|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
_Panna_Migotka_ - mała miss
![]() Cytat:
Uwielbiam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;15047633]xxxLOLKAxxxkeeendyCookieCrispkamishamarcepkapanna_miodowaTiSagatteealways be yourselfFrizzelicioussuvechocapicred daisySiatkarka18Kinderka13Panna Bezczelna96LadyPoziomka96IssueehotiieRilen_Panna_Migotka_KochanaaZeliNa_DorotaComa. blondii69 naj. kolejność przypadkowa. wiem,że o kimś zapomniałam. <3[/QUOTE] Jesteś wielka ![]() Surrender. Cierpiałam jak dziecko, które oddało się na tydzień do domu dziecka i potem zapomniało odebrać. Tęskniłam. Nieprawdopodobnie. Kochając go, nie potrafiłam mu życzyć nic złego i tym bardziej cierpiałam. Przy czekaniu nie budzę się o 5 rano, rezygnując z najlepszych snów. Nie przychodzę także z tego powodu już przed 7 do biura. Przy czekaniu mleko nie traci dla mnie smaku. Przy tęsknocie tak... Jest szczęśliwa. Nie nawykła do tego... Ten szok może ją zabić! Powiedz jej coś... przez co stanie się nieszczęśliwa! Chcę pisać o Tobie, Twoim imieniem wesprzeć skrzywiony płot zmarzłą czereśnią... O Twoich ustach składać strofy wygięte... O Twoich oczach... O twoich rzęsach kłamać, że ciemne. Chcę wplatać palce w Twoje włosy znaleźć wgłębienie w szyi... Wystarczyło, że pomyślałam o nim: o jego głosie, jego hipnotycznym spojrzeniu, magnetycznej sile osobowości... Niczego tak bardzo nie chciałam, jak tego, by z nim być. - Ufasz mi? - Teoretycznie Życie - dożywotnia kara śmierci.
Edytowane przez Issuee Czas edycji: 2009-11-02 o 16:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3272 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wybaczam. ______________________![]() pierwsza prywatka i smak pierwszy wina, pierwszy na randce wśród drzew pocałunek. ach, gdybyś był tu ze mną.. ile padło by słów, westchnień i łez. i naszych prostych wyznań, czy kochasz? kocham. daj mi kilka minut, czy to może jest za dużo? dałam ci czas i nie raz mogłeś rozgonić chmury, co pokryły nas. rozgoń chmury zanim spadnie deszcz.
![]() ![]() |
![]() |
#3273 |
Wtajemniczenie
|
miło mi kochanie, ja Twoje zabrałam wszystkie ;*
I z przyzwyczajenia już robię dwie herbaty. Nawet gdy jestem sama. Lampy co lekko oświetlają chodniki, kałuże co zdobią jezdnię, wiatr co kołysze gałęzie. To moja noc. Marzę o naszym wspólnym czasie. O tym gdy będziemy się śmiać z głupot, milczeć gdy nie przystoi się odzywać, pocieszać się i wycierać swoje łzy nawzajem.
#3274 | ||
Rozeznanie
|
boskie.
![]() ![]() śliczny. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
gdzieś już słyszałam.
![]() ![]() _Panna_Migotka_ - wyszło, wyszło. a nawet bardzo wyszło. ten drugi zabieram. ![]() Issuee - Ty wiesz. znów zabrałam kilka. ![]() ______ na drzewach resztki liści a we mnie resztki sił. spacerowałam. wiatr co chwilę zwiewał mi kaptur z głowy, jak ze mnie ostatnie smugi szczęścia. słońce zajrzało mi głęboko w oczy i na chwilę rozpromieniło i mnie. najlepszym lustrem są inni. masz zły nastrój – jeszcze Cię obgadają. tryskasz szczęściem – oni również. polegaj na sobie. na ich pomoc nie ma co liczyć. a jeśli jest ktoś kto poda pomocną dłoń – w takim razie dlaczego ja na kogoś takiego nie mogę nigdy do ch.lery trafić ? dziś jest teraz. jutro będzie niedługo. a Ty wierzysz w lepsze 'niedługo' ? nigdy nie powiem że jest źle. dlaczego ? bo zawsze mogło być gorzej. jestem chora. trudno! nie mam nastroju. nic nie szkodzi! co jest dla mnie zaplanowane na jutro i tak będzie a ja się z tym zmierzę. ludzie gadają ? ich sprawa, może po prostu nie mają większych kłopotów. ważne że w ogóle mają coś do powiedzenia na Twój temat, że coś znaczysz i dla nich, choć gdyby nawet plotkowali i tak nie przyznają racji do swojego kłamstwa. a ja ? ja cieszę się że nie jestem taka jak oni ! i nic tego nie zmieni. kiedyś wszystkim byłeś Ty teraz znajdę sobie inny sens. tylko wiesz, właściwie to już szukałam, ale nie ma go nigdzie. dlatego proszę, oddaj mi mój sens i już go nie zabieraj mi więcej .
śpiewaj tak jakby nikt cię nie słyszał ! tańcz tak jakby nikt cię nie widział ! kochaj tak jakby nikt nigdy cię nie zranił ! latolato. lato czeka. <3. Edytowane przez madziam90 Czas edycji: 2009-11-02 o 16:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3275 |
Zakorzenienie
|
Spojrzał w niebo. W chmurach szukał pomocy. Ale coś było nie tak jak powinno; słońce nie raziło, a chmury zatrzymały się w miejdcu.
-Mogę Cię dotknąć? Wtedy poczuł silny ból głowy. Nim zdał sobie sprawę, że usnął na łące, spojrzał w trzymane w dłoni lusterko. Było stare wykonane z naturalnego szkła o lekko zielonej barwie. A jego tafli ujrzał znikające odbicie smutnej twarzy dziewczyny. |
![]() ![]() |
![]() |
#3276 |
Raczkowanie
|
Cat deluxe, Panna_Migotka- dziękuję że się wam podoba, że okradacie i chwalicie ![]() ![]() Panna Bezczelna- co z tobą? gdzie jesteś? zablokowana? Jak to? ![]() .
Mój penis nie oddycha. Zrób mu usta-usta. .
#3277 |
Rozeznanie
|
co złego, to nie ja.
jakoś tak nijak. czyś ty do reszty oczadział? dno i wodorosty. to było do mnie czy koło mnie? bycie magistrem, a bycie mądrym, to dwie różne rzeczy. cyk jak powiedział budzik do zegarka dla ludzi z moim wykształceniem w tym kraju nie ma pracy! gdy życie Ci zbrzydło i stało się piekłem wsadź łeb do sedesu i nakryj się deklem. gdy żona Cię nudzi, a babka dobija to kup flaszkę w sklepie i zalej se ryja! jak nie mogię to przez nogię i znów mogię ja jestem postacią tragiczną, ofiarą przemian w tym nienormalnym kraju. ja normalnie tego nie wytrzymię. nie odwracaj kota worem pałka się przegła.
#3278 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za pochwały słoneczka
![]() _________ nic nie wiedząca, a zdradzona .... to gra emocji w której wypadasz blado A gdybym nie zdążyła tego kiedyś powiedzieć, z przyczyn niezależnych ode mnie... Kocham Cię . |
![]() ![]() |
![]() |
#3279 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3280 |
Zakorzenienie
|
pomyłka dodałam dwa posty ;/ heh.. nie umiem kasowac ;/ ajc... no to ode mnie jeszcze raz ;p
'musi byc jakis sposob kochania - dawania ci wszystkiego pozostajac wolna' Edytowane przez magda1706 Czas edycji: 2009-11-02 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3281 |
Zadomowienie
|
łooo, cieszę się że się spodobało.. ; * ___________________ jak Ciebie teraz kochać mam ? Wtulić się w poduszkę i zapomnieć o Tobie na zawsze.. Nie chcę się budzić ! to słońce przeraża oczy..
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3282 |
Raczkowanie
|
`miejmy w oczach kolorowe barwy dla świata.
Postępujesz jakbyś nie kochał I chcesz bym ja nie kochała też.
#3283 |
Raczkowanie
|
Issuee - haha wybaczam ;x
~~~ mówiąc ' kocham cie ' musisz wpierw wiedzieć co to znaczy .. chce spojrzeć jeszcze raz w twoje oka i upić się ich piwnym kolorem
#3284 |
Raczkowanie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;15047633]xxxLOLKAxxxkeeendyCookieCrispkamishamarcepkapanna_miodowaTiSagatteealways be yourselfFrizzelicioussuvechocapicred daisySiatkarka18Kinderka13Panna Bezczelna96LadyPoziomka96IssueehotiieRilen_Panna_Migotka_KochanaaZeliNa_DorotaComa.
blondii69 naj. kolejność przypadkowa. wiem,że o kimś zapomniałam. <3 ______________ Co za facet! Intrygujący, błyskotliwy, przystojny, tajemniczy... A do tego najprawdopodobniej potrafił podnosić auta jedną ręką. kocham Cię -dwa słowa , które potrafią zniszczyć przyjaźń. Ale ja już wyrosłam z marzeń o tańcu w deszczu, z różową wstążką we włosach. Może się okazać, że jest czarna.[/QUOTE] jaaa.? ;O żartujesz sobie?! Dziękuję ![]() ![]() Boli mnie, boli mnie jak cholera. Boli mnie brak ciebie. Nie sądziłam, że aż tak. Że aż tak bardzo i bez wyjścia. ciągle ty. -nienawidzę cię. -to dobrze,zawsze to jakieś gorące uczucie. halo, mi tu szaro. Prócz dokuczliwych wspomnień wszystko ok. Jestem Twoją - teraz, za chwilę i potem. Puszczaj latawce dobrych dni. Idealny świat z brakiem wolnych miejsc. Niby inaczej, a jednak wciaż gnam do ciebie myślami. Chyba czas zmienić powietrze. Czekanie na Ciebie trwało trzy herbaty z cukrem i cytryną.
ffdfdgd gfgfgg j Chcę czuć smak życia na swoich ustach. Edytowane przez ZeliNa_ Czas edycji: 2009-11-02 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3285 |
Rozeznanie
|
; )
powiedzmy ze wrocilam. Oczy na twarzy, która tęskni za rozumem mnie nie kręcą.
Bo nie boli mnie sam fakt, że go widzę. Bolą wspomnienia. Burdel. Mam ochotę wykrzyczeć Ci prosto w twarz te dwa słowa i.. nie mogę. Ile razy patrząc na mnie myślałeś o niej? Po co budować dom, jeśli ma się w planach go burzyć ? A między nami mur. czy ktos by mial... o tym, ze nie dosc, ze zostawil to jeszcze jest zlosliwy? Ze jest nie w porzadku po prostu. ; ] |
![]() ![]() |
![]() |
#3286 |
Przyczajenie
|
`pamiętam.. nie jeden dzień i nie jeden moment.
nie jeden krok i nie jeden kilometr. Czas płynie jednych łącząc drugich dzieląc, wszystko pamiętam.. choć tyle czasu upłynęło.!` `stoimy na granicy światów i rozmawiamy wspólnym językiem. to wszystko.` `Jeżeli uśmiech to połowa pocałunku, to uśmiechnij się dwa razy...` ![]() `W pudełku na dnie schowane tajemnice me..` `Czułości kropelka w Twych oczach wystarczy za wszystko.` `Uśmiech to magia. Powstaje z niczego, a potrafi zdziałać cuda...` `.niezdarnie tańczyć na granicy zła.` `...kobieta to dzieło Boga tak wspaniałomyślne, wiec powinieneś Mu dziękować, że ją chciał wymyślić.!` `papierowe słońce, naklejone chmury i udawane szczęście.` `.A dziś Cię kocham o całe wczoraj mocniej.` `...i koniec, a było tak pięknie, jak mydlana bańka pęknie, tak pęknie twoje szczęście, tak kiedyś będzie...` `faceci są jak szpilki, nie na co dzień ale niezbędni każdej kobiecie ;P `
#3287 |
Raczkowanie
|
hihihi owszem, me too tylko u mnie brat (warto zaznaczyć iż ma lat 9) wyleciał z tym textem, miło że uświadomiłaś mnie iż jest o text z Hause'a hehe :P xD
I coś z repertuaru Violetty z Brzyduli: (jeśli cosik powtórzę to przepraszam) Zależy to chinśki sprzedawca talerzy. Pij żelazo póki gorące On i ja to archeologia. Biednemu to zawsze wiatr w plecy. To jest sprawa życia po śmierci! Jak nie uważałaś co robiłaś, to teraz rób co uważasz. Uwielbiam uczucie, jak ma się takie mole w brzuchu. Mistrz gry wstępnej nigdy nie wie kiedy skończyć. Jak ktoś igra i igra, to ma potem przeigrane. Ajax Amsterdam. FC Pronto. Acze Milan. Ja to mam czasem problem, żeby zapamiętać numer stanika. Taty taty. Dupa w kwiaty. Nie jestem taka głupia jak ustawa przepisuje.! Ja sobie wszystko przeanalityzowałam. Jak mówię, że zrobię to znaczy, że mówię. Każda potwora znajdzie swojego sponsora. Bananowej się nie wystawia chyba że w teatrze! Ale ty oschły jesteś. Jak podwawelska. Co będziesz się tak wyrężać? .
Edytowane przez BananowaBrazylijka Czas edycji: 2009-11-02 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3288 |
Raczkowanie
|
*Z każdym dniem walczę o to, by wykrzesać z siebie choć odrobinę uśmiechu.
*Daj mi choć jeden powód, bym chciała się uśmiechnąć. *Wznieć iskierkę radości w moim sercu. ja nie mam już siły. Burek113 - tylko takie coś mi przyszło do główki. *** *** *** *Poproszę czekoladę. z nadzieniem o Twoim smaku. *Twój uśmiech. Niczego więcej mi nie potrzeba. *Zakochani jesienią. *Jesienne słońce zawróciło mi w głowie^^
#3289 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
_____________ `kolejna pełnia błękitnego słońca... `BÓL jest ceną jaką płacimy za siłę... `Wiesz jak zobaczyć błękitny uśmiech?? Ja wiem...umyj zęby pastą COLODENT...i popatrz w lustro ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3290 |
Raczkowanie
|
Spóźnione 'Kocham Cię'...
Ile żalu miałem do niej za głupie obietnice... i za te pocałunki, które były prawdziwe... Okłamywałem sam siebie, że jestem z nią szczęśliwy... Miała być 'tą jedyną'... lecz nie wyszło... Mogliśmy być najpiękniejszą parą... Odpuściłem, bo nie jestem taki aby nalegać nie będę ją zmuszał, by kochała do szaleństwa... Miłość z życia wzięta leci do historii dziejów...
#3291 |
Raczkowanie
|
Za dobrych chłopców się wychodzi, a s****ieli się kocha.<3
Patrzę w górę i nie widzę nieba... Dzień, który zaczął się marnie i marnie skończy się.. Cały ten cholerny świat wali mi się na grzbiet..! ;( Nie przejmuj się maleńka, poniosą Cię na rękach w objęciach i możesz czuć się wielka ;* Potrzebny mi facet jak rybie rower xD Mówi się,że nie można żyć bez miłości,uważam,że tlen jest ważniejszy.. Mam prawo być chamski w stosunku do ludzi, z którymi nie spałem. Jestem szlachetny.... "-Twierdzi że nie uprawiał seksu oralnego od roku -Samolubny drań" "Lubię swoją nogę. Mam ją od kiedy pamiętam." Ludzie, którzy mnie nie znają, widzą we mnie kalekę i traktują jak kalekę. Ludzie, którzy mnie znają, widzą we mnie dupka i traktują jak dupka. Mam nadzieję że się podobają ; D ; P |
![]() ![]() |
![]() |
#3292 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
Zabieram Kwiatuszku;] Cytat:
Dziękuje ; * Genialne, zabrane ![]() Cytat:
![]() Zabrałam ;D Cytat:
![]() Cudne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() _________________________ ______ A może zostanę feministką? Taką zapaloną, kipiącą nienawiścią do facetów... Rozpalona do 40 stopni gorączki. Czy jestme chora? Jeżeli miłość jest chorobą to tak? Znudziło Ci się oddychanie prostym nosem? ![]() Bo jak się ma faceta... to można go zdradzić ( autentyczny tekst z ust mojej 4-letniej bratanicy ![]() Jesteś jak wrzód na du.pie. Szaleję z miłości... Szaleje z nienawiści.. Do Ciebie.... Zrobię sobie procę i z okna strzele Ci w łeb! Fajny masz uśmiech. Ile za niego dałes? |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3293 |
Raczkowanie
|
mam w dupie "nie wypada" i pisze ze Cie kocham!
#3294 | |
Zakorzenienie
|
unusualyou, xxxLOLKAxxx, CookieCrisp, 96LadyPoziomka96, suve, CukrowaPanna, Ramayana, idamageyou, z innej bajki, mijjenka, moon_light okradam.!
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;15047633]xxxLOLKAxxxkeeendyCookieCrispkamishamarcepkapanna_miodowaTiSagatteealways be yourselfFrizzelicioussuvechocapicred daisySiatkarka18Kinderka13Panna Bezczelna96LadyPoziomka96Issueehotiie Rilen _Panna_Migotka_KochanaaZeliNa_DorotaComa. blondii69 naj. kolejność przypadkowa. wiem,że o kimś zapomniałam. <3 Pochwałam od mojej kochenej Madzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Aniołom swoim każe Cie pilnować....
-Trudno spojrzeć w oczy komuś kto patrzy w inną stronę... -Naucz mnie oddychać, bo chyba zapomniałam.. -Jest taka jedna dłoń, z którą znów chciałabym spleść moje palce... -Za oknem płacze czarna noc..
Szczególnie te wypowiedziane szeptem lub pomyślane w tajemnicy przed wszystkimi. Nie ma nikogo, kto mógłby poczuć się rozczarowany lub dotknięty tym, że ich nie dotrzymaliśmy." Edytowane przez Rilen Czas edycji: 2009-11-02 o 17:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3295 |
Zadomowienie
|
kamisha&Extremalna dziekuje
![]() ![]() __________ masz coś czarnego do prania? -tak, charakter. - Za kogo Ty mnie masz!? - Za kobietę, z którą chciałbym spędzić życie. Kiedy spotyka go, serce i brzuszek płonie.. chociaż bardzo by chciała, NIE WIDAĆ TEGO PO NIEJ...
#3296 |
Rozeznanie
|
blondii69
![]() 5 stopni poniżej zera. dopiero teraz dostrzegam jak mi zimno bez Ciebie.
przerażają mnie moje wyobrażenia. mów do mnie. chcę zapamiętać Twój głos na te samotne dni. czemu gdy potrzebujemy najbliższych najbardziej, znikają pośród tłumu ? dwa serca osobno bijące dla siebie. a gdy pozdrowię Cię na VivaSpocie, polubisz mnie bardziej ? Me + You = MY.
#3297 |
Przyczajenie
|
Witam . Gdybym była nowa zapewne napisałabym tu te dwa słowa, słowa tak proste i na temat " jestem nowa " ale nie piszę tego bo po co mam kłamać? Nowa nie jestem, ale nie zdradze wam kim jestem.
![]() - Bananowa Brazylijka - Wielki podziw , nawed w poprzednim wcieleniu tak uważałam. Byłaś , Jesteś i będziesz najlepsza ![]() - - - byłeś , jesteś i będziesz moim kochanym idiotą. Miłość w filiżance kawy. Jesteś moim dopełniaczem Bezrobotne serce. - - -
#3298 |
Raczkowanie
|
przy Tobie tak strasznie chce mi sie zyc <3
ona Go tak oh ah i uh! On wie... jak małe dziecko tocze tyle wojen każdego dnia o Ciebie! nie jest juz tak jak było' budziszwemnieniechcianeuc zucie' ' i tylko przyjdz. dotknij mnie czule i przytul tak, abym zapomniała o wszytkim. pocałuj tak, abym na przekór samej sobie poczuła się szczęśliwa.. a wtedy pójdę za Tobą na koniec świata <3
#3299 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ZeliNa_ dobre opisy ![]() ____ Po co tyle kłamstw ? Kochanie, ja to znam. [...] Grzech zatruwa rozkosz, namiętność ją niszczy, umiarkowanie zaostrza, niewinność oczyszcza, czułość podwaja. Chcę dać Ci to, co mogę dać czule, czulej, n a j c z u l e j. W chwili, kiedy zaczynasz zastanawiać się, czy kogoś kochasz, przestałeś go już kochać na zawsze. Im więcej przyzwyczajeń tym mniej niezależności. Przywarli do siebie tak blisko, że nie było już miejsca na żadne uczucie.. Chcesz wiedzieć jak kobiety potrafią kochać, świadomie karmiąc cię miłością, aby zatruć twoje ciało i umysł, tylko po to, aby cię zniszczyć ? A następnie, kiedy kończy się namiętność, wolą odejść ? Jednocześnie mamią cię obietnicami, robiąc z ciebie głupka ? Niemożliwe ? To j e s z c z e nic.
![]() ![]() |
![]() |
#3300 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
_________________________ _____________ Małolatą zawsze imponuje przemoc, krew, sex, kokaina.. Chcą kochać, a wpadają coraz głębiej.... Nie ma lekko, to fakty, ale często to widzę.. spieprzone życie dzieciom fundują ich rodzice... Jestem typem sk.urwysyna, którego kochasz nienawidzić .! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.