|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
to teraz ja podzielę się swoimi odczuciami odnosnie matury próbnej
![]() zadania zamknięte - jak przeczytałam drugie zadanie to zaczęłam się zastanawiać czy to jest arkusz dla szkoły specjalnej ![]() zamknięte dosyć łatwe były. mam nadzieję,ze wszędzie przeczytałam wszystko dobrze i dobrze pozaznaczałam, bo ja mam taką tendencję do zlego przenoszenia odpowiedzi na kartę -.-" otwarte.. nie były trudne, ale tak mi się kurna siku chciało, że nie mogłam już myśleć o 10:00 zdać na pewno zdałam, a tylko o to mi chodzi bo matma mi się nigdzie nie liczy w sumie ![]() no. także.. uważam, że w maju będzie jeszcze łatwiejsza ![]() bo próbne zawsze są trudniejsze niż właściwe. także bądźmy dobrej myśli ![]() jak któraś będzie miała rozwiązania gdzieś to podawać link ![]() jestem ciekawa. i już nie dyskutujcie tu o rozwiązaniach już po wszystkim
|
#1562 |
|
Raczkowanie
|
No faktycznie zamknięte były w miarę, można je raczej nazwać poziomem podstawowym, ale otwarte? Buahahah
maaskara jakaś.Zadanie z książką- oczywiście trzeba było liczyć z ciągów no i nie policzyłam tak, brawo!Pozatym mam nadzieje, że zdam. Piszcie jak wam poszło! |
|
|
|
#1563 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i wyszło mi 14 dni albo w sumie to ja już nie pamiętam jak ja to zrobiłam
Edytowane przez karolajn91 Czas edycji: 2009-11-03 o 13:10 |
|
|
|
|
#1564 | |
|
Zakorzenienie
|
To źle.
Trzeba powtórzyć! Będę od dziś mobilizatorką. ![]() Cytat:
Wiecie co? Zaczęłam robić to zadanie i przeczytałam równoboczny zamiast prostokątny. Zrobiłam rysunek i zaczęłam mazać w brudnopisie. Prawie zrobiłam zadanie i zobaczyłam, że o prostokątny chodzi. I zmarnowałam 10 minut. Dobrze, że rozwiązywałam w brudnopisie, bo nie miałabym miejsca na rozwiązanie. ![]() ------------ Idę się połuczyć. ![]() Miłego dnia.
|
|
|
#1565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wf, fizyka i seks. Ale jak widać, nie poszliśmy ![]() Cytat:
wychodzimy na korytarz, a tam z innych klas już większość skończyła tylko mat-fiz taki pilny ![]() Z wielomianem? To mi wyszło (x^2+2)(x-7)=0 i x=7 odpowiedź ![]() Ogólnie, spoko, podstawowa matma to nie to, czym bym się przejmowała, trochę zamotałam z udowadnianiem, ze KLM to wierzchołki trójkąta równobocznego ![]() Przez 2 godziny nasmarkałam całą górę chusteczek, bo mi nie pozwolili iść do kosza ![]() I w ramach nieużywania zębów (bo nap.ier.dal.ają, że szkoda gadać ) jem serek waniliowy z bananem i kakaem |
||
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
wyszlam 45min przed koncem wiec nie pogadalam z kolezankami nie chcialo mi sie czekac;p
no ale tak wedlug mnie to jakas banalna byla ta matura, pierwsza mysle to że albo cke robi sobie z nas zarty albo ma nas za ciołków napisalam to poltora godziny, dla mnie za łatwa jak na MATURĘ gdzie jest wielkie buum w radiu itd, ale nie wiem ja sie nie znam na matematyce wiec wsumie nie wiem ![]() 75% mam napewno, nawet mi sie nie chce sprawdzac tego, bo akurat matura z matmy to najmniej mnie obchodzi, do niczego mi sie nie liczy ani nic, chcialam zdac na 30% udalo sie na wiecej wiec luz nie musze sie juz uczyc w maju mam to z glowy i jestem happy no chyba że prawdziwa bedzie trudniejsza
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
#1567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zwykły układ: xy=480 i (x-3)(y+8)=480 ![]() Martyna dlatego ja się wysikałam "na zapas" |
|
|
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
odpowiedzi na stronie:
http://www.edulandia.pl/Edulandia/0,99193.html około godziny 14:00
|
#1569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Widzicie to?! 24 osoby na wątku.
|
|
|
#1570 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja rano wypiłam kawę..i to był bląd a układ równan taki sam ułozyłam, ale coś chyba później nachrzaniłam bo kosmos liczby mi powychodzily, ale jak już mówiłam, mocz mi na pecherz cisnął, co z kolei cisnęło mi na mózg i oczy
|
|
#1572 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15057863]
no bo Paweł to lubił na prawo i na lewo czytałam o tym gdzieś pójdzie zrobic te badania, powie tylko Piotrkowi o tym i będzie bał się odebrac wyniki. [/QUOTE] ![]() ale podoba akcja była w Pierwszej miłości ;P ten młody, brat Pawła, Mariusz bodajże, też se testy na HIVa robił ![]() Cytat:
moim zdaniem teraz była łatwiejsza ;P z zamkniętych to miałam zaćmienie jak trzeba była obl. bok sześcianu, gdy pole 150 cm kw. liczyłam na wzór a3 i po chwili uzmysłowiłam sobie, że to na objętość i za chiny nie mogłam sobie wzoru na pole przypomnieć otworzyłam magiczne wzory i bum wyszło ^^ ogólnie to otwarte były średnie.. dłużej zastanawiałam się nad tymi trójkątami podobymi, co trzeba było udowodnić, ale jakoś zrobiłam :P no i w zad. o punkt C ograniczyłam się do rysunku i zapisania jakiś głupich rzeczy ogólnie to jestem zadowolona ;P zobaczymy czy nie zrobiłam jakichś głupich błędów.. poziom trudności w maju mógłby być podobny ;D gdybym tak z marszu zdała chemię i biologię
|
|
#1573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba zostanę jeszcze i ją poprzeglądam.
|
|
|
#1574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koledze wyszło 60, więc wiesz, można ![]() Przecież to z gazety.pl ![]() Ile ludu może ponapisywać odpowiedzi? Ja sobie przezornie spisałam na kartce (tej od naklejek ), co by sobie później sprawdzić
|
|
|
|
|
#1575 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale ja 10 min przed końcem wyszłam Taa ? A ja jakieś obliczenia na pół strony i nic |
||
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, ściągam sobie zbiór zadań Kiełbasy z rapida
stwierdziłam, że mi się nie opłaca 40zł wydawać
|
#1578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeszcze źle zaznaczyłam tam z tyłu w tej tabelce mój pesel i nie wiem co teraz. Poprawiłam, no ale... miałam w planach to zrobić. Już groziłam siostrze. dzień dobryy;* nic mi się nie chce. Dżizys krajs. Doszły do mnie "próbeczki" kawy. Musiałam wypić to w filiżance, bo ilość ziarenek nie pozwalała mi na zrobienie tego w kubku. jakaś zrezygnowana jestem.
|
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko sprawdź jaka wersja, bo nasza nauczycielka ma 2005, to już zupełnie inna kolejność zadań, niektóre inne też.
|
|
|
|
#1580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
moja koleżanka też twierdzi, że to na ciągi, wszyscy jechali z układem równań ;D był on tak zwykły, że na pocz. zamiast x-3 napisałam x-8 a zamiasy y+8 to y-3 i mi jakieś dziwne pierwiastki wychodziły :P ale przysiadłam i doszłam jaki błąd i wyszło mi cudowne 15 :P takie emocje xD trzeba odreagować ^^
|
|
#1581 |
|
Zadomowienie
|
któraś z was chciała liczyć z ciągów zadanie o uczniu i książce? ;P
gratuluje pomysłowości, tylko nie wiem skąd taki pomysł ;D matura byłą banalna. każde zadanie było naprawdę do zrobienia. myślę że ludzie z pierwszej klasy z większością zadań daliby sobie rade... |
|
|
|
#1582 |
|
Zakorzenienie
|
Się ludu nalazło
![]() Wyniki będą w grudniu ? To jak słabo pójdzie można się będzie poduczyć jeszcze
|
|
|
|
#1583 |
|
Konto usunięte
|
Ta matura to jakieś jaja
jak taka bedzie ta prawdziwa to juz zacieram lapki ![]() z 75% powinnam mieć i mi to styknie
|
|
|
|
#1584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1585 |
|
Zadomowienie
|
Jak obiecałam tak robię - wtorek i jestem spowrotem
![]() Widzę, że tu matma to temat przewodni na dziś;D Fakt, zamknięte były naprawdę proste, ale z otwartymi to trochę przesadzili:p Nie doliczyłam się tego zadania z tangensem (jak ja tego typu zadań nie kocham!) i tego z wierzchołkiem C ![]() Wydaje mi się, że to z książką to trzeba jednak z ciągów:/ te 8 kartek więcej stanowiło r, 480 sumę i nie wiem jakim cudem wyszło mi 6 Namotałam w zadaniu z wykazaniem, że trójkąt jest równoboczny, ale liczę, że sprawdzający moją pracę się połapie ![]() 30% będzie, źle nie jest ![]() Na dziś chemia, niemiecki i matma. I składam uroczyście przyrzeczenie: Będę codziennie czytać minimum 20 stron repetytorium z bio. |
|
|
|
#1586 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak? Nie wiedziałam.
![]() Cytat:
|
|
|
#1587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2009/2010 ;] część pierwsza, poziom rozszerzony i podstawowy
|
|
#1588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze kurde pójdziemy za ciosem i połowa wątku będzie R zdawać
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
Może glupie pytanie ale Kiełbasa to autorka tej ksiazki tak?? ![]() i co w tej ksiazce jest??
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
#1590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo na początku to równanie napisałam ale mi coś nie pasowało. Też bym mogła takie przyrzeczenie złożyć
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.

tak, brawo!
Trzeba powtórzyć!
I zmarnowałam 10 minut.
Dobrze, że rozwiązywałam w brudnopisie, bo nie miałabym miejsca na rozwiązanie. 
ale też jestem tegoroczną maturzystką i chciałam zapytać czy jutro po próbnej musicie iść na lekcje? 
wf, fizyka i seks. Ale jak widać, nie poszliśmy 
) jem serek waniliowy z bananem i kakaem 
dlatego ja się wysikałam "na zapas"