![]() |
#1381 |
BAN stały
|
Dot.: American & Polish Girl cz. XII
neheszta te z headstylera sa krotkie , maja 40 cm , a ty masz juz swoje takiej dlugosci , musisz szukac 60 ,
zobacz sobie te , ja kupowalam z tej strony tylko ze krotsze bo dlugasne mi sie nie podobaja , jakosciowo sa b dobre http://www.dobrewlosy.pl/product_inf...79345a5a3a488a z tym ze to jest tasma , musialabys sobie dokupic spinki , no i szyc . foxxy sprobuj nacierac sie Neril tonik , bedzie dobrze ![]() a i te wlosy wydaja ci sie teraz takie rzadkie bo sa polamane popalone wystrzepione , jak odrosna zdrowe normalne to bedzie zupelnie inny efekt Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-11-01 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1382 |
BAN stały
|
Dziewczyny
![]() http://moda.allegro.pl/item787997236...s.html#gallery http://moda.allegro.pl/item803221931...wieki_xxl.html http://moda.allegro.pl/item802034147..._rock_s_m.html http://moda.allegro.pl/item794719146...6.html#gallery http://moda.allegro.pl/item795819127...lancuszek.html http://moda.allegro.pl/item795713368...on_hit_38.html http://moda.allegro.pl/item790159424...nowosc_38.html hmm i moze widzialyscie gdzies jakies fajne skorki zimowe np z cwiekami? ![]() ![]() ![]() ![]() blagam o wasza opinie!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a ten fluid to mega polecam! ja mam mieszana skore, i jest doskonaly nie schodzi, nie robi plam! |
![]() ![]() |
![]() |
#1383 |
Zakorzenienie
|
oodeta co robisz ze masz tak umięśniony brzuszek??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1384 |
Zakorzenienie
|
Czarnula jak dla mnie to ja bym nic nie wzięła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1385 |
Wtajemniczenie
|
Skórki z ćwiekami- Zara. Czekam na wyprzedaże i też kupuję
![]() Z tych linków, króe wklepiłaś podoba mi się wyćwiekowana kopertówka i 2 ostatnie rzeczy- zipowa sukienka i msrynarka. Ta bluzka z dżetami byłaby super, jakby miała 2 rękawy, a nie jeden ;P |
![]() ![]() |
![]() |
#1386 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do tej bluzki na jedno ramię to też mi własnie w niej to nie pasi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Odnośnie marynarki.. jest super! Ale waham się... bo co mi po tym jak wywale 150 na nią... gdy ona nie ochroni od zimna... a gdybym jeszcze raz tyle dopłaciła to jakąś spoko kurtałke zimowa bym miała! O! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1387 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak masz na siłę wydawać kasę, to może na jakieś kosmetyki dobre? To zawsze jest trafiony zakup, a ciuchy kupowane na siłę z reguły lądują na dnie szafy. Edytowane przez Jakkolwiek Czas edycji: 2009-11-01 o 20:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1388 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Idę do wyrka. Muszę się przespać z tym problemem :P kolorowych AG ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1389 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1390 |
Raczkowanie
|
![]() |
#1391 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie zmaleją na pewno. Wygląd i ból odchodzą na bok przy radości z efektów. Nie ma AG ani w ogóle nie ma zadbanej kobiety bez ładnych zębów. Na zachętę wklejm zdjęcie swoich zębów przed noszeniem aparatu oraz po. Oceń sama czy warto się meczyć ![]() Edytowane przez Blonde_Stranger Czas edycji: 2009-11-02 o 00:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zęby to podstawa ![]() ![]()
![]() |
#1393 |
Zadomowienie
|
I u kobiet i u mężczyzn - mężczyzna z ładnymi zębami ma u mnie dużego plusa na starcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1394 |
Wtajemniczenie
|
Też powinnam się zadrutować, ale u mnie trzeba by było jeszcze hyraxa na parę miesięcy założyć i boje się szpar między zębami przez pół roku
![]() W ogóle to jestem strasznie zła na mamę, że mnie siłą nie zaciągnęła w podstawówce. Polazła do jednej ortodontki, ta powiedziała, że się nie da, bo cośtam (kompletna bzdura oczywiście, teraz to się wszystko da ![]() ![]() B_S różnica jest OGROMNA ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
Zadomowienie
|
Ja założyłam aparat dopiero w wieku 17 lat i żałuję że tak późno...ale lepiej późno niż wcale,też miałam różne przygody,np. noszenie hasa więc rozumiem Twoje obawy ale uwierz mi,warto! Co do jedynki to i tak jest już trochę wyrównana,bardziej nie chce mi się kombinować bo i tak jestem niesamowicie szczęśliwa i zadowolona,parę lat temu nawet nie śniłam o takich zębach jak teraz
![]() Osobiście nie widzę ŻADNYCH wad aparatu,a efekty widać gołym okiem więc nie wahajcie się dziewczyny,bo szkoda czasu. Edytowane przez Blonde_Stranger Czas edycji: 2009-11-02 o 05:59 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1396 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bym kupowała to bez zastanowienia ![]() W ogóle lubie taki glam-rockowy styl ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1397 |
Zadomowienie
|
Ale dlaczego miałabyś wyglądać odpychająco,jeśli będziesz dbała o o siebie tak jak to robisz teraz? Aparat może Cię ewentualnie odmłodzić bo ma w sobie dziewczęcy urok (to opinia mężczyzn których znam)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- dziewczyny jaki kwas ![]() ![]()
![]() |
#1399 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chociaż z drugiej strony się zastanawiam, szczerze się teraz z tym moim krzywym zębem i widać że z nim nic nie robię a jak będzie aparat to widać, że dbam o siebie nie ![]() Ooodeta a spinki to jaki masz rozmiar? M? Bo widzę, że na tej stronce co podałaś to tylko M jest... A ja nie wiem czy to nie będą za duże Chociaż na taką długość i ciężar powinny być większe ![]() A i pytanko czym przyszywałaś te spinki do taśmy? Zwykłą igłą i nitką? Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-11-02 o 10:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1400 |
Zadomowienie
|
Neheszta,ja też na początku się napalałam na te niewidoczne,przezroczyste ,cuda nie widy a skończyło się na metalowym i nigdy nie sprawiał mi problemu ani nie budził odrazy u innych. Szkoda pieniędzy na wydziwianie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1401 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie, to samo tłumaczyłam.
![]() |
#1403 |
BAN stały
|
nic
![]() kiedy mieszkalam w pl czyli do 19 lat chodzilam na aerobik codziennie , rajdy po dyskotekach -2 razy w tygodniu (bardzo dobry trening ) , rolki , rower , zadnych cwiczen ,teraz nie robie nic , a brzuch i tak mam umiesniony , ale nie jem slodyczy , nie pije piwa ani napoojow gazowanych (bo nie lubie ) ![]() neheszta spinki odprulam od clipow ktore juz mialam w domu ,przy tasmach sytn ktorych nie uzywalam ![]() ![]() czarnulka lubie taki styl a'la Vanilla Ninja ale te rzeczy mi sie nie podobaja .. jedynie ta torebka z cwikami kopertowa jakkolwiek widzialam te kurtki w Zarze ![]() Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-11-02 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1404 |
Zakorzenienie
|
Ja też jestem ogromną zwolenniczką aparatów, jestem ogromnie zadowolona że się na niego zdecydowałam. Też czytałam o przezroczystych i wszystkich innych ale nie było mnie na taki stać, bo sam metalowy bardzo dużo kosztuje... i taki też moge polecić
![]() co do glam rocku to ja tak średnio jestem za, tzn dodatki jak najbardziej tak(np łańcuchy fajne na szyje czy buty z ćwiekami albo łańcuszkami ![]() a i jeszcze wracając do tej laski http://nasza-klasa.pl/profile/279270...ery/album/2/11 to nie rozumiem tych z was którzy po niej tak jadą, dziewczyna jest prześliczna z twarzy, idealna figura, wysoka, jak modelka prawie, tylko troche ma inny sposób bycia.. niektórych rzeczy używa za bardzo(solar, fluid, lateks) ale na pewno nie można jej porównywać z potworem o nie!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2009-11-09 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1405 |
Zakorzenienie
|
A mnie sie wlasnie przypomniała dziewczyna okrzyknieta taternikiem roku, slawna na caly internet
![]() ![]()
#1406 |
Zakorzenienie
|
ja sie moze wypowiem co do aparatu..mam od pol roku i mialam usuwane wszystkie czworki..szczerbolek jestem do tej pory bo orto powoli mi cofa wszystkie zebiska ale jest znaczna poprawa a aludzie mowia ze fajnie wygladam w tym aparacie i naprawde niewielu zauwazylo ze mam jakies wyrwane
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ten tytuł taternika roku to chyba naprawde sie jej należy haha ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1408 |
BAN stały
|
dziewczyny obczajcie co panna wygaduje
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post15040927 |
![]() ![]() |
![]() |
#1409 |
Zadomowienie
|
dziewczyny nie wiecie może gdzie mozna dostać podkład dermacol??? mam straszne cienie pod oczami od urodzenia i szukałam idealnego korektora ale nic na nie nie działa nawet everyday minerals( albo ja tego nie umiem używać) a czytałam ze ten podkład bardzo dobrze kryje
|
![]() ![]() |
![]() |
#1410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szukaj w małych sklepikach, albo net. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.