|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny z Plus Size z przyjemnością gubią kochane ciałko :)
majcia, to przez ziarna Ci pękł ząb? A ja prawie codziennie jem chleb z ziarnami, chyba zacznę uważać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2282 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() W jednym zębie ze złamaną ścianką nie dawno zakończyliśmy kanałowe leczenie. Nie martw się, da się to naprawić, ale będziesz musiała uważać na musli, ziarna orzechy, jabłka i wszystkie twarde rzeczy. Ja mam praktycznie jedną stronę buzi wyłączoną z użytku ![]() Edytowane przez Agna Czas edycji: 2009-10-28 o 08:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2283 |
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Ja mam dziś bojowe nastawienie, więc od rana już stepper zaliczony i zaraz wsiadam na rowerek. Właśnie zakończyłam znajomość z moim "chłopakiem", bo mnie wkur... i stwierdziłam, że nie ma sensu dłużej tego ciągnąć. Uciekam na rowerek, odezwę się wieczorkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2284 |
Raczkowanie
|
Dzień doberek
![]() Po wczorajszych grzechach dziś na razie fajnie dietkowo ![]() ![]() Udanego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2285 |
Rozeznanie
|
Pobiłam dziś swój rekord wstałam z łóżka o14 a położyłam się spać o 23 w końcu się pozbierałam i pojechałam na zakupy bo jutro wyjeżdżam więc znicze musiałam kupić.
Ehhh nic mi się nie chce i jakoś pozbierać się nie mogę może jak trochę wyjadę to może wróci mi ochota na robienie czegokolwiek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2287 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Wczoraj nie udało się nikomu skusić mnie na zjedzenie czegoś czego nie powinnam, tylko ćwiczenia niestety znowu opuściłam a dziś rano TŻ zapytał się dlaczego odpuszczam coś co daje efekty? Bo jego zdaniem jak przez kika dni nie ćwiczyłam to znaczy że sobie odpuściłam. Ale z tego wszystkiego najbardziej ucieszyłam się że on widzi różnice z tym jak było przez prawie 4 tygodniami ![]() ![]() Miłego dnia Wam życzę. Ja się zabieram do pracy bo dziś intensywnie główka musi popracować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2288 |
Zakorzenienie
|
kaczorek84, najlpeszym sposobem, żeby nie objeść się w jakieklowiek święta jest niesiadanie w ogóle do stołu lub wrywkowo, a najlepiej jak są małe dzieci, to zawsze się nimi zajmuję i nie mam czasu już na jedzenie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2289 |
Raczkowanie
|
Dzieci nie ma wcale. Ale dzięki za pomysł z niesiadaniem z resztą do stołu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2290 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Ja zaraz z córeczką do fryzjera bo włosy wchodzą jej do oczu.Wczoraj byłam po kozaki i kurtke na zime teraz może padać śnieg ![]() ![]() Pozdrawiam kochane pa ![]()
![]() |
#2291 |
Zakorzenienie
|
Magdzie, gratuluję rozm. 38, ja waham się między 42 a 44, bo zależy od producenta i samego produktu, ale mam nadzieję, że i ja będę mogła się cieszyć 38, a jeśli nie to 40
![]() Kaczorek, dzieci to najlepszy sposób na nienajadanie się, bo po prostu czasu nie masz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2292 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#2293 |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
miałam wczoraj załamke depresyjno-jesienno-@-imieninową ![]() ![]() nie pomaga mi ta pora roku... jest szaro, buro, smętnie i do tego moje ciśnienie powodujące że chodzę zamroczona pół dnia.. gdybym mogła to bym zapadła w sen zimowy... NIC zupełnie NIC się nie chce... na dodatek od wczorajszego obżarstwa na wadze juz 77,8 ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2294 |
Zakorzenienie
|
niezapomniana, ja też teraz mam taki przykry okres, ale na szczęście po słodycze nie sięgnęłam jeszcze, nawet wczoraj byłam u cioci, ona jak zwykle pełno ciastek i cukierkówm miała, a ja nie ugięłam się i nic nie zjadłam, choć kusiło.
Wczoraj ćwiczeń nie zrobiłam, bo nie miałam czasu, cały dzień zabiegana. Zrealizowałam wczoraj kupon Atlantica na komplet bielizny i troszkę mi się humor poprawił, tylko potem się zasmuciłam, bo stwierdziłam, że na co mi on, skoro nie mam komu pokazać... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2295 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Zaczyna się nowy dzień i wierzę, że się uda ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2296 |
Zakorzenienie
|
Witam!
Ja dziś zabiegana, bo mam chrześniaka pod opieką, więc wieczorkiem się odezwę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2297 |
Zakorzenienie
|
Chyba wszystkie powyjeżdżały, bo taka cisza dziś.
Mały właśnie zasnął, więc mam trochę wolnego, tylko z kim tu pisać ![]() Na ćwiczenia czasu dziś nie było, ale od poniedziałku biorę się znów, a i w poniedziałek wielkie mierzenie po miesiącu odchudzania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2298 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie wróciłyście? Ja dochodzę do siebie po przejściu huraganu (czyt. wizycie chrześniaka
![]() ![]() Wracajcie i piszcie jak po weekendzie, bo pusto tu i smutno bez Was... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2299 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
U mnie na wadze rzeźnia ![]() ![]() ![]() Na śniadanie standardowo owsianka z bananem i zielona herbata ![]() ćwiczenia będą wieczorem bo teraz nie mam czasu... ale będą. Piszcie co u Was. Gusiek gratuluję trzymania dietki ![]()
![]() |
#2300 |
Rozeznanie
|
Witajcie Wróciłam od rodzinki i cięzko było ż jedzienie bo stół zastawiony na maksa ale i tak wybierałam co lżejsze konski i zrobiłam sałatkę gyrosa z odchudzoną ilością majonezu i jogurtem naturalnym oraz mięsko robione bez tłuszczu więc jadłam dietkowo tylko trochę więcej niż zawsze ale za to spacerki i basen w trakcie nawet wczoraj na cmentarz kilka kilometrów poszliśmy na pieszo bo ciężko po takim obżarstwie i jak stanełam na wagę to przynajmniej nie przytyłam.
Jednak wróciłam z gorączką i bólem głowy czyli grypa mam nadzieję że nie świńska i szybko przejdzie tylko apetyt na poziomie zerowym no a jeść trzeba |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2301 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Ja wróciłam wczoraj dopiero po 23 do domu. Niestety nie do końca panowałam nad wszystkimi pokusami ale mimo wszystko biorąc pod uwagę jak zawsze się takie wyjazdy kończyły to i tak jestem z siebie dumna bo zjadłam tylko 3 kawałki ciasta a nie jak zawsze o wiele więcej. Od dziś wracam do dietki i ćwiczeń. Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2302 |
Zakorzenienie
|
Witajcie!
W końcu jest co czytać ![]() No dobra, ale wracając do tematu, ważyłam się dziś i mierzyłam i przez ten miesiąc są wyniki, mierne bo mierne, ale i tak jestem zadowolona jak na początek, że cokolwiek dgnęło. Od dziś znów biorę się za ćwiczonka. Aha i różnica między ważeniem sprzed miesiąca i teraz wynosi: waga -3kg łydka - 5 cm udo - 3 cm biodra - 5 cm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2303 |
Rozeznanie
|
hej ho
![]() U mnie wszystko idzie dobrze choć nie powiem, że łatwo... ale kto powiedział, że będzie łatwo jak przyzwyczaiłam znów organizm do dawki cukru ![]() Własnie szamam kolacje a potem biorę się za ćwiczenia ![]() majcia biedulko kuruj się kochana żebyś miała siły do działania ![]() ![]() kaczorek no to mały sukce jest ![]() ![]() Gusiek super wynik ![]() ![]() zmykam odrabiać lekcje z synkiem i coś poczytać z gospodarowania nieruchomościami bo czas tak szybko leci, że zaraz kolejny zjazd będzie a ja nic nie czytałam ani się nie uczyłam ![]() ![]()
"Do sukcesu nie ma żadnej windy... trzeba iść po schodach" Edytowane przez niezapomniana Czas edycji: 2009-11-02 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2304 |
Rozeznanie
|
30min rowerka zaliczone
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2305 |
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Ja niestety nie znalazłam czasu na ćwiczenia, bo od rana na miasto musiałam jechać, potem 12.30 obiad, do babci i na cmentarz, jak wróciłam było ok. 17, wypiłam herbatkę na rozgrzanie i do koleżanki na plotki. I od 12.30 nic nie jadłam, bo mnie nerwy przez tego kretyna trzymają. Ale od jutra biorę się znów za siebie, bo wiem, że tak nie można! A teraz idę pod prysznic i potem zabieram się za pisanie maila do nowej dziewczyny (narzeczonej) mojego byłego, bo chcę Jej otworzyć oczy, zanim będzie za późno... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2306 |
Rozeznanie
|
Gusiek mozesz napisać, ale znając życie on wymyśli, że to jakaś napalona dziewczyna która sie w nim kocha i jest zazdrosna przez co chce ich rozłączyć bla bla bla... myślę, że jak laska jest bardzo zakochana to uwierzy jemu... ale napisać możesz...
dobranoc ![]()
![]() |
#2307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem o której dziś zasnę, bo od kilku dni spać nie mogę przez tą całą sytuację... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2308 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() majcia -życzę zdrowia Gusiek -świetnie cm. spadają kaczorek -a ty to daj mu popalić tak oszukiwać ![]() A ja dziewczyny dietka cały czas pozwalam sobie na coś więcej ale to chyba za mało muszę wam wyznać że na wadze mam 60kg a dzisiaj rano zobaczyłam nawet 59,7kg tak jak wcześniej czekałam żeby waga spadała to teraz już chce żeby stało w miejscu.Mąż mnie już wyzywa że jestem jak skwarek i mam już nie chudnąć tylko trzymać wage bo za chwile będe biegać po lekarzach.Teraz dopiero gdy schudłam to często mówi że byłam wcześniej jak foka albo słonik. Ale dziewczyny jak to zrobić żeby nie przytyć ja jem bo pozwalam sobie nawet na słodkie ale więcej mi się nie chce i boje się że jak się objem to za pare miesięcy będzie to samo jak przestane to kontrolować.
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
|
magdzie, czy ja wiem czy szybko spadają? trochę mogłoby w innych partiach się zmniejszyć, ale dobre i to...
A co do Twojej wagi, to gratuluję, że tak ładnie się trzyma. A co do jej ciągłego spadku, to myślę, że powinnać utrzymywać przez jakiś czas dzienne posiłki na poziomie 1500 kcal, a potem stopniowo zwiększać, tylko ze słodyczami to ja bym przystopowała... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2310 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() U mnie dobry początek dnia. Trochę ćwiczeń i zdrowe jedzonko ![]() Gusiek a jaki masz plan w stosunku do niego ![]() Magda nigdy nie liczyłaś kcal ale wydaje mi się że trzeba mniej więcej się orientować. Wylicz woje zapotrzebowanie dzienne i sie tego trzymaj. Wg mnie spokojnie mozesz jeć już 1800kcal bo skoro słodkie dokładałaś i jadłaś w miarę normalnie to pewnie tyle zjadałaś. Ale metabolizm podkręcony, do tego ruch i nie za duże porcje i miałaś bilans ujemny nadal, więc waga spadała. Wiem, że liczenie kcal nie jest wygodne bo trzeba wszystko ważyć i liczyć, ale to tylko na początku potem mniej więcej wiesz co ile ma. Wg mnie jak chcesz żeby waga spadała czy rosła to nie jest takie ważne, ale przy stabilizacji jednak cięzko trafić tak, żeby nie zjeść za mało ale i nie przedobrzyć. Trzymam kciuki i mam nadzieję, że się uda... może dorzucaj zamiast słodkiego normalne jedzenie ale w większych porcjach. Może pozwalaj sobie na owocowe jogurty, ser żółty, ser pleśniowy jeśli lubisz, pizze.. jeśli ilościowo nie ejsteś w stanie dużo zjeść... zapychanie dodatkowych kcal słodkim tez nie jest ok bo potem możesz się wciągnąć za bardzo ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.