|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część VII
Cytat:
|
|
|
#1412 |
|
PIP.
|
Noooo
![]() NIE POTRZEBUJE TEGO PUDRU, NIE POTRZEBUJE TEGO PUDRU... Ciekawe czy autosugestia podziała równie dobrze
|
|
#1413 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1414 | ||
|
PIP.
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
ja ostatnio w douglasie trafiłam na cienie divinora w białym kartonie.. Z kodu wynikało, ze 2005
|
|
|
#1415 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja też tak mam że ciągle tu wchodzę - i nie wiem po co bo tylko się nakręcam i nakręcam - a najgorsze jest to że w sumie robię 3-4 zamówienia w miesiącu, ale ciągle czytam że ta kupiła to , a tamta tamto - i mam wrażenie że wy non stop kupujecie a ja tylko te 3- 4 razy no mi by wychodziło że ilios ma rację bo na moim czarnym był kod 08 a może nawet 09 ...
Edytowane przez mejkapownia Czas edycji: 2009-11-03 o 22:05 |
|
|
|
|
#1416 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
: )
|
|
|
|
|
#1417 |
|
Kici kici miau miau
|
08 u Guerlaina to rok czyli 2008
|
|
|
|
#1418 |
|
BAN stały
|
dziewczyny, a moze pomozecie tez mi?
do tej pory tylko czytalam o truskawce, to bedzie moje pierwsze zamowienie ![]() skusilam sie juz za wasza sprawa na diamond dust - jeden wezme dla mamy na prezent. moze polecicie mi jeszcze jakis hit makijazowy? cos na poprawe humoru kiedy za oknem szaruga? najlepiej w aktualnej promocji na truskawce ![]() jakis super podklad, puder, roz albo paletke cieni? raczej w cenie do 100 PLN. bede wdzieczna! ps. gdybyscie mialy tez jakis absolutny kwc dla facetow a niedrogi to rowniez bylabym wdzieczna za podzielenie sie ta informacja ![]() pozdrawiam |
|
|
|
#1419 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tez jestem uzależniona !Czuje się wywołana do odpowiedzi a rzadko pisuje, co prawda mogę się mylić bo pamięć zawodzi. Swoje pierwsze meteoryty kupiłam pod koniec 2005 i były w białym pudełeczku ( na marginesie jeszcze mam to opakowanie ) i zaraz po tym czyli od poczatku roku 2006 wprowadzili czarne. Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
|
#1420 |
|
PIP.
|
Lilmary - teraz w promo jest róż lancome za niecałe 50 zł
ale jeszcze do żadnej nie dotarł, więc nie wiemy czy jest super
|
|
#1421 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja znowu coś wynalazłam z serii błyszczykowo - pomadkowo
![]() http://pl.strawberrynet.com/makeup/c.../88948/#DETAIL warte to w ogóle uwagi??
|
|
#1422 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
(odpisuję własnie na Intymnym jakieś dziewczynie która nie może przestać myśleć o byłym i wymyśliła sobie, że hipnozą wymaże go z pamięci )Cytat:
![]() My tylko tyle gadamy (jak zawsze i od tej reguły jest wyjątek - Mariola a i Dimiti która ostatnio zrobiła 100 zamówień ze aż Ci z Truskawki musieli wytrzasnąć polską tłumaczkę żeby do niej zadzwoniła Cytat:
|
||||
|
|
|
#1423 |
|
PIP.
|
to na pewno Zenek dzownil, tylko zalozyl modulator glosu
![]() ja tez tak duzo nie zamawiam w ciagu 2 miesiecy zrobilam jedynie 8 zamowien od 3 tygodni NIC ale juz sie czaje
|
|
#1424 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Nowe TOP20
widze ze mam podobne preferencje jak wy czyli 1) róz ale ja wole rózowy nie brązowy ![]() i mi córa zwaliła shiseido (Rose2) i mam go w drobnym maczku - zebrany z podłogi ![]() 2) tusz HR 3) krem do rąk 4) balsam do ciała. 5) a wiecei cos o tych sypkich pudrach mineralnych Bare escentuals? 6) a co z ta kredką do brwi? 7) a korektory do twarzy? warte to cos? Cytat:
![]() effaclar ma teraz nowość Effaclar DUO, jest też Effaclar K i M i polecam ogólnie cała serię!!! a najcudniejszy jest Active C (przeciwzmarszczkowy i rozjaśniajacy przebarwienia - bo z witamina C) od La roche Posay też jestem uzależniona ![]() Cytat:
u mnie pomogła też ciąża tylko wiecie konsekwencją jest drogie w utzrymaniu dziecko ![]() i to że moge spedzać mniej czasu na wizażu i mam mniej czasu na zakupy ![]() Cytat:
zastanawiam sie ale własnie mam nowego LANCOME i mi starczy na pół roku mamie kupiłam osatnio Clinique i wszytskie z naturalnym Lookiem. wiec przydałby mi sie wieczorowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziewczyny macie juz nowe przesyłki? z tymi rzami i z balsamem? świeże to czy nie? i co z ty pudrem mineralnym? Edytowane przez st_ella Czas edycji: 2009-11-04 o 11:35 |
|||||
|
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
Eee nieeee
ja sobie wziełam jedną sztukę, jedną dla męża, bo on ma problem z dłońmi, a właściwie od kiedy używa tego kremu to nie ma problemu, ale musi o nie dbać, więc bardzo chciał ten kremik za tę cenę, a jeden na zapasik pewnie dla męża Jeżeli pytasz o podkład sypki Bare Escentuals to miałam kiedyś 3 kolory i uważam, że to jednem z najlepszych sypkich podkładów. Wszystkie EDM-y się chowają ![]() EDIT: Aaa widze, że chodzi Ci o Gossamer. Miałam go kiedyś z truskawy i puściłam w świat, bo to mega rozświetlacz. ze mnie robił bąbkę choinkową On nawet jest w malutkim pudełeczku jak pełnowymiarowe cienie z EDM albo korektor Bare Escentuals.
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2009-11-04 o 12:22 |
|
|
|
#1426 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaż sprawdziłam że mój Biotherm wczoraj wyleciał z HK, jeżeli dzisiaj warszawskie zgniłki go odprawią (tzn. przywalą pieczątkę "dopuszczone do obrotu") i puszczą dalej to w piątek powinien być u mnie na 99% ilios miałam sie zapytać jak tam sprawa z All ale przeczytałam w innym wątku że cisza. Może się kobieta opamietała i poszperała w necie albo poszła do sklepu na oględziny. Ja mam jednego niezasłużonego negatywa od gówniary, która myślała że all służy do tego że ona sobie klika co jej się podoba a potem jej to wszystko do domu przysyłają za darmo
Edytowane przez dennyrose Czas edycji: 2009-11-04 o 12:26 |
|
|
|
|
#1427 |
|
PIP.
|
no i moja 3 tygodniowa przerwa sie skonczyla
![]() czy kliknelam krem do rak? nie czy kliknelam roz? nie tak sobie sprawdzalam EL i sie okazalo, ze moj ukochany DW Sand jest ![]() standardowo prawie go nie ma.. - 4 sztuki. juz 3 ![]() przy obecnym kursie zdzierstwo - 113.05 [bo mam tylko 5% znizki]. ale trudno.. DW kocham tak, ze nawet ceny Douglasowo/Sephorowej sa warte moim zdaniem, a ten kolor ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- dennyrose, ja mysle, ze moze ona sprawdzala czy ja sie na cos takiego zgodze tak o, a jak nie to teraz musi to przemyslec ![]() wczoraj bylam w takim szoku i stresie z tego powodu, bo w zyciu takiej sytuacji nie mialam. teraz juz mi wszystkie nagadalyscie co i jak
|
|
#1428 |
|
Wtajemniczenie
|
Mariolu, wczoraj wstawiłaś cudowne fotki pudrów Guerlaina. Mam pytanie- czy mogłabys porównać Nacre des Mers z Beige Lumineux ?
|
|
|
|
#1429 |
|
PIP.
|
ale tak poza tym to chcialam powiedziec, ze paypal szaleje z tymi roznicami kursow.. na tym zamowieniu za 113 zl roznica miedzy tym co tru obliczyla, a tym, co paypal - ponad 2 zl
Edytowane przez ilios Czas edycji: 2009-11-04 o 13:23 |
|
|
|
#1430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę płakać Kto mi go skubnął ? Przyznać się ?![]() Cytat:
Nars jest jak jedwab. Według mnie nie nadaje się na całą twarz przynajmniej na początku, kiedy jest ta połyskująca warstwa. Za to efekt swieżej wypoczętej, rozjaśnionej, ale nie wybielonej mąką twarzy dla mnie jest piorunujący
|
|
#1431 |
|
PIP.
|
to nie ja
ale zastanow sie nad tym Sand bo on jest podobny i Fresco, i Ivory cream, ale nie ma w sobie nic rozowosci a ja mam dzisiaj dzien mega fuksow.. moja przyjaciolka od jakiegos czasu polowala na Helena Rubinstein - Korektor w płynie Magic Concealer, ale w kolorze 01 [ja sie ciagle zdecydowac nie moge i jak na razie zuzywam smashboxa i mysle ] i go nie bylo i nie bylo.. rano tez nie...a teraz sobie tak z nudow skakalam na tru i patrze, a tam wybor kolorow przy nim sprawdzam ile sztuk tego jasnego -> 1. to zaraz za telefon i wielki alarm do przyjaciolki az sie ze mnie kumpela z pracy smiala no i mamy goooo ![]() aha, dla dziewczyn, ktore byly ciekawe tych tajemniczych kolorow rozy clinique - truskawa dala juz fotki ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- ja mialam beige chick kulkowe i tez nie dla mnie. Nacre pod ta warstwa z wierzchu juz sie nadaja na cala twarz, maja drobinki, ale delikatne takie piekne sa. ja je uwielbiam tez uzywam ich od 2 miesiecy i kocham niezmiennie
|
|
#1432 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1433 |
|
PIP.
|
ooooo nareszcie
![]() lepiej pozno niz wcale dlugo tam im krazyla jak widac
|
|
#1434 |
|
Rozeznanie
|
Mam nadzieję,że takiej kwoty nie capnie UC
|
|
|
|
#1435 |
|
PIP.
|
takiej nie powinien, zwykle od okolo 150-160 zl mi capia. a jakby co to truskawa odda i tak
|
|
#1436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tfu, tfu, żeby nie złapali ![]() U mnie o dziwo tej jedynej paczuszki nie złapali. Chyba wiem dlaczego Truskawka napisała na tej zielonej karteczce deklaracyjnej wartość 65 zł Nie chciało się pewnie moim poznańskim celnikom jej łapać i przyszła prosto w me łapki.Powiedzcie, czy zamykanie w tym Nars, tzn. zakrętka tak dziwnie się odkręca ? Jakby dwyfazowo
|
|
#1437 |
|
PIP.
|
tu masz duuuuzo kolorkow z DW
![]() moim zdaniem sand jest podobny do tego 39, tyle, ze tamten jest zoltawy.. dla mnie fresco za ciemny na zime [tzn na wszystko, co nie jest latem ] i za rozowy [ale latem tego nie widac az tak ], a 39 za zolty. Sand to imho taki czysty bezyk ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- a nakretka sie zamyka 2 fazowo. wydaje mi sie, ze przez to szczelniej sie zamyka
|
|
#1438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale czy 36 mimo tego, że jest czystym beżykiem to jest dodatkowo jaśniejszy od 39 ?
|
|
#1439 |
|
PIP.
|
hm.. powiem Ci szczerze, ze nie wiem, bo tak szczegolowo to ich nie porownywalam... sandem mazialam sie tylko od kumpeli i okazalo sie, ze dla mnie idealny. w tym 36 wygladalam zle. jakos tak chora taka
jak poczekasz z tydzien albo cos to Ci zrobie porownanie fresco i sand. ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Albo podrecz Kujawianke, bo ona ma Sand
|
|
#1440 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak sprawdzacie ile sztuk danego produktu zostało? Cytat:
![]() a z tych Bare Escentuals - Pudry rezygnujębo mam świecącą twarz wiec dodatkowe swiecenie mnie nie interesuje. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.

ja ostatnio w douglasie trafiłam na cienie divinora w białym kartonie.. Z kodu wynikało, ze 2005

) i zaraz po tym czyli od poczatku roku 2006 wprowadzili czarne. 

On juz prawie mój, umieram z ciekawosci, wszyscy pisza o tym efekcie photoshopu W TAKIEJ SYTUACJI NIE MOGE GO NIE KUPIC 

od 3 tygodni NIC
Polecicie cos na wągry?

Nars jest jak jedwab. Według mnie nie nadaje się na całą twarz przynajmniej na początku, kiedy jest ta połyskująca warstwa. Za to efekt swieżej wypoczętej, rozjaśnionej, ale nie wybielonej mąką twarzy dla mnie jest piorunujący