|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
Na razie trudno nam określić, ale myślę, że jakieś 2-3 miesiące od kupna. Chcemy zmienić całą kuchnię, trzeba będzie wycyklinować parkiet w całym mieszkaniu, no i kupić meble. Nie wiem czy damy radę finansowo, bo prawie wszystko pójdzie w kredyt. Czas pokaże.
Będę najszczęśliwsza jak już się wyniesiemy od teściów i wreszcie będziemy mieszkać sami!! Cytat:
|
|
|
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2734 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
no, wczoraj wróciliśy do domu, a klatka pusta. wszystko zamknięte, a chomika nie ma. jak to powiedział TŻ: "przecież nie wyszła i nie zamknęła za soba klatki..." szukaliśmy za każdą szafką i w środku.
|
|
|
|
#2738 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurde dzisiaj moje urodziny, a mój Mąż usunął już wszystkie nasze zdjecia z NK, wszystkie opisy, pinezki i ma opis, ze jest szczęśliwy. Chyba nie będę sobie próbowała tego nawet wytłumaczyć jakoś racjonalnie
|
|
#2739 | |
|
Wtajemniczenie
|
Fason coś w stylu jak na zdjęciu tylko w brązie, a za szycie krawcowa bierze 40zł, a materiał 50 zł więc bede miała cały płaszczyk za 90zł. Teściowa mnie namówiła na szycie bo ona co chile coś szyje u tej krawcowej i jest bardzo zadowolona
Cytat:
|
|
|
|
|
#2740 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i wez jeszcze pod uwage, ze nie dzialamy uda sie to ok, tylko celujemy w sam srodek i nic a gdzie indziej malolat tylko spodnie powiesi i dziewczyna juz z brzuchem ![]() Cytat:
dziewczyno baw sie, szalej i czerp z zycia garsciami, a na smutki jutro bedzie czas
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-11-05 o 18:32 |
|||
|
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
w takim razie, życzę Ci przede wszystkim mądrości do znalezienia rozwiązania problemu i siły do stawienia mu czoła.
|
|
|
|
#2742 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jejciu ale śnieg sypie nie lubie zimy
|
|
|
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
no jak słowo!
jeszcze wieczorem przyszło mi do głowy, że może dach nie był dobrze zamknięty i górą wylażła. Luśka po ścianach i "po suficie" łaziła kiedyś. ja nie wiem... |
|
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko szczęścia szczęścia i jeszcze raz szczęścia, żeby wszystkie wszystkie twoje troski odeszły w kąt, i spełniły sie wszystkie marzenia
![]() -------------ps. masakra budze sie rano a tu zimaaaaaaaaaaaaaa jechałam do pracy ponad godzine a zawsze zajmuje mi to 15 min autem i do tego na letnich oponach wypasssssssssssss hehe
|
|
#2745 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2746 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja też na letnich oponach jechałam nie cierrrpiee śnieeguuu |
|
|
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie wiem czy to jest fair. To jakby on Ci powiedział, ze dopóki nie przytyjesz 5 kilo to zero seksu, bo on lubi mieć za co złapać Albo jak będziesz po ciąży to on Ci powie to samo, ze nie bedzie się z tobą kochał jak nie zrzucisz tego tłuszczyku Tak nie mozna! Cytat:
|
||
|
|
|
#2749 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie dziekowac jeszcze nie pada |
|
|
|
|
#2751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko, wszystkiego dobrego, lepszego niz to o przyniosły Ci ostatnie dni, szczęścia, spokoju i stabilizacji
|
#2753 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
Scio dziekuje trzymam kciuki żeby i tobie sie udalo. Agatko wszystkiego najlepszego , dużo zdrowia i szczęścia , oby miłość znalazła ciebie a ty ją. O kurde dziewczyny u mnie jeszcze nic nie sypie, nawet mnie nie straszcie że znowu będzie ten głupi śnieg, buuuu jak ja nie lubię zimy. Dziewczynki które starają sie o dzidzi..., nie myślcie tylko o zrobieniu dziecka, tylko wyluzujcie i cieszcie się z bliskości ze swoimi połówkami, im więcej miłości w waszych zbliżeniach z tym większe prawdopodobieństwo że wam się uda . Przecież dzieciaczki pojawiają się na świecie z wielkiej miłości i jest to owoc waszych gorących uczuć., także dziewczynki wyluzujcie a napewno wszystko się uda , i nie myślcie o tym .
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaz chodzi za mna jakies glupie przeczucie ze tez bedziemy mieliz tym trudności wiem jestem glupia i martwie sie an zapas ![]() jade zaraz do gina trzymac kciuki ![]() Agatko - wszystkiego co najlepsze, samych radosnych chwil!!
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2009-11-04 o 09:49 |
|
|
|
|
#2755 | |||
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() wczoraj mąż wpadł do domu z wielkim bukietem roz (9 róz, za 8 lat i za następny rok i przepraszał, ze sie nie zapytał. dzis ma mi to wynagrodzić a wczoraj sie pokłóciłam z rodzicami, wiec mama dzis potrzebowała pomoc do siedzenia na recepcji (recepcjonista jest chora, a oni mają masę roboty).. i zadzwoniła do TZ hm... wiec mąz pojechał siedziec w recepcji![]() Cytat:
ale jaka motywacja Cytat:
![]() juz zaraz napiszę na pw Cytat:
ale TZ sam powiedział,z e chce schudną i szuka motywacji, wiec mu dałam![]() ps. a moje ciuszki na all zaczynają kogos interesowac, patrze kilka jest obserwowanych i dostałam maila z prosba o wiecej zdjęć ![]() Agatko wszystkie naj |
|||
|
|
|
#2756 | |
|
Wtajemniczenie
|
Na razie nie dziękuję
bo jeszcze nie jest nasze Noo może już niedługo ![]() Cytat:
U mnie też śnieg
|
|
|
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
zamawiał ktoś zimę?
nie cierpie zimna brrrrrrr miałam się wypowiedzieć i zdać relację na temat PIŁY VI no więc szczerze powiem, że ciągnął mi się ten film jak flaki z olejem ( dosłownie ) i reszta to to samo co w poprzednich czesciach, tyle, że aktorzy nowi, nowe zagadki, a raczej rzeź! moim zdaniem do 4 byla fajna ![]() AGATKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN
|
|
|
|
#2758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój by się nie zgodził za chiny... i to ja musze sie starać. Miesiac temu odstawiłam hormonki i myslałam ze schudnę (bo organizm zatrzymuje więcej wody w czasie brania hormonów) ale chyba nic z tego... . ![]() Zgadzam się, że powinno się próbować począć dziecko na luzie bez kosmicznych pozycji i podobno najlepiej wtedy gdy kobieta ma ochotę na seks... mi zostały jeszcze dwa dni nauki na prawko i w drogę ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
jaka zima?? u mnie na szczęscie zero sniego, zero stopni na dworzu.
jutro chyba jadę do dziadka do warszawy. narazie od poniedziałku jest tam babcia (wzieła sobie hotel i dzieki temu moze codziennie u niego byc i pomagac mu chodzić )---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- aha wczoraj odkrylismy z TZ nowy serial "lie to me" polecam |
|
|
|
#2760 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja bardzo dobrze pamietam tamten dzień kiedy nam się udało ![]() ahhh Przyszliśmy z niedzielnego piwka ze znajomymi , wszyscy w koło mówili że chyba w ciąży co nie było zbytnio możliwe ponieważ jakoś 12 dni wcześniej dostałam miesiączki, ale mimo wszystko idąc z tż wstąpiliśmy do apteki po test, i zrobiłam go odrazu . Przyszłam do pokoju ( jak zrobiłam test i znałam wynik) i powiedziałam tż że tatusiem jeszcze niestety nie będzie. Mój tż powiedział wtedy " no to kochanie robimy dzidziusia " ![]() ![]() ..... Pamiętam że wtedy było cudownie , tak się w to wszystko wczuliśmy że szok, było między nami tyle miłości , tyle uczucia jak nigdy super i wiem że własnie wtedy nam się udało , ale nie myślałam wtedy o tym , cieszyłam się że tak bardzo , bardzo mocno byliśmy razem ze sobą, to było coś niesamowitego . a 5 tygodni później dowiedziałam się że jestem w ciąży i według lekarza i mnie to było własnie wtedy tego dnia. Tym bardziej sie cieszyłam że własnie wtedy nam sie udalo, taka cudowna noc narazie się nie powtórzyłam, nie da się tego opisać, każda kobieta która chce miec dziecko wie co to znaczy , że własnie wtedy to zbliżenie jest takie inne od wszystkich, prostu piękne i cudowne. I własnie z takiej wielkiej miłości rodzi się ta cudowna istotka która daje ci tyle szczęścia.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.

jednym słowem
to taka motywacja do odchudzania
bo ostatnio się w tym zaniedbał. no wiec, w sobote na zachęte go wykorzystalam i powiedziałam, ze kolejnys seksik bedzie jak osiągnie wagę 100kg (teraz ma 104), kolejny przy wadze 95,90 i od 85 (jego cel) bedziemy szalec juz na całego
hehe no zobaczymy ile będę musiała czekac.
aha i powiedziałam, ze jak długo nic nie bedzie, to odstwiam tabsy bo bez sensu je w takim razie brac 

pewnie jak zwykle zostawił tel w samochodzie i niech się wali i pali a ten o tym nie będzie wiedział
i wez jeszcze pod uwage, ze nie dzialamy uda sie to ok, tylko celujemy w sam srodek i nic
a gdzie indziej malolat tylko spodnie powiesi i dziewczyna juz z brzuchem 

no nie wiem czy to jest fair. To jakby on Ci powiedział, ze dopóki nie przytyjesz 5 kilo to zero seksu, bo on lubi mieć za co złapać