|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4862 | ||
BAN stały
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-11-02 o 14:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4863 |
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za te co się na rozmowy udają
![]() ![]() Samoa też myślę, że to fajnie będzie wyglądało ![]() ![]() ![]() Tytuł watku?Hmmm... "Huhuha, huhuha, Panna Młoda 2010 nadciąga" ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-11-02 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4864 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4865 |
Wtajemniczenie
|
cześć,
ale szalejecie z postami, już godzinę prawie czytam ![]() dzięki inspiracji skrapkami Obcej postanowiałam oprócz albumów ślubnych, wymodzić kartki świąteczne, właśnie zakupiłam fajny zestaw w lidlu za niecałe 17zł do ręcznego robienia kartek światecznych, na oku mam jeszcze sporo rzeczy potrzebnych do albumu, ale na kartki świąteczne będzie w sam raz ![]() Chilla Ty sama będziesz podpisywać te winietki? Ja mam już wzór ale będę od razu drukować imiona i nazwiska na nich. Mad ładna sala ![]() Co do sylwestra to mój Tż najchętniej spędziłby go kolejny raz w gronie swoich znajomych, moi jakoś rzadko coś robią, a jak robią to chodzimy na zmianę, ale już mi sie nudzi bo któryś już raz Sylwestra spędzamy w takim samym gronie i chciałabym albo gdzieś pojechać, albo najzwyczajniej posiedzieć w domu ![]() Wróciłam niedawno z cmentarza, ale zimno strasznie jest, palce u nóg mam zmarźnięte jeszcze pomimo tego że od ponad godziny jestem w domu. AaŚ, Toska powodzenia ![]() Co do CV to oczywiście gdzie można to uważam nawelży zanieść osobiście, i jeśli jest taka możliwość to porozmawiać z osobą kompetentną, zajmującą się zatrudnieniem. Z doświadczenia wiem że mało kto czyta cv wysłane mailem czy pocztą, a dużo lepsze wrażenie jest jak przychodzi się samemu ![]() O czym Wy tam jeszcze rozmawiałyście? hmmm nie mam weny do wymyślania nowego tytułu.Muszę posprzątać i obejrzę sobie coś zanim Moje Kochanie przyjdzie ![]() co do pierścionka zaręczynowego, to mój był kupiony u lubelskiego jubilera Sawickiego, TŻ sam wybierał, wiedział tylko rozmiar i że ma być białe złoto i brylancik, no i mniej więcej pokazywał mi kiedyś co jemu się podoba i się to pokrywało z moimi wyborami. A oświadczył się też w moje urodziny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4866 |
BAN stały
|
Niezły tytuł
![]() Czary mary hokus pokus i niebawem będziemy żonami w 2010 roku. ![]() Dzięki Certi. ![]() apropos pierścionków,to na wątku PMeK 2010,dziewczyny pisały o jakimś starodawnym przesądzie,że jeśli się nie pobierze po roku od zaręczyn,to się narzeczony powinien kupić jeszcze jeden pierścionek i jej się oświadczyc.Jakoś tak. ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-11-02 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4867 |
Zakorzenienie
|
eee nie jak królik, królik sałaty nie moze, raczej jak ślimak :P
Certinko ostyłam do moich odp w poście: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4838 Poza tym, czy coś złego jest w odręcznym wypisaniu? ![]() ![]() ![]() Madmuazelle fajna dekoracja sali, podoba mi się ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-11-02 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a z tego co sama ogladalam rozne oferty to wiecej firm preferuje wlasnie aplikacje przez net... nie placza im sie nigdzie zadne papiery tylko wszystko jest w formie elektronicznej ![]() a mozna sobie ustawic przy wysylaniu maila opcje powiadomienia o odbiorze ![]() roznie to bywa ![]() ![]() ![]() moj TZ nie zna sie na hodowli krolikow to tak mu sie skojarzylo ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-11-02 o 14:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4869 | ||
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Cos wydaje mi sie ze dojdziemy już jutro do XII czesci wątku ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Tez pochwalę się swoim pierścionkiem ![]() ![]() ![]() ![]() uciekam do domku ![]() ![]()
![]() |
#4870 |
Zakorzenienie
|
"Za dni pare nasz rok 2010 nastanie" jakieś bezpłciowe, ale nie chcecie mi pomóc
![]() ![]()
#4871 |
Zakorzenienie
|
A ja już po obiadku
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4872 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie moge się otrząsnąc po tej mojej pysznej sałatce ![]() ![]() W ogóle dziewczyny jak ja się ciesze z tej patelni i formy do tarty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Do domku mamy lodówkę, pralkę, odkurzacz, żelazko, tv, kilka kompów dwie wieże, w sumie mało będziemy musieli zainwestowac w takie drogie rzeczy, tylko kuchenkę trzeba będzie kupić, okap i pewnie mikrofalę, z czasem lodówkę, bo ta, która teraz mamy jest mała. Super, że tak kupowaliśmy sukcesywnie, bo nie wiem skąd mielibysmy wziąc na to kasę na początku ![]()
![]() |
#4873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Zmniejszy się Panien Mlodych na ślub oczekiwanie, za dni parę 2010r nastanie"
![]() |
#4874 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-11-02 o 14:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4876 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() spadam na kurs :p
#4877 |
Zakorzenienie
|
nie będziesz oglądać RwT
![]() ![]() ![]()
#4878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby cos znalazł wreszcie ![]()
![]() |
#4879 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do sałaty, to króliczki mogą tylko sałatę rzymską ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja czekam na RwT ![]() ![]()
![]() |
#4881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4882 |
Zakorzenienie
|
o ja tylko zwiastun był, a juz mi się podoba
![]() o mamo 21 lat dziewczyna i ma 5-letnie dziecko i znów w ciąży jest ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-11-02 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4883 |
Wtajemniczenie
|
Byłam w Rossmannie, chciałam się dopiescić, kupiłam oliwkę w żelu i peeling do twarzy i 40 zł poszło
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4884 | |||||
Zakorzenienie
|
Ja dziś ugotowalam zupę kalafiorową
![]() Cytat:
Cytat:
Ja też właśnie staram się pomagać w traki sposób, bo wiem, że ten dom i to wszystko robi dla mnie, jakby był sam to nawet by o tym nie myślał. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Życzę postępów w pracach! Ale to niesamowicie motywuje jak widzisz, ze powstaje coś Waszego! Już nie moge się doczekać. a cieszymy się z tego wszystkiego jak głupki! Bo początkowo mieliśmy w planach sami sponsorować nasze wesele i już teraz mielibyśmy na nie odłożone, ale że rodzice powiedzieli, że oni uważaja, ze ich obowiązkiem jest wyprawić wesele i chcą to zrobić, to my zainwestowaliśmy w dom. Juz na tym etapie nie mamy kasy, ale powoli wszystko się zrobi. Wiadomo, że nie bedzie tak, że w ciągu oku będziemy mieć wystawiony i wykończony i umeblowany dom.
![]() |
#4885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Luskap a gdzie będziecie mieszkać do czasu aż domek będzie gotowy?
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-11-02 o 15:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4886 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie lubie rozmów w toku, bo to tendencyjny program i glupi,ludzie robią z siebie idiotów, oglądam tylko jak jest jakiś zabawny temat ale to raz na ruski rok, bo i tak mało tv oglądam. Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4888 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja wolę kupić większe opakowanie bo bardziej się opłaca, fakt teraz czuję bo 40 zł to dla mnie duzo jak na takie pierdółki ale co tam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4889 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dobra, ja juz na dzis koncze ma radosna tworczosc i czekam na TZa, bo niedlugo przyjedzie z pracy ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-11-02 o 15:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4890 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() To fajnie,że Ci się podoba dekoracja. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czary mary hokus pokus i niebawem będziemy żonami w 2010 roku. ![]() Cytat:
Ja też,bo się obżarłam sałatką. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Omg,co za ludzie w tym programie.No,ale nie dziwie się skoro im panny stękają,jęczą o ten pierścionek,to wkońcu się im albo oświadczają albo mają dość. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.