|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Cytat:
Oczywiście w drugiej kolejnościU nas typowego starosty nie będzie. Ale na te ok. 20 pijących osób to bym mogła np. brata poprosić ![]() Zresztą na tej samej zasadzie mamy wszystkie napoje, więc musimy to przemyśleć. No i tam alkohol nalewają kelnerki, ale myślę, że jak przyjdzie czas na omawianie szczegółów, to porozmawiamy
|
|
#2732 |
|
Rozeznanie
|
Zapomniałam o swoich pazurkach,że miałam pokazać. oto i one. frenche i serdeczne pazurki z czarnego akrylu z wtopiona folia cientą-była różówa mieniąca sie na zielono.wyszła tylko zielona
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
DOBRANOC![]() Do przecztania za 3 dni
|
#2734 |
|
Zakorzenienie
|
Jolka zdradziłaś swoje ostre pazurki?
bardzo mi się podoba ![]() Bambusiek miłej podróży ![]() Dobranoc
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
elunka jesteśmy z Toba i trzymamy kciuki żeby tato szybko wyzdrowiał
![]() bambusiek do usłyszenia tzn napisania ![]() t'ai to ja już nie będe Ci mówić o co pytać bo dziewczyny napisały, a znając życie coś wam się przypomni jeszcze później ![]() Kurde blaszka (zwinęłam tekst Brzyduli) nie idę jednak za tydzień kelnerowac na wesele, bo się rozpadło Bo ta dziewczyna w ogóle niepełnoletnia była i w ciąży i w końcu nie robią weselea. A tak sie cieszyłam, że sobie trochę dorobię
|
|
|
|
#2736 | |
|
Rozeznanie
|
troszkę się trzeba upokoic
![]() Cytat:
A co do "żeniaczki" bo wpadka,ciąża i szał ciał..... ja uważam,że to stres jak nic tak na szybko robic wesele bo ciąża. najlepiej to urodzic i nie stresowac dzidzi a potem spokojnie ślub. dla mnie młode w ciąży z wielkim brzuchem wcale nie są najpiękniejszymi pannami młodymi... tylko się męcza ,pocą,nie tańczą dużo,uważaja,nogi im puchną i wogule masakra... takie śluby to chyba tylko dlatego "bo rodzina mówi,że to wstyd".... nie rozumiem tej idei "na szybkiego', ale to moje zdanie...
Edytowane przez jolkajp Czas edycji: 2009-11-03 o 22:46 |
|
|
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie ja też jestem przeciwniczką takiego szybkiego ślubu. Nie jesteśmy przecież w średniowieczu. Można zaczekać
|
|
|
|
#2738 |
|
Konto usunięte
|
Dobranoc kochaniutkie
!
|
|
|
|
#2739 |
|
Raczkowanie
|
lusesita23- tak to jest z tymi facetami, ich nie ciesza takie przygotowania..u mnie tez tylko jua wszystkiego szukam, a Tz wybrzydza..ostatnio sie na niego wkurzylam i powiedzialam zeby sam sobie szukal, bo on tylko ze wszysko zle i blee..
88wisienka - wesele bedzie w hotelu Dunajec http://www.hoteldunajec.pl/, a kamerzysta prawdopodobnie taki http://msmfilm.prv.pl/ lasoa - my ciasto bedziemy dawac, bo u nas ludzie sa do tego przywyczajeni i jak sie nie daje to sa bardzo zdziwni.. Joanwi - u nas orkiestry pod domem nie bedzie, bo jakos nie podoba nam sie ten zwyczaj, chociaz u nas czesto ludzie tak robia.. Stysik- co do sylwka to jeszcze nie mamy zadnych planow..zazwyczaj cos juz sie klarowalo w tym czasie a w tym roku jakos nic..w wakacje ze znajomymi planowalismy wypad do Sopotu, zeby w tym roku tak na przekor nie w gorylecz nad morze, ale jakos icichl ten temat, a ja za bardzo nie mam czasu w tym roku rozglodac sie za tym.. lula177 - super ze matura dobrze poszla, w maju tez pewnie ladnie napiszesz:0 T'ai - ja tez nie lubie kolorowych alkoholi, tzn zoltych tj koniak, rum, whisky..a inne to bardzo bardzo..:P:P Co do znajomych to u mnie tez duzo ludzi wyjechalo, ale glownie do roznych miast na studia i widze ze to byl taki test przyjazni..bo mialam fajna grupke znajomych w liceum a teraz zostalo z tego 3 z ktorymi sie kontaktuje i widuje kiedy tylko sie da mimo, ze kilometry nas dziela..a reszta..smutne, ale jakos sie nie kontaktujemy zbyt czesto..ja poczatkowo napieralam na spotkania, zeby zawsze chociaz w ferie i wakcje sie widziec, ale jak widze ze komus nie zalezy to odpuscilam..w koncu mam co robic.. Mustique - u nas zabawy na weselu na pewno beda bo uwazam ze strasznie rozkrecaja towarzystwo ktore po 12 staje sie powoli senne a ze bedzie duzo mlodych, a starsi tez lubia sie bawic wiec mysle ze nikt nie bedzie narzekal![]() lasoa - zgodzam sie z toba co do lekow..tez uwazam, ze nasze spoleczenstwo zdecydowanie ich naduzywa..szczegolnie jesli chodzi o srodki przeciwbolowe, wystarczy ze cos lekko zaboli i juz sie faszeruja..nie przestanie po 5 minutach to kolejna tabletke i to jeszcze z tym samym..nie mysla o tym ze to jest wszystko chemia i ma swoje skutki uboczne, nie od razu ale po latach naduzywania tak..to samo jesli chodzi o srodki przeczyszczajace..niektor e kobiety troche przesadzaja w dazeniu do smuklej sylwetki.. cobra - fotograf fajny ![]() jolkajp- sliczne pazurki ![]() Troche nadrobilam, po dlugich a ciezkich, bo ciagle mnie dzis ktos odrywal, co 5 minut mialam jakis telefon, a Tz biedny nie mogl sie w luki miedzy innymi wbic..a potem marudzil ze sie dodzwonic nie da do mnie bo tylko gadam i gadam..ehh Mialam sie dzis uczyc, ale odechcialo mi sie jakos..jutro wezme sie w garsc..musze cos pocwiczyc zaraz, a potem ogladnac Californication :PPoza tymwzielo mnie dzis na zmiane fryzury, bo tak zapuszczam te wlosy i zapuszczam i juz dawno nic nie zmienilam w sobie, no a ile tak mozna..myslalam zeby sobie grzywke na rowno spowrotem obciac..ale juz sama nie wiem..fajna fryzurke dzis znalazlam.. http://ikf.styl.fm/fryzury-grzywki/fryzura354559.htm ale nie wiem czy moja grzywka sie tak ulozy, bo ona taka zbuntowana jest troche..kolorek tez ma fajny, ale ja nigdy wlosow nie farbowalam i nie wiem czy bym sie odwazyla..jakos moj mi sie zawsze podobal..tylko w liceum sie rudzilam troche:P Musze chyba cos zmienic na zime:p
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
hej!!
ja mam sporo do nadrobienia. 12 stron. przeczytałam kilka i normalnie zasypiam już. rocznica.. hmm.. dostałam piękną długą różę. na kolacji czułam się jak na pierwszej czy drugiej randce. na pewno nie jak po 9 latach związku. tyle że później się popsuło. każdy z nas czekał na ruch drugiej osoby i w pracy wymyślili sobie, że w tygodniu będę krócej w pracy, w weekendy dłużej. pan dyrektor zapomniał, że studiuję. ciekawe jak mi to kierowniczka rozpisze w te weekendy. mam 1 taki, że w ogóle nie mogę zostać dłużej, a najlepiej to musiałabym wcześniej z pracy wyjśc. w poniedziałek byłam 4 godz, we wtorek 5. do końca tygodnia mam po 5 godzin zamiast 6. pisałyście coś o graniu przy wyjściu do kościoła. ja nie chcę tego, moja mama by chciała. podobało mi się coś takiego na wsi, jak widziałam jak pan młody się zbierał do młodej. starosta chodził z wódką po osobach które stały przed domem (nawet do nas, gdzie po raz pierwszy w zyciu nas widzieli), ciastem dzielili i kiełbasą. heh. tam mi się podobało takie granie, ale nie wyobrażam sobie grania pod moim blokiem ![]() sylwester? najprawdopodobniej idziemy ze znajomymi na imprezę do domu przyjęć no chyba, że koleżanka sobie wymyśli zabrać ze sobą wszystkich swoich znajomych - tak jak ostatnio na spotkania - to podziękujemy i pójdziemy z siostrami Adama na inną taką imprezę.aaa 11.11 idziemy na 50tkę Adama ciotki. miałam iść wtedy na imprę z pracy. a mój kochany jest zazdrosny. glupol boi się że go zdradzę na takiej imprrezie i w ogole. a ja go kocham i nie wyobrażam sobie bycia z kimś innym.
|
|
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
Diana faktycznie fajna fryzurka, ale z grzywką nie ma żartów :d moja też sie buntuje więc się jej pozbyłam
tzn nie do końca![]() niunia no super avatar ach te chłopy świata poza nami nie widzą i sie boją ![]() ![]()
Edytowane przez cobra115 Czas edycji: 2009-11-04 o 00:17 |
|
|
|
#2742 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Znów się rozpisałyście, że hoho. Nadrobiłam, ale bardzo pobieżnie. Dziś nie mój dzień. Pokłóciłam się z Tż. Kocham go bardzo, ciężko mi wyobrazić sobie bez niego życie, ale czasem nie wiem, czy to jest odpowiedni dla mnie partner. Czasami właśnie nie zachowuje się jak partner, tylko jak dziecko. O wszystkim ja muszę myśleć, wszystkiego pilnować, o wszystkim przypominać, pamiętać. Dla niego liczą się tylko treningi. Szlag mnie trafia. Poza tym byłam u kolegi i psiknęłam się jego perfumami po nadgarstku. I teraz co się oprę na ręce to mi tak zalatuje, strasznie trwałe. Na szczęście ładne ![]() Co do Sylwestra to w tym roku niestety mój Tż też pracuje i chyba będę zmuszona pójść z nim ... ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Aha, pisałyście coś jeszcze o wieku gości. U nas będzie bardzo duża rozbieżność - na dzień dzisiejszy to jest od pół roku do 88 lat, ale może się jeszcze coś zmienić. W każdym razie zapraszamy całą rodzinę, ciotki, wujków itd. I nie dlatego, że musimy czy wypada (no, kilka takich osób się znajdzie), ale tak chcemy - generalnie mamy fajne rodziny i nasi 60-latkowie potrafią się fajnie bawić. Za to najchętniej nie zapraszałabym dzieci, ale cóż ... Edytowane przez conslusion Czas edycji: 2009-11-04 o 00:16 |
|
|
|
#2744 | ||
|
Lena
|
Cytat:
Cytat:
ja bym jeszcze dodała: czy mają umowę z Zaiksem. bo teraz to juz nie wiem czy orkiestra ma o to dbać czy właściciel restauracji??? u mnie dba o to orkiestra! ale warto sie dowiedzieć, żeby potem nie było rozczarowań. ............ a ja znów w domu. przez taką pogodę wziełam parę dni wolnego. nie am co sie narażąć. dodatkowo szef mnie wczoraj wezwał na rozmowę i zaproponował mi nową pracę od nowego roku. trochę sie waham, bo wtedy będę musiała z powrotem przejść do moejj starej pracy, którą nie cieprpiałam...
|
|
|
#2745 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja już w pracy. I wczoraj jak rozmawiałam z Łukaszem to powiedział, że może wróci w sobotę dopiero T'ai dziewczyny już chyba napisały wszystko o co spytać zespół Jola bardzo ładne pazurki ![]() Bambusiek do napisania Cobra gdybym "wpadła" to nie chciałabym szybkiego ślubu, bo dziecko Chyba najbardziej, że ludzie będą gadać ![]() Diana ładna fryzurka. Podobają mi się takie grzywki Powiem Ci, że ja też nie farbowałam włosów z 1,5 roku, a jak spotkaliśmy we Wszystkich Świętych rodzinę to kuzynki od razu "Co robiłaś z włosami?" Ale chcę, żeby odpoczęły - wystarczy, że codziennie torturuję je prostownicą ![]() Niunia mój też jest strasznie zazdrosny jak wychodzę bez niego i zazwyczaj w nocy spać nie może ![]() Conclusion ![]() Mustique ZAIKS i tak samemu trzeba opłacić. Sala i zespół i tak płacą swoje. Miłego dnia dziewczynki
|
|
|
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() ![]() powitanie cudne ![]() ![]() moglabym codziennie tak sie witac jak wczoraj ![]() ![]() wiecej nie powiem ![]() ![]() ![]() wpadlam na chwilke, bo zaraz wylatuje z domu bo maaaaaaaaaaaase spraw do pozalatwiania mam po calym miescie i do tego Kosciolek ![]() milego dnia dziewuszki ![]() aaaa wieczorkiem idziemy do kina na this is it z promocji srody z orange zaplacilismy 20zl za 2 bilety
|
|
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
ale ja jestem niewyspana. Zastanawiam się kiedy ja się wyśpię... za niedługo do pracy uciekam Miłego dnia |
|
|
|
#2748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie goście będą mieli od 2 lat do 82 o ile nic sie nie zmieni.. he! a tak nawiasem to witajcie dziewczyny ![]() Dziękuje za życzenia zdrówka już lepiej się czuje ) |
|
|
|
|
#2749 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczynki
Alez strasznie tęsknie za moim Mariuszem Już się nie moge doczekac jego powrotu![]() Ja już jestem w pracy - mogę z Wami poszaleć na wizażu
|
#2750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie załamuj się ![]() ja swojego nie widziałam już miesiąc.. ![]() ![]() ![]() kto ile się nie widział
Opinia wyrażona w poście jest aktualna jedynie w momencie jej pisania. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany punktu widzenia w każdej chwili. Edytowane przez Kasiulenkowo Czas edycji: 2009-11-04 o 09:21 |
|
|
|
|
#2751 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzielnie się trzymasz ![]() Oglądam właśnie mieszkanka w Warszawie.
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
Isabele mój Łukasz może dopiero w sobotę będzie
A jaki koszt mieszkań w Warszawie? |
|
|
|
#2753 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tęsknota jest straszna![]() Patrzyłam na koszt wynajmu kawalerek - ceny sa od 850zł wzwyż, tylko nie wiem jak one wyglądają bo w większości są to oferty bez zdjęć.
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzien dobry laseczki ![]() ![]() ![]() Spedzilismy wczoraj mily wiieczor z TZ hihi caaaly czas rozmawialismy pozniej mi napisal smska ze dziekuje za fajny wieczor.. Zrobil mi jeszcvze kolacyjke kochany.. i zaskoczyl mnie jak powiedzial ze.. widzial sliczna suknie slubna ha " on i ogladanie sukien? lol milo mi sie zrobilo
|
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
Isabele to szukasz na wynajem - myślałam, ze chcecie kupić. Przed wakacjami z Łukaszem sami szukaliśmy kawalerek i ceny w Kielcach straszne i mające się nijak do stanu tych mieszkań
![]() My dalej nie wiemy czy po ślubie dom czy mieszkanie ![]() MiciaKicia ale miły wieczorek miałaś |
|
|
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
conslusion nie przejmuj się
każdy facet chyba ma takie przejawy od tego jesteśmy zeby im je wybić z głowy![]() isabele w cholere drogie te kawalerki u nas chodzą już od 400/500 zł z ogrzewaniem i wodą i sa nawet w przyzwoitym stanie Znajomi wynajmują za 600 niby, ale to strasznie dużo jak na nasze okolice ale im się spieszyło i nie szukali za bardzo![]() ivona tęsknota dobrze robi związkowi ![]() karolinusienka a my do kościoła gdzieś dopiero w 2011 pójdziemy więc myślę że starczy, ale jeszcze podpytam innych jak oni załatwiają![]() Dawid mi pisał z pracy co robimy, a ja nie wiem ![]() Na razie sama jestem w domu z psem:P i mi zimno A powiem wam że gdyby nie wizaż to nie wiem czy miałabym ochotę w ogóle ruszać się z łóżka rano
|
|
|
|
#2757 |
|
Wtajemniczenie
|
cobra115 bardzo drogie są te kawalerki niestety. Chcemy znaleźć taką w miarę tanią, żeby jak najwięcej pieniążków móc odłożyc na wesele i dom
![]() ivona84 my sami się nad tym zastanawiamy. Bo bardzo nam się marzy własnym dom pod miastem - ale jak na razie nie mamy na to pieniążków i zdolności kredytowej. Może po przeprowadzce do Warszawy poszukamy już jakiejś w miarę taniej działki i coś pokombinujemy. Wiem ze wynajmowanie mieszkania to strata pieniążków bp można by to prznaczyć na kredyt na mieszkanie. Ale sęk w tym, że my nie chcemy kupowac mieszkania. i tak własnie nie wiemy co mamy zrobić. cięzka decyzja. A najlepsze jest to, że juz wiemy w jakiej okolicy chcemy kupić działeczkę
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie co zasnęłam dzisiaj po 3
A to wszystko przez jedną babę z telewizji Bo oglądałam sobie CSI i jak się skończyło to się umyłam, usiłowałam coś poćwiczyć i się pierwsza zrobiła:/ położyłam się i włączyłam pulstv a tam jest nocne i-granie wiecie takie zgadywanki dzwoni się i podaje odpowiedź i zgarnia sie za to parę stówek (coś w stylu salon gry na tvn). No i był jakiś obrazek z babkami i trzeba było dodać wszystkie liczby i mi wyszło 164 no ale ktoś kto dzwonił to też tak powiedział, a to nie była dobra odpowiedź. Tak więc ja głupia myśląc, że zaraz gra sie skończy i dowiem sie odpowiedzi pójdę spać. Ale uwierzcie mi przez 2 godziny jeszcze trwała jedna zagadka, i ciągle jacyś ludzie dzwonili i nie mogli zgadnąć, a ona od 40 minut gadała że to ostatnia szansa |
|
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Właśnie wróciłam z uczelni, zaraz zjem późne śniadanie i postaram się nadrobić zaległości
|
|
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziopki
![]() Mam do Was pytanie,na które ciężko mi gdzieś znaleźć odpowiedź-kiedy trzeba pojechać do parafii i zarezerwować sobie konkretny termin?Nie ukrywam,że zależałoby nam na godz.15 i nie chcielibyśmy,żeby ktoś Nas wyprzedził.Poza tym z racji,że jesteśmy innych wiar (ale chrześcijanie) to mamy troszkę do załatwiania. Kiedy Księża nie będą na Nas patrzeć krzywo?
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

to jest to co lubię 
mógłby starosta się tym zajomować albo w ogóle tylko starostwa wódką dzielić, ale wtedy dużo pracy by mial 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Perfect Housewife 

!

tzn nie do końca

Chyba najbardziej, że ludzie będą gadać
=> 55 

Już się nie moge doczekac jego powrotu

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

każdy facet chyba ma takie przejawy
i sa nawet w przyzwoitym stanie