|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
Zebra BARDZO fajnie
![]() ![]() Wczoraj w łazience już 3 ściany zrobione, zostało tylko kilka płytek przykleić, moja matka wchodzi i z tekstem A CO TAK MAŁO ZROBIONE? No myślałam że mnie rozniesie.. A Tz do niej - to może sie zamienimy? Kurde ona jest taka... że myśli że w dzien sie cała łazienke zrobi. Wielce mądra.. Musze kurze pościerac bo juz mnie glowa boli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4412 |
Wtajemniczenie
|
zgadzam sie ze sweet. a pozatym mi sie wydaje ze iwo jeszcze nadrobi pozatym lekarz ci powiedział ze mozesz do stycznia dociagnac to ma szac na nadrabianie
a co do twojej sytuacji samantha to przynajmniej macie osobne wejscie.. ja jak mnie tesciowa wkurza to moge tylko zacisnąć zeby cholera |
![]() ![]() |
![]() |
#4413 |
Wtajemniczenie
|
Ale ja nie chce do stycznia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4414 |
Wtajemniczenie
|
zaraz ide do apteki to przy okazji an poczte skocze to ci wysle ta paczke
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4415 |
Zakorzenienie
|
tez sie musze w koncu zebrac i do tej apteki skoczyc...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4416 |
Wtajemniczenie
|
Ooo zapomniałam o tej paczce
![]() ![]() Ja też już ledwo co wchodze w swoja.. kurcze w czym ja chodzic bede za te dwa tygodnie? ![]() Biore sie za kurze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4417 |
Zadomowienie
|
Ja też nie mam kurtki, ale mam brązowe buty i koc taki ciepły też brązowy więc będzie komplet, zawinę się w ten koc, pospinam jakoś na agrafki i git majonez
![]() ![]()
#4418 |
Zakorzenienie
|
Nie chce mi się nigdzie wychodzić
![]() ![]() Ciekawe co mi powie:P czy termin nadal ten sam, ile warzy mały... śnił mi się poród zaś tym razem, urodziłam i psozłam do szkoły na egzamin. A jak przyszłam to mojego dziecka nie było, bo miało zabieg bo coś miało nie tak z buźką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4419 |
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny, bardzo dawno mnie tutaj nie było, widzę jednak, że nie próżnowałyście przez ten czas, więc nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie wogóle- miałam dużo spraw na głowie oraz wyjazdów. Chciałam się pochwalić, ze jutro zaczynam 12 tydzień ciąży i mam drugą wizytę u gina na którą kazał mi przynieść płytkę cd, więc stanę się szczęśliwą posiadaczką pierwszego nagrania na którym będę mogła podziwiać moje dziecko. Powiedzcie czy Wy też macie takie filmiki? Jeśli tak to jak często je oglądacie? Bo ja już nie mogę się doczekać aż dostanę ten filmik w swoje łapki. Powiedzcie mi też dziewczyny te już bardziej zaawansowane czy w ok 12 tyg było Wam już widać brzuszek? Bo powiem szczerze, że mój się zaczyna powoli zarysowywać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4420 |
Zakorzenienie
|
Maliczka hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4421 |
Wtajemniczenie
|
no idz idz nospa naprawde ci sie przyda
ja kupiłam za duzo na poczatku i myslalam ze bedzie lezała bo ja leków ogólnie wogóle nie biore nigdy. a tu p[rosze niespodzianka przydała sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4422 |
Wtajemniczenie
|
Maliczka mi nie było widać do jakiegoś 25 tc...
![]() Pamiętamy Cie, pamiętamy ![]() ![]() Sweet ja musze w takim razie kupić czarny koc - pod buty ![]() ![]() Zebra mój lekarz umawia na konkretne godziny i o tych się wchodzi ![]() ![]() Wcześniej wlasnie chodzilam do takiej babki co umawiała np na 16.00 a wchodzilo sie o 19.00 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4423 |
Zadomowienie
|
maliczka
![]() ![]() ![]() ![]() zebra to ![]() ![]() ![]() Ja jeszcze w ogóle nie brałam żadnych tabletek w ciąży, nie licząc witamin, ani nospy ani nic innego preciwbólowego też nie, na szczęście nie było potrzeby ![]()
#4424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tez nic nie bralam na poczatku a teraz? wczesniej duphaston teraz fenoterol i ispotin ![]() ![]() jjaaaa ale facet mojej szwaierki jest u mnie przegrany normlanie go udusze keidy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4425 |
Rozeznanie
|
Ustawiłam sobie avatar tam widać troszkę już ten brzuch, ale wrzucę tu inne zdjęcia. Dziewczyny jeśli chodzi o te filmiki to ja mam ten jeden plus że chodzę prywatnie i w cenie przy każdej wizycie mam albo usg zwykłe albo już później to 4d. Jutro idę i mam nadzieję, że wszystko w porządku będzie.
A jeśli chodzi o kurtkę zimową to mi właśnie wczoraj teściowa podarowała jedną taką śliczną, czarną, za dupkę i z kapturem, rozciągliwą w brzuchu, bo ja przynajmniej do marca będę pewnie w zimówce, a jak chodziłam u nas po tych całych h&m i różnych innych to mi się odechciało, wszystko tak kurde cienkie jak wiosenne płaszczyki na jakiejś szmacianej podszewce. Znalazłam jedną fajną w pumie, ale sobie pomyślałam, że mam inne wydatki i nie stać mnie żeby wydawać 3 stówy na kurtkę i tak się akurat złożyło, że teściowa ma sklep odzieżowy i w towarze miała kurtki, a że mnie lubi to mi podarowala za darmochę i jeszcze ładniejszą niż w pumie ![]() Pokazuję również zdjęcia mojego brzucha, który o dziwo zaczyna być widać, zrobione 2 dni temu z rana w piżamce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4426 |
Zakorzenienie
|
znowu to babsko napisalo i mnie zdenerwowalo...chcialam pozalic sie mojemu tż....zadzwonilam i jak mu opowiadalam to az ryczec z nerwow mi sie zachcialo i sie poplakalam a ten sie zaczal ze mnie nabijac chociaz we ze to mnie jeszcze bardziej wkurza....i sie rozlaczylam bez slowa....a ten oddzwania i mowi zebym sie zastanowila jak ja z nim rozmawiac....no masakra.... temu babsku przelalam pieniadze i napisalam jej kilka slow od siebie a na koniec dodalam ze nigdy z nia na ty nie przeszlam...a co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4427 |
Zadomowienie
|
Asiulka why?
![]() ![]() maliczka no faktycznie widać już coś powolutku ![]() Dziołchy, a wiecie, że jeszce 500 postów i zakładamy nowy wątek? ![]() ![]()
#4428 |
Zakorzenienie
|
Maliczka no malusi faktycznie jest ale powoli zaczyna byc widac
![]() ![]() ja tez mam fajna tesciowa i tez dopstalam od niej fajne futerko na zime ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- nowy watek ![]() ![]() Sweet zawinil samym soba.. nie dosc ze psuje mi szwagierke ... rozpija ja... to terazposzlo o palenie t... i ona nie cierpi jak ktos pali i jej rodzice dochod zmnieszyli bo mysla ze ona tez a do tego ten koles wygadal ze moj tez... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4429 |
Wtajemniczenie
|
a kurtawe bo nam tylko koc został do wyboru
![]() ![]() a ty sie młoda nie dnerwuj niech sobie wsadzi ta kase w doope i sie wypcha, bedziesz miała spokój juz przynajmniej. a tż tez bym wiazanka potraktowała heheh |
![]() ![]() |
![]() |
#4430 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4431 |
Rozeznanie
|
Hehe Asiulka ale ja mam taką odstającą pupę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4432 |
Wtajemniczenie
|
ja na moja toske nie mam co liczyć ze malutka bedzie... juz wazy tyle co mama gdy sie urodziła
![]() ciekawe jak ja ja wypche madrala taka |
![]() ![]() |
![]() |
#4433 |
Zakorzenienie
|
no te nasze dzieciaczki to sa juz takie cwane a jeszcze sie nie urodzily
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4434 |
Zadomowienie
|
Ja miałam 3820 i 53cm jak się urodziłam więc mała nie byłam w sumie, zobaczymy jaki Filippe będzie
![]() ![]() ![]() ![]()
#4435 |
Wtajemniczenie
|
ej macie już spiworek do wózka? własnie oglądam na allegro i znalazłam jeden i tylko tem mi sie narazie podoba pomarańczowy
![]() ![]() http://www.allegro.pl/item798152593_...mbin_acje.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4436 |
Rozeznanie
|
Paprotko pozostaje pocieszać się tym, że zazwyczaj pierwsze dzieci rodzą się mniejsze niż drugie. Ja urodziłam się 3.300 jako pierwsze dziecko mojej mamy moja siostra juz ważyla 3.850 jakoś tak. Mojego TŻta brat ważył jak się urodził tyce co ja, też był pierwszym dzieckiem teściów, tylko mój ukochany jakiś taki zmutowany kloc, jest najwyższy i największy z całej swojej rodziny, nawet jego tata, który jest bardzo słusznej postury jest od niego 5 cm niższy i trochę lżejszy, więc nie powiem, trochę się o siebie boję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4437 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja jutro muszę wstać o 5.30 ![]() Ja na uczelnie na troche a on do szkoły na zajęcia - na szczescie tylko jedne ma ![]() ![]() Wzięłam tą większą ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie urodzilam 3.300 wiec nie bylam duza moj brachol straszy o 2 lata urodzil sie 3.400 a siorka najmlodsza 2.700 wiec reguly nie ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4439 |
Wtajemniczenie
|
Ojej mam 999 postów
![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Oł nooooł!!! Już 1000!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4440 |
Wtajemniczenie
|
nic mi nie pomagacie
![]() taki spiworek z polaru nie bedzie czasem na całą zim za cienki?? matko niee wieem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.