|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Cytat:
Cytat:
![]() mam nadzieję, że wybaczycie ? ![]() __________ -Podobno los nie daje dwa razy tej samej szansy, więc następny kandydat na męża mi nie grozi… -Nigdy nie słyszałam większej bzdury. To my decydujemy, czy chcemy być same w życiu, czy jakiś mężczyzna oszaleje na naszym punkcie… -Teoretycznie tak, tylko w praktyce nie bardzo się to sprawdza…
Wydaje mi się, że serce ma czyste – jak ja, ale w głowie straszny bałagan… Edytowane przez Dejection Czas edycji: 2009-11-02 o 18:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3302 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A Kradnij! ; d ; ** Cieszy Mnie Niezmiernie Że Się Podoba ; ) ![]() -Trudno spojrzeć w oczy komuś kto patrzy w inną stronę... -Jest taka jedna dłoń, z którą znów chciałabym spleść moje palce... A Te Dwa Zabieram ; ]] ![]() Nigdy nie mów "zawsze", bo "zawsze" sprawia, że płaczę… Dlaczego on się tak cholernie spóźnił. Zjawił się w moim życiu za późno – myślała. – O jedną obietnicę za późno. -A to za co? - To bez znaczenia, to już przeszłość - Ale boli nadal... - O tak, przeszłość często boli Odejdź, to potrafisz najlepiej Wierzę, bo tylko to zostaje, kiedy nie można zapomnieć - A znasz takie uczucie gdy serce mocniej bije, nie umiesz złapać oddechu, trzęsiesz się i nie wiesz co powiedzieć ? - Uczucie gdy widzisz osobę, a nie możesz z nią być. - Dokładnie. ------------------------------------ Nie będę czekać.. </3 Brak mi sił. Nie chcę widzieć więcej Twoich tęczówek o kolorze wzburzonego nieba, nie chcę. Już nigdy nie chcę widzieć jak się uśmiechasz; do mnie.. do Niej, kogokolwiek. Zamknij oczy i spuść głowę, nie podnoś Jej. Nie potrzebuję Twoich kłamstw.. nie potrzebuję Twoich pustych słów, bo One nic nie znaczą, nic.. Bo nic już prawie nie zostało z Twoich wielkich- małych słów. Nie potrzebuję Twojego jakże krótkiego dotyku.. nie, już nie. Jednak podświadomie panicznie boję się, że Cię zabraknie w najgorszej chwili mojego życia, że juz Cię nie spotkam i że już nawet nie wrócą wspomnienia - paranoja.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3303 |
Raczkowanie
|
gdybym była snem. chciałbyś dłużej śnić.?
ze mną bądź. całe życie ze mną bądź. <3 jak szalony szaleniec szaleję za Tobą. już na miłość czas. mimo, że to nie wiosna. ![]() żadne Twoje słowo nie zatrzyma mnie. time change me. change the world. but I still love you. czas zmienia mnie. zmienia świat. ale nadal Cię kocham. ![]()
![]() |
#3304 |
Wtajemniczenie
|
kamisha, extremalna - dziekuje ;***
---------------------- ten usmiech. którym porozumiewacie się bez słów a który oboje tak dobrze rozumiecie, który mówi: jestem tu z tobą ... i zawsze będę.. Nie obiecuję ci, że zapomnisz. Nigdy nie zapomnisz, ale nauczysz się żyć z tą świadomością. Będziesz mogła patrzeć na niego i słuchać jego głosu, a później odejdziesz, by pocałować człowieka, który zastąpi jego miejsce... Nie obiecuję ci, że już nigdy nie będziesz o nim myślała. Będziesz, ale ze spokojem...Obiecuję ci, że nauczysz się żyć bez niego. I nie potrzebujesz nikogo, bo sama to potrafisz. Byłam Twoją sanitariuszką, gdy Ona Cię raniła. Całodobowa Panią psycholog, gdy wyrzucałeś z siebie wszystkie krzywdzące słowa rzucone w Twoim kierunku. Przewodnikiem, który wskazywał Ci szlak, gdy się zgubiłeś. Darmową dzi.wką w chwilach zapomnienia. A wszystko to tylko po to, by usłyszeć, że jestem Twą najlepszą przyjaciółką. Przyjaciółką powiadasz... ten uśmiech sprawił, że się w nim zakochałam, a była to ostatnia rzecz, na którą miałam ochotę.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3305 |
Raczkowanie
|
beMine ja Ciebie też ubóstwiam <3
lula_ ładne to tak okradać ? Miło, że moje opisy Ci się przydają ;* unusualyou, blondii69 i 96LadyPoziomka96 urzekacie ![]() Kiedyś zrozumiesz ile byłam warta, może kiedyś do Ciebie dotrze, że jeszcze było o co walczyć. Razem układali to, co teraz muszą zniszczyć. Najgorzej jest wieczorem, kiedy nadchodzi godzina naszych rozmów. A Ty się nie odzywasz. Nie dzielą nas kilometry, lecz obojętność. Wcale nie pozwoliłam żadnemu z was odchodzić, żadnemu z was, tym bardziej Tobie. Roztrzęsiona psychika, kłębek nerwów, mętlik w głowie. Paradoks polegał na tym, że będąc tak blisko siebie dzielił nas ogromny dystans. W prawdzie nie mogę, a zarazem nie powinnam tęsknić, ale co poradzić?? Może Ty czujesz to co ja, tęsknisz i jednak brakuje Ci tego, zbyt dużo czasu minęło bym miała pewność, że się nie rozczaruję. Kiedyś zrozumie... może wróci, ale czy ona będzie czekać?? Może ktoś już go zastąpi?? Może... ale tak naprawdę uczucia wielkiej miłości nigdy do końca się nie wypalają... Ona zawsze będzie do niego coś czuć i mieć ta cholerną słabość. Bo czasem tak po prostu Cię potrzebuję, tak mieć pewność, że jesteś. To co było, wraca do Ciebie po pewnym czasie, ale nie zawsze w odpowiednim momencie Twojego życia. Jeśli nie zrozumiem milczenia, nie zrozumiem również tego co do mnie mówi. - Dławię się - Czym? - Twoimi kłamstwami W moich oczach jesteś jedynym mężczyzną na świecie. Kiedyś mieliśmy wspólne cele teraz osobne marzenia. Bóg nie sklei Ci złamanego serca, jeżeli nie dasz mu wszystkich kawałków. Remont w sercu. wstęp wzbroniony. A teraz usiądę i poważnie zastanowię się nad swoim życiem. Usiądę dlatego żeby nie upaść ze strachu. Jeżeli nadzieja umiera jako ostatnia, to co umiera jako pierwsze? Ej. ! Pokochasz mnie? Gdybym wiedziała, że tak trudno będzie puścić Twoją rękę. Nie dotknęłabym jej. Nie jestem głupia tylko zakochana. - ja cię bardzo lubię. - no to mamy problem, bo ja Cię kocham . Zapomnij o tym co już masz, tylko teraz możesz mieć mnie na własność. Będę Twoim oddechem, kiedy skończysz biec. Wkradł się w moje sny, wyciągnął z nich wszystkie marzenia, i obrócił w rzeczywistość. Na śniadanie zjem Twoje usta. Daj mi jeszcze raz ten uśmiech... który dałeś mi wcześniej... niech jeszcze raz zobaczę ten błysk w oku z jakim patrzyłeś na mnie przy pierwszym spotkaniu...pocałuj mnie tak jak za pierwszym razem... daj poczuć mi swój kochany zapach... obejmij mnie ciepło i pokaż, ze nie chcesz mnie wypuścić ze swych ramion... pokaż, że chcesz być ze mną do końca naszych wspólnych dni... i jeszcze dłużej... pokaż że mnie kochasz... że zależy Ci... że chcesz przy mnie być... i kochać... wiecznie. Bo kiedyś obiecałam sobie, że pokocham kogoś tak mocno, że nie będę mogła być całą, kompletną osobą bez Niego. To co liczy się w życiu dla mnie, jest wyrażone blaskiem twoich oczu. - Lubisz mnie? - No, coś w tym, rodzaju. chcialam byc <3
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
![]() ![]() |
![]() |
#3306 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
aah. no cieszę się, że pomogłaaam. ![]() ![]() unattainable. niedostępna kaszalot w konserwie. 'galerianki' zazwyczaj staram się nie gadać z ludźmi, którzy nie potrafią powidzieć mi w oczy tego, co myślą. dla Ciebie raczej też nie zrobię wyjątku. odnoszę wrażenie, że w moim życiu zrobiło się jakoś jaśniej, nie uważasz.? -a tej co sie stało.? zawsze taka cicha, a dziś nawet się lekko uśmiecha.. -mówią, że się zakochała. czy jakieś podobne nieszczęście.. znalazłam gdzieś. zatańczyć na szczycie i pie.rdo.lić straty. ! ![]() najwredniejsza Panna. Wiedźma czy Baba Jaga - nieważne. TYLKO Twoja. ![]() Tyle ważnych chwil, a w każdej Ty. ![]() a ja po proszę być dla Niego wszystkim. <3
![]() ![]() |
![]() |
#3307 |
Raczkowanie
|
mogę zapomniec o Tobie, lepiej uwierz mi!
#3308 |
Raczkowanie
|
.. obok stoi taki łysy facet, ma taką plakietkę i gapi się tak,
że aż mu oczy wychodzą! patrze a na tej plakietce: obserwator UEFA no i gość z obserwowaniem niby za pan brat nie? ale cegłę w ostatniej chwili zaobserwował. stary, tak dostał, że sam jest teraz na obserwacji xdd ![]() takie O! bo nie mam co dodawać. może potem coś ![]()
![]() |
#3309 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
----------------------------------- Czy wiesz co dobrze na Tobie wygląda? Ja! ![]() Jest 69 Sposobów Na Zachowanie Dziewictwa..... ^^ Jestem tak dobry w łóżku, że niekiedy już krzyczę swoje imię. Mrr!;DD ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Mówią jaka z niej pie.rdolona dama.! Przestajesz mnie fascynować, zaczynasz wku.rwiać. ! Kiedy biorę za mikrofon to suki często piszczą! Edytowane przez ZjemCie Czas edycji: 2009-11-02 o 18:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3310 |
Zakorzenienie
|
Ta godzina jest naszą ostatnią dziś, jutro znów nowy dzień, wykorzystaj te ostatnie 60 minut i kochaj mnie jak nigdy dotąd.
Taka sama jak wczoraj, ale inna niż jutro, dziś mnie zmieni na zawsze... A telefon uparcie milczy, chce zrobić mi na złość, bo nie wierzę, że to Ty jesteś taki głupi. Czarne oczy i czarne myśli, ale w sercu nieskazitelna czystość i ogrom miłości czeka na Ciebie |
![]() ![]() |
![]() |
#3311 |
Zadomowienie
|
hahahahaha zabiłaś mnie tym ![]() ------------------------------------------------------------------ Wpatrywałam się przez chwilę zrezygnowana w ścianę deszczu za szybą i uroniłam kilka łez, ale tylko kilka. Resztę planowałam zachować na wieczór, jako gwałtowny akompaniament do rozmyślań o jutrzejszym dniu. ...był przecież moim wybawcą, moim przeznaczeniem, moim życiem. - Widzisz gwiazdy? - kontynuował - to właśnie ludzkie marzenia i życzenia. Ludzie marzą, mają głowy pełne snów. Kładą się spać, a te marzenia są w nich, krążą nad ich głowami. A wtedy my, Anioły, w samym środku nocy przychodzimy do ludzi, aby zebrać te marzenia. I umieszczamy je na niebie!!. To jest cała tajemnica!! Zbieramy wszystkie marzenia, nawet te najmniejsze. Pan Bóg powtarza nam: "ludzkie marzenia to bardzo cenny wymiar ludzkiego życia. Dlatego uważajcie i bądźcie bardzo ostrożni. Nie pozwólcie, aby jakiekolwiek marzenie zostało upuszczone". Zawsze wyglądała na zwyczajną dziewczyną, miała problemy jak każdy, ale spotykały ją też mniejsze i większe radości. Wszystko było niby takie szare, nijakie, ale jednocześnie normalne i dość pospolite. Jednak od zawsze wierzyła w anioły...
#3312 |
Zadomowienie
|
powiedzmy, że szalenie nam miło z tego powodu. i że okradam ;*
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;15047633]xxxLOLKAxxxkeeendyCookieCrispkamishamarcepkapanna_miodowaTiSagatteealways be yourselfFrizzelicioussuvechocapicred daisySiatkarka18Kinderka13Panna Bezczelna96LadyPoziomka96IssueehotiieRilen_Panna_Migotka_KochanaaZeliNa_DorotaComa. blondii69 naj. kolejność przypadkowa. wiem,że o kimś zapomniałam. <3 [/QUOTE] dzięęęki * * * smutki zaklęte w filiżance herbaty...
![]() |
#3313 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a za ten podpis powinnaś dostać w łeb, o! ![]() - a pamiętasz...? - nie, nie pamiętam. - ale przecież... - skarbie, pamiętam każdą spędzoną z tobą chwilę. chcę byś znów rozśmieszył mnie tak, jak robiłeś to wtedy. mówią na mnie księżniczka. chciałabym zebrać wszystkie swoje łzy... żeby cię w nich utopić, ty skończony dupku! przyjaciele - moje prywatne słońca.
![]() ![]() |
![]() |
#3314 | ||
Zadomowienie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;15047633]xxxLOLKAxxxkeeendyCookieCrispkamishamarcepkapanna_miodowaTiSagatteealways be yourselfFrizzelicioussuvechocapicred daisySiatkarka18Kinderka13Panna Bezczelna96LadyPoziomka96IssueehotiieRilen_Panna_Migotka_KochanaaZeliNa_DorotaComa.
blondii69 naj. kolejność przypadkowa. wiem,że o kimś zapomniałam. <3 (...)[/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() z innej bajki. <3 Nigdy więcej nie splotę swoich dłoni z Twoimi, ale wiem, co to znaczy kochać. Dzięki Tobie wiem, czym jest miłość. W przeciwieństwie do Ciebie nie wiem, czym jest miłość. A więc naucz, naucz mnie jej. Proszę. Poczuć Jego usta na swoich. Gorące, delikatne, których dotyku tak pragnę, za którymi tak tęsknię, ale które nie wywołują pożądania. Milczmy. W ciszy słychać bicie serc.
![]() ![]() |
![]() |
#3315 |
Rozeznanie
|
gdyby tylko można zacząć grę od nowa.
kocham nasze chwile zwyczajne, te godziny cudowne, banalne. -[...] uśmiech [...] jest dla ludzi szczęśliwych - i tu się mylisz. Bo właśnie uśmiech daje szczęście. [...] Spróbuj się uśmiechnąć to zobaczysz. tęsknie już ostatni raz.
#3316 |
Zakorzenienie
|
cieszy mnie, że Ci się spodobał
![]() od kiedy Cię znam, moje oczy wyglądają zupełnie inaczej. szczęście jest prawdziwe, tylko wtedy kiedy je dzielimy z innymi. przesuń się, zabierasz mi powietrze. bo chce Cie z każdą wadą... dobranoc , niech powieka zamknie łzę.
#3317 |
BAN stały
|
1. Naucz się lizać szczęście, a nie je połykać. 2. Chce znów pachnieć Nim. 3. I kiedyś będzie bardziej niż obecnie.. Bardziej niż prawdziwie. 4. Z tego stresu obgryzłam Ci całe serce. 5. Mało mówię.. Bo już do siebie mi sie nie chce.. 6. Szukam Ciebie we wszystkim.. 7. Ile we mnie jest Ciebie, a w Tobie mnie? 8. czerwona róża szczęścia, kieliszek spełnionej miłości.. 9. By móc na wieczność zatrzymać drżenie serc.. 10. Poduszka mokra od łez, śniłeś mi się znów.. mam nadzieje, że nie są takie złe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3318 |
Zakorzenienie
|
Ważne, mniej ważne, nieważne.
Twoje dłonie. Tak silne, gdy niosą za mnie 6 kg ziemniaków. Tak delikatne, gdy opuszkami błądzisz po mej skórze.
#3319 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() [1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;15047633]xxxLOLKAxxxkeeendyCookieCrispkamishamarcepkapanna_miodowaTiSagatteealways be yourselfFrizzelicioussuvechocapicred daisySiatkarka18Kinderka13Panna Bezczelna96LadyPoziomka96IssueehotiieRilen_Panna_Migotka_KochanaaZeliNa_DorotaComa. blondii69 naj. kolejność przypadkowa. wiem,że o kimś zapomniałam. <3 [/QUOTE] jeju ,wyróżnienie od Ciebie ? ![]() Jestes wielka kochanie ![]() ![]() Cytat:
- widziałam Cię dziś rano..
- i co? - i coraz bardziej Cię kocham -hej Ty! - co? - kochasz mnie? - a mogę? czasami jesteś moim sensem, a czasem ukojeniem. pff.. przyjaciółka? pani to już podziękujemy .. myślałam ze mogę na ciebie liczyć.. myliłam sie
![]() |
#3320 |
Zakorzenienie
|
Świat wypadł mi z moich rąk jakoś tak nie jest mi nawet żal Spójrz na siebie powiedz, kim ty jesteś... |
![]() ![]() |
![]() |
#3321 |
Zadomowienie
|
niech ten choler.ny księżyc
przestanie stukać do mego okna i da mi wreszcie spać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3322 |
Raczkowanie
|
Tracisz czas jeśli myślisz, że ona odnajdzie się..
Bo tak bardzo brak Ci jej i chyba nie będzie lżej.. Tyle miałeś czasu, by zatrzymać ją.. Już nie w Twoich ramionach zasypia i budzi się.. Już nie pamięta, że istniałeś..
Wydaje mi się, że serce ma czyste – jak ja, ale w głowie straszny bałagan… Edytowane przez Dejection Czas edycji: 2009-11-02 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3323 |
Raczkowanie
|
96LadyPoziomka96 ;*
ciiri ;* ei to nie jest tak, że ja go już nie kocham, ja próbuje go nie kochać .
![]() |
#3324 |
Raczkowanie
|
O NARKOTYKACH ;P
Spojrzała na Niego ujmująco jak Królewna Śnieżka...Tyle że jadąca na kokainie... Wie wiecie ile razy się pocięłam, ile razy narkotyki wzięłam... Silni ludzie nie ćpają... Całą noc nie mogłam spać... amfetamina ma gorzki smak.. Wszystkie dzieci nawet złe, pogrążone w THC ![]() Zbyt pozytywna dlatego zakazana.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3325 |
BAN stały
|
' Spojrzała na Niego i ból przeszył jej serce. Zrozumiała, zrozumiała , że już nigdy nie poczuje ciepła jego bluzy, jego gorącego oddechu, i zapachu.. Zapachu od którego była tak bardzo uzależniona.. '
|
![]() ![]() |
![]() |
#3326 |
Raczkowanie
|
Po to dodajemy
![]() *Wszystkie moje samobójstwa były nieudane. Właściwie wszystko było nieudane: i życie, i samobójstwa." (dopiero zaczęłam czytać pewną książkę, ale urzekł mnie ![]() *Uśmiechem sprawiasz, że znowu świeci dla mnie Słońce. *Żyć. Co to właściwie znaczy? *Kim bym mogła dla Ciebie być? *Zawsze to życie dawało mi w kość. Teraz ja się na nim odegram. *Twoje oczy mówią, że kochasz. One nie kłamią. *Rozmawiając z tym, co nierealne. *Poczęstuję Cię sobą. *Ze mną poznasz, co to prawdziwe szaleństwo ![]() *Uświadomię Ci coś. Kochasz mnie ![]() *Bądź moim Romeo, Księciem z Bajki.. Po prostu bądź.
#3327 |
Rozeznanie
|
Kobiety tak mają. Zakochują się i są bardzo szczęśliwe. A potem cierpią.
Dbał o mnie. Może dlatego się w nim zakochałam. dobrze, że nie robią matury z miłości. tej to na pewno bym nie zdała! Sprawdzian z lektury? Oj, a nie mógłby być ze znajomości Ciebie? Byłoby prościej. uśmiechaj się do mnie sercem, a nie rozumem! Role się odwróciły. Teraz Ty zabiegaj, a ja będę siedziała jak krowa na grzędzie. Czy coś takiego. - Uśmiechasz się! - kto?! ja?! Niee, wydaje ci się. - o matko! Zakochałaś się! |
![]() ![]() |
![]() |
#3328 |
Zadomowienie
|
dziękuje za pochwały stokrotki . ;*.
__ - Co się stało? - Właśnie pękło mi serce. Zapachem przesiąknięta Twoja koszula,pod moją poduszką. Definitywny koniec zadręczania się tym co miało być,co nie nadeszło,i co BYĆ MOŻE kiedyś przyjdzie. Przesiąknieta ciszą,w czterech niebieskich ścianach,własnego nieba. Pachniesz truskawkami. Minął mnie zupełnie obojętnie,równie oschle minęłam go ja. W szafce listy do Ciebie,których nigdy nie wyślę. Usiądź przy stole,zrób herbate i tak zwyczajnie ze mną bądź. Są chwile gdy samotnie spadam w dół. Potrafisz dostrzec to co piękne?,nie wiedzieć czemu nie zwracasz na mnie uwagi. Bezszelestnie jesiennie liscie spadają na głowe. |
![]() ![]() |
![]() |
#3329 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Odechciewa mi się wszystkiego z sekundy na sekundę ... Zarumienione myśli... choruję na obcość. Wiesz... Chciałabym być idealna dla Ciebie. Sztukę tracenia opanowałam do perfekcji.
ffdfdgd gfgfgg j Chcę czuć smak życia na swoich ustach. Edytowane przez ZeliNa_ Czas edycji: 2009-11-02 o 19:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3330 |
Rozeznanie
|
lula_
![]() podążając za Tobą, gubię się.
potrafiłabym patrzeć na Ciebie godzinami. i tak każdego dnia poznaję Cię od nowa. the end'owy niewypał. miłość - parszywa suka z błękitnymi soczewkami. Ty masz ją. Ja mam jego. kiedy to się wreszcie skończy ? każdego dnia boję się, że następnego już Cię nie zobaczę. przekrzycz mój strach. . . jak ja Ciebie chcę.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-11-02 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:47.