|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
nie rusza mnie najgłębsze wspomnienie wiercące całym sobą we mnie tworząc katastrofy.
skoro wbijają w ciebie ostrza najwięksi, będący zawsze, więc czy ci, którym zostały otworzone drzwi z momentu na moment, w momencie spojrzenia niemal pierwszego nie rozdrobnią cię w drobne kawałki siekierą czasu? nie mam ochoty na zrobienie prania, na wywieszanie jego pięknego zapachu na balkonie patrząc wysoko. nie jestem silna, ani bezsilna, jestem bezpłciowa, duszona własnymi rękoma, poddaję się, ale nie widać, cierpię w skórze, oddycham niesłyszalnie. jak niezrozumiale patrzę na słońce, nie mogac wyleczyć się choćby deszczem. dziękuję, że mogłam być choć przez chwilę PIĘKNA.
|
|
#3422 |
|
Raczkowanie
|
miło.
![]() ___________ już dawno czułam, że coś nie tak. lecz jak, lecz co? mam się rozpłynąć wśród chmur? próbowałam wiele razy, wszystko na nic. wszystko nie tak, jakiś upór w twojej twarzy. miłość dużo może, ty przy niej prawie nic. żaden mnie smak nie kusi tak. dziś miłość ci nic nie wybaczy.
|
|
#3423 |
|
Raczkowanie
|
kolorowe liście obijają się o moje ciało.
szaro - bure niebo. a Ty mnie na wyspy szczęśliwe zabierz.! K. I. Gałczyński. karmelowe niebo bez prawa jazdy. tutaj wszystko ma słodki smak. to minie. idź prędko do kuchni i wypij dużą szklankę czystej wody. ' Skąpiec' do twarzy Ci z rumieńcami. W pamięci wciąż rozbrzmiewa Twój śmiech.
|
|
#3424 |
|
Raczkowanie
|
' Jestem tu krótko, ale kocham Cię normalnie. <3 [ Chciałam Być ]
i okradaaaam co chwile. ;* _________________________ _____ ` przed całym światem, udajemy wciąż szczęśliwych. ` i kiedyś powiedziałeś; " Już na zawsze Tylko Ty" a dziś mówisz jej to samo. ` przecież obiecałeś mi, że będę szczęśliwa, że będziemy szczęśliwi. ` Kiedyś byłeś tylko dla mnie, no tak, kiedyś. ` Teraz tak obco mijamy się. ` już nie mogę patrzeć w Twoje oczy. \oł. wybaczcie, że takie beznadziejne i tak mało, ale zmęczenie ! .; \ |
|
|
|
#3425 |
|
BAN stały
|
I spojrzał na Nią parą najbardziej niebieskich z wszystkich niebieskich oczu. Widziała w nich wszystko. Wszystko czego potrzebowała. <3
|
|
|
|
#3426 |
|
Zadomowienie
|
;**
come back.
wstrętnie się żyje bez was! ;** dziękuję rybeńki, że pamiętałyście o mnie, mimo że w tej części nie dodałam żadnych opisów - chwaliłyście mnie - aż chce się żyć (tworzyć) dla takich istotek jak wy! ;** wielki buziak dla każdej ♥ __ Zabiorę to, co moje! - knuła słodko-niebezpiecznym głosem. mam piętnaście czy tysiąc lat? pamiętasz nasze miętowe pocałunki? twoje trzcinowe ciało jest okryte tylko niebem jestem tobą nienasycona od pocałunków mężczyzny usta kobiety nie bledną, raczej odnawiają się jak księżyc a wiatr wiał nam w twarze deszcz wyrzeczeń, pożegnań i biletów metra.
|
#3427 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mistrzynie? Chyba lekko zawyżasz moje zdolności ![]() Dziękuję ![]() ______ 1. Jestem cała rozsypana. Jak puzzle o motywie pustyni. W tysiącach kawałków. 2. Przeżuwała kęs śniadania przez dobrą minutę i czuła, że coraz większy gul staje w jej gardle, nie pozwalając przełknąć. Nawet przełyk się buntuje i odmawia pokarmu od kiedy Cię nie ma. 3. Jestem zapałką, a ty moim pudełkiem. Nie będę lśnić bez Ciebie. 4. Ciągle chodziła niewyspana i wpadała na pobliskie drzewa. Zbyt długo siedziała nocą wypatrując spadającej gwiazdy. Nie widziała już innej nadziei na Twój powrót. 5. Zawiązałeś mi szalik i nałożyłeś czapkę na czerwone uszy. Nie rób tego więcej. Dajesz mi złudną nadzieję. 6. Coraz baczniej przyglądała się twarzom mijanym na ulicy. Może któraś z nich będzie miłością jej życia. 7. I tak stoimy po dwóch różnych stronach ściany bojąc się otworzyć drzwi by czasem się nie spotkać. 8. Ekshibicjonistka uczuciowa. 9. I tak siedziała z twarzą ukrytą w dłoniach delikatnie zerkając na odjeżdżający pociąg, w którym siedziała miłość jej życia. Odeszła bez pożegnania, bez całusa w policzek, nawet bez fałszywego "Było miło". 10. Zabieraj stąd swe krokodyle łzy. 11. Czuła niepohamowany wstręt do życia, do dzwoniącego co rano budzika i do Pani w warzywniaku. Czuła niechęć do Ciebie, bo odszedłeś i do siebie, że nie próbowała Cię zatrzymać. 12. Równo kroiła kapustę. Który to już raz gotowała by o Tobie nie myśleć tylko po to, by za dwie godziny posiłek wylądował w koszu. Bo jeść też przez Ciebie nie mogła. 13. I znowu wracała w wymiętej sukience. Nie, nie przez niego. To z bólu jej dłonie zaciskały się na miękkim materiale. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3428 |
|
BAN stały
|
Kiedy patrze w Twoje oczy wiem , że nie chce już niczego szukać <3.
|
|
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
Musiałam stracić przeźroczystość na którejś z tamtych dróg
|
#3430 |
|
BAN stały
|
Kamisha, Extremalna . Kochane zaszczyt być w Waszych Top.
;*Te drobne ciało skrywa tak wielkie serce. Wiesz, że nie jaram, weź za mnie bucha, głęboko w płuca, za wszystkie nasze dni <3 To co nasz łączy mówią na to fluidy. Jestem jak nitro, Ty to gliceryna. Nasze życie wiruje, jak kule w bębnie totolotka. Odrywam się od myśli skażonych brudem. Kiedy wynosi mnie ponad tęczę. Czasy, kiedy życie nic dla mnie nie znaczyło było chwilą. Siłą, wyrywałam z serca miłość. Co wczoraj pytaniem, dziś odpowiedzią. Mogłabym jechać na przeciętych hamulcach, i wiedzieć, że w twarz nie wystrzeli mi poduszka. Umrzemy na śmierć, nic nie zabierze magii. Spijam słowa z Twoich ust - bezwarunkowa miłość ! Zabiłby za mnie, zamordowałabym za niego. Aż ziemia się zatrzyma, ani chwili krócej. W podwiązkach noszę rewolwery na Twoich wrogów. Bez Ciebie życie w mieście, przez tydzień deszczu, Wygląda nietrzeźwo, w zatęchłym powietrzu. |
|
|
|
#3431 |
|
Zakorzenienie
|
na cale szczęście wiem jak rade dać bez wiary pochmurne niebo nam na głowe się nie zwali jak mogleś odejść stąd w taką nie ludzką noc. tak mi przykro... chciałabym jeszcze raz. znalazłam wielu, którzy drogę pokazali amfetamina ma słodki smak nie widać drogi przez mgłe listopad włazi do miast czemu mnie zostawił?
|
#3432 |
|
Raczkowanie
|
Witam!Jestem nowa- liczę na ciepłe przyjęcie
![]() W życiu chodzi o to aby być trochę niemożliwym Bezbożnicy nie wiedzą co się święci! Bezczelnie emanuje ze mnie szczęście. One kozie death! Dwa słowa.Dziewięć liter.Trzy sylaby. Przepraszam za ewentualne powtórki ![]() |
|
|
|
#3433 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
*Czasami warto spróbować. *Chcę poczuć się znowu szczęśliwa. Pomożesz mi? *Pokaż mi proszę, że świat może wyglądać inaczej. *Uśmiechem Ci powiem 'teraz Twój czas' **** *** **** *Zapach róż ukołysze mnie do snu.. *Wysłałam sms'a z krótkim "Dobranoc". Teraz spokojnie mogę iść spać. *Zatańczę na krawędzi świata licząc, że znajdziesz się obok. *Zaszyta w pokoju z kubkiem herbaty i książką zapominam, że istnieje świat.
|
|
#3434 |
|
Raczkowanie
|
Z daleka patrzę na Ciebie i zastanawiam się czy może nadal czujesz to samo co ja? Bo co mam myśleć kiedy Twoje zachowanie wskazuje, że 'sam nie wiesz czego chcesz' ? Przytulasz jak dawniej... Całujesz jak dawniej... Tylko... Tylko, że opanowujesz się z tym przy kumplach. Boisz się ich reakcji, że zobaczą, że TY to jednak nie taki 'twardziel' ? ;/
Odchodzisz? Odejdź raz na zawsze! Nie rób nadziei, że znów wrócisz kiedy zatęsknisz.. Kiedy nagle uświadomisz sobie, że jednak 'nie byłam taka zła...
|
#3435 |
|
Raczkowanie
|
Śpij Kochanie, jeśli gwiazdkę z nieba chcesz dostaniesz. !
Czasami lepiej jest nie wiedzieć wszystkiego... Są takie dni, kiedy chce się przytulić ulubionego misia wtulić w podusię i płakać.. ![]() Blizny na moich rękach-Pamiątka po tym, że Cię kiedyś kochałam... |
|
|
|
#3436 |
|
Raczkowanie
|
Pewnego dnia ludzkości znajdzie sposób na wsadzenie 12 par butów, 4 kurtek, 3 płaszczy i garderoby wielkości przeciętnego salonu do walizki o wymiarach 35 na 50 cm, a wtedy nic już nie zmąci urody wszechświata.
Gówno warte oglądanie dobrych filmów, gdzie do nich rzeczywistości? Szukanie odpowiedzi, akurat. Ja już nawet nie mam pytań. W nikotynie najbardziej cenię to, że mnie zabija. Edytowane przez MamCieGdzies Czas edycji: 2009-11-03 o 18:58 |
|
|
|
#3437 |
|
Zadomowienie
|
Chcę Ci tyle dać...
Nie mogę Cię zapomnieć. Znów stoję tu i czekam, widzę Cię z daleka tak zwyczajnie mijasz mnie... Chcę byś mnie miał.
|
|
|
|
#3438 |
|
Raczkowanie
|
...i jeszcze coś...
Kobiety i koty zawsze robią co chcą.Mężczyźni i psy niech się z tym pogodzą. A nas było dwoje.Teraz nas jest po jednym. Tak,poszliśmy z tamtąd razem.Było nędznie,szaro i nie padał deszcz.Potem też nic się nie stało;tylko szliśmy. |
|
|
|
#3439 |
|
Zadomowienie
|
Gadu, gadu stary dziadu,trza się do roboty brać
|
|
|
|
#3440 | |
|
Raczkowanie
|
ToOnaBoginiSeksu- dobrze że wróciłaś :P Opis przynajmniej Ci zabrałam :P hihihi
Chocolaaate- No witam I powodzenia Cytat:
Pamiętam jak Cię dostałam. Byłeś wtedy ładny, nowy- jeszcze nieodfoliowany. Z ponoć dożywotnią gwarancją producenta. Zużyłeś się ale masz kolejną szansę, walcz nie ukazuj że jesteś gratem.
.
|
|
#3441 |
|
Rozeznanie
|
a zastanawiałeś się kiedyś, czemu ktoś dodał za dużo barwnika niebieskiego do nieba i za dużo zieleni do trawy?
nie pamiętam że twoje włosy pachną wiatrem, a usta mają odcień perlisty. nie pamiętam. widzę, kiedy twoje oczy są bardziej smutne, a kiedy bardziej niebieskie. spojrzał na mnie co najmniej za mocno, za długo, za natarczywie. chciałabym cię dostać pod choinkę. za dużo wypiłam, za mało powiedziałam, za szybko uciekłam, za późno zrozumiałeś. gdybyś. |
|
|
|
#3442 |
|
Raczkowanie
|
powiedziałam ci wszystko, otworzyłam się i pozwoliłam ci wejść .
sprawiłeś że poczułam że wszystko jest dobrze, raz w życiu . teraz wszystko co odeszło jest takie jakbym udawała ze jesteśmy wciąż razem lecz takie popękane w środku .
|
#3443 |
|
Raczkowanie
|
Zostało mi tych kilka miejsc
Nasza przeszłość mieszka w nich Choć nie słyszysz moich słów Choć te słow są na wiatr Chciałbym żebyś była tu... Skończyło się tak nagle jak W ogniu ginie mała ćma Ostatni raz Popatrzeć w Twoje oczy Jeszcze raz Przy sobie poczuć cię Ostatni raz Tańczyć przez pół nocy Wspomnienia jak labirynt chwil Otaczają noce i dnie Gubię się powoli w nich
|
|
#3444 | |
|
Zadomowienie
|
Jaaa?
oo.. a czemuż to?![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja czekam na znak, kiedy gotowy będziesz już ![]() Taka szansa raz w życiu zdarza się.. Pomyśl, może ta szansa jest szansą na sukces..? ![]() A może by tak ja i ty? ![]() Daje Ci coś bardzo cennego: Miłość i szansę na szczęście. Nie zmarnuj tego. Teraz krok należy do Ciebie. Kelner. Proszę o szczyptę wzajemności. Myślę,że pomogłam choć troszkę.. ![]() Powodzenia ![]() ~*~ Słucham, gdy mówisz, więc teraz moja kolej.Patrz mi w oczy.Odpowiadam. Miedzy Tobą a mną nienawiści mur..
|
|
|
#3445 |
|
Wtajemniczenie
|
-nie będziesz w ogóle kochała?.
-nie. -ani mnie, ani nikogo innego? -tak jak cię kochałam. nie. nikogo. nigdy. i kiedy zobaczyłam jak patrzysz w inne oczy wódka z mojego stolika zniknęła najszybciej. Próbowałam sobie wmówić, że już nic do Ciebie nie czuję, z każdym kolejnym kieliszkiem wydawało się to łatwiejsze. I wódka, była wtedy jak tlen. Znów można było oddychać. Jestem tą sentymentalną idiotką, która oddałaby miliony za Twój uśmiech. najbardziej teraz pragnęła, by ją dotykał. By zamykał w ustach jej kolczyk z kawałkiem ucha. By wodził opuszkami palców po jej ramionach. I ona pragnęła dotykać jego. Jak to kiedyś powiedziała Magda o Bon Jovim?: „chciałabym ssać jego mózg. To znaczy jego mózg także”. Ona tak teraz miała. Pragnęła, by był. Teraz. Jutro. Zawsze. n i e m a C i ę. Napisałam te trzy słowa chyba już wszędzie. Ciągle nie potrafię sobie tego uświadomić. Budzę się jak każdego dnia , myję się szykuję do szkoły ... . Wracam , palę papierosa. Wszystko jest tak samo. Lecz bez Ciebie. |
|
|
|
#3446 |
|
Konto usunięte
|
cześć. to znowu ja. nie chciałabym ci przeszkadzać, ale mam ostatnią sprawę do załatwienia. pozwolisz, że opowiem ci o swoich uczuciach i już się ulatniam. wiem, że te sine i zapłakane oczy to nie twoja wina. przecież to ja ci zaufałam i wierzyłam w każde twoje słowo. wierzyłam w każdą twoją obietnicę, ale przecież nie musiałam więc jakby nie patrzeć to nie po twojej stronie wina leży. bo przecież jak ja niby w ogóle mogłam pomyśleć, że my, że ja, że ty, że w ogóle coś i kiedyś i na zawsze i tak pięknie. nie miałam prawa. a wiesz co teraz robię? siedzę w tym twoim ulubionym swetrze, na tym twoim ulubionym kocu, słuchając tej twojej ulubionej piosenki i płaczę. chociaż nie. nie płaczę. ja ryczę. wiesz co to znaczy ryczeć? wiesz co to znaczy być tak załamanym, bezsilnym i ****a nie być sobą? straciłeś kiedyś kogoś? zranił cię kiedyś ktoś? nie, nie obwiniam cię. przecież te bezsenne noce to nie twoja wina. to chyba wszystko o czym chciałam ci powiedzieć. narazie.
|
|
|
|
#3447 |
|
Zadomowienie
|
Zaczynam od nowa.
Nie oczekuję miłosnych wyznań ani zapewnień, ani przysiąg, że mnie kochasz, bo ja o tym wiem.
|
|
#3448 |
|
Raczkowanie
|
czeszcz
![]() ...i zapuścił sobie korzenie u mnie w sercu. bo miłość zawsze zwycięża. Bez względu na to, co powiesz lub zrobisz, jesteś na mnie skazany. -nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. -rzeka może zwolić, facet dostać rozumu. moją miłość masz wypisaną na twarzy. dupa . nie mam weny. aa, i dziękuję za wszystkie miłe słowa
|
|
#3449 |
|
Rozeznanie
|
Przy porannej kawie doszłam do wniosku, że mam ochotę komuś przypier.dolić.
wiesz kiedy docenisz, że straciłeś? kiedy budząc się rano z problemem nie będziesz mógł wykręcić mojego numeru, bo będziesz wiedział, że JUŻ nie odbiorę oto specjalność facetów:znikanie. O rany, prawie całe zycie przeleciało mi przed oczami! Co to znaczy czyżby to miałby być znak z góry? Oświadczam, że nigdzie się nie wybieram Nadzieja. dzięki niej ludzie cierpliwie pchają swoje taczki zamiast rzucić wszystko w diabły i uciec. czasami mam ochotę uciec stąd.. a najszybciej uciekałabym od swoich cholernych fobii. byłam inteligentną dziewczyną, dopóki się nie zakochałam. ile jeszcze razy mi to zrobisz? ile jeszcze dni będę musiała spędzić martwiąc się co się z Tobą dzieję?.. ile...?
http://www.lastfm.pl/user/styrana91 Edytowane przez dontgivemenames Czas edycji: 2009-11-03 o 19:44 |
|
|
|
#3450 |
|
Zadomowienie
|
Przypomnieć sobie, że codziennie muszę budować siebie od nowa, i żeby zrozumieć - po raz pierwszy w życiu - że kocham jakąś istotę ludzką bardziej niż siebie samego. pobiegnę za szczęściem, oddechem Twoich łez. [...] i nie patrz tak bardzo blisko, i nie podchodź tak bardzo głęboko. Waniliowe niebo bez prawa jazdy, na którym trawa ma słodki smak. Ciekawe, o czym myślisz w tym momencie... Ja właśnie żuję gumę dla dzieci, przystawiam do szyby nos. uchodzi z nas powietrze, z m i e n i a m y się. ogólnie jesteśmy szczęśliwi, że spotkaliśmy się w tę noc ..
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.

;* 

oo.. a czemuż to?