|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
wiesz pitko że z wzajemnością <3
______________ Wiesz...śniłeś mi się dzisiaj. Byliśmy na plaży, budowaliśmy zamek z piasku, a ty postanowiłeś odejść. Ty odebrałeś mi siebie, a zamek zabrało morze. Koniec z wchodzeniem w związki w ciemno. Od teraz podpisuję umowę. O dzieło. Odchodzę. Bez miligrama żalu. Będę twoim jedynym sposobem na miłość. Tęsknoto, proszę, rozgość się. Usiądź wygodnie, opowiem Ci coś o Nim.
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
![]() ![]() |
![]() |
#3512 |
Raczkowanie
|
"Niebo dla klimatu, piekło dla towarzystwa"
potrafisz? szczypta zabawy w chowanego dusza z ciała ulata raz dwa trzy szukasz? |
![]() ![]() |
![]() |
#3513 |
Raczkowanie
|
Zamknę drzwi na klucz. Ściszmy światło, zawińmy słowa w ich własną skórę. Zaśnijmy.
.
#3514 |
Zadomowienie
|
Sama sobie narysuje świat
na zmianę ufam i wątpię łzy...nie wylewam ich za kołnierz bezpańska Jesień trwa - Szpetnej aury czas ,Wyziębia nam serca - wiatr
#3515 |
BAN stały
|
Ciągle od nowa, każdego dnia. Przede wszystkim, bądź bliski dla bliskich. Jaki mam wybór ? Nie mogę żyć bez Ciebie, ale też nie zniszczę Twojej duszy. Idę przed siebie, chociaż pękam. Śmierć przyjdzie wtedy kiedy będzie na to czas, nie przywołujcie jej za wcześnie.. Chociaż byś krzyczał, nikt nie usłyszy krzyku. |
![]() ![]() |
![]() |
#3516 |
Raczkowanie
|
A gdyby Bóg odwiedził mnie z wieczora, niechybnie poczęstowałabym go kieliszkiem, bo to przecież dobry chłop, tylko nie wszystko w życiu mu wyszło.
![]() Jeśli pocałunek byłby kroplą,zesłałabym ci deszcz... |
![]() ![]() |
![]() |
#3517 |
Raczkowanie
|
i nie nawidze słów 'juz nic Nas nie rozłączy'
mówiłeś 'na zawsze' a jednak opuszczasz..
#3518 |
Przyczajenie
|
`pochłonął mnie błękit Twoich oczu ; *
|
![]() ![]() |
![]() |
#3519 |
Zakorzenienie
|
pachniesz szczęściem, kochanie.
"Pewnego dnia Puchatek dlugo, dlugo rozmyslal, az wreszcie pomyslal, ze powinien odwiedzic Klapouchego, poniewaz nie widzial go az do wczoraj." "-A co tropisz? - zapytał Prosiaczek. -Cos, cos, cos - odparl tajemniczo Puchatek. -A co, co, co? - spytał Prosiaczek podchodzac bliżej.(...) -Będę musiał trochę poczekać, aż to coś wytropię i wtedy sie dowiem."
#3520 |
Marudziara
|
Cyngiel o pustynię ust własnych.Kaleczę, nadzieją na lepsze jutro.
Stalówką znów trącam myślących. Bez krem na bezzmarszczkowość, napar na wyparzoność... Czasem potrzeba czasu, aby zrozumieć niezrozumiałe. Dostrzec niewidzialne i Usłyszeć nieme. Siadasz...ale czy to oznacza, utratę sił do działania?Czekasz...czy to coś odmieni? Odparowuję serce z nadmiaru ciebie, wietrzę włosy żebyś się ulotnił. Zaprowadź mnie tam gdzie sen graniczył z jawą i szczęściem. Między oka kątem a sercem jest połączenie czarterowe. "śmieje się z ciebie" - woła przeznaczenie
#3521 |
Raczkowanie
|
BananowaBrazylijka
![]() ![]() ![]() ![]() Frizz ![]() ![]() ![]() ![]() Moje Wy Skarby ![]() _________________________ ________________ * Boli mnie każda myśl* Chcę Ci tyle dać, chcę byś mnie miał![]() * A kiedy mam na Ciebie chęć boisz się, uciekasz i nie wiesz czego chcieć* Nigdy Cię nie ma gdy jest źle* Wszystko mi mówi, że to się skończy źle* Czy kiedyś ochłonę? Nie sądzę, raczej nie* Każdy nowy dzień jest wyzwaniem* Chociaż ranisz mnie, będę z Toba* Po pierwsze już nie kłamać,Po drugie nie udawać, że mogę bez Ciebie lepiej żyć * [Agnieszka Chylińska,
nowy album "Modern Rocking" ]
#3522 |
Zadomowienie
|
;**
sprawiasz, że się rumienię złotko
![]() ![]() a w domu siedziałam ![]() ![]() KaMa2704 - boski House na twoim avatarze ![]() ___ mam katar kochanie Zbuduję dla Ciebie łódź, Z żaglem wylepionym słowami, żebyśmy mogli dopłynąć do wyspy, Gdzie szczęściem się oddycha, Gdzie będziesz nocą usypiał kołysany Przez gwiazdy w oceanie miłości ♥ Wydawało się jej, że zdążyła otrząsnąć się z takich bzdur jak zauroczenie i miłość. Chciała tylko czasem z kimś wyjść wieczorem, Czuć, że jest dla kogoś ważna i komuś potrzebna. Rozpadam się na kawałki, kłębki, strzępki, niedopałki, Ty mnie zbierasz i z powrotem sklejasz. I tak brną w to razem, ale w przeciwne strony Ona zagubiona i on zagubiony Tego samego chcą i tak samo się boją.. powiedź mi jak to możliwe, że ciągle paplam i paplam, a przy Tobie odbiera mi mowę?? Obyś nigdy nie kupił "miłości" za cenę bycia Wycieraczką do butów. Wy wielcy i potężni! Przysłuchajcie się, chociaż raz dzieciom! Zbyt długo słuchaliście tylko Ekspertów i urzędników, Dyrektorów i generałów. Za długo wierzyliście w bogactwo i władzę, W dobrobyt i broń. Gdy przypatrzycie się dzieciom, Wszystko się odmieni. One przywracają światu to, O czym już dawno zapomniał: Piękno wszystkiego, co żyje. Ja cię nie skrzywdzę -obiecał -To tylko kwestia czasu..
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-11-04 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3523 |
Rozeznanie
|
xxxLOLKAxxx & _Panna_Migotka_ Moje dwie Landryny.
![]() parę zdań w niebieskiej kopercie.
znów serce słowem rozpieszczasz. pierzcha mrok gdy trzymasz za rękę. pod księżycem kilka chwil szczęścia.
#3524 |
Zadomowienie
|
mandragona- cudeńka opisy
![]() ![]() troche zalatujących nutką feminizmu: Twój mózg zamieszkał w rozporku Twoi rodzice powinni płacić ludziom odszkodowanie, za to że spłodzili takiego debila obiecujesz miłość na wieki, a potem zostawiasz jak psa, a laski ze sztucznymi cyckami wiszą na tobie, jak pier-dolone bombki na choince!!!
#3525 |
Raczkowanie
|
A ja kocham Cię wiesz, jeszcze nieraz to powtórzę,
Jesteś mą drugą połówką, czekałaś na mnie najdłużej. Nie byłam gotowa na przeżywanie huśtawki uczuć a on mi coś takiego nieustannie serwował. Przykro mi, nie pasuje do twojego nowego auta A Ty po prostu nic nie czułeś. To takie oczywiste. jak mogłam tego nie zauważyć gdy mnie całowałeś Pomimo, że kłamiesz, odwzajemniam twoje pocałunki Rzadko go sobie przypominam. Bo mi się wydaje, złudnie zresztą, że jak nie będę o nim myśleć, to tak, jakby go nie było. A od wspomnień nie da się uciec. Zawsze idą za tobą jak zabłąkane, bezpańskie kundle i ocierają ci się o nogawki, niezależnie od tego, jak bardzo starasz się ich nie zauważać. Aż w końcu zaczynasz się o nie potykać. |
![]() ![]() |
![]() |
#3526 |
Przyczajenie
|
Hm .. a wiesz co teraz najbardziej wydaje sie dla mnie smieszne ?
to ze kiedys zabilabym kazda laske za to ze jej oczy zerkaja czasem na ciebie . A teraz ?! teraz jestem w stanie oddac sie za najtansza paczke icow . : ]] |
![]() ![]() |
![]() |
#3527 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() __________________ Co się będę stresować, siebie i tak nie przeskoczę. W ogóle nie będę przekonywać, dyskutować, rozmawiać. Nie i nie, bo nie muszę. Wiem, gdzie leży prawda i pozwalam jej słodko spać. I tak nikomu nie zależy na jej obecności. Jaki dobry dzień na ciszę. Lepko nieco od domysłów. Wszyscy mierzą się groźnie wzrokiem, ale nikt nie mówi nic głośno. Dobrze, skoro tak - ja zacznę zabawę. Ktoś zawsze musi zacząć. [charakterystyczny odgłos toczącej się kostki do gry]. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3528 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ;**
200 chwil czystego szczęścia i dwie kropelki błękitu nieba. i Ty. - szczyt marzeń.
nie mam żadnych wymagań do Ciebie. jesteś. i to mi, cholera, wystarcza. w zniewolonym Tobą sercu miłość posiadam w nadmiarze. na ławce wymyślałeś mi życie. uczucia w promocji na wyprzedaży - nie ma ich w sercach, są tylko na twarzy. dlaczego oni idą za rękę? przecież ona mu nie ucieknie. a my po rozstaniu w brutalny sposób postanowiliśmy wykańczać się nawzajem. żadnych sławnych scen na balkonie. tylko wiara, że mnie kochasz... zakłamane serce. przesłodzona uprzejmość. jaki on musiał być wyjątkowy , że dla niego , złamała wszystkie swoje zasady . przedwcześnie pozbawiona złudzeń rzygam na sztuczność uczuć.
![]() |
#3529 |
Raczkowanie
|
bo kobiety rządzą : Jestem kobietą - nie mówię czego chcę, ale mogę się wkurzyć, jak tego nie dostanę! Wszystkie wokół chcą mieć faceta.. ja chcę mieć kwiaciarnię !
dobra, idę zemdleć. aaaaaaaaa nie! jeszcze pranie.. Jeżeli co drugi pomysł wydaje Ci się genialny- dopij wódkę i idź spać. awaria na linii moje serce - jego serce A daj mi spokój, serce! - I chuj. - pomyślałam, bo myślę raczej zwięźle. Jestem oazą spokoju . *******onym , ****a, za***iście wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora . - miłych snów, śnij o mnie. - no to weź się zdecyduj. Nie ma niezrozumiałych kobiet, są tylko niedomyślni mężczyźni. Thank you ! __Fallen Angel__ <3
#3530 |
Zadomowienie
|
Lubię przewracać się o słońce..
Księżyc wstaje teraz z szeroko otwartymi oczami.. Więc pójdę gdzieś żeby zdobyć kochanka i opowiedzieć ci o wszystkim.. Wpadnę w kłopoty później.. Kochać cię, to mieć w sercu cierń i go z bólem czuć co dnia. -Co robisz ? -Patrzę na czerwone płomienie naszej miłości. ![]() Muszę wyznać, że nie umiem robić kawy, Nie rozumiem piłki nożnej Wierzę, że kiedyś byłam niewierna I nieładnie się bawię, włócząc się po parkach I nigdy nie zwracam uwagi na czas ![]() Aby być bardziej szczerą, przyznam, że Nikt nie myśli o tobie tak, jak ja . Ze mną nic nie jest proste Niebo jest już znudzone patrzeniem Na padający deszcz .. Zostanę, żeby moja gitara mówiła to, Czego ja nie chcę słyszeć .. |
![]() ![]() |
![]() |
#3531 |
Rozeznanie
|
Cescowa94
![]() wśród szarych kamieni życia odkrywam garść perełek. pierwsze słowa do mnie wyszeptane. Twoją obecność pomimo i na przekór. tęsknotę za Tobą w nieskończoność. pierścionek najdelikatniejszy. spijane z ust krople deszczu. księżycową noc ramię w ramię. książkę ku lepszym snom. dłonie tylko moje, choć tak dalekie. serce, które tam bije dla mnie. wspomnienie spojrzenia pełnego czułości. i nadzieję, że jesteś na zawsze. zatrzymam Cię przy sobie wbrew Tobie.
#3532 |
Zadomowienie
|
Leżysz mi na sercu jak skórka na żołądku.
Nie patrz w moje oczy. Ujawniają zbyt wiele blizn. Produkujesz we mnie emocje. Negatywne. Myślałam że przeznaczenie jest po mojej stronie. Póki co zrobiło ze mnie idiotkę. W niesamowity sposób, tankujesz w moje serce hektolitry miłości. Stymulujesz. Szkoda że kłamstwami. Nie należę do ludzi zbyt wylewnych w uczuciach. Znaczy się... JUŻ nie. -Nasz związek mogę porównać do ogórka z dżemem -Ogórka z dżemem? -Tak. Kompletnie niepasujący zestaw.
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
![]() ![]() |
![]() |
#3533 |
Zadomowienie
|
_Panna_Migotka_ - Kocham, wielbię, ubustwiam
![]() Skoro potrafisz oddychać to dlaczego nie potrafisz żyć?
![]() |
#3534 |
Raczkowanie
|
`pamiętam nasze rozmowy o przyszłości, o tym kim będą nasze dzieci , kto będzie z nas robił śniadanie a kto obiad. taka przeszłość, bo teraźniejszość jest zupełnie inna...jak nazwiecie waszą córeczkę?
kurde,no... `mówisz o tym co chciałbyś,żebym zrobiła, a nic co mógłbyś zrobić Ty,aby nam się wkońcu ułożyło. `nie mogę skupić się na lekcjach, kiedy Ty biegasz w mojej głowie. ______ eeeeeee. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3535 |
Zakorzenienie
|
Twój chłopak myśli o mnie ,
nawet jak połkniesz - proste ! xD
![]() |
#3536 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() _______________ Przepraszam bardzo.Czy ktoś wie może jak szybko płowieją zdjęcia?bo Jego nadal wygląda zbyt dobrze.Jak na złość.
![]() ![]() |
![]() |
#3537 |
Raczkowanie
|
Idę w strone światła , by wygrać lepsza przyszlosc ! ~
Raz w zyciu rzucic wszystko .. Na Wyłączność < 3 Bezwzgledne poswiecenie < 33 Ta choroba to zycie - jest dla nas smiertelna .. Chociaz nie jestem winna - tak bardzo czuje sie bezsilna .. Byc Twoim promieniem w mroku < 3 Usmiech przez lzy - to nic nie zmieni .. Chce w duszy czuc tylko spokoj .. Poki co serce mam zatrute .. |
![]() ![]() |
![]() |
#3538 |
Zadomowienie
|
Everytime I try to fly
I fall without my wings I feel so small I guess I need you, baby And everytime I see you in my dreams I see your face It’s haunting me I guess I need you, baby
#3539 |
Raczkowanie
|
Jak czas cofnac , wydarzen bieg zmienic ...?
Nie isc pod prad , zlo od dobra oddzielic ...? Juz nie czuje strachu ! Ide powoli , do przodu - bez niczyjej pomocy. Te nie potrzebne klotnie tak po prostu wymazac by bylo tak ze przy mnie usniesz i przywitam Cie z rana ... |
![]() ![]() |
![]() |
#3540 |
Raczkowanie
|
jego oczy zagadką, tęczowym mostem.. źrenice magią pokryte.
I dzięki Tobie miałam 86 mokrych rzęs ze śmiechu. Przeszedłeś obok,a ja czekałam na twój usmiech. A "Lubić" do kwadratu znaczy Tęsknić ! Nie wiem co pije ale jeśli to miłość to nalej mi jeszcze. -Nikomu już nie ufasz? -Ufam Tobie -Teraz wiem,że zwariowałeś. fizyka? matematyka? bzdura. naucz mnie wzoru na szczęście.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:27.