Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji! - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-02, 15:51   #2881
motylek1007
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Nie odpuszczę.

i bardzo dobrze

znowu przykra niespodzianka mnie spotkała. Wrócilam do domu i caly domofon umazany jakby pianką do golenia

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 15:53   #2882
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez princess_m Pokaż wiadomość
ja tez bym nie darowala i to jeszcze za wlosy najlepiej isc do pedagog i moze jeszcze z kolezanka wy 2 a ona tylko 1chociaz przewaznie wierza nauczycielowi a nie uczniowi u mnie kiedys na studiach byla informacja ze sie zbieramy gr wykladowa i idziemy do jakiegos tam szpitala pomagac dzieciom i tak 70 osob do szkoly poszlo a tu sie okazalo ze wykladowca nie przyszedl to my na kartce wpisalysmy sie ze bylysmy (zeby nie miec nieobecnosci) i rozeszlismy sie do domu na nastepny dzien sie okazalo ze:1. 30 osob poszlo z wykladowca - bo umowili sie pod szpitalem a nikt nie raczyl nas poinformowac 2. karka zniknela 3. karka ktora zniknela byla napisana przez przyjaciolke pani dr ktora u nas sie nie zjawila 4. i ta pani dr nie uwierzyla nam 70 osobom ze jednak bylismy w szkole tylko swojej przyjaciolce ktora powiedziala ze zadnej kartki nie napisala a oprocz nas 70 byla jeszcze sprzataczka ktora potwierdzila nasza wersje ale oczywiscie wielka pani dr nie uwierzyla ;/ i wez tu znajdz sprawiedliwosc ze sie nie wierzy 70 osobom ktore taka sama wersje daja ;/
Nie no, to już jest przesada.
Ale nasza pani pedagog pewnie mi uwierzy, to jest jedna z niewielu, jak się okazało, uczciwych osób w tej szkole.

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 16:04   #2883
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Kupiłam dzisiaj szampon barwy tatarowo chmielowy bo nie było joanny rzepy zielonej ani odżywki nutri gładki Garniera to wzięłam nivea intense repair. Nie mają takich złych opinii na KWC a musiałam cos kupić bo nie miałam dziś czym łebka umyć to musiałam pożyczyć mamy elseva i przez to skalp mnie swędzi cały Boży dzień. maturzystki jak się czujecie przed próbna matmą?
Stary 2009-11-02, 16:12   #2884
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
Kupy zielonej ani odżywki nutri gładki Garniera to wzięłam nivea intense repair. Nie mają takich złych opinii na KWC a musiałam cos kupić bo nie miałam dziś czym łebka umyć to musiałam pożyczyć mamy elseva i przez to skalp mnie swędzi cały Boży dzień. maturzystki jak się czujecie przed próbna matmą?
Szczerze? Zero stresu Bardziej mnie denerwuje to, że będzie można wyjść dopiero po 1,5 godziny, a ja na pewno skończę wcześniej i będę musiała tak siedzieć jak głupia Denerwuje mnie też to, że będę musiała przyjść pół godziny wcześniej. W ogóle mnie denerwuje cała ta matura, mimo, że się nie denerwuję
A u Was też tak zrobili, że zrezygnowali z próbnej matury z Operonu i wychodzi na to, że teraz macie matmę, a za 2 tyg. bodajże resztę? Jak dla mnie głupota totalna.
A jedna dodatkowa matura nikomu by nie zaszkodziła, co najwyżej lepiej by nas przygotowała.

Aa zapomniałam dodać, że u nas nie ma ocen, dlatego jestem taka spokojna

Stary 2009-11-02, 16:30   #2885
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
dziewczyny, wiem, że to nie ładnie się chwalić, ale normalnie muszę... muszę, bo dostałam się na studia podyplomowe !!!! właśnie dzwonił do mnie koleś z uniwerku i pytał czy dalej jestem zainteresowana, bo jeśli tak, to wpisuje mnie na listę !!! (w pierwotnej wersji się nie dostałam) tak się cieszę, że chyba zaraz zawału dostanę
Gratuluję

Cytat:
Nie odpuszczę.
Rozmawiałam z mamą i ona stwierdziła, że pójdzie do wychowawcy, ale na zabraniu, za 2 tygodnie. Naprawdę, nie ma to jak wsparcie rodziców. Jak zostałam pobita w gimnazjum i prosiłam, żeby zgłosić na policję, to stwierdzili, że jestem w 3 klasie, więc potrzebuję spokoju i że teraz jest tak samo. A ja nie wiem, jak mam zachować spokój, jak boję się pójść do szkoły, bo widocznie każdy nauczyciel ma prawo mnie dotknąć gdzie chce. I kiedy wszyscy nauczyciele mają mnie za mściwą kłamczuchę.

Pójdę jutro do pani pedagog i może ona coś wymyśli. Ale najgorzej w tej sytuacji boli mnie to, że wychowawca, którego zadaniem jest bronienie mnie, jeszcze bardziej mnie pogrąża.
Po pierwsze, nie odpuszczaj.
Po drugie, już za późno na to żeby uniknąć rozgłosu, idź w zaparte i nie daj się. Porozmawiaj z nauczycielką i powiedz jej, że "zrobiło Ci się bardzo przykro z powodu jej zachowania. Naruszenie nietykalności osobistej, która jest dla Ciebie bardzo ważna, spowodowała duży dyskomfort. Ponadto błędne przedstawianie faktów wychowawcy było niesprawiedliwe i krzywdzące dla Ciebie. Nalegasz zatem aby ta sytuacja została jakoś wyjaśniona i nigdy podobna nie miała miejsca. Nie chcesz bowiem mieć niezasłużenie opinii osoby kłamliwej"
Sama miałam w jakimś sensie analogiczną sytuację. Nie odpuściłam. I dumna z siebie jestem, że nerwy mi nie puściły. Wyszłam z twarzą z całej sytuacji, skompromitowała się tylko druga strona.
Stary 2009-11-02, 16:30   #2886
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Bo pewnie tam dużo umiesz u nas dyrektor mocno się rozczaruje wynikami...
Stary 2009-11-02, 16:40   #2887
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Bo pewnie tam dużo umiesz u nas dyrektor mocno się rozczaruje wynikami...
Wręcz przeciwnie Będę bardzo szczęśliwa jak zdam Chociaż może czuję się takim głupkiem, bo u nas 2 jest od 60%, a ja

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Po pierwsze, nie odpuszczaj.
Po drugie, już za późno na to żeby uniknąć rozgłosu, idź w zaparte i nie daj się. Porozmawiaj z nauczycielką i powiedz jej, że "zrobiło Ci się bardzo przykro z powodu jej zachowania. Naruszenie nietykalności osobistej, która jest dla Ciebie bardzo ważna, spowodowała duży dyskomfort. Ponadto błędne przedstawianie faktów wychowawcy było niesprawiedliwe i krzywdzące dla Ciebie. Nalegasz zatem aby ta sytuacja została jakoś wyjaśniona i nigdy podobna nie miała miejsca. Nie chcesz bowiem mieć niezasłużenie opinii osoby kłamliwej"
Sama miałam w jakimś sensie analogiczną sytuację. Nie odpuściłam. I dumna z siebie jestem, że nerwy mi nie puściły. Wyszłam z twarzą z całej sytuacji, skompromitowała się tylko druga strona.
Teraz już na pewno nie odpuszczę
Ale mam też nadzieję, że pedagog mi pomoże to rozwiązać. Niestety rodzice wychowali mnie na grzeczną i dobrą katoliczkę, która brzydzi się bezczelnością i teraz takie są skutki, że nie potrafię się nawet obronić przed fałszywymi zarzutami.
Na szczęście staję się coraz bardziej chamska i bezczelna a i teraz idę na studia, gdzie wykładowcy prawdopodobnie będą znać swoje kompetencje

Naprawdę cieszę się, że już kończę tą chorą szkołę. Nawet w gimnazjum nie było mi tak źle jak teraz. Tam nauczyciel nie odważyłby się niczego zrobić uczniowi, zaraz by wyleciał. Mój brat chodził do tego samego gim i miał anglistę, który był nowy i jechał po jednej uczennicy. Popracował tam tydzień.
Ale to też było chore, nauczyciele nie reagowali na żadne bójki, a za niezmienione buty strasznie ścigali i na każdej lekcji sprawdzali

Stary 2009-11-02, 16:42   #2888
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

jyyli weź jakiegoś świadka i do pedagoga z tym! Co te babsko sobie myśli? Nauczyciele wymagają szacunku no ale cos za cos. W gimnazjum nie odbiłam piłki siatkowej i babka ja wzięła i walnela nią mi w głowę. Jak wybuchłam to myślałam że normalnie szlag ją trafi. Poszłam z dwiema koleżankami prosto do dyrektora i na drugi dzień babki nie było w szkole. I mnie to za przeproszeniem wali że jest z sąsiedniej wsi
Stary 2009-11-02, 16:48   #2889
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
jyyli weź jakiegoś świadka i do pedagoga z tym! Co te babsko sobie myśli? Nauczyciele wymagają szacunku no ale cos za cos. W gimnazjum nie odbiłam piłki siatkowej i babka ja wzięła i walnela nią mi w głowę. Jak wybuchłam to myślałam że normalnie szlag ją trafi. Poszłam z dwiema koleżankami prosto do dyrektora i na drugi dzień babki nie było w szkole. I mnie to za przeproszeniem wali że jest z sąsiedniej wsi
O matko, co za... aż ciężko mi znaleźć odpowiednie słowo! Ale właściwie to jest podobna sytuacja - kara nieprzewidziana przez regulamin za zwykłą głupotę.

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

btw dopiero zauważyłam, że nie skończyłam wcześniej wypowiedzi A chciałam napisać, że u nas 2 jest od 60%, więc może dlatego czuję się takim głupkiem, bo zawsze ledwo na 2 wyciągam, a 60% na maturze z matmy to aż za dużo szczęścia na raz

Stary 2009-11-02, 17:03   #2890
19agusia91
Zakorzenienie

Zdał !
Egzamin na prawo jazdy, pierwsze podejście

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Cytat:
laudik, dawaj link pomyślimy o tym razem

dziewczyny, wiem, że to nie ładnie się chwalić, ale normalnie muszę... muszę, bo dostałam się na studia podyplomowe !!!! właśnie dzwonił do mnie koleś z uniwerku i pytał czy dalej jestem zainteresowana, bo jeśli tak, to wpisuje mnie na listę !!! (w pierwotnej wersji się nie dostałam) tak się cieszę, że chyba zaraz zawału dostanę
Gratuluję!

Cytat:
Szczerze? Zero stresu Bardziej mnie denerwuje to, że będzie można wyjść dopiero po 1,5 godziny, a ja na pewno skończę wcześniej i będę musiała tak siedzieć jak głupia Denerwuje mnie też to, że będę musiała przyjść pół godziny wcześniej. W ogóle mnie denerwuje cała ta matura, mimo, że się nie denerwuję
A u Was też tak zrobili, że zrezygnowali z próbnej matury z Operonu i wychodzi na to, że teraz macie matmę, a za 2 tyg. bodajże resztę? Jak dla mnie głupota totalna.
A jedna dodatkowa matura nikomu by nie zaszkodziła, co najwyżej lepiej by nas przygotowała.

Aa zapomniałam dodać, że u nas nie ma ocen, dlatego jestem taka spokojna
Moim zdaniem, ta matura jest niepotrzebna. Gdyby chociaż przysłali mi procentowo co umiem, a co nie. a tak to mi to zwisa i powiewa.

Cytat:
Jakiś czas temu w szkole, do kolegi na przerwie powiedziałam bardzo straszne słowo "za***iście". Poszłam kawałek dalej i jakaś nauczycielka z całej siły szarpnęła mnie za włosy i kazała napisać imię, nazwisko i klasę. Wpisała mi uwagę do dziennika. Oczywiście powiedziałam wychowawcy co przy okazji zrobiła (naruszyła moją nietykalność cielesną. No bo nie życzę sobie żeby obca kobieta mnie szarpała za włosy). On powiedział, że ok, pogada z nią, umówił się z moją mamą na spotkanie.
Dzisiaj poszłam do niego, żeby powiedzieć, że moja mama jednak nie przyjdzie (bo oczywiście ja i tak miałabym po tym problemy). A on stwierdził, że to dobrze, bo rozmawiał z tą nauczycielką i ona powiedziała mu, jak było naprawdę, że ja niby kłamałam.

No ja już nie wiem, co mogę teraz zrobić. Byłam u niego tylko dlatego, że wychowawca powinien mnie bronić. Do pani pedagog nie idzie się dostać i nie wiem, czy iść do dyrektorki z tym. Ale jeśli nie pójdę, to będzie znaczyło, że za najmniejsze przewinienie nauczyciel ma prawo łamać moje prawa człowieka.

Nie odpuszczaj, masakra jakaś.
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 17:13   #2891
aanika
Zakorzenienie

Dziękuję za wszystkie miłe komentarze

Kupiłam dzisiaj Polopirynkę i wieczorem zrobię jakąś małą porcję toniku na próbę, tylko muszę wymyślić jakiś pojemnik. Dobrze pamiętam, że ten tonik trzeba trzymać w lodówce?

Blondyna, gratulacje
Jyyli, , co za nauczycielka, jestem za dziewczynami - trzeba to zgłosić!

Maturzystkom życzę jutro powodzenia na matmie . Ja mam jutro olimpiadę z matmy i złapałam małego stresa
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 17:22   #2892
Serendipity
Zakorzenienie

Ja was przepraszam, ale takie szkoły to margines Ja sobie nie wyobrażam, żeby jakikolwiek nauczyciel podnosił rękę na ucznia ! Ani w moim gimnazjum, gdzie zdarzał się element ze względu na takie osiedle, ani w liceum (choć to było raczej jedno z lepszych).
Jyyli cieszę się, że nie masz zamiaru odpuścić!
Stary 2009-11-02, 17:34   #2893
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Zdał !
Egzamin na prawo jazdy, pierwsze podejście

Gratuluję!
ja również Gratuluję! Twój Tż to zdolniacha!
i dziękuję

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Blondyna, gratulacje
dziękuję kochana teraz mnie na weekendy wcale nie będzie na Wizażu bo co tydzień wypadają mi zjazdy i tak aż do czerwca.. się zachciało 2 kierunków
Cytat:
Maturzystkom życzę jutro powodzenia na matmie . Ja mam jutro olimpiadę z matmy i złapałam małego stresa
to ja trzymam kciuki za Was wszystkie jesteście bosskie i na pewno wszystkie dacie radę
jesteście najlepsze! i jesteście najlepszą grupą wsparcia na caaaaałym globie!
Cytat:
Napisane przez Serendipity Pokaż wiadomość
Ja was przepraszam, ale takie szkoły to margines Ja sobie nie wyobrażam, żeby jakikolwiek nauczyciel podnosił rękę na ucznia ! Ani w moim gimnazjum, gdzie zdarzał się element ze względu na takie osiedle, ani w liceum (choć to było raczej jedno z lepszych).
Jyyli cieszę się, że nie masz zamiaru odpuścić!
kurde fakt jest taki, że zawsze trafi się jakaś zakała czy to uczeń, czy to nauczyciel...

kurde, ale jestem padnięta. jeszcze musiałam wystawić aukcje Tż-a na sprzedaż, bo nie ma swojego konta na all i mnie poprosił. ale się nadłubałam.. oby się opłaciło kurde
Stary 2009-11-02, 17:37   #2894
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
teraz mnie na weekendy wcale nie będzie na Wizażu bo co tydzień wypadają mi zjazdy i tak aż do czerwca.. się zachciało 2 kierunków
oj to niedobrze,ze Cie na wizazu nie bedzie
podziwiam 2 kierunki naraz,mi sie nigdzie nie chcialo isc,moze za rok pojde chociaz watpie bo motywacji nie mam
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 17:41   #2895
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
oj to niedobrze,ze Cie na wizazu nie bedzie
podziwiam 2 kierunki naraz,mi sie nigdzie nie chcialo isc,moze za rok pojde chociaz watpie bo motywacji nie mam
kurde, może będę łaziła z laptopem na wykłady hehe czemu nie.. pomysł jest dobry, tylko musiałabym siadać koło kontaktu
Stary 2009-11-02, 17:43   #2896
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
kurde, może będę łaziła z laptopem na wykłady hehe czemu nie.. pomysł jest dobry, tylko musiałabym siadać koło kontaktu
dobry pomysł
Stary 2009-11-02, 17:47   #2897
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Czyli nikt nie używa minerałów? Teraz pytanie z innej beczki: czym mam uratować mój zasyfiony dekold?
Stary 2009-11-02, 17:48   #2898
astra85
Zakorzenienie

moze opalanie na solarium pomoze Ci na te pryszcze
Stary 2009-11-02, 17:49   #2899
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
dobry pomysł
a jak

jak się czujesz? troszkę lepiej? zdrowiej nam !
Cytat:
Czyli nikt nie używa minerałów? Teraz pytanie z innej beczki: czym mam uratować mój zasyfiony dekold?
ja nie używam nie stać mnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 17:52   #2900
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
a jak

jak się czujesz? troszkę lepiej? zdrowiej nam !
dziekuje,juz mi troche lepiej,zazywam lekarstwa i mam wolne do srody
Stary 2009-11-02, 17:53   #2901
motylek1007
Zakorzenienie

dalej czekam za kanapą....

[*] 11.09.2012
Stary 2009-11-02, 17:56   #2902
blondyna789
Zakorzenienie

no to kuruj się, kuruj

ja pierdziele, jestem padnięta i... głodna mimo, że niedawno jadłam obiad nie wiem czy Tż do mnie dziś wpadnie. zmienił pracę i zapierdziela od rana do wieczora w piątek skończył po 20 i dziś na to samo się zanosi. biedny nawet nie ma kiedy i jak zjeść obiadu

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
dzwoń do nich. jak my kupiliśmy łóżko to wieźli nam je 8h mimo, że sklep jest 5 min od domu ! ich trzeba popędzać na maxa
Stary 2009-11-02, 18:02   #2903
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie na uczelni niektórzy tak robią u nas na aulach są specjalnie miejsca gdzie pod blatem są kontakty
Stary 2009-11-02, 18:03   #2904
motylek1007
Zakorzenienie

gadalam dzis juz z nimi mi ok 19 maja byc......

jak tak ma wyglądac moja przeprowadzka to sie wykoncze nerwowo....

Blondyna moj TZ teraz do 21 siedzi w pracy (a i tak srednio wychodzi o 21.30) i przed 23 bedzie w domu

[*] 11.09.2012
Stary 2009-11-02, 18:03   #2905
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
moze opalanie na solarium pomoze Ci na te pryszcze
z tego co piszą na Biochemii to opalanie jest pez sensu - najpierw zasuszy a potem sie robi 2 razy gorzej ... najlepiej jakiś krem z kwasem (droższa opcja)lub masć cynkowa(tańsza opcja)
Stary 2009-11-02, 18:06   #2906
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Zadzwoń do nich i powiedz, że jeżeli nie przyjadą w ciągu pół godziny to składasz oficjalną skargę do dyrekcji. Moja mama tak zrobiła i w 10 minut przywieźli.

Dziewczyny jak to jest z tym kupowaniem w Makro? Bo u mnie w mieście jest i jak mówicie, że tyle włosowych rzeczy jest A dostałam pieniążki i mnie kusi
Nie wiem co TŻtowi na urodziny kupić

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 18:08   #2907
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
U mnie na uczelni niektórzy tak robią u nas na aulach są specjalnie miejsca gdzie pod blatem są kontakty
o jaka kulturalna uczelnia może na uniwerku też tak jest, już nie pamiętam
Cytat:
gadalam dzis juz z nimi mi ok 19 maja byc......

jak tak ma wyglądac moja przeprowadzka to sie wykoncze nerwowo....

Blondyna moj TZ teraz do 21 siedzi w pracy (a i tak srednio wychodzi o 21.30) i przed 23 bedzie w domu
weź mnie nie strasz. ja coś czuję, że mój Tż się szybko zniechęci do tej pracy. daję mu max miesiąc....
Cytat:
z tego co piszą na Biochemii to opalanie jest pez sensu - najpierw zasuszy a potem sie robi 2 razy gorzej ... najlepiej jakiś krem z kwasem (droższa opcja)lub masć cynkowa(tańsza opcja)
jak ktoś ma problemy z pryszczami to solara rzeczywiście nie jest dobrym pomysłem... ja używam Sudocreamu - miejscowo w celu wysuszenia, bo nie mam jakiejś masakry czasem po prostu coś mi wyskakuje

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Zadzwoń do nich i powiedz, że jeżeli nie przyjadą w ciągu pół godziny to składasz oficjalną skargę do dyrekcji. Moja mama tak zrobiła i w 10 minut przywieźli.

Dziewczyny jak to jest z tym kupowaniem w Makro? Bo u mnie w mieście jest i jak mówicie, że tyle włosowych rzeczy jest A dostałam pieniążki i mnie kusi
Nie wiem co TŻtowi na urodziny kupić
przede wszystkim musisz mieć kartę Makro, bo bez karty nawet tam nie wejdziesz
Stary 2009-11-02, 18:08   #2908
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiedziałam,bo problem pryszczy byl i jest mi obcy,ale kolezanki chodzily wlasnie zasuszac na solarium
Stary 2009-11-02, 18:09   #2909
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

weź mnie nie strasz. ja coś czuję, że mój Tż się szybko zniechęci do tej pracy. daję mu max miesiąc....
moj sie nie możne zniechęcić, bo potrzebujemy teraz kasy

Cytat:
przede wszystkim musisz mieć kartę Makro, bo bez karty nawet tam nie wejdziesz
no właśnie, a ja nie mam karty

[*] 11.09.2012
Stary 2009-11-02, 18:12   #2910
blondyna789
Zakorzenienie

no my teoretycznie nie mamy żadnych zobowiązań finansowych, ale kasa zawsze jest potrzebna. niestety znam mojego Tż i wiem jak to się skończy. z drugiej strony wcale mu się nie dziwię, bo jak ma pracować po 12h dziennie za 1200zł, to można się zniechęcić...

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości