|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 |
Konto usunięte
|
Dot.: W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3422 |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;14907479]Można było godzinę dłużej poimprezować
![]() ![]() A ja kładłam się spać ze świadomością dłuższego spania ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3423 |
Rozeznanie
|
z tym dłuższym imprezowaniem to prawda
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3424 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja byłam dziś w sanepidzie, za tydzień odbieram wyniki, wizyta u lekarza medycyny pracy i mogę zaczynać pracę chyba ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3425 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() haha Navien to będę Cię wyglądać niedługo w kawiarniach ![]()
![]() |
![]() |
#3426 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hoho, wyglądaj wyglądaj ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3427 |
Rozeznanie
|
a ja dzisiaj jestem na siebie niesamowicie zła
![]() udało mi się ładnie trzymać dietę przez jakieś 3-4dni i co? już od wczoraj znowu nie mogę się utrzymać w ryzach i skubię już a to klopsika, a to czekoladę gorącą... słodyczy mi się udaje nie jeść, tyle przynajmniej ![]() ![]()
![]() |
#3428 |
Wtajemniczenie
|
Przestań Corny, ja też się opycham! A wczoraj byłam na imprezie (raczej imprezach
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3429 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki, muszę się pochwalić
![]() weszłam przed chwilą na wagę, tak z czystej ciekawości, a raczej strachu, że moja waga podskoczyła mega, bo ostatnio sobie folgowałam, a tu co? Ponad kilogram mniej!!!!! Jestem strasznie szczęśliwa ![]() ![]() ![]() Po drugie mhmm... w czwartek byłam na tej imprezie wydziałowej i poderwał mnie taaaaki boski chłopak! Ach i och! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3430 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() też muszę sprawdzić, czy mi się nie przytyło, bo oczywiście też trochę pogrzeszyłam już... ale oczywiście dla Ciebie gratulacje! czyli ile teraz ważysz? i kolejne gratulacje za taki udany podryw! ![]() ![]() swoją drogą, też tydzień temu na imprezie poznałam BOSKIEGO chłopaka i coś tam mi się wydawało zaiskrzyło + potem spotkaliśmy się przypadkiem w kinie na wyjściu klasowym. takie przypadki się nie zdarzają, więc coś musi być! ![]()
![]() |
![]() |
#3431 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A ważę obecnie dużo niestety ![]() ![]() Powinnam ważyć przy swoim wzroście jakieś 62kg, ale ciężko mi schudnąć, oj ciężko. Może jak zacznę w końcu pracę, będę ciągle w ruchu, to schudnę? Oby!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3432 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3433 |
Rozeznanie
|
Ir ja też na wadze już dawno nie byłam! a w sumie, to u kogoś wyhaczyłam jakoś z miesiąc temu, to ważyłam moje stałe 60kg. chyba już się pogodziłam, że zawsze będę tyle ważyć
![]() Navien to na pewno mięśnie, zwłaszcza, jeśli nie widać. moja siostra mi ostatnio opowiadała, że są dwie dziewczyny w jej klasie - jedna bardzo wysoka i umięsniona, pełno ćwiczy itp a druga taka ekhm bardzo przy kości ![]() kurcze, nie wie ktoś, co z topcią? już długo się nie odzywa...
![]() |
#3434 | |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;15030710]To na pewno bylo przeznaczenie
![]() A przypomnij mi kochana ile Ty masz wzrostu? zebyscie wiedzial jak ja dawno na wadze nie stalam ![]() ![]() 170cm. więc przydałoby mi się schudnąć do 62, ale nie schudnę, bo jestem cieżkokoścista ![]() ![]() Może dlatego mimo szalonego trybu życia i wiecznych upadków nie miałam żadnego złamania, ani zwichnięcia? ![]() Cytat:
![]() Hm, Corny, ważysz 60kg przy wzroście pewnie też 170? Weź, dziewczyno, ty jesteś chuderlak! Nie zadręczaj się więcej! Ja w maju ważyłam 74kg i hmm... miałam nawet większe zainteresowanie płcią przeciwną, niż jak ważyłam 64 ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3435 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a zainteresowanie chłopaków to głównie zależy od tego, co same o sobie myślimy. szkoda, że do akceptowania siebie w 100% nie da się zmusić ![]()
![]() |
![]() |
#3436 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A ty jesteś szczuplutka, więc nie przejmuj się! I staraj się właśnie tylko wagę utrzymać i będzie super! Ja marzę, że schudnę kilka cm teraz, bo niedługo zacznę w końcu pracę i będę w ciągłym biegu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3437 |
Rozeznanie
|
dzisiaj z koleżanką postanowiłyśmy, ze od jutra nie jemy słodyczy i fast foodów. i cieszę się, bo właśnie z nią głównie jadłam te rzeczy, a teraz jeszcze obie się bedziemy nawzajem pilnować, więc może pokonam ostatnio ciągle towarzyszącą mi ochotę na twistera/frytki/m&m'sy itp
![]() no Navien jako kelnerka w sieciówce to na pewno dużo się nabiegasz ![]() ![]()
![]() |
#3438 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to nie jest kawiarnia taka zwykła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a fast foodów nie jedz, racja! Już ja wolę zjeść czekoladę, niż takie świństwo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hm, a jak Twoja praca? Miałaś z tym pieskiem wychodzić i co w końcu? Oddzwoniła babka?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3439 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() problem w tym, że czekolada jest słodka, a ja już słodkiego jakoś nie lubię. a na pewno nie potrafię go zjeść tyle, co jakiś pikantnych rzeczy mmm... ej a nie boisz się, ze zbankrutujesz przez te restauracje? ![]() właśnie nie oddzwoniła, więc ja do niej zadzwoniłam i powiedziała, że zmieniła się sytuacja i to nieaktualne. szukałam potem podobnych ogłoszeń, to nic nie znalazłam. rany, jeszcze dawali taką świetną stawkę! ![]()
![]() |
![]() |
#3440 | ||
Konto usunięte
|
Welkolud
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3441 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;15084485]Welkolud ![]() [/QUOTE] haha, dzięki ![]() Nie narzekam, lubię swój wzrost ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3442 |
Konto usunięte
|
Tez bym lubilam jakbym tyle miala
![]() ![]() A propo romansów to mam 3 kandydatów i nie wiem, którego wybrać ![]() Edytowane przez d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 Czas edycji: 2009-11-04 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3443 |
Rozeznanie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;15094660]Tez bym lubilam jakbym tyle miala
![]() ![]() A propo romansów to mam 3 kandydatów i nie wiem, którego wybrać ![]() ale za to przy takim wzroście w obcasach czasem przewyższasz kolegów (przynajmniej u mnie jeszcze tak jest ![]() hahaha to może na razie wybierz wszystkich, a potem się coś wyklaruje. no chyba że każdy już Ci się oświadczył ![]()
![]() |
#3444 | |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;15094660]Tez bym lubilam jakbym tyle miala
![]() ![]() A propo romansów to mam 3 kandydatów i nie wiem, którego wybrać ![]() no no, 170cm to dobry wzrost moim zdaniem ![]() hahaha, trzech kandydatów? Kurcze, zazdroszczę, bo mnie ostatnio podrywają dziwni ludzie :/ robotnicy na ulicy na mnie gwiżdżą, a chłopcy używają stwierdzeń w stylu: "ale bym ją przeorał!" Hmm, brakuje mi chyba poczucia bezpieczeństwa i przyjaznych słów ![]() Bierz każdego! Albo przynajmniej tego, który jest w twoich rankingach najwyżej ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez Navien Czas edycji: 2009-11-05 o 22:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3445 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W sumie to juz wybralam, jutro mamy isc do kina ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3446 |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;15123997]To teraz rozumiem pora na nowego tak?
![]() W sumie to juz wybralam, jutro mamy isc do kina ![]() tak szczerze? nigdy nie byłam zakochana. Nigdy! Co jest w gruncie rzeczy smutne. Ale może kiedyś w końcu poczuję tę ponoć cudowną miłość? ![]() Faaajnie by było! A Tobie gratuluję! I zazdroszczę ![]()
![]() |
![]() |
#3447 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3448 |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;15139180]Jesli bedzie odwzajemniona to bedzie cudowna
![]() ![]() 2lata w jednym? O jejku. Szkoda, że się tak późno dowiedział! A ja w sumie chciałabym się zakochać ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3449 |
Rozeznanie
|
Ir i nic nie zauważył przez tak długi czas?
![]() Navien dla mnie to niemożliwe, że nigdy nie byłaś zakochana. Teraz sobie myślę, że może mi się coś pomyliło i ja też nie, w sensie, że inaczej widzimy zakochanie itd ![]() Schudłam cm w talii i od zaczęcia mojego postu słodyczowo-fastfoodowego zjadłam tylko jednego batona. Jestem dumna ![]()
![]() |
#3450 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Brawo brawo! Chudniecie bez odchudzania jest rewelacyjną sprawą ![]() ![]() aaa, serio! nigdy przenigdy nie byłam zakochana! Tzn wiesz, coś takiego, że siedzę na wykładzie i mówię koleżankom - ooo, miłość mojego życia idzie, jaki boski, piękne etc, ale to miłość na 5 minut, bo później zapominałam jak wygląda, hah ![]() serio serio, zero przyspieszonego tętna, serce nie biło mi nigdy szybciej na widok "ukochanego", nie skrywałam żadnej miłości i nie miałam motylków w brzuchu. Fajnie by było coś takiego czuć, ale jak widać nie jest mi to na razie dane ![]() ![]() ![]() Dobra, koniec smutków ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.