Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III. - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-03, 08:55   #2521
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

Hej dziewczynki
Jaki ziąb na dworze brrrrrrr i głowę idzie urwać Łukasz już pojechał

Dottta widzę, że z pracą celowałaś w państwowe placówki - najlepsza praca, ale bez znajomości ani rusz niestety. Pomysł z własną firmą super i można dofinansowanie dostać, ale to pewnie od stycznia, bo teraz koniec roku i nie mają kasy. Szkoda, że po studiach człowiek nie może znaleźć porządnej pracy i po co studiować

Napoje - kupujemy sami - na 2 - dniowe wesele liczymy 3 l/osobę

Lasoa ja nie wiem czy będziemy dawać ciasto, ale z reguły dostawaliśmy jak byliśmy na innych weselach. I jeszcze flaszeczka. Te podziękowania w formie małych poczuszek bardzo mi się podobają, więc jeszcze nie wiem.

Stysik nie martw się - u mnie za kościół z organistą koło 1000 zł wyjdzie Na głowę upadli I się zastanawiam czy w innym kościele może, ale w sumie ten mój nie jest taki zły i w drodze pomiędzy moim domem i salą, a tak to trzeba by było się do miasta i spowrotem wybierać
Ja też używam Loreala

Joanwi u mnie będzie wyprowadzenie z domu Niech wszyscy wiedzą, że wychodzę za mąż a co
Nauki - obowiazkowo I nie każdy ksiądz uznaje te ze szkoły. I jest jeszcze poradnia małżeńska w wykresikami i takimi tam

Hecate ciężki wybór, ale musisz to z TŻem obgadać, bo to o Waszą przyszłość chodzi.

Lusesita Proszę mi tu tak na siebie nie mówić Moze daj sobie na wstrzymanie z tematem ślubu na jakiś czas - może on sam kiedyś go poruszy. Choć na początku też chciałam to tamto, ale zrozumiałam, że nie mamy tyle kasy, mimo, że rodzice w większości finansuja nam wesele. Za większość rzeczy płacimy po i można by było wykorzystać to na opłacenie kilku spraw, ale wolę te pieniądze przeznaczyć na mieszkanie czy coś takiego.

Diana gratuluję rezzerwacji sali

Jola zazdroszczę tych butków

Dottta ja też się ciągle napalam na samodzielne robienie zaproszeń, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie Te gotowe bardzo ładne są

Elunka będziemy pamiętać

Miłego dnia

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 08:58   #2522
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
Nie zapomnimy nie zapomnimy mamy nadzieje, ze szybko do nas na stałe wrócisz

w załącznikiu bukiet z cantadeski (kalla) tak dla zainteresowanych z watku o bukietach slubnych

cholera chciałam też pokazać te bukiety ale nie dało się (
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 09:00   #2523
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
To u mnie na odwrót Tż zajmuje 3/4 szafy - tyle ma koszul a ktoś to prasować musi Ja za to mam dwie szuflady butów i ciągle mi mało miejsca na nie
u mnie jest odwrotnie- tak jak pisałam wczesniej. ja zajmuje wiekszosć szafy i półek- jemu odstapi łam tylko malutką część. za to czego on nie umie przeboleć to moejj manii kupowania torebek! w szafie nawet mam dorobiony dodatkowy wieszak i sie tam juz nie mieszczą. a jego to wkurza!

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
Dokładnie Chociaż mój TŻ się śmieje że my nic nie będziemy mieć bo mi się żadne obyczaje ślubno-weselne nie podobają
powiem szczerze że ja też nie pzrepadam z atymi całymi obyczajami. nawet w skrócie o nich cyrk mówię. ale jak tylko widziałam błagalne oczka mojego teżecika- to postanowiłam ustapić. jak on tego pragnie. choć nie na wszystko sie zdecydowałam i on dobrze o tym wie że ja też nieustąpię.

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Jestem z siebie dumna mój pierwszy zakup na allegro tzn. nie pierwszy, bo z konta Dawida już dużo kupowaliśmy, ale z mojego konta to pierwszy raz
W dodatku napisałam do fotografa którego poleciła mi butterfly mam nadzieję, że na was równiez zrobi dobre wrażenie ---> http://www.artifot.pl/
bravisssimooo!!!!!

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
A ja znow musze sie wam wyzalic chyba na razie przestane tu pisac-nie wiem jak sie odzwyczaje-ale znow poklocilam sie z TŻetem o slub.on uwaza, ze "zajmuje sie" *******ami myslac o sukni, sali itd.jak nie wiemy jakim budzetem dysponujemy-tzn ja wiem, on nie wie-i ogolnie do dupy.odechacialo mi sie rozmwo na ten temat z nim.wyszlam na pusta laske, ktora mysli tylko o tym dniu,a nie o calym zyciu.a ja przeciez tylko tak chcialam z nim pogadac-co mi siepodoba, co nie.strasznie drazliwy jest na ten temat.ech
będzie dobrze. to tylko stres.

Cytat:
Napisane przez Diana220 Pokaż wiadomość

A w piatek zarezerwowalismy wreszcie sale 4 czerwca 2011 Ciesze sie strasznie i mamy na oku kamerzyste, ktory wreszcie nam sie podoba..ogladalismy dwa wesela przez weekend i powoli zaczynam stweirdzac ze film to jednak tez fajna pamiatka..wiec pewnie kamerzysta bedzie..
gratuluję!

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
a czy nauki w poradni małżeńskiej są obowiązkowe??
to zależy jakiego masz ksiedza. niby sie mówi że obowiazkowe, a jak mój teżet poszedł do księdza to w pół godziny go uświadomił. za dawnych czasów jak jeszcze mój brat miał chodzić na nauki to w zastepstwie za niego kolega szedł. bo mój brat pracował w tych godzinach co nauki,. i co dało sie??!! dałó!

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość

O a co do butów wróciłam do domu z 5 parami butów: 3 pary niskich wsuwanych takich botków i 2 pary długich kozaków. Bo mój TŻ z wyuczonego zawodu-cholewkarz-mi uszył i zawiózł do szewca i mam 2 pary moje,2 dla mamy i 1 dla siostry.
nie musze wcale butów kupowac
szczęściara. !

Cytat:

a zolte papiery to wlasnie takie cus ala kurs przedmalzenski-dostawalismy to w klasie maturalnej od ksiedza na zakonczenie katechez
a ja dostałam biały dylopm ukończenia katechezy przedmałżęńskiej. nam to robiła siostra zakonna. i tak jak kiedyś juz pisałam nie wszyscy księżą teraz to respektują. moja koleżanka musiała drugi raz chodzić na katechezę przedmałżeńsą, bo według jej proboszcza te nauki powinien prowadzic ksiadz a nie siostra. na szczęście m i przyjął.

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Miłego dnia Dziewczyny
Ja jak zwykle nie wiem kiedy będę na stałe z Wami. Pewnie jak mi się uda tą durna neostrade podłączyć w pracy

Całuski, proszę o mnie nie zapominać
elunka już tęsknimy!
Stary 2009-11-03, 09:27   #2524
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dzień dobry
Nie ma mnie 1 dzień i już prawie 9 stron do nadrobienia =>

Asia665 - u nas zaliczka za salę to 500zł, a zespół 300zł

Cytat:
Napisane przez asia665;15038374[I
A co sądzicie o podziękowaniach dla gości? [/I]Na ostatnim weselu Para Młoda rozdawala kopert w których było zdjęcie z sesji narzeczeńskiej i podpis że dziękują za bycie z nimi w tak waznym dniu.Na innym znowu weselu kiedyś tam dostałam biale pudełeczko a w środku czekoladke ,czekoladka była zawinięta w papierek na którym było zdjęcie też z sesji narzeczeńskiej (tylko że oczywiście takie malutki z 0,5 cm na 0,5 cm) i z boku była data ślubu. A dekoracja sali?? Macie w cenie lokalu ? Czy musicie same? U mnie w cenie lokalu są materiały i pokrowce na krzesła, kwiaty musze sama .
Podobają mi się podziękowania dla gości i na pewno będziemy je mieć, ale jeszcze nie wiem co Dekorację mamy w cenie sali, ale ze sztucznych kwiatów- jeszcze się nie zastanawiałam czy będziemy coś zmieniać.

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
dzis Sławek zrobił mi niespodziankę. skoro świt dostałam paczkę z biletem na samolot. i na następny weekand mamy sie spotkać w Pradze. superrrrr...... romantyczny weekand! i co ja mam mojego ancymona nie kochać!
Super niespodzianka, ale Wam się romantyczny weekend szykuje

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
a sylwka juz zaplanowaliscie? ja szukam namiarow na jakis pensjonacik w gorach, moze masz? korbielow, istebna, szczyrk itp.
ja nie cierpie horrorow Boogeyman

Ile placice za sam ślub-mszę?
Na sylwestra idziemy do znajomych, robimy w domu imprezkę Zastanawialiśmy się nad imprezą w lokalu, ale trzeba odkładać kasę na wakacje i wesele

A co do kościoła to nie mam pojęcia ile sobie ksiądz zażyczy, może pod koniec miesiąca pójdziemy się zapytać czy przyjmują już zapisy i wtedy się zobaczy

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
no to ja tez powiem, że wychodzę za mąż 20.08.2011
Witaj Ślubujemy w tym samym dniu

Cytat:
o kurcze ile stron:szok:
ale się dzialo przez ten weekend, a ja wczoraj nie zagladalam, bo byłam z mim TŻ, jak nadrobię to napiszę, ale 16 stron....
Miłego nadrabiania

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja bym się chciała Was poradzić. W Niedziele dowiedziałam się od swojej kuzynki, że bierze ślub w 2011. nie wiedzą dokładnie kiedy, bo nie zalezy im na konkretnej sali i rozpatrują terminy od maja do września. Ja na początku nie skojarzyłam, żeby jej powiedzieć że we wrzesniu ja wychodze za mąż. dopiero potem jak sobie o tym pomyslałam to przecież powinnam powiedzieć żeby nie brała tylko daty 17 wrzesnia. I teraz nie wiem jak mam jej to powiedzieć. Tzn zadzwonić czy napisac sms?? Bo zoabcze się z nią dopiero na święta BN. Zupełnie nie wiem jak to rozwiązać.
Zadzwoń jak najszybciej

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
pisalam Wam ze mam dylemat na jaka specjalnosc isc ubezpieczenia czy rachunkowosc, niestety okazalo sie ze i tak tylko rachunk. otworza wiec moje dylematy byly na daremno
Dlaczego? Za mało chętnych ?

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Czesc Laseczki
Znów mnie nie było parę dni i nie mam głowy do nadrabiania

Ale muszę się Wam pochwalić Dostaliśmy już mieszkanko Czeka nas spory remont ale już się cieszę Mam nadzieję, że na święta będziemy mogli zaprosić nasze mamy do siebie
Ależ jestem szczęśliwa!

No a jutro mam próbną maturę z matematyki także trzymajcie kciukasy

Dziś się urwałam ze szkoły, żeby się przed tą maturą odstresować
Noo i dostałam pierwszą pałę w tym roku
Pozdrawiam Was gorrrąco
Miłego Dnia!
Witaj Super, że już macie mieszkania Trzymam mocno kciuki

Cytat:
Miłego dnia Dziewczyny
Ja jak zwykle nie wiem kiedy będę na stałe z Wami. Pewnie jak mi się uda tą durna neostrade podłączyć w pracy. Całuski, proszę o mnie nie zapominać
Pamiętamy i tęsknimy

---
Chciałam nadrobić wszystko, ale brakuje mi czasu. Muszę jeszcze pomyć naczynia, spakować wszystkie rzeczy, zapisać adresy i zmykam do miasta pozałatwiać kilka spraw, a potem jedziemy do Wrocławia - też załatwić interesy Miłego dnia

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 09:37   #2525
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
nasi rodzice tez a tata to tak sie zaangazowal, ze skoda gadac, mam szukac i jak bedzie mi cos odpowiadac to on sfinansuje ale ja twardo odkladam przeciez sukienki mi nie bedzie kupowal, albo bielizny albo na fryzjera czy makijazystke
Moja mama w ogole ślubem i weselem sie nie interesuje

Cytat:
jak mówi moja kolezanka - mogłyśmy myslec wcześniej i zostac lesbijkami -by było nam altwiej bez tych nerwów meskich

O a co do butów wróciłam do domu z 5 parami butów: 3 pary niskich wsuwanych takich botków i 2 pary długich kozaków. Bo mój TŻ z wyuczonego zawodu-cholewkarz-mi uszył i zawiózł do szewca i mam 2 pary moje,2 dla mamy i 1 dla siostry.
nie musze wcale butów kupowac
Ale masz fajnie

Cytat:
ha mam 1o zaproszeń zrobionych i ladnie zapakowanych w folijki zeby sie nie ubrudziły do przyklejenia wstazek jeszcze 18, nie wiem czy dzsiaj zdaze ale posiedze do ooo niech juz bedzie bedzie pozniej mniej do zrobienia koperty mi sie skonczyly ehhh trudno popakuje bez kopert

a zolte papiery to wlasnie takie cus ala kurs przedmalzenski-dostawalismy to w klasie maturalnej od ksiedza na zakonczenie katechez
ja chce widzec te zaproszenia :brzyda l:
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 10:11   #2526
isabele
Wtajemniczenie

Dzień dobry dziewczyny

Jeszcze nie zadzwoniłam do mojej kuzynki - dziś to zrobię Wczoraj jakoś mi wypadło z głowy

W krk świeci słoneczko ale jest mroźno Jeszcze tylko dodać do tego śnieg i byłoby super

Miłego dnia Wam życzę

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 10:15   #2527
lasoa
Zakorzenienie

ja tam nie chcę śniegu
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 11:17   #2528
jolkajp
Rozeznanie

Siemanko

Cytat:
powiem Ci moja droga, ze cenowo taniej np my za ok 180 zaproszen (wliczam tez wszystkie pierwsze pomysly) wychodzi ok 3oozł razem z przesylkami. wiesz moglam zamowic papiery za jednym zamachem wszystko toby jeszcze taniej wyszlo i np klej kupic w papierniczym a nie przez allegro, ale wygodna jestem
Ja myślałam nad robieniem zaproszeń samemu,ale stwierdziłam,że mi się nie opłaca bo: zajmuje to strasznie dużo czasu, trzeba się nagrzebać ze szczegłami itd. A skoro to wychodzi około 300 zł na 180 osób czyli wychodzi jedno zaposzenie po około 1,60.
A ładne zaproszenia można znaleść i za 1,50 albo i za 2 złote - czyli może wyjść drożej w sumie o jakies 50 zł-czyli dużej różnicy nie ma,a czasu zostaje dużo na inne sprawy.
Ja wychodze z założenia,że po co się meczyć jak może ktos zrobic za ciebie
Stary 2009-11-03, 11:21   #2529
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Siemanko

Ja myślałam nad robieniem zaproszeń samemu,ale stwierdziłam,że mi się nie opłaca bo: zajmuje to strasznie dużo czasu, trzeba się nagrzebać ze szczegłami itd. A skoro to wychodzi około 300 zł na 180 osób czyli wychodzi jedno zaposzenie po około 1,60.
A ładne zaproszenia można znaleść i za 1,50 albo i za 2 złote - czyli może wyjść drożej w sumie o jakies 50 zł-czyli dużej różnicy nie ma,a czasu zostaje dużo na inne sprawy.
Ja bym chciała sama zrobić zaproszenia, ale ja to jestem taka totalna minimalistka więc i nasze zaproszenia podejrzewam że będa minimalistyczne

Zadzwoniłam właśnie do mojej kuzynki, powiedziałam o wrześniu i sprawa już jest na szczęscie za mną Wrzesień został zarezerwowany przeze mnie, aczkolwiek kuzynka bardziej przychyla się ku letnim miesiącom

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-11-03, 11:24   #2530
88wisienka
Raczkowanie

Witam! Ja już wróciłam do domciu
Karolinusienka już się nie mogę doczekać żeby zobaczyć te Twoje zaproszenia. Myślałam nad tym żeby zrobić zaproszenia ale stwierdziłam że sobie nie poradzę
Cytat:
nie trzeba miec alentu, zeby cos skleic serio tylko troszke czasu i cierpliwosci
Może jednak spróbuję a jak robisz z tekstem w środku zaproszenia? będziesz to nadrukowywać sama czy jakaś inna metoda?
88wisienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 11:26   #2531
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

I po sprawie Isabele

Ja jak znajdę odpowiednie zaproszenia to zamówię, bo boję się, że z samodzielnym ich robieniem to porywam się z motyką na słońce

64 => 55
Stary 2009-11-03, 11:34   #2532
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Ech, jest masakra!! Szef wczoraj przywiózł komputer, okazało się że absolutnie NIC w nim nie ma....moje notatki do szkoły, wszystko odnośnie ślubu, CV, zdjęcia z imprez,....stracone! Ale to pal licho, notatki miałam wydrukowane,resztę jakoś odzyskam. Najgorsze jest to że cała baza klientów, ich zaświadczenia, pisam z firm, kalkulatory do wyliczenia składek, nie mam nic

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 11:35   #2533
cobra115
Zakorzenienie

Witam wszystkie które nadrobiły i powróciły

karolinusienka no to miłego powitania
jenny ty buissneswoman
isabele no i super sprawa wyjaśniona czyli pewnie kamień z serca spadł

Muszę zainstalować w końcu javę i offfic'a bo nic sprawdzać nie mogę
Znowu dzisiaj późno wstałam ale przynajmniej jestem jakaś wesoła ale dostałam @ więc jak mnie zacznie brzuch boleć to już nie będzie tak ciekawie

elunka dasz radę

Edytowane przez cobra115
Czas edycji: 2009-11-03 o 11:37
cobra115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 11:45   #2534
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

oj dziewczyny muszę wam powiedzieć ze mnie coś choróbsko bierze :/

nie wiem czy będę Was często odwiedzać

Stary 2009-11-03, 11:47   #2535
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Dzień dobry Łobuziary.
U mnie miał być internet dzisiaj i normalnie legalnie go nie ma. Oczywiście tpsa musi się zemścić,a co. Zaczyna nam powoli brakować cierpliwości!
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 11:57   #2536
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Widzę, że każda ma powody do narzekań
Elunka na kompa, Cobra na okres, Kasiulenkowo na chorobę, a Honolinka na tpsa - będzie dobrze dziewczyny
U mnie jakbym zaczęła wyliczać tez by się tego nazbierało

64 => 55
Stary 2009-11-03, 11:59   #2537
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Siemanko
Też mam takie samo zdanie a na allegro ładne i eleganckie zaproszenia możesz już kupić za 1,00

Cytat:
Zadzwoniłam właśnie do mojej kuzynki, powiedziałam o wrześniu i sprawa już jest na szczęscie za mną Wrzesień został zarezerwowany przeze mnie, aczkolwiek kuzynka bardziej przychyla się ku letnim miesiącom
To super, że sobie miesiąc zarezerwowałaś

honolinka dzwoń do nich!!! wczoraj ci przecież mieli włączyć!!!

Ja miałam na 8.00 dziś metodykę wok i prawie przez całe zajęcia informatyk tłumaczył nam jakie problemy moga być z rzutnikiem
Przepadły nam zajęcia z j. ang. (a ambitnie chciałam na nie iść) i seminarium też nie ma i nie dostałam przez to pisma do USC

teraz mamy wykłąd, ale co będę szła jak takie zimno jest, a baba przynudza

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 12:12   #2538
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 88wisienka Pokaż wiadomość
Witam! Ja już wróciłam do domciu
Karolinusienka już się nie mogę doczekać żeby zobaczyć te Twoje zaproszenia. Myślałam nad tym żeby zrobić zaproszenia ale stwierdziłam że sobie nie poradzę

Może jednak spróbuję a jak robisz z tekstem w środku zaproszenia? będziesz to nadrukowywać sama czy jakaś inna metoda?
Też jestem ciekawa jak potem trzeba drukować tekst

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
Ech, jest masakra!! Szef wczoraj przywiózł komputer, okazało się że absolutnie NIC w nim nie ma....moje notatki do szkoły, wszystko odnośnie ślubu, CV, zdjęcia z imprez,....stracone! Ale to pal licho, notatki miałam wydrukowane,resztę jakoś odzyskam. Najgorsze jest to że cała baza klientów, ich zaświadczenia, pisam z firm, kalkulatory do wyliczenia składek, nie mam nic
O kurcze, jak najszybciej powiadom o tym szefa. byc moze zabierze komputer do specjalistów, którzy pomoga ci odzyskąc utraconą baze klientów

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-11-03, 12:13   #2539
Konto usunięte

Isabele super,że udało Ci się załatwić z kuzynką.
ivona84 daj spokój,dzisiaj to mnie rozsadzi chyba zaraz z tych nerwów!
joanwi dzwoniłam. Powiedzieli,że oni wszystko włączyli i może to być cos na kablu lub w gniazdku. Ma przyjechać technik. tylko ciekawe kiedy
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 12:17   #2540
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam wszystkie które nadrobiły i powróciły

karolinusienka no to miłego powitania
jenny ty buissneswoman
isabele no i super sprawa wyjaśniona czyli pewnie kamień z serca spadł

Muszę zainstalować w końcu javę i offfic'a bo nic sprawdzać nie mogę
Znowu dzisiaj późno wstałam ale przynajmniej jestem jakaś wesoła ale dostałam @ więc jak mnie zacznie brzuch boleć to już nie będzie tak ciekawie

elunka dasz radę
Tak kamień z serca No i wiem, że wcześniej będe miała wesele u kuzynki Juz mam taki lisi plan, ze zrobię do niej na wesele próbne uczesanie i próbny makijaż

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:
Też mam takie samo zdanie a na allegro ładne i eleganckie zaproszenia możesz już kupić za 1,00

To super, że sobie miesiąc zarezerwowałaś

honolinka dzwoń do nich!!! wczoraj ci przecież mieli włączyć!!!

Ja miałam na 8.00 dziś metodykę wok i prawie przez całe zajęcia informatyk tłumaczył nam jakie problemy moga być z rzutnikiem
Przepadły nam zajęcia z j. ang. (a ambitnie chciałam na nie iść) i seminarium też nie ma i nie dostałam przez to pisma do USC

teraz mamy wykłąd, ale co będę szła jak takie zimno jest, a baba przynudza
Jakie pismo juest Ci potrzebne do USC?? Czyżbyś decydowała się wczesniej na ślub cywilny??

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15061612]Isabele super,że udało Ci się załatwić z kuzynką.
ivona84 daj spokój,dzisiaj to mnie rozsadzi chyba zaraz z tych nerwów!
joanwi dzwoniłam. Powiedzieli,że oni wszystko włączyli i może to być cos na kablu lub w gniazdku. Ma przyjechać technik. tylko ciekawe kiedy [/QUOTE]
Najłatwiej jest zrzucic na kogoś innego

Dziewczyny dowiedziałam się w weekend od Mamy, że Sanepid zamknął u nas jedną z sal weselnych. Podobno grasowały tam szczury - ostatnie wesele w tym roku się odbyło i nie wiem co teraz z tym zrobią. straszne, mam nadzieję, że nic takiego sie żadnej z nas nie przydarzy!

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-11-03, 12:20   #2541
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Isabele, tylko że szef przywiózł komputer od specjalistów wczoraj i widział że nic nie ma. Muszę to załatwiać żeby się bardzo nie wkurzał. Jutro wzięłam sobie urlop żeby odpocząć od tego zawirowania ostatniego.
ps. Ważne że wizaż jest

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-11-03, 12:22   #2542
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Isabele, tylko że szef przywiózł komputer od specjalistów wczoraj i widział że nic nie ma. Muszę to załatwiać żeby się bardzo nie wkurzał. Jutro wzięłam sobie urlop żeby odpocząć od tego zawirowania ostatniego.
ps. Ważne że wizaż jest
Nawet bardzo ważne

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-11-03, 12:30   #2543
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Kolega jak mi wgrywał wszystko to się śmiał 'Zaraz będziesz miała ten swój wizaż.pl"

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-11-03, 12:30   #2544
cobra115
Zakorzenienie

isabele szczury ło maj gad ja też bym chciała zeby wszystkim się wszystko udało...
Stary 2009-11-03, 12:33   #2545
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
isabele szczury ło maj gad ja też bym chciała zeby wszystkim się wszystko udało...

Uda się na pewno trzymam kciuki za każdą z nas

Stary 2009-11-03, 12:34   #2546
Konto usunięte

isabele ja byłam kiedyś na weselu-siedzimy za sotłami,a nagle po dekoracji,za młodymi biegają dwie myszy. Okropne to było!
Stary 2009-11-03, 12:40   #2547
isabele
Wtajemniczenie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15061969]isabele ja byłam kiedyś na weselu-siedzimy za sotłami,a nagle po dekoracji,za młodymi biegają dwie myszy. Okropne to było![/QUOTE]

OMG

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-11-03, 12:43   #2548
lula177
Zakorzenienie

witam w ten sloneczny dzien ja wlasnie wrocilam do domku jem sniadanko i musze zaczac nadrabic znowu

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 12:46   #2549
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Tak kamień z serca No i wiem, że wcześniej będe miała wesele u kuzynki Juz mam taki lisi plan, ze zrobię do niej na wesele próbne uczesanie i próbny makijaż[COLOR="Silver"]

Jakie pismo juest Ci potrzebne do USC?? Czyżbyś decydowała się wczesniej na ślub cywilny??[COLOR="Silver"]
Świetny pomysł mi na razie się wesele nie szykuje żadne w 2011, ale kto wie??

A pismo jest mi potrzebne do pracy mgr, żebym sobie mogła spisac imiona, bo takiego zwykłego cywila nie wpuszczą przecież, miała mi dziś dać babka, ale jej nie ma

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15061969]isabele ja byłam kiedyś na weselu-siedzimy za sotłami,a nagle po dekoracji,za młodymi biegają dwie myszy. Okropne to było![/QUOTE]

o kurde masakra

Ja na razie czekam na tel. od gościa w sprawie korepetycji, bo mam dawać jego 6-letniej córce, ale nie wiem czy coś z tego wypali

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 12:57   #2550
T'ai
Zakorzenienie

oj dużo piszecie, dużo
ale w pracy nuda to można nadrabiać, kurcze dziś to jeden telefon zadzwonił, jak tak dalej będzie cisza to sami mnie prędzej zwolnią niż odejdę sama

wichura jest straszna od wczoraj, już całkiem przerzuciłam się na samochód
a nie pisałam, w piątek byłam na małych zakupkach i znalazłam fioletową torebkę nareszcie a taka duża że spokojnie książka 900 str mi wchodzi (wzięłam co by się nie nudzić)
i botki na zimę takie zwykłe,tak się zastanawiałyśmy jak one do spodni, ale spokojnie np te moje to pod nogawkę wchodzą i ładnie wyglądają, nawet do prostych spodni
sweter jeszcze chciałam ale żadnych nie ma

lusesita nie łam się , nas możesz zamęczać ślubnymi "problemami", czasem nawet lepiej tu się wygadać bo TŻ i tak nie zrozumie nas
nie wiem, my tam wcale z Piotrkiem ani w domu o ślubie nie gadamy bo za szybko, sala i orkiestra są, a na resztę mamy sporo czasu

isabele dobrze że jej powiedziałaś i wszystko jasne

elunka całkiem niedawno u nas w pracy też komp się sypnął i wszystko straciliśmy ale jakoś powoli udało się dojść do ładu
tylko od wtedy zaczęłam wszystkie ważne rzeczy drukować albo zapisywać na kartkach

urlopek planuję na 12, 13 listopada zobaczymy co z tego wyjdzie
zaproszeń sama nie będę robić, bo po prostu szkoda mi na nie czasu
zwłaszcza że nie przywiązuję do nich specjalnej wagi (i tak wylądują w śmietniku zapewne) więc mogą być proste, zwykłe z jakiejś hurtowni czy coś
z Sylwestrem już wyjaśnione, idziemy do lokalu na imprezkę z siostrą Piotrka i ich znajomymi, trochę się nad tym zastanawialiśmy bo kasa itd i lokal mały ale wolę chyba to niż siedzieć w domku

nie wiem o co chodzi, ciągle
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości