|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Isabele no co Ty?? Skąd to info?? Już znalazłam - tylko nie mam starej odżywki
Karolinusienka normalnie zadziwiasz mnie swoimi przygotowaniami. A wiesz tak myślę, no z tą Twoją niespodzianką dla rodziców, może kiedyś niechcący podsłuchali jakąś Twoją rozmowę
Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-11-02 o 14:12 |
|
|
|
#2342 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje, że pojadę do M1 i wymienię sobie stara odzywkę na nową odżywkę
|
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
ehh sama nie wiem jak to sie stalo, spytam sie juz po wszystkim, bo rozmawialam tylko z tata na ten temat i wcale nie poruszam tego tematu
![]() ![]() jakby go nie bylo moze zapomna ![]() ![]() narazie biore sie za produkcje zaproszen, bo mam ich sporo i czasu tez mam sporo wiec akurat
|
|
|
|
#2344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten różowy krem miałam i nie byłam zadowolona Cytat:
dał radę ![]() a to przedstawianie to faktycznie masakra jeszcze później wujek Marek sobie popił i on stwierdził że nie został przedstawiony i zamieszania narobił
|
||
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba moje codziennie prostowanie wymaga jedwabiu. Fakt obciąża jak go nawalisz za dużo. Widocznie mamy troszkę inny typ włosów, bo moje są suche. A współlokatorki mi zazdroszczą, że nie muszę często myć wlosów
![]() T'ai najważniejsze, że Twój TŻ poznał Twoją rodzinę - jeszcze kilka treningów na zdjęciach i będzie znał każdego
|
|
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie szukam jakiegoś sprayu takiego żeby można psiknąć już na suche i wtedy prostować. Kiedyś miałam GA.MĘ i byłam w miarę zadowolona i chyba do niej wrócę.
On też się cieszy że na weselu będzie raźniej kiedy się wszystkich zna. Wczoraj zrobiliśmy też małą sesję zdjęciową, bo stwierdzili, że nie wiadomo kiedy w takim gronie znów się spotkamy
|
|
|
|
#2347 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mimo wszystko ja po prostu uwielbiam takie rodzinne zjazdy Zawsze się z kimś spotkam kogo już bardzo dawno nie widziałam![]() Cytat:
|
|
#2348 | |||
|
Zakorzenienie
|
hi hi no
już lanujemy boisko do siatkówki i Tomas już część oddzieli pod lasek i juz brzóski sobie rosną stawek sobie zrobimy i jeszcze dużo miejsca zostanie ![]() Cytat:
A ty to się niezbuyt cipło ubrałaś a taki ziomb był wyczoraj ![]() Zdrówka dla Tż ![]() Cytat:
ja nie mam nawet w planach żeby robić zaproszenia a jakie masz teraz plany, po obronie? praca?Cytat:
![]() a co do jedwabiu to koleżanka używa ale na specjalne okazcje i bardzo jej pasuje, ja bym się jednak bała, bo przetłuszczaja mi się włosy niestety (mimo że częscowo są suche) i boje się że to pogorszy sprawę ![]() teraz z loreal odzywki uzywam i zadowolna jestem
|
|
#2349 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O właśnie Karolinusienka ja też ja też Cytat:
![]() I też się zastanawiam gdzie wszystkie są - jest nas już koło setki (dokładnie 102 razem z 4 PM 2010), a pisze ze 20
Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-11-02 o 14:40 |
||
|
|
|
#2351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zwłaszcza że ja jakoś półtora roku ich nie widziałam, strasznie byłam zakopana w książkach przez tą magisterkę Cytat:
![]() on niby już chory od piątku ale w sobotę zachciało mu się igraszek, na co ja pytam jak się czuje i w ogóle, bo przecież taki słaby to mi powiedział że już świetnie po czym po wszystkim stwierdził że coraz gorzej, musiałam szukać w domu po 23 tabletek dla niego oczywiście powiedział że świetnie żebym przypadkiem nie odmówiła też mam, boska jest |
||
|
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
za 2 i pół godziny mam randkę z Adasiem z okazji rocznicy
![]() nicolaaa, Martilla Sto lat, sto lat!!!!! |
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
to udanego popołudnia i miłego wieczoru
|
|
|
|
#2354 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale za to dużo trawnika będzie bo lubię 104 no nie pomyślałabym że aż tyle... Cytat:
ach te chłopy ![]() A ja mam prostonice z Remingtona Niunia to zapewne już sięszykujesz udanego świetowania
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
Niunia udanej randki
9 lat ![]() My taki staż będziemy mieć prawie 3 lata po ślubie
Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-11-02 o 14:50 |
|
|
|
#2356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dorabiam sobie w barze u znajomej jakos w tym tygodniu ide zarejestrowac sie jako bezrobotna i niech mi szukaja roboty w moim zawodzie a od nowego roku praca u taty wiecej informacji jakos w polowie grudnia bede miala, wiec narazie na zasilku i dorywczo w barze i korepetycje-wiec mam maaase czasu na robienie zaproszen
|
|
|
|
|
#2357 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinusinka powiem Ci, że fajnie, że masz jakieś zajęcie. Ja zaraz po obronie poczułam taką pustkę, że coś się skończyło - jakiś rozdział w życiu. Odpoczywałam chyba tylko ze 2 dni i zaczynał mnie szlag trafiać. Tydzień po obronie poszłam się zarejestrować jako bezrobotna, zresztą niepotrzebnie, bo 2 dni później dostałam pracę w zawodzie. Ale znalazłam sobie sama chodząc po biurach i pytając się o pracę.
|
|
|
|
#2359 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam kolezane ktora jest pol roku po obronie i nie idzie do pracy bo nic jej nie odpowiada, w wakacje na 2 tyg pojechala zagranice zarobic troche na studia i wrocila, traz jest na zaocznych i nie pracuje
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
Zanim się obroniłam przestudiowałam książkę telefoniczną, bo nie miałam neta w domu, i wypisalam sobie firmy, które były z mojej działki. Podzieliłam je na dzielnice, żeby nie łazić z jednego konca miasta na drugi.
A obok biura gdzie pracuję przechodziłam, gdy byłam pytać o staż. A w drodze powrotnej posatnowiłam, że wejdę i zostawię CV. Potem byłam jeszcze w kilku miejscach, ale zrezygnowana pojechałam do domu i tam dostałam telefon z zaproszeniem na rozmowę. Dzień po rozmowie dostałam telefon z informacją, że jestem przyjęta Ale miałam farta, bo akurat potrzebowali osoby. Do tej pory nie zatrudnili nikogo nowego. I dalej czekam na wypłatę pozostałej części za wrzesień, a co dopiero mówić o pensji za październik - kiszka totalna ![]() Uciekam do domciu. Dziś musimy się z Łukaszem sobą nacieszyć, bo jedzie do domu i będzie dopiero w czwartek ![]() Miłego popołudnia i wieczorku Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-11-02 o 15:09 |
|
|
|
#2362 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestem tak przyzwyczajona do pracy, że nawet za często ulopu nie biorę![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
Mój Mariusz też wyjeżdza i wraca dopiero w czwartek wieczorem
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Nic nie mamy bo TŻ najpierw miał wielkie wymagania a teraz czasu nie ma na szukanie Może trochę przesadzamy (ale jak to mawia TŻ to nasz pierwszy i prawdopodobnie ostatni ślub więc musi być super Po za tym wniknęły pewne problemy natury finansowej których się nie spodziewaliśmy i trudno podejmować jakieś decyzje jak się nie wiem jakimi funduszami się dysponuje ![]() Jesteśmy ze śląska, mieszkamy razem, TŻ pracuje na dwóch etatach (jeden etat normalny a drugi to własna firma) ja póki co od obrony siedzę w domu ( dla ludzi z moim wykształceniem nie ma w tym kraju pracy i nikt tego nie ukrywa że jak nie ma znajomości to sorry ). Mieliśmy sami organizować wesele (od strony finansowej) licząc jedynie na niewielki wkład moich rodziców i TŻ'ta ale ze względu na kiepskie wyniki firmy nie wiemy czy uda się coś odłożyć Zaręczyny były mało romantyczne (nad czym ubolewał TŻ't) bo w domu z suszącym się praniem w tle Ja tak jakoś mało romantyczna bestia jestem. No ale później udaliśmy się na kolacje i jakoś to przeżyłam Muszę się przyznać że nigdy nie byłam zwolenniczką wesel i namawiałam TŻ'ta tylko na obiad dla rodziców no ale on się uparł i jak już się zaczęłam przyzwyczajać do myśli wesela i nawet zaczęłam planować to może się okazać że nic z tego
Edytowane przez dottta Czas edycji: 2009-11-02 o 15:15 |
|
|
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
Isabele
![]() Stysik nie mogłabym tak jak Twoja koleżanka Dobrze, że sama z bratem sami się utrzymujemy. Przepraszma musiałam się wyżalić ![]() Papa
|
|
|
|
#2365 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to pokazuje ze warto chodzic i sie pytac ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Ivona to no niefajna sytuacja ![]() Dotta z tymi znajomościami masz racje, ale widzisz Ivonka szukała sama i znalazla bez sale też znajdziecie a w jakim dokładnie regionie śląska szukacie? bo poleciłabym moją dobrze że Twój Tż pracowity dobrze na przyszłość roku
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-11-02 o 15:23 |
||
|
|
|
#2366 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A jaki kierunek studiów skończyłas?? Ja teraz po naszych zaręczynach uważam, że nie jest ważne miejsce zaręczyn, wazne jest to co się dzieje i ważni jesteśmy my sami ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W UP to samo - na staż biorą dzieci radnych i pracowników (a niby są konkursy ), a koleżance po tym samym kierunku zaproponowali prace w Mc donalds!! Na szczęście Tż't nie ma nic przeciwko. W planach mamy moją firmę ale póki co musimy to dobrze przemyśleć. Na razie pomagam jemu w firmie i zajmuje się mieszkankiem co Tż't sobie chwali pracując od 7/8 do 22/24.isabele- doradztwo zawodowe Edytowane przez dottta Czas edycji: 2009-11-02 o 15:39 |
|
|
|
|
#2368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ivona wiesz co-nie szukam az tak pilnie pracy-bo moze uda sie u taty w firmie, a ja nie lubie tak magtwac i tu sie zatrudnic tylko po tlo zeby np popracowac 2 tygodnie w firmie...wole juz tak jak jest
|
|
|
|
|
#2369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Stysik - gdzie Wy robicie wesele bo widzę że nasze okolice? My szukamy lokalizacji od Katowic po Gliwice/Rybnik. Edytowane przez dottta Czas edycji: 2009-11-02 o 15:47 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.

=> 55 

i zamieszania narobił

a jakie masz teraz plany, po obronie? praca?

no nie pomyślałabym że aż tyle... 

Może trochę przesadzamy (ale jak to mawia TŻ to nasz pierwszy i prawdopodobnie ostatni ślub więc musi być super
Ja tak jakoś mało romantyczna bestia jestem. No ale później udaliśmy się na kolacje i jakoś to przeżyłam