|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
BAN stały
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
|
|
|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
Tadzia posiedź ze mna, zawsze raźniej nawet wirtualnie
Ty teraz wazysz 40 kg?a ile masz wzrostu?to szczuplutka jestes. Zreszta ja tez wazylam 45 kg wczesniej, a teraz jestem srasnzie ciekawa ile waze, moze jutro w szpitalu powiem, zeby mnie zwazyli ale pewnie z 60 juz nabilam...Tadzieusz a do czego Ci firanki potrzebne przy kopulacji? U nas to czasm takie akcje byly, u mnie w klatce, na dzialce, na gorce, w parku, a teraz..czuje sie az stara i celibatka Elusia, Garfi ![]() Zuzia jak minela podroz??? ![]() Nam przyszly z alegro poscielka do wozeczka i przescieradlo i dodatkowo z apteki zakupy |
|
|
|
#1893 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
zuzia
ja waze 55 kg, ale waga dalej sie podnosi, boo... nic nie robie i ciagle żrem hyhy ![]() ... ale niech no tylko sesja przyjdzie, to znow beda zarwane noce, stres, brak apetytu...
|
|
|
|
#1895 | ||
|
Zakorzenienie
|
właśnie wróciłam z aerobicu
było super.Cytat:
Cytat:
no to były akcje dopiero, a swoją drogą nie baliście się że Was ktoś "nakryje"Domi, będziemy Ci dotrzymywać towarzystwa wirtualnie w miarę możliwości. A najlepiej to dyżury będziemy ustalać, która w jakich godzinach Tadzieusz
|
|
#1896 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1897 |
|
BAN stały
|
HEJka
ja sie nie bede przyznawac ile waze.... ![]() Ja juz nie mam sily do P. chyba zerwie z nim kontakt...gdyz mnie dobija tego humrzastos... OKI Laski???A cio nie ma Paolliny obrazila sie na nas czy cus...![]() :r olleyes:
|
|
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie tez sie zastanawialam, czemu paolli nie ma...
![]() motylka masz zakazik dzwonienia, bo jak nie to.... ![]() ja powoli zmykam |
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
gusiak
ale ci zazdroszcze tego slubu za rok ![]() ![]() ![]() A moge zapytac ile jestescie razem i po jakim czasie TZ ci sie oswiadczyl???
|
|
|
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
Garfi, jesteśmy razem ponad 5 lat, pisałam kiedyś już tutaj że jak się zaczęliśmy spotykać to dla żartu wzięliśmy telefon (tak jak u Tadzieusza
) i wybraliśmy datę 10 lipca 2010, TŻ oświadczył mi sie w lutym tamtego roku i już nie zmienialiśmy tej daty, chyba z sentymentu
|
#1902 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
gusiak
sorki, zapomnialam, ze pisalas ![]() uuuu 5 lat to dlugoooo.... Ale ja bym juz wtej chwili pierscionkiem zareczynowym nie pogardzila oki ja lece, papa ;* |
|
|
|
#1904 |
|
BAN stały
|
JA tez ide spac buzka
|
|
|
|
#1905 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Trafilam na fajna ginke ostatnio bardzo surowa babka ale taka skrupulatna wypisala mi chyba z 20 roznych badan ciesze sie z tego bardzo![]() Cytat:
No to ja tez nie bo wstyd....... w kazdym razie te Wasze 40 kilo to mnie smieszy bo moje jedna noga tyle wazy hahahahaha ale wiem ze i tak mnie kochacie )) moze i gruba ale za to ile ciepla moge dac hahahahahahahaha sama sie z siebei smieje ale to chyba dobry objaw Cytat:
)) ja chcialam 20.08.2008 ale musialam sie zadowolic 01.08. niestety...... Ja dzis nie obiecuje ze bede czestobo wiecie koniec miesiaca..... ale nadrobie
|
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
Też się tak właśnie zastanawiałam.. ![]() Ja również się nie przyznam ile ważę...suchelce ja tylko na chwilkę bo właśnie siostra po mnie jedzie i jadę dziisaj do mamy...a co
|
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
Domi słonko jak się czujesz dzisiaj? wiesz już coś kiedy Cię wypuszczą?
czytałam o tym, że zamknęli szpital, wiem że z jednej strony to straszne że masz ograniczony kontakt z mężem, ale z drugiej strony dobrze, że dbają o bezpieczeństwo jak ja urodziłam to wprowadzili ograniczenia wizyt, jedna osoba mogła wejść bo wtedy grypa panowała i też zwiększyli kontrolę tyle że mąż wtedy wolne wziął i od rana do wieczora ze mną siedział nie martw się już nie długo
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Zanka no własnie zamkneli, mam nrac przez 5 dni antybiotyk, czyli do piatku, wiec moze w piatek mnie wypuszcza, oby ale zakaz odwiedzin chyba jeszcze troche potrwa przezta swinska grype, tym bardziej ze mieszkamy tak blisko ukrainy i duzo ukrainców lazi a nawet granicy nie racza zamknac:/A u nas do szpitala trafily dwie osoby ze swinska grypa. Zaczynam sie powaznie martwic, nakazlam Tz ze ma nigdzie nie chodzic!!!!!! Paulina podobno nie wroci bo sie obrazila, ale czemu to nie wiem
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-11-03 o 09:10 |
|
|
|
#1909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
męża ostrzeż a sama się nie martw bo jesteś na innym oddziale i nic Ci nie grozi ja cały czas mam nadzieję, że cala ta sprawa jest rozdmuchana, tak jak to było przy ptasiej grypie że większość tych chorych ludzi na Ukrainie ma zwykłą grypę jednak a poza tym mam nadzieję że jeśli faktycznie do nas to dojdzie to że nasi lekarze nam pomogą, że mają środki
|
|
#1910 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ja się boję niech zamykają granicę ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- tvn24: Dwie osoby w Łodzi, dwie w Poznaniu - sanepid potwierdza nowe przypadki zachorowań na grypę A/H1N1 w naszym kraju. Życiu chorych nie zagraża niebezpieczeństwo. Cztery osoby z podejrzeniem nowej grypy przebywają też w szpitalu w Przemyślu. Tymczasem farmaceuci coraz głośniej zaczynają mówić o polskim szale na maseczki higieniczne. W wielu aptekach już ich nie ma |
|
|
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
no to czad
|
#1912 |
|
BAN stały
|
daj spokój....
chyba dzisiaj idę się zaszczepić przeciwko grypie sezonowej, jak oczywiscie dostanę szczepionkę ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- A co tu tak pusto? Dziewczyny nie radzę sobie z tęsknotą tak mi ciężko na serduszku...nie daję rady... nic mi się nie chce.. ![]() nawet nie potrafię się na niczym skupić... ech... |
|
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
Domi jeśli macie rossmanna w poblizu wysli Tż bo jaki kupisz 3 paczki pampersow dostajesz zabawke Fischer Price warta 79zł
---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- zanka znowu nowy wózek chcesz kupić? ![]() ![]() ja mieszkam daleko od granicy a już parę osób w Poz chorych.Ja idę z małym w wiatek na zaległe szczepienia. Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-11-03 o 10:30 |
|
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
tak, chcę kupić wózek nowy
zwłaszcza teraz na zimę, mam teraz tanią spacerowkę ale ona na pewno nie sprawdzi się na zimę teraz mam na oku Hauck Jeep, trójkołowiec, duże piankowe koła, masywniejszy i cięższy od parasolki, ale teraz kiedy mieszkamy na parterze to żaden problem. Poza tym mój wozek już jest nadszarpnięty zębem czasu mimo że ma zaledwie pół roku, ale jeden ząbek przy pasach mi się złamał i strasznie mam zmechacony podnóżek, bo Filip na wiosnę jeździl w adidaskach i tam mu rzep wystawał i potargał materiał na podnóżku a fajnie mieć dwa wozki na zmianę
|
#1915 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
Domi dziś już wtorek, jeszcze kilka dni i będziesz leżała pod kocykiem z Tż w domku Szkoda, że zamknęli szpital, bo niedosyć, że jest się samemu w szpitalu, to jeszcze nie można zobaczyć najbliższych![]() Ale dobrze, że masz internet, to możesz z nami na wizażu być i czas szybciej zleci ![]() Tadzieusz 40 kg , to Ty ile masz wzrostu? I czekamy z niecierpliwością na test Ale jestem dziś przymulona, chyba ciśnienie spada.
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tak bardzo chcę schudnąć i nie mogę
czasem łapię doła jak myślę nad swoim wyglądem 55 kg na 152 cm to za dużo czuję się jak pulpet nie wspominam już o brzuchu, boczkach, tyłku, udach i łydkach bo nie mam w domu lustra w którym widziałabym te części ciala, ale codziennie patrzę na może grube ramiona i jakaś szeroka w barach jestem, no i cycki mam za duże przed ciążą narzekałam na biust że maly a teraz niby nie wiele większy ale jakiś za duży do mojego wzrostu czuję się fatalnie... nie wiem czy zdążę do lutego schudnąć, wtedy minie rok od porodu... nie chcę zostać taka do końca życia, chcę znowu być szczupła chcę ważyć 48 kg i cieszyć się życiem wiem że mąż mnie kocha taką jaka jestem, ale ja się siebie brzydzę, myślę, że jak w takim stanie mogę się komukolwiek podobać...
|
#1917 |
|
Wtajemniczenie
|
Zanka przestań tak gadać, że jesteś gruba, że się nie podobasz nikomu
|
#1918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzi mi o to, że mimo że mam synka kochanego co jest najpiękniejszą rzeczą jaka kiedykolwiek mnie spotkala, to czuję że coś stracilam, swój wygląd i teraz czuję się źle sama ze sobą, nie jest tak jak dawniej w tej kwestii
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi dzieki za cynka
a jaka to zabawka jest?dla starszego dziecka czy takiego niemowlaczka?My własnie z wyprawki nie mamy jeszcze maty edukacyjnej karuzeli, pampersow no i musze kupic nowe chusteczki, bo te Bambino wzielam sobie do szpitala, ale kupie Nivea i Nivea olejek do kapieli. No i wózka nie mamy. Zanka po porodzie czesto sie figura zmienia, wiadomo, ze trzeba sie podobac sobie, ale chyba najwieksza satysfakcja jest jak takie okragle ksztalty podobaja sie naszym mezom Ja mam teraz cellulitis, rozstepy na piersiach, ale sie w koncu zaokraglilam. Choc w porownaniu do tych lasek co przyszly (wczoraj w nocy jedna) i dzis rano jedna to ja mam mikro brzuszek, a wszytskie mamy termin podobny, ja 17 grudzien, druga 18 a trzecia 19 grudzien. A maja wielkie bebole ![]() Zanka ja kiedys wzaylam (ponad 3 lata temu) 39-40 kg i bardzo fatalnie wygladalam. Jak ogladalam w domu u mamy zdjecia z tego okresu ostatnio to sie nie moglam patrzec na siebie. Uwierz mi, ze lepiej byc trposzke grubszym niz chudym, bo to moze byc czasami tragedia:/ |
|
|
|
#1920 |
|
Wtajemniczenie
|
Ello lejdies,
Domi - na ta grype swinska juz jest szczepionka, napewno w twoim szpitalu juz ja maja, wiec sie nie martw! bedzie git! a jak sie czujesz dzisiaj? Tak gadacie o tej wadze - ja to sie czuje jak szkieletorek przy was 45kg/170cm - ale jak tak zawsze mam i dobrze mi z tym., choc chcialabym tak wazyc 55kg - wiec Zanka oddawaj i to juz mi swoje kilogramy!!! Juz pakuj i wysylaj netem ![]() Zuzia- nie wiem co na tesknote zapodac-moze chociaz kawal na rozszerzenie usmiechu: Mąż do swojej żony: - Kochanie mam dzisiaj spotkanie służbowe i wrócę trochę później. - Znam te twoje spotkania, wrócisz rano kompletnie pijany i bez pieniędzy! - No wiesz kochanie, jak możesz tak myśleć?! Godzina 5 rano, pijany mąż stoi pod drzwiami i mówi: - No i wykrakała cholera!! A tak szczerze to powinnam sie na was lejdies obrazic - jak zwykle zadna nie trzymala za mnie kciukow jak bylam wczoraj u doktorki...ehhh..baby..i jeszcze dodam jak moj tesciu gada: "Baby - to sa baby!"
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-11-03 o 11:27 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:35.

było super.
no to były akcje dopiero, a swoją drogą nie baliście się że Was ktoś "nakryje"
obrazila sie na nas czy cus...

Później @ jakaś nietaka, teraz ból w pachwinie
ale zakaz odwiedzin chyba jeszcze troche potrwa przezta swinska grype, tym bardziej ze mieszkamy tak blisko ukrainy i duzo ukrainców lazi a nawet granicy nie racza zamknac:/
tak mi ciężko na serduszku...