![]() |
#4291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam talent
Czytałyście już?
Fragment wpisu z bloga reżysera "Mam Talent" : "(...) chciałem – w imieniu wszystkich osób odpowiedzialnych za program ogłosić naszą ostateczną i nieodwołalną decyzję. Postanowiliśmy podtrzymać i uszanować decyzję jury, a także nie zmieniać zasad rozgrywki dla innych uczestników programu. Co zatem idzie - Kasia Sawczuk i Katarzyna Popowska zakończyły swój udział w programie „Mam talent!” na fazie eliminacji! " ![]() Całość na stronie: http://wojciechiwanski.blog.onet.pl/...,ID393784637,n
Edytowane przez Jackie_S Czas edycji: 2009-11-02 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ta ewolucja, kiedy ta dziewczynka trzymała drugą na samej nodze aż mną wstrząsnęła i naprawdę jestem pod głębokim wrażeniem, ale wciąż nie uważam, że jest do dyscyplina niezwykła ![]() W eliminacjach podobał mi się ten WF-ista, co stepował na stworzonych przez siebie urządzeniach [niby stepować potrafi wielu, ale większość bez sensu, dla samego tupania, natomiast on celuje w konkretny rytm, w dodatku dodając coś od siebie]. Niestety, późniejszych odcinków nie widziałam przez pracę, więc nie wiem, czy jeszcze ktoś by mi się spodobał ![]()
![]() |
#4294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4295 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja bd na nich głosować, w końcu trzeba na swoich ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałam,że wchodzi taki skład,jaki wystąpił w eliminacjach. BTW- AMELSSS-ktoś ci podwędził avatar.tylko tamten szybciej przeżuwa gumę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4297 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4298 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4299 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#4300 |
Zakorzenienie
|
No tak, a jakby one zostaly przywrocone, to ktos musialby zostac usuniety?
#4301 |
Zakorzenienie
|
co do decyzji Iwańskiego - bu. Szkoda. Ta mała była naprawdę świetna, a jakby troszkę popracowała z dobrym nauczycielem, to już w ogóle. No ale nic, trudno.
A propos braci Legun ![]() moja siostra ma koleżankę - wielką fankę braciszków;p - która w sobotę obchodzi osiemnastkę. Siostra wpadła więc na pomysł, że napiszę do Marcela i Nikodema na adres mailowy podany na ich stronie internetowej i poprosi grzecznie o zdjęcia z dedykacją. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fajni są, życzę im jak najlepiej mimo, że osobiście nie podoba mi się za bardzo jak spiewaja, bo nie jestem fanką tego typu muzyki. Chociaz nie neguje oczywiscie faktu, ze sa bardzo utalentowani. ![]() ![]() Ach i jeszcze : MAJEWSKI. Wczoraj sluchalam w kolko jego eliminacyjnego wystepu, a raczej ogladalam go. ![]() ALE im dluzej sluchalam jego wykonania bez obrazu, tym wiecej magii tracilo - moze to efekt totalnego przesluchania (bo jak wpadnie mi w ucho jakas piosenka, potrafie sluchac jej w kolko, non stop przez caly dzien ![]() ![]() na koniec, moja faworytka. Ada. cholera, ona tam weszla i takim slodkim, niesmialym, szaromyszkowym glosikiem odpowiadala na pytania foremniak. A potem TAKI SZOK ![]() zero smety, glos mocny, czysty, wspanialy ![]() jest n i e s a m o w i t a. i chyba na nia wysle smsa ![]() bo pewnie leguni wejda za tydzien...a druga osoba jest niewiadoma ![]() ![]() sie rozpisalam, zreszta zepsula mi sie klawiatura, przepraszam za brak polskich liter.
![]() |
#4302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym jest strasznie słodki :P
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Zakorzenienie
|
no jest
![]() jak wszedl pomyslalam : matko, co za dziwadlo ![]() ![]() ciekawe, kto wygra cały MT ![]()
![]() |
#4304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to było,że po przerwie wystąpią.. i pokazane byłam pewna,że to dziewczyna ![]() Marcin ma śliczne oczy ![]() nie mam pojęcia.. uwielbiam Jadzie i Dominike,choc troche śmieszne by było jakby 1 edycje wygrali akrobaci i 2 edycje równiez akrobaci :P ale zobaczymy kto przejdzie w nast odcinkach xD
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2009-11-02 o 21:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Zakorzenienie
|
Ale Marcin nie umie śpiewać
![]() a Onet funduje komputery tym dziewczynom o które było tyle zamieszania... |
![]() ![]() |
![]() |
#4306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zatkało mnie totalnie troche umie;P
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4307 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4308 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() serio Cytat:
nie no, w zasadzie lepszy komputer niz nic, moglyby odpasc w polfinale i odejsc z pustymi rekami. Cytat:
potrafi śpiewać, ale nie jakoś wybitnie. Miał problem, powtorze, z wyzszymi tonami i wyciaganiem, co naprawde latwo uslyszec nie skupiajac sie na nim tylo na glosie, bo jego "coś" odwraca uwage od niedociagniec ![]() ale on jest talentem sam w sobie, spiewanie to tylko dodatek do jego Osoby ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, wiem, że miał problemy. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4310 |
Zakorzenienie
|
żałuje,że nie znam go osobiście xD
hmm choć taki strasznie sie wydaje dziewczęcy?nie wiem jak to nazwać :P może nawet aż za bardzo ^^
![]() ![]() |
![]() |
#4311 |
Zakorzenienie
|
Dobra, poprawka - może umie śpiewać ale nie zaśpiewał na miarę swoich możliwości
![]() A te komputery to mają być wręczone podczas programu DD TVN. Mamy nadzieję, że komputery multimedialne, których uroczyste przekazanie będzie miało miejsce w środowy poranek (w trakcie trwania programu Dzień Dobry TVN), będzie tak dla naszych bohaterek jak i wszystkich zainteresowanych tematem widocznym świadectwem tego, że czasami "trzeba przegrać, aby tak naprawdę odnieść prawdziwe zwycięstwo". A tego, że obie nasze bohaterki już wygrały jesteśmy pewni wyjątkowo mocno! Trochę dziwne, bo inni uczestnicy mogą czuć się pokrzywdzeni, to nie fair w stosunku do nich. Edytowane przez KawaMarcepanowa Czas edycji: 2009-11-02 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4313 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nie da sie ukryc ze jest slodki ![]() skoro mega glos, to mnie uspokoiłaś. Bo już się bałam, że średniawy talent nadrabiający Swoim wizerunkiem próbuje coś zawojować i odpadnie z kretesem w półfinale ![]() no i ja go lubię ![]() btw - skoro spiewal na festiwalu piosenki, to czemu go zzarl stres, pierwszy raz przed kamerą ? Zresztą, Wojewódzki z obiegową opinią chama też zapewne nie ułatwia redukcji stresu. Cytat:
Cytat:
ale fakt faktem, LUD sie wstawil akurat za nimi ![]() a czymze jest glos trzech jurorow wobec glosu ludu? ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- no i moze sie boją bojkotu smsowego, do ktorego nawoluja w internecie.
![]() ![]() |
![]() |
#4314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma głos, mam nadzieję że dobrze go wykorzysta. Nie wiem, może obawiał się szerszej publiczności, występu w komercyjnej stacji, chociaż z tego co czytałam na jego blogu - zawsze marzył o karierze na scenie.
![]() |
#4315 |
Zakorzenienie
|
Ja słyszałam tylko o jego wysokim mniemaniu o sobie, ale oczywiście to mogą potwierdzić tylko ci, co go znają
![]() mi się on podoba wizualnie, ma ładniejsze oczy niż wszystkie moje koleżanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, tak czytam i czytam o tych dziewczynach,co odpadły-zdziwiłam się,że jakiś ciąg dalszy z nimi jest (yyy o co chodzi?)
![]() ![]() No i cieszę się,że gimnastyczki przeszły.Zupełnie nie kibicowałam im,ale faktycznie w tym odcinku,to one miały najlepszy występ-podnoszenie ze szpagatem naprawde zrobiło na mnie wrażenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej zazdrościłam mu zdyscyplinowanych, idealnie ułożonych włosów, które w porównianiu z moimi wyglądały jak gładka tafla jeziora przy wzburzonym oceanie. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez chce takie! ![]() a włosy (kolor) tez ma niczego sobie xD nie słyszałam o tym.. ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- a wiecie czy Marcin ma jeszcze tego bloga? bo z chęcia poczytam sobie
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2009-11-02 o 22:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Zakorzenienie
|
Dokładniej miał photobloga, narazie nie mogę znaleźć.
![]()
#4320 |
Zakorzenienie
|
z tego co widze już nie ma tego bloga
a szkoda
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.