|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
rude jest piękne:)
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. V
do groty ,to chyba bym musisla do Wieliczki jechac...chyba ,ze nakupie soli i se zrobie w piwnicy.
Nigdzie nie poszla ja co najwyzej obiad robic jakis
|
#3092 |
|
Piers do przodu
|
Ooo nie wykropiło mi
![]() Tak się sama do siebie zastanawaim, czy Polacy na obczyźnie to się tak mocno od razu czują ... a zwłaszcza tacy sobie sportowcy i kaszanę od razu zrobią na cztery fajery .....za to na grypę najlepszy ..... sex i czosnek
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
w tem avatarze nie jest Ci dobrze
co spojrze, to sobie mysle, zes Ty sie spiekla i sie boje ze nie chcesz nam napisac tego ja wiem, zes przerobila zdjecie i dlatemu ono takie ale ja Cie wole normalna nie poparzonom nie zgniewasz sie teraz? bo ja to napisalam z czystosci serca |
|
|
|
#3094 |
|
Piers do przodu
|
Hmmm Dorotko chodzi Ci o Kffiatka czy Zuzię??
podejrzewam bramkę numer 1
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
o Kfiecie mi szlo
a Kfiecie zamilklo znaczy sie wkerwilo |
|
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny znalazlam cos takiego w necie.
nie znam takiego opakowania .czy dune miało kiedykolwiek takie opakowanie? Edytowane przez agaa13 Czas edycji: 2009-11-04 o 16:04 |
|
|
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Ale Kasio - jak tu dziecięciu serwować to pierwsze ?
![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Nie wkrewiło się tylko się pewnie przepoczwarza
|
#3098 |
|
Zakorzenienie
|
Teresko
![]() Doroto Coco, tak to jest, kiedy się z Cocoszki przetrabia na Pipę ![]() wróciło do normy i podoba mi się ale ten Tygrys to jest códotwórca ![]() ale Wasze zwierzaki są cudne wszystkie możecie je wystawiać wszędzie, a już w tym wątku w szególności nagrody murowane ![]() ale mnie rozbawiłyście tą miłą kotką mogę być miła kotka ![]() ale przy okazji będę miała kotka z kociego przytułku to najlepsze lekarstwo na żal i tęsknotę po Dudku niech was głowy przestaną boleć milego dnia edit ale nadużywam słowa ale ![]() edit 2 mam Nature Milenaire YR i bardzo mi się podoba ale OI jeszcze bardziej ![]() magia wycofywanych zapachow
Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-11-04 o 17:33 |
|
|
|
#3099 |
|
|
piszcie kochani ja zaraz wroce, do kuchni sie przebiegne tylko zrobic
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
i ja się przepoczwarzę, miałam tu gdzieś takiego kotka od Leonarda ...
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
Dorotheo
Kffiecie w zadnem wypadku siem nie wnerwilo ja nic nie majstrowalam przy tem zdjeciu wszystkie z cieplych okresow mam takie na codzien zimowy mam ciemna skore w lecie ciemnam jest az za bardzo, i nie jest to wina opalania, bo na to nie mam zwykle chceci i czasu ciemnieje nawet z celcjuszow plusowych ( dzid moj na starosc calorocznie wygladal jak cygan ) opalam sie bez tych bialych pod kostiumem tak mam i tak tez jest, ze sie ludzie zastanawiaja ile wydaje na te lampy i na te spiekanie przez oczy me niebieskie skory przecie takiej miec nie moge ![]() a mam |
|
|
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
znaczy, ze strzelilam fołpaksa
(tak mawia moj synus jedyny) no nic tylko mnie sie tak udaje ale Nastrurcjo, ja Ci nie wierze jednak i z tem niedwierzeniem pozostane, dobrze? tak mi bedzie wygodniej to ja jade pracowac ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- a z Taka i kotem niech moc bedzie
|
|
|
|
#3103 |
|
Konto usunięte
|
witam wymiatacze
Zuziu ![]() Nasturcjo - to ty? O.... zdjęcie niezłe |
|
|
|
#3104 |
|
Zakorzenienie
|
Agoo- mnie sie takie pudelko kojarzy z Dune sprzed stu lat- musi byc naprawde stare.
Skladaczku, wszystkie Wasze piesy sa takie wymuskane, naprawde milo popatrzec. A Emi jest bossska jak...... mysza- mam nadzieje, ze sie nie obrazisz, jak Ci wyznam, ze kojarzy mi sie z Brainem, tym od Pinky'ego vide zalaczniki
Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-11-04 o 19:35 |
|
|
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
Wzielam i zatluklam watek
![]() ![]() Za kare sie otorbie....
|
|
|
|
#3106 |
|
|
wszystkim
![]() Kattko nie zaciukalas wontka i wylas z torby , musialam zrobic wsiem
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, sie jusz przemienilam
a juz, juz Coco wykokoszuj co? ![]() brunette rasowa Skaldaczku zem nie wspomniala, straszliwe fajne masz pisury ( czy przez takie u pisane? ) ![]() i Takiej Taki kocie chce obgladnac ( moze bedzie sztuka rozplodowa )
Edytowane przez Nasturcja-Pospolita Czas edycji: 2009-11-04 o 18:21 |
|
|
|
#3108 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Fenris jeżyki wymiatają
![]() Joaś ![]() Cytat:
Doroto-Coco gratuluję flaszek Cytat:
Cytat:
i dziękuję za pośrednictwo Cytat:
Tako gratuluję kotka ![]() Mskladaczku, Tereso zwierzyniec boski ![]() Katt dużo sił |
||||
|
|
|
#3109 |
|
Zadomowienie
|
Macham Wymiataczkom, Wymiataczowi, Gościom i Gościówom! Wszystkich chorujących pozdrawiam i wyzdrowienia szybkiego życzę Tych Smutających serdecznie ![]() a Globusianych po globusku czule Tygrysa zapytowywuję czy na tym parapecie, co to gołąbki robią to coś za przeproszeniem, to wróbelki też to robią Tak tylko pytam ![]() Kot w hełmie - fajny, ale Babuszki mi brakuje Nawet nie przypuszczałam, że będzie brakować tak bardzo. Pamiętam, gdy Babuszka jeszcze była i zdarzało mi się Ją spotkać w poważnych wątkach - nie takich jak ten - to mi się czyniła samoistnie taka gimnastyka na gębusi, że już nie musiałam robić tej co to do zmarszczek niedopuszcza. Ilekroć na Babuszkę spojrzałam to tak mocno napinałam mięśnie co by powagę należytą miejscu zachować, że aż lico zrobiło mi się jędrniejsze ![]() Pozostałym Kotom - czarnym, burym, pręgowanym - mówię, że też są fajne |
|
|
|
#3110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale żebym dwa tygodnie po umyciu okien znów je musiał myć po tych gó...srjach to lekka przesada.
|
|
|
|
|
#3111 | |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
Cytat:
...czyli jest duzo racji w ludowym porzekadle:Jan przerypie i po grypie ![]() zaraz ide obejrzec zwierzyniec |
|
|
|
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za wszystkie kciuki i kozakowe fluidy
![]() Kupiłam - w Ecco. Przecenione z 650pln Bo z zeszłego roku, ale jakoś nie widać tego po nich. I nawet nie chcę myśleć, że mogą się źle nosić, więc proszę mi nie pisać nic złego o butach tej firmy. Przy okazji upatrzyłam sobie niskie, takie bardziej jesienne, ale jak wszystkie tej marki w ch... usteczkę drogie. Jeszcze tylko kurtka i czapka i dam zimie radę ![]() Potem odebrałam wyniki i chyba jednak coś nie tak mam z tą tarczycą, pewnie to jednak niedoczynność, ech. A zaraz lecę odreagować stresy zakupowe na jogę i odebrać z poczty awizo ![]() Miłego wieczoru Womitacze
|
#3113 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
Ślę wieczorne helloł
![]() i ponieważ nie mam nic mądrego do napisania a coś napisać muszę (imperatyw taki mam) to napiszę, że mam czkawkę i jak tu ze zczkawką dzwonić do pana dochtora z zapytaniem o Milusiowe wyniki ? jak mu będę czkać do słuchawki, to on sobie o mnie pomyśli ![]() no i trochi strach dzwonić ![]() to ide se
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny
![]() Katt, za co mialabym sie obrazac, to pies o dosyc hm specyficznej urodzie ![]() Zreszta mi tez Pinky'ego przypomina ![]() Nie wiem co to z tym 'wymuskaniem', ale czesto mnie na ulicy ludzie zaczepiaja i mowia, ze takie zadbane i zgrabne te psiury i co ja takiego robie. A one same z siebie tak maja Serio.Cos jeszcze napisac mialam, ale zapomnialam ![]() Z Kwiatka na mnie niepamiec przeszla. Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-11-04 o 19:17 |
|
|
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
Tomaszu Tygrysi - ja to, o co Ty pytasz, wiem z doświadczenia
Passero - czy Ty aby pisząc babuszka masz na myśli Małego Wodza Wielkiego Niepokoja, Który Kroczy w Odwrocie Mówiąc "To Ja Przepraszam " ?
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzio
![]() Tygrysie Kattarino dziękuję zwierzyniec piekny jezyk |
|
|
|
#3118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wolę sobie sama coś ukręcić na bazie naturalnych maseł i olejów(olei? )
|
|
|
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
Pozdrawiam.
Przeczytałam na biało u Zuzi..... Linkuję pieśń wieczorną KLIK I nie mogłam sobie darować jeszcze jednego Whita- tym razem z Kościstą kompanią- KLIK.
Kot najgorszego sortu Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-11-04 o 19:56 |
|
|
|
#3120 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Jak przeżyję jeszcze jutro to dalej już z górki.... a w przyszłym tygodniu może ze dwa dni wolnego wyżebram ![]() Na razie poszłam po pracy do SP obwąchać odżywki Organixa, i ja ich na szczęście miec nie musze - co więcej, nawet bym nie chciała
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

i kaszanę od razu zrobią na cztery fajery .....
.

Tak tylko pytam
Nawet nie przypuszczałam, że będzie brakować tak bardzo. Pamiętam, gdy Babuszka jeszcze była i zdarzało mi się Ją spotkać w poważnych wątkach - nie takich jak ten - to mi się czyniła samoistnie taka gimnastyka na gębusi, że już nie musiałam robić tej co to do zmarszczek niedopuszcza. Ilekroć na Babuszkę spojrzałam to tak mocno napinałam mięśnie co by powagę należytą miejscu zachować, że aż lico zrobiło mi się jędrniejsze 
Bo z zeszłego roku, ale jakoś nie widać tego po nich. I nawet nie chcę myśleć, że mogą się źle nosić, więc proszę mi nie pisać nic złego o butach tej firmy. Przy okazji upatrzyłam sobie niskie, takie bardziej jesienne, ale jak wszystkie tej marki w ch... usteczkę drogie. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

)