Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III. - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-04, 11:07   #2761
Stysik
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

Cześć tylko się przywitam i lece dalej będę jak dobrze pójdzie wieczorem, a jak źle to jutro
Dzisiaj to w ogóle nie mam najlepszego humoru... koleżanka mnie wpienia że szok ludzie to potrafią być fałszywi

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 11:10   #2762
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Cześć dziopki

Mam do Was pytanie,na które ciężko mi gdzieś znaleźć odpowiedź-kiedy trzeba pojechać do parafii i zarezerwować sobie konkretny termin?Nie ukrywam,że zależałoby nam na godz.15 i nie chcielibyśmy,żeby ktoś Nas wyprzedził.Poza tym z racji,że jesteśmy innych wiar (ale chrześcijanie) to mamy troszkę do załatwiania. Kiedy Księża nie będą na Nas patrzeć krzywo?
Niestety nie wiem kiedy powinniście się zgłosić. to chyba zalezy od tego do jak dużej parafii nalezysz

My zgłosimy się pierwszy raz w okresie Świąt BN. zobaczymy co nam księza powiedzą.

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 11:10   #2763
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Isabele my też teraz wynajmujemy razem mieszkanie, ale to trochę strata kady niestety

Cobra nie lubię tych programów - strasznie tam naciągają. Mój tata raz się dodzwonił, ale się rozłaczył i A rachunek przyszedł spory

Butterfly najlepiej sama zadzwoń do kancelarii kościoła gdzie chcecie ślub, bo co kościól to różnie jest. Niektórzy już przyjmują, a gdzie indziej nawet kalendarza nie mają.

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 11:13   #2764
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
Cześć tylko się przywitam i lece dalej będę jak dobrze pójdzie wieczorem, a jak źle to jutro
Dzisiaj to w ogóle nie mam najlepszego humoru... koleżanka mnie wpienia że szok ludzie to potrafią być fałszywi
nie przejmuj się koleżanką Trzeba dużo do nich cierpliwości, bo niektórzy rzeczywiście sie upierdliwi zdarzają

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Isabele my też teraz wynajmujemy razem mieszkanie, ale to trochę strata kady niestety

Cobra nie lubię tych programów - strasznie tam naciągają. Mój tata raz się dodzwonił, ale się rozłaczył i A rachunek przyszedł spory

Butterfly najlepiej sama zadzwoń do kancelarii kościoła gdzie chcecie ślub, bo co kościól to różnie jest. Niektórzy już przyjmują, a gdzie indziej nawet kalendarza nie mają.
My też teraz wynajmujemy mieszkanie i niestety to jest spora część naszych dochodów;/ Najgorsze jest to, że w naszej rodzinnej miejscowości jest mieszkanie moich rodziców i działka budowlana rodziców moego TŻ. byłoby fajnie gdyby jeszcze udał osie nam tam znaleźc pracę. ale raczej w to wątpie. Dlatego w przyszłym roku planujemy podbić Warszawę

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-11-04, 11:17   #2765
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Isabele może na emeryturze tam zamieszkacie. A Warszawa odważnie - dla mnie to zbyt duże miasto Powodzenia

64 => 55
Stary 2009-11-04, 11:30   #2766
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Isabele może na emeryturze tam zamieszkacie. A Warszawa odważnie - dla mnie to zbyt duże miasto Powodzenia
mysle, że Warszawa tylko się wydaje taka duża a wcale taka nie jest:P Zobaczymy jak to będzie Kciuki się przydadzą na pewno Zamierzamy coś z tym działac po nowym roku czyli jeszcze dwa miesiące

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-11-04, 11:32   #2767
asia665
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
wiecie dziewczyny z tego co patrzylam to chyba zdalam ta mature

Super!! Gratuluje

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Dziękuję Asiu za miłe słowa odzyskałam już baze klientów, az mi ulżyło i wgrałam pare kalkulatorów. reszta się zajmę w czwartek....
Nie ma za co, super że udało się chociaż odzykać tą baze klientów

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
jaka cena?? nie no żart
mozesz się zapytać jak długo będą grali? jakie zabawy robią? jakie głównie piosenki grają? czy moga się nauczyć nowej piosenki, np. jkiejś specjalnej na pierwszy taniec?
Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość

Ja to nawet nie pytalam,bo mi sam pan odpowiedział na wszystko.
Ale warto spytać: czy dostosuja się do gustu muzycznego-nas spytał czy chcemy disco polo bo niektórzy nie chcą,czy grac za stołami i pod domem młodej na wyjście do kościoła.
Do której godziny graja czy do ostatniego gościa.
Czy piją alkohol-dla mnie oczywiste to to,że w pracy sie nie pije.
Czy mają ciekawe zabawy i czy można to ustalić z nimi.
Czy naucza się piosenki na 1 i ostatni taniec jesli jej nie mają w repertuarze.
Czy mają dodatkowe atrakcje typu maszyna do dymu,baniek mydlanych czy robienia śniegu-taka nowość ostatnio słyszałam.
Czy są sympatyczni ja spytałałam
Ooo mi te pytania też się przydadzą- na sobote
Co do pogrubionego- chyba też sie zapytam

Cytat:
Zapomniałam o swoich pazurkach,że miałam pokazać. oto i one. frenche i serdeczne pazurki z czarnego akrylu z wtopiona folia cientą-była różówa mieniąca sie na zielono.wyszła tylko zielona
Ładne

Cytat:
troszkę się trzeba upokoic

coraz wiecej tych niepelnoletnich mamuś... dzieci mają dzieci. ja jak mialam 13 lat to sie bawiłam lalkami prawie. a teraz to coraz czesciej nawet takie młode mają dzieci-przykład: w gimnazjum w mojej klasie koleżanka urodziła mając 14 lat niecałe. teraz córka ma 7 lat. wygladaja jak siostry a nie mama i córka...
A co do "żeniaczki" bo wpadka,ciąża i szał ciał..... ja uważam,że to stres jak nic tak na szybko robic wesele bo ciąża. najlepiej to urodzic i nie stresowac dzidzi a potem spokojnie ślub. dla mnie młode w ciąży z wielkim brzuchem wcale nie są najpiękniejszymi pannami młodymi... tylko się męcza ,pocą,nie tańczą dużo,uważaja,nogi im puchną i wogule masakra... takie śluby to chyba tylko dlatego "bo rodzina mówi,że to wstyd".... nie rozumiem tej idei "na szybkiego', ale to moje zdanie...
Oj tak, i jeszcze te naleganie że jak to młodzi będą żyć "na kocią łapę".. eh

---------

A ja siedze w domu bo sie źle czuje brzuch mnie boli i plecy. Mam nadzieje że spotkam się dziś z TŻ...

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

Edytowane przez asia665
Czas edycji: 2009-11-04 o 11:35
asia665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 11:33   #2768
MiciaKicia
Zakorzenienie

eh dziewczyny chce sie w koncu wziac za ten referat ale kurde nie wiem za Chiny jak to mam ugryźć i wogole... malo w necie jest rzeczy naq ten temat

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 11:36   #2769
butterfly20
Zakorzenienie

Chyba faktycznie tak zrobię i zadzwonię (przynamniej będzie anonimowo). Dzięki

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 11:37   #2770
cobra115
Zakorzenienie

butterfly no tak jak ivona mówiła najlepiej zadzwonić do kancelarii i po prostu zapytać kiedy najlpiej się zgłosić
isabele a mi znowu się wawa nie podoba jak dla mnie to paskudne miasto ale pewnie przez to że na wsi mieszkam
Stary 2009-11-04, 11:46   #2771
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
butterfly no tak jak ivona mówiła najlepiej zadzwonić do kancelarii i po prostu zapytać kiedy najlpiej się zgłosić
isabele a mi znowu się wawa nie podoba jak dla mnie to paskudne miasto ale pewnie przez to że na wsi mieszkam
Wszyscy nam mówią, ze Warszawa jest okropna i w ogóle be Ale chyba się na nia uparliśmy

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-11-04, 11:49   #2772
asia665
Wtajemniczenie

Cobra- też mieszkam na wsi i też jakoś Warszawa mi się nie podoba

Jestem mamą

Stary 2009-11-04, 11:53   #2773
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
A co do "żeniaczki" bo wpadka,ciąża i szał ciał..... ja uważam,że to stres jak nic tak na szybko robic wesele bo ciąża. najlepiej to urodzic i nie stresowac dzidzi a potem spokojnie ślub. dla mnie młode w ciąży z wielkim brzuchem wcale nie są najpiękniejszymi pannami młodymi... tylko się męcza ,pocą,nie tańczą dużo,uważaja,nogi im puchną i wogule masakra... takie śluby to chyba tylko dlatego "bo rodzina mówi,że to wstyd".... nie rozumiem tej idei "na szybkiego', ale to moje zdanie...
zgadzam się
u Piotrka w rodzinie był taki jeden przypadek i u nas 2 lata temu też
obie panny młode chodziły przymulone i bolały je ciągle plecy
dla mnie też minusem by był zakaz alkoholu bo troszkę dla odstresowania zamierzam wypić

Cytat:
Napisane przez Diana220 Pokaż wiadomość
Poza tym wzielo mnie dzis na zmiane fryzury, bo tak zapuszczam te wlosy i zapuszczam i juz dawno nic nie zmienilam w sobie, no a ile tak mozna..myslalam zeby sobie grzywke na rowno spowrotem obciac..ale juz sama nie wiem..fajna fryzurke dzis znalazlam..

http://ikf.styl.fm/fryzury-grzywki/fryzura354559.htm

ale nie wiem czy moja grzywka sie tak ulozy, bo ona taka zbuntowana jest troche..kolorek tez ma fajny, ale ja nigdy wlosow nie farbowalam i nie wiem czy bym sie odwazyla..jakos moj mi sie zawsze podobal..tylko w liceum sie rudzilam troche:P Musze chyba cos zmienic na zime:p
ja też niedługo wybieram się do fryzjera i nie wiem co zrobić
dłuższy czas miałam włosy takie akurat do ramion więc stwierdziłam że zapuszczę ale teraz to sama już nie wiem
mam taką nadzieję że może fryzjerka coś wymyśli

Cytat:
Napisane przez conslusion Pokaż wiadomość
Aha, pisałyście coś jeszcze o wieku gości. U nas będzie bardzo duża rozbieżność - na dzień dzisiejszy to jest od pół roku do 88 lat, ale może się jeszcze coś zmienić. W każdym razie zapraszamy całą rodzinę, ciotki, wujków itd. I nie dlatego, że musimy czy wypada (no, kilka takich osób się znajdzie), ale tak chcemy - generalnie mamy fajne rodziny i nasi 60-latkowie potrafią się fajnie bawić. Za to najchętniej nie zapraszałabym dzieci, ale cóż ...
u nas też, zapraszamy babcie, ciocie, wujków, kuzynów, znajomych, generalnie wszystkich z którymi utrzymujemy kontakty

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
ale ja jestem niewyspana. Zastanawiam się kiedy ja się wyśpię...
też się nad tym zastanawiam...

Cytat:
ja chciałam iść jakoś w maju ale chyba skoczę po nowym roku bo nie chciałabym żeby ktoś mi moją godzinę sprzątnął

mi też się nie podoba
ja jestem z miasta (40 tys mieszkanców co prawda)
dla mnie to za duże i za hałaśliwe
ale trzeba przyznać że bardzo proste w obsłudze jeśli chodzi o komunikację miejską i wszelkie dojazdy

jeszcze chyba gorzej wieje, normalnie tak wyje aż ten wiatr
a u nas troszkę okna nieszczelne i dmucha
w pracy mało się dzieje
jedną paczkę mam do wysłania i mogłabym sama ją spakować ale że magazynier mi zalazł za skórę to niech przyłazi z domu do tej jednej paczki
taka nuda, może ZUS zrobię
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 11:56   #2774
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

T'ai my na mieszkaniu mamy mieszczelne okna i czuję się trochę jak w zamczysku jak tak wieje Jak Łukasz przyjedzie to musimy uszczelki załozyć.

64 => 55
Stary 2009-11-04, 11:59   #2775
cobra115
Zakorzenienie

isabele jak się ktoś uprze to nie ma bata musi jechac i koniec każdemu się co innego podoba więc może ty będziesz zachwycona

Oglądam zaproszenia na allegro zapisuje które mi się podobają, bo chyba będę robić sama, ale chcę mieć jakiś wzór

Te są śmieszne i fajne http://www.digitalartist.pl/zaprosze...arte_large.jpg
Stary 2009-11-04, 12:02   #2776
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
T'ai my na mieszkaniu mamy mieszczelne okna i czuję się trochę jak w zamczysku jak tak wieje Jak Łukasz przyjedzie to musimy uszczelki załozyć.
tu są chyba jakoś kijowo osadzone bo wieje spod nich, jakby od ściany, nie umiem wytłumaczyć

Cytat:
Oglądam zaproszenia na allegro zapisuje które mi się podobają, bo chyba będę robić sama, ale chcę mieć jakiś wzór

Te są śmieszne i fajne http://www.digitalartist.pl/zaprosze...arte_large.jpg
faktycznie fajowe
Stary 2009-11-04, 12:08   #2777
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Dzień dobry
ja musze teraz referat z geografii pisać i zaraz na zajęcia zmykam, ale wieczorkiem będę

Fajne zaproszenia

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 12:42   #2778
lula177
Zakorzenienie

czesc dziewczyny ja wrocilam do domku wlasnie i popijam sobie kawke

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Dziękuję Asiu za miłe słowa odzyskałam już baze klientów, az mi ulżyło i wgrałam pare kalkulatorów. reszta się zajmę w czwartek....

Gratulieren

Daj linka, chętnie sprawdzę czy rozwiązałabym chociaż z jedno zadanie
dziekuje a oto link
http://www.dziennikwschodni.pl/asset...DW27442113.PDF to do pytan
http://www.dziennikwschodni.pl/asset...DW27442113.PDF a to do odpowiedzi
Cytat:
troszkę się trzeba upokoic

coraz wiecej tych niepelnoletnich mamuś... dzieci mają dzieci. ja jak mialam 13 lat to sie bawiłam lalkami prawie. a teraz to coraz czesciej nawet takie młode mają dzieci-przykład: w gimnazjum w mojej klasie koleżanka urodziła mając 14 lat niecałe. teraz córka ma 7 lat. wygladaja jak siostry a nie mama i córka...
o tak ja tez tego nie rozumiem...ja nigdy bym nie chciala isc do slubu w ciazy...nawet w tych pierwszych miesiacach...wiecie jak to jest mozna miec mdlosci slabo sie czuc i wcale nie wygladac tak pienkie jakby sie chialo...ja wollabym najpeirw urpdzic a pozniej slub no chyba ze np zaszla bym w ciaze w kweitniu 2011 to przeciez nie przekladalm bym slubu ktory byl tak dlugo planowany...

bambusiek, jolka,diana,asia dziekuje

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 12:49   #2779
conslusion
Rozeznanie

Witam!

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
ja bym jeszcze dodała: czy mają umowę z Zaiksem. bo teraz to juz nie wiem czy orkiestra ma o to dbać czy właściciel restauracji??? u mnie dba o to orkiestra! ale warto sie dowiedzieć, żeby potem nie było rozczarowań.
Nam zespół powiedział, że o to ma zadbać właściciel sali. Z kolei on, że owszem umowę ma, ale my mamy zapłacić. Nie pamiętam już, ale to jest coś między 100 a 200zł chyba.

U mnie bez zmian. Z Tż niby ok, ale jednak nie do końca, jakoś mnie wkurza i nie chce mi się z nim gadać.
conslusion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 12:54   #2780
senira666
Zakorzenienie

witam.
jestem chora zlapalam jakies zapalenie oskrzeli i sie do konca tygodnia moge legalnie obijac akurat napisze zalegle prace na studia i poczytam kilka ksiazek na przyszle zajecia
Stary 2009-11-04, 12:59   #2781
asia665
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość

jeszcze chyba gorzej wieje, normalnie tak wyje aż ten wiatr
a u nas troszkę okna nieszczelne i dmucha
w pracy mało się dzieje
jedną paczkę mam do wysłania i mogłabym sama ją spakować ale że magazynier mi zalazł za skórę to niech przyłazi z domu do tej jednej paczki
taka nuda, może ZUS zrobię
U mnie są niby nowe ale wiesz, wieje tak że wszystko słycha...

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość

o tak ja tez tego nie rozumiem...ja nigdy bym nie chciala isc do slubu w ciazy...nawet w tych pierwszych miesiacach...wiecie jak to jest mozna miec mdlosci slabo sie czuc i wcale nie wygladac tak pienkie jakby sie chialo...ja wollabym najpeirw urpdzic a pozniej slub no chyba ze np zaszla bym w ciaze w kweitniu 2011 to przeciez nie przekladalm bym slubu ktory byl tak dlugo planowany...

bambusiek, jolka,diana,asia dziekuje
O właśnie, każda z nas inaczej przechodzi ciąże, moja koleżanka miała 18 lat jak zaszła w ciąże wymiotowała strasznie , jako że nie mogła normalnie funkcjonowac to szkoła poszła jej na rękę i przyjeżdżała tylko na zaliczenia. A teraz ma 23 lata i w przyszłym roku wychodzi za mąż.
Za to druga koleżanka przechodziła pierwszą ciąże wzorowo! Zero mdłości , no zupełnie nic a wyglądała kwitnąco

Cytat:
Napisane przez conslusion Pokaż wiadomość
Witam!

Nam zespół powiedział, że o to ma zadbać właściciel sali. Z kolei on, że owszem umowę ma, ale my mamy zapłacić. Nie pamiętam już, ale to jest coś między 100 a 200zł chyba.

U mnie bez zmian. Z Tż niby ok, ale jednak nie do końca, jakoś mnie wkurza i nie chce mi się z nim gadać.
Ooo o tym ZAIKS-sie to nawet nie pomyślałam,, bede musiała sie dopytać.

Jestem mamą

Stary 2009-11-04, 12:59   #2782
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Conclusion ZAIKS opłacasz wg jakiś tam tabelek na ich stronie www.zaiks.org.pl.

Senira biedulko wyzdrowieć nie możesz

64 => 55
Stary 2009-11-04, 13:03   #2783
cobra115
Zakorzenienie

obejrzałam tyle zaproszeń na allegro że aż mnie oczy bolą

senira trzymaj się i nie przemęczaj bo to strasznie organizm osłabia...

Kurdeeeee Dawid chce ten dzień spędzić jakoś fajnie a ja nawet nie mam siły umyć włosów mam jeszcze godzinę żeby sie zmobilizować, ale w domku strasznie zimno i mi sie nie chce
Stary 2009-11-04, 13:08   #2784
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Cobra Ty mieszkasz w domu czy w bloku? Bo tak piszesz, że zimno i to jest jeden z powodów na korzyść zamieszkania w bloku - masz ciepło bez własnego wysiłku. W zasadzie jedyny co musisz zrobić to zawór przekręcić

64 => 55
Stary 2009-11-04, 13:13   #2785
cobra115
Zakorzenienie

No właśnie w domku ivonko i dlatego zimno bo dziadkowi sie do piwnicy nie chce zejść żeby zapalić u nich jest ciepło tylko u mnie na górze jakieś wywiewisko Z tym grzaniem to faktycznie blok jest na plus
Stary 2009-11-04, 13:15   #2786
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Kurdeeeee Dawid chce ten dzień spędzić jakoś fajnie a ja nawet nie mam siły umyć włosów mam jeszcze godzinę żeby sie zmobilizować, ale w domku strasznie zimno i mi sie nie chce
aj to ciesz się że nie musisz siedzieć w pracy
ja czasem taka zdechła jestem wieczorem że Piotrkowi zasypiam
ostatnio mama stwierdziła że ja ciągle śpiąca jestem bo mam nudną pracę hehe
Stary 2009-11-04, 13:22   #2787
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Cytat:
aj to ciesz się że nie musisz siedzieć w pracy
ja czasem taka zdechła jestem wieczorem że Piotrkowi zasypiam
ostatnio mama stwierdziła że ja ciągle śpiąca jestem bo mam nudną pracę hehe
Coś w tym musi być - czasem człowiek bardziej się tą nudą zmęczy niż jakby miał zapiernicz.

64 => 55
Stary 2009-11-04, 13:25   #2788
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
eh dziewczyny chce sie w koncu wziac za ten referat ale kurde nie wiem za Chiny jak to mam ugryźć i wogole... malo w necie jest rzeczy naq ten temat
a o czym piszesz???

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
witam.
jestem chora zlapalam jakies zapalenie oskrzeli i sie do konca tygodnia moge legalnie obijac akurat napisze zalegle prace na studia i poczytam kilka ksiazek na przyszle zajecia
bidulko... przesyłam ciepełko....

Cytat:
Conclusion ZAIKS opłacasz wg jakiś tam tabelek na ich stronie www.zaiks.org.pl.
dzieki za info. bo tak naprawdę to tylko rozmawiałam z chłopakami z zespołu i mówili że oni tym sie zajmują. a że ja nie mam wesela w restauracji tylko w prywatnym budynku wiec pewnie i ja musze o to zadbać sama.
Stary 2009-11-04, 13:29   #2789
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Coś w tym musi być - czasem człowiek bardziej się tą nudą zmęczy niż jakby miał zapiernicz.
no właśnie, co ta nuda robi z człowiekiem , aż się wzięłam za ten ZUS
Stary 2009-11-04, 13:31   #2790
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
dzieki za info. bo tak naprawdę to tylko rozmawiałam z chłopakami z zespołu i mówili że oni tym sie zajmują. a że ja nie mam wesela w restauracji tylko w prywatnym budynku wiec pewnie i ja musze o to zadbać sama.
Mustique to czy płacisz czy nie nie zależy od tego czy masz w remizie czy w restauracji. Jedyna różnica jest w sposobie obliczania tej opłaty, bo z innej tabelki się korzysta jak ma się z restauracji, a inaczej jak w remizie Kiedyś na innym wątku to dziewczyny tłumaczyły.

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
no właśnie, co ta nuda robi z człowiekiem , aż się wzięłam za ten ZUS

64 => 55
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości