|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
honolinka myszy?? tylko nie mów że białe
t'ai no to szykuje sie miły Sylwester, ja jeszcze nie wiem co z sobą poczniemy ![]() oglądam na wątku już po relacje dziewczyn z ich ślubów, nie wiem czemu ale choć ich nie znam to i tak mnie to interesuje |
|
|
|
#2552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oczywiście o ile dobrze wychowana
|
|
#2553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja te relacje też często oglądam ![]() ma.ko a powiedz mi czy ten preparat schwarzkopf to wydajny jest i czy nie obciąża włosów? znalazłam na allegro za 46 zł z przesyłką i tak się zastanawiam teraz |
|
|
|
|
#2554 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
J ateż czasami podczytuje ich relację - dziewczyny podpowiadają co jest waż na co nie
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
przeglądam zaproszenia na allegro i faktycznie od 1zł można kupić już ładne
|
|
|
|
#2556 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na specjlanosc za malo chetnych bylo, wszyscy na rachunkowosc chca isc no i okazalo sie ze caly rok ma jedna secjalnosc milego pobytu we wrocku ![]() Cytat:
żadnego sniegu nie chcemy a jak jest śieg to jest ślisko na drodze i niebezpiecznie...Cytat:
widzisz a tak bys sie do świat stresowala ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
moj tomas jest zadowolony bo jemu nie marudze wtedy ![]() Cytat:
![]() szczury wspolczuje tym parom ktore mialy tam wesela zarezerwowane i teraz innej sali pewnie szukaja ![]() Elunka Internet to podstawa w biurze a bez wizazu nawet kawa inaczej smakuje dobrze ze jestes z powrotem
|
|
#2557 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
|
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
![]() my jeszcze nie mamy planów na sylwestra i nie wiem co to będzie, bo znajomym się dzieci ostanio porodziły, więc kicha
|
|
|
|
#2559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja i mój P. spędzimy sylwestra w Krakowie.. ahhhh ![]()
|
|
|
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
te są po 1 zł
http://www.allegro.pl/item795856883_...uzy_wybor.html te troszkę droższe http://www.allegro.pl/item803384571_...e_perlowe.html ale wystarczy że tam wpiszesz zaproszenia ślubne to tyle wyskakuje że można oglądać i oglądać |
|
|
|
#2561 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15061117]Dzień dobry Łobuziary. U mnie miał być internet dzisiaj i normalnie legalnie go nie ma. Oczywiście tpsa musi się zemścić,a co. Zaczyna nam powoli brakować cierpliwości Tpsa są do bani! Ja z nesotradą się męczyłam chyba ze dwie godziny... Cytat:
tylko ze jak w końcu w 2010 bedzie ten slub to trochę za wcześnie chyba...Z tym sanepidem i myszami to br.... Łeee... [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15061969]isabele ja byłam kiedyś na weselu-siedzimy za sotłami,a nagle po dekoracji,za młodymi biegają dwie myszy. Okropne to było![/QUOTE] Może Pani Młoda była w ciązy a mąż jej podpadł i go myszy ganiały Cytat:
Edit: joanwi - ja mam siostrę cioteczną w 5 klasie SP, i jak mam jej coś tłumaczyć z ang to mnie krew zalewa. Jest taki leser że masakra.Dobrze że ciotka sobie zdaje z tego sprawę i nie ma pretensji że czasami krzyczę na tą mała.
Mikołajek 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2009-11-03 o 13:34 |
|||||
|
|
|
#2562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja znalazłam takie ![]() http://www.allegro.pl/item792975709_...e_robione.html skromne ale mają coś w sobie
|
|
|
|
|
#2563 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle ze nie maja jakis nie realnych oczekiwan w koncu ma 6 lat chociaz podobno dzieci szybko jezyk lapia ![]() Cytat:
![]() a jesli mozna spytac to ile kosztuje wasza impreza w lokalu?
|
|
#2564 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2566 | |
|
Wtajemniczenie
|
To super, a gdzie w Krakowie?? Na rynku?? W klubie?? N abalu?? Czy u znajomych
![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
z tego pierwszego linku najbardziej podobają mi się zaproszenia m-304 ![]() z drugiego podoba mi się wersja exclusive a dokłądnie zaproszenia m11532 oraz m11535 Własnie weszłam na allegro - tylko poszukuję sukni ślubnych z madonny
— Jonathan Carroll Edytowane przez isabele Czas edycji: 2009-11-03 o 13:41 |
|
|
|
|
#2567 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i coraz batdziej zaluje z eposzlam do technikum bo mialabym z glowy to wszytsko juzCytat:
![]() ![]() ![]() a pewnie ze pomoge hehehe a na kiedy ???: ![]() ![]() ![]() Cytat:
trzymaj sie kochana bedzie dobrze na pewno;* no nadrobilam wszystko chcoiaz wiekszosc mi sie pomieszalo no ale z tego co pamietam to podziekowania my jako takich chyba nie bedziemy mieli za to bedziemy rozdawac ciasto i wodke godzina slubu 14 jak dobrze pojdzie ![]() napoje mamy nieograniczone no i weicej nie pamietam co tam jeszcze pisalyscie jak sobie przyppomne to napisze![]() ![]() aaaa Sylwestra bedziemy spedzac w tym roku u mnie w domku bo 2 stycznia moj brat ma 18stke i niezdazylibysmy przyjechac a pozatym 17 stycznia mamy moja studniowke wiec stweirdzilismy ze na sykwestra nie musimy nigdzie isc chyhba ze do znajomych![]() a zaproszenia bedziemy na pewno kupowac
Edytowane przez lula177 Czas edycji: 2009-11-03 o 13:42 |
|||
|
|
|
#2568 |
|
Konto usunięte
|
Kasiulenkowo super są te,co dalaś linka
!
|
|
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
t'ai mi te pierwsze te po złotówce w ogóle się nie podobają
ale te drugie są o wiele lepsze kasiulenkowo te co znalazłaś mają to "coś" w sobie zapisałam sobie nawet |
|
|
|
#2570 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no way![]() ![]()
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15063305]Kasiulenkowo super są te,co dalaś linka
![/QUOTE]chyba mam ten sam gust co do zaproszeń :P |
|
|
|
#2572 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mysmy za Bal V roku płacili 350zł od pary - mysle że to taka normalna cena niestety
![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
|
|
#2573 | ||
|
Zakorzenienie
|
chyba nie jest do dużo, to zależy co jest w cenie, ale u nas ostatnio widzialam oferte 300 zl za osobe...
Cytat:
a w internecie bedziecie sprzedawac tez? ![]() wiesz na sylwka szukalismy i normlanie cale zakopane jest juz pozajomowane, az trudno sobie wyobrazic, ja kiedyś bylam na sylwku w zakopcu i nie mialam problemu ze znalezieniem noclegu, chociaz pewnie dlatego ze szukalam we wrzesniu a nie w listopadzie ![]() teraz sie na kroscienko przerzucilismy, ale z tych co sa w necie to tylko apartament znalezlismy za 80/ osobe, a jedziemy w 4 ze znajomymi, dzisiaj mamy dac znac czy go bierzemy, wiec chyba sie zdecydujemy, bo nie mam juz sil szukac dalej noclegow... pierwszy raz mamy z tym problem szkoda ze w kroscienku jest tylko jeden wyciag narciarski a juz bylam 2 lata temu na sylwka w kroscienku i odpoczelam sobie ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
ale mozesz w ten sposob fryzjerke wypróbować
|
|
#2574 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mi tez się podobaja, aczkolwiek jakby były bardziej kolorowe - np czerwone baloniki - to podobałyby mi się bardziej
![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
#2575 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż te perłowe ładniejsze, no wiadomo Cytat:
![]() rok temu zostaliśmy ale tylko dlatego że siostra Piotrka wyjechała i nam chatę zostawili wolną i spędziliśmy Sylwestra i kolejne dwa dni praktycznie w łóżku
|
||
|
|
|
#2576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na rynku mam taka nadzieje :P bo nic sama nie wiem więcej taki surprise ma być :P
|
|
|
|
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to nie bede pytac o szczegoly zabawy sylwestrowej ![]()
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
Achhhh
rozmarzyłam sie oglądając te relacje ze ślubów ![]() Znowu coś nowego mi przyszło do głowy Bo ostatnio jak rozmyślałam o plenerze to stwierdziłam, że fajnie byłoby popstrykac trochę fotek w szkole (w technikum w którym sie poznaliśmy) i zaprosić znajomych z klasy bo to oni nas wspierali na początku naszego związku czyli prawie od pierwszej klasy i oczywiście naszą wychowawczynię, bo ona to taka szkolna mama była i kibicowała naszemu związkowi jak nikt inny ![]() co wy na to ??
|
|
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
nie pytaj, ale wiesz "jaki Sylwester taki cały rok"
![]() a tak na poważnie trzeba korzystać, potem jakieś może dzieci będą czy coś i się nie wyrwiemy
|
|
|
|
#2580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdjecie w sukni i w garniaku jak siedzicie w lawce ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.

Perfect Housewife 

masakra
Oczywiście o ile dobrze wychowana
Jeszcze tylko dodać do tego śnieg i byłoby super
żadnego sniegu nie chcemy
ale przynajmniej jestem jakaś wesoła 

wspolczuje tym parom ktore mialy tam wesela zarezerwowane i teraz innej sali pewnie szukaja 

chociaz podobno dzieci szybko jezyk lapia 
chyba na razie przestane tu pisac-nie wiem jak sie odzwyczaje-ale znow poklocilam sie z TŻetem o slub.on uwaza, ze "zajmuje sie" *******ami myslac o sukni, sali itd.jak nie wiemy jakim budzetem dysponujemy-tzn ja wiem, on nie wie-i ogolnie do dupy.odechacialo mi sie rozmwo na ten temat z nim.wyszlam na pusta laske, ktora mysli tylko o tym dniu,a nie o calym zyciu.a ja przeciez tylko tak chcialam z nim pogadac-co mi siepodoba, co nie.strasznie drazliwy jest na ten temat.ech

rozmarzyłam sie oglądając te relacje ze ślubów