Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać ;) - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-03, 11:40   #4681
Martita 88
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać ;)

to pytanie już chyba padło
Let it stay here
2.07.2013- prawo jazdy w kieszeni
Martita 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 11:42   #4682
eloi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rapifen Pokaż wiadomość
jak z tymi tarczami?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Tarcza_antyrakietowa

Prościej mówiąc , chodzi o to , że gdy dany kraj (grupa krajów) ma zespół radarów wykrywających zagrożenie "powietrzne" ( pociski rakietowe , zasięg różny ) i posiadając zespół wyrzutni rakietowych , może z dużym prawdopodobieństwem sukcesu zestrzelić w jak najbardziej bezpiecznej dla mieszkańców "spod tarczy" odległości/miejscu wystrzelony przez jakiegoś kretyna (np. z kraju o odmiennych wartościach i stopniu cywilizacyjnym , ale dysponującym jak najbardziej współczesnymi "zabawkami" wojennymi ) pocisk , niosący dajmy na to "milusią" bombkę atomową lub tym podobną fajną niespodziankę .
Koszty powstania takiego systemu są niebywałe , raczej nie do poniesienia przez tylko jeden kraj .
Co do kwestii zasadności tworzenia takiej tarczy . Jak uczy historia , gdy zapewnia się przeciętnego zjadacza chleba , iż jest super , to po jakimś czasie , gdy super przestaje być , ci , co nie przygotowali się na taką ewentualność , dostają po dupie . Zazwyczaj od tych , co do których "ludzkości" i "cywilizacyjnym" podejściu wiele mądrych głów zapewniało.
eloi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 11:46   #4683
florunia1010
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
na czym to polega, ze wieksze psy zyja krocej niz miniaturki?
u większych psów występuje po prostu większe obciążenie narządów wewnętrznyc- serca, płuc itd itd. W związku z większą wagą szybciej też "starzeją się" stawy, kości, kręgosłup. Tak po krótce.
Dotyczy to jednak tylko śmerci naturalnej, choroby takie jak nowotwory i inne swiństwa atakują po równo i duże i małe zwierzęta.
florunia1010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 12:24   #4684
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez florunia1010 Pokaż wiadomość
u większych psów występuje po prostu większe obciążenie narządów wewnętrznyc- serca, płuc itd itd. W związku z większą wagą szybciej też "starzeją się" stawy, kości, kręgosłup. Tak po krótce.
Dotyczy to jednak tylko śmerci naturalnej, choroby takie jak nowotwory i inne swiństwa atakują po równo i duże i małe zwierzęta.
dzieki
Stary 2009-11-03, 16:48   #4685
rapifen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eloi Pokaż wiadomość
http://pl.wikipedia.org/wiki/Tarcza_antyrakietowa

Prościej mówiąc , chodzi o to , że gdy dany kraj (grupa krajów) ma zespół radarów wykrywających zagrożenie "powietrzne" ( pociski rakietowe , zasięg różny ) i posiadając zespół wyrzutni rakietowych , może z dużym prawdopodobieństwem sukcesu zestrzelić w jak najbardziej bezpiecznej dla mieszkańców "spod tarczy" odległości/miejscu wystrzelony przez jakiegoś kretyna (np. z kraju o odmiennych wartościach i stopniu cywilizacyjnym , ale dysponującym jak najbardziej współczesnymi "zabawkami" wojennymi ) pocisk , niosący dajmy na to "milusią" bombkę atomową lub tym podobną fajną niespodziankę .
Koszty powstania takiego systemu są niebywałe , raczej nie do poniesienia przez tylko jeden kraj .
Co do kwestii zasadności tworzenia takiej tarczy . Jak uczy historia , gdy zapewnia się przeciętnego zjadacza chleba , iż jest super , to po jakimś czasie , gdy super przestaje być , ci , co nie przygotowali się na taką ewentualność , dostają po dupie . Zazwyczaj od tych , co do których "ludzkości" i "cywilizacyjnym" podejściu wiele mądrych głów zapewniało.

dziękuję za takie proste wyjaśnienie ale na początku gdy miały te tarcze być, to ludzie jakoś nie chcieli krzywili się. Czemu? Czy to było odczytywane jako jakaś łaska?

rapifen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 18:03   #4686
eloi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rapifen Pokaż wiadomość
dziękuję za takie proste wyjaśnienie ale na początku gdy miały te tarcze być, to ludzie jakoś nie chcieli krzywili się. Czemu? Czy to było odczytywane jako jakaś łaska?
Raczej nie chodziło o poczucie łaski wyświadczanej przez zamożniejszy kraj . Bardziej chyba o poczucie stwarzania zagrożenia dla ludzi mieszkających w pobliżu elementów takiej tarczy antyrakietowej - w ich odczuciu stawali się jakby głównym celem potencjalnych ataków ( choć akurat takie miejsca charakteryzują się szczególną ochroną ) .
Kolejnym punktem były obawy przed reakcją np. Wielkiego Brata ze wschodu ( Rosji ) - dzisiaj "śmieszne " w tym argumentowaniu jest to , że Rosja jakieś militarne ruchy poczyniła w swoim obwodzie kaliningradzkim już na bazie sprzeciwu wobec planów powstania elementów tarczy w Polsce i Czechach , i mimo aktualnego? wycofywania się USA z tego projaktu , to Rosja nie cofnęła swoich posunięć .
Jeszcze jedną sprawą były powody ekonomiczno-handlowe : według niektórych nasz eksport ucierpiałby , gdybyśmy "narażali się" przejmującym się jak nic naszymi interesami partnerom handlowym . I w ten deseń miej więcej argumenty padały . Że niby wszystko da się "załatwić" rozmowami i po co nam jakieś tarcze . O.
eloi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 18:06   #4687
rapifen
Zakorzenienie

O matko to bardziej skomplikowane niż mi się wydawało... Ehhh dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi ))

Stary 2009-11-03, 18:49   #4688
bura kocurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankasz Pokaż wiadomość
no i mój plan z robieniem pierogów z mięsem poszedł sie paść.. :/
ciekawe jak ja mam ugotować to mięso? przecież jak wyciągnę z worka to to będzie pływało w wodzie.. nawet nie wiem jak się w niej zachowa.
U mnie w domu jak robi się pierogi, to nadzienie robi się nie z mięsa mielonego lecz z takiego ugotowanego np. w rosole kurczaka, lub innego mięska, i dopiero po ugotowaniu jest mielone, doprawiane, dodaje się cebulki itd. i wtedy trafia do pierogów

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość

A ja mam pytanie dostałam od mamy cebulki jesiennych krokusów i w miejscu gdzie je wsadziłam wyrosły mi jakieś trujące grzyby czy to możliwe że pani w sklepie ogrodniczym miala pomylone cebulki i wyrosły mi te grzyby?? i czy w ogóle możliwe żeby wyrosły mi grzyby z cebulek
Hmm...może cebulki były zajęte przez strzępki grzybów...

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Żeby się tak wyświetlało, musisz wejść na profil osoby, której chcesz wpisać. Jak jej napiszessz, a ona Tobie, to u ciebie na prfilu będą jej wpisy, u niej Twoje, a jak klikniesz "pokaz dialog" to będzie rozmowa
Aaaa...no to źle odpowiedziałam, bo u siebie

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Cytat:
Napisane przez kaileight Pokaż wiadomość
skąd nagle biorą sie muszki owocówki, jeśli np owoce czy ciasto są zawiązane w reklamówce i na pewno z zewnatrz się nie dostana, a kiedy otworzy się pojemnik/ siatkę gdzie chwile leżały jest ich pełno?
One po prostu bardzo szybko się rozmnażają i są malutkie - wystarczy, że gdzieś w okolicy owoców pojawią się dwie muszki (których najpewniej wcale nie zauważymy) i zaraz się okazuje, że "znikąd" mamy całe stado muszek

bura kocurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 18:56   #4689
ankasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bura kocurka Pokaż wiadomość
U mnie w domu jak robi się pierogi, to nadzienie robi się nie z mięsa mielonego lecz z takiego ugotowanego np. w rosole kurczaka, lub innego mięska, i dopiero po ugotowaniu jest mielone, doprawiane, dodaje się cebulki itd. i wtedy trafia do pierogów
hmm ale tego mięsa musi być trochę.. U mnie jest 7 osób, które trzeba wykarmić i to nie jest taka prosta sprawa hmm

mam orta w poście? daj znać, nie obrażę się
ankasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 19:02   #4690
magda s.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bura kocurka Pokaż wiadomość

One po prostu bardzo szybko się rozmnażają i są malutkie - wystarczy, że gdzieś w okolicy owoców pojawią się dwie muszki (których najpewniej wcale nie zauważymy) i zaraz się okazuje, że "znikąd" mamy całe stado muszek
ale te dwie to z zewnatrz musza wleciec... czy jak?
(tez mnie te muszki nurtuja)
magda s. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 19:04   #4691
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
hmm ale tego mięsa musi być trochę.. U mnie jest 7 osób, które trzeba wykarmić i to nie jest taka prosta sprawa hmm
No ale chodzi o to, że taniej wychodzi kupić np. rosołowe, zrobić na nim zupę, a potem przemielić niż kupować tyle samo mielonego.

No i założyłam, że ty masz od razu mielone bo mówiłaś, że nie ma jak ugotować. Więc poradziłam, żeby udusić
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 19:08   #4692
ankasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
No ale chodzi o to, że taniej wychodzi kupić np. rosołowe, zrobić na nim zupę, a potem przemielić niż kupować tyle samo mielonego.

No i założyłam, że ty masz od razu mielone bo mówiłaś, że nie ma jak ugotować. Więc poradziłam, żeby udusić

tak tak

u mnie rosół robi sie najściej z "korpusu" kurczaka wiec tam mięsa nie ma za bardzo. Gdybym miała zrobić z udek to moze wyszło by więcej.. tylko ile tych udek trzeba?

Stary 2009-11-03, 20:00   #4693
tutaj
Zakorzenienie

Cytat:
no i mój plan z robieniem pierogów z mięsem poszedł sie paść.. :/
ciekawe jak ja mam ugotować to mięso? przecież jak wyciągnę z worka to to będzie pływało w wodzie.. nawet nie wiem jak się w niej zachowa.
Musisz ugotować mięsko w kawałku, a nie już zmielone Bierzesz np golonke (może to zly przykład.. - coś gdzie jest sporo mięsa, a nie tłuszczu), gotujesz, a po ugotowaniu obierasz tak jak np. na galaretę - odrywasz małe kawałki i dopiero to mielisz w maszynce. A potem już lecisz farsz normalnie Mam nadzieję, że się nie zniechęcisz, bo pierogi z mięsem są

edit: spoźniłam się

Edytowane przez tutaj
Czas edycji: 2009-11-03 o 20:02
tutaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 20:09   #4694
ankasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tutaj Pokaż wiadomość
Musisz ugotować mięsko w kawałku, a nie już zmielone Bierzesz np golonke (może to zly przykład.. - coś gdzie jest sporo mięsa, a nie tłuszczu), gotujesz, a po ugotowaniu obierasz tak jak np. na galaretę - odrywasz małe kawałki i dopiero to mielisz w maszynce. A potem już lecisz farsz normalnie Mam nadzieję, że się nie zniechęcisz, bo pierogi z mięsem są

edit: spoźniłam się
chodziło mi o mięso mielone, takie już zmielone ze sklepu, takie garmażeryjne, co sie już w oryginalnych opakowaniach-woreczkach znajduje chciałam iść na łatwiznę bo w końcu takie mięso jest łatwiej potraktowac jako farsz niż mięso które trzeba gotowąć, rozdzielac i jeszcze je mielić

co do pyszności, to faktycznie, są przepyszne. Chciałam zrobić sobie w domu, bo 6 zł za 10 pierogów w restauracji to zdecydowanie za dużo. A i nie wiadomo na jakie mięso trafisz- może akurat dostanie ci sie to 20 letnie o ktróym mówili w Uwadze?

Stary 2009-11-03, 21:05   #4695
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

mam dosyć dziwne pytanie
widziałam zapowiedź "Uwagi", poruszającej temat kierowcy [albo raczej : kursanta] , który podczas egzaminu na prawo jazdy potrącił przechodnia, czego skutkiem była jego /przechodnia/ śmierć.
oglądał ktoś może?
a jesli nie, orientujecie się kogo by w tym przypadku ukarano? wydaje mi sie, ze egzaminatora, bo to przeciez on ma prawo jazdy, czuwa nad bezpieczenstwem i powinien miec oczy dookola głowy. mylę się?

kurcze, myslalam dzis nad kilkoma pytaniami, a teraz, gdy zabralam sie do pisania, wszystkie wylecialy mi z glowy

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 21:13   #4696
tutaj
Zakorzenienie

Cytat:
chodziło mi o mięso mielone, takie już zmielone ze sklepu, takie garmażeryjne, co sie już w oryginalnych opakowaniach-woreczkach znajduje chciałam iść na łatwiznę bo w końcu takie mięso jest łatwiej potraktowac jako farsz niż mięso które trzeba gotowąć, rozdzielac i jeszcze je mielić

co do pyszności, to faktycznie, są przepyszne. Chciałam zrobić sobie w domu, bo 6 zł za 10 pierogów w restauracji to zdecydowanie za dużo. A i nie wiadomo na jakie mięso trafisz- może akurat dostanie ci sie to 20 letnie o ktróym mówili w Uwadze?

Hehe, no pewnie Ale niestety jak sie chce jesc pyszności, trzeba się napracować. Ale, zeby z mięsa mielonego gotowgo zorbić to bym nie wpadla!
Stary 2009-11-03, 21:14   #4697
magda s.
Zakorzenienie

moim zdaniem wine ponosi egzaminator, bo kursant jeszcze nie ma uprawnien do poruszania sie po drodze, dopiero ja zdobywa i nad nim 'czuwa' egzaminator...
magda s. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 21:20   #4698
mmm87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
mam dosyć dziwne pytanie
widziałam zapowiedź "Uwagi", poruszającej temat kierowcy [albo raczej : kursanta] , który podczas egzaminu na prawo jazdy potrącił przechodnia, czego skutkiem była jego /przechodnia/ śmierć.
oglądał ktoś może?
a jesli nie, orientujecie się kogo by w tym przypadku ukarano? wydaje mi sie, ze egzaminatora, bo to przeciez on ma prawo jazdy, czuwa nad bezpieczenstwem i powinien miec oczy dookola głowy. mylę się?

kurcze, myslalam dzis nad kilkoma pytaniami, a teraz, gdy zabralam sie do pisania, wszystkie wylecialy mi z glowy
Oglądałam niedawno Ekspres Reporterów ze sprawą kursantki, która jechała z instruktorem i z drugą kursantką na tylnych siedzeniach. Wpadła w poślizg (była zima, śnieg a samochód nie miał zimowych opon) powodując wypadek, w którym siedząca z tyłu dziewczyna poniosła śmierć.

Oskarżona została kursantka. Zarzuty postawione instruktorowi dotyczyły jedynie źle przygotowanego auta do warunków jazdy i przewozu podczas jazdy drugiego kursanta (to jest wbrew przepisom a bardzo często się zdarza). Argumenty prokuratury były takie, że w każdym przypadku winę ponosi osoba kierująca autem, które spowodowało wypadek. Ale sprawa nadal się ciągnie.

Edytowane przez mmm87
Czas edycji: 2009-11-03 o 21:21
mmm87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 21:23   #4699
rapifen
Zakorzenienie

Egzaminator, przecież też ma po swojej stronie np hamulec :p i to on ma uprawnienia do jazdy, z resztą jest bardziej pro i doświadczony od przeciętnego kursanta

Stary 2009-11-03, 22:05   #4700
maudy
Wtajemniczenie

czy mozna odbyc staz na stanowisku barman ?? jesli tak to jak takie cos zalatwic ?? chodzic po restauracjach czy barach i sie pytac czy przyjma na staz czy trzeba miec skierowanie np ze szkoly ??
maudy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 22:13   #4701
illuvies
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mmm87 Pokaż wiadomość
Oglądałam niedawno Ekspres Reporterów ze sprawą kursantki, która jechała z instruktorem i z drugą kursantką na tylnych siedzeniach. Wpadła w poślizg (była zima, śnieg a samochód nie miał zimowych opon) powodując wypadek, w którym siedząca z tyłu dziewczyna poniosła śmierć.

Oskarżona została kursantka. Zarzuty postawione instruktorowi dotyczyły jedynie źle przygotowanego auta do warunków jazdy i przewozu podczas jazdy drugiego kursanta (to jest wbrew przepisom a bardzo często się zdarza). Argumenty prokuratury były takie, że w każdym przypadku winę ponosi osoba kierująca autem, które spowodowało wypadek. Ale sprawa nadal się ciągnie.
A to "L" na dachu i instruktor na siedzeniu obok, plus sprzęgło i hamulec to tak dla ozdoby są, tak? Geez, Polska...
illuvies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 22:16   #4702
hula_hula
Zakorzenienie

GG do hula_hula

Orientujecie się czy są w Sieci jakieś portale dziennikarskie? Chodzi o to, żeby można było poczytać artykuły internautów, wysłać własny - coś w stylu zapoznania się, rozwijania "on-line" w tej dziedzinie Próbowałam coś znaleźć, ale Google nie pokazały nic szczególnego
hula_hula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 22:22   #4703
Amoura
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hula_hula Pokaż wiadomość
Orientujecie się czy są w Sieci jakieś portale dziennikarskie? Chodzi o to, żeby można było poczytać artykuły internautów, wysłać własny - coś w stylu zapoznania się, rozwijania "on-line" w tej dziedzinie Próbowałam coś znaleźć, ale Google nie pokazały nic szczególnego
http://www.eioba.pl/
Znam cos takiego- o to chodzi?
Amoura jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-03, 23:58   #4704
famka89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maudy Pokaż wiadomość
czy mozna odbyc staz na stanowisku barman ?? jesli tak to jak takie cos zalatwic ?? chodzic po restauracjach czy barach i sie pytac czy przyjma na staz czy trzeba miec skierowanie np ze szkoly ??
na staż to chyba nie musisz mieć skierowania ,na praktyki kieruje szkoła ( jeśli się myle poprawić) - ciężko będzie Ci znaleźć w Lcy dobrze płatną pracę barmana , z reguły bary/puby same szkolą , może zajrzyj do Cubany - często wymieniają skład barmański ;p
famka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 23:59   #4705
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Czemu czasem subskrypcja nie informuje mnie o nowych wiadomosciach w niektórych tematach? zauwazylam to w dziale dom, nawet jak wchodze na to forum to choć tam gdzie sie udzielalam i gdzie są nowe wiadomości, temat nei ejst pogrubiony i nie ma znaczka przejdź do 1 nieczytanej...;/ i czasem w szafie chyba tez tak...

Edytowane przez Cyska
Czas edycji: 2009-11-04 o 00:23
Cyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 00:08   #4706
maudy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez famka89 Pokaż wiadomość
na staż to chyba nie musisz mieć skierowania ,na praktyki kieruje szkoła ( jeśli się myle poprawić) - ciężko będzie Ci znaleźć w Lcy dobrze płatną pracę barmana , z reguły bary/puby same szkolą , może zajrzyj do Cubany - często wymieniają skład barmański ;p
wlasnie moze to zabrzmi smiesznie ale bardziej by mi zalezalo na tym abym sie nauczyla tej sztuki barmanskiej tak ze wymagan jesli chodzi o pieniazki to nie mam duzych po nowym roku planuje zrobic kursy barmanskie pierwszego stopnia, a praca interesowalaby mnie tylko na weekendy ze wzgledu na szkole i wlasnie bylam ciekawa czy takie rzeczy sie u nas praktykuje

napisalam do Sunny i Cubany, zobacze co odpisza

Edytowane przez maudy
Czas edycji: 2009-11-04 o 00:17
Stary 2009-11-04, 00:11   #4707
kusia20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hula_hula Pokaż wiadomość
Bardzo fajnym portalem do pisania własnych tekstów jest www.interia360.pl

kusia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 00:26   #4708
famka89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maudy Pokaż wiadomość
wlasnie moze to zabrzmi smiesznie ale bardziej by mi zalezalo na tym abym sie nauczyla tej sztuki barmanskiej tak ze wymagan jesli chodzi o pieniazki to nie mam duzych po nowym roku planuje zrobic kursy barmanskie pierwszego stopnia, a praca interesowalaby mnie tylko na weekendy ze wzgledu na szkole i wlasnie bylam ciekawa czy takie rzeczy sie u nas praktykuje

napisalam do Sunny i Cubany, zobacze co odpisza
Jeśli chcesz to napisz do Seven. Może kogoś jeszcze potrzebują
famka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 00:48   #4709
maudy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez famka89 Pokaż wiadomość
Jeśli chcesz to napisz do Seven. Może kogoś jeszcze potrzebują
zobaczymy co mi z tamtych klubow odpisza czy wogule pomysl im sie madry wyda . Ale jak by sie cos udalo to na poczatek wolalabym cos spokojniejszego niz Seven zeby sie ze wszyskim zaznajomic
Stary 2009-11-04, 02:55   #4710
piwusia5
Rozeznanie

Ktoś pytał ile czytałam cały wątek to odpowiadam około 5 dni :P

Moje pierwsze pytanie jest natury komunikacujnej.
Czym się najlepiej dostać z Lotniska w Poznaniu na Dworzec Główny PKP w tym mieście?? Czy krążą tam jakieś specjalne autobusy (jak np w Krakowie z lotnisa na dworzec PKP Kraków Balice) ?? Rozchodzi mi się konkretnie o niedzielę 29.11 między 01.00 a 3.00 w nocy.

Drugie pytanie
Czy na Lotnisku w Poznaniu lub na dworcu PKP są jakieś kantory czynne w nocy ??

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości