sklepowe i jest duża różnica, te wiejskie maja nawet ładniejszy kolorMy pewni na jakąś domówke sie wybierzemy, ale spróbuje cos pokombinowac z wyjazdem, tylko jak tz pojedzie do domu na wigilię(czyli jak dostanie urlop) to bedzie musiał w sywlka pracowac a wtedy kupa z wyjazdem a on chyba będzie chciał jechac do domuA moi rodzice wczoraj powiedzieli, zeby tz był u nas na wigilii. Będe go błagać, żeby nie jechał do domu, bo byloby cudownie gdyby to była nasza pierwsza wspólna wigiliaI wyjazdowy Sylwester to już w ogóle super

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:
a ja nie lubie zup tzn je rosół, ogórkową i rosół
ja tez nie lubię krupniku z to lubię grochówke i kapusniak a tż jest juz w ogóle superfanem kapuśniaku
Stary 2009-11-02, 10:26   #4770
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
a ja nie lubie zup tzn je rosół, ogórkową i rosół

Ja uwielbiam zupy - chyba wszystkie, bo sa takie lekkie. No tylko czarniny nie lubię, bleeee.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości