|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2521 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2523 | ||
Zakorzenienie
|
a my po spacerku!
Cytat:
cale szczescie to juz za mna ![]() bedziemy obie na chustowym odwyku ![]() Cytat:
![]() a za wynik zaciskam kciuki!!!!! bedzie dobrze!!!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2524 |
Raczkowanie
|
witam serdecznie, wiem że rzadko do was zaglądam i za to was przepraszam.
No ale dziś wpadam do was z pięknymi wieściami otóż wczoraj i dzisiaj zrobiłam testy ciążowe i wyszły pozytywne ![]() Mąż właśnie podjął się leczenia, wyniki ma kiepskie także obawiam się żeby ostatnia sytuacja się nie powtórzyła ![]()
#2525 |
kosmitka
|
Jota
![]() Histeroskopia to chyba coś innego niż hsg? HSG bada drożność, a histeroskopia co?? ania p ja Cię zlinczuję ![]() ![]() ![]() Nika - Ty w depresji?? To jest niestety niemożliwe, jesteś takim promyczkiem, że nie umiem sobie tego wyobrazić, to pewnie kwestia wejścia w rytm nowego tempa życia, zorganizowania sobie czasu itp. Kropko ja wspominam brata ciotecznego, co to jadł pomidory z dżemem i miał 1000 pomysłów na minutę. I zawsze najbardziej się boję, że będę miała takiego łobuza, kto za nim nadąży ![]() A mi dzisiaj dzionek minął lajtowo. Wieczorek spędzam sama, jutro na szczęście przyjeżdża mężuś. Mamy ostatnie przygotowania do chrzcin. Jest chrzestnym wspólnie z siostrą i kupili dzieciaczkom takie leżaczki do leżenia. Chcemy jeszcze dokupić pamiątkowe albumy, tylko nie wiem, gdzie to można dostać, podobno w empiku. Dziewczyny czy któraś stosowała dowcipnie luteinę? Ja mam dawkowanie 2x2 i po prostu pływam w niej. Odczuwam też takie ukłucia w jajnikach, nie wiem, może to efekt wchłaniania tego pęcherzyka, który nie pękł? Ktoś miał podobnie? Karolinka gratulacje ![]()
Edytowane przez anciaahk Czas edycji: 2009-11-02 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Zakorzenienie
|
Karolina!!! cudowne wieści!!!
![]() ![]() ![]() wiem kochana że sie boisz że sytuacja sie powtórzy ja też sie bałam i nadal czasami mam strach przed oczyma !!!Ale wierzę że tym Razem i u ciebie bedzie dobrze!!!! Trzymam MOCNO kciuki za TŻ-ta wyniki i dmucham chucham aby do lata!!!!! ![]() ![]() ![]() Dziewczyny fluidki przesyłam my i 19 tydzień: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A narzie nie wrzucam innego fluidka bo za 3 tyg. mamy połówkowe i 4D więc mam nadzieję że piękne zdjęcie Wam wlkeje!!! I to bedzie taki MEGA FLUID DLA WAS!!
![]() |
#2527 |
kosmitka
|
Taki fluidek też jest mega mega wielki. Cudownie wyglądasz Mamusiu
![]()
![]() |
#2528 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No to łap mega fluida
![]() |
#2529 |
Zakorzenienie
|
Karolinko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, ja tak rzadko zaglądam bo jakoś czasu nie mam. Od 2 tyg. ciągle szkolenia, a to delegacje, a to po godzinach siedzę, normalnie padam na ryjek ![]() ![]() Dziś P. był pierwszy dzień w nowej pracy i jak cudownie było mieć go w domu już przed 15 ![]() Postaram się częściej zaglądać jak tylko te głupie szkolenia się skończą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2530 |
kosmitka
|
ania p no pewnie, że pięknie, jeszcze sama w to uwierzysz. To taki wyrośnięty fluid hahahha, ale biorę chwytam nie puszczam
![]() Pomidora tak właśnie myślałam, gdzie się podziewasz ![]() ![]() Praca do 15 aaaa rozmarzyłam się. ![]() ![]()
![]() |
#2531 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2532 |
kosmitka
|
Ja już tak 3 lata pracuję i mąż mnie w święta ogląda.
![]() Który masz dc? Wiesz, że test całej prawdy nie powie ![]()
![]() |
#2533 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczątka kochane
![]() ![]() Część się pozmieniała i pewnie nie ma pojęcia któż ja, a reszta może już nie pamięta ![]() ![]() ![]() ![]() Nikusia jeszcze przed wyjściem Lenki pytała co u mnie, a ja tak niezbyt miałam siłę się pozbierać i napisać... Po pierwze gratulacje dla wszystkich rozpakowanych i zafasolkowanych ![]() ![]() ![]() Kropuś mam nadzieję, że od teraz będzie już tylko lepiej ![]() ![]() Nika to samo i,że pozwoli Ci się to w pełni cieszyć maleńką, która swoją drogą jest cudna ![]() Konczitko mam nadzieję, że z mężem coraz lepiej...w końcu się kochacie..musi być dobrze... ![]() ![]() A jakbyście chciały wiedzieć co u mnie...to z jednej strony wszystko ok, a z drugiej niekoniecznie. Moje małe przedszkolne paskudki są słodkie choć czasem mam ochotę je ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A w pracy atmosfera hmmm niby wszyscy milutcy, ale obrabiają sobie tyłeczki, jak to między babami, choć bywa średnio ciekawie, ale co tamdam rade, bywały gorsze sytuacje... A mój biedny magister...zostało mi opracowanie badań i coś mi nie idzie ![]() ![]() ![]() ![]() A w pokoiku miałam remoncik i wyszedł piękniusi, bordo z kremikiem i duużo kwiatuszków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czasem czuję jakby mi coś w życiu nie poszło, mieszkam z rodzicami, a miało być inaczej...minął prawie rok od tamtego poronienia ...a czasem nadal płaczę...i nadal zbieram się z eksa, bo co jakiś czasem pojawia się ni stąd ni zowąd, a ja nie zawsze, a wręcz rzadko mam siłę obrócić ię i nie gadać z nim...choć teraz mam nadzieję, że to już zuełny koniec, we mnie już niewiele zostało bardziej żal, rozgoryczenie, strasznie długo się to ciągnie ![]() ![]() ![]() ![]() Kobitki moje kochane trzymam za Was wszystkie kciuki z całych sił i dopinguje mimo, że baaaardzo rzadko piszę od paru miesięcy, ale jakoś o tym wątku nie można zapomnieć ![]() ![]() O mamo ależ się naprodukowałam, mam nadzieję, że przebaczycie ![]() ![]() Dobrej nocki ![]() PS. Anciak ja jak czytam o Tobie, to nie wiem dlaczego ale mam wrażenie, że dzidzia pojawi się jak prace zmienisz... ![]()
Edytowane przez agusia8524 Czas edycji: 2009-11-02 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2534 | ||
Zakorzenienie
|
Witajcie,
Cytat:
![]() Wiem,że czarne myśli przechodza przez głowe ale postaraj się myślec pozytywnie.Moze badanie meża wyjdzie pozytywnie.Kto wie co sie zmieniło przez ten czas. Cytat:
![]() Ja się nie mogę doczekać mojego 12 tygodnia.W środe ide do położnej i do dentysty ale nie wiem czy z tym zębem wytrzymam.Tak mnie boli,ze już wziełam 2 paracetamole i nie chce wiecej. Boje sie,ze przez ten ból zęba zaszkodze fasolce. A jeszcze w sierpniu miałam wszystkie zęby zdrowe i tak w miesiac mi się dziura zrobiła. W ogóle co zjem to jest mi niedobrze.Jeszcze nie zwracałam ale .. Wczoraj trochę popakowalismy ciuchów w pudła.Niektóre z nich nie zostana otwarte przez kolejne 9 miesięcy bo to głównie letnie ciuchy, które i tak będą na mnie za małe. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2535 |
Rozeznanie
|
Karolinko gratuluję Tobie z całego serca!!!
A u mnie dziś całkiem całkiem ... Pod wieczór z moim M byliśmy na cmentarzu ... Zawsze działa na mnie bardzo nostalgicznie w tym okresie ... Pozwala na chwilę zadumy, zamyślenia ... Dziś czułam kłucie w podbrzuszu. Piersi trochę pobolewają - dokładnie tak jak w poprzednim miesiącu, tak więc myślę, że @ czai się za rogiem ... |
![]() ![]() |
![]() |
#2536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2537 |
kosmitka
|
Agusiu, zawsze gdzieś czeka ktoś. Na Ciebie też czeka. Pewnie jak wszystko, jak nasze starania, to kwestia czasu i sytuacji. I akurat tutaj pośpiech nie jest wskazany. Lepiej dobrze wylizać rany, by być gotowym na nową sytuację.
Nie wiem co prawda, jak to było u Ciebie, ale wierzę, mocno wierzę, że wszystko się poukłada ![]() Aguś ja chcę poczekać te 3 mce z clo i zrobić hsg. Jeśli medycznie będzie ok, wtedy krótka decyzja.
Edytowane przez anciaahk Czas edycji: 2009-11-02 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Darianko trzymam kciuki za Ciebie, żeby wszystko z dzidziolkiem było ok ![]() ![]()
Edytowane przez agusia8524 Czas edycji: 2009-11-02 o 22:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2539 |
kosmitka
|
Tacy uzależniacze często są toksyczni i nie wnoszą nic dobrego. Może właśnie tak miało być, i dlatego tej dzidzi jeszcze u Ciebie nie ma. Może to nie był właściwy ON. A życie masz jedno i nie oddawaj go w niewłaściwe ręce. Zasługujesz na najlepsze.
![]()
![]() |
#2540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2541 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dostałam teraz Duphaston, bo niby mocniejszy niż Luteina, która wcześniej mi nie zlikwidowała plamień. Histeroskopia polega na wsadzeniu kamery i oglądaniu, czy nie ma zmian w endometrium. Z tego co poczytałam czasem robią w znieczuleniu ogólnym i mogą wtedy od razu wycinać np. polipy a czasem na głupim jasiu tylko. Dokładnie nie wiem, nie chciałam się dołować, wizja HSG mi wystarczy. Zastanawia mnie jeszcze coś - podczas tych dwóch wizyt lekarz nie widział drugiego mięśniaka. W czerwcu zdiagnozował mi dwa posurowiczne, cokolwiek to znaczy. Mówił, że może schował się za jelitem, ale ja mam swoją teorię - zniknął dzięki temu, że piję ziółka Klimuszki antyzrostowe. Oby się nie odnalazł przy kolejnym badaniu ![]() Teraz zostaje mi czekać na @
![]() |
#2542 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() Kiedyś tak gadaliśmy z mężem i stwierdził, że jak nasze dziecko będzie miało charaktery po nas, po naszych rodzicach, po jego dziadku i po mojej babci - to on gorąco współczuje przyszłemu partnerowi naszego dziecka. ![]() ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- Cytat:
![]() Nareszcie cuś drgnęło. ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2543 | |||
kosmitka
|
Cytat:
Będzie dobrze ![]() Cytat:
Ja miałam operację wycięcia dużej torbieli i właśnie boję się i zrostów i HSG, zwłaszcza że operowany jajnik jest martwy, tj. nie rosną w nim pęcherzyki. Operacja była 5 lat temu. Cytat:
![]() ![]() Miłego dnia dziewczyny. Ja się dzisiaj obudziłam wystraszona. Śniło mi się, że pisałam jakiś egzamin i z arkuszy egzaminacyjnych wychodziły takie czarne żuki, obłaziły całe ciało, wchodziły w rękawy brrr. A potem śniły mi się tańce, po których mój mąż zainteresował się inną brrrr ![]() Oby dzionek odwrotnie niż sen był miły.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale masz sny. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2545 |
Zakorzenienie
|
Oj pięknie, pięknie
![]() Anciakk czasem mam taką wielką nadzieję, że już niedługo, że będzie ok ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uda się, uda, tylko nic na siłę - pamiętaj. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A, że nic na siłę to cucę się tym w momentach, gdy chciałabym już teraz zaraz mieć kogoś obok (bo brakuje i to bardzo, ja nie jestem jednak z tych stworzonych do życia w pojedynkę ![]() Chociaż biorąc pod uwagę facetów, którzy ostatnio przewijają się przez moje życie to komediodramat można nakręcić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczynki ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- ![]() ![]() aaniutek(Ania, 30 lat) ~~~~~~~~~~~@ 29.08 Warszawa agabil1 (Agnieszka, 33lata)~~~~~~~ @ 13.10 Łódź asia_stan (Asia, 36 lat)~~~~~~~~~~ @ 20.05 lubuskie Coralady (Nela28lat) ~~~~~~~~~~~ @ 13.10 Malopolska Darianna25 (Daria, 31 lat)~~~~~~~ @ 13.09 Croydon U.K. ![]() Dra (Daria, 22 lata)~~~~~~~~~~~~~ @ 13.10Wlkp edzia (Edyta 31lat)~~~~~~~~~~~~~~ @ 07.10 Kraków-Roma Falbala (Basia 26 lat)~~~~~~~~~~~~ @29.07 golgie ( 29 lat)~~~~~~~~~~~~ @15.10 Wrocław gragu (Grażyna, 29 lat) ~~~~~~~~~~ @ 01.03 Jagda26 (Jagoda 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 24.02 Jagooda_ (Ania, 26 lat)~~~~~~~~~@ 20.10 KBKatarynka (Kasia 25lata)~~~~~~~@ 26.07 ![]() Kasia23 (Kasia, 30 lat)~~~~~~~~~~~~@ 02.10 Świnoujście ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~~~@05.10 ![]() Konczita ( Dorota, 25 lata)~~~~~~~~ @ 17.10 Śląsk Malami82 (Agnieszka 28 lat)~~~~~~~@ 12.10 Melisanka (Ania, 23 lata)~~~~~~~~~ @ 31.01 Königsbach starania zawieszone Migavka (Joanna, 29 lat)~~~~~~~~~~@ 29.03 mazowsze Olivka_7 (Aneta, 25 lat)~~~~~~~~~~ @ 03.08 Kraków ![]() Pomidora (Kasia, 25 lat)~~~~~~~~~~ @ 06.10 stokrotka_to_ja (Justyna, 25 lat)~~@ 27.09 Są dwie kreski II... obecnie: 9 ![]() Kachula27 (Kasia, 29lat) t.p. 08.11.2019r Mateuszek Tarasia (Agata, 26 lat) ~~ t.p. 15.12.2009Nila Pomaranczka (Gosia, 27lat) t.p. 04.02.2010r ??? lub ??? Rybka82 (Iza, 27lat) t.p. 25.03.2010r ??? i ??? ![]() Madziwnia (Magda, 25lat) t.p. 27.03.2010 ??? lub ??? ania p (Anna, 27 lat) t.p. 15.04.2010r ??? lub ??? Dafreen (Anna, 33lata) t.p. 04.05.2010r. ??? lub ??? Kropka75 (Sylwia, 34lata) t.p. 18.05.2010r Natalia lub Daniel velluto (Agnieszka, 30lat) t.p. 30.05.2010r ??? lub ??? ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- doczytałam ze Kachula ma miec dzisiaj cesarke - trzymam kciuki ![]()
![]() |
#2549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli Ty nie polubisz być ze sobą, dlaczego miałby to lubić ktoś inny? Bycie samemu nie oznacza ani samotności, ani nieszczęścia, a im Ci będzie lepiej ze sobą, tym szybciej ktoś się pojawi i też polubi bycie z Tobą. Jeśli będziesz szczęśliwa w swoim towarzystwie, będziesz szczęśliwa i w innym, a w razie czego nie będziesz wybierać bycia z kimś kto tego nie wart tylko po to, by znowu nie być samą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.