|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
ayeen - pamiętam ten fragment z ' Edwarda ... '
![]() ![]() ![]() red daisy - okradam uroczą Patrycję ![]() issuee - zawstydzasz mnie ![]() <3 madziam90 - okradłam Madziulę ![]() ![]() Rilen, beMine, BananowaBrazylijka (<3), xxxLOLKAxxx, Tusilla, Kochanaa, Cookie Crisp (<3), lula_, Guzikixd, Ciiri (<3), papergirl - okradam. ojj, dużo się nakradłam. ![]() ' - Chodzę na terapię.
Jestem bardziej popaprana niż Ty. - Dziękuję. Poczułam się trochę lepiej. - Proszę. ' / Chirurdzy - Meredith i Cristina. I tez zazdrosne spojrzenia, gdy idziemy za rękę przez miasto. Wiesz, je też uwielbiam. Są częścią mnie, Ciebie. Częścią nas.
![]() |
#3392 |
Przyczajenie
|
Spójrz mi w oczy i obiecaj, że nigdy nie zrobisz mi tego samego.!
Póki jest w nas to coś coś więcej niż puls, coś co pozwala czuć coś więcej niż ból do utraty tchu, do utraty szansy bo póki mamy siłę nie przestaniemy walczyć. Powiedz, że należę do Ciebie cała. Moje włosy, oczy, ręce, piegi i serce. Perfekcyjnie grasz mi na uczuciach A serce żyje własnym życiem Stworzyłam sobie własny świat. Zapomniałam wymyślić do niego klamki. To będzie dzień w kolorze pomarańczy -wiesz, słyszałam kiedyś jak Tęcza powiedziała do Słońca, że bez niego by nie istniała ... - i co ? - i ja chciałabym powiedzieć to samo do Ciebie ... Wierzę, że droga, którą idę, jest jedną z Twoich dróg. Przejdź obok mnie całkiem obojętnie. Umiesz ? Poczuj słońce na swojej twarzy i powiedz mi, o czym myślisz Złap śnieżynkę na swoim języku i pokaż mi, jak smakuje... Raz w miesiącu obchodzę huczne święto, zwane powszechnie wypłatą ![]() - Dokąd idziesz? - Do słońca...
#3393 |
Raczkowanie
|
mówię tak, myślę nie. język mój kłamie przeciw mnie. idę, choć zostać chcę. tak moje ciało kłamie.
nie mów nic, ten nasz krótki sen rozwiał się tak jak dym. i wiem, że oddałabym dziś wszystko, żeby móc z tobą być blisko. znałam cię od lat, a ty mnie. zawsze wszystkie dziewczyny uwodziły cię. a ty przy mnie stale, bardzo wytrwale.. czekam na to spojrzenie, które kocham i znam. wyciągam dłonie, ty sięgasz po nie i jesteś znów ten sam.
![]() |
#3394 |
Raczkowanie
|
W życiu piękne są tylko chwile... /Dżem <3
|
![]() ![]() |
![]() |
#3395 |
Raczkowanie
|
I znów przewracasz cały mój świat do góry nogami..
Po raz kolejny chcesz zostawic mnie z tym burdelem samą? chcę widzieć to, co niewidzialne, dotknąć to co nietykalne... Chcę mieć pewność, że kiedy JA powiem ' KOCHAM ' TY nie powiesz ' ŻEGNAJ ' Tylko Ty umiesz zaczarowac cały moj świat ! Bo tylko ty jestes moim czarodziejem...
![]() |
#3396 |
Konto usunięte
|
prawdziwy ból nie objawia się w łzach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3397 |
Raczkowanie
|
![]() ___________________ Zabrakło prawdziwej namiętności, bezwstydności, uroku, za dużo reguł, zasad, głupot, czekania, za mało słów, za dużo przeciągów, górek, pagórków, wiatru.
Chce żebyś wiedział, że jestem, że czekam. Wypełniasz moją przestrzeń. Nie przyznam się że tęskniłam. Sam zobaczysz podpuchnięte oczy, obgryzione paznokcie, spierzchnięte wargi. Wiesz jak się czułam gdy mnie zostawiłeś, wiesz jak bardzo bezsensowne stały się moje ulubione zajęcia? wiesz jak gorzka była czekolada, jak zimne kakao, jak pochmurne niebo. nie wiesz jak było ciężko.nawet nie chcesz wiedzieć. Zostało mi tylko kilka wspomnień. Na trzy - cztery zapominamy o sobie. Przelotne spojrzenie, kilka słów bez znaczenia. Oprócz tego (i owego) jest naprawdę fajnie. Usłysz mój krzyk, kiedy mijam Cię milcząc. Słowa się zagubiły i rozmowa umarła. Masz w sobie to cholerne coś. Już odeszły tamte dni.. Bo wszystko jakby z dala.. i przez szybę . Tęsknię ostatnio za przeszłością.. Chodź, i daj mi to coś, co nazywasz "miłością".. - co w Nim jest takiego szczególnego? - nie wiem, ale chcę to sprawdzać do końca życia. I mimo, że myślę o Tobie każdego dnia to i tak mam Cię głęboko w du*ie. Tęsknie za nim, co w tym dziwnego? może nie był idealny, może kłamał i może okazał się żałosny, ale jedynie przy nim czułam się bezpiecznie szczęśliwa. Darujmy sobie chwile, którym przyda się osobny świat. Perfekcyjnie usunęła go z pamięci, nazajutrz nie pamiętała już nawet imienia. Pragnęłam Go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać, nie był to wybór – ale konieczność. Chyba nie potrafię powiedzieć, że nie chciałabym Ciebie mieć. Nie pamiętam dni przed Tobą .. ale myślę , że to były dobre dni. Po jakimś czasie tylko ból jest dla nas inspiracją, tą naszą prawdą. Straciłam coś, czego tak na prawdę nie miałam.
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3398 |
Raczkowanie
|
CookieCrisp, kamisha - ja was bardziej szkraby. <3
___ nie mam wpływu na to jakie decyzje podejmuje moje serce. przykro mi. gdyby nie podkrążone oczy i poplamiona kawą bluzka nikt by się nawet nie domyślił, że jestem zakochana. gdyby nie miała tej świadomości, że na świecie jest miłość byłabym bardzo szczęśliwa.
#3399 |
Raczkowanie
|
No to wróciłam
![]() ![]() Moja Frizz jest!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i coś ode mnie: * nie śledzę Cię po prostu przeszłam 26 przecznic w złą stronę![]() * Ona marzycielsko w łóżku:-Zrozum kochanie, kiedyś się pobierzemy... On: -A myślisz że ktoś nas zechce? ![]() *
#3400 |
Raczkowanie
|
A jeśli też tęsknisz za mną, tak jak za Tobą tęsknie ja,
proszę odezwij się choć nie jesteś tego wart... Ja niestety nie umiem zapomnieć o uczuciu, które kiedys połączyło nas... Choć nawet jednej łzy nie jesteś wart...
#3401 |
Rozeznanie
|
Zaproszkowana weny życzę.
![]() _Panna_Migotka_ dla mnie to serducho ? ![]() ![]() I promised myself. I promised I'd wait for You.
obiecałam sobie. obiecałam, że będę czekała na Ciebie. feel the pain of losing what was once there. poczuj ból utraty tego co kiedyś było. where all you wish comes true. jeżeli chcesz wszystko jest prawdziwe. You made my dreams come true. sprawiłeś, że moje sny się spełniają. I promised myself, that I'd make it up to You. obiecałam sobie, że chciałabym pogodzić się z Tobą.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-11-03 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3402 |
Zakorzenienie
|
Nigdy sie nie dowiesz... Coś ciągnie mnie aby Cię zobaczyć... Kiedy słyszę Twój głos On przechodzi w szept... Jeśli tylko znajdę odpowiedź która pozwoli mi zrozumieć... |
![]() ![]() |
![]() |
#3403 |
Raczkowanie
|
One for all
![]() _Panna_Migotka_ - na zdrówko Kochanie ![]() To ktoś, kto... jest dla mnie nieosiągalny. Jakbym spróbowała heroiny i straciła do niej dostęp.
Nie wiem co robić mam poczekam na miłość . zwali ją niezdecydowana . Nie dla tego, że nie mogła zdecydować, lecz dlatego, że nie ufała . Zaprzyjaźniona z samotnością.
#3404 |
Raczkowanie
|
za WSZYSTKO i za NIC... kocham bez granic.! -Ej,Skarbie,kocham Cie... - - Taa , jasne! Za chwile kleisz się do innych jak plaster.. - cii.. - dlaczego mnie uciszasz ? - cii.. - ? - chcę usłyszeć czy Twoje serce naprawdę szybciej bije gdy mnie widzisz...
![]() |
#3405 |
Wtajemniczenie
|
nie zmienisz się. nie obiecuj. to frajerstwo masz we krwi.
miałam wrażenie, że jego oczy były tak nieludzko smutne. poczułam się niezręcznie. wiedz,ze tu masz mnie. zawsze. Piekło. Istne piekło. Czuję się jak wyprana w pralce i powieszona na sznurku w wielką duchotę, po której nastąpiła burza. Tracę wszelkie siły fizyczne i psychiczne. Moja emocjonalność została w kubku po wczorajszej herbacie. Wytarli mi mózg gumką do mazania. Wymazali rozum korektorem. Serce złożyli jak kartkę, osiem razy, bo więcej się nie da. A i tak ciągle wmawiają, że telewizja kłamie. Mam takie chwilowe przebłyski i czasami, przez krótką chwilę, wydaje mi się, że jestem mądrą dziewczynką. To jest dowód na to, że zaczynam wariować i mam schizy przez tą całą sytuację. Nie, siedzenie w domu mi zdecydowanie nie służy. Moje źrenice są rozszerzone jak po atropinie... Ale to nie było to, co zdziałało ten cały paranoiczny schyłek ekstazy. Od irytacji do bólu niedaleka droga, tak jak od głowy do serca. Głowa mnie boli, a serce już zaczyna się irytować. Irracjonalna miazga. Morda w kubeł i siedź na dupie. Ale przypał. Bo to tak jest, że dla siebie, owszem, można coś tam zrobić, ale dla drugiego człowieka to już można coś niesamowicie pięknego zrobić, wszystko. Wszystko. Nigdy nie usnął przed nią, spędzali całe noce na rozmowach. Tak naprawdę to on nauczył ją szeptu. Odkrywał przed nią swoje najskrytsze myśl i pragnienia. Ale także lęki. W jego oczach była jedyną kobietą na ziemi. Obdarzyła go całkowitym zaufaniem, oddała mu całą siebie nic zostawiając miejsca na nic innego. |
![]() ![]() |
![]() |
#3406 |
Zakorzenienie
|
dziekuję za wszystkie wyróżnienia
![]() ![]() -- długość dzwięku samotności Twoje opuszki palców na mojej skórze Żegnaj, mój niedoszły ukochany Przyniosłeś mi ból serca Nie mogę chodzić nad ocean Nie mogę jeździć ulicami nocą Nie mogę budzić się rano Bez myśli o tobie Żegnaj, mój beznadziejny śnie czas znaleźć sobie osobę, z którą się podzielę moim życiem Jeszcze wczoraj myślałam że tylko Ty się liczysz, tylko Ciebie chcę... Ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury... |
![]() ![]() |
![]() |
#3407 |
Zadomowienie
|
Solo quiero estar contigo y hacer todo contigo
/chce z tobą być i wszystko z tobą robić. Como olvidar /jak zapomnieć. El amor abre todas las puertas; el rencor las cierra /Miłość otwiera wszystkie drzwi, żal je zamyka. No se puede entrar dos veces en el mismo rio /Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. No hay bien que por mal no venga /Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Un sentimientoes mas que de mil palabras /Jedno uczucie jest ważniejsze niż tysiące słów. -Ty palisz? od kiedy? -Zaczęłam gdzieś między 'ślubuję' a 'Ci'. -będziesz ze mną chodzić? -a może frytki do tego? Dlaczego pieprzone pierożki są takie dobre, a pieprzone życie już nie.. Bo dzisiaj już wiem , że czeka mnie jeszcze więcej złego. Wiedziałam też wczoraj.. Jedyny ratunek dla mnie to tkwić w teraźniejszości, tak bardzo, by nie myśleć o przyszłości.
#3408 |
Zadomowienie
|
Pragnę się z Tobą budzić, z Tobą zasypiać, wracać do wspólnego domu.
Chcę aby Twój policzek należał wyłącznie do mnie. Kocham Twój policzek! ;* Abonent na zawsze niedostępny. Wystarczy,żebyś wysłała sygnał na moją komórkę wtedy wyświetli się Twoje imię i ja będę wiedziała, że nie zostałam sama na tym świecie, że trwasz przy mnie..
![]() |
#3409 |
Raczkowanie
|
Kilka cytatów z Chirurgów :
W którymś momencie trzeba podjąć decyzje, granice nie chronią cię przed innymi ludźmi, one odgradzają Cię od świata, życie jest pokręcone. Tacy już jesteśmy. T ak więc można zmarnować życie wytyczając granice albo przeżyć życie przekraczając je. Ale są pewne granice, których przekraczanie jest zbyt niebezpieczne. Wiem jedno jeśli człowiek jest gotów zaryzykować, widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach. Jeszcze o tym nie wiesz, ale życie nie musi być takie ciężkie, może lubimy ból. Może tak po prostu jesteśmy ukształtowani. Ponieważ bez tego może nie czulibyśmy naprawdę, że żyjemy. Jak to szło, po co walę się młotkiem w głowę? Bo to takie cudowne uczucie, kiedy przestaję. Kiedy byłyśmy mały dziewczynkami, wierzyłyśmy w bajki, fantazjowałyśmy, jakie będzie nasze życie. Biała suknia, królewicz, który zabierze nas do zamku na szczycie góry. Wieczorem w łóżku zamykałyśmy oczy i wierzyłyśmy gorąco w to, że marzenie się spełni. Święty Mikołaj, Wróżka i Królewicz byli tak blisko, że czuło się ich smak. Ale człowiek dorasta. Któregoś dnia otwieracie oczy i bajka pryska. Zwracamy się do ludzi i rzeczy, którym ufamy. Sęk w tym, że trudno całkowicie uwolnić się od tej bajki, bo prawie każdy chowa w sobie ten promyk nadziei i wiary, że pewnego dnia otworzy oczy i marzenie się ziści. Wiara to dziwna rzecz. Pojawia się, kiedy tego nie oczekujemy. Po prostu któregoś dnia odkrywacie, że bajka może być trochę inna niż sobie wymyślaliście. Zamek, cóż, może nie być zamkiem. I nieważne, czy będzie się żyło „długo i szczęśliwie”, ważne, że się jest „szczęśliwym” teraz. Raz na jakiś czas, ludzie nas zaskakują i raz na jakiś czas ludzie potrafią nas nawet oszołomić. I to, o czym ludzie zapominają, to jak dobrze można się czuć, kiedy w końcu zrzuci się ciężar tajemnic. Nieważne, czy były dobre, czy złe, przynajmniej już nie ciążą. I czy ci się to podoba, czy nie, kiedy twoje tajemnice już ujrzą światło dzienne, nie musisz się za nimi ukrywać. Najgorsze w sekretach jest to, że nawet kiedy myślisz, że masz nad nimi kontrolę, wcale tak nie jest. Tak naprawdę, wszystko, czego pragniemy, to po prostu jeszcze więcej, niż mamy Żeby pocałunek był naprawdę dobry, musi coś znaczyć, musi być z kimś, kto dla ciebie wiele znaczy, żeby w momencie, kiedy zetkną się wasze usta, poczuć to w całym ciele. Pocałunek tak gorący i namiętny, że nie chciałabyś zaczerpnąć powietrza. Nie możesz oszukiwać przy pierwszym pocałunku, Nicole. Uwierz mi, nie chcesz tego, bo kiedy znajdziesz już tę właściwą osobę, pierwszy pocałunek... jest wszystkim. Wszyscy jesteśmy częścią kosmicznego żartu. Nie pamiętam, kiedy się ostatni raz całowaliśmy, bo nikt nie wie, że ten właśnie pocałunek będzie ostatni. Człowiek myśli, że miłość będzie trwać wiecznie, ale tak nie jest. Słyszałam, że można dorosnąć. Ale nigdy nie spotkałam nikogo, komu by się to udało. Bez oparcia w rodzicach łamiemy wszystkie zasady, jakie dla siebie ustanowiliśmy... Reagujemy furią, kiedy sprawy nie idą po naszej myśli... Szepczemy w ciemności naszym przyjaciołom sekrety... Szukamy pocieszenia wszędzie gdzie się da. I mamy nadzieję, wbrew całej logice, wbrew całemu doświadczeniu. Jak dzieci – nigdy nie tracimy nadziei.
"Kiedyś... zamieszkamy razem. Skończę szkołe,znajde prace. Kupie kota, Dostane Nobla. Później umre. A na łożu śmierci powiem Ci; Nie żaluję,bo życie z Tobą, bylo lepsze niż budyń malinowy." ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3410 |
Zadomowienie
|
You took my hand, You told me it would be ok. I trusted You to hold my heart. Now fate is pulling me away, from You.. Chwyciłeś moją rękę, powiedziałeś mi, że będzie dobrze. Zaufałam Tobie, żeby powierzyć Ci moje serce. Teraz los odciąga mnie od Ciebie.. I'm hungry. I'm dirty. I'm losing my mind. Everything's fine. I'm freezing. I'm starving. I'm bleeding to death. Mother, mother, everything's fine. Jestem głodna. Jestem brudna. Straciłam swój umysł. Wszystko jest w porządku. Zamarzam. Jestem wygłodzona. Wykrwawiam się. Mamo, mamo, wszystko jest w porządku.
![]() |
#3411 |
Raczkowanie
|
czeeeść
![]() po prostu te opisy są prześwietne : p gdyby nie wy, w życiu bym ich nie znalazła . 1. Dobrze, że nie wiesz co u mnie bo pękło bi Ci serce . 2 . Jestem Twoją kokainą ! 3. Mam tak niesamowite myśli na myśli, że moja własna podświadomość się rumieni ;D 4. Nie wiem Kim Jesteś, bo doprowadziłeś mnie do tego stanu, że nie zasnę bez Twojego zdjęcia. Myślę o Tobie ok. 50 minut na godzinę, a pozostały czas staram się o Tobie nie myśleć. Albo o Tobie mówię, a gdy przestaję modlę się w duchu, aby ktoś zaczął o Tobie mówić z wlasnej woli. Wiesz że serce mi Bije Szybcie Gdy Ciebie przytulam wiesz, że mam dobry dzień gdy powiesz mi cześć częściej niż raz i uśmiechniesz się szerzej niż do przeciętnej szkolnej koleżanki. To cholernie fajne, że mimo wszystkich Twoich wad, dalej wieczorem chcę abyś mi się śnił, zasypiam myśląc, którymi wejść schodami, żeby na Ciebie wpaść, a gdy o Tobie nie myślę pomarańcze smakują zupełnie inaczej. Uwielbiam drogi, którymi chodziliśmy razem - a było ich dużo, bo przecież to już nie były przypadki gdy choidziliśmy za ręce i nienawidzę czasem i siebie i Ciebie, za to, że jestem w głupim martwym punkcie i żadno z nas nic z tym nie zrobi. Będziemy tak tkwić, ja będę dla Ciebie Skarbem, a Ty będziesz sprawiał, że szybciej oddycham gdy dostaje list, ale mimo wszystko warto mieć nadzieję, nie? 5. 'Nagle, w jednym momencie dotarło do mnie, że już nigdy nie będzie tak jak kiedyś. Zmieniłeś się ty. Zmieniłam się ja. Za dużo wiem. Nie jesteś już taki świetny w kłamaniu. Jestem za dobra w rozpoznawaniu kłamstw. Nie masz nikogo, kto potwierdzi prawdziwość twoich słów. Mam jakiś milion osób, którzy myślą tak samo jak ja. Nadal jesteś tym samym człowiekiem co te kilak tygodni temu. Ja się zmieniłam. Na lepsze. Chociaż ciebie ta zmiana prawdopodobnie nie zadowoli. Żyję dla siebie, przestałam wierzyć w każde twoje słowo, stałam się ambitna, kreatywna. I co teraz? A no nic. Chciałabym tylko na koniec ci czegoś życzyć. Niech kiedyś ktoś zabawi się tobą tak, jak ty mną. Uwierz, to najgorsze,co może człowieka spotkać. Naprawdę... Tego ci życzę. I jeszcze coś... Bądź z nią szczęśliwy. Niech dobrze zaopiekuje się wszystkim tym, co w tobie kochałam. I... kocham nadal... 7 . Ty mnie serce nie rozśmieszaj ! 8. Ty się Serce ogarnij, a Ty Rozum pilnuj Serca. 9. baw sie ludzmi tak jak oni bawia sie tobą azabawe sie dopiero zacznie 10. Przeklinasz jego imię, a w głębi duszy, coś do niego czujesz.
#3412 |
Zadomowienie
|
Moje najulubieńsze XD
panna_miodowa ;* amozefrtytkidotego ;* Bo pachniesz plastikiem, a ja mandarynką <3 Dlaczego różowy kolor blednie wraz z czasem. Zupełnie jak z miłością . Po pewnym czasie znika . Mów do mnie szeptem .. Siedząc na parapecie pali papierosa by móc odstraszyć go swoim oddechem gdy przyjdzie.. By zlizać z muru łez ostatnie krople .. |
![]() ![]() |
![]() |
#3413 |
Zadomowienie
|
Opisy byy Kochana. Tylko i wyłącznie by Kochanaa.
_Panna_Migotka_ - dziękuję ;*
Frizz - cudnaś! * * * kurva. a ja nadal nie mogę Cię zapomnieć. tego co zrobiłam z naszą miłością... żaden pieprz*ny amor mi tego nie zapomni... zamknij oczy, pomyśl sobie o szczęśliwym życiu, pięknym domu, cudownych dzieciach i prawdziwej miłości widzisz? tak mogłoby wyglądać nasze życie. ![]()
![]() |
#3414 |
Raczkowanie
|
Zaopiekuj się moim sercem- zostawiłam je przy Tobie. Wszyscy szukamy czegoś szczególnego Ty nie wiesz jak trudno pustym miastem iść. ...bo ja lubię do Ciebie pisać. Z różnych powodów. Między innymi dlatego, że chcę, żebyś wiedział, że myślę o Tobie '...usta mam posmarowane czekoladą... sprubujesz ?'
![]() |
#3415 |
Zadomowienie
|
prezes mojego serc
Zerwać z przyzwyczajeniem Obserwuję wschodzący na niebie księżyc W ciemną noc lśniący światłem ze słońca Słońce nie poświęca światła księżycowi Przypuszczalnie księżyc jest mu je dłużny Jeśli nie powrócisz pozostawię dla ciebie wiadomość wykutą w kamieniu I nigdy nie będę patrzeć na niebo w ten sam sposób,I nauczę się mówić dowidzenia Wczoraj
#3416 |
Raczkowanie
|
Serce to organ. Napędza i pompuje krew, czasami się zatyka, jednakże nie mówi. Nie posiada ust
Tylko jedno w życiu jest pewne poza śmiercią i podatkami. Nieważne, jak bardzo się starasz, i tak będziesz popełniać błędy. Ktoś będzie przez ciebie nieszczęśliwy, ty też będziesz cierpieć. Jeśli chcesz, by przestało boleć, możesz powiedzieć tylko jedno.(...) prawdę. Czasem cały nasz świat staje do góry nogami.(...) A później zupełnie niespodziewanie wszystko wraca do normy. Postaram ci się zaufać, bo razem możemy być wyjątkowi, a osobno zwyczajni. Chciała, byś pozwalała sobie na upadki, popełniała błędy. Bo to składa się na naszą osobowość. Tak się uczymy. A największą radość sprawiają nam rzeczy, których nie planowaliśmy Kiedy przychodzi co do czego, wszyscy chcemy mieć kogoś bliskiego. Udajemy, że trzymamy dystans i że nie zależy nam na nikim. Kupa bzdur. Sami wybieramy sobie swoich bliskich, a kiedy już wybierzemy swoich bliskich, trzymamy się w pobliżu. Bez względu na to, jak skrzywdziliśmy te osoby, warto dbać o tych, którzy z nami zostają, tylko o tych. Choć niektórzy są za blisko. Zdarza się jednak, że potrzebujemy, by ktoś naruszył naszą prywatność. Tu nie chodzi o to, że ja go jakoś specjalnie wyczekuję i że go kocham nad życie. Myślę, że taka miłość bez wad nie istnieje. Taka miłość - nawet nieodwzajemniona, - że kochamy kogoś totalnie bezgranicznie i nigdy, ale to nigdy nie wkurzamy się tą osobę chyba nie istnieje. Zawsze mamy minuty słabości i krzyczymy łgarstwa wniebogłosy. W tym wszystkim chodzi o to, że gdy na ciebie patrzę to trzęsą mi się ręce i jestem bezgranicznie szczęśliwa. Gdy siedzisz w moim fotelu i wiem, że niedługo wyjdziesz to tęsknię już na zapas. Niedawno nauczyłam się, że nie potrzebuję już cofać czasu tylko pragnę cię tu i teraz. I gdy rozmawiam nagle wyrywa mi się jak mocno cię potrzebuję, by za chwilę wrzeszczeć, że masz mnie w dupie i że to tylko przyjaźń. Ale nawet jeśli to nie jest jakaś zaje.biście wielka miłość to chciałabym cię mieć przy sobie i mówić ci co jadłam na śniadanie i o czym śniłam i śmiać się z twoich nawyków i drapać cię po dłoniach i przepychać w parku. Nawet jeśli to nie jest bezgranicznie wielka miłość.
"Kiedyś... zamieszkamy razem. Skończę szkołe,znajde prace. Kupie kota, Dostane Nobla. Później umre. A na łożu śmierci powiem Ci; Nie żaluję,bo życie z Tobą, bylo lepsze niż budyń malinowy." ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3417 |
Przyczajenie
|
Kochane mam straszną prosbe. Mogłybyście mi pomóc z opisami na temat tego że dałam chłopakowi szansę, albo że teraz jest ta szansa?
Szczególnie proszę: mamciegdzies panna miodowa panna bezczelna bananowa brazylijka agrr issuee (przepraszam jesli błąd w pisowni) zjemcie chouchoute bemine lovers2friends guzikixD lovers2friends _________________________ ____________ Trochę moich: Nieproporcjonalnie wiele rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą. Najważniejsze to mieć gdzie wracać. Księżyc wybił rozstanie. Namaluję Twoje oczy kredką o kolorze raju. Siedząc na parapecie, licząc krople deszczu. Nigdy nie byłeś ze mną. Byłeś tylko obok. |
![]() ![]() |
![]() |
#3418 |
Raczkowanie
|
Biedromka postaram się pomóc
Czuć to, czego pragnęło Jej serce, nie bacząc na to co pomyślą inni ! Mówi się,że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki.A jeśli właśnie za tym drugim razem oswoimy się z wodą,a za trzecim być może nauczymy pływać to co? Warto chyba się nad tym zastanowić.. Najpiękniejszym, a tak niedocenianym prezentem jest kolejna szansa. zawsze warto ryzykować dla Miłości i cieszyć się jej owocami. `[...] tylko Panu Bogu udaje sie za pierwszym razem.`
![]() ![]() |
![]() |
#3419 |
Zadomowienie
|
mandarynka- o matko.
![]() biedromka-e nic. przepraszam. ![]() ____________ chciała wysłać mu pustego smsa. albo kropkę na gadu. cokolwiek, żebym choć raz przez minute była główną myślą w Jego głowie.. <3 -rozmawiacie? -nie.. -piszecie? -nie.. -utrzymujecie jakiś kontakt? -nie.. -czy on w ogóle na Ciebie patrzy? -nie.. -no widzisz..on jest obojętny! -wiesz co właśnie zrobiłeś? -tak,wytłumaczyłem Ci,że i tak już z nim nigdy nie będziesz i że musisz się z tym pogodzić... -nie! -no więc co? -właśnie złamałeś swoją obietnicę! -jaką? -zraniłeś mnie!zraniłeś mnie najbardziej! -przepraszam. Przytul i powiedz, że kochasz mnie nad życie. Kiedy pytasz mnie: czemu rzucam się jak w ogień Wprost w ramiona twe, mylę sobie: Nic nie może przecież wiecznie trwać Co zesłał los trzeba będzie stracić Nic nie może przecież wiecznie trwać Za miłość też przyjdzie kiedy nam zapłacić
#3420 |
Zadomowienie
|
Jedyne słowo, które znam - Ty ;*
Jestem dla Ciebie, mój Aniele ;* Niby tak, a jednak mniej..
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.