![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. III
Cinusiowa, biedna Ninulka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Wtajemniczenie
|
Illbana ja też od kawy uzależniona
![]() Bercia a ja słyszałam że nie wolno w ciąży i podczas karmienia rutinoscorbinu ale wiem czy to prawda ![]() a wit C na pewno można ![]() Carola moja właśnie uwielbia metki ![]() michaela ja bym pojechała z dziećmi ![]() dziewczynki chodzące do pracy - DZIELNE JESTEŚCIE ![]() kuroikaze co się stało?????????? ![]() ![]() iwcia dens Szymcio suuuper |
![]() ![]() |
![]() |
#153 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
Bercia kobieta w ciąży jak i kobieta karmiąca może brać przy przeziębieniu i jakimkolwiek bólu Paracetamol!!! Wiem to z doświadczenia, gdy wylądowałam kolka razy na pogotowiu i w czasie ciąży i gdy karmiłam cycuszkami, to mi zalecał lekarz
![]() Gosikk nie wiem, czy na raz idą te cztery ale są w miejscu wszystkich jedynek białe kreseczki, jakby tam już się chowały ząbki. Może to akurat teraz jeden ją męczy, a może wszystkie na raz tego nigdy nie będę pewna. Najgorsze jest to, że przed 20:00 Tż ją położył lulu, ona zasnęła i właśnie się obudziła i jęczy, pcha rączki do buziulki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Raczkowanie
|
Male - wow! To z Filipka niezły wyczynowiec
![]() ![]() Anulka - podoba mi się ta Superzabula na motorze ![]() Iwcia dens - słodkości. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinusiowa - współczuję walki z zębolami i przesyłamy pozytywne fluidy, coby te zęby wreszcie Ninuli wyszły ![]() Esti - a dużo kaw wypijasz dziennie? Bo ja sobie pozwalam teraz na dwie słabiutkie z mlekiem, ale jakbym mogła, to piłabym non stop. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Rozeznanie
|
kurka tak mi wolno net chodzi ze nie da sie siedziec
![]() ![]() ![]() jutro poczytam co tu naskrobalyscie bo cierpliwosci mi nie starcza, poza tym do pracki rano trza wstac Ciniusiowa oj wspolczuje biedna i corcia i Ty ![]() ![]() Male niezle Ci juz synus sie czolga ![]() Szymcio dziekuje cioci Est cioci Illbance i cioci Gosikk za komplementy ![]() dobranoc dziewczynki ![]()
Szymuś 04.06.2009 Dominik 08.10.2011 ![]() Edytowane przez iwcia dens Czas edycji: 2009-11-02 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny potrzebuję 10 etykiet z produktów GERBERA błagam, kto zedrze i mi prześle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czy ktoś podaje dzieciom już mleczko NAN 2 ???? |
![]() ![]() |
![]() |
#158 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nie moge super fota ![]() a gdzie tak pędzisz superzabulko ![]() Iwcia dens o widzę ze synek czyta co piszą jego wizażowe ciotki ![]()
10.05.09 ANTOŚ jest już z nami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KOCHAM CIĘ SYNECZKU ![]() Edytowane przez Bercia2000 Czas edycji: 2009-11-02 o 20:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze cie rozumiem... mam nadzieje ze u Ninki sie to ruszy bo my juz od poltora miesiaca mamy takie krechy i sa u gory i na dole... ostatnio nawet pojawily sie na klach ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja tak jak ciniusiowej mowilam... ja bym nie usuwala nikogo, no moze ta dziewczyne ktorej nawet imienia dziecka nie ma... nie kojarze jej teraz no ewentualnie te co doszly ostatnio ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Cinusiowa, u nas jak pojawiła się biała kreseczka na dziąśle to ja uznałam że ząbek się już przebił
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zadomowienie
|
kuroikaze - osz Ty
![]() ![]() ![]() A co tam sie stalo? ![]() Bercia - warzywka mi sie ladnie miela ale ryz nie ![]() ![]() I co? Gotujesz? Czy kupujesz gotowe? A makaronu chyba nie mozna bo ma gluten ![]() ![]() superzabula - jaki avatar ![]() Illbana - ja tu Ci delikatnie sugeruje, ze Hubek moze starac sie o reke pieknej Julii a Ty do mnie z takiego kalibru?! ![]() iwcia dens - tz przypomina mi Cezarego Pazure ![]() Czlowiek demolka. Boje sie myslec co sie bedzie dzialo jak zacznie chodzic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
Cinusiowa, z etykietami niestety nie pomogę, też mam tylko Hippa.
Ania, ale miny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
Musze sie Wam pochwalic, ze Filipek usypia za kazdym razem sam w lozeczku
![]() ![]() ![]() Jestem z siebie dumna ![]() Wogole to, z dnia na dzien czuje do mojego dziecka coraz wieksza milosc ![]() ![]() A na zdjeciach maly dran, jak sie gimnastykuje ![]() aniu ale co z tymi zupkami nie tak? za rzadkie sa?? odnosnie tych tabletek, no tak przeciez Ty karmisz...hmm zazywalam kiedys kapsulki: Pilonyx, tez bardzo mi wzmocnily wlosy, moze bys o takie zapytala?? ![]() http://uroda.webwweb.pl/?a=txt&id=13763 Moj maz kupuje je na takich targach blizej zdrowia, blizej natury, wiec tam raczej zadnej chemii nie ma. Ale mozna tez kupic przez neta, tylko nie jestem pewna czy mozna zazywac. kuroikaze wiem, ze maly odczuwa moj stres, wiec staram sie jakos tak przy nim nie okazywac tego, ale wiesz jak to jest nie da sie. W kazdym razie jutro tesciowa ma probe, ok 2 godz bedzie z malym sama, bo musze jechac do pracy zalatwic sprawe. Zobaczymy jak jej pojdzie, ogolnie nie jest najgorzej ![]() Gratuluje zabeczka ![]() ![]() A co sie stalo?? cos z tztem? Ilbanka ja tez lubie miec zapas pieluszek, mleczka itd ![]() ![]() A moj tz grzeczny, ale juz nie zamiata, nie szoruje zlewu, itp odpuscil sobie bo i ja odpuscilam, no ale juz odzywamy sie i jest ok. Chociaz nadal nie przeprosil i jak mowie mu ze cos tam mielismy zrobic w ubieglym tygoniu, to on mowi: no ale nie zrobilismy bo bylas niegrzeczna ![]() ![]() male to ladnie smiga Twoj Filipek hehe a Filipki wszystkie takie sa ze zaciskaja buzke i pojedzone ![]() ![]() iwcia dens rzeczywiscie uszka tatusia hihi moj tez uszka ma po tatusiu ![]() ![]()
#165 |
Rozeznanie
|
Illbana i Iwcia dens
Jego czolganie wzielo sie nagle z dnia na dzien, pamietam jak jeszcze 1,5 tygodnia temu byla moja mama to tez"kolowal" w miejscu, no czasem troche udalo mu sie pelzac do tylu. Mielismy radoche jak udalo sie jemu przeturlac przez pol pokoju, a teraz smiga po calym.Tak smiesznie podnosi kuperek do gory i probuje stawac na kolankach, czasem nawet prostuje cale nozki. Zaglada w kazdy kat, wyciaga wszystkie paproszki i laduje do buzi. Ostatnio bral sie juz za szuflade, przez dluga chwile usilowal ja otworzyc ![]() A z czego mamy teraz najwieksza radoche?- Nauczyl sie mowic DA-DA i ciagle to powtarza! ![]()
#166 |
Zakorzenienie
|
Ania co zrobiłaś Julce że ,ma taki pomarańczowy nos
![]() ![]() W środę wyślę wam kości ![]() Sorki że tak późno ale kurka na tej wsi nie ma poczty ![]() Cinusiowa mój Mały ![]() ![]() Kuroikaze cokolwiek się tam stało u Ciebie to trzymam ![]() ![]() Aguśka brawa dla Filipka ![]() co tu nam jego pupką świecisz ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- male wow ![]() mój to leń, leżałby tylko i to najlepiej na plecach, jak na brzszek o daje to muszę robić z siebie debila i skakać zeby chociaż chwilkę poleżał ![]() pupe podosi...owszem, przy zmianie pampka ![]() ![]() a z mówienia to kilka razy udało mu się powiedzieć "beee" jak dostaje zabawkę to pyta "uuu?" i raz wyszło mu "kuwa" ![]()
#167 |
Zadomowienie
|
Witajcie!!!
![]() To i ja melduję się na nowym wąteczku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() esti - pewnie za focie fortune zapłaciłaś cioo?? Juz wkleiłam ![]() ![]() ![]() Illbanka - zostaje w swojej zgnitej budzie niestety, ale jedyne światełko w tunel takie że juz moja praca się tworzy ![]() ![]() ![]() Mell - ślicznyyy przystojniaczek i rzeczywiście podobni z Bryankiem ![]() Aguśka - a gadałam że będzie zgoda w łóeczku ![]() Fionka - a to Ci niespodzianka ![]() ania - jak tam zdrówko? Tos nagotowala dziecinie jedzonko ![]() Haruno - ja również Cię witmam w naszym gronie ![]() gosikk_s - i zas wersja że sie nie przenosze i tak zostanie bo dzisiaj była ostatnia szansa, aleeeee mam nadzieje że nie będzie tak tragicznie. No ja czekam na tego pieruńskiego zęba, ale cosik wyjśc nie chce ![]() ![]() milena - obydwaj sprzedawcy (od tych linków z mat) maja sklepy bliziutko mnie ![]() Nie dałam rady ![]() ![]() 1,2 - buciorki (zwykłeeee) 3 - switerek 4,5 - synus mójjjj 6 - sąsiedzka miłośc ![]() Edytowane przez marika2121 Czas edycji: 2009-11-02 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeju a Filip nie cierpi, smieje sie, ze plecy go parza chyba. Na plecach to tylko jak spi, a to i tak bardzo rzadko, zazwyczaj w wozku bo w lozeczku uwielbia spac na lewym boczku. Cale dnie fika nogami lezac na brzuchu. Zmiana pampka to teraz wyczyn nieziemski, ja go na plecy, on fik na brzuch, ja go na plecy- fik na brzuch i tak w kolko ![]() Czasem boje sie ze mu krzywde zrobie, bo on sie wije jak taka glizda.
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
marika no to teraz...udanej pracy
![]() butki mi się nie podobają nie bij ![]() szpice mi się przejadły ![]() Sweterek boski ![]() A najładniejszy synek z tego zestawu ![]() male mój ![]() on się nie przewraca, wiem że potrafi ![]() ![]() Na brzuchu nie cierpi leżeć. Mamy jeszcze jakieś dzieciaczki które się nie przewracają na plecki i odwrotnie?? Mój zrobił tak kilka razy już nie wiem czy chcacy czy nie ![]() A teraz leży jak kłoda ![]()
#170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Caro moja Nina nawet nie chciala nigdy leżeć na brzuchu. W końcu doszłam do wniosku, że nie będę jej terroryzować. Zawsze po popołudniowej drzemce rozkładam jej zabawki na kocykach i ją kładę, ona sobie po nie rączki wyciągała i takie tam.. Kiedyś patrzę a ona bach przekręt i na brzuch... Za chwilę z powrotem i tak ciągle. Jednego dnia zaczęła się ni stąd ni z owąd przekręcać na wszystkie strony i ja z nią tego nie ćwiczyłam, nie kładłam jej na brzuszek. Sama to robi, bo widocznie przyszedł jej czas. Nie zmuszaj zięciusia to też jego czas przyjdzie. Kładz go między zabawki i sam tak jak Ninka dojdzie do tego ![]() Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-11-02 o 22:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
Witam Mamusie
![]() Powiem tak ogolnie, ze wszystkie "nasze" dzieciaczki to straszne slodziaczki ![]() ![]() A teraz sie chwale : Uwaga moje dziecko od wczoraj mowi.... mammmma ![]() ![]() ![]() ![]() A dzisiaj spal do 12 w poludnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
A to dzisiejszy dzień Ninulki
![]() Dwa pierwsze zdjęcia przedstawiają metody mojego Tż, aby zająć czymś córkę... ![]() ![]() Ostatnie zdjęcie, to nasze dziecko przyłapane bardzo wcześnie rano. Rodzice spali, a ona... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |
Wtajemniczenie
|
Przeczytałam ale po ciezkim ostatnim dniu w Polsce (straasznie zabieganym) nie mam juz siły...i malutko odpisze...
Cytat:
![]() Aguska to prawda...ze macierzystwo jest cudowne!!! Ja tez patrzac na mojego synka czuje ze kazdego dnia kocham go mocniej i mocniej i jezcze bardziej sie przywiazuje... Dzieci to cud!!! Marika Twoj Bąbel ma taka męską urode.. niektorzy faceci maja taka lalusiowata twarz a on to taki prawdziwy mezczyzna... dziewczyny za takimi szaleja... ![]() Anulka anulka ty to masz poczucie humoru... ![]() takimi tekstami rzucasz.... ![]() YYYYCO TAM JESZCZE PISAŁYSCIE... ![]() Eve to super ze mozesz juz sluchac mammmmmyy Male a to pełzacz z Twojego Filipka ![]() Przyjezdzasz do Polszy??? Ja jutro stad wyjezdzam i jade do Holl... ![]() CZYLI MIALO BYC TROSZKE ALE COS TAM Z SIEBIE WYKRZESAŁAM... NAWET FAJNE TE PIELUCHO-MAJTKI ![]() AAA I NAJLEPSZE...DZISIAJ POROZWOZILISMY ZAPROSZENIA NA CHRZEST I WIECIE CO...TERAZ DOPIERO ZORIENTOWALISMY SIE ZE NA ZADNYM NIE NAPISALISMY CZYJE TO CHRZCINY ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Ninka -sliczna dziewczynka ![]() ![]() A oczka ma taakie błekitne... No i cała brodka w slince...
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Cinusiowa Ninulka swietna po prostu, a co do lozeczka, to chyba wiekszosc dzieci robi takie cuda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczka rzeczywiście Ninulcia ma niebieściutkie, jaśniutkie, można powiedzieć, że błękitne i to dzięki tatusiowi takie ma ![]() ![]() A ta ślinka na brodzie, to już prawie zawsze ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Cytat:
![]() A te ostatnie wystające bose szkitki z rozczapierzonymi na wszystkie strony paluszki, to mnie powaliły ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Przed pracą udało mi się wyjść z małym na godzinny spacer po parku, jutro i pojutrze mam 2 dni wolnego, więc jak pogoda dopisze to spacerki będą nasze ![]() ![]() Ewelain wszystkiego najlepszego ![]() Rumiankowa ![]() Anulka ja daję małemu Cebion Superzabula pierwszy dzień w pracy masz już za sobą ![]() Michaela gratuluję pierwszego ząbka ![]() Kuroikaze gratuluję kolejnego ząbka ![]() ![]() Marika to fajnie, że znalazłaś kogoś do napisania tej pracy ![]() Eve gratuluję pierwszego słowa ![]() ![]()
#179 |
Zakorzenienie
|
Kazde z dzieci jest rozbrajajace
![]() ![]() Mam pytanie imieninowe, czy ktoras sie orientuje kiedy jest "glowny" Aleksander ? Jest kilka razy w roku, ale nie w kazdym kalendarzu tak samo ![]() ![]() ![]() ![]() A.... no i mialam spytac czy ktores z dzieciaczkow ma lub mialo problem z szyja, tzn ze skora na szyi i karku? Olek ma wysypke (raz jest raz nie), ktora tak go swedzi, ze drapie sie do krwi ![]() ![]() Mell_xx ale jaja z zaproszeniami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
Eve ale imieniny się obchodzi pierwsze jakie są w kalendarzu po urodzinach
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ---------- Jeszcze na dobranoc chciałam Wam coś pokazać na rozluźnienie, na dobry początek dnia jak wstaniecie po mam nadzieję przespanej nocy ![]() OTO LINK DO OBRAZKA oraz jako, że już kiedyś wspominałam, ze z Tż jesteśmy ogromnymi fanami żużla i klubu Stal Gorzów (Falubaz Zielona Góra - obecny Mistrz Polski ![]() ![]() Zielonogórzanin, Gorzowiak i Poznaniak wybrali się na ryby. Szczęście im dopisało i złapali złotą rybkę. Wiadomo co dalej: puśćcie mnie a spełnię wasze trzy życzenia. Bylo ich trzech, więc wiadomo: po jednym na każdego. Najpierw Poznaniak: - Ja chciałbym, żeby moje miasto jeszcze bardziej rozkwitało gospodarczo, przemysł się rozwijał, itp.itd. Oczywiście rybka życzenie spełniła. Dalej Zielonogórzanin: - Zielona Góra jest najpiękniejsza a mieszkańcy najmądrzejsi w Polsce, więc otocz moje miasto wysoooookim murem i żeby był tak szczelny, żeby to całe tałatajstwo do niego nie weszło, a zwłaszcza ci z północy. Życzenie spełnione. Przyszła kolej na Gorzowiaka: - Szczelny ten mur? - pyta się rybki. - Oczywiście! Nic się nie prześlizgnie. - To nalej do środka wody do pełna! ![]() Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-11-03 o 00:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.