|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Hej dziewczynki Jaki ziąb na dworze brrrrrrr i głowę idzie urwać Łukasz już pojechał ![]() Dottta widzę, że z pracą celowałaś w państwowe placówki - najlepsza praca, ale bez znajomości ani rusz niestety. Pomysł z własną firmą super i można dofinansowanie dostać, ale to pewnie od stycznia, bo teraz koniec roku i nie mają kasy. Szkoda, że po studiach człowiek nie może znaleźć porządnej pracy i po co studiować ![]() Napoje - kupujemy sami - na 2 - dniowe wesele liczymy 3 l/osobę ![]() Lasoa ja nie wiem czy będziemy dawać ciasto, ale z reguły dostawaliśmy jak byliśmy na innych weselach. I jeszcze flaszeczka. Te podziękowania w formie małych poczuszek bardzo mi się podobają, więc jeszcze nie wiem. Stysik nie martw się - u mnie za kościół z organistą koło 1000 zł wyjdzie Na głowę upadli ![]() Ja też używam Loreala Joanwi u mnie będzie wyprowadzenie z domu ![]() Nauki - obowiazkowo ![]() Hecate ciężki wybór, ale musisz to z TŻem obgadać, bo to o Waszą przyszłość chodzi. Lusesita Moze daj sobie na wstrzymanie z tematem ślubu na jakiś czas - może on sam kiedyś go poruszy. Choć na początku też chciałam to tamto, ale zrozumiałam, że nie mamy tyle kasy, mimo, że rodzice w większości finansuja nam wesele. Za większość rzeczy płacimy po i można by było wykorzystać to na opłacenie kilku spraw, ale wolę te pieniądze przeznaczyć na mieszkanie czy coś takiego.Diana gratuluję rezzerwacji sali ![]() Jola zazdroszczę tych butków Dottta ja też się ciągle napalam na samodzielne robienie zaproszeń, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie Te gotowe bardzo ładne są ![]() Elunka będziemy pamiętać Miłego dnia
![]() |
|
|
|
#2522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cholera chciałam też pokazać te bukiety ale nie dało się (
|
|
|
|
|
#2523 | |||||||
|
Lena
|
Cytat:
za to czego on nie umie przeboleć to moejj manii kupowania torebek! w szafie nawet mam dorobiony dodatkowy wieszak i sie tam juz nie mieszczą. a jego to wkurza! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() to zależy jakiego masz ksiedza. niby sie mówi że obowiazkowe, a jak mój teżet poszedł do księdza to w pół godziny go uświadomił. za dawnych czasów jak jeszcze mój brat miał chodzić na nauki to w zastepstwie za niego kolega szedł. bo mój brat pracował w tych godzinach co nauki,. i co dało sie??!! dałó! Cytat:
![]() Cytat:
elunka już tęsknimy!
|
|
|
#2524 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Nie ma mnie 1 dzień i już prawie 9 stron do nadrobienia => ![]() ![]() Asia665 - u nas zaliczka za salę to 500zł, a zespół 300zł Cytat:
Dekorację mamy w cenie sali, ale ze sztucznych kwiatów- jeszcze się nie zastanawiałam czy będziemy coś zmieniać.Cytat:
![]() Cytat:
Zastanawialiśmy się nad imprezą w lokalu, ale trzeba odkładać kasę na wakacje i wesele ![]() A co do kościoła to nie mam pojęcia ile sobie ksiądz zażyczy, może pod koniec miesiąca pójdziemy się zapytać czy przyjmują już zapisy i wtedy się zobaczy ![]() Witaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Trzymam mocno kciuki ![]() Cytat:
![]() --- Chciałam nadrobić wszystko, ale brakuje mi czasu. Muszę jeszcze pomyć naczynia, spakować wszystkie rzeczy, zapisać adresy i zmykam do miasta pozałatwiać kilka spraw, a potem jedziemy do Wrocławia - też załatwić interesy Miłego dnia
|
||||||||
|
|
|
#2525 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() :brzyda l:
|
|||
|
|
|
#2526 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry dziewczyny
Jeszcze nie zadzwoniłam do mojej kuzynki - dziś to zrobię Wczoraj jakoś mi wypadło z głowyW krk świeci słoneczko ale jest mroźno Jeszcze tylko dodać do tego śnieg i byłoby super Miłego dnia Wam życzę
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam nie chcę śniegu
|
|
|
|
#2528 | |
|
Rozeznanie
|
Siemanko
Cytat:
A ładne zaproszenia można znaleść i za 1,50 albo i za 2 złote - czyli może wyjść drożej w sumie o jakies 50 zł-czyli dużej różnicy nie ma,a czasu zostaje dużo na inne sprawy. Ja wychodze z założenia,że po co się meczyć jak może ktos zrobic za ciebie
|
|
#2529 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
więc i nasze zaproszenia podejrzewam że będa minimalistyczne Zadzwoniłam właśnie do mojej kuzynki, powiedziałam o wrześniu i sprawa już jest na szczęscie za mną Wrzesień został zarezerwowany przeze mnie, aczkolwiek kuzynka bardziej przychyla się ku letnim miesiącom
|
|
#2530 | |
|
Raczkowanie
|
Witam! Ja już wróciłam do domciu
![]() Karolinusienka już się nie mogę doczekać żeby zobaczyć te Twoje zaproszenia. Myślałam nad tym żeby zrobić zaproszenia ale stwierdziłam że sobie nie poradzę ![]() Cytat:
a jak robisz z tekstem w środku zaproszenia? będziesz to nadrukowywać sama czy jakaś inna metoda?
|
|
|
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
I po sprawie Isabele
![]() Ja jak znajdę odpowiednie zaproszenia to zamówię, bo boję się, że z samodzielnym ich robieniem to porywam się z motyką na słońce
|
|
|
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, jest masakra!! Szef wczoraj przywiózł komputer, okazało się że absolutnie NIC w nim nie ma....moje notatki do szkoły, wszystko odnośnie ślubu, CV, zdjęcia z imprez,....stracone! Ale to pal licho, notatki miałam wydrukowane,resztę jakoś odzyskam. Najgorsze jest to że cała baza klientów, ich zaświadczenia, pisam z firm, kalkulatory do wyliczenia składek, nie mam nic
![]() ![]()
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie które nadrobiły i powróciły
![]() karolinusienka no to miłego powitania ![]() jenny ty buissneswoman ![]() isabele no i super sprawa wyjaśniona czyli pewnie kamień z serca spadł Muszę zainstalować w końcu javę i offfic'a bo nic sprawdzać nie mogę Znowu dzisiaj późno wstałam ale przynajmniej jestem jakaś wesoła ale dostałam @ więc jak mnie zacznie brzuch boleć to już nie będzie tak ciekawie![]() elunka dasz radę
Edytowane przez cobra115 Czas edycji: 2009-11-03 o 11:37 |
|
|
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
oj dziewczyny muszę wam powiedzieć ze mnie coś choróbsko bierze :/
nie wiem czy będę Was często odwiedzać
|
|
|
|
#2535 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry Łobuziary.
U mnie miał być internet dzisiaj i normalnie legalnie go nie ma. Oczywiście tpsa musi się zemścić,a co. Zaczyna nam powoli brakować cierpliwości |
|
|
|
#2536 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że każda ma powody do narzekań
Elunka na kompa, Cobra na okres, Kasiulenkowo na chorobę, a Honolinka na tpsa - będzie dobrze dziewczyny U mnie jakbym zaczęła wyliczać tez by się tego nazbierało
|
|
|
|
#2537 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na allegro ładne i eleganckie zaproszenia możesz już kupić za 1,00Cytat:
![]() honolinka dzwoń do nich!!! wczoraj ci przecież mieli włączyć!!! Ja miałam na 8.00 dziś metodykę wok i prawie przez całe zajęcia informatyk tłumaczył nam jakie problemy moga być z rzutnikiem ![]() Przepadły nam zajęcia z j. ang. (a ambitnie chciałam na nie iść ) i seminarium też nie ma i nie dostałam przez to pisma do USC![]() teraz mamy wykłąd, ale co będę szła jak takie zimno jest, a baba przynudza |
||
|
|
|
#2538 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
|
|
#2539 |
|
Konto usunięte
|
Isabele super,że udało Ci się załatwić z kuzynką
.ivona84 daj spokój,dzisiaj to mnie rozsadzi chyba zaraz z tych nerwów! joanwi dzwoniłam . Powiedzieli,że oni wszystko włączyli i może to być cos na kablu lub w gniazdku. Ma przyjechać technik. tylko ciekawe kiedy
|
|
|
|
#2540 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i wiem, że wcześniej będe miała wesele u kuzynki Juz mam taki lisi plan, ze zrobię do niej na wesele próbne uczesanie i próbny makijaż![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15061612]Isabele super,że udało Ci się załatwić z kuzynką .ivona84 daj spokój,dzisiaj to mnie rozsadzi chyba zaraz z tych nerwów! joanwi dzwoniłam . Powiedzieli,że oni wszystko włączyli i może to być cos na kablu lub w gniazdku. Ma przyjechać technik. tylko ciekawe kiedy [/QUOTE]Najłatwiej jest zrzucic na kogoś innego ![]() Dziewczyny dowiedziałam się w weekend od Mamy, że Sanepid zamknął u nas jedną z sal weselnych. Podobno grasowały tam szczury - ostatnie wesele w tym roku się odbyło i nie wiem co teraz z tym zrobią. straszne, mam nadzieję, że nic takiego sie żadnej z nas nie przydarzy!
|
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
Isabele, tylko że szef przywiózł komputer od specjalistów wczoraj
ps. Ważne że wizaż jest
|
#2542 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
Kolega jak mi wgrywał wszystko to się śmiał 'Zaraz będziesz miała ten swój wizaż.pl"
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
isabele szczury ło maj gad
ja też bym chciała zeby wszystkim się wszystko udało...
|
|
|
|
#2545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uda się na pewno trzymam kciuki za każdą z nas
|
|
|
|
|
#2546 |
|
Konto usunięte
|
isabele ja byłam kiedyś na weselu-siedzimy za sotłami,a nagle po dekoracji,za młodymi biegają dwie myszy. Okropne to było!
|
|
|
|
#2547 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15061969]isabele ja byłam kiedyś na weselu-siedzimy za sotłami,a nagle po dekoracji,za młodymi biegają dwie myszy. Okropne to było![/QUOTE]
OMG
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
witam w ten sloneczny dzien
ja wlasnie wrocilam do domku jem sniadanko i musze zaczac nadrabic znowu
|
|
|
|
#2549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A pismo jest mi potrzebne do pracy mgr, żebym sobie mogła spisac imiona, bo takiego zwykłego cywila nie wpuszczą przecież, miała mi dziś dać babka, ale jej nie ma ![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15061969]isabele ja byłam kiedyś na weselu-siedzimy za sotłami,a nagle po dekoracji,za młodymi biegają dwie myszy. Okropne to było![/QUOTE] o kurde masakraJa na razie czekam na tel. od gościa w sprawie korepetycji, bo mam dawać jego 6-letniej córce, ale nie wiem czy coś z tego wypali
|
|
|
|
|
#2550 |
|
Zakorzenienie
|
oj dużo piszecie, dużo
ale w pracy nuda to można nadrabiać, kurcze dziś to jeden telefon zadzwonił, jak tak dalej będzie cisza to sami mnie prędzej zwolnią niż odejdę sama ![]() wichura jest straszna od wczoraj, już całkiem przerzuciłam się na samochód ![]() a nie pisałam, w piątek byłam na małych zakupkach i znalazłam fioletową torebkę nareszcie i botki na zimę takie zwykłe,tak się zastanawiałyśmy jak one do spodni, ale spokojnie np te moje to pod nogawkę wchodzą i ładnie wyglądają, nawet do prostych spodni sweter jeszcze chciałam ale żadnych nie ma ![]() lusesita nie łam się , nas możesz zamęczać ślubnymi "problemami", czasem nawet lepiej tu się wygadać bo TŻ i tak nie zrozumie nas ![]() nie wiem, my tam wcale z Piotrkiem ani w domu o ślubie nie gadamy bo za szybko, sala i orkiestra są, a na resztę mamy sporo czasu ![]() isabele dobrze że jej powiedziałaś i wszystko jasne ![]() elunka całkiem niedawno u nas w pracy też komp się sypnął i wszystko straciliśmy ale jakoś powoli udało się dojść do ładu tylko od wtedy zaczęłam wszystkie ważne rzeczy drukować albo zapisywać na kartkach ![]() urlopek planuję na 12, 13 listopada zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() zaproszeń sama nie będę robić, bo po prostu szkoda mi na nie czasu zwłaszcza że nie przywiązuję do nich specjalnej wagi (i tak wylądują w śmietniku zapewne) więc mogą być proste, zwykłe z jakiejś hurtowni czy coś z Sylwestrem już wyjaśnione, idziemy do lokalu na imprezkę z siostrą Piotrka i ich znajomymi, trochę się nad tym zastanawialiśmy bo kasa itd i lokal mały ale wolę chyba to niż siedzieć w domku ![]() nie wiem o co chodzi, ciągle
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.

Łukasz już pojechał 

Na głowę upadli 
Moze daj sobie na wstrzymanie z tematem ślubu na jakiś czas - może on sam kiedyś go poruszy. Choć na początku też chciałam to tamto, ale zrozumiałam, że nie mamy tyle kasy, mimo, że rodzice w większości finansuja nam wesele. Za większość rzeczy płacimy po i można by było wykorzystać to na opłacenie kilku spraw, ale wolę te pieniądze przeznaczyć na mieszkanie czy coś takiego.

a ktoś to prasować musi

o niech juz bedzie
Jeszcze tylko dodać do tego śnieg i byłoby super

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
dasz radę
Perfect Housewife 
masakra