Wszystko o Avonie - część 8 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-04, 09:32   #181
zabcia87stw
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Właśnie odebrałam moją druga paczkę z K15
W ogóle nie pognieciona, nie zniszczona, niczego nie barkuje...

Ale to sie chwli

No i tak:
Przychodzi już krem kryjący przeciw wypryskom SPF 15 (brakowało w poprzedniej paczce)
Dorzucili mi 2 katalogi gratis
W sumie na 7 katalogów mam 3 mini
Reszta standardowo...

Torebka Sharon mała... ale ma porządną podszewkę w środku. No i jak dla mnie to koniec plusów. Rączka nie regulowana, krótka. Tylko do ręki, na ramię moim zdaniem się nie wciśnie do płaszcza... To tyle. Nie ma się nad czym rozwodzić
zabcia87stw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 09:55   #182
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabcia87stw Pokaż wiadomość
Torebka Sharon mała... ale ma porządną podszewkę w środku. No i jak dla mnie to koniec plusów. Rączka nie regulowana, krótka. Tylko do ręki, na ramię moim zdaniem się nie wciśnie do płaszcza... To tyle. Nie ma się nad czym rozwodzić
Wciśnie się Zauważ, ze torebka jest wycięta, nie kończy się na wysokości rączki. Gdy włożysz coś do środka, to obniża się jeszcze bardziej, przez co jest miejsce na kurtke czy płaszcz.

Moja klientka ją zamówiła, ale oddała. Mi się podoba i sobie zostawiam.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 10:02   #183
nightsong
Rozeznanie

Poprzeglądałam sobie wczoraj katalogi i na szczęście lista zakupów z kampanii 16 się zmniejszyła, np. masło z Morza Martwego kupię sobie w następnym kat. - przy zakupie 2 szt. wychodzi prawie połowę taniej, a biżuteria Tigresse musi poczekać do kat. 01. Wtedy co prawda będzie na wyprzedaży, ale może uda się załapać. Jeśli nie, to przynajmniej zaoszczędzę (albo wydam na coś innego)

A przez to oglądanie katalogów śniło mi się, że w następnym wprowadzają kolorowe podkłady, np. różowe, zielone, niebieskie Tylko nie zdążyłam doczytać, jak się je używa, bo budzik mi zadzwonił:ha haha:

Aha, i dzięki dziewczyny za opisywanie swoich spostrzeżeń po wizytach w COKu. Bardzo je sobie cenię i bardzo się przydają
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 10:04   #184
zabcia87stw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Wciśnie się Zauważ, ze torebka jest wycięta, nie kończy się na wysokości rączki. Gdy włożysz coś do środka, to obniża się jeszcze bardziej, przez co jest miejsce na kurtke czy płaszcz.

Moja klientka ją zamówiła, ale oddała. Mi się podoba i sobie zostawiam.
Masz rację... Tak szybko oglądałam, raczej żeby sprawdzić czy wszystko z nią w porządku, bo już poszła w świat. Ale teraz oglądałam fotki na katalogowym i przyznaje Ci rację. Wciśnie się...

Niech mi spróbuje oddać... hehe
zabcia87stw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 10:14   #185
83evelinka
Zadomowienie

Talking Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

[QUOTE=nightsong;15079804]
A przez to oglądanie katalogów śniło mi się, że w następnym wprowadzają kolorowe podkłady, np. różowe, zielone, niebieskie Tylko nie zdążyłam doczytać, jak się je używa, bo budzik mi zadzwonił:ha haha:

nie, no sen świetny!!! Ciekawe jak wygladałybyśmy z takim zielonym podkładem? dobre.. tak na nas działa avon
Stary 2009-11-04, 10:40   #186
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Hura... przekroczyłam 500 zł! Całkiem nieźle jak na moja garstę klientek
Liczę, że świąteczne tez takie będą
gratulacje

Cytat:
Dokładnie to samo. Może nie był przystojny, zero mięśni, sapał jak wszedł do mnie na parter, ale nic nie miałam mu do zarzucenia. Nawet dał mi swój prywatny numer... ach, co to były ca czasy
u mnie jest taki sam avonowy w sumie to nie jest przystojny, zero mięśni i trochę kuleje na jedną nogę, więc jak mam dużo paczek to schodzę i mu pomagam, bo mieszkam na 3 pietrze bez windy, ale jest naprawdę bardzo sympatyczny, nigdy nie narzeka i też mi dał do siebie numer telefonu.

Cytat:
Napisane przez ewa_krk Pokaż wiadomość
Niemożliwe ten kto to pisał to chyba tylko poto zeby nie zamawiać tego zeby nie dobijać brakami bo gdzie niby ten tusz w katalogu 16? no chyba ze w 16/2010
tez jestem dobra:P heh ale to napisałam ale wiadomo o co mi chodzilo:P
tak wiemy wiemy, ja tez uważam, że chyba zrobili to tylko po to żeby nie dobijać do zamówień, bezczelni, a jak nie będą przychodziły te tusze to my się musimy tłumaczyć klientką a nie panienka zza komputera.

Cytat:
Napisane przez 83evelinka Pokaż wiadomość
Gratuluję!!:ehem : Fajne zamówionko! Ja juz zakończyłam katalog 15 (zamówienie miałam tylko na 1 termin,z 2 i 3 sobie odpuściłam) a od tego czasu skupiłam się na 16 kat, i jak narazie mam zamówionka na 889 zl . jeszcze to nie koniec, wczoraj objeździłam sporo kientek po okolicznych miejscowościach którym zostawiłam katalogi, robiłam pokaz kosmetyków... Do 13 listopada (1 termin) napewno jeszcze będę miała sporo zamówień,bo wszystkim podoba się świąteczny katalog.
wow, to ty już masz na 16 takie zamówienia gratuluję ja jeszcze swoich nie rozdałam

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość
Poprzeglądałam sobie wczoraj katalogi i na szczęście lista zakupów z kampanii 16 się zmniejszyła, np. masło z Morza Martwego kupię sobie w następnym kat. - przy zakupie 2 szt. wychodzi prawie połowę taniej, a biżuteria Tigresse musi poczekać do kat. 01. Wtedy co prawda będzie na wyprzedaży, ale może uda się załapać. Jeśli nie, to przynajmniej zaoszczędzę (albo wydam na coś innego)
Aha, i dzięki dziewczyny za opisywanie swoich spostrzeżeń po wizytach w COKu. Bardzo je sobie cenię i bardzo się przydają
u mnie lista zakupów jest najdłuższa w momencie jak pierwszy raz oglądam katalog, potem się trochę zmniejsza po to żeby jeszcze troszkę wzrosnąć w momencie składania zamówienia, ale już nie osiąga pierwotnych rozmiarów
fajny sen, ja jak za długo posiedzę na wizażu to potem tez mam podobne sny, całą noc się maluję i kupuję kosmetyki

a ja dostałam takiego smsa i nawet nie wiem od kogo, cytuję:
"Złuz zamowienie na paczke 50 zl zamow pamiec USB 1GB do komputera nr 91173 za 19.90 zl do 10.11 wlacznie. Pozdrawiam. Dana. Avon. wod."
pewnie od OMS lub liderki, ale nie znam tego numeru, zastanawia mnie tylko co to znaczy "wod."

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2009-11-04 o 10:45
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 10:40   #187
Ewlyn
Zakorzenienie

Dzień dobry
U nas dzisiaj spadł juz snieg! Myślałam, że padnę jak rano zobaczyłam

Cytat:
Napisane przez 83evelinka Pokaż wiadomość
Gratuluję!!:ehem : Fajne zamówionko! Ja juz zakończyłam katalog 15 (zamówienie miałam tylko na 1 termin,z 2 i 3 sobie odpuściłam) a od tego czasu skupiłam się na 16 kat, i jak narazie mam zamówionka na 889 zl . jeszcze to nie koniec, wczoraj objeździłam sporo kientek po okolicznych miejscowościach którym zostawiłam katalogi, robiłam pokaz kosmetyków... Do 13 listopada (1 termin) napewno jeszcze będę miała sporo zamówień,bo wszystkim podoba się świąteczny katalog.
Dzięki
Świąteczny pozostawiam w jeszcze paru nowych miejscach, to może przybędzie troszkę :p Muszę więcej zarobić, żeby móc wydać.... te świąteczne katalogi mnie zawsze dobijają

Cytat:

Ja jeszcze z 15 walcze... Jak narazie nie przyznaje się klientkom, że mam nowe katalogi. Ale u mnie to niestety naprzemiennie. Jeden katalog extra zamówionko, nastepny licho, poźniej znów extra... No i wypada na K16, że będzie słabo
Powiedz 83evelinka co ci schodzi najlepiej?
U mnie zazwyczaj też. Czasami klientki jakby się wymeniają - jak jedna zamówi więcej z katalogu, to inna mniej.. a w następnym odwrotnie.
Tym razem każdy po trochu i się ładnie uzbierało.

Cytat:
miewasz prorocze sny?
hihihi

I jeszcze szybko braki z podglądu faktury (zamówienie składane wczoraj na II termin)
42580 WYGLADZ.SZCZOTKA Z NAT.WLO 1 0
24679 LAKIER/PAZN.DELUXE CHOCOLAT 1 0
43117 KOLCZYKI URSULA 1 0

jaki powód będę wiedziała dopiero w poniedziałek :/

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-04, 10:59   #188
83evelinka
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry
U nas dzisiaj spadł juz snieg! Myślałam, że padnę jak rano zobaczyłam
Umnie tez spadło tak troszeczke śniegu,ale w mojej miejscowości tak często bywa,juz kilka razy mieliśmy nalot zimy. teraz jest bardzo zimno i wieje mocno!
Mój synek jest zawiedziony, bo od razu chciałby żeby tego śniegu była tona...
Stary 2009-11-04, 11:00   #189
anusiaa
Raczkowanie

GG do anusiaa

U mnie też lista zakupów jest największa w momęcie kiedy pierwszy raz oglądam katalog choć ogólnie dla siebie zawsze zamawiam najbardziej potrzebne rzeczy czyli to co sie akurat skończy i zazwyczaj nie kupuję na zapas bo wiem że niedługo będzie następna promocja. Poźniej ogladam następne katalogi na komputerze tak jak teraz to wiem co zamówię z 17 i 01 i jeśli chciałam coś z 16 a będzie w 17 za tę samą cenę to poczekam do 17 jeśli w 16 już za dużo sobie zamówiłam. Muszę jednak stwierdzić że te 3 obecne katalogi (16, 17, 01) mają jak dla mnie tak ciekawe promocje że wydam zdecydowanie za dużo. Już mam listę co zamówię i z każdego będzie coś ok 100 nie wliczając prezentów które może będę kupować. Będę jeszcze może coś przesuwać jak będą następne katalogi bo po 100 z każdego to zdecydowanie za dużo.
Stary 2009-11-04, 11:53   #190
elazf
Przyczajenie

Hej dziewczyny dziś złożyłam zamówienie z katalogu 15 jest to moje pierwsze zamówienie z katalogu 15 .Jeżeli to was zainteresuje i uważacie to za pomocne wklejam to zamówienie ponieważ w ogóle nie ma braków :
1. 30049 - 2 - MESKI KOJACY BALSAM/GOLENIU (12,90 zł)
2. 33472 - 1 - FM 2W1 SZAMPON P/LUPIEZ. (16,00 zł)
3. 09258 - 1 - URBAN FLOWERS ROMA EDT (13,90 zł)
4. 09266 - 1 - URBAN FLOWERS TOKYO EDT (13,90 zł)
5. 27060 - 1 - REWITAL.ZEL OCZYSZCZ.TWARZ (9,90 zł)
6. 41657 - 1 - MASECZKA-KOMPR. NA TWARZ (7,90 zł)
7. 11700 - 1 - REG.MAS/TW HIM. JAGODY GOJI (18,90 zł)
8. 40634 - 1 - MASECZKA/WL HIM.JAGODY GOJI (17,90 zł)
9. 37234 - 2 - PIANKA MYJACA MATOWA PERFE. (10,90 zł)
10. 42309 - 1 - SZALIK DIRK (24,90 zł)
11. 41822 - 1 - PLYN/KAPIELI SLODKA POKUSA (10,90 zł)
12. 39156 - 2 - SOFT&SENS NAWIL.KREM/RAK (11,00 zł)
13. 68700 - 2 - KATALOG POLSKA 15/2009 (3,00 zł)
14. 69500 - 20 - KATALOG POLSKA 16/2009 (3,00 zł)
15. 91173 - 1 - USB - WERYFIKACJA OFERT (0,00 zł)
16. 02782 - 1 - SUMMER WHITE EDT (15,90 zł)
17. 41053 - 1 - LBD WODA PERFUMOWANA 30ML (29,90 zł)
18. 41061 - 1 - PERCEIVE EDP 30 ML (29,90 zł)
19. 36467 - 1 - FULL SPEED ZEL/CIALA/WLOS. (11,90 zł)
20. 43620 - 1 - ZEL/KAPIEL.INDIVID.BLUE F/HIM (11,90 zł)
21. 42671 - 1 - PRO SPORT EDT/ASL 100ML (17,90 zł)
22. 41657 - 1 - MASECZKA-KOMPR. NA TWARZ (7,90 zł)
23. 11700 - 1 - REG.MAS/TW HIM. JAGODY GOJI (18,90 zł)
24. 14019 - 1 - ZAAWAN. SYSTEM DERMABRAZJI (60,00 zł)
25. 08573 - 1 - INTENS.PEELING DO TWARZY (52,00 zł)
26. 42309 - 1 - SZALIK DIRK (24,90 zł)
27. 42614 - 1 - ZEGAREK MARLON (69,90 zł)
28. 43463 - 1 - SENSES ZEL/PRYSZNIC ORIENT (10,90 zł)
29. 38281 - 1 - SENSES ZEL/PRYSZ. LAZY DAZE (6,90 zł)
30. 51169 - 1 - ZESTAW MAGIA FIOLETU (30,00 zł)

0 braków

A dostawa 6 listopada czyli w ten piątek

Edytowane przez elazf
Czas edycji: 2009-11-04 o 11:56 Powód: .
elazf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 12:02   #191
jabuho
Raczkowanie

GG do jabuho

Cytat:
A czy kiedykolwiek jakakolwiek torba/torebka z Avonu miała regulowaną rączkę? Bo nie kojarzę ;>
jabuho jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-04, 12:14   #192
Eustomka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Suszara Pokaż wiadomość
Co do ilości się zgodzę, że było 5, ale jeden dałam mamie i dlatego na zdjęciu są tylko 4
Cały zestaw był opakowany w woreczek taki złoty z organzy, a nie w kosmetyczkę...
Domyślam się, że masz na myśli te zetaw:
http://sklepy.allegro.pl/item7931307...azu_28_99.html
Ja mam inny w woreczku, zeszłoroczny

W sumie to różnią się tylko pędzlem do różu, mój jest ścięty pod skosem, a ten w kosmetyczce jest okrągły...
Zgadzam się, że o ten zestaw mi chodzi ale nie zgodzę się z tym, że różnią się one - te zestawy - tylko kształtem największego pędzla, chodzi o wymiary tych zestawów: ten w woreczku miał długie pędzle, zaś ten w etui ma krótkie, raczej do torebki. Osobiście wolę te dłuższe
Eustomka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 12:23   #193
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jabuho Pokaż wiadomość
andziat: prośba - mogłabyś wrzucić jeszcze zdjęcia torebki Lynette na ramieniu ?! Z góry dzięki
jabuho właśnie wstawiłam na katalogowy, sorki, że tak późno ale dopiero teraz dorwałam aparat
jabuho, powiem szczerze, że ja nie pamiętam torebki z regulowaną rączką, ale jestem z avonem dopiero 3 lata i kiedyś nie specjalnie się interesowałam torebkami

eustomka ja też wolę te dłuższe pędzle i ten ścięty pędzel też bardziej mi podchodzi niż ten półokrągły, chociaż podobno ten ścięty jest do różu a ja go używam do perełek

dziewczyny, mam do was pytanie, czy wiecie coś na temat tej różowej torebeczki z oferty netto ? jest taka urocza a ja lubię w lato latać z takimi malutkimi torebeczkami przełożonymi przez ramię z tego co tam napisali to ona ma długą rączkę i o taką właśnie mi chodzi, a teraz jest w dobrej cenie bo chyba wcześniej kosztowała 49 zł to mi się wydawało za dużo
z tego co pamiętam to pisałyście, że torebka Phillippa, też z netto, już od jakiegoś czasu nie przychodzi, prawda ?
w ogóle to jakieś marne to netto ostatnio jedynie pewnie znowu wykupię wszystkie płyny pink grapefruit i krem malinowy

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2009-11-04 o 12:59
Stary 2009-11-04, 13:02   #194
Suszara
Rozeznanie

GG do Suszara

Cytat:
Napisane przez Eustomka Pokaż wiadomość
Zgadzam się, że o ten zestaw mi chodzi ale nie zgodzę się z tym, że różnią się one - te zestawy - tylko kształtem największego pędzla, chodzi o wymiary tych zestawów: ten w woreczku miał długie pędzle, zaś ten w etui ma krótkie, raczej do torebki. Osobiście wolę te dłuższe
O wymiarach nie pomyslałam....
Skupiłam sie na kształcie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
jabuho

dziewczyny, mam do was pytanie, czy wiecie coś na temat tej różowej torebeczki z oferty netto ? jest taka urocza a ja lubię w lato latać z takimi malutkimi torebeczkami przełożonymi przez ramię z tego co tam napisali to ona ma długą rączkę i o taką właśnie mi chodzi, a teraz jest w dobrej cenie bo chyba wcześniej kosztowała 49 zł to mi się wydawało za dużo
JA ją mam i jestem zachwycona nawet paputki na lato w identycznym kolorze dostałam
Jest małe, ale prześliczna, spokojnie mieściłam do niej portfel, klucz (w etui) papierosy i telefon, pewnie i chisteczki też wejdą...

Długośc rączki w sam raz, przełożona na skos przez plecy sięga do pasa, może ciut niżej...
Z mojej strony polecam, bo za tę cenę to warto... a ja się nie wstrzymałam ehh

AVONOWE I ORIFLAMOWE

Edytowane przez Suszara
Czas edycji: 2009-11-04 o 13:05
Suszara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 13:15   #195
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
JA ją mam i jestem zachwycona nawet paputki na lato w identycznym kolorze dostałam
Jest małe, ale prześliczna, spokojnie mieściłam do niej portfel, klucz (w etui) papierosy i telefon, pewnie i chisteczki też wejdą...

Długośc rączki w sam raz, przełożona na skos przez plecy sięga do pasa, może ciut niżej...
Z mojej strony polecam, bo za tę cenę to warto... a ja się nie wstrzymałam ehh
dzięki Suszara , właśnie o to mi chodziło, wystarczy, że wchodzi telefon, klucze i portfel, no może i papierosy dla męża bo ja już nie palę 7 lat na pewno kupię bo w lato uwielbiam nosić na skos przez plecy takie małe torebeczki i zaintrygowałaś mnie tymi paputkami , chyba też takich poszukam w sklepach, nie wstrzymałaś się ale już jeden sezon w niej przelatałaś a ja się męczyłam bez niej

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2009-11-04 o 13:17
Stary 2009-11-04, 13:20   #196
Suszara
Rozeznanie

GG do Suszara

Cytat:
dzięki Suszara , właśnie o to mi chodziło, wystarczy, że wchodzi telefon, klucze i portfel, no może i papierosy dla męża bo ja już nie palę 7 lat na pewno kupię bo w lato uwielbiam nosić na skos przez plecy takie małe torebeczki i zaintrygowałaś mnie tymi paputkami , chyba też takich poszukam w sklepach, nie wstrzymałaś się ale już jeden sezon w niej przelatałaś a ja się męczyłam bez niej
Podpowiem Ci, że są (były w lecie) a CCC z lasockiego identycznie różowe, jak torebeczka...

AVONOWE I ORIFLAMOWE
Stary 2009-11-04, 13:39   #197
malka
Rozeznanie

Cytat:

A ja już nic nie pisałam co mi się śni, bo myślałam, że to co najmniej dziwne A śniło mi sie, ze koleżanka dzwoniła po płyn do kapieli, wymieniła jakąś dziwną nazwe tego płynu, ja jej mówie - załatwię, jak nie to taki wyprodukują. Wstałam rano, patrze w notes, a ona faktycznie dzwoniła i zamówiła Słodką pokuse litrową z 16tki... A więc jednak sen po części była jawą z poprzedniego wieczora
Śmiałam się sama do siebie z tego, a że pełnia księżyca działa na mnie co najmniej zaskakujaco, postanowiłam pójśc za ciosem i zamówiłam Fioletowy zestaw całkiem na wyrost, bo pomyślałam, że jak nie sprzedam, to tak tanio kosmetyków na Mikołajki pewnie nie zdobedę.
Magię fioletu zabrałam więc do pracy iiii nie dość, ze ja sprzedałam, to mam jeszcze 3 takie same zamówic na III termin
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 13:44   #198
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez LadyBird6 Pokaż wiadomość
Zaskoczyłaś mnie ,dosłownie
Na ostatnim spotkaniu z naszą OMS widziałam tę pamieć u niej ...
Te serduszko jest nawet sporych rozmiarów jak na biżuterię, jak na zawieszkę wiszącą na łańcuszku. Nie wiem ,czy bedę ją nosiła, ale na pewno będe ją posiadala.
Widziałam również ten zegarek z kamyczkami swarowskiego, jak na tę cenę ,to na pewno opłaca sie ,nawet na prezent...., na pewno brzydki nie jest, tylko wiadomo, każdy moze miec różny gust.
Ale co sie stało naszej OMS , że sprawdzała wartosć Twojego zamówienia?
no właśnie też sie zdziwiłam!! teraz przynajmniej wiem, jak się nazywa, bo w mailu sie podpisała
to, ze chciała dla siebie to chyba nie ....
ale faktycznie wiedziała, ze spełniłam warunki nawet, ze mam coś z zapachów czyli musiała mi kuknąć w zamówienie
to treść e-maila:
"Witam
Gratuluję spełnienia warunków, które pozwolą Pani zakupić pamięć USB w bardzo atrakcyjnej cenie. Ponieważ w katalogu 15 złożyła Pani zamówienie na ponad 250 zł i zamówiła Pani przynajmniej jeden produkt zapachowy może Pani zamówić USB za jedyne 19,90. Wystarczy złożyć jeszcze jedno zamówienie w katalogu 15 i wpisać numer 91173, a pamięć zostanie do Pani dostarczona w paczce z katalogu 16.
Przypominam także o możliwości kupna w przyszłym katalogu stylowego zegarka marki Eternal Love z 24 kryształami CRYSTALLIZED - Swarovski Elements, na modnym superdługim czarnym pasku, za jedyne 24,90 zł. Więcej informacji w katalogu 15 oraz na stronie www.avon.pl Serdecznie zachęcam do skorzystania z obydwu ofert.
Pozdrawiam ... "

pogrubiłam to jedno zdanie, bo jak ju pisałam, w katalogu 15-stym zamawiałam już na dwa terminy, a ona mi tu jeszcze o trzecim pisze
wogóle nie kumam, po co to napisała przecież, jakbym chciała to bym sobie zamówiła ... no ale nie chciałam ....
zresztą gila mnie to

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2009-11-04 o 13:47
jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 13:48   #199
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elazf Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny dziś złożyłam zamówienie z katalogu 15 jest to moje pierwsze zamówienie z katalogu 15 .Jeżeli to was zainteresuje i uważacie to za pomocne wklejam to zamówienie ponieważ w ogóle nie ma braków :
1. 30049 - 2 - MESKI KOJACY BALSAM/GOLENIU (12,90 zł)
2. 33472 - 1 - FM 2W1 SZAMPON P/LUPIEZ. (16,00 zł)
3. 09258 - 1 - URBAN FLOWERS ROMA EDT (13,90 zł)
4. 09266 - 1 - URBAN FLOWERS TOKYO EDT (13,90 zł)
5. 27060 - 1 - REWITAL.ZEL OCZYSZCZ.TWARZ (9,90 zł)
6. 41657 - 1 - MASECZKA-KOMPR. NA TWARZ (7,90 zł)
7. 11700 - 1 - REG.MAS/TW HIM. JAGODY GOJI (18,90 zł)
8. 40634 - 1 - MASECZKA/WL HIM.JAGODY GOJI (17,90 zł)
9. 37234 - 2 - PIANKA MYJACA MATOWA PERFE. (10,90 zł)
10. 42309 - 1 - SZALIK DIRK (24,90 zł)
11. 41822 - 1 - PLYN/KAPIELI SLODKA POKUSA (10,90 zł)
12. 39156 - 2 - SOFT&SENS NAWIL.KREM/RAK (11,00 zł)
13. 68700 - 2 - KATALOG POLSKA 15/2009 (3,00 zł)
14. 69500 - 20 - KATALOG POLSKA 16/2009 (3,00 zł)
15. 91173 - 1 - USB - WERYFIKACJA OFERT (0,00 zł)
16. 02782 - 1 - SUMMER WHITE EDT (15,90 zł)
17. 41053 - 1 - LBD WODA PERFUMOWANA 30ML (29,90 zł)
18. 41061 - 1 - PERCEIVE EDP 30 ML (29,90 zł)
19. 36467 - 1 - FULL SPEED ZEL/CIALA/WLOS. (11,90 zł)
20. 43620 - 1 - ZEL/KAPIEL.INDIVID.BLUE F/HIM (11,90 zł)
21. 42671 - 1 - PRO SPORT EDT/ASL 100ML (17,90 zł)
22. 41657 - 1 - MASECZKA-KOMPR. NA TWARZ (7,90 zł)
23. 11700 - 1 - REG.MAS/TW HIM. JAGODY GOJI (18,90 zł)
24. 14019 - 1 - ZAAWAN. SYSTEM DERMABRAZJI (60,00 zł)
25. 08573 - 1 - INTENS.PEELING DO TWARZY (52,00 zł)
26. 42309 - 1 - SZALIK DIRK (24,90 zł)
27. 42614 - 1 - ZEGAREK MARLON (69,90 zł)
28. 43463 - 1 - SENSES ZEL/PRYSZNIC ORIENT (10,90 zł)
29. 38281 - 1 - SENSES ZEL/PRYSZ. LAZY DAZE (6,90 zł)
30. 51169 - 1 - ZESTAW MAGIA FIOLETU (30,00 zł)

0 braków

A dostawa 6 listopada czyli w ten piątek

Kochana, super, ze Ci wszystko przyszło, ale zdajesz sobie sprawę z konsekwencji pokazania na forum całego swojego zamówienia??
Dalaś tym sposobem komuś tu pole do popisu, bo podając całość zamówienia z liczbami porządkowymi od 1 do 30 wykluczyłaś praktycznie do zera możliwość powstania identycznej faktury. Gwaranuję Ci, ze firma już wie, ze to Ty napisałaś.
Ja w życiu nie podałam składu paczki, pisałam tylko np. o PD w poprzednim watku, a jednak telefon w tej sprawie miałam....
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 13:49   #200
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Podpowiem Ci, że są (były w lecie) a CCC z lasockiego identycznie różowe, jak torebeczka...
super dzięki, będę czatować na wiosnę
Stary 2009-11-04, 13:58   #201
MaT
Wtajemniczenie

Dostałam taką odp. na pytanie o próbki Rare Pearls
Cytat:
Napisane przez Obsługa Internetu
Informujemy, że w najbliższej przyszłości nie planujemy wprowadzenia do sprzedaży próbek wody Rare Pearls. Zachęcamy do śledzenia oferty na próbki dostępnej w Strefie Konsultantki w zakładce "Pliki do pobrania"

Edytowane przez MaT
Czas edycji: 2009-11-04 o 14:01
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 14:37   #202
andziat
Zakorzenienie

szkoda, bo chciałam kupić dla klientek te próbki i sama tez nie znam tego zapachu

odnośnie torebki Yoko to według mnie w katalogu 17 jest pokazany rzeczywisty kolor torebki, a w katalogu 01/2010 kobieta trzyma ją na ramieniu, więc chyba te rączki nie są aż takie krótkie i zmieszczą się na kurtkę zgodnie z informacją w katalogu mają 27 cm.
Stary 2009-11-04, 14:41   #203
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
Kochana, super, ze Ci wszystko przyszło, ale zdajesz sobie sprawę z konsekwencji pokazania na forum całego swojego zamówienia??
Dalaś tym sposobem komuś tu pole do popisu, bo podając całość zamówienia z liczbami porządkowymi od 1 do 30 wykluczyłaś praktycznie do zera możliwość powstania identycznej faktury. Gwaranuję Ci, ze firma już wie, ze to Ty napisałaś.
Ja w życiu nie podałam składu paczki, pisałam tylko np. o PD w poprzednim watku, a jednak telefon w tej sprawie miałam....
RACJA
mialas telefon co tyi co
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-04, 14:47   #204
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
A co jej Firma może zrobic za podanie tego co zamówiła?
Stary 2009-11-04, 14:56   #205
myszka1313
Raczkowanie

Hej dziewczyny a czy w COKu to te świąteczne minikatalogi dają od tak, za darmo? Bo ja np teraz zamówiłam 10 zwykłych 16 a na fakturze nie mam żadnych mini, zobaczę co będzie w paczce ale tak to bym wzięła w COKu, czy trzeba za nie zapłacic?

"Everytime I hear thunder I wonder if Vampires are playing baseball"
myszka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 15:09   #206
Suszara
Rozeznanie

GG do Suszara

Cytat:
super dzięki, będę czatować na wiosnę
Służe pomocą

Cytat:
szkoda, bo chciałam kupić dla klientek te próbki i sama tez nie znam tego zapachu
Jak powyżej pisałam, zapach znam i lubię, jak bierzecie wode dla siebie, to problem próbek dla Was nie istnieje! Bo ileż zapachu Was klientki wypsikają? a sprzedaż na pewno będzie większa, jak każda sobie psiknie
Myśle, że i tak warto zrobić z niego próbkę bo za 44,90 - wypracowany upust....
Chyba, że dadzą -10% to kicha....

EDYCJA:
Z tego co dojrzałam w HT do 17-tki to w Rosji dają 15% upustu na Rare Pearls...więc pewnie u Nas będzie aż 10%
Ale i tak wezmę dla siebie i przy okazji przypomnę klientkom jak ten zapach pachniał....

AVONOWE I ORIFLAMOWE

Edytowane przez Suszara
Czas edycji: 2009-11-04 o 15:18
Stary 2009-11-04, 15:15   #207
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusiaa Pokaż wiadomość
U mnie też lista zakupów jest największa w momęcie kiedy pierwszy raz oglądam katalog choć ogólnie dla siebie zawsze zamawiam najbardziej potrzebne rzeczy czyli to co sie akurat skończy i zazwyczaj nie kupuję na zapas bo wiem że niedługo będzie następna promocja. Poźniej ogladam następne katalogi na komputerze tak jak teraz to wiem co zamówię z 17 i 01 i jeśli chciałam coś z 16 a będzie w 17 za tę samą cenę to poczekam do 17 jeśli w 16 już za dużo sobie zamówiłam. Muszę jednak stwierdzić że te 3 obecne katalogi (16, 17, 01) mają jak dla mnie tak ciekawe promocje że wydam zdecydowanie za dużo. Już mam listę co zamówię i z każdego będzie coś ok 100 nie wliczając prezentów które może będę kupować. Będę jeszcze może coś przesuwać jak będą następne katalogi bo po 100 z każdego to zdecydowanie za dużo.
A ja mam zawsze odwrotnie. Przy pierwszym obejrzeniu katalogu nic nie widzę albo 1-2 rzeczy. A im więcej razy go oglądam tym więcej rzeczy widzę w promocji i wydają mi się potrzebne Ale też odkładam na kolejne katalogi to co nie jest mi teraz niezbędne.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 15:20   #208
Suszara
Rozeznanie

GG do Suszara

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
A ja mam zawsze odwrotnie. Przy pierwszym obejrzeniu katalogu nic nie widzę albo 1-2 rzeczy. A im więcej razy go oglądam tym więcej rzeczy widzę w promocji i wydają mi się potrzebne Ale też odkładam na kolejne katalogi to co nie jest mi teraz niezbędne.
Mam tak samo im więcej oglądam, tym więcej dojrzę, a lista rośnie...zdarza się tak, że jak mam przed sobą 2 katalogi papierowe i jeszcze 2 elektro to wybieram najlepsze dla siebie oferty zapasów i nowości....dlatego też chylę czoło Tym z Was, które pozwalają mi na wsześniejsze obejrzenie tego co mnie spotka

AVONOWE I ORIFLAMOWE

Edytowane przez Suszara
Czas edycji: 2009-11-04 o 15:21
Stary 2009-11-04, 15:22   #209
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
A co jej Firma może zrobic za podanie tego co zamówiła?
Właśnie?! rozumiem
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 16:06   #210
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Mam już podgląd fakturki z k15- zamówionko wyszło na 1200zł dla siebie brałam:
szampon FK
tusz anew za 7zł
tusz do kresek(bronze)z cieniem CT z netto
szczotkę z naturalnym włosiem
lakier deluxe chocolate z netto

dwie ostatnie pozycje chyba nie przyjdą, bo na podglądzie mam przy nich same zera- powiem szczerze, że jeśli chodzi o szczotkę to się tego nie spodziewałam

Co do pogody to u mnie też śnieg- odśnieżanie auta o 5 rano do przyjemnych nie należy ale cóż zrobić- zima przyszła
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości