|
|
#631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III
Ty łobuzico
Cytat:
![]() Fsjnie że wszystko OK ![]() ************ hihi mąż powiedzial, ze codzinnie przed spaniem będziem i robił masaże ...skoro lekarz zalecił Będę miała codziennie SPA ![]() Aaaaa i nasz wczorajszy brzycholek z Pysiolinką przed snem
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2009-11-02 o 18:49 |
|
|
|
|
#632 |
|
Zadomowienie
|
mmm śliczny brzucholek Pysia
A mój małżonek wpadł, zjadł pizzę i pojechał dalej do pracy, pewnie wróci koło 22-23, ale przywiózł mi na pocieszenie czekoladę i już pół wszamałam...no nie mogłam się powstrzymać. |
|
|
|
#633 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
Poszłam na pocztę i potem do Carrefoura kupić kilka jogurtów, śmietanę i takie pierdoły... No i nie mogłam wrócić... Tak mnie brzuch bolał i jakieś kłucia miałam w boku... Dokulałam się na szczęście... Mąż na mnie nakrzyczał, że do niego nie zadzwoniłam, bo by po mnie przyszedł... A co on by niby mi pomógł? Odwiedziłam kibelek i wzięłam sobie magnez i nospę... Przeszło... A malutka daje znaki...
Mmonnikka gratuluję dziewczynki ![]() filka2 dobrze, że wszystko ok ![]() pysiamn śliczny brzucholek
|
#635 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
Ale podobno paznokci tylko kolorem nie można malować, bezbarwny można sobie nałożyć...
Edit: Mnie też nie kazał gin żadnych konsultacji robić... Najwyżej stomatologiczną mama mi podpisze
|
#637 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Śliczny brzusio o jeszcze masz swój pępuszekJa o żadnych konsultacjach stomatologicznych nie słyszałam Myślałam prędzej o wizycie u okulisty Jutro będzie chwila prawdy ile ważymy, kiedy wychodzimy... Oczywiście prosimy ślicznie z Adasiem o kciuki za jutrzejszą wizytę![]() Jutro lecę do szkoły, potem szybka kąpiel i na 19 do lekarza, więc zajrzę dopiero późnym wieczorkiem. Spokojnej nocki |
||
|
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
pysia - super brzuchalek
![]() filka - ale duża babeczka z tej Ady, gratulacje ![]() Ja właśnie wszamałam dwa talerze zupy - krem z dyni - pychota! ![]() taki gęsty, doprawiony curry, mhmh , musze pochwalić mojego TŻ że naprawdę eksta gotuje edit: a co do wagi to ważyłam się w weekend i mam jakieś +8kg!! koniec ze słodyczami...
Edytowane przez youyou Czas edycji: 2009-11-02 o 19:26 |
|
|
|
#639 |
|
Zadomowienie
|
z tymi znieczuleniami w szpitalach to jest róznie,u nas w szpitalu nie podają.
pytałam dziś gina o położna która przychodzi do domu po porodzie i powiedział zeby popytać znajomych żeby mieć jakąś sprawdzona i trzeba zadzwonic do niej przed porodem że chcemy żeby przychodziła do nas. patka z grzybem na ścianach walczyłam kilka lat(jesienią i zimA) mieszkając na wyspie,dookoła woda i non stop deszcze i tam prawie wszedzie był grzyb,ale my używalismy środków chemicznych, ktore starczały na kilka tyg, tam było tego duzo w sklepach.myślę że tu też jestcoś w sklepach ale nie wiem czy dla kobiet w ciąży nie jest szkodliwe. |
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
Pysia śliczny brzusio
![]() Jakie te konsultacje trzeba mieć? Ja chodzę do dentysty ale nie myślałam, że muszę go poprosić żeby mi coś w karte ciąży wpisywał. |
|
|
|
#641 | |||||
|
Zadomowienie
|
pare godzin mnie nie było a tu 3 strony nadrabiania
![]() nie wytrzymałam hałasu wierteł i pojechałam do koleżanki na herbatke do jej pracy , czyli do pizzerii nie miała wogule ruchu , więc podobało mi się i nawet długo siedziałam zjadłam pół małej pizzy ( to naprawde mało ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a masaży zazdroszczę , mój mąż czasami robi mi masaż , ale szczerze to nie wychodzi mu to ![]() Cytat:
Cytat:
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|||||
|
|
|
#642 | |
|
Zakorzenienie
|
Madziulka83 śliczny brzuszek
![]() xmila ładna z Was para, gratulacje ![]() PatkaM84 ładne porównanie brzuszkowe Na pleśń to my w Castorami kupowaliśmy preparat firmy HG, bardzo skuteczny...Cytat:
Ostatnio w sprawie znieczuleń w ciąży wszystko się pozmieniało o 180 stopni... Nie wiem czy dobrze pamiętam jak to mama tłumaczyła, ale kiedyś się nie podawało tych z adrenaliną, ale teraz się okazało, że takie znieczulenie jest całkowicie wydalane z organizmu w przeciągu chyba 2 godzin, a te inne bez adrenaliny utrzymują się w organizmie nawet do 24 godzin... Czy jakoś tak to było...
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jutro mam wizyte o 18.trzymajcie kciuki! a wczesniej bedziemy ogladac wozki!wreszcie. no i spotkam sie z Rodzicami!
---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Co do dentysty, to ja nigdy nie bylam.teraz mi sie jakies czarne pkt porobily, zbieram sie aby pojsc do dent.ale sie boje
|
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczynki za miłe słowa
Pola trzymam za wizytę i za wózkooglądanie ![]() Idę na kolację i na Na wspolnej
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
Pola ja także bardzo boje się dentysty i przeważnie idę jak już coś jest nie tak... Ale rok temu w lato zrobiłam porządek, pół roku później etż byłam, bo mi się dziura zrobiła i od arzu była kontrola... A teraz psozłam, bo mi plomba wyleciała i wtedy okazało się, ze nie tlyko ta jedna i że pare jest do zrobienia z próchnicą wtórną
a więc zmuszam się i chodzę... Jeszcze minimum 3 wizyty przede mną...
|
|
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
oh jak sie boję, ale chyba trzeba będze pójść do dent. na kolacje zjadlam bułeczkę z szynką, pomidorkiem i szczypiorkiem.ale sie objadłam.ide się wykąpać,chyba wykorzystam TŻ do golenia nóżek.
a Wy jakie macie plany na wieczór?
|
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
mam plan wcześniej się połorzyć
|
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
Zeberka jaki zamówiłaś?
|
|
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam tanio kołyskę z materacykiem i jeszcze w mieście obok, więc można pojechać osobiście, a mój TŻ się zastanawia...
Bo jego tata miał nam zrobić, ale wyraźnie się ostatnio czasowo nie wyrabia, to byśmy mu zdjęli ten problem z głowy...
|
#650 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
my tu fotki lubic!!![]() szkole rodzenia tez zaczynam po koniec listopada, ale tutaj to sa zaledwie 2 spotkania, nic ciekawego i zapewne nic nowego sie nie dowiem. aa, no i mam nadzieje, ze jednak nie zatrzymaja w szpitalu. ![]() Cytat:
![]() ![]() nigdy nie bylas u dentysty??? zazdroszcze braku potrzeby odwiedzania horrorysty![]() ![]() a ja dzis sie przepedzilam po miescie, zakupy itp i teraz chodzic nie moge Pysiamn, sliczna fotka Pysioliny. Moja Natka wczoraj jakiegos szalu dostala kopala jednoczesnie nogami i rekami (chyba), dostalam dwie takie serie boksow,![]() ![]() Zeberka, dawaj te orzechy ![]() ![]() ![]() Kamyk kanal na zywca??!! ![]() to ja dziekuje, ale chyba nie![]() Pola, plany na wieczor?? porywajace . z racji tego ze pracuje na nocki, to ciesze sie jak glupia, kiedy moge spedzic noc w lozeczku i tak tez wlasnie dzisiejszego wieczoru sie stanie. a jutro do szkoly
02.02.2010 urodzilo sie najwieksze szczescie mojego zycia-Natalia: http://picasaweb.google.co.uk/stanczak.magdalena/Natalia# Edytowane przez madzikUK Czas edycji: 2009-11-02 o 20:20 |
||||
|
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
Na szczęście tylko raz miałam tą wątpliwą przyjemność...
|
#652 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) i zapalicie świeczki dla Meli i Agi.
|
|
#653 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wcale się nie boję moze jakaś inna jestem i tylko raz znieczulenie miałam ( do usunięcia zęba mądrości) ![]() co do planów na wieczór to moim jest leżakowanie przed telewizorem , teraz "na wspólnej " pozniej "m jak miłość " a na koniec "szymon majewski "
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
||
|
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
Mamaidy pochwal się koniecznie sukienką i bzrusiem
Trzymam kciuki żeby byłow syztsko ok, a jakbyś coś gozrej sie czuła nie zwlekaj z wizyta na IP.Pola o taki mam: http://www.allegro.pl/item803786465_..._bpa_free.html Madzik juz nie mam:F ![]() Ula też nigdy nie miałam znieczulenia u dentysty ale bardzo się boję i nienawidzę tego bólu Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-11-02 o 20:31 |
|
|
|
#655 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ------------------- Ja już pożegnałam się ze wszystkim, że lecę spać. No i jestem ![]() Myślałam że wieczór z tz spędzę, ale on wolał ogarniać domek. Otworzył jakieś śmierdzące płyny i wali na całą chałupę, nie miał kiedy tego robić tylko na noc I znowu wcinam orzechy - farbnę się jeszcze na rudo i będę rasową wiewiórą![]() Co jest w tych orzechach, że mnie tak ciągnie
|
||
|
|
|
#656 |
|
Wtajemniczenie
|
Patka mnie wołami nikt teraz nie zaciągnie do dentysty
, jak narazie przestało boleć.
|
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się zaraz zbieram poleżakować na kanapie...
Mam nadzieję, że noc będę miała lepszą niż ostatnią, bo mnie tak makabrycznie lewe biodro bolało, że się rana doczekać nie mogłam...
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
Sensuel
Dziewczyny nie mam sily Was nadrabiac, zrobie to jutro.Chcialam Wam tylko napisac, ze wszystko ok z malutka Wazy 1100g i jest w samym srodku skali, wiec nadal ksiazkowo.Ulozona glowka w dol Teraz zmykamy spaciu, bo rano SR
|
|
|
|
#659 |
|
Rozeznanie
|
a ja to właśnie unikam leżenia, wolę siedzieć bo jak dłużej poleżę to mnie tak bolą plecy na dole, że ani się przekręcić ani nic.. w nocy to się budzę za każdym razem jak się przekręcam z boku na bok
|
|
|
|
#660 |
|
Rozeznanie
|
odrobilam zaleglosci w czytaniu od piatku... chyba ze 3h mi zajelo
co do grzyba na scianach, ja psikam domestosem i zostawiam do wyzarcia, znaczy sie nie zmywam, w sypialni ta metoda sie sprawdza, w lazience tez dziala choc na krocej mam pytanie o fotelik samochodowy nie mamy samochodu, ale raz na tydzien jezdzimy z tz na duze zakupy taksowka. no a poza tym trzeba dzidziusia przywiezc w czyms ze szpitala, a nie mamy od kogo pozyczyc. nie mam pojecia czy kupowac fotelik. na poczatku myslalam ze tak, bo znajoma angielka zapewniala mnie ze nas do taksowki bez fotelika nie wezma. a teraz sama nie wiem. bylismy w sklepie i przy okazji wozkow, pytalismy sie o foteliki i sprzedawczyni nas oswiecila, ze nie do wszystkich samochodow te foteliki pasuja, bo niektore auta maja za krotkie pasy. wiec tak, z jednej strony nie chce oszczedzac na bezpieczenstwie dziecka, z drugiej nie usmiecha mi sie wydawac ponad 100 funtow na cos co byc moze bedzie bezuzyteczne. tymbardziej, ze dowiedzialam sie, ze w taksowkach nie ma obowiazku fotelika. co byscie zrobily na moim miejscu?
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.

,waży juz 1560g i z pomiarów jest idealna na 30t3dni,czyli tak jak z okresu.dr sprawdzał czy nie ma rozszczepu warg(zajęczej wargi)i też ok,jeszcze sie nie obrociła
i jak zwykłe rączki miała koło głowy i sie bawiła

za wizytę i za wózkooglądanie
a więc zmuszam się i chodzę... Jeszcze minimum 3 wizyty przede mną...
bo nie mam ochoty na kanałowe bez znieczulenia, także czekam do porodu a pozniej wszystko ponaprawiam co tam będzie do naprawy.
zazdroszcze braku potrzeby odwiedzania horrorysty
moze jakaś inna jestem
, jak narazie przestało boleć.