|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żałować?
Cytat:
![]() Co do autorki - jeśli nie robisz tego wbrew sobie, to jest ok. Gdybyś spotkała faceta, przy którym uginałyby ci się nogi z wrażenia, to byś się pewnie zgodziła. Luz, nic na siłę. A metryczką się nie przejmuj.
|
|
|
#32 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Co do pierwszego - nie zamierzam jeszcze długo..
![]() Co do drugiego - i wzajemnie Ale ja tu bywam często gęsto, tylko Intymne mnie już przerosło jakiś czas temu..![]() Szanelka - co do tego żałowania, chłopów itd. - Sapkowskiego nie lubię, ale facet z jednym ma rację: "Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." No, to tak na przyszłość.
|
|
#34 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#35 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Oczywiście, rozumiem, że 8 lat różnicy, to "tylko" 8 lat, nie 30. Ale rozumiem też, że taka różnica wieku -zwłaszcza w "tym" wieku może być problemem. Dwudziestodwuletnia studentka może wciąż mieszkać z rodzicami (lub sama-ale za pieniądze rodziców), być utrzymywana przez rodziców, więc nie tylko zależna od nich finansowo, ale bez doświadczenia -jak, kiedy opłacić rachunki, jak rozplanować budżet domowy, gdzie dorobić. A taki facet (30l.) pracuje już od paru lat, jest niezależny finansowo, mieszka sam i sam boryka się z problemami, o których dziewczyna może nie mieć pojęcia. I ta różnica może być zauważalna. Taka dziewczyna nie musi być niedojrzała i nierozsądna, tylko po prostu jest na innym etapie życia -wciąż bardziej "szkolnym" niż dorosłym.
|
||
|
|
|
|
#36 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.

Chociaż jak masz chęć, to łaj not
Byle facet był w porządku.
Bez jaj, przecież to tylko 8 lat różnicy 

Ale ja tu bywam często gęsto, tylko Intymne mnie już przerosło jakiś czas temu..![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)