|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 |
AGA :)
|
Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się
aaaa faktycznei, też mi się coś obiło o uszy
![]()
![]() |
#3272 |
Zakorzenienie
|
też słyszałam ze w focusie, a konkretnie w budynku koło niego...na początku myslałam ze to bedzie ta ruina po "Estradzie" ta prawie naprzeciw focus.. no ale jak bedzie zobaczymy jak otworzą.. a kiedy otwarcie?? bo mi sie obiło o uszy ze w tą sobote... prawda??
#3273 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ale moj brat sie tam bawi i jes calkiem calkiem chociazż zależy kto co lubi. Za czasów studiów balowalam w Studiu w środy a w wtorki w Stacji ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3274 |
Wtajemniczenie
|
wprawdzie plakatów nie widziałam, ale doszły mni słuchy, że teraz w sobotę jest otwarcie...
#3275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest gdzies obok focusa i sklepu No More na Sowińskiego . trochę dziwne ,że przed 1 .11 otwierają dyskotekę :-0 Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2009-10-28 o 12:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3276 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3277 |
Zakorzenienie
|
ja wtedy do szkoły chodziłam więc raczej były to piątki i soboty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3278 |
|
kurcze, w ogóle nie widziałam plakatów ani żadnych innfo na temat tego otwarcia.
Tak czy siak się nie wybieram ![]() ![]()
![]() |
#3279 |
Zakorzenienie
|
Ci wiedzieć mają to wiedza i gwarantuję że pewnie nie będzie tam miejsca b tyle bydła się zleci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
moje malunki ![]() ![]() i moje wypocinki fotograficzne ![]() ![]() mama aniołka *28.02.2010- [*] 17.03.2010 Edytowane przez Isis23 Czas edycji: 2009-10-28 o 14:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3281 |
Raczkowanie
|
Tak- w focusie, ale gdzie dokładnie... z której strony... - nie wim. Tak- w sobotę, choć wyczytałam gdzieś na forum, że mają otwarcie przełożyć na listopad...
Mnie tam osobiście nie przeszkadza, że otwierają przed 1listopada, i co z tego? ![]() Tak poza tym na stronce heaven znalazłam ogłoszenia o pracę i natknęłam się na jedno takie- potrzebują tancerek... Pomyślałam ok, z chęcią, ale potem dowiedziałam się jakie to mają być tancerki... Ech- trochę materiału na cyckach, trochę "tam" i heeeejjjaaaa, ok... Ale nie da rady;p Mój mężczyzna chyba by mnie zabił, a z drugiej strony nie jestem już przekonana do tego, by zabrać go tam na balety ![]()
bądź sobą- po prostu sobą ![]() Edytowane przez vinitha Czas edycji: 2009-10-28 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakie niby tancerki tam by mialy być ? tango ?walc ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3283 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny zostałam laureatką testu Browna na wizażu...dostanę do testowania suszarkę
![]() ![]()
#3284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a sa gdzies jakies wyniki czy wysyłali na maila?? EDIT: juz widziałam liste ![]()
moje malunki ![]() ![]() i moje wypocinki fotograficzne ![]() ![]() mama aniołka *28.02.2010- [*] 17.03.2010 Edytowane przez Isis23 Czas edycji: 2009-10-29 o 18:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3285 |
|
kma gratulacje !
![]() ![]() a co to w ogole byl za konkurs?
![]() |
#3286 |
Przyczajenie
|
HEJ! jeśli chcecie się dowiedzieć czegoś więcej o złuszczaniach ziołowych, neoderma bio-peeling, rose de mer czy herbal a-peel to polecam stronę
www.abramex.pl mają ciekawą ofertę. |
![]() ![]() |
![]() |
#3287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aga, u góry był banerek.. trzeba było tylko ankiete wypełnic, i dawali wybranym osobom do testowania suszare lokówke albo prostownice
moje malunki ![]() ![]() i moje wypocinki fotograficzne ![]() ![]() mama aniołka *28.02.2010- [*] 17.03.2010 Edytowane przez Isis23 Czas edycji: 2009-10-30 o 18:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3288 |
Wtajemniczenie
|
już zgłosiłam tą reklamę, ale jesli ją usuną to Isis będziesz musiała edytowac posta, żeby w nim również nie bylo reklamy
![]()
#3289 |
Zakorzenienie
|
juz edytowałam.. zawczasu
![]() a co tam u Was w ten piatkowy wieczór?? ja siedze w domku, zaraz chyba pójde sobie kąpiel wziąc (krótka taka, bo długich nie moge... a uwieeeelbiam :/) i czekam na TZ az przyjdzie z pracy i siądzie do kompa.... najgorsze to czekanie... ale jeszcze 2 miesiące niecałe i bedzie ze mną ![]() ![]()
#3290 |
Wtajemniczenie
|
powodzenia Isisa, oby te 2 miesiące szybko minęły
![]() Ja przed chwilą z Focusa wróciłam, byłam kupic kurtkę na zimę, bo z zeszłego roku są mi za duże i wyglądam jak w worku na kartofle...kupiłam w HeMie taką pikowaną, lekko połyskujące...one chyba są teraz na topie, bo pełno ich w sklepach...kosztowała 149,00 zł i dlatego ją wzięłam, bo za jakąś lepszą rozejrzę się jak będą przeceny ![]() Ale jestem wśiekła dziewczyny...jak jechałam do Focusa, to w skrzynce znalazłam kartkę od kuriera UPS, że mam paczkę (tą suszarkę z wizażu) u sąsiadki pod nr 7...sąsiadki jeszcze nie ma, z resztą kurier paczkę zostawił tam bez konsultacji ze mną...nie znam tej sąsiadki, wiem, że troszkę popija, nie wiem nawet jak się nazywa, skąd mam więc miec pewnośc, że ona mi odda tę paczkę?! Wściekła zadzwoniłam do ups centrali i powiedziałam o wszystki, mam składac reklamację, ale najpierw muszę od redakcji wizaż dostac nr przesyłi, bo na tej kartce, którą zostawił mi kurier nic nie ma...a to dopiero możliwe będzie w poniedziałek ![]() ![]()
#3291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to małpiszon z tegu ups-a... nie powinien tak robic ![]() ![]() daj znac jak sie sprawa skonczyła... oby sąsiadka nie była taka zła i oddała paczke
moje malunki ![]() ![]() i moje wypocinki fotograficzne ![]() ![]() mama aniołka *28.02.2010- [*] 17.03.2010 Edytowane przez Isis23 Czas edycji: 2009-10-30 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3292 |
Zakorzenienie
|
Ja wylosowalam prostownice
![]() na szczescie bylam w domu kiedy kurier ja przyniósl ale poprzedni tej gnojek ostawil u sąsiada :-/ ktorego nie znam . Na szczescie przesylke oddal całą i bez problemów ,nastpnym razem złożę skargę na kuriera . Co to wogole za praktyki ,niestety z kurierami mam niezbyt mile doswiadczenia i sa gorssi niz poczta polska . |
![]() ![]() |
![]() |
#3293 |
Zakorzenienie
|
Ja akurat na żadnego takiego kuriera nie natrafiłam więc sobie chwalę ale nie wyobrażam sobie żeby poszedł i zostawił paczkę dla mnie u sąsiada wybaczcie ale oni chyba sobie nie zdają sprawy że nie doręczając adresatowi paczki łamią prawo i mogą później ponieść konsekwencje im zależy żeby jak najwięcej rozwieść chociaż się nie dziwie bo to ich pieniądze
A jak tam dzisiejszy mroźny dzionek wam miną? |
![]() ![]() |
![]() |
#3294 |
|
kma mam nadzieję, że odebrałaś od sąsiadki sprzęt bez problemów ?
ależ wczoraj zmarzłam na cmentarzu :/ okropnie ! muszę wziąc jakieś leki proflaktycznie bo czuję, że się jakieś chorubsko czepia a nie mam teraz czasu chorować.
![]() |
#3295 |
Wtajemniczenie
|
sąsiadka przyszła po 21, od razu ją przyczaiłam
![]() ![]() ![]() na cmentarzu też zmarzłam... dziewczyny, jestem super szczęśliwa, zdecydowaliśmy z Tżtem, że odstawiam tabletki anty i staramy się o dzidziusia ![]() ![]() ![]()
#3296 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3297 |
|
kma ojejjjj, ale suuper !!! TRzymam więc kciuki! powodzenia !!!
![]()
![]() |
#3298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no i czekamy na dobre wieści ![]() ![]() ja, wstyd sie przyznać, nie byłam na mszy na cmentarzu... jednak wizja mnie sterczącej godzinę na cmentarzu, w tym mrozie bez odpowiednich butów(bo jednak nie zdązyłam jeszcze kupić nic na zime z płaską podeszwą- jedyne kozaki które mam są na 9 cm szpili... i raczej nie bede ryzykowac chodzenia w nich).. no w kazdym razie skonczyło by sie pewnie jakims przeziębieniem.... pojechałam sobie troche potem jak juz tyle ludzi nie było... ja sobie dzisiaj zafundowałam nowy fryzik: farbowanie + lekkie podcięcie... od razu sie lepiej czuje.. juz nie tak jak jakis pasztet ![]() ![]()
![]() |
#3299 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3300 |
Zakorzenienie
|
Kma powiem Ci tak niewskazane jest zajście w ciąże w pierwszych 3 miesiącach po odstawieniu tabletek jednakże znam wiele osób które zaraz po odstawieniu tabletek zaszły i urodziły zdrowe maleństwa. A kwas foliowy to też mi ginekolog powiedział że tak na 3 miesiące przed planowaną ciąża powinno się łykać jak dobrze pamiętam.
Ja ogóle właśnie zaczęłam stosować z powrotem tabletki anty od tygodnia jednak w ciąże chciała bym zajść na jesień gdzieś na przełomie końca sierpnia/września więc na razie spasowałam. Kma życzę powodzenia i trzymam kciuki za was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.