|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
jego największym błędem było to, że ją w sobie rozkochał.
chyba zaraz będzie miłość. moje miasto jesienią strasznie kaszle. dbaj o mnie w te mroźne dni. karz mi zakładać czapkę, wiązać szalik. pamiętam, że tęsknisz nieustannie - z całą pewnością ja tęsknię mocniej. |
![]() ![]() |
![]() |
#3542 |
Konto usunięte
|
Prosiłam mojego Anioła Stróża, żeby Cię pilnował.
Odmówił. Gdy spytałam dlaczego, odparł "Anioł Anioła Pilnować Nie Musi" |
![]() ![]() |
![]() |
#3543 |
Zadomowienie
|
XXX
A rogalik dziś posmarowałam konfiturą i położyłam na nim dwa plasterki Twojego ciepłego wzroku. A wtedy... Wtedy, pamiętasz. Miałeś na sobie błękitną koszulę i .... słodkie usta. W torebce mam wszystko... wczorajszy dzień, wakacje, Twój uśmiech i małe niepotrzebne nikomu serduszko. Otulona w Twoje rzęsy. Mogłam nie drapać tak czule i nie wpatrywać się zbyt namiętnie... Wtedy byś został? Myśli znów nie pozwolą mi zasnąć ...poczekam, bo przecież w końcu wrócisz! XXX |
![]() ![]() |
![]() |
#3544 |
Raczkowanie
|
back to the street where we began, feeling as good as lovers can, you know.. now we're feeling so good.
/powrót na ulicę gdzie zaczęliśmy, czując się tak dobrze jak kochankowie mogą, no wiesz.. teraz my czujemy się tak dobrze./ can you feel it too? /czy ty także możesz to poczuć?/ and isn't this exactly where you'd like me. /i to nie jest dokładnie to miejsce, gdzie mogłabyś mnie polubić./ praying for love in a lap dance and paying in naivety. /modląc się o miłość. obracając się w tańcu i płacąc za naiwność./
![]() |
#3545 |
Konto usunięte
|
Tam, gdzie anioł stróż zamyka oczy,
budzi się Przygoda. |
![]() ![]() |
![]() |
#3546 |
Raczkowanie
|
Nerwy rwą sie z pod kontroli ..
Nie wchodz z butami w moje zycie ;> Ty tez wiesz co to znaczy w zyciu pusto , nie masz juz dla kogo patrzec w lustro . słodkie usmiechy ? tego nie kupie ;> Znasz to przyslowie : winni sie tlumacza ?;> Niewygodny temat .. Meska solidarnosc ;/ Ej niesamowity ! Ej Niezwykly <3 Mysli krążące wokół jedej osoby .. Chlopcze wybierz ta najlepsza , nie pierwsza lepsza , nie ta co wszyscy pipeprza ;] Sialala - znów połykamy tęcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3547 |
xoxo
|
Primadonna ; Kamisha ; Kinderka13 ; RealGirl89 [dobrze,że wróciłaś i kocham Twój podpis
![]() ![]() agattee ; nie z tej bajki ; ostatnio trochę pokradłam od Was ![]() ![]() ___________________ Wewnątrz jestem tą samą małą dziewczynką, którą kiedyś widziałam w lustrze. Moja rola, w Twojej książce, właśnie się skończyła... W kolejnym rozdziale już mnie nie ma. Po prostu bądź, przytul, posiedź w ciszy gdy trzeba reszta sama przyjdzie...bądź tylko o to proszę Ze swoim podłym charakterem, ze swoimi błędami, ze swoimi wkurzającymi poglądami na życie, ze swoją nieidealnością... Ciesze się, że znowu Jesteś! Dałaś mi życie , a potem zabrałaś.. -Dlaczego nigdy pokochać nie chciałaś ? Powiedz mi mamo , w czym zawiniłam.. -Przecież ja sama , się nie spłodziłam !
#3548 |
Konto usunięte
|
Prawdziwa miłośćjest jak Anioł-
nie widzi, nie słyszy, nie daje się dotknąć i nie ma określonej płci. Prawdziwej miłości zmysły zastępuje serce, a skrzydła pozwalają jej wzlecieć ponad przeciętną... |
![]() ![]() |
![]() |
#3549 |
Zakorzenienie
|
bananowabrazylijka - ja w Twojej Top2? żartujesz? kocham. <3
---------------------------- możesz być. zamiast powietrza. oni muszą mieć powód, by być razem. wiesz, tak na dobre i na złe. pan poznaje panią. pani poznaje pana. głupieją. i żyją głupio i szczęśliwie. tak łatwo można się uzależnić od drugiej osoby. tak łatwo można przejąć jej nawyki. i nagle nie ma powodu, żeby wstać z łóżka. i dzień przelatuje przez palce. nie ma nic. |
![]() ![]() |
![]() |
#3550 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie piszcie TAKIMI literami, gdy macie duzo opisów, ciezko sie czyta chociaz sa ciekawe opisy, juz kiedys ktos o tym mówił
![]() ________________ czuję jak moje życie się rozpada, wiesz?
#3551 |
Raczkowanie
|
Cierpki smak porażki ..
Dzis nie jestem sama , odmienny bywa los ![]() Teraz za ta przyjazn kare przyszlo poniesc .. Powiedz jak zapomniec .. powiedz a sprobuje ! Milosci nie ma miedzy nami , jest jedynie zlosc . Odmienny bywa los , co ?! Nie wszystkie pragnienia sa w zasiegu reki .. Prawda jest po mojej stronie .. Nic nie udawadniaj .. po prostu badz ! Zwalczam przeciwnosci ! |
![]() ![]() |
![]() |
#3552 |
Zadomowienie
|
Czy ja dobrze widze?! szok, kochana.
![]() ![]() ____________________ Moje serce zawstydziło turbodymomena. Nagle przestało bic.
#3553 |
Konto usunięte
|
Jeszcze nadejdzie taki dzień, gdy spojrzysz w malinowe niebo, uśmiechniesz się do siebie i wyszeptasz : "wreszcie jestem szczęśliwa". A po chwili podejdzie facet twojego życia, przytuli cię mocno i pocałuje w kark.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3554 |
Zadomowienie
|
Toriaa - popieram. ;]
Przeklinam los, że dał Ci spotkać Ją... Kiedy człowiek, którego kochasz aż po kres, zawodzi, okazuje się ostatnim łajdakiem, oszustem, łudzącym pięknymi słówkami, śmierć uwalnia nie tylko od bólu, którego znieść nie zdołasz, który Cię wypełnia i nie ma nic poza nim i tą ciągle wciąż kołaczącą się, durną nadzieją, że może nie jest tak, jak sądzisz. Przecież tyle razy mówił, szeptał, zapewniał, obiecywał, przyrzekał, prawił, patrząc w oczy, całując, pieszcząc te swoje gładkie słówka.
![]() |
#3555 | ||
Rozeznanie
|
MÓJ ANIOŁEK : D
![]() rozbrajasz ; D . uwielbiam ; D< 3 Cytat:
Przepraszam Pana, czy poczęstuje mnie Pan sobą? Czekam na Twój krok. wóz albo przewóz. nie wiem czy pomogłam . ale starałam się ![]() Cytat:
![]() to jesteśmy kwita bo okradam Cię już od dłuższego czasu słoneczko ;D ![]() ________________
-Nie ma już o czym rozmawiać. Życzę Ci szczęścia.-I były to najbardziej fałszywe słowa, jakie padły z jej ust . Bez sztucznych barwników -Kim jesteś? -ciasteczkowym potworem, polanym czekoladą, posypanym bakaliami. i wisienką na górze.- aha. spoko ; D Miałam złydzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna i zawsze dostaje po dupie gdy zaczynam być szczęśliwa chyba położyłam sobie oczy w mokrym miejscu, bo mi się z nich leje Jesteśmy dla siebie jak statusy w gg. Ty dla mnie niedostępny, ja dla Ciebie niewidoczna.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3556 |
Raczkowanie
|
objął mnie i przez chwilę, która wydawała mi się wiecznością .. odniosłam wrażenie, że mam wszystko... Dziewczynki Kochane ![]() macie coś może o tym, że jestem bardzo smutna i że moje szczęscie znikło.. czy może że myślałam że znalazłam szczęscie, myliłam się i jestem bardzo smutna czy cos takiego?? Bardzo prosze ![]() ![]()
![]() |
#3557 |
Zadomowienie
|
Kończą mi się argumenty Dlaczego ta miłość już nie rozumieI metody Do stawiania czoła za każdym razem Twojej anatomii, Żadnych rad ani problemów Żywi się pretekstami I brakuje jej spodni Zagubiłam się w twoich oczach -Jaka to prostacka rozrywka -A jaka słodka sensacja Wczoraj znałam niebo bez słońca i mężczyznę bez ziemi księdza w więzieniu i ponurą piosenkę bez właściciela ![]() Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2009-11-04 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#3558 |
Zadomowienie
|
Dać ci miłość do ręki to jak samobójcy nóż..
Do serca Twego drogę pragnę znaleźć.. Zawsze marzyłam o tym, by znaleźć osobę, która pokocham, a gdy już ją znalazłam okazuje się ona największą porażką mojego życia..
![]() |
#3559 |
Raczkowanie
|
Nauczylam sie spac tam gdzie mnie noc zastanie ;P
Trzymaj pion ziomuś ![]() Co kraj , to obyczaj .. Teraz wiem jedno .. nie pewne jest jutro . Zrywam kwiaty na łące spełnienia ![]() Z pogarda rankiem patrze w lustro . Pod prąd ; > Trudno usnac , gdy psychika krzyczy .. Nawet piękne kwiaty uschną skąpane w ciszy .. Słyszysz ? ono bije tylko dla Ciebie ![]() Już mam na życie patent ;] We mnie niech bedzie obojetne to co bylo kiedys .. Zadusić wspomnienia .. Wciaz nie pewna tego co czai sie za rogiem . Zawsze ramie w ramie <333 Niewiadoma narasta. Nie raz upadne , nie raz padne ale wiem ze nie skonam !!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3560 |
BAN stały
|
Nie chce mi się już siedzieć na dostępnym na gg, by mieć nadzieję, że może akurat się odezwie.
Nie chcę już co dziesięć minut sprawdzać telefonu, bo może akurat napisał sms. Nie chcę za każdym razem wychodząc ze szkoły rozglądać się we wszystkie strony, bo może on akurat tam stoi. Nie chcę idąc przez miasto trzymać non stop uniesioną głowę, bo może akurat skończyło Ci się kakao i postanowiłeś iść do tego sklepu, obok którego właśnie przechodzę. No nie chcę, to boli. |
![]() ![]() |
![]() |
#3561 |
Raczkowanie
|
Ta prawda nas zjednoczy.
Nie dam Ci znowu satysfakcji . Wygrałeś bitwe , wojne wygram ja ![]() Nie ryzykujesz - nie masz . Nie ma to ja wrodzony spryt ![]() Zmierzam do celu ... Poruszam niebo , lecz opór stawia ziemia .. Łańcuch przyjazni peka na ogniwa .. Wiem ze nie jest latwo - daje Ci swiatlo ![]() Oczy odruchowo zkrywa reka ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3562 |
Raczkowanie
|
i was hoping this was just a stupid phase.
/miałam nadzieję, że to tylko głupia faza./ a daydream spills from my corked head /marzenie wylewa sie z mojej zakorkowanej głowy./
![]() |
#3563 |
Raczkowanie
|
` Ej mała, weź go sobie .. i cierp tak jak ja teraz.
` To moja jest, ta niedorosła miłość. ` złap mnie za rękę i chodź w stronę słońca. ` i nagle miałam wszystko co chciałam mieć później nagle nie miałam nic. ` Jak nigdy nic, bolą słowa Twe. ` Zabrał mi wszystko .. nawet serce. ` nauczyłeś moje serce tęsknić. ` trochę nas już mało. ` w tęsknocie zalewa się mój cały świat. ________________________ Kochane Wy, macie coś o tęsknocie do Niego, do przyjaciela, który był waszym wszystkim. ?! potrzebowałabym pilnie, z góry dziękuję. _________________________ przecież jeszcze wczoraj był tu. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3564 |
BAN stały
|
Zaplanuj mi życie.
Ja chcę chłopca hiphopowca! ![]() I na każdego przyjdzie pora. Przyjdzie, pozajmuje troche czasu i sobie pójdzie. Bezużyteczna miłość. stawiam na samotność. Tak pomiędzy nami powiem Ci, że cholernie Cię kocham. zimne strumienie Twojej obojętności. |
![]() ![]() |
![]() |
#3565 |
Zakorzenienie
|
Kobieta zagadka. Nie wiem, czy ona jest tak bardzo głupia czy tak bardzo mądra. A najgorsze, że nie masz odwagi amputować czegoś, co już dawno umarło...
Dziwnie się czuję pisząc do Ciebie.Bo to święto nie moje i Ty też jesteś nie mój. Nigdy nie byłeś i może nigdy nie będziesz. A jednak jestem szczęśliwa, bo jesteś trochę mniej nie mój niż jeszcze całkiem niedawno temu DUPEK po prostu rozhisteryzowany DUPEK Londyn... Strasznie daleko. Dokładnie tysiąc sześćset dwadzieścia pięć kilometrów stąd. Każdy kilometr boli dwa razy mocniej niż uderzenie w policzek Powieki przymykają się, by mogła popłynąć pojedyncza łza...
#3566 |
Raczkowanie
|
Sły gasną , już nie mysle jasno .
Uwięziłeś mnie <33 Juz nie pojmuje po co prowokujesz ... Wszystko na nie .. Diament ulicy <3 Wyśniłam Nasz świat ![]() Chłonąć każdy oddech Twój;* Wzrokiem pieścisz moje ciało ![]() ![]() Stęsknionym spojrzeniem tne powietrze <3 Miłość z nienawiścia za soba sypiaja ... Ide do celu - ale nie po trupach . Zaniepokojone mysli. Boje sie , ze ktos zajrzy Ci zbyt głęboko w oczy odkrywając to , co skrywsz na ich dnie ... <3 Dłonie zgasły w oczekiwaniu .. Ściana niedomówień . Tak mocno pragne ! < 3 Dłonie pragną Twojego dotyku .. Zatopić sie w Twoim spojrzeniu ![]() Twój uśmiech jest tylko dla mnie <3 Dla Ciebie stać sie Diamentemmm ! ![]() Zamykam oczy zmeczone , wracam do tamtych dni. Wszystko ma swoj koniec! Krzycze ! A Ty udajesz ,ze spiewasz .. I czekam na wiatr co rozgoni czarne mysli. Urojona milosc . Pozwól mi świecić kiedy słońca brak <3 ![]() Poskładam Nasze szepty w jeden ciepły krzyk ![]() Czuc powiewy wiatru we włosach , nie myslec juz o troskach . Chodz ze mna ! Zbudujmy lepsza przyszlosc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3567 |
Raczkowanie
|
…i do księżyca Twoje imię wołam… Pytam się nocy co się ze mną dzieje… Ja w Twoich oczach widzę zapomnienie…
#3568 |
BAN stały
|
KOCHAM wsze opisy dziewczynki ![]() ajć ... chyba każdej coś ukradłam ![]() --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- i troszki mojej twórczości takiej nijakiej ![]() na raz, dwa, trzy zamknę oczy i pojawisz się Ty .! i kurde gdzie jestes ? przeciez miales juz tu byc .! i będę całować tyle żab aż wkońcu znajdę swojego księcia .! i wiesz co ?. kiedyś zamnke moje serce i juz nikt do niego nie wejdzie ! wypowiedziałam już tyle próśb o Ciebie do Boga, a Ciebie dalej przy mnie nie ma ;/ jesli trzeba będzie to nawet diabła w anioła zmienię tylko bądź przy mnie ![]() i proszę Pana niech mi pan nie wmawia, że na miłość się nie umiera, bo ja już od paru lat nie żyję przez PANA .! |
![]() ![]() |
![]() |
#3569 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry ! ...że tak pozwolę sobie skłamać... Są w życiu chwile, gdy myśli się, że jest tak źle, iż już gorzej być nie może. Wtedy właśnie okazuje się... że jednak może. Jest mi nadzwyczajnie w świecie smutno - tak, że ja pier.dole kur.wa mać. ` mój tusz przyzwyczaił się do płaczu i codziennie rano na pewno chciałby krzyknąć - nie maluj się!' Dzisiaj uśmiech nie pasuje mi do koloru bluzki. Przykro mi, nie będę się uśmiechać. Czasami mam ochotę iść, nie patrzeć za siebie, nie wracać, nie czuć nic i nic nie wiedzieć.. Wczoraj było do d**y, dzisiaj jest do d**y, jutro pewnie też będzie do d**y. Czyżby upragniona stabilizacja?.. Między chujnią a beznadzieją. To dopiero wybór. Nie lubię Dziś. Lubiłam Wczoraj, lubię Jutro - chociaż nie bardzo. Ale Dziś zupełnie mi nie odpowiada. (wszystkie z wizażu) Ojjjj.... Chyba nie pomogłam ![]() __________ Żeby tak się dało nie oddychać, ale jednocześnie palić, to samobójstwa byłyby dużo częstsze. Jednak po co rozważać niemożliwość, przecież zawsze nam mówiono, że wszystko można, a to gówno prawda, i znowu noc, i alkohol, i jakiś krzyk zdławiony milczeniem, bo nie ma do kogo się odezwać. Dni mijają senne i złe, a nocą nie sypiam już prawie wcale, w ogóle nie mogę zasnąć, a jak już zasypiam, to mi się nie śnisz lub, co gorsza, śnisz i jesteś, albo śni mi się, że Cię nie ma i tylko te oczy (oczy, oczy, oczy) są wszędzie i nie mogę się ich pozbyć, choć w sumie nie ma na co patrzeć. I biorę kolejnego papierosa, już chce mi się rzygać od nadmiaru nikotyny, w pokoju jest szaro, a na dworze zimno i tylko siedzę załamując ręce, gdy niespodziewanie zaczyna świtać, a mi zaczyna chcieć się spać, ale jeszcze jeden papieros, położyć się na trzy godziny, by potem malować piękne uśmiechy szminka za 10zł ze sklepu na rogu (i tak nigdy nie używam szminki, po co wydawać na nią więcej?). I tak noce coraz dłuższe, paczki papierosów kończą się coraz szybciej, książki nie wywołują nic, albo blady uśmiech (Dostojewski, ty skur.wysynu, ile tych chorych nocy musiałeś przeżyć do świtu?) i może znowu coś, ale jednak nic. Nic już nie chcę, nic, może tylko zapomnieć, ale tak, żeby pamiętać, żeby mieć nadzieję, choć ta nadzieja mnie zabija (ale tak, że nie mogę umrzeć), więc wszystko trzasnąć w cholerę, zapomnieć o nadziei, o tej matce głupców i poetów, podróżników, odkrywców, akrobatów, zapomnieć o niej raz na zawsze, bo mnie nie spłodziła, o mnie nie pamięta i nie wypiję jej zdrowia w ostatnią, najczarniejszą godzinę. Edytowane przez MamCieGdzies Czas edycji: 2009-11-04 o 15:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3570 |
Rozeznanie
|
a teraz wezmę tę kartkę, którą zmnę...
oni tego nie wią. nie sztuka zrobić szpagat, sztuka to jeszcze wstać. niby każdy wie, że flaszka kiedyś się kończy, ale zawsze jest to zaskoczenie. oni się nie śmią, bo nie wią o co chodzi. kochana Montana? tak tak? nie nie. ubierz się, dziecko, ciepło, a nie będzie ci zimno.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.