Mam talent - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-02, 13:37   #4291
Jackie_S
Zakorzenienie

Dot.: Mam talent

Czytałyście już?

Fragment wpisu z bloga reżysera "Mam Talent" :

"(...) chciałem – w imieniu wszystkich osób odpowiedzialnych za program ogłosić naszą ostateczną i nieodwołalną decyzję. Postanowiliśmy podtrzymać i uszanować decyzję jury, a także nie zmieniać zasad rozgrywki dla innych uczestników programu. Co zatem idzie - Kasia Sawczuk i Katarzyna Popowska zakończyły swój udział w programie „Mam talent!” na fazie eliminacji! "

Całość na stronie: http://wojciechiwanski.blog.onet.pl/...,ID393784637,n

Edytowane przez Jackie_S
Czas edycji: 2009-11-02 o 13:40
Jackie_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 13:40   #4292
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jackie_S Pokaż wiadomość
Czytałyście już?

"(...) chciałem – w imieniu wszystkich osób odpowiedzialnych za program ogłosić naszą ostateczną i nieodwołalną decyzję. Postanowiliśmy podtrzymać i uszanować decyzję jury, a także nie zmieniać zasad rozgrywki dla innych uczestników programu. Co zatem idzie - Kasia Sawczuk i Katarzyna Popowska zakończyły swój udział w programie „Mam talent!” na fazie eliminacji! "

czyli mała ,wielka dziewczynka zakonczyła swoj udział w MAM TALENT
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 14:42   #4293
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
masz prawo tak sądzić,jednak talent to nie tylko dar w postaci poprzestawianych genów,ale i ciężka praca.
mówiłaś,że podobali ci się ostatni zwycięscy,a jednak ostatnie gimnastyczki miały podoby stopień trudności,dodając oczywiście w miarę wagi partnera trudniejsze ewolucje,a jakoś cię nie zadziwiły/
dla mnie było to szokiem widząc ,jak utrzymuje kolezankę tylko na nodze w szpagacie.

nie są one dla mnie faworytkami,choć podziwiam je za ciężką pracę.

czekam,aż ktoś cię mocno zaskoczy i wyraźnie napisz kto to .ciekawość mnie zżera
Też na to czekam
A ta ewolucja, kiedy ta dziewczynka trzymała drugą na samej nodze aż mną wstrząsnęła i naprawdę jestem pod głębokim wrażeniem, ale wciąż nie uważam, że jest do dyscyplina niezwykła

W eliminacjach podobał mi się ten WF-ista, co stepował na stworzonych przez siebie urządzeniach [niby stepować potrafi wielu, ale większość bez sensu, dla samego tupania, natomiast on celuje w konkretny rytm, w dodatku dodając coś od siebie]. Niestety, późniejszych odcinków nie widziałam przez pracę, więc nie wiem, czy jeszcze ktoś by mi się spodobał
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 14:46   #4294
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Futbolowa Pokaż wiadomość
Też na to czekam
A ta ewolucja, kiedy ta dziewczynka trzymała drugą na samej nodze aż mną wstrząsnęła i naprawdę jestem pod głębokim wrażeniem, ale wciąż nie uważam, że jest do dyscyplina niezwykła

W eliminacjach podobał mi się ten WF-ista, co stepował na stworzonych przez siebie urządzeniach [niby stepować potrafi wielu, ale większość bez sensu, dla samego tupania, natomiast on celuje w konkretny rytm, w dodatku dodając coś od siebie]. Niestety, późniejszych odcinków nie widziałam przez pracę, więc nie wiem, czy jeszcze ktoś by mi się spodobał
-tak,tak .stepujący facet to mój faworyt.praca+pomysł na efekt.
Stary 2009-11-02, 14:46   #4295
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez czarnulka066 Pokaż wiadomość
Ooo tak ta dziewczyna to dopiero ma talent!!!:lov e:

W polskiej edycji moim faworytem jest Marcin Majewski I jestem bardzo ciekawa braci Lagun, którzy będą za tydzień Życzę im aby znaleźli się w finale
Cytat:
Napisane przez klada Pokaż wiadomość
Ja za tydzien jestem za bracmi Lagun
LEGUN tak btw

Ja bd na nich głosować, w końcu trzeba na swoich

Cytat:
JA MAM PYTANIE DO WSZYSTKICH.

ciekawi mnie fakt,że na eliminacjach "tanczące dziewczyny" były w mniejszej grupie,a wczoraj w półfinałach było ich o połowę więcej.

jak to jest:czy liczy się cała grupa,czy ilość osób występujących w danej grupie?
Cała formacja Balans jest właśnie tak duża, jak w ost odcinku. Wcześniej wystąpiła tylko część dziewczyn
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 14:50   #4296
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
LEGUN tak btw

Ja bd na nich głosować, w końcu trzeba na swoich

Cała formacja Balans jest właśnie tak duża, jak w ost odcinku. Wcześniej wystąpiła tylko część dziewczyn
no ja sobie zdaję z tego sprawę.
myślałam,że wchodzi taki skład,jaki wystąpił w eliminacjach.

BTW- AMELSSS-ktoś ci podwędził avatar.tylko tamten szybciej przeżuwa gumę
Stary 2009-11-02, 14:53   #4297
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
no ja sobie zdaję z tego sprawę.
myślałam,że wchodzi taki skład,jaki wystąpił w eliminacjach.

BTW- AMELSSS-ktoś ci podwędził avatar.tylko tamten szybciej przeżuwa gumę
Ja też tak myślałam

Umm, mogę się dowiedzieć, kto ?
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 14:56   #4298
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Ja też tak myślałam

Umm, mogę się dowiedzieć, kto ?
gdzieś mi mignał na jakimś watku.
jak znajdę to wyślę ci na PW. to nowa użytkowniczka
Stary 2009-11-02, 16:58   #4299
lulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jackie_S Pokaż wiadomość
Czytałyście już?

bez sensu :/

lulinka- Paulinka
Mój kochany Haseczek ;( [*]

[glamour]12655[/glamour]
dziękuje za klik
lulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 17:15   #4300
klada
Zakorzenienie

No tak, a jakby one zostaly przywrocone, to ktos musialby zostac usuniety?
Hiszpański A1

Włosomaniaczka

klada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 18:07   #4301
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

co do decyzji Iwańskiego - bu. Szkoda. Ta mała była naprawdę świetna, a jakby troszkę popracowała z dobrym nauczycielem, to już w ogóle. No ale nic, trudno.

A propos braci Legun
moja siostra ma koleżankę - wielką fankę braciszków;p - która w sobotę obchodzi osiemnastkę. Siostra wpadła więc na pomysł, że napiszę do Marcela i Nikodema na adres mailowy podany na ich stronie internetowej i poprosi grzecznie o zdjęcia z dedykacją. Odpisali tego samego dnia, poprosili o adres, dziś foty poleciały Oni w ogóle są bardzo zabawni, mail od nich był pełen "xD", no śmiechowo generalnie Poza tym, nie wiem, czy widziałyście jakiś ich profesjonalny koncert (?) - na stronie www są linki do kilku - podczas występu patrzą na siebie i się ŚMIEJĄ
fajni są, życzę im jak najlepiej mimo, że osobiście nie podoba mi się za bardzo jak spiewaja, bo nie jestem fanką tego typu muzyki. Chociaz nie neguje oczywiscie faktu, ze sa bardzo utalentowani.

Ach i jeszcze : MAJEWSKI. Wczoraj sluchalam w kolko jego eliminacyjnego wystepu, a raczej ogladalam go. Marcin ma w sobie cos, za co chce sie go sluchac i co przyciaga spojrzenie
ALE
im dluzej sluchalam jego wykonania bez obrazu, tym wiecej magii tracilo - moze to efekt totalnego przesluchania (bo jak wpadnie mi w ucho jakas piosenka, potrafie sluchac jej w kolko, non stop przez caly dzien ), a moze jego glos bez POSTACI wcale nie jest taki zaj.ebisty. Nieczysto wyciagal, mial problemy z wyzszymi tonami, co dalo sie uslyszec dopiero faktycznie SLUCHAJAC jego wykonania, z zamknietymi oczami, nie patrzac na Marcina, ktory swoja osoba odwracal uwage od niedociagniec wokalnych. i to bynajmniej nie dlatego ze jest nieziemsko przystojny albo nieprzyzwoicie w moim typie. ani nie ze robil show, czy mial jajecznice na twarzy. nie. po prostu ma w sobie cos, co przyaciaga, moze te innosc?

na koniec, moja faworytka. Ada. cholera, ona tam weszla i takim slodkim, niesmialym, szaromyszkowym glosikiem odpowiadala na pytania foremniak. A potem
TAKI SZOK

zero smety, glos mocny, czysty, wspanialy moglabym jej sluchac i sluchac, i ladowac sie wciaz nakladami pozytywnej energii, ktora emanuje , kiedy spiewa.
jest n i e s a m o w i t a. i chyba na nia wysle smsa
bo pewnie leguni wejda za tydzien...a druga osoba jest niewiadoma byle nie beatlesi! i costam singers, sa tragiczni w porownaniu z audiofeels... czytalam, ze Wy lubicie raczej tych beatlesow - moge wiedziec dlaczego? serio. przeciez oni na eliminacjach powiedzieli, ze innej piosenki w repertuarze nie maja no ok, teraz sie przygotuja, ale jak dla mnie... zenada troche... tacy pseudobeatlesi raczej, zreszta wokal bez rewelacji.

sie rozpisalam, zreszta zepsula mi sie klawiatura, przepraszam za brak polskich liter.

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 20:20   #4302
cherry l
Zakorzenienie

GG do cherry l

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
co do decyzji Iwańskiego - bu. Szkoda. Ta mała była naprawdę świetna, a jakby troszkę popracowała z dobrym nauczycielem, to już w ogóle. No ale nic, trudno.

A propos braci Legun
moja siostra ma koleżankę - wielką fankę braciszków;p - która w sobotę obchodzi osiemnastkę. Siostra wpadła więc na pomysł, że napiszę do Marcela i Nikodema na adres mailowy podany na ich stronie internetowej i poprosi grzecznie o zdjęcia z dedykacją. Odpisali tego samego dnia, poprosili o adres, dziś foty poleciały Oni w ogóle są bardzo zabawni, mail od nich był pełen "xD", no śmiechowo generalnie Poza tym, nie wiem, czy widziałyście jakiś ich profesjonalny koncert (?) - na stronie www są linki do kilku - podczas występu patrzą na siebie i się ŚMIEJĄ
fajni są, życzę im jak najlepiej mimo, że osobiście nie podoba mi się za bardzo jak spiewaja, bo nie jestem fanką tego typu muzyki. Chociaz nie neguje oczywiscie faktu, ze sa bardzo utalentowani.

Ach i jeszcze : MAJEWSKI. Wczoraj sluchalam w kolko jego eliminacyjnego wystepu, a raczej ogladalam go. Marcin ma w sobie cos, za co chce sie go sluchac i co przyciaga spojrzenie
ALE
im dluzej sluchalam jego wykonania bez obrazu, tym wiecej magii tracilo - moze to efekt totalnego przesluchania (bo jak wpadnie mi w ucho jakas piosenka, potrafie sluchac jej w kolko, non stop przez caly dzien ), a moze jego glos bez POSTACI wcale nie jest taki zaj.ebisty. Nieczysto wyciagal, mial problemy z wyzszymi tonami, co dalo sie uslyszec dopiero faktycznie SLUCHAJAC jego wykonania, z zamknietymi oczami, nie patrzac na Marcina, ktory swoja osoba odwracal uwage od niedociagniec wokalnych. i to bynajmniej nie dlatego ze jest nieziemsko przystojny albo nieprzyzwoicie w moim typie. ani nie ze robil show, czy mial jajecznice na twarzy. nie. po prostu ma w sobie cos, co przyaciaga, moze te innosc?

na koniec, moja faworytka. Ada. cholera, ona tam weszla i takim slodkim, niesmialym, szaromyszkowym glosikiem odpowiadala na pytania foremniak. A potem
TAKI SZOK

zero smety, glos mocny, czysty, wspanialy moglabym jej sluchac i sluchac, i ladowac sie wciaz nakladami pozytywnej energii, ktora emanuje , kiedy spiewa.
jest n i e s a m o w i t a. i chyba na nia wysle smsa
bo pewnie leguni wejda za tydzien...a druga osoba jest niewiadoma byle nie beatlesi! i costam singers, sa tragiczni w porownaniu z audiofeels... czytalam, ze Wy lubicie raczej tych beatlesow - moge wiedziec dlaczego? serio. przeciez oni na eliminacjach powiedzieli, ze innej piosenki w repertuarze nie maja no ok, teraz sie przygotuja, ale jak dla mnie... zenada troche... tacy pseudobeatlesi raczej, zreszta wokal bez rewelacji.

sie rozpisalam, zreszta zepsula mi sie klawiatura, przepraszam za brak polskich liter.
faktycznie Marcin ma w sobie 'to coś' co przyciaga mimo,że jego głos nie jest jakis mega rewelacyjny
poza tym jest strasznie słodki :P
----> *mój postcrossingowy blog* <---

cherry l jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 20:59   #4303
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

no jest
jak wszedl pomyslalam : matko, co za dziwadlo ale milo mnie zaskoczył "Madox" (co to za ksywa w ogole )

ciekawe, kto wygra cały MT

Stary 2009-11-02, 21:02   #4304
cherry l
Zakorzenienie

GG do cherry l

Cytat:
no jest
jak wszedl pomyslalam : matko, co za dziwadlo ale milo mnie zaskoczył "Madox" (co to za ksywa w ogole )

hahha ja tak samo
bo to było,że po przerwie wystąpią.. i pokazane
byłam pewna,że to dziewczyna
Marcin ma śliczne oczy

nie mam pojęcia..
uwielbiam Jadzie i Dominike,choc troche śmieszne by było jakby 1 edycje wygrali akrobaci i 2 edycje równiez akrobaci :P
ale zobaczymy kto przejdzie w nast odcinkach xD

Edytowane przez cherry l
Czas edycji: 2009-11-02 o 21:03
Stary 2009-11-02, 21:02   #4305
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

Ale Marcin nie umie śpiewać nie wiem dlaczego przeszedł
a Onet funduje komputery tym dziewczynom o które było tyle zamieszania...
KawaMarcepanowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 21:05   #4306
cherry l
Zakorzenienie

GG do cherry l

Cytat:
Napisane przez KawaMarcepanowa Pokaż wiadomość
wow..
zatkało mnie
totalnie

troche umie;P

Stary 2009-11-02, 21:15   #4307
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
no jest

Kiedyś (chyba jeszcze za czasów gimnazjum ) mówili na niego Majek. To dopiero ksywa, nie?
Cytat:
Potrafi. Na eliminacjach zjadł go strach, dało się to wyczuć. Mam nadzieję, że na występie live będzie lepiej.
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 21:19   #4308
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez cherry l Pokaż wiadomość
hahha ja tak samo
bo to było,że po przerwie wystąpią.. i pokazane
byłam pewna,że to dziewczyna
Marcin ma śliczne oczy

nie mam pojęcia..
uwielbiam Jadzie i Dominike,choc troche śmieszne by było jakby 1 edycje wygrali akrobaci i 2 edycje równiez akrobaci :P
ale zobaczymy kto przejdzie w nast odcinkach xD
mysle, ze jak wygraja akrobatki, to sfinguja wyniki i podadza innego zwyciezce
serio

Cytat:
no co Ty. wow. ale co im po komputerach... :P
nie no, w zasadzie lepszy komputer niz nic, moglyby odpasc w polfinale i odejsc z pustymi rekami.

Cytat:
Napisane przez paula-zla Pokaż wiadomość
Kiedyś (chyba jeszcze za czasów gimnazjum ) mówili na niego Majek. To dopiero ksywa, nie?

Potrafi. Na eliminacjach zjadł go strach, dało się to wyczuć. Mam nadzieję, że na występie live będzie lepiej.
skąd wiesz ;>?

potrafi śpiewać, ale nie jakoś wybitnie. Miał problem, powtorze, z wyzszymi tonami i wyciaganiem, co naprawde latwo uslyszec nie skupiajac sie na nim tylo na glosie, bo jego "coś" odwraca uwage od niedociagniec watpie by wszystko mozna bylo zrzucic na karb stresu. ciekawe co pokaze w polfinale.
ale
on jest talentem sam w sobie, spiewanie to tylko dodatek do jego Osoby

Stary 2009-11-02, 21:28   #4309
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:

skąd wiesz ;>?

potrafi śpiewać, ale nie jakoś wybitnie. Miał problem, powtorze, z wyzszymi tonami i wyciaganiem, co naprawde latwo uslyszec nie skupiajac sie na nim tylo na glosie, bo jego "coś" odwraca uwage od niedociagniec watpie by wszystko mozna bylo zrzucic na karb stresu. ciekawe co pokaze w polfinale.
ale
on jest talentem sam w sobie, spiewanie to tylko dodatek do jego Osoby
Marcin chodził do mojego ogólniaka, rocznik '89.

Tak, wiem, że miał problemy. Słyszałam, chociaż wielkim znawcą nie jestem, w zasadzie byłam nawet w szoku, że jury tak bardzo nim się zachwyciło. Myślę, że w głównej mierze to zasługa jego aparycji, uroku osobistego, chociaż jak dla mnie wyglądał na nieco zmęczonego. Słyszałam jego jeden występ na festiwalu piosenki francuskiej i byłam w szoku. Mega głos!

wymienię
Stary 2009-11-02, 21:31   #4310
cherry l
Zakorzenienie

GG do cherry l

żałuje,że nie znam go osobiście xD
hmm choć taki strasznie sie wydaje dziewczęcy?nie wiem jak to nazwać :P może nawet aż za bardzo ^^

Stary 2009-11-02, 21:33   #4311
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

Dobra, poprawka - może umie śpiewać ale nie zaśpiewał na miarę swoich możliwości jak śpiewał Paparazzi to nie powalał na kolana, no.
A te komputery to mają być wręczone podczas programu DD TVN.

Mamy nadzieję, że komputery multimedialne, których uroczyste przekazanie będzie miało miejsce w środowy poranek (w trakcie trwania programu Dzień Dobry TVN), będzie tak dla naszych bohaterek jak i wszystkich zainteresowanych tematem widocznym świadectwem tego, że czasami "trzeba przegrać, aby tak naprawdę odnieść prawdziwe zwycięstwo". A tego, że obie nasze bohaterki już wygrały jesteśmy pewni wyjątkowo mocno!

Trochę dziwne, bo inni uczestnicy mogą czuć się pokrzywdzeni, to nie fair w stosunku do nich.

Edytowane przez KawaMarcepanowa
Czas edycji: 2009-11-02 o 21:35
Stary 2009-11-02, 21:36   #4312
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra, poprawka - może umie śpiewać ale nie zaśpiewał na miarę swoich możliwości jak śpiewał Paparazzi to nie powalał na kolana, no.
I teraz się zgadzam.

wymienię
Stary 2009-11-02, 21:39   #4313
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Marcin chodził do mojego ogólniaka, rocznik '89.

Tak, wiem, że miał problemy. Słyszałam, chociaż wielkim znawcą nie jestem, w zasadzie byłam nawet w szoku, że jury tak bardzo nim się zachwyciło. Myślę, że w głównej mierze to zasługa jego aparycji, uroku osobistego, chociaż jak dla mnie wyglądał na nieco zmęczonego. Słyszałam jego jeden występ na festiwalu piosenki francuskiej i byłam w szoku. Mega głos!
znalas go czy tylko z widzenia?
bo nie da sie ukryc ze jest slodki
skoro mega glos, to mnie uspokoiłaś. Bo już się bałam, że średniawy talent nadrabiający Swoim wizerunkiem próbuje coś zawojować i odpadnie z kretesem w półfinale
no i ja go lubię
btw - skoro spiewal na festiwalu piosenki, to czemu go zzarl stres, pierwszy raz przed kamerą ? Zresztą, Wojewódzki z obiegową opinią chama też zapewne nie ułatwia redukcji stresu.

Cytat:
Napisane przez cherry l Pokaż wiadomość
żałuje,że nie znam go osobiście xD
hmm choć taki strasznie sie wydaje dziewczęcy?nie wiem jak to nazwać :P może nawet aż za bardzo ^^
Cytat:
A te komputery to mają być wręczone podczas programu DD TVN.

Mamy nadzieję, że komputery multimedialne, których uroczyste przekazanie będzie miało miejsce w środowy poranek (w trakcie trwania programu Dzień Dobry TVN), będzie tak dla naszych bohaterek jak i wszystkich zainteresowanych tematem widocznym świadectwem tego, że czasami "trzeba przegrać, aby tak naprawdę odnieść prawdziwe zwycięstwo". A tego, że obie nasze bohaterki już wygrały jesteśmy pewni wyjątkowo mocno!

Trochę dziwne, bo inni uczestnicy mogą czuć się pokrzywdzeni, to nie fair w stosunku do nich.
niby tak.
ale fakt faktem, LUD sie wstawil akurat za nimi

a czymze jest glos trzech jurorow wobec glosu ludu?

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

no i moze sie boją bojkotu smsowego, do ktorego nawoluja w internecie.

Stary 2009-11-02, 21:49   #4314
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
znalas go czy tylko z widzenia?
bo nie da sie ukryc ze jest slodki
skoro mega glos, to mnie uspokoiłaś. Bo już się bałam, że średniawy talent nadrabiający Swoim wizerunkiem próbuje coś zawojować i odpadnie z kretesem w półfinale
no i ja go lubię
btw - skoro spiewal na festiwalu piosenki, to czemu go zzarl stres, pierwszy raz przed kamerą ? Zresztą, Wojewódzki z obiegową opinią chama też zapewne nie ułatwia redukcji stresu.
Z widzenia, niektórzy moi znajomi znali go z gimnazjum, ale nie utrzymywali ze sobą stałych kontaktów.
Ma głos, mam nadzieję że dobrze go wykorzysta. Nie wiem, może obawiał się szerszej publiczności, występu w komercyjnej stacji, chociaż z tego co czytałam na jego blogu - zawsze marzył o karierze na scenie.

wymienię
Stary 2009-11-02, 21:54   #4315
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

Ja słyszałam tylko o jego wysokim mniemaniu o sobie, ale oczywiście to mogą potwierdzić tylko ci, co go znają
mi się on podoba wizualnie, ma ładniejsze oczy niż wszystkie moje koleżanki
Stary 2009-11-02, 21:59   #4316
xandra78
Zakorzenienie

Kurcze, tak czytam i czytam o tych dziewczynach,co odpadły-zdziwiłam się,że jakiś ciąg dalszy z nimi jest (yyy o co chodzi?). No talent mają,ale jury odrzuciło,po co to halo? A te komputery, to rzeczywiście przegięcie.Dlaczego akurat dla nich? Nie powinni nikogo wyróżniać,to nie fair wobec innych odrzuconych.Co z tego,że internauci się wstawili?Co to ma do rzeczy?Są zasady i nie powinno się ich naginać.

No i cieszę się,że gimnastyczki przeszły.Zupełnie nie kibicowałam im,ale faktycznie w tym odcinku,to one miały najlepszy występ-podnoszenie ze szpagatem naprawde zrobiło na mnie wrażenie
xandra78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 22:04   #4317
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Ja słyszałam tylko o jego wysokim mniemaniu o sobie, ale oczywiście to mogą potwierdzić tylko ci, co go znają
Tak, ja też to słyszałam niejednokrotnie.
Najbardziej zazdrościłam mu zdyscyplinowanych, idealnie ułożonych włosów, które w porównianiu z moimi wyglądały jak gładka tafla jeziora przy wzburzonym oceanie.

wymienię

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 22:11   #4318
cherry l
Zakorzenienie

GG do cherry l

Cytat:
hahaha tez oczy ma boooskie!

tez chce takie!
a włosy (kolor) tez ma niczego sobie xD

nie słyszałam o tym..

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

a wiecie czy Marcin ma jeszcze tego bloga?
bo z chęcia poczytam sobie

Edytowane przez cherry l
Czas edycji: 2009-11-02 o 22:06
Stary 2009-11-02, 22:12   #4319
paula-zla
Zakorzenienie

Dokładniej miał photobloga, narazie nie mogę znaleźć.

wymienię
Stary 2009-11-02, 22:31   #4320
cherry l
Zakorzenienie

GG do cherry l

Cytat:
Dokładniej miał photobloga, narazie nie mogę znaleźć.
z tego co widze już nie ma tego bloga
a szkoda

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości