CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-03, 12:30   #241
Carolajna24
Zakorzenienie

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. III

Esti Anulka mi dopiero adres przesłała więc...się okaże, jutro jej wyślę więc powinny dojść na czwartek
Mój Michaś w piątek jeszcze się mieścił
Oby tylko do zdjęcia weszła i już, a że tam nóżki lekko będzie miała podkurczone
sashka trzymam za tatę
Carolajna24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 12:40   #242
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

pakusia cieszę sie, ze ci sie podoba

anulka anulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 12:42   #243
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Esti Tz poszedł po słoiczki, to zobaczę ile przyniesie mi Gerberków. Może będzie 10, to wtedy nie będzie mi potrzeba więcej etykiet A co do mojej ksywki, to już tu ktoś mnie nazywa krócej CINUŚ

blondi, to że nie ma aktywacji, to nie znaczy, ze dla jaj... A wcale bym się nie zdziwiła jeśli biuro Palikota dowiedziało się o aukcji i szybko założyło konto, aby wziąć udział w licytacji. Z tym że Palikot pewnie wykorzysta je do kolejnej jakiejś akcji pewnie przeciwko "bliźniakowi":brzydal :
Stary 2009-11-03, 12:52   #244
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
Esti Tz poszedł po słoiczki, to zobaczę ile przyniesie mi Gerberków. Może będzie 10, to wtedy nie będzie mi potrzeba więcej etykiet A co do mojej ksywki, to już tu ktoś mnie nazywa krócej CINUŚ

blondi, to że nie ma aktywacji, to nie znaczy, ze dla jaj... A wcale bym się nie zdziwiła jeśli biuro Palikota dowiedziało się o aukcji i szybko założyło konto, aby wziąć udział w licytacji. Z tym że Palikot pewnie wykorzysta je do kolejnej jakiejś akcji pewnie przeciwko "bliźniakowi":brzydal :
aż boję się spytać..ale niech stracę Skąd dowiedziałaś się o tym konkursie, jest gdzieś jakaś stronka czy cuś?? Właśnie wybieramy się uzupełnić naszą kuchnię i może byśmy kupili GERBERki
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 12:53   #245
Haruno
Zadomowienie

Pakusia86 moim zdaniem on jest psychiczny, tak nie zachowuje sie osoba normalna wrrrr, az mi cisnienie podskoczylo, gdybym to ja byla to chyba bym mu wyje tiiiiiit tym bardziej, ze mam poczatki nerwicy jakies. Nic sie nie da zrobic??? Jak Ty go opisujesz, to widze starego wygodnego dziada, ktoremu nic nie pasuje, jej moze byc sobie nim, byleby nie utrudnial innym zycie. Przepraszam ponioslo mnie jest tez kwestia czy Wy u niego mieszkacie, czy on u Was

Napisane przez ania4891
Dzien dobry

Ja na 5 sekund. Patrzcie kto wygral aukcje

http://www.allegro.pl/item797306309_...zynskieg o.html

No pewnie jakis premier, widac, ze ludzie maja kase w Polsce Dobrze, ze to pojdzie na pomoc spoleczna

O co chodzi z tym ŚLIMAKIEM:confu sed:

Mysle, ze minie troche czasu zanim ogarne te wszystkie Wasze historie

"Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse
Haruno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 12:57   #246
iwciag
Wtajemniczenie

Harunodo 3paczek pampków w rossmannie dodają zabawkę ślimak z klocuszkami Fisher Price
Stary 2009-11-03, 12:58   #247
kuroikaze
Wtajemniczenie

Cinusiowa wiesz ja mierzyłam taka sukienke jak bylam w 4-5 msc ciazy. nie bylo widac brzucha ona ladnie maskuje, woekszosc jest takich fajnych lejacych, nie trzeba nic upychac wydaje mi sie ze bedzie Ci taka pasowac w kazdym razie warto przymierzyc
czyli moim jednym gerberkiem pogardzisz? ale jak co mam

Ania ale ja nie mialam nic zlego na mysli fajnie ze po mammie bo Jula ma fajna mame (tylko zazdrosnice ) i takie to szalenstwo w oczkach i skupienie, gryzienie z pasją

Esti ja jestem pewna ze Ania jakos ja tam upchnie chocby do zdjecia

Anulka anulka super hasła tworzysz, masz chyba jakis talent, przydałabys sie w reklamie (bierzesz udział w konkursach na hasła reklamowe np??)

Blondynka no tak psa do samolotu...
mi tez sie wydaje ze to dla jaj skoro takie konto bez aktywacji... niby teoria Cinusiowej mozliwa... moze chca odtworzyc co tym piorem pisal (jesli pisal)
ale ja jakos jej nie kupuje

Wiecie co Tz przyszedl z duzym merci i mnie przeprosil... ciesze sie ze wie ze zle zrobil ale ja boje sie ze to bedzie sie powtarzac...
no to kto chce merci?

N. ♥
kuroikaze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 13:04   #248
Haruno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
no to teraz boje iwcie d jestem ze swoim tżtem już13lat
gratulacje. Moj tata z moja biologiczna mama byl 13 lat, idealnie dobrana para

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
Harunodo 3paczek pampków w rossmannie dodają zabawkę ślimak z klocuszkami Fisher Price
Acha

"Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse
Stary 2009-11-03, 13:04   #249
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kuroikaze Pokaż wiadomość
Cinusiowa wiesz ja mierzyłam taka sukienke jak bylam w 4-5 msc ciazy. nie bylo widac brzucha ona ladnie maskuje, woekszosc jest takich fajnych lejacych, nie trzeba nic upychac wydaje mi sie ze bedzie Ci taka pasowac w kazdym razie warto przymierzyc

Ania ale ja nie mialam nic zlego na mysli fajnie ze po mammie bo Jula ma fajna mame (tylko zazdrosnice ) i takie to szalenstwo w oczkach i skupienie, gryzienie z pasją

Esti ja jestem pewna ze Ania jakos ja tam upchnie chocby do zdjecia

Anulka anulka super hasła tworzysz, masz chyba jakis talent, przydałabys sie w reklamie (bierzesz udział w konkursach na hasła reklamowe np??)

Blondynka no tak psa do samolotu...
mi tez sie wydaje ze to dla jaj skoro takie konto bez aktywacji... niby teoria Cinusiowej mozliwa... moze chca odtworzyc co tym piorem pisal (jesli pisal)
ale ja jakos jej nie kupuje

Wiecie co Tz przyszedl z duzym merci i mnie przeprosil... ciesze sie ze wie ze zle zrobil ale ja boje sie ze to bedzie sie powtarzac...
no to kto chce merci?
ja ja ja, ale ja zamawiam z orzeszkiem i to z białą czekoladką
Nie znam szczegółów(doczytam), ale ładnie się tż zachował

Haruno dziękuję u nas może nie jest idealnie, ale dogadujemy się

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-11-03 o 13:05
Stary 2009-11-03, 13:08   #250
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
aż boję się spytać..ale niech stracę Skąd dowiedziałaś się o tym konkursie, jest gdzieś jakaś stronka czy cuś?? Właśnie wybieramy się uzupełnić naszą kuchnię i może byśmy kupili GERBERki
Dostałam paczkę od Nestle, c jakiś czas mi przysyłają. Ta już jest trzecia W paczce były kupony z ankietami i konkursami. Jeden z nich właśnie jak się wyśle wypełniony z kodami, to pierwsze ileś tam osób dostanie zabaweczkę Wydaje mi się, ze się opłaca bo patrzyłam na allegro to te zabawki kosztują ponad 30 zł a słoiczek, czy mleka (to z innego kuponu) i tak trzeba kupić

Cytat:

no to kto chce merci?
Zobacze ile Tż mi przyniesie Gerberków, bo nie wiem ile wybrał ich a ile Bobo Vity a ciągle są jeszcze na spacerku z niną i noszą to przy sobie.

Ja chcę Merrciiiiii:j upi:
Stary 2009-11-03, 13:12   #251
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Dostałam paczkę od Nestle, c jakiś czas mi przysyłają. Ta już jest trzecia W paczce były kupony z ankietami i konkursami. Jeden z nich właśnie jak się wyśle wypełniony z kodami, to pierwsze ileś tam osób dostanie zabaweczkę Wydaje mi się, ze się opłaca bo patrzyłam na allegro to te zabawki kosztują ponad 30 zł a słoiczek, czy mleka (to z innego kuponu) i tak trzeba kupić

Zobacze ile Tż mi przyniesie Gerberków, bo nie wiem ile wybrał ich a ile Bobo Vity a ciągle są jeszcze na spacerku z niną i noszą to przy sobie.

Ja chcę Merrciiiiii:j upi:
ok dzięki ja nie dostaję żadnych paczuszek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-03, 13:14   #252
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
ok dzięki ja nie dostaję żadnych paczuszek
A nie wypełniałaś żadnych ankiet w szpitalu po urodzeniu dziecka?? Do tych ankiet dostałam pudełeczka z próbkami, czasopismami, broszurami itp. i tam też były dodatkowe ankietki i te co dostawałyśmy luzem oddawało się położnej i one odsyłały, a część sama wysłałam po wyjściu ze szpitala. Teraz te firmy przysyłają mi różne próbki, gadżety, gazetki
Stary 2009-11-03, 13:17   #253
esti1984
Wtajemniczenie

pakusia a dlaczego teść taki nie dobry?

rumiankowa jak to jest?Twoja córcia taka silna a obiadków tylko3 łyżeczki zjada? to co Ty jej dajesz w tych cycusiach??

Jakich firm słoiczki jedzą Wasze dzieci? chyba większość Hipp? a moja ich nie lubi

gosik ja od początku myje zwykłą wodą

rumiankowa
i dobrze Ci się upaprało bo na mróz nie wolno nawilżających tylko natłuszczające....ale ja jeszcze nie kupiłam

blondynka były różne rozmiary ślimaków czy pampków ??

Carola
a pokaż ten muzyczny ogródek?
aaa i przypomniało mi się......też chciałam taką czapkę którą znalazłaś (miśka - tą co Bryanek ma) i pisałam do tego gościa z allegro i odpisał że będzie jeszcze wystawiał te czapki więc poluj

magdusia ja słyszałam że można na solarium - ja chodziłam po połogu

pakusia
super hasła dała Ci anulka

aniu ja mam 25 a jestem z TŻ od 8 lat i 4 miesięcy

Carola a do zdjęcia to rozumiem

Sashka
super że jesteś, trzymam kciuki za tatę

Cinka a nie wiedziałam Cinka i Ninka pasuje oki to daj znać czy będziesz potrzebować etykiety

kuroikaze
już wszystko jasne właśnie dowiedziałam się że chodzi o fotkę no to może tak wszystkie nasze dzieciaczki miałyby fotkę w kościach? znak rozpoznawczy?
mam jeszcze kubusia puchatka

ja też poproszę o merci i wstawiam wodę na kawę i mam jeszcze ptasie mleczko
esti1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 13:22   #254
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
A nie wypełniałaś żadnych ankiet w szpitalu po urodzeniu dziecka?? Do tych ankiet dostałam pudełeczka z próbkami, czasopismami, broszurami itp. i tam też były dodatkowe ankietki i te co dostawałyśmy luzem oddawało się położnej i one odsyłały, a część sama wysłałam po wyjściu ze szpitala. Teraz te firmy przysyłają mi różne próbki, gadżety, gazetki
wypełniłam jakąś jedną ankietę, której chyba nie oddałam. W ogóle w moim szpitalu, to było cienko z jakimikolwiek promocyjnymi paczuszkami, dostałam tylko jedną
Stary 2009-11-03, 13:26   #255
esti1984
Wtajemniczenie

mam pytanko do mam karmiących butlą

jak jest z przejściem na mleko 2? trzeba mieszać porcję z 1? czy odkąd kończy 6 miesięcy od razu 2 ?
Stary 2009-11-03, 13:28   #256
kuroikaze
Wtajemniczenie

Esti to ja tez kawe poprosze!

Esti, Iwcia, Cinusiowa prosze MERCIIII

Estihihi fajny byłby znak rozpoznawczy nasze dzieci w kosciach, jeszcze jakby kazda dała sobie w avaterk ale obawiam sie ze kosci nie zdazyły by obleciec tyle nas, dzieci napewno nie dało by sie zapakowac
a co do mleka to nie wiem bo ja cycowa

Cinusiowa ja tez nic nie wypełniałam i nie dostaje nikt mi nie dał zadnych ankiet
to daj znac jak cos z ta etykietka

Iwcia dla mnie wazne ze Tz wie, ze zle sie zachowal, nikt nie jest idealny i nie moze byc ciagle sielanka (chyba ze u Esti )
dlugo jestescie ze soba, strasznie dluuuugo, ale to dobrze

N. ♥

Edytowane przez kuroikaze
Czas edycji: 2009-11-03 o 13:30
kuroikaze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 13:36   #257
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haruno Pokaż wiadomość
Pakusia86 moim zdaniem on jest psychiczny, tak nie zachowuje sie osoba normalna wrrrr, az mi cisnienie podskoczylo, gdybym to ja byla to chyba bym mu wyje tiiiiiit tym bardziej, ze mam poczatki nerwicy jakies. Nic sie nie da zrobic??? Jak Ty go opisujesz, to widze starego wygodnego dziada, ktoremu nic nie pasuje, jej moze byc sobie nim, byleby nie utrudnial innym zycie. Przepraszam ponioslo mnie jest tez kwestia czy Wy u niego mieszkacie, czy on u Was

no wlasnie my u niego narazie mieszkanie jest na tescia... w grudniu ma sie wyprowadzic i mamy zmienic umowe na nas....
jakby teraz mieszkanie bylo na nas to kazalabym mu wypier....

wyobrazcie sobie ze wstal jakies 2h temu i jeszcze nie wszedl do kuchni... slyszalam ze sie "pieknil" w lazience ale nie zagladnie do salonu, sniadania tez nie je wie co go czeka....

widzialam go tak "przelotem" i az mi sie slabo robi... ja poczakam az on pranie zrobi... ale niech sie tz wkurza nie dam mu suszarki na pranie bo jest MOJA, proszku tez mu nie dam bo jest MOJ, niech sobie suszy pranie na lozku!!!! wali mnie to teraz...

Cytat:
Napisane przez esti1984 Pokaż wiadomość

jak jest z przejściem na mleko 2? trzeba mieszać porcję z 1? czy odkąd kończy 6 miesięcy od razu 2 ?

no podlaczam sie pod pytanko

pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 13:37   #258
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:

moja siostra mi radziła by mieszać, pamiętam, że któraś z mam tu wprowadzała już wcześniej jedną chyba porcje 2ki a pozostałe porcje początkowego
Stary 2009-11-03, 13:46   #259
Haruno
Zadomowienie

Cytat:

Ja z 1 na drugie jak maly skonczyl 4 miesiace (Alomin 2 od 4 miesiecy lub NAN 2) przeszlam od razu, nic nie mieszalam, malemu nic nie bylo.

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Jak skonczy 6 miesiecy to tez mu podam od razu, nic mieszac nie bede

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Cytat:
Napisane przez pakusia86 Pokaż wiadomość

no wlasnie my u niego narazie mieszkanie jest na tescia... w grudniu ma sie wyprowadzic i mamy zmienic umowe na nas....
jakby teraz mieszkanie bylo na nas to kazalabym mu wypier....

wyobrazcie sobie ze wstal jakies 2h temu i jeszcze nie wszedl do kuchni... slyszalam ze sie "pieknil" w lazience ale nie zagladnie do salonu, sniadania tez nie je wie co go czeka....

widzialam go tak "przelotem" i az mi sie slabo robi... ja poczakam az on pranie zrobi... ale niech sie tz wkurza nie dam mu suszarki na pranie bo jest MOJA, proszku tez mu nie dam bo jest MOJ, niech sobie suszy pranie na lozku!!!! wali mnie to teraz...

no podlaczam sie pod pytanko
To troche lipa, czuje, ze ma wladze bo to jego mieszkanie i jak podskoczysz to pewnie powie adios

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-03, 13:58   #260
esti1984
Wtajemniczenie

Cytat:
Esti to ja tez kawe poprosze!

Esti, Iwcia, Cinusiowa prosze MERCIIII

Estihihi fajny byłby znak rozpoznawczy nasze dzieci w kosciach, jeszcze jakby kazda dała sobie w avaterk ale obawiam sie ze kosci nie zdazyły by obleciec tyle nas, dzieci napewno nie dało by sie zapakowac
a co do mleka to nie wiem bo ja cycowa

Cinusiowa ja tez nic nie wypełniałam i nie dostaje nikt mi nie dał zadnych ankiet
to daj znac jak cos z ta etykietka

Iwcia dla mnie wazne ze Tz wie, ze zle sie zachowal, nikt nie jest idealny i nie moze byc ciagle sielanka (chyba ze u Esti )
dlugo jestescie ze soba, strasznie dluuuugo, ale to dobrze

to może inny ciuszek wymyślimy?? i będziemy rozsyłać? najlepiej żeby to nie były śpiochy bo dzieci mogą się właśnie niektóre nie mieścić i wszystkie potem w avatarki wstawimy

za tą sielankę no ale co ja mogę za to że tak poważnie to się nie kłócimy no może o to że chipsy miał kupić pikantne a kupił paprykowe o i to taka głupota a paprykowe też dobre

jak już o chipsach piszę to napiszę wczoraj tż przyjechał kupił mi chipsy moje ulubione sobie piwko ( i myślał że ja mam swoje KARMI - ale nie miałam już) i tylko sprawdził i zniknął....myślałam że poszedł po coś do samochodu a on mi poszedł z buta do sklepu po karmi takie głupoty a cieszą generalnie zawsze jak kupuje sobie piwko to pilnuje żebym ja też miała coś na wieczór no i jak wraca do domu to chciałby żebym czas spędzała wyłącznie z nim (bo dzieci już śpią) a jak chcę wieczór mieć tylko dla siebie i posiedzieć na necie lub sprzątać to wysyłam go na piwo
Stary 2009-11-03, 14:03   #261
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Mam 15 Gerberów a więc akcja poszukiwawcza zakończona
Stary 2009-11-03, 14:07   #262
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

ja się zapytam o to mleko 2 czy mieszać z 1 i napiszę w piątek.
Ale na 90% się miesza.
znajomej córa źle tolerowała 2 i są na 1 a mała ma ponad rok.
ja idę na ost szczepienie 5w1 chce mieć z głowy bo się tej grypy boję.
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 14:11   #263
sashka20
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anulka anulka Pokaż wiadomość
Dzięki sashka. Fajnie ze wróciłaś

po 1. gratulacje zabeczka!!!!

po.2. ale ci lekarze sa s.... zeby powiedziec ze ma przyjsc jak sie bedzie zle czul??? przeciez to skandal... pozniej nazekaja ze za pozno sie przychodzi....

a biopsja chyba dlatego zeby sprawdzic czy to zlosliwiec czy nie... moja mama jak mmiala wycinanego guzka tarczycy to jej wlasnie biopsje robili zeby zobaczyc czy to zlosliwy guzek czy nie... wiec tak mi sie wydaje... ocenia czy da sie go usunac czy lepiej leczyc chemia

dalej trzymam kciuki za tatusia
mam nadzieje ze wszystko sie wyjasni i okaze sie ze to nie zlosliwiec

napisz jak bedzie cos wiadmo

po.3. Gosienka (Rumiankowej) juz od dnia porodu jest narzeczona mojego Kuby z racji tego ze Kubus poczekal chwilke na Gosie, bo mial sie urodzic w czwartek ale jak uslyszal od tesciowej pretensje ze mamusia jego zaczyna rodzic to sie powstrzymal i wyszedl 17 a Gosienka 18
[/QUOTE]

Niestety taka jest ta nasza polska sluzba zdrowia... Ech... szkoda gadac.

Aha... teraz widze sens tej biopsji. No i teraz zaczelam sie bardziej bac...

Dziekuje za kciuki Napewno sie przydadza

Od dnia porodu??? Moj Kuba przezyje wstrzas, tyle czasu w niewiedzy bidulinek zyl

Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość
sashka trzymam za tate
Dzieki, kciuki mile widziane

Cytat:

no to kto chce merci?
Ja chce Albo chociaz wybierz te z biala czekolada i zostaw dla mnie

Cytat:

Mi pediatra kazala dawac tak:
Pierwszy dzien- 1 porcja bebilon pepti 2, reszta "jedynka"
Drugi dzien- dwie porcje "dwojki", reszta "jedynka"
Trzeci dzien- 3 porcje "dwojki" i reszta "jedynki"
I tak do konca, az calkowicie sie przejdzie do samej "dwojki". Mam nadzieje ze wiesz o chodzi????

Boze... Zaraz sobie strzele w leb.... Kuba po tym szczepieniu marudzi ze szok i do tego te cholerne zeby

Teraz Was zagne....
Moja tesciowka wiecie co dala Kubusiowi do sprobowania???? Chleb z samorobna swojska pasztetowa Powiedziala, ze mu sie nic nie stanie jak sobie troche sprobuje, bo ona dawala swoim dzieciom jak byly w Kuby wieku. Myslalam ze ja Mowilam jej, ze nie ma dawac, ale co tam moge gadac i srac za przeproszeniem ona i tak zrobila po swojemu I sie obrazilam na moja tesciowa i sie nie odzywam do niej Niechce nie sluchac to nie...

Kubus juz jest z nami
ur. 30.04.2009

68kg................jest 52kg
sashka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 14:13   #264
Haruno
Zadomowienie

Co Wy za mleko podajecie, ze 2 dopiero od 6 miesiecy?

Stary 2009-11-03, 14:15   #265
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

sashka ale masz pomysłową teściową

czy jakieś dziecko oprócz mojego nie ma zęba/zębów?
bo u mojego nic się nie zapowiada
Stary 2009-11-03, 14:21   #266
esti1984
Wtajemniczenie

sashka dzięki rozumiem o co chodzi

a teściowa

Haruno każde mleko 2 chyba w PL daje się od skończonych 6 miesięcy ja daję Bebilon no i cycusia oczywiście

blondynka moja nie ma zębów ale kreseczki widać Julka dostała pierwszego zęba w pierwszym dniu 5 miesiąca a potem już szybko kolejne szły ciekawe jak będzie z Nikolą
Stary 2009-11-03, 14:21   #267
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
sashka ale masz pomysłową teściową

czy jakieś dziecko oprócz mojego nie ma zęba/zębów?
bo u mojego nic się nie zapowiada
mój jeszcze nie ma, teściowa prorokuje, że ząbki niebawem pójdą, ale na moje oko to tam nic nie widać

sashka moja teściowa też podtyka Iwo różne rzeczy których ja za chiny bym mu nie dała jeszcze, nic mu nie jest więc jakoś bardzo mnie to nie drażni

haruno ja podawałam małemu i NAN i BEBILON ostatecznie pijemy BEBIKO i wszystkie 2ki były od 6m-ca
Stary 2009-11-03, 14:25   #268
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Nutramigen 2 też od 6 miesiąca.
mi mówią że niby im później się ma zęby tym zdrowsze ale nie wiem czy to nie kolejny mit
Stary 2009-11-03, 14:31   #269
esti1984
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
Nutramigen 2 też od 6 miesiąca.
mi mówią że niby im później się ma zęby tym zdrowsze ale nie wiem czy to nie kolejny mit
też tak słyszałam ale wśród moich znajomych jak o tym rozmawialiśmy to było na odwrót a np u mnie ja, siostra i brat mieliśmy zęby po skończonym 4 miesiącu i tylko brat leczył zęby, siostra jeszcze nigdy a ja pierwszy raz w ciąży....wcześniej nie wiedziałam co to borowanie wątpię żeby to od tego zależało
Stary 2009-11-03, 14:31   #270
sashka20
Rozeznanie

Ale to jeszcze nic...... Moja tesciowa raz nawet dala Kubusiowi krem z tortu i majonez ze salatki No zesz fak... ja juz w oczach mialam szpital i salmonelle
Ja nie mowie, ja tez swieta nie jestem Ja juz dalam Kubusiowi biszkopta i flipsa do posusania. Uwazam co mozna to mozna. Ale chleb z pasztetowa czy krem z tortu to przegiecie

Kubus juz jest z nami
ur. 30.04.2009

68kg................jest 52kg
sashka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości