![]() |
#2401 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nocne Marki :D
ale po co ten niusleter.. wystarczy wejśc na jedną taką zrypana stronkę i wszystko wiesz..
![]() ![]() gupku,własnie próbuję odpalac jeszcze raz.. zaraz wracam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2402 |
Zakorzenienie
|
Poradniki Cie kochana zycia nie nauczą, bo nijak teoria ma sie ku praktyce.
#2403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ojojoj ale się nudze ![]() Co robicie keidy się strasznie nudzicie? Przed chwilą TŻ do mnie dzownił ![]() Ja sobie myśle: uu czyzbym miała jakiegoś wielbicicela co po nocach dzwoni? A tu tylko on... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2404 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiem, ze wymiatam ![]() ---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/item798057916_tele...wisze_lod.html ![]() Telefon dla seriora ![]() To podobno do tej sieci Rydzyka ![]() Ja rouzmiem, że starszym ludziom jest łatwiej na takim prostym tel, ale dlaczego on kosztuje aż tyle ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie tylko :baty: oj powinien Ci zloic skóre ![]() ![]() Choc ostatnio na imprezie, to se rzekłam "fuck - czemu ja musze miec faceta!" ![]() ![]()
![]() |
#2407 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2408 |
Raczkowanie
|
kiedy się strasznie nudzę,to.. ojjj.. strasznie się wtedy nudzę.. :P
a tak,to łażę po necie,oglądam głupie filmy na yt,słucham muzy,pisze esy.. sprzątam kupy po swoich piesach.. ooo.. właśnie mi się kot zebździł.. fuuuj,jak można takie bąki puszczać! chyba zmienię mu karmę.. a teraz chyba odpłynę przy muzyce |
![]() ![]() |
![]() |
#2409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem Ci, że Ty to bys ciągle wszystkich pałowała ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2410 |
Raczkowanie
|
hamalielka,oj zazdroszczę... tego przytulenia po powrocie do domu i w ogóle..
Edytowane przez Lenagrodzka Czas edycji: 2009-11-03 o 00:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale w mieszkaniu Ci, że tak brzydko powiem, srają? Nie wiem jak pachną kocie pierdy, ale mój pies jest mały, bo to mieszaniec pekińczyka, ale jak sie spierdzi to klękajcie narody... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jestem agresywna ![]() Niechcie aby jakowy psychopata wydzwaniał... przerabiałam niegdys ten schemat - i teraz mam ochote tylko lac w morde ![]() ![]() Sama widzisz jaką traume przezyłam przez kontakt z psycholem ![]() ps. ahahaha...cóz za aromatocyjne tematy ![]()
Edytowane przez HAMALIELKA Czas edycji: 2009-11-03 o 00:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2413 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no czasem srają.. małe to jest jeszcze to wiesz.. a to cziłałły są.. to głupia rasa.. więc.. ![]() a kocie pierdy to pachną.. oj pachną..! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ---------- tez miałam przygody z psycholami... chętnie zostanę skrzydłową pałującą :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ha! Idziemy na miasto ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2415 |
Raczkowanie
|
ale jak ja przywalę to nie ma ch... mocnych we wsi.. w końcu myślisz,że jak tresuję swojego Tzta?
![]() jak wylądujemy w pudle to nie miej mi tego za złe.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobre pudło nie jest złe. Bedziemy palowac dalej ![]() Poza tym krata podobno znowu w modzie wiec bedziemy takie trendy i cool i wszystkie pieski bede na na leciec ![]()
![]() |
#2417 |
Raczkowanie
|
weź bo się poszcz... tego no...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2418 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ile ich masz? Cytat:
![]() Dziewczyny przypomniałam sobie jak raz bawiłam się w taką psychopatkę. Miałam 14-15 lat i do mojej kolezanki wydzwaniał jeden koleś... Ją to strasznie wkurzało, bo nie chciał jej dac spokoju. On dzwonił do niej na domowy bo nie miała wtedy komórki, ale w sumie to nie ważne. Więc ona dała mi jego nr telefonu i ja do niego pisałam jakies głupie smsy typu: Zgwałce Cię!! czekam pod Twoim domem Mam ochote na Twoją krew, kreew chce twojej krwi, zgwalce cie! i tym podobne, a zaznaczam, że miałam wyobraźnie w tym wieku nie z tej ziemii.. ![]() Albo dzowniłam do tego równo o północy jak odbierał mówiłam tylko szeptem "ZGWAŁCE CIĘ!" i odkładałam słuchawkę... Koles mi pisał, że jestem nienormalna żebym dała mu spokój i nie dzwoniła do niego itp... Było się zrytym ![]()
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia... Bo wolny czas to jest coś co lubie, tych co pracują i się uczą nie rozumiem! ![]() Edytowane przez wsiowy_gupek Czas edycji: 2009-11-03 o 00:36 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2419 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() koles powinien być zadowolony ,że laska chce go zgwałcić.. ![]() jak ja byłam młodsza to wydzwaniałyśmy z koleżankami do różnych ludzi i podawałyśmy się za krzysztofa ibisza i mówiłyśmy,że wygrali ileś tam pieniędzy,a żeby mieć więcej muszą tylko odpowiedzieć na jedno pytanie.. oczywiście głos zmieniałyśmy,brzmiało to idiotyczne,a co najśmieszniejsze ,to niektórzy się nabierali ![]() ![]() nie musze dodawać co za debilne pytania dawałyśmy.. błehehe Edytowane przez Lenagrodzka Czas edycji: 2009-11-03 o 00:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2420 |
Zakorzenienie
|
Ja Ciebie też
![]() ![]() Ibisz ![]() Ja się czasem zastanawiam skąd te dzieciaki maja takie pomysły... Ale jak tak się głębiej zastanowić to jeszcze rok temu jak byłam z kuzynkiem w Anglii(on w moim wieku) u mojego ojca to wyszukiwalismy sobie w jakiejś gazecie dla Polonii w Anglii ogłoszenia matrymonialne i dzwonilismy przez skypea ![]() ![]()
![]() |
#2421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego nie ma co stekac - trza ino pałowac ![]() ![]() i po gołej dupie ![]() ![]() ps. czy ja sie powinnam leczyc :baty:
![]() |
#2422 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() odbierał taki telefon,a my.. ohhh ,kotku.. zgadnij co mam na sobie.. mrauuu... dalej nie będę pisać.. ![]() albo najlepsze jak odbierała jakaś dziewczyna tegoż chłopaka.. a my.. - jest mareczek? jesteś pewnie jego siostrą? nie znasz mnie,mówi madzia,moglabyś zobaczyć czy przy lóżku leżą moje rajstopy? bo wczoraj w nocy je tam zostawiłam :P kompromituje się,prawda? ![]() Edytowane przez Lenagrodzka Czas edycji: 2009-11-03 o 00:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2423 | ||
Zakorzenienie
|
Mój były robił mi takie cyrki jak go zostawiłam...:/
Mi chodziło o takich nieznanych zboczeńców ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 03:01 ---------- Poprzedni post napisano o 02:58 ---------- Cytat:
![]() Lubie takie opowieści... ![]() Też miałam takie jazdy jak byłam gówniarą i teraz się z tego śmieje i jak słucham takich opowiadań wiem, że nie byłam aż tak nie normalna jak mi mówili... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2424 |
Raczkowanie
|
uu.. z byłym też miałam nieprzyjemnie.. :/
---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 02:01 ---------- oj gupku,jak sobie to wszystko przypomnę.. o jesoo.. ![]() albo jak podrywałyśmy meneli spod biedronki.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2425 |
Zakorzenienie
|
POdrywałyście meneli?
Opowiedz, opowiedz! ![]() Ja miałam raz przygode w wieku szlaonych lat 15 z jakimś zboczeńcem na działkach. Opalałam sie z przyjaciółka i on przyszedł zapytał czy mamy zapałki my, że nie a on powiedział, że ma na imie Damian i ma dla nas propozycje. On da nam 100 zł a w zamian za to zwali se konia patrząc na nas ![]() Tylko musimy go wpuścić bo on się tu tka połozy na trwaniku żeby go nikt nie widział ![]() Odmówiłyśmy a on zaczął nam, a dokładnie mi proponować seks za 150 zł, minete za 100 zł. Mówił, że daje nam wyższe ceny niż w burdelu mają więc powinnyśmy się cieszyć:/ Później opowiadał obleśne historie jak to sie walił z laskami i jedna się wstydziła swojje c**y bo nie miała włosów, za to inna miała taka mokrą, że wsadził jej całą dłoń itp, SZCZEGÓŁOWO! Przez ponad 1,5 godziny! Na początku się troche śmiałysmy...Ale póxniej juz nas wkurzył, kazałyśmy mu wypier**, rzucałysmy w niego butelkami z wodą itp, a on nic. Niestey nie było sąsiadów. Jak mu powiedziałam, że dzownie po chłopaka to zaczął się śmiac, że pewnie jakis dzieciak i nie potrafi mi zrobić dobrze i w ogóle. Następnie zaczął opisywac jak sobie wyobraża moją 'brzoskwinke'(tak to nazwał, do tej pory nienawidze tego slowa ![]() ![]() Najgorsze jest to, że my na początku się z tego serio smiałyśmy i w ogóle do końca jakoś nie byłyśmy przestarszone tylko wkurzone, bo sie nie mogłysmy się spokojnie opalać:/ ---------- Dopisano o 03:18 ---------- Poprzedni post napisano o 03:15 ---------- O i jeszcze tak sobie jakby 'wsadzal' penisa miedzy szczeble płotu, przez spodnie ale miał takie białe i obcisłe i widać było jak mu stał i co chwile mówił "uu ale mi się fiutek ubrudził' i sobie tak niby strzepywał ręką ![]()
![]() |
#2426 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2427 |
Zakorzenienie
|
![]() Opowiedzcie jeszcze jakąś historyjke z 'głupiego wieku' ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2428 |
Przyczajenie
|
No niezle tematy widze..hehehe..chyba kazdej kobiecie cos podobnego sie przytrafilo w zyciu..Malo to zboków kreci sie po swiecie?? Wystarczajaco.
#2429 |
Raczkowanie
|
joł,komputer solidaryzując sie ze mną padł...
![]() miałam o menelach ale nieeee.. to jest uwłaczające mej godności.. ![]() za to jak miałam hm.. 6-7 lat,to w krzakach z koleżankami pokazywałyśmy sobie jakie która ma brzoskwinki... ![]() nie no ,idę ! ![]() gódnajt ![]() Edytowane przez Lenagrodzka Czas edycji: 2009-11-03 o 03:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2430 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to w ogole mam szczescie do psycholi ![]() Hmmm....to ja juz sie nie dziwie czemu mam tak mózg zryty ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ps. czy ja znowu pałuje ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.