czy ktoś szuka pracy? - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Praca i biznes

Notka

Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-10-29, 15:23   #991
Ilena
Zakorzenienie

Dot.: czy ktoś szuka pracy?

ja byłam dziś na tej rozmowie .. jakoś wszystko miło i fajnie ale nie wiem mam takie wrażenie że nie oddzwonią
Ilena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-29, 15:26   #992
88Ekaterina88
Zakorzenienie

opowiadaj co jak i gdzie i za ile ?

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-29, 15:33   #993
Ilena
Zakorzenienie

Centrum Warszawy
8-16 pon-pt
bardzo miłe panie itp
pomoc biurowa około 1300 netto
ale miała parę CV ja byłam pierwszą osobą z umówionych

jestem już zmęczona szukaniem chodzeniem i czekaniem

nikt mi nie wmówi że w Warszawie jest łatwiej .. może i dużo ogłoszeń ale co z tego jak 15 osób na miejsce

Edytowane przez Ilena
Czas edycji: 2009-10-29 o 15:37
Stary 2009-10-29, 15:43   #994
souvenir
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez uparta Marti Pokaż wiadomość
dziewczyny musze znów się Was poradzić. otóż dzowniłam dzis do punktu ksero. 4,50zł/h na ręke praca od pon-pt od 10-18.Kobieta powiedziała ze jak sie zdecysuje to jutro mam przyjśc już z NIP-em i dowodem. no ale mam iść ? taka marna kasa,że szok...to mi wyjdzie lekko ponad 700zł za miesiąc plusem jest jedynie praca od pon-pt. iść ? tak sobie myślę,że chyba pójdę i za takie pieniądze ale i tak bede szukać czegos w miedzy czasie,bo lepsze to niż siedzenie w domu,którego mam już naprawdę dość
a to jakieś ksero w mieście? bo np na i przy uczelniach to na ksero nie ma łatwo, non stop coś kserują, na przeczekanie ja bym brała taką pracę a w między czasie czegoś szukała. Ja już 4 miechy bez pracy, od wczoraj dorabiam sobie na promocji kart payback w realu, 6,50zł za godzine, ale juz nie mam komu rozdawac bo wszyscy mają i nogi bolą, ale przyzwyczaje się, jeszcze następny tydzień i koniec i znowu bezrobocie

Edytowane przez souvenir
Czas edycji: 2009-10-29 o 15:44
souvenir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-29, 15:50   #995
Zosia#23#
Rozeznanie

GG do Zosia#23#

Cześć dziewczyny!

Ja też od lipca szukam pracy, niestety z marnym efektem.
Wczoraj byłam na rozmowie w innym miescie do urzędu, przeszlam pierwszy etat, czyli test, potem była rozmowa.Dziś mieli zadzwonić, jeśli by mnie wybrali , ale nie zadzwonili......tak liczyłam na tą pracę
Już nie mogę patrzeć na te strony z ofertami pracy.Wszystko trzeba zacząć od nowa.A ofert w moim mieście brak, bo to małe miasteczko\
Masakra
ocet jabłkowy

Idź pewnie w kierunku swych marzeń. Żyj życiem, które zrodziło się w Twojej wyobraźni...

Zosia#23# jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-29, 15:50   #996
Nija_
Zakorzenienie

Nie chciałabym pracować w ksero Przed rozpoczęciem studiów w ogóle nie bywałam w punktach ksero, teraz to się zmieniło. Dla mnie zapach tam jest nie do wytrzymania Podziwiam i współczuję dziewczynom, które tam pracują. No, ale ten "mój" punkt ksero, to taki mały pokoik, w nim chyba 4 urządzenia ksero, a dziewczyny kserują bez przerwy (bo to ksero jest zaraz przy kampusie). Chyba nie jest to też zupełnie obojętne dla zdrowia.
Stary 2009-10-29, 16:48   #997
Ilena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez souvenir Pokaż wiadomość
a to jakieś ksero w mieście? bo np na i przy uczelniach to na ksero nie ma łatwo, non stop coś kserują, na przeczekanie ja bym brała taką pracę a w między czasie czegoś szukała. Ja już 4 miechy bez pracy, od wczoraj dorabiam sobie na promocji kart payback w realu, 6,50zł za godzine, ale juz nie mam komu rozdawac bo wszyscy mają i nogi bolą, ale przyzwyczaje się, jeszcze następny tydzień i koniec i znowu bezrobocie
wow ja za payback miałam 9 zł /h
Stary 2009-10-29, 18:37   #998
ellish
Zakorzenienie

ja pracowałam w ksero, a dokładniej prowadziłam wlasny interes.
Jeżeli jest to praca na uczelni to przygotuj sie na niezła harówkę. Tzn to jest tak, iż w trakcie zajęć masz spokój, nie jest dużo osób. Ale gdy jest przerwa, to masakra. Jedni maja pretensje, ze krzywo skserowane, drudzy, ze się spiesza itp. Moje ksero na dodatek wspolpracowało z dziekanatem, to nie dość, ze przychodzili skserowac to jeszcze z pytaniami o grafiki zajęć itp.

Jeżeli lubisz kontakt z ludźmi, to nie będzie tak źle.
I mam nadzieje, ze ksero tam dobrze by dzialalo...bo najgorzej gdy sie cos popsuje w trakcie kserowania, gdy tlum Cie otacza. Wtedy...powodzenia

4,5zl to strasznie mało. Ja płaciłam 8zl/h.

Czy bym poszła na Twoim miejscu? jeżeli bym potrzebowała pieniędzy już teraz zaraz, to bym poszła.
Ale pytanie...mówisz, ze praca od pon do pt. Domyślam się, ze w trakcie pracy szukałabyś czegoś powazniejszego. Czy szef zwalniałby Cie na rozmowy kwalifikacyjne?

Pozdrawiam

Edytowane przez ellish
Czas edycji: 2009-10-29 o 18:39
ellish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-30, 08:32   #999
uparta Marti
Zakorzenienie

Ksero jest w jednym z akademików wiec podejrzewam,ze i tam ludzie kserują. Przemyślałam i nie ide.Ellish ma racje-raczej nikt by mnie nie zwalniał na rozmowy kwalifikacyjne bo praca w ksero jest w takich godzinach które zajmuja praktycznie cały dzień.
Jutro mam rozmowe w salonie samochodowym ale narazie nic nie bede pisac,żeby nie zapeszać.
Stary 2009-10-30, 08:50   #1000
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Ksero jest w jednym z akademików wiec podejrzewam,ze i tam ludzie kserują. Przemyślałam i nie ide.Ellish ma racje-raczej nikt by mnie nie zwalniał na rozmowy kwalifikacyjne bo praca w ksero jest w takich godzinach które zajmuja praktycznie cały dzień.
Jutro mam rozmowe w salonie samochodowym ale narazie nic nie bede pisac,żeby nie zapeszać.
w salonie jako kto ?
tak zbieram info co by wiedziec gdzie jeszcze szukać

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2009-10-30, 09:06   #1001
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zosia#23# Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!

Ja też od lipca szukam pracy, niestety z marnym efektem.
Wczoraj byłam na rozmowie w innym miescie do urzędu, przeszlam pierwszy etat, czyli test, potem była rozmowa.Dziś mieli zadzwonić, jeśli by mnie wybrali , ale nie zadzwonili......tak liczyłam na tą pracę
Już nie mogę patrzeć na te strony z ofertami pracy.Wszystko trzeba zacząć od nowa.A ofert w moim mieście brak, bo to małe miasteczko\
Masakra
zosia jakbym swoj post czytala, ja od sierpnia brałam udzial w 4 konkursach do urzedu miasta i za kazdym razem przegrywalam, duzo slyszlalam ze szary czlowiek bez znajomosci nie ma szans pracy w urzedzie i chyba zdaje sie to potwierdzac. jestem pewna ze jakbym miala znajmosci to jzu dawno bym sobie pracowała w UM. Ostanio jak składałam papiery do innego Urzedu to dostalam telefon ze sa zmuszeni odrzucic moje podanie o prace gdyz nie tak napisalam oswiadczenie to ja do babki ze zaraz dowioze a ona na to ze juz za pozno. myslalam ze sie tam przejde i babsko udusze albo, ale mam potwierdzenie ze juz na pewno bylo stanowisko obstawione, bo jakby im naprawde zalezalo na znalezieniu dobrego pracownika to by nie odrzucali podania z braku 3 słow na oswiadczeniu
gregia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-30, 09:24   #1002
uparta Marti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
w salonie jako kto ?
tak zbieram info co by wiedziec gdzie jeszcze szukać
stanowisko nazywa się PRACOWNIK BIUROWY. Kobieta mówiła,ze to jest praca w recepcji salonu(przygotowywanie kredytów na samochody,odbieranie telefonów,przygotowywanie ubezpieczeń na samochody itp) wygląda ciekawie-jutro sie przekonam dokładnie
Stary 2009-10-30, 09:37   #1003
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
stanowisko nazywa się PRACOWNIK BIUROWY. Kobieta mówiła,ze to jest praca w recepcji salonu(przygotowywanie kredytów na samochody,odbieranie telefonów,przygotowywanie ubezpieczeń na samochody itp) wygląda ciekawie-jutro sie przekonam dokładnie
ee to nie dla mnie, ale za ciebie trzymam kciuki

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2009-10-30, 09:49   #1004
Sarrai
Wtajemniczenie

hej dziewczyny,
ja też juz od miesiąca szukam pracy :/ mam prawie 2 i pół roczne doświadczenie w róznych pracach biurowych/asystenckich..
jak na razie.. do konca listopada jeszcze pracuję.. mialam pracowac do konca października, jednak poproszono mnie zebym została jeszcze miesiąc - jest to praca na umowę o prace tymczasową: pracowałam w tej firmie od grudnia... echhh... a teraz wysyłam cv, to tu, to tam i cisza.. (((
Sarrai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-30, 10:10   #1005
Zosia#23#
Rozeznanie

GG do Zosia#23#

Cytat:
Napisane przez gregia Pokaż wiadomość
zosia jakbym swoj post czytala, ja od sierpnia brałam udzial w 4 konkursach do urzedu miasta i za kazdym razem przegrywalam, duzo slyszlalam ze szary czlowiek bez znajomosci nie ma szans pracy w urzedzie i chyba zdaje sie to potwierdzac. jestem pewna ze jakbym miala znajmosci to jzu dawno bym sobie pracowała w UM. Ostanio jak składałam papiery do innego Urzedu to dostalam telefon ze sa zmuszeni odrzucic moje podanie o prace gdyz nie tak napisalam oswiadczenie to ja do babki ze zaraz dowioze a ona na to ze juz za pozno. myslalam ze sie tam przejde i babsko udusze albo, ale mam potwierdzenie ze juz na pewno bylo stanowisko obstawione, bo jakby im naprawde zalezalo na znalezieniu dobrego pracownika to by nie odrzucali podania z braku 3 słow na oswiadczeniu

Wiesz najgorsze jest to, że o tą posadę ubiegały się również dwie stażystki pracujące tam.To niesprawiedliwe, przecież one na pewno znały pytania i pracowały z tymi osobami z komisji, co było widać na pierwszy rzut oka
Wiedziałam juz, jak zobaczyłam je w drugim etapie, że to wszystko ustawione Na pewno któraś z nich się dostała.Tylko po co zawracają ludzie głowę i dają nadzieję?
ocet jabłkowy

Idź pewnie w kierunku swych marzeń. Żyj życiem, które zrodziło się w Twojej wyobraźni...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-30, 10:39   #1006
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz najgorsze jest to, że o tą posadę ubiegały się również dwie stażystki pracujące tam.To niesprawiedliwe, przecież one na pewno znały pytania i pracowały z tymi osobami z komisji, co było widać na pierwszy rzut oka
Wiedziałam juz, jak zobaczyłam je w drugim etapie, że to wszystko ustawione Na pewno któraś z nich się dostała.Tylko po co zawracają ludzie głowę i dają nadzieję?
bo to ma wyglądać tak, jaby nie było ustawione i jakby nie zależało od znajomości

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2009-10-30, 10:41   #1007
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
a jakie mialas pytania w 3 etapie w rozmowie?
Stary 2009-10-30, 12:47   #1008
Snufki
Rozeznanie

Cytat:
zosia jakbym swoj post czytala, ja od sierpnia brałam udzial w 4 konkursach do urzedu miasta i za kazdym razem przegrywalam, duzo slyszlalam ze szary czlowiek bez znajomosci nie ma szans pracy w urzedzie i chyba zdaje sie to potwierdzac.
Ja moge to potwierdzić, teraz pracuje w urzędzie i tak właśnie jest
Snufki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-30, 12:49   #1009
kwadrans_po
Raczkowanie

U mnie zapaliło się światełko nadziei
Na poniedziałek i wtorek jestem umówiona na rozmowy kwalifikacyjne. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Może moje negatywne myślenie się zmieni...
Oby

* Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości *
[Nicolas Boileau-Despréaux]

* Nie ma drogi do pokoju, to pokój jest drogą *
[Gandhi]

...
kwadrans_po jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-30, 13:04   #1010
Ciii
Raczkowanie

zostawialam w sklepach w H&M cv, a normalnie aż sie zdziwiłam że mi odpisali takie oś na pocztę
Szanowna Pani,
serdecznie dziękujemy za przysłanie nam oferty oraz za okazane zainteresowanie naszą firmą H&M.
Niestety nie możemy spełnić Pani prośby o przyjęcie do pracy w naszej firmie.
Otrzymaliśmy wiele ofert na proponowane stanowisko pracy, dlatego byliśmy zmuszeni do przeprowadzenia ścisłej selekcji kandydatów.
Prosimy o zrozumienie i życzymy wszystkiego najlepszego oraz powodzenia w pracy zawodowej. Pragniemy równocześnie poinformować, że Pani dane zostały usunięte z naszej bazy danych.

Z poważaniem

Ciii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-30, 13:27   #1011
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ciii Pokaż wiadomość
zostawialam w sklepach w H&M cv, a normalnie aż sie zdziwiłam że mi odpisali takie oś na pocztę
Szanowna Pani,
serdecznie dziękujemy za przysłanie nam oferty oraz za okazane zainteresowanie naszą firmą H&M.
Niestety nie możemy spełnić Pani prośby o przyjęcie do pracy w naszej firmie.
Otrzymaliśmy wiele ofert na proponowane stanowisko pracy, dlatego byliśmy zmuszeni do przeprowadzenia ścisłej selekcji kandydatów.
Prosimy o zrozumienie i życzymy wszystkiego najlepszego oraz powodzenia w pracy zawodowej. Pragniemy równocześnie poinformować, że Pani dane zostały usunięte z naszej bazy danych.

Z poważaniem

Ja też dostałam odpowiedź z H&Mu, ale aplikowałam przez stronę internetową. Odpowiedź była podobna do tej, ale krótsza. No i zachęcali, żebym za pół roku znowu spróbowała, bo może wtedy będą wolne stanowiska pracy
Stary 2009-10-30, 16:43   #1012
Zosia#23#
Rozeznanie

GG do Zosia#23#

Daje sobie na te dwa dni spokój z szukaniem pracy.Spędzę dużo czasu na cmentarzu, wyciszę się.Nie mam już siły...
Zacznę od poniedziałku.Polecę z rana kupię Wyborczą, będę buszować na stronach z ofertami pracy i zacznę wszystko od nowa

Tak dziewczyny.... ZNAJOMOŚCI górą!!!

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:
a jakie mialas pytania w 3 etapie w rozmowie?
Pytania:

1Jakie publikacje wydaje Urząd Statystyczny?Kiedy są wydawane?
2 Dlaczego chciałabym tam pracować?
ocet jabłkowy

Stary 2009-10-30, 17:15   #1013
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

oj dziewczyny - ciężko z tą pracą...
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-30, 17:21   #1014
Ciii
Raczkowanie

w poniedziałek mam rozmowe w spożywczaku, jednak teraz zauważylam że to ogłoszenie juz było w necie , identyczne , 16 i 21 października. Tak myślę, że pewnie juz tam jakies osoby pracowały i jest cos nie tak i zwalaniaja sie po 5 dniach ? a moze jestem juz przewrażliwiona

Ciii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-30, 19:04   #1015
Ilena
Zakorzenienie

czasem rekrutują długi okres czasu a następnie wybierają sobie i zapraszają na jeden dzień wszystkich wiec może miałaś szczęście po prostu
Stary 2009-10-31, 17:41   #1016
Ilena
Zakorzenienie

Czy ktoś może mi wyjaśnić ogłoszenie bo dalej nie rozumiem czym taka osoba się zajmuje ?
KOORDYNATORKA
Działu Help-desk

Opis stanowiska:
- tworzenie harmonogramu pracy dla zespołu
- rozliczanie czasu pracy członków zespołu
- zbieranie danych do raportów
- udział w spotkaniach z Klientem i sporządzanie notatek
- w miarę poznawania procesu zakres obowiązków zostanie rozszerzony o:
- udział w tworzeniu lub modyfikacji procedur opisujących proces
- udział w nadzorze nad zgodnością przebiegu procesu z procedurami
- wstępną analizę danych ilościowych i jakościowych pod kątem identyfikacji zagrożeń
Stary 2009-10-31, 20:39   #1017
kobieta_wamp
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
Nie chciałabym pracować w ksero Przed rozpoczęciem studiów w ogóle nie bywałam w punktach ksero, teraz to się zmieniło. Dla mnie zapach tam jest nie do wytrzymania Podziwiam i współczuję dziewczynom, które tam pracują. No, ale ten "mój" punkt ksero, to taki mały pokoik, w nim chyba 4 urządzenia ksero, a dziewczyny kserują bez przerwy (bo to ksero jest zaraz przy kampusie). Chyba nie jest to też zupełnie obojętne dla zdrowia.
Do ozonu można sie "przyzwyczaic" hmm.. ale nie ma co ukrywac, ze praca jest ciezka, widze sama po sobie jak przychodze wypluta po 8h.

Cytat:
Napisane przez ellish Pokaż wiadomość
ja pracowałam w ksero, a dokładniej prowadziłam wlasny interes.
Jeżeli jest to praca na uczelni to przygotuj sie na niezła harówkę. Tzn to jest tak, iż w trakcie zajęć masz spokój, nie jest dużo osób. Ale gdy jest przerwa, to masakra. Jedni maja pretensje, ze krzywo skserowane, drudzy, ze się spiesza itp. Moje ksero na dodatek wspolpracowało z dziekanatem, to nie dość, ze przychodzili skserowac to jeszcze z pytaniami o grafiki zajęć itp.

Jeżeli lubisz kontakt z ludźmi, to nie będzie tak źle.
I mam nadzieje, ze ksero tam dobrze by dzialalo...bo najgorzej gdy sie cos popsuje w trakcie kserowania, gdy tlum Cie otacza. Wtedy...powodzenia
Z pogrubionym zgodzę się całkowicie a jak już jest sesja to i w trakcie zajęc nie masz spokoju nawet Ci kawy nie dadza czasem wypic, bo im sie wiecznie spieszy, a dlaczego? bo wszystko zostawiaja na ostatnia chwile, ale coz.. tacy sa studenci PW w Wawie i nie tylko.

Edytowane przez kobieta_wamp
Czas edycji: 2009-10-31 o 20:45
kobieta_wamp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 11:11   #1018
Jik
Zadomowienie

Dziewczyny, jak poszukiwania? Jakieś sukcesy? Któraś z Was miała mieć dziś rozmowy, a uparta Marti miała dostać pracę w salonie samochodowym, czyż nie tak?
Ilena, pytałaś o to stanowisko:

KOORDYNATORKA
Działu Help-desk

Opis stanowiska:
- tworzenie harmonogramu pracy dla zespołu ( Tworzysz grafik kto i kiedy przychodzi do pracy. Ja to robiłam, pracując w knajpie )
- rozliczanie czasu pracy członków zespołu ( Zliczasz przepracowane godziny. Ciekawe czy musiałabyś robić listy płac... Bo to już wyższa szkoła jazdy, tym się zajmuje kadrowa.)
- zbieranie danych do raportów ( Chodzisz po ludziach z zespołu i pytasz o ich wyniki. To brzmi jakby mieli się zajmować jakimś telemarketingiem.)
- udział w spotkaniach z Klientem i sporządzanie notatek ( Fucha protokolantki.)
- udział w tworzeniu lub modyfikacji procedur opisujących proces ( Jaka piękna nowomowa! Ciekawe o jaki proces chodzi?...)
- wstępną analizę danych ilościowych i jakościowych pod kątem identyfikacji zagrożeń ( zagrożenia? )"

Wg mnie fajne, choć byłabym ostrożna z tym procesem, klientem i zagrożeniami.
A ja poczyniłam kolejny krok, by być nieatrakcyjną na rynku pracy, czyli nie jestem full wypas dyspozycyjna, bom się zapisała na podyplomówkę :/

Jik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-02, 11:29   #1019
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jik Pokaż wiadomość

Dziewczyny, jak poszukiwania? Jakieś sukcesy? Któraś z Was miała mieć dziś rozmowy, a uparta Marti miała dostać pracę w salonie samochodowym, czyż nie tak?
Ilena, pytałaś o to stanowisko:

KOORDYNATORKA
Działu Help-desk

Opis stanowiska:
- tworzenie harmonogramu pracy dla zespołu ( Tworzysz grafik kto i kiedy przychodzi do pracy. Ja to robiłam, pracując w knajpie )
- rozliczanie czasu pracy członków zespołu ( Zliczasz przepracowane godziny. Ciekawe czy musiałabyś robić listy płac... Bo to już wyższa szkoła jazdy, tym się zajmuje kadrowa.)
- zbieranie danych do raportów ( Chodzisz po ludziach z zespołu i pytasz o ich wyniki. To brzmi jakby mieli się zajmować jakimś telemarketingiem.)
- udział w spotkaniach z Klientem i sporządzanie notatek ( Fucha protokolantki.)
- udział w tworzeniu lub modyfikacji procedur opisujących proces ( Jaka piękna nowomowa! Ciekawe o jaki proces chodzi?...)
- wstępną analizę danych ilościowych i jakościowych pod kątem identyfikacji zagrożeń ( zagrożenia? )"

Wg mnie fajne, choć byłabym ostrożna z tym procesem, klientem i zagrożeniami.
A ja poczyniłam kolejny krok, by być nieatrakcyjną na rynku pracy, czyli nie jestem full wypas dyspozycyjna, bom się zapisała na podyplomówkę :/

ale jestes atrakcyjniejsza dla pracodawcy pod wzgledem wykształceniatez bym poszla na podyplomowke ale boi sie ze moze byc troche kucia a przy moim 1,5 rocznym brzdacu ciezko o chwile spokoju do wkuwania
ale jestes atrakcyjniejsza dla pracodawcy pod wzgledem wykształceniatez bym poszla na podyplomowke ale boje sie ze moze byc troche kucia a przy moim 1,5 rocznym brzdacu ciezko o chwile spokoju do wkuwania
Stary 2009-11-02, 11:42   #1020
uparta Marti
Zakorzenienie

Jik byłam na rozmowie Fajnie mi się z nimi gadało. Z całą rodzinką gadałam(mama , tata, syn) bo to biznes rodzinny Ale pytali mnie o dziwne rzeczy, np: co robia moi rodzice, rodzeństwo,co zamierzam robić w przyszłości,czy palę..Nigdy nie pytali mnie na innych rozmowach o takie rzeczy wiec byłam zdziwiona. No i standardowo mają zadzwonić w tym tygodniu nawet jeśli mnei nie przyjma. Wybierają spośród 4 dziewczyn wiec mam 25% szans Bardzo chciałabym tam pracowac. To byłoby niezłe doświadczenie. Szukają kogoś na dłużej ,Dają umowę o pracę. Pierwsze 4 miesiące to okres próbny a po 4 miesiącach podpisuje sie umowe na czas nieokreślony.Praca od pon-pt.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Praca i biznes

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości