Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ II - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-02, 19:48   #901
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Anula ja sie wypytuje jak najwieksza ciekawska ale ile lat ma twoj tz (oczywiscie sie nie obraze jak nie bedziesz chciala powiedziec ).

Ja po cichu sie smieje z mojego tz'a bo pierwszy raz w zyciu (!!!) robi galaretke . Jest bardzo przejety czy mu wyjdzie i mimo ze juz sie rozpuscila to dalej ja miesza jak twierdzi 'na wszelki wypadek'
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 20:32   #902
motylek85
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Kochanie przeciez nie musi być do końca żebys zafasolkowała zawsze wcześniej wydziela się
wydzielina preejakulacyjna z plemnikami więc szansa na zapłodnienie jest kurde, a tak w ogóle to nie wiem co Ci poradzićmoże daj mu troszke czasu i sam dojrzeje tak jak TZ Kasi??? Cieżka sprawa z tymi facetami!!!!!!!!

no to mnie pocieszyłaś a ja się "odcieszyłam" jak poczytałam na ten temat.. bo piszą, że w tej wydzielinie nie ma plemników albo są takie "upośledzone" albo martwe... swoją drogą jakie rzeczy wypisują na niektórych forach można leżeć i wyć ze śmiechu no mówię wam normalnie ciemnogródja to swoje dzieci to chyba od najmłodszych lat będę uświadamiała zeby potem nie chodziło i takich pytań nie zadawało

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 20:47   #903
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
no to mnie pocieszyłaś a ja się "odcieszyłam" jak poczytałam na ten temat.. bo piszą, że w tej wydzielinie nie ma plemników albo są takie "upośledzone" albo martwe... swoją drogą jakie rzeczy wypisują na niektórych forach można leżeć i wyć ze śmiechu no mówię wam normalnie ciemnogródja to swoje dzieci to chyba od najmłodszych lat będę uświadamiała zeby potem nie chodziło i takich pytań nie zadawało
W spermie też mogą byc martwe i upośledzone więc nie ma co sie przejmowac tymi opiniami a faktycznie na różnych forach sa takie tępaki i bezmózgowce, ze szok a jak czytam jak laska pisze o spuszczaniu sie jej faceta to mnie rozwala na maxa
Tak więc bądź dobrej myśli kochana i może sie uda zmykam nynac buziaki do jutra

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 20:52   #904
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Ale mily wieczor. Siedze sobie pod kocykiem i ogladam swoje ulubione programy (nigdy nie ogladam za duzo telewizji,wole czytac wiec mam umowe z moim tz'em ze w poniedzialki on nie rusza pilota i ja ogladam co chce a przez reszte tygodnia on sobie moze sie gapic w to pudlo ).

Motylku nie czytaj za duzo bo od tego mozna zwariowac
Stary 2009-11-02, 20:55   #905
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Dobrnelam do konca lektury

Nie pamietam co mialam komu napisac

Witam Zono i cicho gratuluje! Powtorz test za kilka dni to napewno beda juz grube krechy !!

Motylku ... Ty jestes w goracej wodzie kapana ... Ledwo zdazyl stwierdzic ze przyspieszy plany, Ty juz oczekujesz ze nasychmiast wykorzysta owulacje ... Daj mu troche czas zeby sie oswoil z ta mysla ... W koncu to tylko 2 cykle- masz teraz czas na zadbanie o siebie, zrobienie badan, zadbanie o zdrowa diete itd Ja bym to wykorzystala, poniewaz pozniej mozesz miec do siebie pretensje ze nie zrobilas przed ciaza tego czy tamtego ...

Jestem na Was zla- Sas i Motylek... Macie kochajacych TZ, staracie sie o dziecko (tak Motylku mozna powiedziec ze juz sie staracie- wszystko siedzi w glowie, przygotowanie psychiczne to tez starania ) jest szansa ze jeszcze w tym roku pokazecie nam 2 krechy, tymczasem lapiecie jakies doly .... Spojrzcie na mnie ... Ja nie mam szans na starania... Juz nawet nie chce mi sie z TZ na ten temat rozmawiac....

Fajna liste zrobilas Maggie Ja prosze o wypisanie Albo wpisanie ''jednostronnych checi i braku przekonania TZ''

Mysmy cale popoludnie grali w Wii Sports Swietna sprawa, teraz czuje sie wymeczona Jakbym niewiadomo co robila Ach i przytulanko bylo w miedzyczasie ... Takie na szybko przed przyjsciem Piotra po reszte rzeczy
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 20:59   #906
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cosmaa zobaczysz ze Twoj tz tez cie w koncu zaskoczy. Kto wiem moze dostaniesz tak mily prezent na swieta jak motylek? Tego Ci z calego serca zycze.
No Wii to super zabawa. Ja koniecznie chce sobie kupic ta plyte do cwiczen, mam nadzieje ze nie bedzie tylko zbierac kurzu... .
Stary 2009-11-02, 21:45   #907
sas
Wtajemniczenie

cosma.... moze masz i racje...alenic na to nie pordze....poza tym..nie wiem co myslec czasem o tz i tej jego milosci..niby jestesmy malzenstwem i niby mnie kocha, ale czasem jest mizle teraz to juz wogole...chyba lape depreche dziewczyny czuje sie taka zdolowana, beznadziejna i przde wszystkim slaba w tym wszystkim ze azsie boje tego

cosma kochana moze i ty w tym roku zaczniesz staranka faceci maja rozne mysli i sa gorsi z podejmowaniem decyzji odnas..bedzie dobrze
sas jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 22:27   #908
agas
Raczkowanie

GG do agas

A ja tez bym sie chciala strasznie znalezc na Waszej liscie ale jeszcze troche poczekam. 16 listopada mam wizyte u ginki i od tego co powie zalezec beda nasze kolejne stranka. Ale martwie sie bo mam jakies plamienia w srodku cyklu wiem ze moga byc owulacyjne ale trwaja juz 4 dzien ja to mam pecha.

Izka
agas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 22:35   #909
Linka24
Wtajemniczenie

Hahahah.... ciekawa jestem kto następny wysiusia 2 kreseczki na naszym wąteczku!! Maggie skąd ty ten tekst wytrzasnęłaś???
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 06:36   #910
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Jeszcze raz dziękuje za miłe powitanie

[QUOTE=Carol77;15047044]To mamy 2 Paulinkę u nas pisz pisz jak najwięcej
Ja mam na imie Karolina i tak jak Ty 3 cykl staranek, może bedzie szczęśliwy czego Tobie serdecznie życzę!!!!!!!
QUOTE]

Oby oby. Bo sie wykończę. Staram się nie dzielić przytulanka na takie co może zaowocować i akie bezowocne, ale jest cięzko. Stresuje mnie to strasznie. No i to czekanie. W poprzednim juz myslalam ze cos tam kielkuje bo latałam do kibelka jak oszalała, a tu wstrętna @ przyszła.

Mam nadzieje ze listopad okaże się szczęsliwy dla nas. Trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
Witam Cię a my sie znamy z innego watku

Gratluje kochana to napewno jest fasolinka

ja wasledwo podczytuje proboje sie wykurowac z lozeczku nio i znowu stres.. w takich sytuacjach ja nie predko bede miala bejbika
Carol,, Kasia ja za was mcno 3mam kciuki i wierze, ze si udalo
Witaj sas
Kuruj się i ie stresuje

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Przyszłam Wam trochę pomarudzić...
Nie mogę sobie znaleźć miejsca ani zajęcia... nic mi się nie chce... ani jeść, ani spać-zreszą źle sypiam i nawet to nie przynosi mi wytchnienia... Jestem potwornie zmęczona-a skąd potem brać siły na resztę ciąży i wychowanie dziecka? Czy to mi kiedyś minie? Pewnie tak... ale ja jestem niecierpliwa... nic mnie nie cieszy, źle się czuję... a TŻ już nie wie jak mnie pocieszać... W swej naiwności myślałam, że ciąża to stan nieustającej euforii...
Nie martw się to pewnie hormony. Przejdzie.

Lecę zjeść śniadanko

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 06:45   #911
Siala_Bala
Zakorzenienie

Dobry Dzień!
Ja chyba jetem pierwsza w kolejce
stracha mam... i tak coś mi się wewnętrznie czuje, że nie wysiusiam tych dwóch kreseczek. Ale zawsze taka malutka nadziejka jest.
Miłego dnia wszystkim życzę

P.S
dziś raczej Was tylko czytam bo ciężko e pisze dluzsze wiadomosci na kliaturze ekranwej. Szef nam normalną zabral zeby nie korzystac z internetu w czasie pracy
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-03, 06:54   #912
Zona1985
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość

P.S
dziś raczej Was tylko czytam bo ciężko e pisze dluzsze wiadomosci na kliaturze ekranwej. Szef nam normalną zabral zeby nie korzystac z internetu w czasie pracy
Hmmmm podłość
Zona1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 07:03   #913
Siala_Bala
Zakorzenienie

A!
Zona1985
Dawaj znać co z Twoją bladą krechą!
Kiedy powtórka testu?
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 07:09   #914
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zona1985 Pokaż wiadomość
Dziewczęta !!! przed chwilą coś mnie tchnęło i zrobiłam test ( coś mnie mdli od rana) i jedna kreska... ale po chwili jak juz wyrzucić chciałam taka bledziutka ledwie widoczna różowa druga kreseczka... Aż boję się pomyśleć , żeby nie zapeszyć
po cichu juz skacze...
Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
Maggie masz termin @ na urodziny mojej latorośli
Zona1985 to trzymam , aby to było to...
moze to dobra wrozba
Cytat:
Napisane przez Gosiaro Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ale miałam przygodę przed chwilą!!!Zatrzasnęłam sie w pracy w kibelku.Złamałam klucz.Godzinę tam przesiedziałam.
Koledzy próbowali mnie uwolnić, ale nie dali rady.
W końcu przyjechał pan ślusarz i wyszłam cała i zdrowa.
Ale wstyd!!!!
Trzeba bylo laptopa wziac to bysmy pogadaly z Toba, zebys sie nie nudzila
Cytat:
Napisane przez aneczka555 Pokaż wiadomość
ok marlenka czekamy,ja tak lubie ogladac zdjecia brzuszkow!!!!!!!

Carol odnosnie sluzu to hmmm troche bialego, wiecej zoltego....nie wiem czy to ok na szczescie nie jest to czerwony sluz bo wtedy to juz byloby zle.. ja chyba mam jakas ze tak powiem grzybice bo piecze mnie cos tam na dole ale podobno w ciazy to normalne,no i dzis dostalam globulki
a twoj sluz jaki jest????????
Dokladnie, takie stany grzybiczne i zapalenia sa ponoc normalne w ciazy...
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
[nieśmiałe pukpuk}

można się przyłączyć?
czesc! Mamy w kolekcji kolejna PM 2009 to teraz czekamy na reszte Paulinko dopisac do listy?
Cytat:
Napisane przez agas Pokaż wiadomość
A ja tez bym sie chciala strasznie znalezc na Waszej liscie ale jeszcze troche poczekam. 16 listopada mam wizyte u ginki i od tego co powie zalezec beda nasze kolejne stranka. Ale martwie sie bo mam jakies plamienia w srodku cyklu wiem ze moga byc owulacyjne ale trwaja juz 4 dzien ja to mam pecha.
daj znac kiedy oficjalnie wpisac
Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Hahahah.... ciekawa jestem kto następny wysiusia 2 kreseczki na naszym wąteczku!! Maggie skąd ty ten tekst wytrzasnęłaś???
tak jakos pod wplywem chwili

Cosmaaa-zmieniam na liscie dopisek
Motylek, Macocha i Sas - poproszę o aktualizacje - kiedy kolejna @, bo mam u Was pazdziernikowe daty!!!
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje

Edytowane przez Maggie1983
Czas edycji: 2009-11-03 o 07:13
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 07:16   #915
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Anula ja sie wypytuje jak najwieksza ciekawska ale ile lat ma twoj tz (oczywiscie sie nie obraze jak nie bedziesz chciala powiedziec ).

Ja po cichu sie smieje z mojego tz'a bo pierwszy raz w zyciu (!!!) robi galaretke . Jest bardzo przejety czy mu wyjdzie i mimo ze juz sie rozpuscila to dalej ja miesza jak twierdzi 'na wszelki wypadek'
Hej Kasiu!! Witam wtorkowo., szaro buro deszczowo i jeszcze ciemno u nas....

Co do mojego TZ, to skonczyl pol roku temu 30, ja go prawie doganiam bo mam 28, my juz nie ta mlodziez A czemu pytasz Kasiu?? A jak z toba??(ja tez ciekawska

Moj TZ wczoraj na squoshu siedzial, a ja mialam taka niemoc pod wieczor, ze zasnelam z ksiazka w reku, zapomnialam nastawic budzika co NIGDY mi sie nie zdarza, i gdyby TZ nie nastwail swojego zaspalibysmy do pracy!!! EHh,.....jesli to nie ciaza to ja nie wiem co to sie ze mna dzieje!

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

A czy ja tez moge byc na liscie staraczek....? .......?

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 07:19   #916
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
Hej Kasiu!! Witam wtorkowo., szaro buro deszczowo i jeszcze ciemno u nas....

Co do mojego TZ, to skonczyl pol roku temu 30, ja go prawie doganiam bo mam 28, my juz nie ta mlodziez A czemu pytasz Kasiu?? A jak z toba??(ja tez ciekawska

Moj TZ wczoraj na squoshu siedzial, a ja mialam taka niemoc pod wieczor, ze zasnelam z ksiazka w reku, zapomnialam nastawic budzika co NIGDY mi sie nie zdarza, i gdyby TZ nie nastwail swojego zaspalibysmy do pracy!!! EHh,.....jesli to nie ciaza to ja nie wiem co to sie ze mna dzieje!

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

A czy ja tez moge byc na liscie staraczek....? .......?

Pewnie, ze tak! Prosze imie-chodz tu nietrudno zgadnac, ale roznie bywa, wiek, ktory cykl staran i kiedy bedzie test day
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 07:21   #917
Zona1985
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
A!
Zona1985
Dawaj znać co z Twoją bladą krechą!
Kiedy powtórka testu?
Nie wiem boję się wyniku myślę że jutro będzie sądny dzień , oby sie potwierdziło
Zona1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 07:28   #918
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Pewnie, ze tak! Prosze imie-chodz tu nietrudno zgadnac, ale roznie bywa, wiek, ktory cykl staran i kiedy bedzie test day
No wiec ja staraczka

Ania lat 28 (juz niestety() cykl pierwszy. Testowanie w niedziele/poniedzialek

O jak fajnie stalam sie oficjalna staraczka)

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 07:50   #919
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość

czesc! Mamy w kolekcji kolejna PM 2009 to teraz czekamy na reszte Paulinko dopisac do listy?
Witaj Maggie.
Poproszę
wiek 23 latka cykl rzeci termin planowej @ 23 listopad, test będzie jak mi się będzie @ spóźniać

a propo kupowałyście może kiedś testy na allegro? Zastanawiam się czy nie kupić są takie po złociszu

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-03, 08:25   #920
hanjah
Zakorzenienie

Heloł Wam z rana

Jeszcze bym sobie pospała, ale po pierwsze wizyta u lekrza (za 1,5 godziny), a po drugie pęcherz mnie dziś budził regularnie co 3h Ja to chyba rzeczywiście mam książkowe objawy ciąży-wszystko o czym czytam, to akurat mam... Wiem, że maruda jestem straszna, bo sama tego chciałam... No nic-może jak coś zjem to mdłości miną choć na chwilę...
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 08:27   #921
ziaaa
Rozeznanie

dzien dobry
ja już w pracy (a może dopiero:P)
ale miałam sen! Boże drogi... że urodziłam synka, co chwilę sprawdzałam czy oddycha, taka nadopiekunczosc. Jak spal to go budziłam bo się bałam. Tragedia!

ps już Was nadrabiam
ziaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 08:33   #922
Carol77
Zakorzenienie

Hej laseczki!!!
Ja dzisiaj jakaś markotna jestem, zasypiam nad kompembrzucho pobolewa i nic mi sie nie chce
Miłego dzionka

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-11-03, 08:41   #923
ziaaa
Rozeznanie

ps dziewczyny.. to ja też będę tą marudzącą o TŻ, bo się namyśla, rozmyśla...
raz chce, raz nie... Ma charakter prowokatorka i... nie wiem czy wczoraj sie specjalnie ze mna nie przedrzeźniał, w stylu że najpierw ślub (za 5lat) a potem dziecko.
Ale jak dochodzi do przytulanka to ani śni mu się zabezpieczać (choć gumki leżą w szafce- nawet nie otwarte:P) ani stosować nawet przerywanego.

i jak tu go zrozumiec
ziaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-03, 08:54   #924
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ziaaa Pokaż wiadomość
raz chce, raz nie... Ma charakter prowokatorka i... nie wiem czy wczoraj sie specjalnie ze mna nie przedrzeźniał, w stylu że najpierw ślub (za 5lat) a potem dziecko.
Ale jak dochodzi do przytulanka to ani śni mu się zabezpieczać (choć gumki leżą w szafce- nawet nie otwarte:P) ani stosować nawet przerywanego.

i jak tu go zrozumiec
Oni po prostu czasami nie wiedza jak sie sami mają a może myśli, że tak szybko i tak sie nie uda

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-11-03, 09:01   #925
aa2
Zakorzenienie

dzień dobry wszystkim
ja na razie tylko chciałam sie przywitać nie wiem czy już wszystkim nowo zafasolkowanym gratulowałam, jeżeli nie to gratulujea za reszte trzymam kciuki zeby sie udało

mi dalej nic sie nie chce, dzisiaj wyślę pare cv żeby cokolwiek robić, zobaczymy jaki odzew, do swojej pracy nie chce wracać, złe wspomnienia, stres i wogóle, no cóż zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie, jak now praca to pewnie staranek nie bedzie wiecej niz pół roku, no chyba że nie posłucham lekarza i zajde wczesniej będac zatrudniona jeszcze tutaj, ach ciekaw jestem jak to wszystko bedzie...

miłego dzionka życzę
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 09:06   #926
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

Cytat:
Napisane przez ziaaa Pokaż wiadomość

i jak tu go zrozumiec
Ziaaa - ja mam to samo z TŻ-em Tylko ja wprost usłyszałam, że jak wpadniemy to On oszaleje ze szczęścia..., ale starać się jakoś specjalnie to On nie zamierza, bo chyba jeszcze nie dojrzał do dziecka... Świetnie ! Chłop 32 lata...

A wogóle to witajcie laseczki...
Ja dziś okropnie się czuję..., pół ocy mi krwe z nosa leciała... wszystko mnie boli i chcę spać
Stary 2009-11-03, 09:08   #927
latko0
Zadomowienie

Witajcie kochane!
U mnie bez zmian, nadal piersi mnie strasznie bolą, czasami pobolewa dobrzusze, ale dzisiejsza noc normalnie była koszmarem, zasnęłam niby wcześnie ale budziłam się co pół godziny, max co godzinę wrrr.... jestem taka zła z tego powodu. I jeszcze na dodatek męczy mnie taka mega zgaga od samego rana. Nic mi się nie chce po prostu. Buuuu ja chcę do domu. Mam dość pracy, już nią
A jak tam u was? Kto najwcześniej testuje?
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 09:11   #928
aa2
Zakorzenienie

Latko a może ty faktycznie zafasolkowałaś, wiesz zgzga itd...
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 09:14   #929
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Witam!!

Ja dzisiaj w wysmienitym humorze. Pogoda wspaniala, slonko radosnie swieci (doslownie szok). Zagluszam wszystkie swoje zmysly zeby tylko nie myslec o ciazy itp. Carol lanie sie przydalo

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

No jak to kto pierwszy latkoo, Ty pierwsza!!!

Anula ja mam 25 lat a moja druga polowka 29. A pytalam z ciekawosci babskiej tak po prostu .
Stary 2009-11-03, 09:15   #930
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
Latko a może ty faktycznie zafasolkowałaś, wiesz zgzga itd...
Asiu kochana ja to zgagę mam bardzo często (przeważnie po alko, ale tak normalnie też się zdaża) więc u mnie to raczej do objawów nie można by było zaliczyć. Powiem wam że tak nienawidzę tego uczucia, czuję że palę się od środka, a już 3 reni zjadłam
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości