|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II
Wiem.
Nowy miesiąc nowe możliwości. Jak na razie jest 1:1. Zużyłam Fissan a kupiłam tonik Synergen. Toniki mam 3 z czego 2 po połowie a jednego jakąś 1/5. Od kiedy nie myję rano twarzy wodą schodzą mi w tempie błyskawicznym a ten Synergen kupiłam za niecałe 3 zł.
|
#4862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak w ogóle dziewczynki to zbliżamy się do III części wątku
|
|
#4863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4864 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzis zaszalalam w Naturze
Szczegoly na watku Essencowym.
|
|
#4865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj, ostry odwyk przed Tobą ![]() Nie jest tragicznie, dużo zużyć, a to też ważne |
|
|
|
|
#4866 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszelkie okazje - w grudniu: urodziny 20.12, imieniny 31.12 + mikołaj, święta. Zapytałam go kiedyś, czy jak był mały dostawał 4 prezenty, powiedział, że niestety nie ![]() Zdecydowanie lepiej mieć rozłożone w ciągu roku ![]() Dla mnie tez ![]() Napisz koniecznie jakie wrażenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Swoją drogą: jak dla mnie Oriflame daje zbyt duże wymagania w ofertach wiązaych - tak jak np. ten zestaw można kupić za 19,90 zamawiając za 99 W Avonie sa to znacznie niższe kwoty, rzędu 30 - 40 zł ![]() Luskap: pisałaś, że interesuje Cię zestaw Bawełna z Bielendy, z promocji w Naturze. Cena niższa o 2 zł szału nie robi Bez łaski.Gratuluję wszystkim pierwszych zużyć
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-11-02 o 13:22 |
|||
|
|
|
#4867 |
|
Raczkowanie
|
Oj wyszło 29 zdjęć, bo chciałam zeby wszystko było widoczne
Mam wklejać w tym wątku? Czy może powinnam w poszczególnych wątkach poświęconych różnym zbiorom (np. kolorówka itp)?Na początek -CAŁOŚĆ "Z LOTU PTAKA" |
|
|
|
#4868 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to że jest dużo zużyć oznacza też że mamy dużo nadmiarów :P
|
|
|
|
#4869 |
|
Zakorzenienie
|
tzn. że było o tyle sztuk nadmiaru więcej miesiąc temu
Jeżeli zakupy nie są powieleniem problematycznych obszarów, to mimo wszystko duble w danych kategoriach maleją |
|
|
|
#4870 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#4871 |
|
Zakorzenienie
|
Miss B.Lot ptaka zniewalajacy
rzuca mi sie pytan ie gdzie ty to wszystko trzymasz ![]() To teraz posegreguj wedlug dat waznosci i wg koncowek no i pielegnacja osobno i kolorowka tez i bedziesz miala obraz sytuacji ![]() kto sie ze mna podzieli swoja lista pielegnacji i kolorowki? chcialabym zgapic podzial waszych kosmetykow do biustu do ciala itp peielgnacja twarzy ktos to mial tak ladnie podzielone ![]() o juz wiem to byla ganimedea ,moge sobie zgapic rozpiske? Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2009-11-02 o 13:45 |
|
|
|
#4872 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Już wiem co zrobie ze zdjęciami. Powklejam na osobnych watkach a tu tylko linki. A tak poza tym mam pierwsze zużycia: 1. Tony&Guy Red Brunette -odżywka 2.Joanna Naturia Peeling Myjący -Żurawina Edytowane przez MissBiscuit Czas edycji: 2009-11-02 o 13:52 Powód: Zapomniałam dodać co zuzyłam;) |
|
|
|
|
#4873 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
Zalozylam sobie konto na google i do wieczora spisze wszystkie kosmetyki
mam nadzieje ze jakos sie w tym polapie i wkrotce bedziecie mogly poczytac co sie kryje w mojej lazience
|
|
|
|
#4875 |
|
Raczkowanie
|
Perfumy = https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post15045070
Pielęgnacja = https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=341167&page=70 Kolorówka = https://wizaz.pl/forum/showthread.phpt?=315583&page=143 A teraz pozwólcie ze siądę i zapłaczę nad własną głupotą! |
|
|
|
#4876 | |
|
Zakorzenienie
|
wiem i bardzo sie przyda pomoc psychiczna i wsparcie duchowe!
Cytat:
No a po drugie seria z orzechem laskowym i kolcowojem... Też czekam na opis zapachu i opinie. Co do Bielendy to masz rację, już wykreśliłam ten zestaw z listy. dobrze, ze napisałaś, to nawet mi nie będzie żal. Mam nadzieję, ze dobrze mi pójdą katalogi świąteczne, to będę mogła sobie coś zamówić- okrojona lista to zestaw do stóp wanilia z cukrem na spółę z mamą a z ori scrub z algami i balsam z groszkiem. Zastanowie się mocniej nad następnymi katalogami...
|
|
#4877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz uszczuplic pielegnacje: kremy do stop i do rak najbardziej kolorowka tez w miare czy dziala ten link? http://docs.google.com/View?docID=0A...=_latest&hgd=1 bo nie lapie sie jeszcze za dobrze Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2009-11-02 o 14:55 |
|
|
|
|
#4878 |
|
Zakorzenienie
|
dziala
z chęcią poczytam co tam ciekawego masz....
|
#4879 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4880 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mówisz, że kolorówka ok ? Dzięki, choć muszę przyznać, że pare dni temu wywaliłam kilka przeterminowanych cieni. Co do lakierów, to wiem, ze nie mam za dużo. Problem polega na tym, że maluję swoje paznokcie raz na ruski rok .Obviecuję, że za 6 miesięcy zobaczycie całkiem inny zbiór tzn. mam na myśli mniejszy zbiór |
|
|
|
|
#4881 |
|
Zakorzenienie
|
Link do kolorówki u mnie nie działa
Ktoś też tak ma?EDIT - już obejrzałam w wątku ze zbiorami
Edytowane przez ganimedea Czas edycji: 2009-11-02 o 15:39 |
|
|
|
#4882 |
|
Wtajemniczenie
|
SPOWIADAM SIĘ ZA MIESIĄC PAŹDZIERNIK:
Zużycia: AA Płyn do higieny intymnej 200ml różowy Maseczki AA cera wrażliwa 2 szt Szampon Joanna fioletowy Szampon L'oreal Absolut Repair 500ml Rexona deo w sprayu Vichy, Eau Thermale 200ml Ziaja, Masło oliwkowe Olay Emulsja rozświetlająca Max Factor Tusz False lash dwa lakiery do paznokci - kosz- zgęstniały Joico K-pak rekonstruktor 150ml L'oreal Elnett lakier do włosów micel AA Tanita Złoty żel do depilacji Spray do stóp limonkowy Fushwol BEBE pomadka klasyczna niebieska Soraya, Balsam ujędrniający 400ml AA maseczki odżywcze 2 szt Eris Fall in love skin maseczki 2 szt L'oreal Tech. Sumpreme smooth creme - oddany siostrze Rosmann krem do stóp Zakupy: Ziaja dwufaza do dem 5 dezodorant nivea 11,99 maseczki 6 szt 10 antidral 16 żel do mycia twarzy AA 14 płyn listerine 6 garnier sensitive 18 maseczki 2 szt 3 AA płyn do hig. intymnej 13 pędzelek do cieni Rosmann 14 Nivea Volume błyszczyk 13 L'oreal 6h błyszczyk 45 BEBE pomadka różana 5,99 Mleczko Ziaja Phytoactiv 7,26 Meteoryty 150 szampon Joanna fioletowy 4,99 Płyn dwufazowy Garnier 16 Tonik Garnier 11,99 Soraya dotleniajacy krem p.oczy 8,99 Soraya maseczka x2 2,99 razem wydane na kosmetyki: 323 urodzinowe prezenty: Tusz Collosal Cienie Artdeco x3 Baza Artdeco Podkład Isadora Eyeliner Manhattan Puder Joko Choco. pędzelek kabuki EDM biały cień Bourjois- za kupon z Douglasa 40zł. Wiem, poszalałam z kolorówką.... ale doszły do mnie dzisiaj Meteoryty i jestem wniebowzięta.... |
|
|
|
#4883 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Blyszczyki masz ok,pudry i fluidy tez,nawet koncowki ci sie szykuja w cieniach tez nadmiaru nie widze link do kolorowki ten jest dobry: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...15583&page=143 Novotna zuzycia masz fajne ale zakupami je nadrobilas ![]() uff uzupelniam powoli zbior kosmetyczny...jeszcze to troche potrwa ale juz jest w podpisie Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2009-11-02 o 17:16 |
||
|
|
|
#4884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zakupów to sporawo (tak, wiem, nie powinnam się odzywać, bo sama wydałam również coś koło tego )
|
|
|
|
|
#4885 | ||
|
Zakorzenienie
|
A możesz przekleić tego posta tutaj? Staram się nie plątać po wątkach tematycznych żeby się nie napalać na kolejne cuda.
![]() Cytat:
Możemy się wspierać nawzajem bo mazideł do ciała nadal mam dużo. ![]() Cytat:
|
|
#4886 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam sobie na szybko fotkę w nowym ścięciu włosów, wrzuciłam ją do albumu i porównawczo jakąś poprzednią - z góry przepraszam za kiepską jakość
![]() Co do fryzury, to mam mieszane uczucia. W mojej wizji ten krótszy bok miał być ciut dłuższy, podobnie tył i dłuższa grzywka. Asymetria boków zamierzona Niestety, u fryzjerki po zdjęciu "oczu" jestem niezdatna do szybkich reakcji na jej ciachnięcia
|
|
|
|
#4887 |
|
Zakorzenienie
|
Uzupelniam i uzupelniam moja liste i wyglada tego wiecej niz w jednej szafce jest
Chyba wogole juz nie powinnam niczego kupowac a myslalam ze juz jest lepiejbardzo fajna fryzurka!!! Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2009-11-02 o 18:19 |
|
|
|
#4888 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
TŻ poszedł na kurs prawka więc mogę sie z wami podzielić zuzyciami.ogólnie odwyk pazdziernikowy byl totalna porażką.kupiłam kosmetyków chyba za 200zł a zużyłam niewiele.zużycia 15szt: -roll on garniera na cellulit - szampon biolage 1 litr ( rok go zużywałam na zmiane z innymi szamponami) -odżywka gliss kur żółta -carmex w tubce -krem do twarzy himalaya -krem do depilacji bielenda -peeling do ciała lirene na cellulit -żel do twarzy ziaja calma -hydrolat różany -masło ziaja sopot spa -olej malinowy -płyn micelarny perfecta -chusteczki babydream -żel do nóg ziaja z kasztanem -zmywacz isana próbki 8szt: -peeling nuxe -balsam nuxe -lotion nuxe -balsam nivea happy time -krem do rąk iwostin -balsam iso urea LRP -balsam LIPCAR LRP -żel pod prysznic nivea oddane: -peeling sopot spa ziaja -krem kokosowy do rąk ziaja -lakier essence -błyszczyk H&M -krem księżniczkowy rossmanna. nie piszę co nowego kupiłam bo własciwie nie pamietam wszystkiego.wyspowiadam sie z niepotrzebnych rzeczy.na pewno kremy do twarzy:2 pak kokosowej bielendy,tołpa do skóry suchej,maypa masło kakaowe.kupiłam tołpy kremy na cellulit bo były w dobrej promocji w super pharm (2 szt),ale nie uważam ich za zbedne bo za chwile jeden bedzie uzywanya a drugi w zapasie.niestety pokonczylo mi sie duzo kosmetyków bez zapasów więc stąd też taka suma. edit: przypomniałam sobie jeszcze że kupiłam do twarzy ziaję lekka formuła oliwkową i kakaową.nie wiem czemu mi sie tak na głowe rzuciło z tymi kremami.
![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2009-11-02 o 18:53 |
|
|
|
#4889 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis zaszalalam w Naturze! Byly wszystkie nowosci Essence No to zaczynamy:
- pomadka w kredce najjasniejsza, pastelowy, brudny roz nr 04 - cienie paletka poczworna Aqua Flash - bialy lakier do frencza - jasnorozowy glitter do koncowek paznokci - nowy tusz Hypno Gloss - dwa linery w plynie - fioletowy i granatowy nr 02 i 04 - odzywka do paznokci w pisaku (ta pomaranczowa) - zestaw gabkowych aplikatorow do cieni by Zeena Praktycznie prawie wszystkie rzeczy sa z nowosci, tylko glitter i odzywka nie sa.
|
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
tez mam ochote przejsc sie do natury,ale w listopadzie odpuszczam wszelkie zakupy poza tymi na targach.planuje kupic peeling enzymatyczny,maskę oczyszczającą lub uspokajającą lub nawilzającą.w sumie 2 rzeczy.mam nadzieje że sie uda.ale rossmanny i natury omijam szerokim łukiem.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.

Nowy miesiąc nowe możliwości.
Jak na razie jest 1:1. 

w tym są do opalania i po opalaniu. Zresztą wypiszę Wam co mam:
Oj, ostry odwyk przed Tobą 

.

Ktoś też tak ma?