Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-03, 16:17   #2191
*kasieńka*
Zadomowienie

Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III

Cytat:
Napisane przez Miua Pokaż wiadomość
A czy mogłabyś napisać czy takie 38E z Frei, Panache itd to to samo co 38E z takich allegrowych, nołnejmowych staników, jak np ten:

http://www.allegro.pl/item795055272_..._d_e_1052.html
Niestety nie, 38E jest w rozmiarówce angielskich firm, tj. Panache, Freya, Curvy Kate, inne firmy mogą i najczęściej mają całkiem inną rozmiarówkę :/
Poza tym ten biustonosz z linka jest opisany jako rozmiar 85 z miseczką duże D/E - jak można tak opisać rozmiar? Albo D albo E - to nie jest to samo.

Edytowane przez *kasieńka*
Czas edycji: 2009-11-03 o 16:19
*kasieńka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 16:29   #2192
Miua
Przyczajenie

Dziękuję za kolejne wskazówki. Kupię coś miękkiego z tych firm, które wymieniacie. Teraz kwestia tego rozmiaru:
93/92 pod biustem,113cm w biuście luźno na stojąco,w "zwisie" 117cm - brać 38E- jak radziła *Kasienka*, tak?
Miua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 17:05   #2193
tikida
Rozeznanie

Cytat:
Rozejrzę się za stacjonarnym sklepem

Czyli 38E brać? A czy mogłabyś napisać czy takie 38E z Frei, Panache itd to to samo co 38E z takich allegrowych, nołnejmowych staników, jak np ten:

http://www.allegro.pl/item795055272_..._d_e_1052.html

Chcę sprawdzić na taniutkim staniku te kolejne rozmiary, bo wydałam 300zł na staniki a żaden się nie nadaje
Staniki no name bardzo często nie trzymają rozmiarówki, więc kupowanie ich w celu dopasowania sobie rozmiaru jest bezcelowe. Poza tym takim stanikiem o niskiej jakości można zrobić sobie krzywdę.

Cytat:
Ok, spróbuję te miękkie. Nie lubię miękkich, bo mam manię, że widać mi sutki przez bluzkę jak jest zimno
Miękkie staniki lepiej kształtują i korygują biust, dlatego tak bardzo polecamy zaczynać od nich przygodę stanikową.

Narazie twój biust nie jest przyzwyczajony do bycia w miseczkach - masz go sporo pod pachami, na dole itp., przez co niemożliwe jest poprawne ułożenie biustu do usztywnianego halfcupa. Potrzebujesz miękkiej balkonetki do której będziesz mogła wmasowywać biust i uczyć go nowego ułożenia. Z czasem biust zrobi się pełniejszy/jędrniejszy i wtedy nie będzie problemu z ostawaniem miseczek w halfcupach.
Stary 2009-11-03, 17:14   #2194
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe
Konto usunięte

Cytat:
Dziękuję za kolejne wskazówki. Kupię coś miękkiego z tych firm, które wymieniacie. Teraz kwestia tego rozmiaru:
93/92 pod biustem,113cm w biuście luźno na stojąco,w "zwisie" 117cm - brać 38E- jak radziła *Kasienka*, tak?
Ja bym wzięła 38F i FF na spróbowanie E jest na 109 w biuście to może być mało

Od razu mówię, że miseczka może początkowo wydawać sie duża, podstawa to dobrze wygarnąć wszystko do miseczki z boków/pleców
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 17:39   #2195
201704051255
Konto usunięte

[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;15067686]
Od razu mówię, że miseczka może początkowo wydawać sie duża, podstawa to dobrze wygarnąć wszystko do miseczki z boków/pleców [/QUOTE]

cos mi sie przypomnialo, na mnie, moze kwestia chudosci nigdy to nie zadzialalo i efekt byl taki, ze po wygarnieciu miski pelne, a 15 minut pozniej pusto
i tak ponad rok, pozniej juz przestalam
moze ja jakas inna
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 18:01   #2196
wdowa_po_leninie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pushit Pokaż wiadomość
cos mi sie przypomnialo, na mnie, moze kwestia chudosci nigdy to nie zadzialalo i efekt byl taki, ze po wygarnieciu miski pelne, a 15 minut pozniej pusto
moze ja jakas inna
raczej inna nie jesteś- ja miałam/mam to samo- no chyba, że obie jesteśmy coś nie ten teges

przyszły dziś moje dwa effuniaki
70b chilli jest nawet ok, na mniejszej piersi odstaje (jak zawsze), na większej jest cacy, obwód milutki, na najluźniejszej haftce bardzo stabilny, ale kurczę ta miska mnie drażni i nie wiem czy nie spróbuję 70A, chociaż ja jestem taka międzyrozmiarowa i pewnie będą buły na większym cycu
pod bluzką odstawania nie widać, robi nawet niezły kształt, jak myślicie, zostawić?

65c biała krata ojj ledwo się dopięłam, fiszbiny się wbijają, gniotą mostek i pachy, (nie lubię się ściskać) miski też lekko za duże(podobną sytuację miałam z zeberką 65d)- ale ta 'zadużość' jakaś taka gorsza niż w 70b, w dodatku kształt też inny moim zdaniem, a po dodaniu przedłużki już całkiem odstają :P ale ogółem stanik bardzo ładny niestety odsyłam

aha, wymiary : 65/82

wdowa_po_leninie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 18:37   #2197
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
moze ja jakas inna
Cytat:
Napisane przez wdowa_po_leninie Pokaż wiadomość
raczej inna nie jesteś- ja miałam/mam to samo- no chyba, że obie jesteśmy coś nie ten teges

przyszły dziś moje dwa effuniaki
70b chilli jest nawet ok, na mniejszej piersi odstaje (jak zawsze), na większej jest cacy, obwód milutki, na najluźniejszej haftce bardzo stabilny, ale kurczę ta miska mnie drażni i nie wiem czy nie spróbuję 70A, chociaż ja jestem taka międzyrozmiarowa i pewnie będą buły na większym cycu
pod bluzką odstawania nie widać, robi nawet niezły kształt, jak myślicie, zostawić?

65c biała krata ojj ledwo się dopięłam, fiszbiny się wbijają, gniotą mostek i pachy, (nie lubię się ściskać) miski też lekko za duże(podobną sytuację miałam z zeberką 65d)- ale ta 'zadużość' jakaś taka gorsza niż w 70b, w dodatku kształt też inny moim zdaniem, a po dodaniu przedłużki już całkiem odstają :P ale ogółem stanik bardzo ładny niestety odsyłam

aha, wymiary : 65/82

to ja chyba tez jakas nie teges, bo mam to samo
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 19:20   #2198
*kasieńka*
Zadomowienie

[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;15067686]Ja bym wzięła 38F i FF na spróbowanie E jest na 109 w biuście to może być mało

Od razu mówię, że miseczka może początkowo wydawać sie duża, podstawa to dobrze wygarnąć wszystko do miseczki z boków/pleców [/QUOTE]

same wymiary to nie wszystko Bardzo często się spotykam z przypadkami, że mierzę panią, wychodzi z wymiarów jakiś rozmiar a w rzeczywistości okazuje się, że pasuje rozmiar 2 miski większy/mniejszy. Do samych wymiarów dochodzi też kwestia budowy ciała i biustu. Tabelkowo wychodzi 38FF, ale Miua pisała, że w rozmiarze 38F wiatr hulał w miskach. Zatem ja bym spróbowała 38E, ewentualnie 38F dla porównania.

Stary 2009-11-03, 19:39   #2199
extassy
Zakorzenienie

hej dziewczyny! Chciałam Was prosić o weryfikacje aukcji na all
http://www.allegro.pl/show_user_auct...p?uid=10947874
jakos mam watpliwosci co do oryginalności bo nie widziałam tego biustonosza w realu. mam na myśli inferno. No i zastanawiam się nad rozmiarem
podaje moje wymiary:
pod biustem 75cm
w biuście /bez biustonosza/ 99,5cm
wydaje mi sie ze powinien to byc 70ff ale pewnosci nie mam.
Pozdrawiam
Stary 2009-11-03, 19:40   #2200
nelyen
Zadomowienie

jakbym nie zgarniała ciałka do misek to i 65D było by pewnie za duże...

to chilli jest przepiękne!

a na wizażowej szafie znów nieświadoma niczego panna prezentuje wzorową piekarnię...
http://www.wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=4794

extassy - masz już inny dobrze dobrany stanik? jeśli nie, to radzę celować w bardziej obliczalne modele, inferno jest piekielnie kapryśne. ale staniki tego sprzedającego są raczej oryginalne, może coś innego sobie wybierzesz

Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania.

Julia Hartwig, Kot Maurycy

Edytowane przez nelyen
Czas edycji: 2009-11-03 o 19:43
nelyen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 19:49   #2201
extassy
Zakorzenienie

a co proponujesz?? inferno mnie starsznie urzekło. nie niestety nie mam.
Stary 2009-11-03, 19:55   #2202
nicko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
No to mam nauczkę Jak mi przyszedł przed chwilą to myślałam, że zawału dostanę.... on jest wieeelki ....

wiedziałam, że coś będzie nie tak, jak już go tylko zamówiłam - czułam niebezpieczeństwo tego D.... I miałam rację, hehe, jest za duży.

Ale tak miło trzyma wszystko spod pach... ma naprawdę super obwód jak dla mnie. Może go zostawię i poczekam na lepsze czasy? Może kiedyś będę w ciąży np?
ale daj chociaż jakieś foty w nim, albo samego, chciałabym zobaczyć, jak wygląda w mniejszym rozmiarze, w pewnym momencie sama się nad nim zastanawiałam, ale jednak nie odważyłam się zamówić.
nicko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 20:16   #2203
nelyen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
a co proponujesz?? inferno mnie starsznie urzekło. nie niestety nie mam.
taką piękną obszerną odpowiedź Ci napisałam, a głupia przeglądarka musiała się spsuć>.<

w skrócie:
celowałabym w 70FF, F może być za małe (ale kto wie...), pamiętaj, że jakikolwiek stanik będziesz mierzyć, zakładaj go bardzo starannie, zbieraj ciałko z pod pach i z plecków do misek, fiszbiny układaj dokładnie pod piersią, sprawdzaj, czy fiszbiny nie leżą na piersiach, czy się są za wąskie/za szerokie, ramiączka mają być naciągnięte, ale bez nadgorliwości

z modeli i firm jakie bym polecała na początek: panache cleo, curvy kate (na dopasowanej teas me w promocji: http://www.dopasowana.pl/product-pol...rvy-Kate-.html)

jeśli masz możliwość przejścia się do sklepu stacjonarnego, to zrób to, choćbyś miała pomierzyć cały asortyment i wyjść z niczym - będziesz wiedziała, jakie kroje na Tobie leżą najlepiej, pod okiem brafitterki porządnie założysz stanik - ale uwaga - brafitterkom nie można ślepo ufać, jeśli czujesz, że coś Cię ciśnie, fiszbiny gryzą w mostek, ramiączka obcierają i to jest nie do wytrzymania, to to nie jest dobry stanik, choćby układał się najpiękniej. małe niedogodności można zignorować, ale dużych nie warto!

ach, no i effuniaki, ale to już nie tak łatwo dopasować, bo dobieranie effuniaków rządzi się swoimi prawami
na pierwszej stronie w pierwszym poście jest mapa sklepów stacjonarnych, zobacz, może masz coś polecanego koło siebie

Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania.

Edytowane przez nelyen
Czas edycji: 2009-11-03 o 20:18
Stary 2009-11-03, 20:26   #2204
agta85
Wtajemniczenie

Na stanikomanii znów pojawił się temat dla mniej biuściastych: http://stanikomania.blox.pl/2009/11/...ej-piersi.html
agta85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 20:41   #2205
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicko Pokaż wiadomość
ale daj chociaż jakieś foty w nim, albo samego, chciałabym zobaczyć, jak wygląda w mniejszym rozmiarze, w pewnym momencie sama się nad nim zastanawiałam, ale jednak nie odważyłam się zamówić.
Zaufaj mi - jest Wieeeelki Nie wiem, czy bateria nie siądzie, ale może choć jedno mi się uda zrobić

EDIT:
1: zdjęcie porównawcze z Pour Moi 65B, który wydawał mi się duuży
2: to samo z Elle MacPherson 65C

Zdjęcie z boku jest rozmazane, ale padła mi bateria, zanim zrobiłam nowe. Jutro się postaram o jakieś, ponieważ:
a) fiszbiny kończą się z boku moim zdaniem o wiele za wcześnie i za wysoko, wbijają mi się w miękką tkankę chyba jeszcze piersi
Z przodu , nawet jak wszystko wygarnę dół zostaje niemal pusty, a góra robi malusią bułeczkę (znaczy wąską).
Jak podciągnę go tak, żeby dół był wypełniony sięga mi chyba pod szyję..

No i jest za duży.

To nie model dla mnie

Edytowane przez Pavlinecka_21
Czas edycji: 2009-11-03 o 21:14
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-03, 21:27   #2206
Miua
Przyczajenie

Dzięki laseczki za pomoc. Rozmiar jeszcze nie wiem czy 38 E czy F, któryś z nich przyceluje

Teraz doradźcie co do modelu, który z nich trzech dla poczatkującej?

BNWT Panache Sienna Black & Aqua Balcony Bra

Załącznik 2628028

Panache Charlie Balcony Bra

Załącznik 2628043

FREYA MADISON UNDERWIRED PLUNGE BRA
Załącznik 2628076
Miua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 21:58   #2207
*kasieńka*
Zadomowienie

Miua z tych trzech spróbowałabym Siennę - ma krój niemal identyczny co Verona, powinna dobrze leżeć. Drugie zdjęcie to Panache Harmony, a nie Charlie, też może być całkiem ok. Natomiast obawiam się, że Freya, czyli ostatni będzie mieć za wąskie fiszbiny, wiec celowałabym raczej w Panache

Stary 2009-11-03, 22:00   #2208
nelyen
Zadomowienie

Miua - wszystkie mogą być dobre
zaczęłabym od harmony, potem freyę i na końcu siennę - bywa kapryśna

nie masz opcji pomierzyć gdzieś stacjonarnie?

Stary 2009-11-03, 22:39   #2209
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe
Konto usunięte

Cytat:
moze ja jakas inna
Bo czesc zgarnianego ciałka to po prostu skóra która musi wrócić To co może zostać to ewentualnie jakiś tłuszczyk - u szczupłych osób na pewno nie będzie to bardzo mocny efekt, ale jednak

Cytat:
Napisane przez *kasieńka* Pokaż wiadomość
same wymiary to nie wszystko Bardzo często się spotykam z przypadkami, że mierzę panią, wychodzi z wymiarów jakiś rozmiar a w rzeczywistości okazuje się, że pasuje rozmiar 2 miski większy/mniejszy. Do samych wymiarów dochodzi też kwestia budowy ciała i biustu. Tabelkowo wychodzi 38FF, ale Miua pisała, że w rozmiarze 38F wiatr hulał w miskach. Zatem ja bym spróbowała 38E, ewentualnie 38F dla porównania.
Może i tak, nie śledziłam od początku dyskusji ... ale wydaje mi się że stanik z lekkim luzem dla niej będzie dobry bo szybko się wypełni
A pozostaje jeszcze kwestia czy dobrze zakłada i zgarnia No ale oczywiście najlepiej mierzyć, mierzyć i samemu się przekonać
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 22:59   #2210
Aaliyah1981
Zadomowienie

witam moze , ktoras z wizazanek mi doradzi bo bardzo chcialabym dobrac odpowiedni biustonosz dla mnie

wymiary w biuscie 90 pod biustem 78-79 mam 27 lat , nie rodzilam dzieci nie wiem co mam jeszcze napisac

z gory dziekuje za cenne rady
http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI

Aaliyah1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 10:28   #2211
aniolusiek_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaliyah1981 Pokaż wiadomość
witam moze , ktoras z wizazanek mi doradzi bo bardzo chcialabym dobrac odpowiedni biustonosz dla mnie

wymiary w biuscie 90 pod biustem 78-79 mam 27 lat , nie rodzilam dzieci nie wiem co mam jeszcze napisac

z gory dziekuje za cenne rady
a pomiary są zgodne z zasadami, tzn.bardzo ciasno na wydechu pod biustem i luźno w biuście?
jesteś na granicy rozmiarów, tzn. 70D i 70DD w brytyjczykach i 70D i 70E w polskich markach; na począku najlepiej zainwestować w miękki stanik, dosyć zabudowany, co sprzyja migracji, polecane są staniki Curvy Kate: Princess, Emily, Portia
w niektórych stanikach, które są ścisłe, powinnaś brać większe obwody np. La senza (75), Effuniak (80), niektóre modele Mileny (Flamenco, Toffino, Magnolia - 80)
jeżeli zdecydujesz się na jakiś model, najlepiej zapytaj na tym wątku, jak on wypada, bo zdarzają się mało- czy dużomiseczkowce i wtedy trzeba brać inny rozmiar

aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 10:43   #2212
sweetylily
Rozeznanie

GG do sweetylily

A co powiecie o Curvy Kate Criss Cross? Za 50zł warto kupić? Czy rozmiar 30FF na wymiary 71(ciasno pod) 90 (na stojoco w biuscie) 98 w pozycji pochylonej powinien pasowac?
Stary 2009-11-04, 10:47   #2213
wdowa_po_leninie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nelyen Pokaż wiadomość
jakbym nie zgarniała ciałka do misek to i 65D było by pewnie za duże...

to chilli jest przepiękne!

a na wizażowej szafie znów nieświadoma niczego panna prezentuje wzorową piekarnię...
http://www.wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=4794

extassy - masz już inny dobrze dobrany stanik? jeśli nie, to radzę celować w bardziej obliczalne modele, inferno jest piekielnie kapryśne. ale staniki tego sprzedającego są raczej oryginalne, może coś innego sobie wybierzesz
taaak, przepiękne, na żywo wygląda jeszcze lepiej aż się chce dokupić dół do kompletu, ale nie ma póki co rozmiaru 34
no i postanowione: chilli zostaje ze mną, o!

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Zaufaj mi - jest Wieeeelki Nie wiem, czy bateria nie siądzie, ale może choć jedno mi się uda zrobić

EDIT:
1: zdjęcie porównawcze z Pour Moi 65B, który wydawał mi się duuży
2: to samo z Elle MacPherson 65C

Zdjęcie z boku jest rozmazane, ale padła mi bateria, zanim zrobiłam nowe. Jutro się postaram o jakieś, ponieważ:
a) fiszbiny kończą się z boku moim zdaniem o wiele za wcześnie i za wysoko, wbijają mi się w miękką tkankę chyba jeszcze piersi
Z przodu , nawet jak wszystko wygarnę dół zostaje niemal pusty, a góra robi malusią bułeczkę (znaczy wąską).
Jak podciągnę go tak, żeby dół był wypełniony sięga mi chyba pod szyję..

No i jest za duży.

To nie model dla mnie
faktycznie, wygląda przeogromnie w porównaniu do tamtych
kiedyś sama chciałam go wypróbować ale jakoś zrezygnowałam.. chyba dobrze

wdowa_po_leninie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-04, 10:56   #2214
aniolusiek_
Zakorzenienie

http://www.zeberka.pl/art.php?id=6133
bardzo fajny artykuł

aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 11:17   #2215
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wdowa_po_leninie Pokaż wiadomość

faktycznie, wygląda przeogromnie w porównaniu do tamtych
kiedyś sama chciałam go wypróbować ale jakoś zrezygnowałam.. chyba dobrze
Gdyby nie te fiszbiny co mi pierś gniotą bym go zostawiła mimo wszystko, bo ma taki miły, ortopedyczny obwód. Naleśniczek
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 11:22   #2216
anntab
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolusiek_ Pokaż wiadomość
Dzięki za link Artykuł bardzo fajny, a przy okazji dowiedziałam się o dobrym sklepie, do którego mam żabi skok
anntab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 11:28   #2217
freyah
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki laseczki za pomoc. Rozmiar jeszcze nie wiem czy 38 E czy F, któryś z nich przyceluje

Teraz doradźcie co do modelu, który z nich trzech dla poczatkującej?

BNWT Panache Sienna Black & Aqua Balcony Bra

Załącznik 2628028

Panache Charlie Balcony Bra

Załącznik 2628043

FREYA MADISON UNDERWIRED PLUNGE BRA
Załącznik 2628076
Ta freya to jest model Jolie a nie Madison. Jolie moim zdaniem jest dość płytki.

Edytowane przez freyah
Czas edycji: 2009-11-04 o 11:30
freyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 15:37   #2218
paprak
Wtajemniczenie

GG do paprak

Mnie listonosz nie zastal w domu jak niosl mi moj Opulence Ale mam obawy co do rozmiaru skoro mowicie, ze nie mierzy sie na linii brodawek Jutro albo dzis wieczorem sie okaze
paprak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 19:55   #2219
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Dziewczyny, pomożecie? chciałabym ostanikować mamę Jej wymiary: 78 pod, 86 w biuście i 96 w pochyleniu. W co uderzyć, 70C, 70D? Jakieś propozycje?
Stary 2009-11-04, 20:06   #2220
*kasieńka*
Zadomowienie

xhankax z wymiarów faktycznie wychodzi 70C, ale biorąc pod uwagę dużą różnicę w wymiarze w pochyleniu myślę, że będzie potrzebna większa miska - niestety ciężko jest określić jaka, może to być 70D, a może i 70E? Najlepiej, żeby mama spróbowała kilku sąsiednich rozmiarów.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości