Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III. - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-03, 15:53   #2641
cobra115
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

plisss oszczędź troche butów dla mnie

Jak mama wróci za chwilę to porywam outko i do do banku zajadę pieniążki wpłacić

lecę narazie

Edytowane przez cobra115
Czas edycji: 2009-11-03 o 15:57
cobra115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 16:01   #2642
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość

lecę narazie

paaa ale wróć do nas

a psik! chyba zaraz ide do łóżeczka AAAA PSIKK!!
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 16:12   #2643
jolkajp
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
a takie kupilam tylko na zywo o wiele ladniej wygladaja. Zdjecie ciulate bo musialam je w rece trzymac bo nie chcialy ustac ladnie przy scianie hehe
o fajowe. ja wezme wieczrem albo jutro zrobie zdjęcie swoich butków kozaków bo podobne nawet,takie wysokie

Cytat:
hehe tez tam chcialam pracowac bo szukali ale wlasnie.. z doswiadczeniem.. i mam o tym takie samo zdanie jak Ty
a ja bym CV skłądała nawet bez doświadczenia. Teraz do pracy to trzeba się pchac jak nie drzwiami to oknami. nawet bez doświadczenia.
mnie to wpienia jak mówią człowiekowi,że jak studioje ZAOCZNIE to jest niedyspozycyjny i go nie chcą,że tych 2 weekendów na miesiąc nie pogdza z pracą. Moja siostra tak usłysząłam nie raz. a do tego tekst "nie pracujesz w weekendy-to cie nie ma". najlepiej wyszyskiwac ludzi do ostatniej kropli nerwów ja bym tego co zatrudnia i uwaza studia zaoczne nawet za przeszkodę spytała czy lepiej by było mieć sama podstawówke i byscie mnie przyjeli,bo zaczne tak w cv wpisywac wkońcu.... każą być wykształconym, z dośwaidczeniem,3 językami najlepiej,być do tego młodym pieknym i zgrabnym i chcieć pracować na 7 zł/h.... Polska rzeczywistśc mnie dobija, a potem sie dziwią,że za granice tyle młodzieży wyjezdza. lepiej robić gdzieś w świecie za ten 1000 euro a nie 1000 zł.... aaaaa... jestem zła....
Stary 2009-11-03, 16:26   #2644
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
Babcia przed chwilą wołała mnie na dół do siebie, i dała mi 50 zł na imieniny i aż głupio mi sie zrobiło że jej przedtem coś odpyskowałam i w ogóle mało do niej ostatnio zaglądam ale jest dobrze, posiedziałam pogadałam i wróciłam do siebie kazała mi to wydac na pierdołki i przyjemności ale niestety musze za tę książkę na allegro zapłacić więc może chociaż te 20 zł co mi zostanie to wydam na przyjemności

MiciaKicia świetne kozaczki. Ja niestety mam problem z wysoki bo mam strasznie szczupłe nogi i większosc butów po prostu odstaje:/ mało kiedy udaje mi się dopasować
heheh ja tez przed chwila dostalam od babci 50 zl spoznione na urodziny...ale i tak jest mi przykro bo nie pamietala o nich i nawet mi zyczen nie zlozyla...

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 16:27   #2645
asia665
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
A bedziecie dawały ciasto gościom w podziękowaniu do domu?
Oj wątpie czy będę miała taką ilość ,by jeszcze go starczyło

Cytat:
a będziecie dawać jakieś podziękowania?
Myśleliśmy że wesele nas t4roche mniej wyniesie ,ale w tej sytuacji rezygnujemy z podziękowań.

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Miłego dnia Dziewczyny
Ja jak zwykle nie wiem kiedy będę na stałe z Wami. Pewnie jak mi się uda tą durna neostrade podłączyć w pracy

Całuski, proszę o mnie nie zapominać
Niezapomnimy o Tobie Kochana

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Asia665 - u nas zaliczka za salę to 500zł, a zespół 300zł

Podobają mi się podziękowania dla gości i na pewno będziemy je mieć, ale jeszcze nie wiem co Dekorację mamy w cenie sali, ale ze sztucznych kwiatów- jeszcze się nie zastanawiałam czy będziemy coś zmieniać.
Nasz zespół chce 1200 zł zaliczki- w sobote podpisujemy umowe
A my za dekoracje sali płacimy coś około 1500 zł.

Cytat:
Ech, jest masakra!! Szef wczoraj przywiózł komputer, okazało się że absolutnie NIC w nim nie ma....moje notatki do szkoły, wszystko odnośnie ślubu, CV, zdjęcia z imprez,....stracone! Ale to pal licho, notatki miałam wydrukowane,resztę jakoś odzyskam. Najgorsze jest to że cała baza klientów, ich zaświadczenia, pisam z firm, kalkulatory do wyliczenia składek, nie mam nic
Ojeju.. a nic sie nie da odzyskać?

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
przeglądam zaproszenia na allegro i faktycznie od 1zł można kupić już ładne
Też patrzyłam, niektóre są faktycznie przyzwoite

Cytat:
a takie kupilam tylko na zywo o wiele ladniej wygladaja. Zdjecie ciulate bo musialam je w rece trzymac bo nie chcialy ustac ladnie przy scianie hehe
Ładne!!

Cytat:
Babcia przed chwilą wołała mnie na dół do siebie, i dała mi 50 zł na imieniny i aż głupio mi sie zrobiło że jej przedtem coś odpyskowałam i w ogóle mało do niej ostatnio zaglądam ale jest dobrze, posiedziałam pogadałam i wróciłam do siebie kazała mi to wydac na pierdołki i przyjemności ale niestety musze za tę książkę na allegro zapłacić więc może chociaż te 20 zł co mi zostanie to wydam na przyjemności
Miło ze strony babci

Cytat:
dzieki dziewczyny ;* Fajnie, ze sie Wam podobaja. Kupilam w przecenie je za 50zł
Tak tanio??

A a wróciłam ze szkoły, dostałam miesiączke i boli mnie brzuch..

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

asia665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 16:34   #2646
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
MiciaKicia a ja cierpię na ich deficyt Ale tu o kasę chodzi.
no właśnie ja też bym chciała więcej, ale kasy brak

Cytat:
No ja też mam taką byłą przyjaciółkę - mieszka w Irlandii. Teraz przyjechała do PL i chce się spotkac, a ja się zastanawiam o czym by tu mozna pogadać
mam kilka takich koleżanek co pojechały i teraz nawet odezwać się nie chcą, ale cóż zrobić...
mam tylko jedną kumpelę, którą znam od 1 klasy podstawówki, siedzi teraz w Anglii, ale jak tylko jest w Polsce to spędzamy ze sobą dużo czasu, właśnie w grudniu ma przyjechać na 3 tygodnie
jedyny minus że Piotrek jej nie znosi akurat musi nie cierpieć mojej najlepszej koleżanki

Cytat:
Teraz dopiero zaczaiłam o co chodzi z nickiem mustique Bo zawsze się zastanawiałam nad tym że taki ciekawy oryginalny i dopiero dzisiaj sprawdziłam że to jedna z wysp karaibskich
a mnie to też nurtowało kiedyś, fajnie że sprawdziłaś
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 16:40   #2647
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
Mustique - mój też chciał co nieco z obyczajów więc się zgodziłam będą pierwszy taniec, oczepiny i podziękowania dla rodziców (tyle ze bez tanczenia w kółeczku - moja mama chyba by zawału dostała ). Reszta odpada. Sam mi zawsze powtarzał że będzie jak ja chce bo faceci aż tak się weselem nie przejmują jak kobiety (w sensie organizacji).
u na snajbardziej chodziło o te granie pod domem. ale koniec końców- zostało i granie i oczepiny, i pierwszy taniec. nie będzie tylko podziękowań dla rodziców i ich tańca.

Cytat:
No ja też mam taką byłą przyjaciółkę - mieszka w Irlandii. Teraz przyjechała do PL i chce się spotkac, a ja się zastanawiam o czym by tu mozna pogadać
u nas też sie relacje z naszymi znajomymi zmieniły diametralnie. szczególnie po naszym wyjeździe z kraju. ale na szczęście tam poznaliśmy równie symaptycznych ludzi i częściej z nimi utrzymujemy kontakty.

Cytat:
Teraz dopiero zaczaiłam o co chodzi z nickiem mustique Bo zawsze się zastanawiałam nad tym że taki ciekawy oryginalny i dopiero dzisiaj sprawdziłam że to jedna z wysp karaibskich
a tu nic oryginalnego! po prostu kiedyś pomagałam bratankowi pisać pracę z geografii o jakiś wyspach kanaryjskich i przeglądajac cholerny internet natknęliśmy sie na bajeczne zdjęcia z tej wyspy. i tak została mi ta nazwa. a moim marzeniem kiedys tam pojechać, powygrzewać sie na słońcu. ale kiedy???? za 100 lat- jak odkujemy sie po weselu!
Stary 2009-11-03, 16:41   #2648
bambusiek
Zakorzenienie

Jeju, ostatnio kompletnie nie nadążam za czytaniem A jak wrócę w sobotę z Krakowa, to chyba kilka godzin mi zejdzie

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Ja bym chciała sama zrobić zaproszenia, ale ja to jestem taka totalna minimalistka więc i nasze zaproszenia podejrzewam że będa minimalistyczne

Zadzwoniłam właśnie do mojej kuzynki, powiedziałam o wrześniu i sprawa już jest na szczęscie za mną Wrzesień został zarezerwowany przeze mnie, aczkolwiek kuzynka bardziej przychyla się ku letnim miesiącom
Super, że sprawa z kuzynką tak fajnie się rozwiązała

Cytat:
Ech, jest masakra!! Szef wczoraj przywiózł komputer, okazało się że absolutnie NIC w nim nie ma....moje notatki do szkoły, wszystko odnośnie ślubu, CV, zdjęcia z imprez,....stracone! Ale to pal licho, notatki miałam wydrukowane,resztę jakoś odzyskam. Najgorsze jest to że cała baza klientów, ich zaświadczenia, pisam z firm, kalkulatory do wyliczenia składek, nie mam nic
Współczuję Znam ten ból.
Pisałam Wam chyba, że jak wróciłam we wrześniu po urlopie to też miałam wszystko pokasowane. Tzn. prywatne rzeczy, których niestety nie odzyskałam Od tego czasu wszyściusieńko zgrywam na pena... Dzisiaj profilaktycznie też muszę...

Cytat:
Znowu coś nowego mi przyszło do głowy Bo ostatnio jak rozmyślałam o plenerze to stwierdziłam, że fajnie byłoby popstrykac trochę fotek w szkole (w technikum w którym sie poznaliśmy) i zaprosić znajomych z klasy bo to oni nas wspierali na początku naszego związku czyli prawie od pierwszej klasy i oczywiście naszą wychowawczynię, bo ona to taka szkolna mama była i kibicowała naszemu związkowi jak nikt inny

co wy na to ??
Super pomysł My też chodziliśmy razem do szkoły, ale chyba bym tam nie robiła sesji, bo zmienił się dyrektor i wątpię czy by się udało.

Gdyby pójść Twoim pomysłem, to powinniśmy mieć sesję na pielgrzymce, bo to na niej rozpoczęła się nasza historia.

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
hmm to dzisiaj bialy dnajec przeszukam ale w zakpcu dzwonilismy chyba wszedzie i nic... a poza tym w tym roku sobie duzo wymyslilo ze trzeba na 5-6 nocy przyjechac w pakiecie inaczej nie rezerwuja a mielismy juz pare pensjonatow sprawdzonych i nic...
Mogę podać nr do takiej chatki, gdzie byliśmy we wrześniu. Położona koło wyciągu na Nosal, u bardzo miłej pani

ZAPROSZENIA - chciałabym sama, ale nie wiem... Potrzebujemy ok. 10-15 sztuk. No i kilkadziesiąt zawiadomienio-zaproszeń. Myślałam, żeby zaproszenia zrobić takie superaśne, a te drugie proste, klasyczne.
Muszę podpatrzyć wzór taki i taki na all...

Trochę mnie zmartwiłyście tymi napojami.... U nas ma być płatne od wypitych...
_________________________ _____

A mi się dziś nie chce nic, a tymbardziej jechać jutro 6 godzin na drugi koniec Polski
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 16:45   #2649
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Już w domku cieplutkim, a na dworze piździ jak w kieleckim I właśnie jem pierwszy posiłek, bo muszę się wziąc za siebie

Cobra ja mam odwrotnie z wysokimi kozakami - nie mogą się zasunąc, bo mam grube łydki

Elunka teoretycznie wychodzę z pracy o 15.30, ale w praktyce o wiele wcześniej

Micia za 50 zł Ale miałaś nosa z tymi butami

Kasiulenkowo kuruj się kochana

Jola spaczone wymagania mają Ci pracodawcy

Lula moja babcia w ogóle nie pamięta o moich urodzinach. I w ogóle o niczyich, tylko z rodziny mojego wujka pamięta

Asia ja też dostałam okres, ale brzuch całe szczęście nie boli

T'ai czyli z najlepszymi koleżankami mamy podobnie

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 16:48   #2650
asia665
Wtajemniczenie

Ivona- eh kurcze biore tabletki anty i po raz chyba drugi mam taki przypadek że mnie boli brzuch az tak

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

asia665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 16:50   #2651
lasoa
Zakorzenienie

cobra ja tez pisałam do tego fotografa
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 16:51   #2652
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:

MiciaKicia świetne kozaczki. Ja niestety mam problem z wysoki bo mam strasznie szczupłe nogi i większosc butów po prostu odstaje:/ mało kiedy udaje mi się dopasować
Ja też na weekendzie dostałam od babci taki czerwony półgolfik i fioletowy golf taki z rozszerzanymi, krótkimi rękawami i klamerką z przodu i jeszcze 100 zł do tego, ale będzie przeznaczone na książkę dla koleżanki, ubezpieczenie i ksero książek

A nóżki też mam chudziutkie, ale nie lubię chodzić w spódnicach, więc zbytnio mi odstajacych cholewek nie widać

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 16:55   #2653
dottta
Zakorzenienie

Mustique - u nas oczepiny ograniczą się do rzucania bukietem i na pewno nie będzie typowych zabaw weselnych
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 16:55   #2654
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

sesje zdjęciowe na pielgrzymce, w szkole..

to ja powinnam na weselu
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 16:57   #2655
Mustique
Lena

ja też mam chude nogi i buty wysokie odchodzą
Stary 2009-11-03, 16:57   #2656
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
o fajowe. ja wezme wieczrem albo jutro zrobie zdjęcie swoich butków kozaków bo podobne nawet,takie wysokie

a ja bym CV skłądała nawet bez doświadczenia. Teraz do pracy to trzeba się pchac jak nie drzwiami to oknami. nawet bez doświadczenia.
mnie to wpienia jak mówią człowiekowi,że jak studioje ZAOCZNIE to jest niedyspozycyjny i go nie chcą,że tych 2 weekendów na miesiąc nie pogdza z pracą. Moja siostra tak usłysząłam nie raz. a do tego tekst "nie pracujesz w weekendy-to cie nie ma". najlepiej wyszyskiwac ludzi do ostatniej kropli nerwów ja bym tego co zatrudnia i uwaza studia zaoczne nawet za przeszkodę spytała czy lepiej by było mieć sama podstawówke i byscie mnie przyjeli,bo zaczne tak w cv wpisywac wkońcu.... każą być wykształconym, z dośwaidczeniem,3 językami najlepiej,być do tego młodym pieknym i zgrabnym i chcieć pracować na 7 zł/h.... Polska rzeczywistśc mnie dobija, a potem sie dziwią,że za granice tyle młodzieży wyjezdza. lepiej robić gdzieś w świecie za ten 1000 euro a nie 1000 zł.... aaaaa... jestem zła....
no dokladnie... taka rzeczywistosc... ja tez tyle razy slyszalam ze "studentka zaoczna? a to dziekujemy"

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Ivona- eh kurcze biore tabletki anty i po raz chyba drugi mam taki przypadek że mnie boli brzuch az tak
moze zmien tabletki? ja zmienilam na inne i mnie po nich nie boli. a przy poprzednich bolalo tak, ze przedawkowalam przeciwbolowe tabsy...

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 16:58   #2657
lasoa
Zakorzenienie

Asiu i jakie macie podstanowienie dotyczace slubu ?
Stary 2009-11-03, 16:58   #2658
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Asia ja odstawiłam tabletki, bo chyba to nie jest odpowiednia metoda dla mnie.

Joanwi zazdroszczę babci, ale za to mam taką mamę

64 => 55
Stary 2009-11-03, 17:00   #2659
lasoa
Zakorzenienie

ja odstawiłam tabletki 2 lata temu, bo lekarka zgadywała i zaburzyła mi hormony i teraz mam problemy jakie mam.......... :/
Stary 2009-11-03, 17:01   #2660
Mustique
Lena

Cytat:
Mustique - u nas oczepiny ograniczą się do rzucania bukietem i na pewno nie będzie typowych zabaw weselnych
ja będę rzucać podwiązką. i zabawy też będą. u na sbędzie wiele młodych ludzi i zabawy są dla nich. orkiestra będzie wiedzieć że ja w żadnej z zabaw nie chcę brać.

dziewczyny powiedzcie mi jedną rzecz- przy powitaniu gości i państwa młodych rozlewa sie szampan do kieliszków. a ja nienawidzę szampana, nieprzełknę. nie będzie to jakimś przestępstwem jak poproszę zeby nalano mi tylko trochę, albo wodę do kieliszka??? no próbowałam wielokrotnie na innych weselach pić i nie przechodzi mi... a we własne wesele głupio będzie kieliszek odstawić- przecież potem mam go rzucać za siebie.
Stary 2009-11-03, 17:02   #2661
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
ja odstawiłam tabletki 2 lata temu, bo lekarka zgadywała i zaburzyła mi hormony i teraz mam problemy jakie mam.......... :/
a to jakie masz problemy jesli mozna wiedziec? Tez mnie czeka odstawienie tabletek ehm

Stary 2009-11-03, 17:03   #2662
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie
Piotrek to się pewnie cieszy, że ona tak tu rzadko bywa i nie musi jej oglądać ale na weselu musi być koniecznie

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
a to dziwnie, bo mnie tam nic nie boli

muszę poczekać jeszcze z ćwiczeniami bo za dużo na obiad zjadłam i czuję się jak słoń, ale takie dobre było że nie mogłam się powstrzymać (zwłaszcza barszczyk czerwony)
na dworzu wichura dalej, a ja z herbatką teraz siedzę i książkę czytam

co do butów, to ledwo znalazłam kozaki bo łydki też chude mam jak patyki, ale szpilki więc tylko do spódnic będą
do spodni botki krótkie kupiłam za 80 zł
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 17:03   #2663
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
ja będę rzucać podwiązką. i zabawy też będą. u na sbędzie wiele młodych ludzi i zabawy są dla nich. orkiestra będzie wiedzieć że ja w żadnej z zabaw nie chcę brać.

dziewczyny powiedzcie mi jedną rzecz- przy powitaniu gości i państwa młodych rozlewa sie szampan do kieliszków. a ja nienawidzę szampana, nieprzełknę. nie będzie to jakimś przestępstwem jak poproszę zeby nalano mi tylko trochę, albo wodę do kieliszka??? no próbowałam wielokrotnie na innych weselach pić i nie przechodzi mi... a we własne wesele głupio będzie kieliszek odstawić- przecież potem mam go rzucać za siebie.
ja tak mam z wodka wiec bede pic wode mozesz sobie nalac wody albo moze jakis inny aolkohol? winko nsprzyklad? Nic sie nie stanie.. Tu chodxzi tylko o rozbicie kieliszka i o spiewanie 100lat

Stary 2009-11-03, 17:05   #2664
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
Już w domku cieplutkim, a na dworze piździ jak w kieleckim I właśnie jem pierwszy posiłek, bo muszę się wziąc za siebie

Cobra ja mam odwrotnie z wysokimi kozakami - nie mogą się zasunąc, bo mam grube łydki

Elunka teoretycznie wychodzę z pracy o 15.30, ale w praktyce o wiele wcześniej

Micia za 50 zł Ale miałaś nosa z tymi butami

Kasiulenkowo kuruj się kochana

Jola spaczone wymagania mają Ci pracodawcy

Lula moja babcia w ogóle nie pamięta o moich urodzinach. I w ogóle o niczyich, tylko z rodziny mojego wujka pamięta

Asia ja też dostałam okres, ale brzuch całe szczęście nie boli

no tak tylko ze perwszy raz sie w suie chyba zdarzylo ze zapomnialam tym bardziej ze mam rowne 10 dni po moim tacie a jej synu....

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 17:07   #2665
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
ja tak mam z wodka wiec bede pic wode mozesz sobie nalac wody albo moze jakis inny aolkohol? winko nsprzyklad? Nic sie nie stanie.. Tu chodxzi tylko o rozbicie kieliszka i o spiewanie 100lat
Ja też wódki nie przełknę.

Co do zabaw to u mnie młodzi ludzie oscylują wokół 30stki i raczej za zabawami też nie przepadają więc u nas nie będzie

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2009-11-03 o 17:09
Stary 2009-11-03, 17:08   #2666
Mustique
Lena

Cytat:

dzięki za odpowedz. poproszę teściową o nalanie białego wina, albo jakąś wodę. ludziska niech gadają- a co mi tam!
Stary 2009-11-03, 17:08   #2667
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Lasoa u mnie takie krótkie branie tabletek pomagało

Mogę dziś z Wami dłużej posiedziec i nikt mi za uchem nie ględzi "Znowu na tym forum siedzisz?" Jedyny plus

Mustique a to nie pije się wódki i wody przed wejściem, a szampan dopiero na sali w ładnych kieliszkach?

T'ai no normalnie wypisz wymaluj ta sytuacja

64 => 55

Edytowane przez ivona84
Czas edycji: 2009-11-03 o 17:12
Stary 2009-11-03, 17:10   #2668
Mustique
Lena

Cytat:
Ja też wódki nie przełknę.
a ja wódkę i owszem. to paskudztwo przełknę!
Stary 2009-11-03, 17:12   #2669
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
a to jakie masz problemy jesli mozna wiedziec? Tez mnie czeka odstawienie tabletek ehm
Brak libida, zaburzone hormony, rozregulowana miesiaczka i wiele innych.........

Przepisała mi w ciagu pol roku 6 roznych anty, bez badan.

Teraz mam zanizony hormon żeński a zawyżony męski. i jest super
Stary 2009-11-03, 17:14   #2670
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
a ja wódkę i owszem. to paskudztwo przełknę!
ja przynajmniej nie jestem sama bo z Tż'tem oboje wódki nie znosimy a szampana uwielbiamy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości