|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. III
Esti Anulka mi dopiero adres przesłała więc...się okaże, jutro jej wyślę więc powinny dojść na czwartek
![]() Mój Michaś w piątek jeszcze się mieścił ![]() Oby tylko do zdjęcia weszła i już, a że tam nóżki lekko będzie miała podkurczone ![]() sashka trzymam ![]() ![]()
#242 |
Zadomowienie
|
pakusia cieszę sie, ze ci sie podoba
![]()
#243 |
Zakorzenienie
|
Esti Tz poszedł po słoiczki, to zobaczę ile przyniesie mi Gerberków. Może będzie 10, to wtedy nie będzie mi potrzeba więcej etykiet
![]() ![]() blondi, to że nie ma aktywacji, to nie znaczy, ze dla jaj... A wcale bym się nie zdziwiła jeśli biuro Palikota dowiedziało się o aukcji i szybko założyło konto, aby wziąć udział w licytacji. Z tym że Palikot pewnie wykorzysta je do kolejnej jakiejś akcji pewnie przeciwko "bliźniakowi":brzydal : |
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Zadomowienie
|
Pakusia86 moim zdaniem on jest psychiczny, tak nie zachowuje sie osoba normalna wrrrr, az mi cisnienie podskoczylo, gdybym to ja byla to chyba bym mu wyje tiiiiiit
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Napisane przez ania4891 ![]() Dzien dobry ![]() Ja na 5 sekund. Patrzcie kto wygral aukcje http://www.allegro.pl/item797306309_...zynskieg o.html No pewnie jakis premier, widac, ze ludzie maja kase w Polsce ![]() ![]() O co chodzi z tym ŚLIMAKIEM ![]() Mysle, ze minie troche czasu zanim ogarne te wszystkie Wasze historie ![]()
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Wtajemniczenie
|
Harunodo 3paczek pampków w rossmannie dodają zabawkę ślimak z klocuszkami Fisher Price
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Wtajemniczenie
|
Cinusiowa wiesz ja mierzyłam taka sukienke jak bylam w 4-5 msc ciazy. nie bylo widac brzucha
![]() ![]() ![]() czyli moim jednym gerberkiem pogardzisz? ![]() ![]() Ania ale ja nie mialam nic zlego na mysli ![]() ![]() ![]() Esti ja jestem pewna ze Ania jakos ja tam upchnie chocby do zdjecia ![]() Anulka anulka super hasła tworzysz, masz chyba jakis talent, przydałabys sie w reklamie ![]() Blondynka no tak psa do samolotu... ![]() mi tez sie wydaje ze to dla jaj skoro takie konto bez aktywacji... niby teoria Cinusiowej mozliwa... moze chca odtworzyc co tym piorem pisal (jesli pisal) ![]() ale ja jakos jej nie kupuje ![]() Wiecie co Tz przyszedl z duzym merci i mnie przeprosil... ciesze sie ze wie ze zle zrobil ale ja boje sie ze to bedzie sie powtarzac... no to kto chce merci? ![]()
![]() |
#248 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
![]()
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie znam szczegółów(doczytam), ale ładnie się tż zachował Haruno dziękuję ![]() ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-03 o 13:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja chcę Merrciiiiii ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
A nie wypełniałaś żadnych ankiet w szpitalu po urodzeniu dziecka?? Do tych ankiet dostałam pudełeczka z próbkami, czasopismami, broszurami itp. i tam też były dodatkowe ankietki i te co dostawałyśmy luzem oddawało się położnej i one odsyłały, a część sama wysłałam po wyjściu ze szpitala. Teraz te firmy przysyłają mi różne próbki, gadżety, gazetki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Wtajemniczenie
|
pakusia a dlaczego teść taki nie dobry?
![]() rumiankowa jak to jest?Twoja córcia taka silna a obiadków tylko3 łyżeczki zjada? to co Ty jej dajesz w tych cycusiach?? ![]() Jakich firm słoiczki jedzą Wasze dzieci? chyba większość Hipp? a moja ich nie lubi ![]() gosik ja od początku myje zwykłą wodą rumiankowa i dobrze Ci się upaprało ![]() ![]() blondynka były różne rozmiary ślimaków czy pampków ?? ![]() Carola a pokaż ten muzyczny ogródek? aaa i przypomniało mi się......też chciałam taką czapkę którą znalazłaś (miśka - tą co Bryanek ma) i pisałam do tego gościa z allegro i odpisał że będzie jeszcze wystawiał te czapki więc poluj ![]() magdusia ja słyszałam że można na solarium - ja chodziłam po połogu ![]() pakusia super hasła dała Ci anulka ![]() aniu ja mam 25 a jestem z TŻ od 8 lat i 4 miesięcy ![]() Carola a do zdjęcia to rozumiem ![]() Sashka super że jesteś, trzymam kciuki za tatę Cinka a nie wiedziałam Cinka i Ninka ![]() ![]() kuroikaze już wszystko jasne właśnie dowiedziałam się że chodzi o fotkę ![]() ![]() mam jeszcze kubusia puchatka ![]() ja też poproszę o merci i wstawiam wodę na kawę i mam jeszcze ptasie mleczko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Wtajemniczenie
|
mam pytanko do mam karmiących butlą
jak jest z przejściem na mleko 2? trzeba mieszać porcję z 1? czy odkąd kończy 6 miesięcy od razu 2 ? |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Wtajemniczenie
|
Esti to ja tez kawe poprosze!
![]() Esti, Iwcia, Cinusiowa prosze MERCIIII ![]() Estihihi fajny byłby znak rozpoznawczy nasze dzieci w kosciach, jeszcze jakby kazda dała sobie w avaterk ![]() a co do mleka to nie wiem bo ja cycowa Cinusiowa ja tez nic nie wypełniałam i nie dostaje ![]() ![]() to daj znac jak cos z ta etykietka ![]() Iwcia dla mnie wazne ze Tz wie, ze zle sie zachowal, nikt nie jest idealny i nie moze byc ciagle sielanka (chyba ze u Esti ![]() dlugo jestescie ze soba, strasznie dluuuugo, ale to dobrze ![]()
N. ♥ Edytowane przez kuroikaze Czas edycji: 2009-11-03 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#257 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie my u niego ![]() jakby teraz mieszkanie bylo na nas to kazalabym mu wypier.... wyobrazcie sobie ze wstal jakies 2h temu i jeszcze nie wszedl do kuchni... slyszalam ze sie "pieknil" w lazience ale nie zagladnie do salonu, sniadania tez nie je ![]() widzialam go tak "przelotem" i az mi sie slabo robi... ja poczakam az on pranie zrobi... ale niech sie tz wkurza nie dam mu suszarki na pranie bo jest MOJA, proszku tez mu nie dam bo jest MOJ, niech sobie suszy pranie na lozku!!!! wali mnie to teraz... Cytat:
no podlaczam sie pod pytanko ![]()
![]() |
#258 |
Wtajemniczenie
|
moja siostra mi radziła by mieszać, pamiętam, że któraś z mam tu wprowadzała już wcześniej jedną chyba porcje 2ki a pozostałe porcje początkowego
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Jak skonczy 6 miesiecy to tez mu podam od razu, nic mieszac nie bede ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#260 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to może inny ciuszek wymyślimy?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jak już o chipsach piszę to napiszę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
ja się zapytam o to mleko 2 czy mieszać z 1 i napiszę w piątek.
Ale na 90% się miesza. znajomej córa źle tolerowała 2 i są na 1 a mała ma ponad rok. ja idę na ost szczepienie 5w1 chce mieć z głowy bo się tej grypy boję. |
![]() ![]() |
![]() |
#263 | ||
Rozeznanie
|
![]() po 1. gratulacje zabeczka!!!! po.2. ale ci lekarze sa s.... zeby powiedziec ze ma przyjsc jak sie bedzie zle czul??? przeciez to skandal... pozniej nazekaja ze za pozno sie przychodzi.... a biopsja chyba dlatego zeby sprawdzic czy to zlosliwiec czy nie... moja mama jak mmiala wycinanego guzka tarczycy to jej wlasnie biopsje robili zeby zobaczyc czy to zlosliwy guzek czy nie... wiec tak mi sie wydaje... ocenia czy da sie go usunac czy lepiej leczyc chemia dalej trzymam kciuki za tatusia mam nadzieje ze wszystko sie wyjasni i okaze sie ze to nie zlosliwiec napisz jak bedzie cos wiadmo po.3. Gosienka (Rumiankowej) juz od dnia porodu jest narzeczona mojego Kuby z racji tego ze Kubus poczekal chwilke na Gosie, bo mial sie urodzic w czwartek ale jak uslyszal od tesciowej pretensje ze mamusia jego zaczyna rodzic to sie powstrzymal i wyszedl 17 a Gosienka 18 [/QUOTE] ![]() Niestety taka jest ta nasza polska sluzba zdrowia... Ech... szkoda gadac. Aha... teraz widze sens tej biopsji. No i teraz zaczelam sie bardziej bac... Dziekuje za kciuki ![]() ![]() Od dnia porodu??? Moj Kuba przezyje wstrzas, tyle czasu w niewiedzy bidulinek zyl ![]() Dzieki, kciuki mile widziane ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mi pediatra kazala dawac tak: Pierwszy dzien- 1 porcja bebilon pepti 2, reszta "jedynka" Drugi dzien- dwie porcje "dwojki", reszta "jedynka" Trzeci dzien- 3 porcje "dwojki" i reszta "jedynki" I tak do konca, az calkowicie sie przejdzie do samej "dwojki". Mam nadzieje ze wiesz o chodzi???? Boze... Zaraz sobie strzele w leb.... Kuba po tym szczepieniu marudzi ze szok i do tego te cholerne zeby ![]() Teraz Was zagne.... Moja tesciowka wiecie co dala Kubusiowi do sprobowania???? Chleb z samorobna swojska pasztetowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#264 |
Zadomowienie
|
Co Wy za mleko podajecie, ze 2 dopiero od 6 miesiecy?
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
sashka ale masz pomysłową teściową
![]() czy jakieś dziecko oprócz mojego nie ma zęba/zębów? bo u mojego nic się nie zapowiada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Wtajemniczenie
|
sashka dzięki rozumiem o co chodzi
![]() ![]() a teściowa ![]() Haruno każde mleko 2 chyba w PL daje się od skończonych 6 miesięcy ![]() ![]() blondynka moja nie ma zębów ale kreseczki widać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sashka moja teściowa też podtyka Iwo różne rzeczy których ja za chiny bym mu nie dała jeszcze, nic mu nie jest więc jakoś bardzo mnie to nie drażni haruno ja podawałam małemu i NAN i BEBILON ostatecznie pijemy BEBIKO i wszystkie 2ki były od 6m-ca |
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Nutramigen 2 też od 6 miesiąca.
mi mówią że niby im później się ma zęby tym zdrowsze ale nie wiem czy to nie kolejny mit ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Rozeznanie
|
Ale to jeszcze nic...... Moja tesciowa raz nawet dala Kubusiowi krem z tortu i majonez ze salatki
![]() ![]() Ja nie mowie, ja tez swieta nie jestem ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.