![]() |
#2251 |
Raczkowanie
|
Dot.: zakupy na Coastal Scents
Pędzle : MAC zdecydowanie lepszy, jeśli o oryginałach mówimy oczywiście
Paleta : z CS się nie opłaca, po pierwsze wysyłak bardzo idzie w górę, po drugie to samo duuużo taniej kupisz na ebay Zamówienie i wysyłka : przeszukaj wątek, wydaje mi się że ktoś tłumaczył co i jak po kolei, koszt wysyłki zależy od wagi a to czy do Opola czy Warszawy to już nie ma znaczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
ja to chyba z ebay zamowie palete 88 bo 120 manly jest koszmarna :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2253 |
Raczkowanie
|
A moje pędzelki dotarły właśnie, kurcze...nawet 10 dni to nie trwało. WoW
![]() ![]() Też bym chciała paletkę neutrali, tylko broń boże błyszczących....i jakąś dużą paletę kolorowych, może 120? albo 180??? Też myślę nad ebuy'em , ale w sumie po doliczeniu kosztów przesyłki wychodzi podobna cena, a oczekiwanie będzie krótsze i boje się,czy po drodze z tajwanu albo innego kraju nie dotrze ona w proszku....Nie kupowałam jeszcze nic , choć konto mam... Oby nie pojawiały się teraz żadne fajne promocje na CS bo upadnę na głowę i znowu zamówię...potrzebuę jeszcze dosłownie kilka sztuk pędzelków ;P Wiem, to już normalnie choroba...
![]() |
#2254 |
Zakorzenienie
|
jak chcesz neutralna to praktycznie nieblyszczaca jest 28 neutral, 26 jest w wiekszosci perlowa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2255 |
Raczkowanie
|
Oj kusisz, kusisz...tak, ta 26 zdecydowanie bardziej mi się podoba...
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
tylko ona jest perlowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2257 |
Przyczajenie
|
hej
![]() mam pytanie jak sądzicie które pędzle będą lepsze ? Firmy MAC czy CS ? aha i czy któraś z was miała jakiś korektor firmy CS ? Wydaje mi się, że są rewelacyje, jednak przed zakupem chcę się upewnić ;p ![]() Myślę jeszcze nad paletą 88 Piece Makeup Palette i różami z góry dzięki ![]() aaa i jeszcze jedno : chciałabym kilka rzeczy zamówić na stronie Coastal Scents, ale nie wiem jak ? ? ![]() ![]() Ile kosztowałaby przesyłka ( dokładnie to do Opola ) . Czy ktoś może zamówiłby ze mną ? bo sama szczerze mówiąc torchę się boję ... nie wiem jak ! :// |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież już dostałaś odpowiedź.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2259 |
Przyczajenie
|
tylko chciałam się upewnić czy to nadal jest aktualne ![]() ale zamówienie chciałabym złożyć dopiero pod koniec tego miesiąca na kwote mniej więcek 30 $ może trochę więcej ;p także pod koniec miesiąca napiszę mam napisać co chcę ii ? jak mam zapłacić ? przez PP ? później wszystkie informacje podajesz? przepraszam, że tak się wypytuję, ale pierwszy raz będę kupowała na tej stronie i nie zabardzo się jeszcze orientuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2260 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Ciekawe dlaczego mi policzyło prawie 16$ za wysyłkę za kilka pędzli i 3 błyszczyki w promocji
![]() Zrobili promocję, ale podnieśli ceny wysyłki, czy mi się wydaje ![]()
![]() |
#2261 |
Raczkowanie
|
hej! Ja dzisiaj zrobilam zamowienie na CS na $99.75 do tego $45.50 wysylka, ale co mi tam
![]() ![]() Nie moge doczekac sie palet, tym bardziej ze same super opinie czytalam i ogladalam na YT. Mam juz kilka palet z CS, oczywiscie zadowolona jestem, ale zalezy mi aby miec wszystkie. No i MACa nalogowo zbieram. Czekam wlasnie na puste palety MACa i bede przekladala moje roze i cienie, a opakowania zaniose na wymianke. Ogolnie to musze zrobic nowa organizacje kosmetykow, bo przemeblowanie zrobilam, wiec jak przemeblowanie to i segregacja kosmetykow. A ze beda nowe palety to i musi byc wiecej miejsca na palety, a bede miala wiecej miejsca w organizerach, czyli wypadaloby je czyms zapchac. Ja kosmetyki zamawiam do UK, bo tutaj mieszkam. I zapewne tutejszy HMRC sie mi doczepi i dorzuci odpowienia doplate. Miala ktoras z Was doswiadczenie z Brytyjskim Urzedem Celnym? Jakie sa koszta? Wiem, wiem... Moge poszukac ale leniwa jestem ![]() Pozdrawiam i caluje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoś zauważył promocję -25% na wszystko
![]() Od kiedy zawodzą mnie ich newslettery, które nie dochodzą, bądź dochodzą ostatniego dnia promocji, staram się czasem sama zaglądać na stronę CS. Przed chwilką klikam i widzę... "Cyber Monday 25% off" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
Ja dostałam jedną wiadomość w piatek , że wszystko do 30. 11 do północy - 25% ....
a dziś druga wiadomość.. cyber poniedziałek - 25%.... wychodzi na to samo ![]()
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
gdyby nie koszty wysyłki zamówienia byłyby częściej robione
![]() może to i lepiej ![]() ma pędzelki i całkiem fajne.
![]() |
#2265 |
Zadomowienie
|
witajcie mam pytanie czy któraś z Was może coś powiedzieć o tej palecie?
http://www.coastalscents.com/cfwebst...ow-palette.cfm czy te cienie są w ogóle wydajne i na ile starczają przy częstym użytkowaniu. i jak to wygląda z zamówieniem i przesyłką? z góry dzięki za odp ![]()
![]() |
#2266 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2267 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
ajjjj, doszło moje CS
![]() ![]() oczywiście - błyskawicznie i bez vatu ![]() ale mi Mikołaj prezent sprawił ![]()
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
wyglądają tak że....
![]() Daj znać jak sprawują się w trakcie użtkowania ![]() Szkoda, że zamówiłam tylko 1 błyszczyk...na real fotce wyglądają o niebo lepiej niż na ich stronie ![]()
![]() |
#2269 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Noooo tego największego używałam - jest nieco twardszy od pędzli EDM i TBS, ale jednak bardziej miękki (zdecydowanie!) Od Rossmannowskiego (tego jedynego, którego mam ![]() Do primera się sprawdził ![]() A co do błyszczydeł - to pierwsze nałożenie było tragiczne ![]() ![]() ![]() W Coral Funk już się zakochałam ![]() Nude nieco rozjaśnia kolor usta, są takie mleczno-różowawe. Ale nie "wybiela" ich baaardzo. A trzeciego jeszcze nie testowałam ![]()
![]() |
![]() |
#2270 |
Przyczajenie
|
Robi ktoś zamówienie bo chętniebym się dołaczyła do niego
Edytowane przez YagodaBieszczady Czas edycji: 2009-12-08 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2271 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Serdecznie polecam ten pędzelek: http://www.coastalscents.com/cfwebst...ngle-liner.cfm
![]() Jest REWELACYJNY!!!! Byłam sceptycznie nastawiona do niego, do tej pory malowałam się albo kałamarzami, albo - w przypadku linerów z CS - pędzlem skośnie ściętym, takim o: http://www.coastalscents.com/cfwebst...iner-brush.cfm Ale są nie do porównania ![]() ![]() Aż mi się humor poprawił ![]()
![]() |
#2272 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny! strasznie dawno mnie nie bylo ale mam male pytanie czy w najblizszym czasie bedziecie organizowaly zamowienie z cs?!! chetnie bym sie zalapala na jakas mala kwote;p prosze o odp. pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2273 |
Przyczajenie
|
JA TEZ!! JA TEZ!!.... jestem chetna na zamówienie jednej palety
![]() http://www.coastalscents.com/cfwebst...al-palette.cfm Jestem z Legionowa, ale codziennie jestem również w Warszawie ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy znajdzie się chętna do złożenia zamówienia zawierającego paletę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2275 |
Raczkowanie
|
Czy ta paletka 88 cieni z CS to jest ta sama co na allegro http://www.allegro.pl/item850824144_...igmentowe.html ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2276 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Jeszcze nie widziałam palety z CS z tak umieszczonymi aplikatorami. Zawsze sa one na wieczku po obydwu stronach lusterka. I jakieś blade te kolory ![]()
![]() |
![]() |
#2277 |
Raczkowanie
|
dziękuję za odpowiedź. Szukam gdzie można właśnie zakupić paletę cieni CS na jakieś stronie polskiej, ale nie widze ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2279 |
Raczkowanie
|
no w sumie to masz racje, ale jeszcze dzisiaj przeglądałam Allegro i zobaczyłam paletke http://www.allegro.pl/item860342694_...8_pigment.html
identycznie wyglądającą jak CS: mocne kolory i pacynki do cienia przy lusterku. Ten zestaw wygląda na ok jak myslisz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2280 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Nie wiem, czy to nie jest MANLY ![]() Ja mam zdaje się 88. Więc może niech się wypowie ktoś, kto ma 96 - bo nie wiem, czy może wcześniej ich nie było po prostu?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.